PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial 151 Rs

sheytan
11 Mart 2006, 17:12
ya arkadaslar ben mondial 151 rs aldım.daha 1 ay oldu motorun performansı,sekli,yol tutusu,frenleri,yakıtı çok iyi...sizce bu motorun ömrü ne kadar?:pr: :pr:

kaizermannes
11 Mart 2006, 17:33
selam arkadaş motor ömrü genelde kulanım+kalitedir....

ylmzzz
11 Mart 2006, 18:03
kullanım ömrü diye birşey denemez. benim motor 5000km ye yaklaştı birşey yok şimdilik. ama 1000km de motoru dökenler var :mrgreen:
ama dikkatli kullanırsa ömrü çok uzayacaktır. özellikle bakımlarını tam yaptır.

motorinn
11 Mart 2006, 18:08
sheytan motorun hayırlı olsun ama 151 RS ile ilgili haylice detaylı bir topik varken bunu açman yersiz bence.Forumlarda ara göreceksin.

jeorcun
11 Mart 2006, 22:41
arkadaşım rs ile ilgili çok detaylı bir topic var ve ben daha 2. sayfaya düştüğünü görmedim.orada her bilgiyi bulursun okumak biraz zamanını alır ama.

emre151
28 Mayıs 2006, 13:43
ya herşeyi ççok güzel motor ancak bişey beni delirtiyo kardeşim koskoca mondial motor servisinde hava filtresi yok kardeşim yav hayır piyasada var ancak serviste nasıl olmaz yani :pr: birde modifiye anlamında bu motorlara fikri olan varsa lütfn yasın ben bi çozüm buldum ama deniyorum bu nedenle size yazamadım motoru 120 km/h i görüyo maşşalhı var asyaların 150 likleri arkamda sıçıyo:) :cat:

kararsız_ist
28 Mayıs 2006, 14:12
slm arkadaslar ben yeni uye oldum nereye msj yazcagımı bilmiyorum sanırım bu bolume giren arkadaslar beni duyabilir ben uzun kasa scoter almak istiyorum ama motorda bi bilgim yok netten resimlere baktım şimdilik 3 tane tercihim var 1 mondial 150 zat 2 asya motor 150t 3 çelik motor 150t neden bu motorlar derseniz 3 markanında eskiye dayanan kurulusları var yedek parçalarını kolay bulabilecegimi dusunuyorum ve diyer markaların piyasadan kalkma ihtimallerinin oldugunu duydum bu markaların ise kuruluslarının saglam oldugunu dusunuyorum asyamotorla çelik motor arasında fiyet farkı yok diebiliriz ama mondial 1000 ytl daha fazla ve bindigim motorun ucuz kaliteli dıs gorunusunun olmasını istiyorum belki fazla bi istek oldu:) ama yardımcı olursanız sevinirim sizin tavsiye ediceginiz motorlar nelerdir şimdiden tesekkurler