Orijinalini görmek için tıklayınız : LS 2 FF 351 CHRONO nedersiniz ??
Mr.cihans
13 Mart 2012, 13:23
Bildiginiz uzere bir iki haftadır forumu kask mont uzerıne tacizlerime maruz bırakıyorum:):) arastırırken buna rastladım daha once FF serisi bir kaskı biri iyi diyordu fıyat aralıgı kafamda 300 civarındaydı ama suanki alıcam 125 olucak yanı cok yuksek suratlere cıkmayacagım ıcın ruzgar sesini cok cok kapatmasına gerek yok guvenlıgı ıyı olsun bana yeter dısıda cok hosuma gıttı gıdıp magazada bakmadan ıc pedler vs malzeme durumunu anlamak ımkansız alan takan ıllakı vardır fıyatı ıyı geldi ısındım :)
http://www.hudsonderi.com/?urun-2565-LS-2-FF-351-CHRONO.html
LS 2 FF 351 CHRONO :silent:
Emodog
13 Mart 2012, 13:31
Merhaba bende ff351 diamond var ilk zamanlar rüzgar sorunu yoktu artık vizörün sürekli açılıp kapanmasından dolayı rüzgar sesi başladı bunun sebebi ise vizörü açarkenki basınç merkezi hep sağda bu yüzden vizör yerinden oynuyor ve benimki gibi ses yapmaya başlıyor.Ama şöyle birşey var ben 80 i fazla geçemiyorum ve yola çok daldığım için o rüzgar sesini duymuyorum bence fiyat performans ürünü tavsiye edebilirim.
Mr.cihans
13 Mart 2012, 13:39
peki bunda gunes vizoru yok siyah cam taksak aynı işlevi gorurmu hem gorunuste guzel peki kullanım olarak nasıldır?
BatuhanK
13 Mart 2012, 14:08
Ls2 ff 350-1 kaskım var. Temizlemek için pedlerini söktüğümde kabuğu pek güven verici değildi. Hatta hiç güven vermedi. Bana sorarsanız maddi durum müsaitse başka kasklara yönelin.
Mr.cihans
13 Mart 2012, 23:39
arkadaslar guncel fıkırlerınızı beklıyorum...
Zippo's
14 Mart 2012, 00:02
Max. kaç para verebilirsin kaska ?
mali_181
14 Mart 2012, 00:03
Bende bu kaskı düşünüyorum artçı kaskı olarak ama kendime nitro n-psı almayı planlıyorum bütçe el verirse
Mr.cihans
14 Mart 2012, 00:09
Max. kaç para verebilirsin kaska ?
300 cıvarı bır butce zorlayabılırm ama sunu demek ıstıyorum capısma testlerıne 4 yıldız alan bır marka tabı bu kaskını bılemıorum ama zeus bakıyordum sıtede onun carpısma testınde yerı bıle yok yanı bunu olup 25 tl sıyah vızor alırsam hem gorunus hem saglam hem kullanıslı olabılır bılmıyorum kafam cok karısık cok marka cok cesıt var pısman olmak ıstemıyorum aldıktan sonra..
hayalets
14 Mart 2012, 00:16
içindeki pedleri çıkarttığın zaman güvenli görmeme sebebi olarak şunu diiyebilirim sert compozit fiber malzeme kullanıldığı için kabuk çok sağlıklıdır.
İsteyen varsa siyah vizör takılı bir şekilde 130 TL ye istanbul içi elden verebilirim.XXL bedendir.
600 TL ve üstü kasklarla karıştırmayın onlar kadar kaliteli olamaz.Fakat 100 ile 300 lira arasında değişen kasklardan en iyilerinden biri diyebilirim.
Zippo's
14 Mart 2012, 00:17
300 cıvarı bır butce zorlayabılırm ama sunu demek ıstıyorum capısma testlerıne 4 yıldız alan bır marka tabı bu kaskını bılemıorum ama zeus bakıyordum sıtede onun carpısma testınde yerı bıle yok yanı bunu olup 25 tl sıyah vızor alırsam hem gorunus hem saglam hem kullanıslı olabılır bılmıyorum kafam cok karısık cok marka cok cesıt var pısman olmak ıstemıyorum aldıktan sonra..
Makul fiyata kaliteli bişey almak istiyosanız ixs e de bakın derim.Bi önceki kaskım ixs ti hava yastıklı hem güneş hem normal vizör aşırı derecede memnundum.
http://anesmotor.com/?kategori-2-Kapali-Kasklar.html
motorcu48
14 Mart 2012, 00:25
ls2 nin hava pedli kasklarından al fiyata göre iyi kalite ve sağlamlık
sharp testlerine girmiş olsun ve taze bir kask olsun.bu ne demek kasklarında bir raf ömrü var motomax ta eski kasklar var
ls2 2012 kasklarıda eğer düşürmezsen uzun zaman çok taze kask almış olursun daha uzun ömürlü kullanırsın
zaten bu alıcağın kask çok iyi olmucağına göre muhtemelen ilerde artçı kaskı yapıcan o zaman shoie gibi kask markası bu işin ehli iyi bir kaska sahip olmuş olursun
Mr.cihans
14 Mart 2012, 00:30
ls2 nin hava pedli kasklarından al fiyata göre iyi kalite ve sağlamlık
sharp testlerine girmiş olsun ve taze bir kask olsun.bu ne demek kasklarında bir raf ömrü var motomax ta eski kasklar var
ls2 2012 kasklarıda eğer düşürmezsen uzun zaman çok taze kask almış olursun daha uzun ömürlü kullanırsın
zaten bu alıcağın kask çok iyi olmucağına göre muhtemelen ilerde artçı kaskı yapıcan o zaman shoie gibi kask markası bu işin ehli iyi bir kaska sahip olmuş olursun
bende boyle dusunuyorum hacım buyuttugumde kaskıda prof. Gecerım pekı raf omurlerını nerden bılebılırız kaskların ıcınde uretım tarıhlerı yazıyor my acaba
i.canver
14 Mart 2012, 00:40
Lazer bak derim ben bir de çoğu özellik var ve uygun fiyat. İçten güneş vizörü vs.
http://www.hudsonderi.com/?urun-1456-LAZER-BREVA-ROYAL-GOLD-SiYAH-motosiklet-motorsiklet.html
Mr.cihans
14 Mart 2012, 00:51
Lazer bak derim ben bir de çoğu özellik var ve uygun fiyat. İçten güneş vizörü vs.
http://www.hudsonderi.com/?urun-1456-LAZER-BREVA-ROYAL-GOLD-SiYAH-motosiklet-motorsiklet.html
tamam bakar ıncelerım gunes vızoru bu kadar onemlı mı extra sıyah vızor alıp kullansam kullanıslı olmaz mı
Mengu16
14 Mart 2012, 01:15
Nolan N61 kaskımı sele üzerinden 2 kere betona düşürdüm, en ufak çatlak, kırık, kopan eden parça yok, ses yok. LS2 FF 351 CHRONO kaskım da var hiç düşürmedim bugün elime aldım hani TV kumandaları eskidikçe içinden kopan parçaların sesi gelir ya sallayınca, aynı o sesten var kaskta ve kaskı hiç düşürmedim sadece 4 aylık. Ben şimdi LS2'ye nasıl güveneyim kaskı düşürmeden dökülmeye başladı. gözümde lens varken Nolan'ı kullanıyorum, LS2'yi gözlükle de takabiliyorum gözlük takarken LS2'yi kullanmak zorundayım, lens varken gözümde hep Nolan N61 kaskımı kullanıyorum.
akşam napıcan ? yanında 2 vizörmü gezdireceksin?
Mr.cihans
14 Mart 2012, 01:48
ben bunu dusunmemıstım hıc tabı kullanmayınca ınsan bılmıyor aynen fılmlı araba gıbı dısarısını koyu gosterır dımı ee o zaman cok kullanıssız sıyah vızor ya..
Bide sorumu yenılemek ısterım uretım tarıhlerı nerde yazıyor kask ustunde bellı mı yanlarındakı belgelerde mı var max bır kaskın omru kac yıldır?
mali_181
14 Mart 2012, 04:51
eğer çeneden açılır düşünürsen bende kullanmadığım bir ff369 delta var satabilirim
unknown07
14 Mart 2012, 08:36
Marushin Shivan Dragon 888 kullanıyorum ..Tavsiye ederim kardeş..
Tropiksera
14 Mart 2012, 10:03
bende ff351 serisinin misfits olanını kullanıyorum yani kuru kafalı olandan gayet konforlu yani pedleri o kadarda kötü değil güzel kask tavsiye ederim.aynı kaskı antalya japon motordan 90-100 liraya alırsın kardeşim :)
serdar37100
20 Aralık 2012, 23:48
http://g1212.hizliresim.com/14/n/h33lz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://a1212.hizliresim.com/14/n/h33r0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Bugün aldım görüntü çok hoş kafamı çok iyi sardı ve oturdu umarım herşeyi böyle olur tüm kullanıcıları genel olarak memnun gibi
130'u_gördüm
21 Aralık 2012, 00:22
Bende ls2 kullanmaktayım ls2'den önce dandık dundik kasklar kullandığım için ls2'yi kafama takınca vayyy bu kask süper bununla boğaz köprüsünden atlasam birşey olmaz diye düşünüyordum.Ama daha sonra başka kasklar takınca,görünce karşılaştırma imkanım olunca gördümkü ls2 normal sıradan bir kask.O yüzden bütceniz yetiyorsa ve motosikletiniz yüksek cc ise kesinlikle ls2'den daha iyi bir kask almanızı öneririm.Ve ls2'den daha düşük ayarda ( kalitesiz , dandik amann kask olsun ceza gelmesin )kask kullananlar kesinlikle ls2 kullansınlar.
Ls2 fiyat kalite olarak en iyi kask diyebilirim
Birde ben alırken kafama tam oturan L beden aldım ama zamanla genişleme oldu şimdi oldukça bol oluyor.
Kolay gelsin.
maxi97
21 Aralık 2012, 00:43
değişmesi 10 saniye.
serdar37100
21 Aralık 2012, 00:43
bilmem motor 150cc ama daha ıyı kasklar mutlaka var fakat biliyorsunuz meblalar çok yuksek ucuyor resmen ve bu işibilen bırkaç kısıye de sordum test sonuçlarına bakarak alırsa bu fıyata kask çok ıyı hemde guvenlı olduğu soylenıyor bılmem allah kazayı nasip etmesinde bizlere kask basımız sadece aksesuar olarak kalır umarım
MuTLu.
21 Aralık 2012, 08:03
peki bunda gunes vizoru yok siyah cam taksak aynı işlevi gorurmu hem gorunuste guzel peki kullanım olarak nasıldır?
Siyah vizör işini görür. Zaten fiyatına göre güzel bir kask. GDR gibi saçma sapan markalara para vereceğine bu güvenilir kaskı al derim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO