Orijinalini görmek için tıklayınız : Kymco kymco venox 250
Sayfa :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
chocokerem
03 Ağustos 2010, 14:53
arkadaşlar benim motorun benzin deposunda kediler bikaç tırnak izi bırakmışlar malesef :( şu çizik giderici bir kalamden bahsediyolar; işe yarıyormu almama değermi acaba yada başka bir yöntem önerebilicek birileri var mı??????????
teşekkür ederim :::)))
unalx
04 Ağustos 2010, 23:12
Merhabalar.., yeni aldığım venox umun sanırım depodaki benzini boşaltmak amacıyla çeşitli hortumlarını kesmişler. Ankara da doğru düzgün servis ve ilgili bulamadım. Kesilen hortumların resmini göndersem yardımcı olabilir misiniz? Kendi servisi (Ankara daki) ulus da bir hortumcuya gönderdi kendin takarsın dedi. Sonuç denilen hortumcuya gidildi ama kesinlikle aynısı olmayan farklı hortumlar bulundu ama bunları son çare olarak düşünüyorum. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
hllmr
05 Ağustos 2010, 03:58
arkadaşlar merhebalar, acaba resimde görülen Kymco Venox' un yan çanta demirlerinden nereden temin edebilirim ? fiyatı nedir ? bilgisi olan arkadaşlar cevaplarlarsa yada özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim. İnternette araştırdım ancak herhangi bir şey bulamadım.
http://i667.photobucket.com/albums/vv37/hllmr/big_18419811f0p.jpg
MkD
05 Ağustos 2010, 16:42
bence kymconun bayisine sorarsanız daha sağlıklı bilgi almış olursunuz
getirtebileceklerini söylerler fakat fiyat almış olursunuz en azından
unalx
06 Ağustos 2010, 07:03
bence kymconun bayisine sorarsanız daha sağlıklı bilgi almış olursunuz
getirtebileceklerini söylerler fakat fiyat almış olursunuz en azından
slm . mesajımı tam okumadın galiba. " Kendi servisi (Ankara daki) ulus da bir hortumcuya gönderdi kendin takarsın dedi." yazmıştım. Yani anlıycan bayisi oralı bile olmadı. Fiayat bu.., şu kadar ayda gelir veya şuradan sorabilirsin gibi bişey söylemediler. Adamların tuzu kuru paraya ihtiyaçları yokk.
MkD
07 Ağustos 2010, 16:55
slm . mesajımı tam okumadın galiba. " Kendi servisi (Ankara daki) ulus da bir hortumcuya gönderdi kendin takarsın dedi." yazmıştım. Yani anlıycan bayisi oralı bile olmadı. Fiayat bu.., şu kadar ayda gelir veya şuradan sorabilirsin gibi bişey söylemediler. Adamların tuzu kuru paraya ihtiyaçları yokk.
alıntı yapmadıgım için bir karışıklık olmuş :)
çanta demiri için yazmıştım bir önceki mesajımı
Osbourne
20 Ağustos 2010, 19:35
Herkese slm. Ben de artık venox kullanıcısıyım.Sizlere birkaç sorum olacak. Koruma demiri ve Sissbar Ankara da yaptıracağım bir yer var mı? Alarm takılabiliyor mu? Bu motorla ilgili nelere dikkat etmeliyim(Yağını şukadar km de şu yağla değiştir gibi... ) Yardımlarınızı bekliyorum.
Selam..Alarm her motora olduğu gibi venox'a da takılabiliyor elbette..Ama elektrik aksamına ellemektense sistemden bağımsız olarak alarmlı disk kilit takılması daha mantıklı bence..
koruma demiri ve sissy barı ise genel distribütör olan SİLKAR firması getirmiyor Türkiye'ye..
Kendi çabalarımızla ancak yaptırabileceğiz..
Selam arkadaşlar
Venox'umu alalı1 ay kadar oldu, ehliyet olmadığı için şimdilik kısa aralıklarla mahalle aralıklarında deniyorum.
Sisibar ve koruma demiri nereden buluruz, fiyatları ne kadardır?Yurtdışında Spaan marka olanlarını beğendim ama burada bunları bulamayız sanırım. İzmir'de olupta bunları yaptıran oldu mu?
Sis farı nasıl taktırırız bu motora? Daha önce hiç motor tecrbem olmadığı gibi, nereden ne alınır yada yaptırılır onuda bilmiyorum malesef. Örneğin koruma demirini kromajcıda mı demircide mi tornacıda mı yaptırırız?
Selam,
sissybar ve koruma demirini yukarıda yazdığım gibi Türkiye'de bulmamız imkansız..
Yurtdışından bir site buldum orada satılıyor ama fiyatı aşırı pahalı..
http://www.tucmoto.com/category-s/25.htm
Bence en iyisi yaptırmak..
Aşağıya iki fotoğraf koyuyorum ben koruma demirini egsozcuya yaptırtmıştım..Beğeniye göre değişir tabi ama bence şık durdu..
http://a.imageshack.us/img225/2459/img3900.jpg
http://a.imageshack.us/img267/1916/img3885k.jpg
http://a.imageshack.us/img694/5015/img3857rf.jpg
arkadaşlar benim motorun benzin deposunda kediler bikaç tırnak izi bırakmışlar malesef :( şu çizik giderici bir kalamden bahsediyolar; işe yarıyormu almama değermi acaba yada başka bir yöntem önerebilicek birileri var mı??????????
teşekkür ederim :::)))
Eğer çizikler çok derinse yani alttan beyazlıklar görünüyorsa çizik giderici kalem işe yaramaz..daha hafif çiziklerde işe yarıyor ama onun yerine pasta cila da yapılabilir..
arkadaşlar merhebalar, acaba resimde görülen Kymco Venox' un yan çanta demirlerinden nereden temin edebilirim ? fiyatı nedir ? bilgisi olan arkadaşlar cevaplarlarsa yada özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim. İnternette araştırdım ancak herhangi bir şey bulamadım.
http://i667.photobucket.com/albums/vv37/hllmr/big_18419811f0p.jpg
http://www.tucmoto.com/category-s/25.htm
Bu sitede var..60 $ a satıyorlar..Bunun yerine bir yere yaptırılabilir diye düşünüyorum..
Osbourne
29 Ağustos 2010, 00:03
Benzin ışığını kaç km de yanıyor aradaşlar? Ve yandıktan sonra tüm benzin bitene kadar kaç km daha gidebildiniz?
Bir de full depo kaç km gittiniz?
Osbourne
30 Ağustos 2010, 14:59
Ulen ne cansız topicmiş bu venox topici..Pişman oldum hee :mrgreen:
unalx
31 Ağustos 2010, 01:22
Ulen ne cansız topicmiş bu venox topici..Pişman oldum hee :mrgreen:
slm. Evet gerçekten bu venox kullanıcıları ya öldü yada...?
Osbourne
31 Ağustos 2010, 01:31
slm. Evet gerçekten bu venox kullanıcıları ya öldü yada...?
Aha! Birini bulmuşken sorayım hemen :)
Benzin ışığı için ne diyorsun?
kaç km sonra yanıyor..Bir de 100 km deki tüketimi nedir?
chocokerem
31 Ağustos 2010, 11:25
kardeşim ben geçen ay 40 tl'ye fulledim depoyu bodruma gittim geldim 385 km yol gittim 40 tl benzin ile artık gerisini sen hesapla...(bu arada biraz gaza da bastım tabiki o nedenle devirli kullanırsan 10 krş yakıyo diyebiliriz)
unalx
03 Eylül 2010, 06:29
Aha! Birini bulmuşken sorayım hemen :)
Benzin ışığı için ne diyorsun?
kaç km sonra yanıyor..Bir de 100 km deki tüketimi nedir?
slm. kusura bakma biraz geç oldu ama ben daha doğru düzgün binemediğim için yakıt konusunda bir fikrim yok.(Motoru temmuzda aldım. depoyu fulledim. gece hırsızlar deppoyu boşaltmışlar ve de hortumlarını kesmişler. Daha yeni tamir ettim ama uzun soluklu binemedim)
Osbourne
08 Eylül 2010, 04:33
kardeşim ben geçen ay 40 tl'ye fulledim depoyu bodruma gittim geldim 385 km yol gittim 40 tl benzin ile artık gerisini sen hesapla...(bu arada biraz gaza da bastım tabiki o nedenle devirli kullanırsan 10 krş yakıyo diyebiliriz)
Hmm..Peki şeker kardeşim benzin ışığın kaç km sonra yanıyor..Şamandıra problemim mi var anlamak istediğim için soruyorum?
slm. kusura bakma biraz geç oldu ama ben daha doğru düzgün binemediğim için yakıt konusunda bir fikrim yok.(Motoru temmuzda aldım. depoyu fulledim. gece hırsızlar deppoyu boşaltmışlar ve de hortumlarını kesmişler. Daha yeni tamir ettim ama uzun soluklu binemedim)
Geçmiş olsun..
Şu vakte kadar yeterli km yapmışsındır herhalde..Ne diyorsun? :)
chocokerem
08 Eylül 2010, 10:49
[QUOTE=Osbourne;2147385]Hmm..Peki şeker kardeşim benzin ışığın kaç km sonra yanıyor..Şamandıra problemim mi var anlamak istediğim için soruyorum?
385 km sonra ışık kesintisiz yanmaya başladı diyebilirim... ama evet şamandırada ufak bir problem yok deil ama abartılcak bişeyde deil bence osbourncum.......
DaBEL
09 Eylül 2010, 20:16
Arkadaşlar bir sorum olucak... bir venox almak istiyorum ama hyo gv250 ye göre 40 kg fazla olması beni endişelendiriyor.. yani kabaca düşünürsek 190 kg motor 10 kilo benzin 70 kiloda sürücü dersek, motor 270 kg agırlıgı tasımak zorunda kalıcak.. birde buna yolcu eklersek yaklasık 330 kilo civarında olucak.. bu şartlarda venoxun perfonmansında rahatsız edici bir düşüş yaşanır mı? bu yüksek agırlık kaliteden, saglamlıktan geldigini düşünüyorum ama diger taraftanda endişe duyuyorum..
alp_toker
09 Eylül 2010, 23:26
Arkadaşlar bir sorum olucak... bir venox almak istiyorum ama hyo gv250 ye göre 40 kg fazla olması beni endişelendiriyor.. yani kabaca düşünürsek 190 kg motor 10 kilo benzin 70 kiloda sürücü dersek, motor 270 kg agırlıgı tasımak zorunda kalıcak.. birde buna yolcu eklersek yaklasık 330 kilo civarında olucak.. bu şartlarda venoxun perfonmansında rahatsız edici bir düşüş yaşanır mı? bu yüksek agırlık kaliteden, saglamlıktan geldigini düşünüyorum ama diger taraftanda endişe duyuyorum..
venox a hiç bulaşma bence , artık Türkiye ye getirilmiyor. kymco nun sitesinde fiyat bile yazmıyor, alırsan yedek parçada çok sıkıntı çekersin, zaten SİLKAR bu konuda rezalet 3 aydır debriyaj bekliyorum venox un aynasını bulamassın :farao:
VoLhuLk
12 Eylül 2010, 01:32
alp ilk defa böyle bir problemi senden duyuyorum, adamlar 0 motor stoğunu bitirmediği için yeni parti mal sipariş etmiyorlar doğal olarak, üstelik sanayide venoxu sorduğumda şakayla karışık "Alma o motoru, arıza yapmıyor, bize ekmek çıkmıyor" diye dalga geçtiler. O kadar sağlam motor yani. Bir de venox kullanıcılarından ricam bana sisybarlı, yan çantalı, sosis çantalı bir venox fotoğrafı bulun lütfen, gv250 alıp da zırt pırt sanayiyle iletişim halinde olmak istemiyorum. Fotoğrafları heyecanla bekliyorum.
logaritma
12 Eylül 2010, 10:40
venox güzel makine ama türkiyede tutmıycak hiç bir zaman nedenide fiyatı ne olursa olsun 250cc lik bir aletten sen gidip 10 bin tl isteyemessin.. bu fiyatı japon markaları avrupa markaları 250 liklerine isteyemiyor sen hangi cesaret sıfır venoxa bu fiyatı istiyorsun.. daha yeni sordum 10.250 tl dediler 2010 sıfırına..
2010 vtr 250 sordum adamlar 9 bin tl dediler ki o motor en iyi şu anda dünyadaki motor teknolojisi itibariyle en yüksek 250cc liklerinden biri ducati tarzı tasarımı ve öndeki honda amblemide cabası kısaca ona bile 9 bin tl fazla diyorduk 7 bin olsa harika olucak diyorduk bu motor 10 bin tl..
sen bu rakamda motor satarsan üç beş kişi dışında kimse almaz böyle venoxcuların konusunda da 2-3 kişi devamlı yazışır durur..
akıl var mantık var 250cc motor satıyorsun 10 bin tl ye insaf 10 bin tl ye neler alınır neler say say bitmez.. o fiyata kimse gidipde 250cc lik makina almaz alsa venox almaz..
işde venox bundan dolayı piyasada hiç bir zaman tutunamıycak ve satmıycak ne yazık ki yoksa motor şahane güzel ona bir laf eden yok..
VoLhuLk
12 Eylül 2010, 11:32
Logaritma, kymconun tüm yetkilileri, Pazar görevlileri ve CEO'su aslında sana danismaliydi, hata etmişler kusura bakma. Ya bu ürünün kalitesi ve hatasizligi konusunda kıyaslama yapabileceğimiz bir muadili yokken adam istediği fiyatı çeker, hakkıdır da. Adam sana kalite satıyor, kymconun servislerinde venox göremiyorsun neredeyse, adamlardan bakim harici uğrayan yok. Kısacası adamlar sana zevk ve kaliteyi pazarlarken istediği fiyatı çekmekte öZgür. Pazarlama politikası hakkında yorum yapmak yerine, su sorunu bu sorunu var halledemeikleri için gibi mantıklı sebepler sunarsan daha okunabilir bir forum olacak. Ayrıca roadstar ile chopper kıyaslaman da ayrı bir ilginclik.
alp_toker
12 Eylül 2010, 12:50
alp ilk defa böyle bir problemi senden duyuyorum, adamlar 0 motor stoğunu bitirmediği için yeni parti mal sipariş etmiyorlar doğal olarak, üstelik sanayide venoxu sorduğumda şakayla karışık "Alma o motoru, arıza yapmıyor, bize ekmek çıkmıyor" diye dalga geçtiler. O kadar sağlam motor yani. Bir de venox kullanıcılarından ricam bana sisybarlı, yan çantalı, sosis çantalı bir venox fotoğrafı bulun lütfen, gv250 alıp da zırt pırt sanayiyle iletişim halinde olmak istemiyorum. Fotoğrafları heyecanla bekliyorum.
motor çok sağlam o konuda hiç şüphem yok, ama benim başıma yedek parça ile ilgili sıkıntılar geldiği için öyle yazdım. 3 aydır debriyaj bekliyorum 2011 şubat ayında garantim dolacak SİLKAR hakkındaki endişelerimi yazdım, yoksa giderim bende sanayi ye bi şekilde ona uygun debriyaj taktırmasını da bilirim. İnşallah siz aldıktan sonra hiç problem çıkarmaz sorunsuz kullanırsınız. Ben city ile kaza da yaptım hatta motor üzerinde bayıldım ve hiç bişey hatırlamıyorum 50-60 arası hız ile gidiyordum, çok şükür sadece aynam kırıldı egzos koruması aşındı değişti o kadar... harbi çok sağlam yani :cat:
logaritma
12 Eylül 2010, 14:21
Logaritma, kymconun tüm yetkilileri, Pazar görevlileri ve CEO'su aslında sana danismaliydi, hata etmişler kusura bakma. Ya bu ürünün kalitesi ve hatasizligi konusunda kıyaslama yapabileceğimiz bir muadili yokken adam istediği fiyatı çeker, hakkıdır da. Adam sana kalite satıyor, kymconun servislerinde venox göremiyorsun neredeyse, adamlardan bakim harici uğrayan yok. Kısacası adamlar sana zevk ve kaliteyi pazarlarken istediği fiyatı çekmekte öZgür. Pazarlama politikası hakkında yorum yapmak yerine, su sorunu bu sorunu var halledemeikleri için gibi mantıklı sebepler sunarsan daha okunabilir bir forum olacak. Ayrıca roadstar ile chopper kıyaslaman da ayrı bir ilginclik.
arkadaşım sende tutturmuşsun bir sağlam sıkıntısız diye belliki ömrün boyu venoxdan başka motora binmemişsin piyasada çin işi motorların dışındaki bütün japon ve avrupa markaları zaten hepsi sağlam ve sıkıntısız..
ayrıca kymco yuda çok abarttın kymcho esasen gerçek işi scooter yapmak olan bir firma ve avrupa japon markalarının geçmişine bakarsan onlara nazaran yeni yetme bir firma.. xcting 500 dışında daha 250cc motorun üstü bir üretimleri bile yok..
bunların dışında roadstarla ne kıyaslamışım sen nereyi okuyorsun anlamadım benim yazımda roadstarın r si yok .. vtr 250 ile kıyasladım oda fiyatını teknik olarak vtr ile venox un motorlarını kıyaslamam bile vtr ye hakaret olur...
son olarak bu venox 2005 den beri piyasada yani 5 senedir piyasada satılıyor sorun bakalım kymchoya 5 senedir kaç tane satmışlar 100 tane bile zor satmışlardır 2010 model bile sattıkları eminim 2006-2007 deki gelen partidir..
kymchonun ceo sunun bana danışmasına gerek yok.. satış rakamlarından zaten gerçekleri görmesi gerekir eğer görüpde bir şey yapmıyorlarsa zaten kymcho bu modelini bırakmış artık uğraşmıyor demekdir.. kymcho yeri geldimi scooterlarında büyük indirim kampanyaları dampingler yapmayı biliyor bu yollada peynir ekmek gibi agility people grandlink activ sattılar..
bu motorun koreli akrabası gv250 ler peynir ekmek gibi satılıyor bolcana ikinci eli var kymcho gv250 fiyatlarına çekse onlarda peynir ekmek gibi satarlar ama demek ki adamların karnı tok para kazanmak istemiyorlar bu venoxlardan tasarım olsun hep scooter üretiyoruz bir tanede bu tip bir motorumuz olsun portföyümüzde renk olsun diye koymuşlar...
Osbourne
12 Eylül 2010, 14:48
385 km sonra ışık kesintisiz yanmaya başladı diyebilirim... ama evet şamandırada ufak bir problem yok deil ama abartılcak bişeyde deil bence osbourncum.......
Eminmisin 385 km den sonra ışık yaktığına? Benim motorda sorun var o halde..
Çok çok daha erken ışık yakıyor..
Hmm..Bir ara servise götüreceğim bu sebepten..Baktırırım..
Ayrıca;
Venox hakkında üstüne binmeden atıp tutanları kaale almanızı tavsiye etmem..
Motosikletten sürat, tork, drift yeteneği bekleyen cc delileri zaten cruiser/chopper/custom ruhunu anlayabilecek durumda değillerdir..
Ha yedek parça konusunda sıkıntı çekeceğime inandığım/ön gördüğüm bir motosikleti ben alırmıyım? Kesinlikle almam..Ve görüyorsunuz ki venox sahibiyim..
Bu konuda daha fazla konuşmanın gereğinin de olduğunu sanmıyorum..
Merak edenler SİLKAR'ı arayıp venox parçası sorabilirler..
Ondan sonra buraya yazarsınız şu parçası yok bu parçası için 6 ay süre verdiler diye..
alp_toker
12 Eylül 2010, 16:44
bizde alırken yedek parça da sıkıntı çekmezsiniz merak etmeyin laflarını çok duyduk ! ama iş ciddi ye binince ortam değişiyo, Silkar ı arıyorum debriyaj nerde diyorum ramazan a girdik diyolar !! Böyle salakça bir cevap olabilir mi ? nese kim ne istiyorsa alsın hayırlı olsun ...
logaritma
12 Eylül 2010, 17:41
Ayrıca;
Venox hakkında üstüne binmeden atıp tutanları kaale almanızı tavsiye etmem..
Motosikletten sürat, tork, drift yeteneği bekleyen cc delileri zaten cruiser/chopper/custom ruhunu anlayabilecek durumda değillerdir..
ben venoxa hiç binmedim ama bir huyum vardır yazılanları okurum ve bu konuda yazılanları okuduğumda kimsenin venox için sürüşü kötü osu busu kötü dediğini görmedim bilhassa motora binmeyen ler bile sağlamlığını övüyor..
demek ki neymiş önce okumak gerekiyormuş..
atılan tutulan bir şey varmı kimse bu motora binipde bir lafmı etmiş ki atıp tutsun yada motorunda kronik bir şeymi görmüş teknik bir hatadanmı bahsetmiş atıp tutsun hayır.. kimse böyle bir şey dememiş. demek ki millete iftira atarak atıp tutan sizsiniz..
denilen şu ne olursa olsun 250cc lik bir motor 10 bin tl etmez satılırsa kimse almaz bunun içinde venox un üstüne oturmaya binmeye sürmeye gerek yok.. bunun için profesör bilim adamı alim olmayada gerek yok..
piyasadaki hem koredaş hem avrupa ve japon akranları 6-7 binlerde gezinirken bunun 4 bin tl fazla ettiren nedir motorda altın mı kullanmışlar yoksa motor bilmediğimiz ultra üst bir teknolojimi var...
Osbourne
12 Eylül 2010, 17:51
ben venoxa hiç binmedim ama bir huyum vardır yazılanları okurum ve bu konuda yazılanları okuduğumda kimsenin venox için sürüşü kötü osu busu kötü dediğini görmedim bilhassa motora binmeyen ler bile sağlamlığını övüyor..
demek ki neymiş önce okumak gerekiyormuş..
atılan tutulan bir şey varmı kimse bu motora binipde bir lafmı etmiş ki atıp tutsun yada motorunda kronik bir şeymi görmüş teknik bir hatadanmı bahsetmiş atıp tutsun hayır.. kimse böyle bir şey dememiş. demek ki millete iftira atarak atıp tutan sizsiniz..
denilen şu ne olursa olsun 250cc lik bir motor 10 bin tl etmez satılırsa kimse almaz bunun içinde venox un üstüne oturmaya binmeye sürmeye gerek yok.. bunun için profesör bilim adamı alim olmayada gerek yok..
piyasadaki hem koredaş hem avrupa ve japon akranları 6-7 binlerde gezinirken bunun 4 bin tl fazla ettiren nedir motorda altın mı kullanmışlar yoksa motor bilmediğimiz ultra üst bir teknolojimi var...
Mesajımda nickini mi gördün acaba?
Seni veya herhangi bir başka kişiye yönelik yazmadım ki ben onları..
Sayfayı okuyan ve bana mesaj gönderen pek çok kişi var ve kafalarındaki soru işaretlerini ve duyacakları/duyabilecekleri eleştirilere karşın yazılmış bir mesajdı..Ciddiyim..
Fiyat konusuna gelrsek şuanda piyasaa 6 bin TL verebilirseniz gayet temiz ve az kullanılmış bir venox bulabilirsiniz..
Daha yüksek km lilerini 4500-5000 aralığına bulmak ta mümkün..
Bu motor bu fiyatı kendi açımdan çatır çatır eder..
Çünkü piyasada 250 cc cruiser kategorisinde bundan daha kalıplı br makina yok..
Ve benim dikkat ettiğim birinci öncelik kesinlikle kalıplı olmasıydı..
Üstüne 27 beygir ve 248 cc hacme sahip olması 130 km/sa ile otoyolda zorlanmadan gidebilmesi, geniş rake açısı ve hafif sportif görünüşü eklenince benim için eder bir ücrete sahip bir motor olmuştu..
Zaten bu başlıkta tüm bunlar yazılmış/çizilmiş durumda..
Peki bir de sorum olacak..Alternatif olarak hangi motoru önerirsiniz venox'a karşı?
GV 250 mi?
Şahsen ben bedava vermeleri haricinde Hyosung marka motor alacağımı sanmıyorum..Sebeplerini uzun uzun anlatırım da yeri burası değil..
Hyo haricinde saydığım özelliklere benzer olan muadili motor nedir venox'un merak ediyorum?
vıceroy
12 Eylül 2010, 18:46
osbourne yazdıkların bana söz hakkı veriyor. :)
Logaritmanın yazdığı gibi bende bu markayı kullanmadım,sadece gördüm,okudum,araştırdım,kullananlarla konuştum.
Gv250-venox aynı segmentte tüm dünyada kıyaslanan markalardır. Eski bir yazımı yeniden paylaşmam yeterli olacaktır...Avrupada bu iki motosikleti kıyaslıyor…
250cc Cruiser Motosikletler: AlphaSports (Hyosung) GV250, Honda Rebel, Kymco Venox, Suzuki GZ250, Yamaha Virago.Üretimi devam eden gv250 ve venox kıyaslamada baş başa kaldı :)
http://img225.imageshack.us/img225/1769/250sxl2003groupshotviewbz6.jpg (http://imageshack.us)
GV 250 soğutma sistemi resimde…
http://img49.imageshack.us/img49/7758/250slg2003alphasportsgvci7.jpg[/
http://img225.imageshack.us/img225/873/250sxl2003alphasportsgvyg8.jpg (http://imageshack.us)
Kymco venox
http://img388.imageshack.us/img388/914/250sxl2003kymcovenoxsidze5.jpg[/
[URL=http://imageshack.us]http://img225.imageshack.us/img225/4172/250saccrash3lgyh7.jpg (http://imageshack.us)
Geriye kalan seçim ise mali durum konuşur…:bounce:
Dil sorunu yoksa harika bir anlatım var teknik bilgi donanımlı adresi veriyorum.:P
[url]http://www.motorcyclecruiser.com/roadtests/250cc_cruiser_comparison/index.html
logaritma
12 Eylül 2010, 19:03
venoxun sıfır 2010 modelleri var telefon açdım 10250 tl fiyat aldım..
bende açıkcası gv250 ye o parayı vermem o konuda hem fikiriz
ikinci elde 6-7 bin tl ye venox vardır doğrudur ama o fiyata çıkdıkdan sonra ve ikinci el alıcaksam ben şahsen 250 cc almam o paraya gider gv650 alırım onuda ikinci elde 6-7 bine çok rahat bulmak mümkün..
sıfırda 10 bin tl ye motor alınıcaksa 250cc almanın bence bir anlamı yok o fiyatlara bmw sinden tutunda yamaha honda pek çok 1 yaşında 2 yaşında 3 yaşında güzel motorlar bulunabilinir..
ben tekrar ediyim venox çok güzel bir motor görünüşü duruşu asaleti her şeyiyle havalı bir motor tam böyle alıp salonun ortasında vitrinlik koyabiliceğin bir motor her şeyiyle güzel işçilik motor kalitesi v.b ama bu fiyat yüksekliği nedeni ile satamadı ülkede bu motor.. 600 cc lik motor fiyatına 250cc lik motor satmaya çalışıyorlar o yüzden dikkat edersen ben bu konuya ara ara bakarım uzun süredir zaten ölüydü çünkü kullanıcı yokdu sen geldin bir iki arkadaşda geldide biraz canlandı konu yoksa bu motor 2005 den beri üretilen satılan bir motor çok satsaydı bu konun bir mct bir gv250 konularında olduğu gibi yüzlerce sayfa bilgi paylaşımı olması bir sürü kullanıcının olması gerekirdi...
bu konun açılma tarihine bak 2006 yani 4 sene önce 4 senede bu konu sadece 12 sayfa ilerlemiş zaten 12 sayfanında 5-6 sayfası bu tür tartışmalardır yani venox hakkında kullanıcların bilgi paylaşımı yok denecek kadar az üzücü venox gibi kaliteli bir motor için gerçekden üzücü bununda nedeni siz değilsiniz kymcho nun pazarlama hatasıdır şu anda bu motor doğru pazarlansa gv250 kadar çok satılırdı yüzlerce kullanıcısı olurdu bilgi paylaşımıda hat safhada olurdu..
vıceroy
12 Eylül 2010, 19:37
Küçük bir ekleme yaparsak venox avrupa pazarında 2002 de satışa başlamıştır. Yine avrupadaki venox-gv250 satış fiyatları arasında sadece 400 dolar fark vardır. Türkiyede bu fark 2000 tl. Osbourne venox almadan evvel gv650 sormuştu ve detaylı açıklama yapmıştım ama gözden kaçan ayrı bir nokta ise ikinci elde 6-7 bine gv650 yok.(Bayram öncesi dayıma gv250 aldık 1500 km de o bile 6.000tl) Race karekteri taşıyan bu motosikleti olaki bu fiyat aralığında buldunuz yorulmuş,hor kullanılmış,bakımsız bir hurdadır, sakın yaklaşmayın.Astarı yüzünden pahalıya gelecektir arkasını toplarken aman dikkat!
25 adet satılık var en az isteyen 8.250 diyor ki iş sakat!
http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[search]=hyosung&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=8324&c=8324&sKlasik=1&b[page]=1&c=11869&c2=11869
logaritma
12 Eylül 2010, 19:39
Küçük bir ekleme yaparsak venox avrupa pazarında 2002 de satışa başlamıştır. Yine avrupadaki venox-gv250 satış fiyatları arasında sadece 400 dolar fark vardır. Türkiyede bu fark 2000 tl. Osbourne venox almadan evvel gv650 sormuştu ve detaylı açıklama yapmıştım ama gözden kaçan ayrı bir nokta ise ikinci elde 6-7 bine gv650 yok.(Bayram öncesi dayıma gv250 aldık 1500 km de o bile 6.000tl) Race karekteri taşıyan bu motosikleti olaki bu fiyat aralığında buldunuz yorulmuş,hor kullanılmış,bakımsız bir hurdadır, sakın yaklaşmayın.Astarı yüzünden pahalıya gelecektir arkasını toplarken aman dikkat!
evet ben bakmadan yazmışdım kafamdaki raice göre 6-7 bin demişdim yokmuş ama 8-9 bine epey var 6-7 bine ikinci elden 250cc alınıcağına gv650 için bir bin tl daha fazla verilebilir..
vıceroy
12 Eylül 2010, 19:47
Sahibindende çok çok temiz yazıp 9.999 tl isteyen motosikleti biliyorum,sağa yatmış,eksoz ezik,içi boşaltılmış,statör ve konjektör arızasıda yanında veriliyor.(2.000 tl masrafı var yine adam olmaz). Bu motosikleti her nekadar sevsemde tüm dostları bu konularda aydınlatmayı borç biliyorum. Tanımadığınız ikinci eli fiyatı ucuz diye sakın almayın. İkinci elde %40 değer kaybetse aksesuarlı temiz gv650 11.000 altını öldürmez. Aşağı fiyet çekeni dikkatlice araştırmak lazım. :bounce:
logaritma
12 Eylül 2010, 19:56
Sahibindende çok çok temiz yazıp 9.999 tl isteyen motosikleti biliyorum,sağa yatmış,eksoz ezik,içi boşaltılmış,statör ve konjektör arızasıda yanında veriliyor.(2.000 tl masrafı var yine adam olmaz). Bu motosikleti her nekadar sevsemde tüm dostları bu konularda aydınlatmayı borç biliyorum. Tanımadığınız ikinci eli fiyatı ucuz diye sakın almayın. İkinci elde %40 değer kaybetse aksesuarlı temiz gv650 11.000 altını öldürmez. Aşağı fiyet çekeni dikkatlice araştırmak lazım. :bounce:
doğrudur neticede bu motorun binicisi sizlersiniz ben sadece gördüğüm piyasa raicini yazdım.. iyidir kötüdür onu bilemem.. ama aynısı ikinci elden 2006 model bir venox içinde geçerli..
Osbourne
12 Eylül 2010, 20:52
Sorular sorulmuş cevaplar verilmiş :)
Ben iki motoru da uzun uzadıya incelemiştim..(gv250 - venox)
İlk anlarda gv250 ağır bassa da üstüne oturduğumda direk venox demiştim..Bu önceden olan bir hadise..Sonradan çinli aldım ayrı mesele..
gv650 meselesinde ise viceroy sağolsun yardımcı olmuştu..Aslında yukarıda da yazdığı sebeplerden ötürü biraz da onun yüzünden vazgeçmiştim gv650'den..:)
Sonradan kendi tercihim olarak 250 cc üstüne çıkmamak gibi bir karar almıştım..250 lik cruiser bakmamın nedeni de buydu zaten..
Gerçi kimse satın aldığı ürünü kötülemez ama bence venox parasını görünüş, performans ve sorunsuzluk anlamında hak ediyor diye düşünüyorum hala..
Sıfır fiyatı konusunda gv250 nin eline su dökemese de ikinci el olarak çok da alınmayacak bir motor değil neticede..
Yeni kullanıcıları özendirmek ve konuyu bağlamak adına bir resim ekliyorum :)
Bir motosiklete bu şekilde at gibi binemedikten sonra cruiserdan vazgeçmek mümkün m? :mrgreen:
Neden enduro değil de cruiserı seçtiğimin resmidir :)
http://i741.photobucket.com/albums/xx54/emretes/endurocu-sile/IMG_3997.jpg
logaritma
12 Eylül 2010, 21:07
motorun görünüş harika zaten
http://perso.wanadoo.es/e/solerpaco1/VENOX1.jpg
http://www.naumann-design.de/wp-content/uploads/work/motorbike/Kymco_Venox/Venox_backside.jpg
http://www.motorcycle.com/images/content/Review/05_Kym_Venox_17.jpg
http://www.naumann-design.de/wp-content/uploads/work/motorbike/Kymco_Venox/Venox_airport.jpg
http://www.crmotos.com/images/motos_nuevas/kymco/Venox-250.jpg
http://i140.photobucket.com/albums/r7/skiing49er/1250Venox-1-1.jpg
http://www.ralepi.com/wp-content/uploads/2010/07/2010-Kymco-Venox-250-EOS-back-angle.jpg
http://www.motorcycle.com/mo/mckymco/05_Venox/05_Kym_Venox_29.jpg
http://www.resemmakine.com/venox%20motosiklet.JPG
maverıck
12 Eylül 2010, 21:37
bence venoxtan vazgecmeyın derım daha once 2007model venox vardı nerdeyse tum akdenız ve ege kıyısını gezdım daha sonra ıstanbula geldım ve sattım ama sattıgıma pısman oldum sımdı gts250ım var ama satıp tekrar venox alıcam :cat:
EtHeM46
12 Eylül 2010, 21:43
Halamın oğlu kullanıyor motor ufak defek dahi olsa bi sorun çıkartmadı. Sadece teker biraz önde olduğu için yavaş iken dönüşler biraz zor oluyor. Motor yere yakın olduğu için oda büyük bir sorun değil. güzel bir motor...
VoLhuLk
12 Eylül 2010, 22:11
ya bu motorun şöyle adam gibi sisy bar, yan çantalar, koruma demiri ve sosis çanta takılmış bir görüntüsü var mı acaba?
Osbourne
12 Eylül 2010, 22:30
ya bu motorun şöyle adam gibi sisy bar, yan çantalar, koruma demiri ve sosis çanta takılmış bir görüntüsü var mı acaba?
http://www.tablondeanuncios.com/imagenesdin/foto986551.jpg
http://www.motosmagazine.com/revistas/num009/venox/paao17.gif
http://img68.imageshack.us/img68/8717/59795309bc4.jpg
Hiçbiri orjinal aksesuarları değil ama..
Son fotoğrataki benim motorun eski sahibi tarafından yaptırılmış..Ama ben aldığımda üzerinde yoktu hiçbiri :pale:
VoLhuLk
12 Eylül 2010, 22:35
son fotoğraftaki hali mükemmel, çanta yakışmıyor demek ki venoxa
Osbourne
12 Eylül 2010, 22:38
son fotoğraftaki hali mükemmel, çanta yakışmıyor demek ki venoxa
Evet bence de çanta yakışmıor ama çantasız da olmuyor..Ne yapacağıma hala karar veremedim o konuda..
Belki soft çanta bir nebzze gidebilir venox'a..Ama deri çantayı hiç yakıştıramadım ben..
Uzun mesafe yolculuklarda mecburen sırt çantasıyla ortaokul talebeleri gibi geziyorum şimdilik :mrgreen:
logaritma
13 Eylül 2010, 00:24
bende kappa soft var eski motorlarımda kullanmışdım çok iş görüyor tavsiye ederim venoxada gider kalıcı olarak o deriler falan venoxa olmaz o motorun bütün şeklini duruşunu havasını bozar arka sissy bile olmamış bence öyle sade biniceksiniz belki sağlam bir lastik atarsanız arkadan duruşu dahada bir race havası katar..
Osbourne
13 Eylül 2010, 00:30
bende kappa soft var eski motorlarımda kullanmışdım çok iş görüyor tavsiye ederim venoxada gider kalıcı olarak o deriler falan venoxa olmaz o motorun bütün şeklini duruşunu havasını bozar arka sissy bile olmamış bence öyle sade biniceksiniz belki sağlam bir lastik atarsanız arkadan duruşu dahada bir race havası katar..
Bakayım bu haftaiçi deneme amaçlı soft çantalarla foto çekeceğim..Buraya da atarım..
Sağlam lastik atmak nedir bu arada?
VoLhuLk
13 Eylül 2010, 02:21
Daha geniş bir lastik sanırım, fotografı merakla bekliyorum, o garip ağdan kurtul avı artık :D
carsvegas
13 Eylül 2010, 15:30
egzoz konusunda da aydınlatın bence biraz bizi maltepede venox gördüm görüntü gerçekten güzel ama sesi duydum tam bir hayal kırıklığı youtube den izledim yabancı biri değişmiş egzozu görüntü ve ses itibari ile güzel görünüyor...burda böyele bir çalışma yapan var mı tecrübelerini aktarırsa seviniriz performans nasıl etkilendi kaça mal oldu vb...
Osbourne
14 Eylül 2010, 00:13
Daha geniş bir lastik sanırım, fotografı merakla bekliyorum, o garip ağdan kurtul avı artık :D
O ağ binlerce km iş gördü :mrgreen: (abartmiyim bu motorda 3 bin kmdir :) )
Şaka bir yana haftasonu soft çantalarla foto çekip anket açacağım bakalım ne çıkacak :)
egzoz konusunda da aydınlatın bence biraz bizi maltepede venox gördüm görüntü gerçekten güzel ama sesi duydum tam bir hayal kırıklığı youtube den izledim yabancı biri değişmiş egzozu görüntü ve ses itibari ile güzel görünüyor...burda böyele bir çalışma yapan var mı tecrübelerini aktarırsa seviniriz performans nasıl etkilendi kaça mal oldu vb...
İlk başta sesi bana da az gelmişti..
Merakımdan egsozcuya gidip tüplerin ucundaki kapağı tutan 4 puntoyu matkapla söktürüp kapakları çıkarttım..Yani sadece incecik kapakları çıkarttım arkasındaki..
Sonra eve dönmek için yola çıktım..İlk sapaktan geri dönüp açtırdığım kapakları kaynakla kapattırdım..
Yer gök birbirine karışıyordu resmen..
Motorun orjinal egsoz görüntüsü ve sesi bence tatminkar..
Neticede 250 cc lik makineden kara tren sesi beklemek ne kadar mantıklıdır bilemiyorum..
Ama sesi zayıf bir makine değil yav..Egsozlar, V twin motorun sesini gayet güzel veriyor bence..
RisingStar
14 Eylül 2010, 18:54
Arkadaşlar Venox hakkındaki en geniş forum sitesi http://clubvenox.es/foro/index.php adresinde yer alan Club Venox. İspanyol sitesi bu nedenle google toolbar'ın İngilizceye çeviri özelliğini kullanarak envai çeşit modifikasyon ve diğer tartışmaları takip edebilirsiniz.
Ayrıca internetten uzun uğraşlar sonucunda servi kitapçığının İtalyancasını bulabildim. Onu da http://rapidshare.com/files/418977092/M_O_VENOX_250_PDF.rar adresinden indirebilirsiniz. İngilizcesini henüz bulamadım, bulunca buraya eklerim.
Venoxla ilgili netten topladığım aksesuar, modifiye vs. fotografları http://picasaweb.google.com.tr/113454005228469547522/KymcoVenoxFotograflar# adresinden görebilirsiniz
Buyrun Kymco Venox Servis Kitapçığı İngilizce :
http://rapidshare.com/files/419014431/Kymco_Venox_250_250i_ae_ngilizce_Servis_Kitap__ae_ ae_ae_.pdf
Osbourne
14 Eylül 2010, 20:57
Arkadaşlar Venox hakkındaki en geniş forum sitesi http://clubvenox.es/foro/index.php adresinde yer alan Club Venox. İspanyol sitesi bu nedenle google toolbar'ın İngilizceye çeviri özelliğini kullanarak envai çeşit modifikasyon ve diğer tartışmaları takip edebilirsiniz.
Ayrıca internetten uzun uğraşlar sonucunda servi kitapçığının İtalyancasını bulabildim. Onu da http://rapidshare.com/files/418977092/M_O_VENOX_250_PDF.rar adresinden indirebilirsiniz. İngilizcesini henüz bulamadım, bulunca buraya eklerim.
Venoxla ilgili netten topladığım aksesuar, modifiye vs. fotografları http://picasaweb.google.com.tr/113454005228469547522/KymcoVenoxFotograflar# adresinden görebilirsiniz
http://rapidshare.com/files/419014431/Kymco_Venox_250_250i_ae_ngilizce_Servis_Kitap__ae_ ae_ae_.pdf
Paylaşımlar için teşekkürler..
Lakin Kymco Türkiye sitesinde kullanım kitapçığı mevcut zaten..
http://www.kymco.com.tr/html/kilavuz/venox.zip
Başka bir servis kitapçığımıdır bu senin link verdiğin?
unalx
15 Eylül 2010, 01:20
slm. Bu servisler için hazırlanmış olan kitapçık. çok faydalı oldu. Bu kitaptan servislerde de olsa iyi olur. Ankara da servisler hiç hoş değil. Bu arada kullandığınız yağ marka,modeli ve miktarı nedir. Genelde herkesin beğenisini kazanmış yağı kullanmak iyidir tabiki. Ben 10w-40 yarı sentetik YAMALUBE kullanıyorum.
carsvegas
15 Eylül 2010, 01:21
palaşım için teşekkürler emeğine sağlık...
DaBEL
15 Eylül 2010, 04:20
Bilgiler için teşekkür ederim... 250 lik bir makina için gercekten harika duruyor.. özellikle klasik cruiserlardan ayrılan sport görünümlü olması.. su anda kafamda 2 model var ve napıcagımı bilmiyorum.. hyo gv250 gözüme hoş görünmüyor.. ama secenekler içinde var.. venox ise çok hoş ama cidden yedek parça sorunu cekermiyim korkutuyor.. pahalı olmasına gelince zaten 2 el düşündüğümden fiyat düşücektir tabi garip satıcılarla denk gelmezsem.. yakın bir zamanda 2010 2. el bir kymco bende sordum ve 9.500 dediler.. ayrıca satıcının 34 bg demeside beni bayagı bir şüphelendirdi.. bg arttıran satıcı kesinlikle km düşürür, kazalı malı kazasız diye satmaya calısır.. ayrıca asagıdaki venox özelliklerini görünce kafama takıldı.. venox un gücü 20.5 hp mi yoksa kw?? sanki motorun gücünü 27.5 hp diye gördügümü hatırlıyorum ondan sormustum..
venox kullanan üstadlar yedek parca sorunu cekmicegimi söylüyolarsa venox tekrar benim için liste başı oldu.. tabi iron 883 ten sonra..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO