araba kullananlar için aynı seyi söleyemicem ama motor inanılmaz yakısıo sonuna kadar desteklerim en azından motorda sinyal vemedin dönme,sıkıstırma gibi seyler yapmıyolar oldukca da iyi gidiolar.inşallah kullanıcısı cogalır...
araba kullananlar için aynı seyi söleyemicem ama motor inanılmaz yakısıo sonuna kadar desteklerim en azından motorda sinyal vemedin dönme,sıkıstırma gibi seyler yapmıyolar oldukca da iyi gidiolar.inşallah kullanıcısı cogalır...
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
walla bayanlar her şeyin en iyisine layıktır isteseler uzaya da giderler
motoru çok rahat kullanırlar
Valla italyada 10-12 yaşlarındaki kızlarını arkaya oturttup gezen yığınla bayan sürücü gördüm. Elin gavuru çocukları ile gezebiliyorsa burda da bizimkiler aslanlar gibi gezerler.
Ama şunu söylemek istiyorum kadın sürücülermiz motoru araba kullandıklarından daha iyi kullanıyorlar.
Think Darkside
sizce önce ehliyetmi alsam yoksa motormu
bence önce ahliyet ama sizinde görüşlerini almak istedim
DİĞER ARKADAŞLARINDA SÖLEDİĞİ GİBİ BAYANLARA MOTORLAR GERÇEKTEN YAKIŞIYOR.HELAL OLSUN ONLARA.ARABA SÜREN KADINLARLA ARALARINDA ÇOK FARK VAR.NE DE OLSA ONLARDA BİZİM GİBİ BİRER MOTORCU.YANİ ONLARDA BİZDEN.TEKRAR HELAL OLSUN ONLARA.HER ZAMAN YANLARINDAYIZ.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
Başlığı ilk gördüğümde dedim ki.Çok afedersiniz ama 'bu dallama ne diyor.' İyiki böyle birşeyle karşılaşmadım.Bu zihniyete sahip kişiler hiç yaşamasada hayatı dahada tatlı yaşasak.Sevgiyle kalın bayan sürücüler.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Kullanir tabiki ama milletin gozu donmus , motor zaten heycan verici bir olay birde uzerinde bayan hepten sapitiyor bu millet.Bence bayan gordukleri zaman onlara yolu acmali oncelik verilmeli. Bunun icin ne yapilir bilmiyorum ama acikcasi.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Bayan Motor şöförü gördüğüm zaman gerçekten çok hoşuma gidiyor. Umarım sayıları giderek çoğalır. e motorla bayan oto şöförlerine tacizde bulunmak zor ve tehlikeli oluyor
Şaka bir yanada kesinlikle çoğalmaları taraftarıyım. gerçekten motor kullanmak bayanlara çok yakışıyor.
[COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]
selamlar..aslında şu azim olayı ben henüz bu işe yeni adım attım bakalım hayırlısı ama yılmaya pek bir niyetim yok..enin sonunda olucak..hoş makinama öyle yada böyle sahip oldum ama birde trafiğe çıkıpta şu cahil milletin az önce arkadaşın dediği gibi bazı olaylara maruz kalmasak bizden iyisi olmayacak ama..
bu kadar aşmışsak biz bizim yapamayacağımız bir şey diye düşünüyorum
Geçenlerde atlasjet ile bodrum-istanbul yaptık, tam uçağa binicez bi baktım ki kokpite pilotlardan biri bayan muhtemelen second officer'dı, önümdeki çiftten bayan olanı "aaa bak kadın pilot var " dedi şaşırmış bi biçimde, adam "haydaa " falan tipinde bi laf dedi, kadın da onu onaylar bi tavır içerisinde, bende dayanamayıp "eh ne güzel işte daha zarif uçarız" dedim ve benim hanım patlattı kahkahayı yahu bu tepki korku niye koskoca firma emanet etmiş a-320 uçağını sana laf mı düşer, her işin bi prosedürü var, uyanın cinsiyeti önemli mi...?
trafikte ne yazık ki bayanlara taciz var bu aşikar ortada, yaw tamam beğendiniz bakın kardeşim, güzele bakmak sevaptırda niye rahatsız ediyosunuz, ben üzülüyorum kadınlar adına, tamam kadınların çok kötü araba kullananı var oda kabulde, erkeklerde yok mu yani?
bence kullanır ama kullanırken kadın olduğunu belli etmicek yane saçlarını falan kaskın içinde kalsın demek istediğim burası türkiye bayan olduğunu anlarsalar vay halinize bayan arabalara neler yaptıklarını biliosunuzn düşünün motorlara neler yaparlar bende sevgilime ufaktan öğretiyorum motoru ama aklımdanda bu hiç çıkmıo .erefsizin biri sıkıştırır korkitim derken arkadan bi dokundurur tek korktuğum şey bu ama kendine biraz erkek havası katarsa motora binerse bi problem çıkmaz
[I][B][/B][/I]34 €D 9396
Bence bayanlara motorsiklet çok yakışıyor,hakkını vermek lazım
yahu ne bu ya.. ne biçim başlık .. ne bu tartışma bırakın bayanı mayanı.. bırakın ellerinin hamuruyla motor kullansınlar sonrada en ufak kazada taciz ettiler de düştüm yok beni çok sıkıştırdılar geçin bunları ya bunlar reklam kokan duyurular ... kullanamıyorlar arkadaşım yalanmı ya.. trafikte cinslik yapıpta üzerine yürüdüğüm insanların % 70 bayan çıkıyor onları görüncede he bayansa normal anlayışı oluşmuş durumda zaten kullanmayın kardeşim .. hadi ev işine hadi...
...........KARAALİ.........كاراالط
kunlanır tabi beeeeeeeeeeeee herkes kunlanır
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
karı kısmısı motora biner hatta benim gibi herif kısmısının motor sahibi olmasına bile on ayak olabilir.. yaaa!!
motora binmek istiyorum cesaret edemiyotum ve bogaz koprusunun uzerinde sıcaktan ve trafikten kalp krizi geçirmek üzereyken o da ne aman allahım yanımdam motorla sarışın uzun saçlı kaskını kafasına takmış bir karı kısmısı motorla geçmesin mi dünyam karardı..aklıma gelen ilk laf hay ben senin ere,kekliğine oldu
yaptığım ilk şey sizce
tabiki aynı gün gidip kendime motoru aldım hemde hep istediğim tarzda olan motoru ve artık arabama binmiyorum kime lasımsa veriyorum onlar biniyo..
Başlığı görünce şuna "oha" diyeyim dedim.."karı" lafına. Baktımki yazan bayan.
Okuyunca anladım ! Sizi karılıktan başka bir niteliğe yakıştıramayan erkeklere yazıklar olsun. Sizin gibi bayanların motorlarıyla caddelerde nüfuslarını artırması ülkemizin kadınlarının ne kadar cesur, akıllı, modern , bir o kadar da erkeklerle o derece eşit şartlara sahip olduğunu gösterecektir. Tacizci mangadalar ise aslında ne kadar aciz ve cahil olduklarını ispat etmiş olacaklardır.
Ne kadar çok bayan motor kullanırsa , o kadar çok kişi motor kullanmaya özenecektir. Siz öncü bayanlara teşekkür ediyoruz erkek milleti olarak.
Trafikte sizleri kolladığımızı da göz ardı etmeyin, magandalarda zaman içersinde ya öğrenecek ya da öğrenecek.Başka alternatifleri yok.
Ya bu kafası nı orumce agı baglamıs gerı kafalılar yuzunden bole oluyor ıste ıye kullanmsın kullanır tabıkıde tabı trafıktekı kekolardan kurtulabılırlerse adamlar laf atıp durur arabayla sıkıstırır bole bole seyler ıste Türkiye'de kadın erkek esıtlıgı var kardesım herkes her ıstedıgını yaparrrrr
bayanların kullanamıyacağı alet yoktur heralde...
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Çok doğru söylemişsin iki teker dediğin nedir ki. Bu işn espirisi tabi bende motor kullanan bi bayan yada kız çocuğu olarak her neyse sizin kadar yani erkekler kadar rahat değilim
bu baslığa birseyler yazdımmı bilmiyorum ama ilk önce belirtmem gerekirse "karı milleti" isimli başlık yanlış olmuş. benceee
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)