Orijinalini görmek için tıklayınız : Kymco kymco venox 250
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
ankzmn
26 Ekim 2010, 20:10
selam arkadaşlar 5 ay sonra uzun bi araştırmadan sonra kendime bir venox almaya karar verdim.maddi imkanlarım nedeniyle 2. el alıcam ama kaç km de almalıyım 10.000km yi geçmesi veya 10000 olması problem olurmu? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşşekkür ederim..
Osbourne
26 Ekim 2010, 23:42
selam arkadaşlar 5 ay sonra uzun bi araştırmadan sonra kendime bir venox almaya karar verdim.maddi imkanlarım nedeniyle 2. el alıcam ama kaç km de almalıyım 10.000km yi geçmesi veya 10000 olması problem olurmu? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşşekkür ederim..
Olmaz..
O km ler venox için rodajı yeni bitmiş anlamındadır..
Dün yıkadım motoru sırf sen yarın göreceksin diye he :)
Bu arada siteye yazmamıştım şimdi paylaşıyorum:
Venox'um, bu sefer kesin olarak enduroya geçeceğimden ötürü satılıktır..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-venox-250-ogretmenden-8500-km-de-sorunsuz-lastikler-sifir-32519377/detay
Elbette herşeyine kefilim..
ankzmn
27 Ekim 2010, 18:18
Olmaz..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-venox-250-ogretmenden-8500-km-de-sorunsuz-lastikler-sifir-32519377/detay
abi inan senin motor kaçtımı diye hergün bakıyorum sahibindene nerden baksan 2 veya 1.5 haftadır ama şuan o parayı bulmam imkansız 5 ay sonra ehliyetle beraber motoruda alıcam inş. hala satılmazsa üşenmem izmirden gelirim vallaha:)
overcloud
27 Ekim 2010, 19:23
Olmaz..
@osbourne:
abim pegasso 650'sini satıyor, motorun büyüklüğüne alışamadı. dilerseniz ikinizi bir araya getirebilirim :)
ilan detayları burda:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-pegaso-650-22-500-km-pegaso-650-ie-33462448/detay
Osbourne
27 Ekim 2010, 22:54
abi inan senin motor kaçtımı diye hergün bakıyorum sahibindene nerden baksan 2 veya 1.5 haftadır ama şuan o parayı bulmam imkansız 5 ay sonra ehliyetle beraber motoruda alıcam inş. hala satılmazsa üşenmem izmirden gelirim vallaha:)
Sevinirim değerini bilecek birisine gitmesine valla :)
Kısmet..
@osbourne:
abim pegasso 650'sini satıyor, motorun büyüklüğüne alışamadı. dilerseniz ikinizi bir araya getirebilirim :)
ilan detayları burda:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-pegaso-650-22-500-km-pegaso-650-ie-33462448/detay
Açıkası Aprilia'ya bulaşmak istemiyorum..Malum distrübütör sıkıntıları..Bir de o motor altımda küçük kalıyor..
Zaten motorum da belli ya Africa Twin olacak ya da olmayacak :)
Bir tane AT belirledim işte satılırsa motorum gidip bakacağım parayla..Beğenmezsem temzini bulana kadar motor almam sanırım..O derece Africa Twin diyorum :)
overcloud
27 Ekim 2010, 23:30
hayırlısı o zaman ne diyeyim :)
umarım alabilirsiniz :)
Osbourne
27 Ekim 2010, 23:36
hayırlısı o zaman ne diyeyim :)
umarım alabilirsiniz :)
Teşekkürler :)
vw.bora
28 Ekim 2010, 23:47
osbourne hocam inanın sizin venox u bende takip ediyorum ama benim şu mct i satamadım ilanı verdim bakalım kısmet
Osbourne
29 Ekim 2010, 00:41
Arkadaşlar bu sabah itibariyle motosikletimi satmış bulunuyorum..
Alan arkadaşım Tolga'ya hayırlı olsun..
Kendisi kısa sürede bu forumda yerini alacaktır..:cat:
acayüp
29 Ekim 2010, 00:45
Hayırlı olsun. AT den haber varmı ?
overcloud
29 Ekim 2010, 00:56
hayırlı olsun :rendeer:
Africa Twin fotoğraflarını bekliyoruz :cat:
Osbourne
29 Ekim 2010, 00:59
Hayırlı olsun. AT den haber varmı ?
Eyvallah..
Valla bugün sabah kasırga varken satın alacak arkadaşlar geldi, görüştük anlaştık, noter moter, arkadaşı evine bırakmak derken eve geldiğimde bilcümle giysilerim su içindeydi..
Sol botumdan 1 tam bardak su, sağ botumdan yarım bardak su boşaltarak eve girdim ve duş alıp yattım :)
AT mate bakamadım yani :mrgreen:
Ama bir tane var ilgilendiğim sen de zaten onu soruyorsundur Eyüp'çüm ben işin latifesindeyim bakma bana :)
Haftasonu bakacağım işte ona..Başka da bulabildiğim yok..O olursa, olur, olmazsa beklemeye devam...Temiz olsun da aceleye gerek yok diye düşünüyorum biraz da..
StyLeOscaR
29 Ekim 2010, 01:04
abicim hayırlı olsun..umarım güzel birtane bulursun enduro, yorumlarını okumak çok güzel oluyor valla :) Sağlıcakla..
Osbourne
29 Ekim 2010, 01:06
abicim hayırlı olsun..umarım güzel birtane bulursun enduro, yorumlarını okumak çok güzel oluyor valla :) Sağlıcakla..
Teşekkürler..
Bakalım işte olacak ama illa ki enduro olacak bu sefer :)
Selamlar..
ankzmn
29 Ekim 2010, 02:07
abi hayırlı olsun ne yalan söyliyeyim bi hüsrana uğradım ama napalım allah sahibine bağışlasın diyelim:)
Hocam satışınız da yeni motosikletiniz de hayırlı olsun, saygılar...
Osbourne
29 Ekim 2010, 23:27
abi hayırlı olsun ne yalan söyliyeyim bi hüsrana uğradım ama napalım allah sahibine bağışlasın diyelim:)
Kısmet değilmiş..Venox'a veya çok daha iyi motorlara binersin umarım, teşekkürler..
Hocam satışınız da yeni motosikletiniz de hayırlı olsun, saygılar...
Teşekkürler metci :rendeer:
Bu arada venox kullanıcılarına genel bilgi:
Koruma demiri ve sissy bar olmasa da eğer yan çanta demiri arayan var ise benimle irtibata geçsin..
Sizi yapacak adama yönlendirebilirim..
(İstanbul içi)
Selam Engin,
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Bugün venoxumla ilk gezintimi yaptım tabii ehliyet olmadığı için evin yakınlarında ara sokaklarda dolaştım. Gerçekten sesiyle görüntüsüyle tam aradığım tarzda bir motor. Çok memnunum :)
Alış-verişten sonra beni o fırtınada eve kadar bıraktığın için de ayrıca teşekkür ederim. İnşallah sende aradığın Africaya kavuşursun.
Tolga
Osbourne
02 Kasım 2010, 00:46
Selam Engin,
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Bugün venoxumla ilk gezintimi yaptım tabii ehliyet olmadığı için evin yakınlarında ara sokaklarda dolaştım. Gerçekten sesiyle görüntüsüyle tam aradığım tarzda bir motor. Çok memnunum :)
Alış-verişten sonra beni o fırtınada eve kadar bıraktığın için de ayrıca teşekkür ederim. İnşallah sende aradığın Africaya kavuşursun.
Tolga
KAzasız belasız sürersin inşallah..Ehliyet almadan aman diyeyim hiç girme riske..Sizin site çevresi de müsait görünüyordu, dediğin gibi ufak ufak turlarla alışırsın..
Motorla ilgili sormak istediğin, öğrenmek istediğin en varsa hem buradan hem telefondan sorabilirsin..En basit şeyi bile sormaktan çekinme sakın..Ne de olsa bambaşka bir araç bu motosiklet :)
O fırtınayı da hiç unutmayacağım sanırım..Hayatımdaki ikinci aşırı fırtınada sürüş oldu hem de bu sefer artçım vardı :mrgreen:
DaBEL
03 Kasım 2010, 04:38
osbourne üstadımızın motorunu kapmıssın ryuk dostum.. bende o aracın peşindeydim ama bazı sorunlar önüme cıktı.. kısmet sanaymış dostum.. kazasız belasız kullan üstad..
osbourne üstadım motoru sattıgına üzülüyorum.. nedenide seni artık bu topicte cok göremicegimizden.. venox üstüne en bilgili kişi olarak gördüğümden seni, birde topic i hareketlendiren kişi olduğundan bunu söylüyorum... bu arada anladığım kadarıyla motorunu daha alamamışşın.. işallah istediğin gibi bir motor alırsın üstad..
Osbourne
03 Kasım 2010, 09:29
osbourne üstadım motoru sattıgına üzülüyorum.. nedenide seni artık bu topicte cok göremicegimizden.. venox üstüne en bilgili kişi olarak gördüğümden seni, birde topic i hareketlendiren kişi olduğundan bunu söylüyorum... bu arada anladığım kadarıyla motorunu daha alamamışşın.. işallah istediğin gibi bir motor alırsın üstad..
Venox konusunda çok bir bilgi sahibi olamadım açıkçası..Olamadan sattım motoru aslında :)
Zaten sorunsuzluğu nedeniyle bilgi sahibi olmama neden olacak kadar arıza vs. çıkartmadı saolsun..İyi dilekler için teşekkürler..
Motoru kış sonunda alırım sanırım.. Şu sıralar alsam da binecek vaktim yok malesef :pale:
Umarım sen de istediğin motora kavuşursun bir an evvel..
Selamlar.
motocycleboyreigns
11 Kasım 2010, 13:20
Daha önce verildi mi bilmiyorum ama,Venox ve rakiplerinin dyno beygir karşılarştırmalarını buldum.
http://www.alternativecruisers.com/images/dyno_comp2.gif
acayüp
27 Kasım 2010, 01:28
Kymco ya sırf şu venox modelinden dolayı hayranlık duyardım. Taaaaki
Honda nın vt250c magna modelini görene kadar. Kymco da kopyacı zihniyet çıktı hayal kırıklığına uğradım. Kendilerine özgü bir modelleri var sanıyordum. Keyfim kaçtı :(
mehmet tufan
27 Kasım 2010, 01:40
aah ah ne çok istedim bu makinayı, lakin düşünüyorumda cruser benim ebatlarımdaki br adam için değil ya.
yaz başında iyi bir transalp almak lazım..
kadango
27 Kasım 2010, 01:41
Daha önce verildi mi bilmiyorum ama,Venox ve rakiplerinin dyno beygir karşılarştırmalarını buldum.
http://www.alternativecruisers.com/images/dyno_comp2.gif
Bu teker mi yoksa krank ölçümü mü diye soracağım,teker olması muhtemel değil çünkü ninja'da neredeyse hiç aktarma kaybı yok gibi görünüyor.Krank ölçümü olsa o da değil çünkü fabrika verileri krank ölçümü üzerine verilir,beygirleri kaçırmışlar..
acayüp
27 Kasım 2010, 01:45
aah ah ne çok istedim bu makinayı, lakin düşünüyorumda cruser benim ebatlarımdaki br adam için değil ya.
yaz başında iyi bir transalp almak lazım..
Dostum kendi bedenine göre arıyorsan işin zor orange country choppers a kadar yolun var :P
cmx250 den sonra venox çok birşey vermez sana sanırım. Yalnız kawa vn 800 de fena olmaz kanaatindeyim. İllaki enduro dersende neye binsen yakışır büyük motor olsun yeter :)
mehmet tufan
27 Kasım 2010, 01:48
Dostum kendi bedenine göre arıyorsan işin zor orange country choppers a kadar yolun var :P
cmx250 den sonra venox çok birşey vermez sana sanırım. Yalnız kawa vn 800 de fena olmaz kanaatindeyim. İllaki enduro dersende neye binsen yakışır büyük motor olsun yeter :)
chopper tipi hiç hayal ettiklerimi karşılamadı açıkçası, ya bir 1100 dragstar falan almam lazım yada trasnalp yada varadero diye düşünüyrum : ))
acayüp
27 Kasım 2010, 02:01
chopper tipi hiç hayal ettiklerimi karşılamadı açıkçası, ya bir 1100 dragstar falan almam lazım yada trasnalp yada varadero diye düşünüyrum : ))
vf 750 c magna derim ve susarım. Chopper tipten hayal ettiğini alamayanların yeğane ilacıdır benim gözümde. V4 motor anlatılıcak gibi değil...
Şekil olarak venox tan önce gelen tek makinedir benim için
Osbourne
27 Kasım 2010, 02:02
Chopper, daha doğrusu cruiser tipi motosikletlerde tek bir beklenti olmalı insanda..
Açık konuşmak gerekirse o beklenti, tam olarak gösteriş tir :)
Yanlış anlamayın bende delisiyim cruiser ların..
Son ana kadar çapırcı ruhum dimdik ayakta kalacak :)
mehmet tufan
27 Kasım 2010, 02:17
vf 750 c magna derim ve susarım. Chopper tipten hayal ettiğini alamayanların yeğane ilacıdır benim gözümde. V4 motor anlatılıcak gibi değil...
Şekil olarak venox tan önce gelen tek makinedir benim için
magna hakkında baya bi araştırma yapmıştım 90 beygirlik bir güce sahip ve seri bir tork üretimi varmış lakin benim hayallerimin başında cruser da oturdunmu yolların hakimi olabileceğimi düşünüyordum, bam bam vuran eksozun eskilerin nazilerini gören yahudiler gibi kaçıştırabilecek diye düşünüyordum, hoş bizim bağcılarda durum farklı değil, onlar değil motorun kamyonun bile önüne atlayabiliyorlar, malesef köyden indim şehre tribi neyse konuya geleyim abicim, xl 650 transalp i gördüm bindim hissettim aman yarabbi ducati monster bile afedersin b*k yemiş yanında o ne cüsse o ne yere basınca güç hissettiren bir makinadır, birde istanbul bağcılar bakırköy ıvır zıvır lanet nüfüsün metrekareye binlerin düştüğü semtlerimizde çok kıvrak motorlara ihtiyacımız var hocam, kendimizi değil önce karşımızdakini korumak durumundayız artık az zarar az ziyan diye düşünmeye başladım hepten :\
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:08 ----------
Chopper, daha doğrusu cruiser tipi motosikletlerde tek bir beklenti olmalı insanda..
Açık konuşmak gerekirse o beklenti, tam olarak gösteriş tir :)
Yanlış anlamayın bende delisiyim cruiser ların..
Son ana kadar çapırcı ruhum dimdik ayakta kalacak :)
engin abi bize ya hayallerin ötesinde yerden 10 cm yükseklikte gövdeye sahip bir el yapımı bobber yada işte senin africa twin benim transalp aşkım gbi bir enduro paklayacak :)
acayüp
27 Kasım 2010, 02:18
:) olurmu ?
http://img139.imageshack.us/img139/783/72172454839048577640868.jpg
mehmet tufan
27 Kasım 2010, 02:19
Bu içeriğe şu anda erişilemiyor, gibi bir uyarı çıkıyor acayüp hocam..
Osbourne
27 Kasım 2010, 02:25
Eyüp, marauder mi o?
YEni mi yaptınız yoksa eski bir foto mu?
Ben sanırım önümüzdeki hafta içi geleceğim sana ha :)
acayüp
27 Kasım 2010, 02:33
Eyüp, marauder mi o?
YEni mi yaptınız yoksa eski bir foto mu?
Ben sanırım önümüzdeki hafta içi geleceğim sana ha :)
Mevcut hali şuanda takılı vaziyette. İstediğin zaman söküyorsun bu şekilde oluyor.
Hocam gel sana satalım bunu :) adam akıllı bir makineye binmiş olursun Enduro için daha çok erken. O yolun sonu. Hemen yolu bitirmemek lazım :P
Bu arada arkada da venox var ama garibim geri planda kaybolmuş (resimdeki de hayalim )
http://img829.imageshack.us/img829/2074/marxr.jpg
mehmet tufan
27 Kasım 2010, 02:34
kaç para o canavar :)
Osbourne
27 Kasım 2010, 02:37
Mevcut hali şuanda takılı vaziyette. İstediğin zaman söküyorsun bu şekilde oluyor.
Hocam gel sana satalım bunu :) adam akıllı bir makineye binmiş olursun Enduro için daha çok erken. O yolun sonu. Hemen yolu bitirmemek lazım :P
Bu arada arkada da venox var ama garibim geri planda kaybolmuş (resimdeki de hayalim )
http://img829.imageshack.us/img829/2074/marxr.jpg
Eyüp'çüm deme bana öyle şeyler bak zaten son bir haftadır bakıp duruyorum c800 lere m800 lere :)
Ciddiyim ama yarın bir görüşelim seninle..
Hiç bir şey olmasa da uğrarım yarın (sanırım oradasın)..Çay içeriz..
Sana bir rt 125 getireceğim zaten..Al diyipa tacağım başına haberin olsun :)
Subap arızası var..
acayüp
27 Kasım 2010, 02:52
Telefonum 24 saat açık :) kapımda tabiki
Osbourne
27 Kasım 2010, 02:55
Telefonum 24 saat açık :) kapımda tabiki
Yarın arıyorum seni..Dükkan açık mı yarın? Ona göre plan yapacağım şimdi..
acayüp
27 Kasım 2010, 03:01
Yarın arıyorum seni..Dükkan açık mı yarın? Ona göre plan yapacağım şimdi..
Yarın atölyede olurum fakat öğlene doğru giderim sr50 nin eksozu ile uğraşıcam biraz. Arayın beni. (orası dükkan değil :) benim rahatlama mekanım.)
Bu arada konuyuda çok meşkul ettik. Sıkıntı olmasın bide venox resmi atim barii :P
Resimdeki eksoz kapakları paslanmaz çelikten yapıldı. İçeri giren boru 4-5 cm ve orjinalinden biraz daha kalın. Optimum sesi ancak bu şekile alabildik. Hem fazla bağırmıyor hemde hoş bir horultusu var. Yüksek devirde race gibi çığlık atmaya başlıyor.(du)
http://img15.imageshack.us/img15/6163/venvf.jpg
Osbourne
27 Kasım 2010, 03:11
Hmm sen venox resmi atarsın da ben durur muyum? :)
Buyrun, hiçbir yerde paylaşmadığım venox & ben görütüleri :P
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs096.snc4/36183_436264616786_547376786_5671358_7946198_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs002.ash2/33451_436264776786_547376786_5671363_15877_n.jpg
acayüp
27 Kasım 2010, 03:15
Çok yakışıklı alet ama vt 250 c magna işi gerçekten canımı sıktı yaw. Budamı gol değil diye haykırasım geldi :)
Osbourne
27 Kasım 2010, 03:19
vt 250 dediğin v twin değil mi? işi çok olur onun..
Bu arada bu saatten sonra 750 cc altına binmem sanırım..Yarın sendeyim :)
acayüp
27 Kasım 2010, 03:22
Canımı sıkan konu venoxun da kopya olduğunu farketmemle venoxa karşı tüm sempatimin bir anda yok olması. Venox u çok beğenirdim. Kendi şahsına münhasır sanardım. Kymco da yalancı çıktı :(
Buyrun honda nın resmi
http://img841.imageshack.us/img841/8019/vt250cmagna.jpg
Osbourne
27 Kasım 2010, 03:29
Ama bu bir gerçek ve ikisi arasında bulunan en az x2 kat fiyat farkı da bunu doğruluyor..
Maksat görüntüyse (ki bence cruiser lardan görüntüdür) kronik arızası olmayan ucuz bir venox hondaya gayet rahat tercih edilebilir..
Boşver sen orjinalliği, amaca hizmet etmesi önemli :)
madlive
27 Kasım 2010, 03:36
Eyüp abideki Marauder'in sesinin ne kadar tok ve doyurucu olduğunu başka bir Marauder'in çalışmasına şahit olduktan sonra anladım.
Benim motoru almaya Eyüp abi Marauder ile götürmüştü beni sağolsun emeği çok bana.
acayüp
27 Kasım 2010, 03:36
Hadi onuda geçtim. Önceden öğrenseydim en azından honda magna logosu getirtir onu yapıştırırdım :) millete kymco anlatmaktan dilimde telek ler çıkmaya başlamıştı. En çok ona üzülüyorum. Honda der geçerdim kimsede " o ne be çin malımı " demez bende nefesimi tüketmezdim. Sırf bu yüzden bir daha davosa gelmem :)
ankzmn
29 Kasım 2010, 18:07
arkadaşlar bu motor bakımlarını aksatmadan kaç km dayanır 100.000-200.000?
Ryuk
06 Aralık 2010, 00:58
Merhaba arkadaşlar,
Venoxun ne kadar yaktığını merak edenler olabilir. Paylaşmak istedim 40 TL lik 95 oktan kurşunsuz benzin alarak sadece şehir içi kullanımda 220 km yol katettim. Motor kullanmaya yeni başlayan biri olduğum için bu verilerde benim kullanımım da etkili olabilir.
Arjantinli69
06 Aralık 2010, 01:34
engin bence'de seni 650 cc nin altı kesmez artık :P
Tesla.tr
06 Aralık 2010, 01:41
Hadi onuda geçtim. Önceden öğrenseydim en azından honda magna logosu getirtir onu yapıştırırdım :) millete kymco anlatmaktan dilimde telek ler çıkmaya başlamıştı. En çok ona üzülüyorum. Honda der geçerdim kimsede " o ne be çin malımı " demez bende nefesimi tüketmezdim. Sırf bu yüzden bir daha davosa gelmem :)
Ben de Kymco Like 125 sahibiyim ve motosikletle alakası olmayan arkadaşlarımın, "kimko mu, o ne be? çin malı motora o kadar para verilir mi? honda monda alsaydın ya?" cümlelerinden gına geldi. amblemi söküp Vespa ya da piaggio yapıştrasım geliyor. :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO