Motora Karşı Çıkan Aile Nasıl İkna Edilir? / Ayşe Şule BİLGİÇ
Reklamlar
-
benim durumuda sizlerden pek geri sayılmaz ilk motorsiklet almak istediğime çok karşı çıktılar odamın her tarafına printer den motor resimleri çıktısı aldım ve astım sonra da bilgisayarda yüksek sesli motor görüntüleri sesleri dinlettim tabi sesini kıs diye geldiklerinde odaya anladılar bizi kimseden emanet birsey almayın kimseye emnaet bir sey vermeyin diye ögütledikleri için dışarıya çıktığım zaman emanet olarak mı binmemi istersiniz demem yetti
Reklamlar
-
kliwaj adlı üyeden alıntı
evi yıkıp ,kafayı yemiş numarası yapmam ve hiç kimseyle konuşmamam,aşırı agresif olmam ,babamı ikna etmeyi başardı...
onu 3 haftadır yapıyorum bi işe yaramıyo
motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
İkna mikna değil,kendi maddi imkalarınızla alacaksınız,kimseyi de takmayacaksınız.O kadar...
iyi güzel diyorsunda işin ucunda aileninde onayı gerekiyor motor kullanıyoruz diye valla hakkını helala etmezler sonra
KaNKa_17 adlı üyeden alıntı
Benim Sıfır Bir Motor üzerinde kocaman bir fotoğraf çekilip evin en görünür yerine koymam yetti...
güzel yöntem bendem yapsam :D
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Soru : Motora Karşı Çıkan Aile Nasıl İkna Edilir?
Cevap : Yok öyle birşey
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
Aileyi ikna konusunda yaşın hiçbir önemi yok,
26 yaşındayım, motoru kendi paramla alacam kimseden de icazet almaya ihtiyacım yok!!! Deseniz bile yine de onların rızası olsun istiyorsunuz.
En iyisi sabretmek ve onlar istemese bile, bi şekilde kandırmak olsa gerek
Sevgiler ve saygılar sunarım
-
Biir - yolda veya sokakta maaile bulundugunuz zaman gecen motorlara bakip derin derin ic cek
Ikki - VCD, DVD veya her ne varsa, motosikletlerle ilgili nekadar film varsa hepsini al veya kirala, bikmadan usanmadan izle (ornek - Torque, Wild One, Easy Rider vesaire)
Ucc - Piyasada ne kadar motosiklet modeli varsa hepsini toplayip evde degisik yerlere diziyorsun
Doort - Oturup surekli dir dir yapip duruyorsun, tatli dille isi hallediyorsun
Eh en sonunda motoru ya kendi paranla veya anne/baba parasi ile alip geziyorsun. Unutmayin ki en etkili silah duygusal/manevi baskidir
Keeway Superlight 150 :cherry:
34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")
-
ben motorumu almadan bir gün önce "yarın motor alıyorum" dedim ve evde kıyamet koptu,, ama yinede herşeye rağmen gittim ve aldım,,(kendi paramı kazanmamın en güzel yanı) babam bir kaç gün benimle konuşmadı ama şimdi benden hevesli
anlayışlı ailemi ve motorumu çook seviyorum...
-
Denizli İl Temsilcisi
hia bunu okuduğum iyi oldu
kendi ehliyetinizi kendiniz alın sonuna kadar
bende şimdi kask alıyorum motor aldırma teknikleri
1.seri ayşe şule bilgiç
-
31 yaşındayım daha önce saymadığım kadar küçük motorum (251 lik MZ 350 jawa scooter mobilet) 2 tane büyük racing motorum olmasına rağmen (YZF 1000 - YZF R6) evlendiğim hanımım ve akrabaları önce karşı çıktılar ama çok istediğimi gördüler alırkende para desteği sağladılar. Şimdi 2006 R1'e biniyoruz karımla.
-
kliwaj adlı üyeden alıntı
evi yıkıp ,kafayı yemiş numarası yapmam ve hiç kimseyle konuşmamam,aşırı agresif olmam ,babamı ikna etmeyi başardı...
Dostum iyi numara ama baban benimki gibi silahlıysa?
-
arkadaşlar ben 47 yaşındayım çok eski motorcuyum ama evlendiğimden beri motora hep kaçamak bindim onun bunun motoruyla,eşim aman binme ölürsün diyordu, ama artık bıçak kemiğe dayandı bir raptor siparişi verdim ayın 25 inde alacağım, eşim eğer alırsan ben bu evden giderim dedi, bende aldırmadım bakalım kim galip gelecek.
-
hehe sizinkide bişimi anneme motor alalım mı dedim dediki seni bile bile ölüme göndermem
Sevmek çay gibidir, sevilmek şeker, bizim gibi garibanlar çayı şekersiz içer..
-
ayşe abla hakikaten süper bi hikaye yawww,yıkıldım gülmekten milletede okutturdum süper yorumunu aldım ama bizimkiler yemez! :d
-
ne başlığI? nükleer başlıkmı ?
High End Motors adlı üyeden alıntı
Dostum iyi numara ama baban benimki gibi silahlıysa?
hahaha, babam emekli astsubay be , kirikkale 9mm silahi var iyiki yaninda taşimiyor
Amiga ölmez!!!
[url]www.amigaturk.com[/url]
-
muhendis1959 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben 47 yaşındayım çok eski motorcuyum ama evlendiğimden beri motora hep kaçamak bindim onun bunun motoruyla,eşim aman binme ölürsün diyordu, ama artık bıçak kemiğe dayandı bir raptor siparişi verdim ayın 25 inde alacağım, eşim eğer alırsan ben bu evden giderim dedi, bende aldırmadım bakalım kim galip gelecek.
Aman hocam ne yaptın umarım bişey olmaz inan çok üzüldüm. Esasında aynı durum bende var ben evli değilim ama nişanlııyım aynısını nişanlım dedi ehliyet kursuna yazıldım araba ehliyeti alıcağımı sanıyor ama a2 ehliyeti alıcam motoru haziranda sipariş vericem büyük bir olasılıkla kıyamet kopucak herşeyi göze aldım umarım nişanlımdan olmam çünkü motorumdan vaz geçiceğimi sanmıyorum
-
YA DOSTUM çok sağol süper bi fikir buna gerçekten ihtiyacım vardı.Ailem okulu ön plana atıyor.Önce üniversiteyi bitir.Sonra alırız diye.İnan aynısını denicem
-
-
güzel bi hatun arkadaşımızn bi parçası vardııı
"bu hayat benim,
benimse eğer,
kimse karışmazsa yaşamaya değer...."
okadar da değil belki ama, kendi ayakları üzerinde durunca insan daha bi farklı oluyor emin olun buna..alıcak gücünüz varsa motoru ,çeşitli ikna yollarıyla edin edebiliyorsanız, yok olmuyorlarsa ve motoru alabilecekseniz, maddi anlamda olduğu kadar onun sorumluluğunu üztünüze alabilecekseniz alın gitsin bu hayat şansı 1 kez geçecek elimize.Alın dedim ama elbette kuralara uyarak ve korunma tedbirlerini alarak
farklı şehirlerde iseniz söylemeyin ki endişelenmesinler ..
işte oldu bitti
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
-
Motoru almadan 15 gun once anlatmaya baslayın.Alıncada aılenızı cama cagırıp sokakta duran motorunuzu gozterın.Basta cok kızan babam sımdı benı ıkı dakkada ıse bırakta , otobuste surunmeyım dıyor
2011 Model Motoran Karry 125 (Çakma Vespa Gts 250)
-
Ben de bizimkileri kandırabilmek için hep Ayşe Şule'nin adını kullanmıştım."Baba bak, kız kocaman BMW kullanıyor""Hani CNN Türk'te programı vardı ya, Rüzgarın Kızı".Sonra hemen BMW'nin sitesini açıp F650 GS'yi göstermiştim.Günler boyu süren "Ayşe Şule bile motora biniyor" dayatmalarıyla ikna edebilmiştim bizimkiler.Babam şimdi X-Max'a "Küçük bu" diyor.Fazer'ı gösterdim."Motor bu işte, bundan alsaydın ya" diyor (Fiyatını göstermemiştim de )
-
Kendimi bildim bileli motosiklet derim başka birşey demem. Motosikletin kanıma nasıl girdiğini biraz düşündükten sonra buldum. Büyükbabamın bir kaskı vardı. Taaa eskilerden kalma 1950 lerden. 5-6 yaşındayken onu görmüştüm kafamda sürekli onunla dolaşıyordum. Hikayesini sordum. Babaannem; Büyükbabanın beyaz bir Bmw si vardı demişti. Ben küçüklükten beri istediğim için birşey demediler. Şimdi rs 151 im var. Büyütmeyi düşünüyorum. Bizimkiler benden daha istekli. Annemi geçen komşularla konuşurken duydum. Aslında mustafa bunlardan istemiyordu. Şu at gibi olanlar yokmu onlara meraklı diyordu. ( chopper dan bahsediyordu)
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler