Orijinalini görmek için tıklayınız : Transalp için sürüş dersi
Borris07
21 Şubat 2012, 23:18
Merhaba,
İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum.Yakın civarımda Honda Transalp kullanmış, hala kullanmakta olan ya da Transalp muadili ağır ve güçlü bir makine ile ciddi tecrübesi olan kişiden, istenilirse makul bir ücret karşılığında sürüş dersi almak istiyorum.
Umarım başlığı yanlış yere ve gereksiz açmamışımdır.
Teşekkürler şimdiden.
hello_moto
22 Şubat 2012, 01:14
Hocam,
Honca Güvenli Sürüş Eğitiminde hocalık yapmış şimdi emekli olmuş birisi var. ŞAhsen tanımam 3 yıl önce ben Honda ya gittiğimde orada hocaydı. Geçen sen gittiğimde de emekli olmuştu. Özel ders verdiğini söylemişlerdi. Gerçek hoca yani. İlgilenirsen, onunla irtibata geçmeni sağlarım. Benimle şahsen bir ilgisi yok. Ben de zaman zaman özel ders almayı düşündüğümden konu ilgimi çekti. Ders alacaksan, gerçek bir hocadan almak bence en güvenilir olanı. (Tabii başka eğitim lisanslı hocalar da olabilir).
Umarım ben de yanlış yerde cevap yazmamışımdır.
gs500inanc
22 Şubat 2012, 01:28
Lisanslı hocadan alman elbet hoş olur ama biniciyi kafalayıp bir yemek ısmarlasan bile bişeyler kaparsın birkaç saat içinde, bence en büyük tecrübe kendi edindiğin tecrübedir.Bu da kilometre yaparak olur.Bizim şansımız İstanbul trafiği gibi ağır bir trafikte yol almak zorunda değiliz. İstanbulda olsaydım bir ybr ile o trafikte öğrenmek cidden zor olurdu,Yeşilköy Sirkeci arası bisikletle anayoldan gidip gelmiştim ürkütücü idi :)))
kalyo
22 Şubat 2012, 10:56
Günaydın,
Elbetteki profesyonel bir motosiklet eğitmeninden alacağın eğitim gibi olmayacaktır Ama;
beylikdüzünde oturuyorum ve bir Varadero kullanıcısıyım,
istersen hafta sonu birlikte küçük bir sürüş yapabiliriz.Ben deneyimlerimi aktarabilir ve merak ettiğin en azından basit soruları yanıtlayabilirim.
Faydası olmadı bu sürüşün dersekte oturur bir çay içer tanışmış oluruz.
kurubuz
22 Şubat 2012, 11:44
Merhaba,
İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum.Yakın civarımda Honda Transalp kullanmış, hala kullanmakta olan ya da Transalp muadili ağır ve güçlü bir makine ile ciddi tecrübesi olan kişiden, istenilirse makul bir ücret karşılığında sürüş dersi almak istiyorum.
Umarım başlığı yanlış yere ve gereksiz açmamışımdır.
Teşekkürler şimdiden.
Transalp almadan önce motosiklet tecrüben var mıydı ?
K o r @ y
22 Şubat 2012, 11:58
Hondanın sürüş eğitimleri var.. İsterseniz oraya bakabilirsiniz.. Verilen program dahilinde iyi bir sürücü olabilirsiniz..
Herkes motor kullanabilir ama iyi motor kullanamaz :)
telkarinn
22 Şubat 2012, 12:23
Hondanın sürüş eğitimleri var.. İsterseniz oraya bakabilirsiniz.. Verilen program dahilinde iyi bir sürücü olabilirsiniz..
Herkes motor kullanabilir ama iyi motor kullanamaz :)
Buna kesinlikle katılıyorum. Özellikle istanbul trafiğinde hem gözü açık olmak hem de iyi bi kullanıcı olmak gerekli. Kısmet olup vakit bulabilirsem bende katılmayı düşünüyorum profesyonel bir sürüş eğitimine
Borris07
22 Şubat 2012, 23:17
Selam Tekrar,
İlginiz ve cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.Hondanın eğitim programından haberim var ama hepsine katıldığımı düşünürsek en az bin 500 tl gibi bir rakamı gözden çıkarmam gerek.Bence çok pahalı aynı zamanda uzak tabi.
Kalyo pazar günü izinliyim eğer senin için de müsaitse tanışıp senin de dediğin gibi küçük bir gezinti yapabiliriz.Benim için şahane olur şimdiden eminim buna.Hiç olmadı motosiklet kullanan yeni bir komşu edinmiş olurum :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO