PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CBR 1000 RR - Kolpa İlan !

MotorKafa
12 Mart 2012, 13:08
Bu sabah iş yerinde bir arkadaş yanıma geldi heyecanlı bir şekilde, "14.500 e 1000 RR buldum hacı" diyerek :)
Motor galeridenmiş bu arada. 15.750den satışa çıkarmış adam. Zar zor iki saat pazarlık ederek 15000e düşürmüş en son fiyatı.
Ama benm çıkabilcem max. rakam 14500dü dedi. Öyle olunca adama demiş ki; madem aklında bulunsun 14.500e verecek olursan ararsın beni.
Çıkmış mağazadan arabaya binmiş, tam giderken adam koşarak gelmiş. " abi babam konuşmak istiyor " demiş.
Elemanın babasıyla konuşmuşlar, oto galeri olduğundan dolayı "ben anlamam motordan, geçti elimize bi şekilde işte... Verelim madem sana 14.500 e" demiş.
Arkadaşta tamam ben p.tesi ustaya baktırayım, ondan sonra alırız satışı deyip ayrılmışlar.
Bu sabahta arkadaş aradı, şasi numarasını ve motor numarasını mail atın bana dedi. Tabi adamlardan cevap yok :)
1 saat sonra tekrar aradı adamı sormak için. Gelen cevap şu "ABİ BABAM MOTORU SATMIŞ":)
Bu arada motorun orjinal rengi kırmızıymış. Yani ruhsatta hala kırmızı gözüküyor.

Buda bahsi geçen 1000RR ın ilanı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-acill-30-000-km-de-orjinal-15-750-tl-vade-olur-66680539/detay

bsabora
12 Mart 2012, 13:31
arkadaşım istanbulda bulunan bir satıcıyla anlaşmış.500 tl kapora yollamış motor için istanbula gittiler.Motor yok adam yok.savcılığa şikayette bulundular.motor görülmeden para işlerine girilmemeli..

halepli
12 Mart 2012, 14:08
bunların yaptıklarıda b.ok yemenin kibarcası afederseniz

F54
12 Mart 2012, 14:26
araç alım satım işlerinde tek prensibim vardır al gülüm ver gülüm başka şekilde alengirli işlerden anlamam isterse beleş olsun

babaçi
12 Mart 2012, 18:28
araç alım satım işlerinde tek prensibim vardır al gülüm ver gülüm başka şekilde alengirli işlerden anlamam isterse beleş olsun
al benden de o kadar ,sokağa atacak kadar para kazanamıyorum

K o r @ y
12 Mart 2012, 18:39
Motorun ikinci eline çok dikkat etmeli.. Kaza yaptığı zaman toplanması çok kolay.. 3-5 parça ile işi götürebilirsin..Heleki racing tarz motor alırken çevreden birinin bilinen motoru olmasına çok dikkat edilmeli.
Bir tur sürmekle anlaşılmaz..Satıcı motoruna güveniyorsa sizinde alıcı olduğunuza inandıysa her türlü servise göstermek veya usta getirmek gibi şartları kabul edecektir..Aman bu çakallara dikkat edin :bestmt: