ya konuştuğunuz konuya bak neden kullanmasın allah allah
ya konuştuğunuz konuya bak neden kullanmasın allah allah
karı kısmı böyle bi tasvir olabilr mi ya, vay hayvanlar...
yürü be melis kim tutar seniMeliss adlı üyeden alıntı
Bundan daha güzel bir şey olabilirmi?Birbirinden güzel ve alımlı iki güzellik altalta ve üstüste;insan bakmaya doyamaz ya;
Hayattaki herşey bukadar güzel olsa keşke.
motorsikleti, felsefesini hissederek kullanabilen herkes özgürdür ve kardeştir.
Maalesef bu ülkede sadece motor değil araba kullanan, sokakta yürüyen vs. bayanlar bile yeri geliyor taciz edilebiliyor. Komiktir ki benim ailem motor kullanmamı desteklerken, tesadüfen karşılaştığım sevgili komşularımız(!) bir çırpıda motor kullanmanın ne kadar tehlikeli olduğunu örneklerle anlatıp, bir an önce bu hevesimin (!) geçmesi için duacı olduklarını söylemekten geri kalmıyorlar... Sonuçta bu ve benzeri tepkilerden yılmaktansa aksine inatla devam etmek ve bu ülkenin insanlarının bayanların motor kullanmasının aslında çok doğal olduğunu, uzaydan gelmediğimizi, bilinçli ve tehlikelerin farkında olduğumuzu, ve yıldırma çabalarının sonuçsuz kalacağını anlamalarını sağlamamız lazım. Hepimize booool şans
[COLOR="SeaGreen"][/COLOR][FONT="Comic Sans MS"][/FONT]Gönül vermedikçe gönlü bulamazsın
Gün gelecek biz karı kısmınında en az erkekler kadar iyi birer motorcu olduğumuzu göreceksiniz...[/QUOTE]
inşallah Meliss inşallah
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Bayanlarıda aramısda görmek isteris tabiiki! Eminim azınlık olsa bile erkekler kadar ii kullanabilenleri de wardır!!!
bayan yada erkek ne farkeder. keşke biçok bayan motor kullansa bence çok hoş olurdu.
buyuk patron ne yaaa ne sacmalıyon kardesımm
Elbette kullanabilir. Neden kadın erkek olarak ayırıt edilir onu da anlamıyorum. Hepimiz insanız. Azmedilen herşey sonuca ulaşır. Ancak belirtilen olaylar da cehaletin ön plana çıktığı görülüyor. İnsanlar birbirine saygı göstermeyi öğrendikçe yani eğitim düzeyi arttıkça olabilecek birşey. Bu da zaman işi.
kullanırız tabiki hemde öyle bi kullanırızki bu yaz bnde geliyorum inş. aranıza
her zaman doğruyu söyle,ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın!!!
herkes kullanır demıs yaaa. neden gerceklerı konusmuyosunuz
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
ben şunu fark ettim ölü haberler genelde erkek sürücülerden geliyor neden
hem hız yapmaya düşkünüz hemde acele etmekte şampiyonuz en başta
kuryeler geliyor normal gezen motoru takmıyor bile
necdet iii dıyon da bır istatıstık yapalım bakalım kac bayan kac erken kullanıyor motor. bayanlar cok az yaaa. 1000 kısıden 20 tanesı felan bayan. istatistiklere vurursan 1000 de 20 cıkar. tabıkı goremezsın.
Allah erkeklere de bayanlarada kaza bela vermesın.
Amin
(ekliiim dedım ;ben istatıstık gormedım ya da yapmadım sadece yollarda gorduklerımı dıyorum)
Karı kısmı okumaz derlerdi..Bunu aştık!
Karı kısmı çalışmaz evde oturur derlerdi...Bunu aştık!
Karı kısmı kariyer yapamaz derlerdi...Bunu aştık!
Karı kısmı araba kullanamaz derlerdi...Bunu aştık!
Karı kısmı motosiklet kullanamaz derlerdi/diyorlar...BUNU DA AŞACAĞIZ!
ÖRÜMCEK BEYİNLİ İNSANLARA İNAT!!!
Kadın - erkek gözetmeden bir de motorcuları ve motorları görseler trafikte görünülmezlik problemini de aşacağız!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
sizin gıbı bayanlarda bu hırs olduktan sonra dunyayı ele gecırırsınız valla.
yılandan korkmam kadınlardan korktugum kadar.demıs kayahan abiğ
trenox adlı üyeden alıntı
bu konuda haklısın ama eşit sayıda kullanıcı olsa bile onlar daha dikkatli
kullanır belki bizim kadar iyi kullanamadığı için bekide hayatlarını daha çok
sevdiği için
ya herkes kullanır demiş. çokseslilik adına karı kısmısı motor falan kullanmasın, evde otursun diyorum. ben de yavaştan eve oturmaya gideyim bari.
May the Force be with McLaren Mercedes
helal olsun ayşe şule, helal olsun!!!
motosiklet edebiyatı mı yaptın yoksa örtülü bir şekilde siyasi mesaj mı verdin anlayamadım; ?acaba?
benim dedem "karı kısmısı" tanımlamasını kullananlardandı allah taksiratını affetsin, şimdi dedem böyle demişti diye ben aslımı inkar mı edeceğim. Ben inanmıyorum bu komisyonlara girmeye yeterlilik kazanmış bir arkadaşın bu denli seviyesiz bir cümle kuracağına. Bu olsa olsa 80 öncesini muhabbeti olabilir.
bu motor aşkı ile dolu hikayeyi siyasallaştırdığı için yazılarını severek okuduğum ayşe şule bilgiç'i kınıyorum.
YAŞAMAYI SEVİYORUM!!!!!!!
mpank
sizler daha dikkatlisiniz merak etmeyin bence daha başarılı olursunuz. takılmayın adi heriflereeceax adlı üyeden alıntı
let it be
bence kullanabilirler çok ta güzel bi görüntü olur
:bounce: 0546465246900
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)