Orijinalini görmek için tıklayınız : Gilera Runner 180 Sp mi Yamaha Rx King mi
ennes07
07 Mart 2012, 21:15
Arkadaşlar Yakın Zaman içinde Motorla Şahin Bir arabayı Takas ettim. ama Arabayı satıp Tekrar motor almak istiyorum.
Size Bir soru Sormak istiyorum.
Bugun Forumda Gördügüm Bir motor vardı biraz Araştırdım. Sizce Güzel bir Motormu Bu Yamaha Rx King
1) Gilera Runner la Karşılaştırırsak Durum Ne olur?
2) Yakıt konusunda Durum Nedir?
Şimdiden Teşekkür Ederim.
harun27
07 Mart 2012, 21:28
scooter mu naked mı ? :)
extrem_015
07 Mart 2012, 21:33
tabiki runner 180 rx 115 135 tozunu yakalayamaz onlar vites büyütmekle meşgul olurken sen çoktan fırlarsın :) bende çok 115 kullandım hatta motoru antalyaya sattım işte bu motor benimdi bunu baya kullandım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-temiz-yorulmamis-115-74194881/detay yalnız abatıldığı kadar değil evet kategorisine kalıbına göre seri ve kaliteli motor ama çokta abartılacak bişey yok
gilerada vites durumu yok bas uçsun :)yalnız yakıt konusunda basarsan seni biraz üzebilir ama yaktığınında hakkını verir birde gilera alacak olursan km düşük olanlarını tercih etmelisin temiz ve bakımlısını bulursan kalkışta gerçekten mermi gibi fırlıyor hatta malossi kitleriyle desteklenmişleri varki gerçekten harika gidiyor.
BLACK_ICE
07 Mart 2012, 21:35
yıllardır gileranın içindeyim diyebilirim sana tam iyi güzel performance çok yatkın bi marka fakat ben yamaha diyorum
ennes07
Farketmez. 2 Hafta önce Gilera Runner 180 sp mi Satım çok Yakıt Yakıyor. Diye ama Gilera gibi Seri hızlı bir motor almak istiyorum.
Yani Anlayacagın Runnerdan inipte Baya yavaş bir motora binesim yok. Hıza Alıştım.Seri kalkışa Alıştım. Hep geçmeye Alıştım.Geçilmeyede Pek Niyetim Yok. :P :P
Ondan Nasıl bir motor bu Rx King Runnerı biliyorsan onun üzerinden Karşılaştırma yapabilirmisin. Çünkü en iyi bildigim 4 senelik Dostum. Runner en iyi o motoru Tanırım. :P :P
harun27
bence ikiside ap ayrı 2 motor biri vitesli diğeri vitessiz önce ne tip istedigine karar ver
ennes07
07 Mart 2012, 21:43
Arkadaşım Hiç Runnerımın Yanına Rx King Gelmediki Kapışa bileyim. Ama Runnerın Tadını verecekse Konforluysa ve daha önemlisi Yakıtta Cimriyse Tamam benim için Ama Kalkış Performansı önemli :P
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
tabiki runner 180 rx 115 135 tozunu yakalayamaz onlar vites büyütmekle meşgul olurken sen çoktan fırlarsın :) bende çok 115 kullandım hatta motoru antalyaya sattım işte bu motor benimdi bunu baya kullandım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-temiz-yorulmamis-115-74194881/detay yalnız abatıldığı kadar değil evet kategorisine kalıbına göre seri ve kaliteli motor ama çokta abartılacak bişey yok
gilerada vites durumu yok bas uçsun :)yalnız yakıt konusunda basarsan seni biraz üzebilir ama yaktığınında hakkını verir birde gilera alacak olursan km düşük olanlarını tercih etmelisin temiz ve bakımlısını bulursan kalkışta gerçekten mermi gibi fırlıyor hatta malossi kitleriyle desteklenmişleri varki gerçekten harika gidiyor.
Runnerın Yakıtından çok çektim. Buda Daha önce açtıgım Konular :S
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/99024-gilera-runner-180-sp-yardim-motor-asiri-benzin-yakiyor.html
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/99262-runner-a-sahin-takas-edeyimmi.html
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/99043-motor-neden-fazla-yakit-tuketir.html
Zodium
07 Mart 2012, 21:46
rx king zaaartt :) :)
45gprr125
07 Mart 2012, 21:49
adam akıllı bir king bulursan bak bakalım runner yaklaşabiliyor mu . ayrıca runner daha fazla yakar .
zongoku
07 Mart 2012, 21:50
Daha önceki konularınıza takip etmiştim. Runner çok yakıyor diye şikayetiniz var mesela. Buna rağmen runner derseniz olmaz:cherry: Vitesli motorda devir hissetmek ayrı bir zevklidir. Bence biraz da vitesli deneyin. Üstelik rx king yabana atılacak gibi değil. Ama yok ben hız yapacam yok geçecem diyosanız Runner alın sonra benzin diye dert yanarsınız:cherry::cat:
ennes07
07 Mart 2012, 21:58
Daha önceki konularınıza takip etmiştim. Runner çok yakıyor diye şikayetiniz var mesela. Buna rağmen runner derseniz olmaz:cherry: Vitesli motorda devir hissetmek ayrı bir zevklidir. Bence biraz da vitesli deneyin. Üstelik rx king yabana atılacak gibi değil. Ama yok ben hız yapacam yok geçecem diyosanız Runner alın sonra benzin diye dert yanarsınız:cherry::cat:
Hımm şu mesele :P :P Na niye Hep ne kadar köfte o kadar ekmek. Niye Hızlı Seri bir motor Az yakmaz Çok saçma bir çümle oldu Haklısınız :P :P :P
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
adam akıllı bir king bulursan bak bakalım runner yaklaşabiliyor mu . ayrıca runner daha fazla yakar .
Doğru ama Ben Zaten Orjinal olarak Runnera binmiyorum.
Giletta ve malossi Egzozlarım var hala evde Takas ettigim adama vermedim Egzozları motoru Orjinal verdim egzoz olarak ama
Power Kit vardı bu power kit ile 180 km Hıza çıkanlar var. Ben çıkamadım o ayrı konu 165 Kepez Aşagı 180 Ama o dogru :P :P
Kepez : Antalyalı olanlar bilir Döşemealtı tarafından Antalyaya inilen Virajlı ama son virajdan sonra Gaza yapıştıgım bölgeye verilen isim :P
zongoku
07 Mart 2012, 21:58
Hımm şu mesele :P :P Na niye Hep ne kadar köfte o kadar ekmek. Niye Hızlı Seri bir motor Az yakmaz Çok saçma bir çümle oldu Haklısınız :P :P :P
:cherry: Bu devir de ne kadar zevkimize yönelmek istesek de illaki benzin bizim zevkimizi köreltiyor. O nedenle Rx tercihiniz olmalı. Eğer ki sadece bu ikisini düşünüyorsanız.
ennes07
07 Mart 2012, 22:05
:cherry: Bu devir de ne kadar zevkimize yönelmek istesek de illaki benzin bizim zevkimizi köreltiyor. O nedenle Rx tercihiniz olmalı. Eğer ki sadece bu ikisini düşünüyorsanız.
Hayır Sadece 2 sini düşünmüyorum. Az Yakan Runner la Kafa kafaya Yada Runnerdan Hızlı Motor.
zongoku
07 Mart 2012, 22:15
Hayır Sadece 2 sini düşünmüyorum. Az Yakan Runner la Kafa kafaya Yada Runnerdan Hızlı Motor.
Valla ona benim tavsiyem yetmez büyüklere bırakmak lazım. Az yakar çok kaçar istiyosun:cherry:
ennes07
07 Mart 2012, 22:17
Bütçe 6.500 Lira :) zonguku arkadaşımında dedigi gibi Az Yakar çok Kaçar olmalı. :P
Tropiksera
07 Mart 2012, 22:25
[QUOTE=ennes07;2601684]Bütçe 6.500 Lira :) zonguku arkadaşımında dedigi gibi Az Yakar çok Kaçar olmalı. :P[/QUOTE
al 2.el cbr250 keyfine bak..
enes_007
07 Mart 2012, 22:35
enes adaşım bende korkutelideym rx king hastasıyım ben 2.rx kingimi 1 ay önce aldım.runnerden kesinlkle daha az yakıyor . 5 liralık benzinle 25-30 km gdebiliyorum.runner yada rx king orjinal olarak kıyaslarsah her türlü rx king runneri tokatlar ha kayış falan takarsan belki işler değişir.her türtürlü rx king derim bi bak inceler benmkini piyasada az var benm ki gibi tutulan renk ve kasa
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/99452-yeni-motorum-sizlerle-rx-king.html
ennes07
07 Mart 2012, 22:51
Zaten bu konuyu senin forumu okuduktan sonra Açtım.
Ben 2008 senesinde Aldım Runnerımı. 2 zamanlı
İlk kayışı degiştirdim. Sonra 2 Performans Egzoz Aldım.
Sonra Karbüratör Rezerv Yetmedi. Gittim Büyük Karbüratör aldım.
Sonra Power çip diye bişey taktım. Motorun Elektrik alsamını alk başta Bozdu gibi ama Sebebi benim motorun Adını şimdi unuttum. Elektrik düzenleyen bişey Şarj dinamosu degil acayip bişey. Unuttum. Onu degiştirdim. Motor 2 kat Benzin Km de 45 Kuruş ve 165 km Hız Yokuş Yukarıda 165 km.
Sen Antalyaya gelmişsindir Kepezden aşagı bir Saldım 180 km hıza çıktı. Ceza evi kavşagını Trafik ışıgı denk geldi Dİrek geçtim. Düz yolda düşer Hız dedim Yinede Hız düşmedi. Çok şaşırdım. ONun için Runnera orjinal olarak binen biri Degilim . Zaten Ne runnera nede rx king e Orjinal binmeye degmez. En azından benim beklentim. Çok motordan.
Hız ve Serilik olmazsa olmazım ama sırf Yakıtı çok diye gittim güzelim motorumu 98 model Bir şahinle Takas ettim. Ama çok acayip Kâr ettim bu takas işinden Şimdi Arabayı satıp tekrar motor alacagım İnşallah şimdi araştırma yapıyorum. 1,2 Haftaya falan alacam bir motor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
enes adaşım bende korkutelideym rx king hastasıyım ben 2.rx kingimi 1 ay önce aldım.runnerden kesinlkle daha az yakıyor . 5 liralık benzinle 25-30 km gdebiliyorum.runner yada rx king orjinal olarak kıyaslarsah her türlü rx king runneri tokatlar ha kayış falan takarsan belki işler değişir.her türtürlü rx king derim bi bak inceler benmkini piyasada az var benm ki gibi tutulan renk ve kasa
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/99452-yeni-motorum-sizlerle-rx-king.html
Bu arada Güzel görünüyor Hatta süper :P Pizza Degil motor :P :P Kaça aldın bunu ?
45gprr125
08 Mart 2012, 01:40
Hocam bana da bulalım şöyle bir rx king . bu temizlikte olursa benim derbiyi bile verebilirim :D hatta vereceksen derbiyle takas yapalım bu taraflarda bu kadar temiz yok malesef :pale:
ennes07
08 Mart 2012, 11:07
Motoru çok Temiz Maşallah ama biz almak istesek bu kadar temizini bulabilirmiyiz orası meşru :P
kingcüneyt
08 Mart 2012, 11:31
http://www.hizliupload.com/di-ZZ7C3KW9.jpg alıyosan böyle king al ne runner kor nede başka bişey o king yakalaymaza edemez diyenlere bakma turşusu çıkmış yan sanayili pistonla tabi king gitmez ama enesin ve benim kingler gibi orjınal bulabilrsen kaçırma al derim sağdaki antalyada soldaki antepde Türkiyenin en temiz 5 kingi bu iki motordur..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO