Orijinalini görmek için tıklayınız : Kymco kymco venox 250
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Osbourne
03 Temmuz 2010, 20:32
Bugün itibariyle bir venox için kapora verdim..
Sanırım eski sahibi MT üyesi..Plaka EN..Tanıdık geldi..
Hafta içi işlemler hallolduktan sonra fotoğrafları paylaşacağım..
Biraz hareket kazandırayım şu başlığa :mrgreen:
hayırlı olsun
güzel makina olduğu kesin herkezin bildigi gibi tek kötü yanı pahalı olması :)
Osbourne
04 Temmuz 2010, 16:30
hayırlı olsun
güzel makina olduğu kesin herkezin bildigi gibi tek kötü yanı pahalı olması :)
Teşekkürler..
6600 km de, 2006 model..
6000 TL para vereceğim..
Bakımları, servis kayıtları mevcut, yani temiz olduğunu düşünüyorum..
Çarşamba teslim alacağım bakalım sürüşü nasıl yolda çok merak ediyorum..
2 gündür forumları araştırıyorum, özellikle sissy bar, yan çanta demiri ve motor koruma demiri konusunda endişelerim var..Bulmak uğraştıracak gibi..
Güncel olarak bu işi yapanlar varsa haber verirse iyi olur..
Sahibinden de buldm bir ilan 180 TL sırf koruma demiri yazıyor..Sanırım bizim forumdan bir arkadaşın..Tuzlu geldi..
polo34
04 Temmuz 2010, 18:02
Teşekkürler..
6600 km de, 2006 model..
6000 TL para vereceğim..
Bakımları, servis kayıtları mevcut, yani temiz olduğunu düşünüyorum..
Çarşamba teslim alacağım bakalım sürüşü nasıl yolda çok merak ediyorum..
2 gündür forumları araştırıyorum, özellikle sissy bar, yan çanta demiri ve motor koruma demiri konusunda endişelerim var..Bulmak uğraştıracak gibi..
Güncel olarak bu işi yapanlar varsa haber verirse iyi olur..
Sahibinden de buldm bir ilan 180 TL sırf koruma demiri yazıyor..Sanırım bizim forumdan bir arkadaşın..Tuzlu geldi..
hayırlı olsun Engin kardeş, geçen msn de konuşurken valla billa içimden o motor senin için geçmişti ama sen 240 km/h 72 hp hyo 650cc 10.400 TL den bahsediyordun, bende venox hafif kalır diye söyleyememiştim:)
benim motor için yan çanta demiri denizli'den aşağıdaki imalatçının ürününü aldım, kaliteli sayılır, biraz işlem sonrası sende uydurabilirsin belki:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-cbf-150-yan-canta-demiri-takimi/detay?
Osbourne
04 Temmuz 2010, 18:26
hayırlı olsun Engin kardeş, geçen msn de konuşurken valla billa içimden o motor senin için geçmişti ama sen 240 km/h 72 hp hyo 650cc 10.400 TL den bahsediyordun, bende venox hafif kalır diye söyleyememiştim:)
benim motor için yan çanta demiri denizli'den aşağıdaki imalatçının ürününü aldım, kaliteli sayılır, biraz işlem sonrası sende uydurabilirsin belki:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-cbf-150-yan-canta-demiri-takimi/detay?
Teşekkürler Selim'cim..
Son anda fikir değiştirip venox'ta karar verdim evet :)
O gösterdiğin yan çanta demiri siyah boyalı ama..Bana kromajlı lazım..
Belki sanayide krom alıp ustalara yaptırırım..Sitede venox kullanıcısı da az aslında..
tt1978
06 Temmuz 2010, 02:48
Teşekkürler Selim'cim..
Son anda fikir değiştirip venox'ta karar verdim evet :)
Güle güle kullan üstad yeni motorunu ! Kazasız belasız.
Osbourne
06 Temmuz 2010, 03:07
Güle güle kullan üstad yeni motorunu ! Kazasız belasız.
Teşekkürler..
Bir elime geçse motor :)
İnsan kaç yaşında olursa olsun heyecan hep oluyor yahu :mrgreen:
chocokerem
06 Temmuz 2010, 10:19
sen sürmeye başla asıl o zaman heycanın daha çok artıcak kardeşim ::))) özellikle venox la başka oluyor yaa..... insanın üstünden inesi gelmiyor::)))
peyami
06 Temmuz 2010, 10:30
Teşekkürler..
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, fuarda venoxun üstüne oturmuşluğum var:)
bence görüntüsü çok güzel:cat:, neyse tekrar hayırlı olsun:rendeer:
acemi60
06 Temmuz 2010, 18:32
Teşekkürler..
Güle güle kullan. Motorumu almaya gittiğimde görmüştüm Venox'u fiyatı ve cüssesi ile karizmatik bir motor olarak aklımda kaldı. Kymco marka olarak gerçekten çok kaliteli. İyi sürüşler
Osbourne
06 Temmuz 2010, 20:38
Teşekkürler iyi dilekleriniz için arkadaşlar..
Lakin venox çulara bir sorum olacak..
Lastik arıyorum 3 gündür..Ya insanların dükkanlarında bitmiş oluyor ya da bulamıyorlar..En son hepsiburadada buldum..
Bridgestone 150/80-15 70S M/c Tl G 702 Rear Exedra - 284 TL
ve
Bridgestone 120/80-17 61S M/c Tl G 701 Exedra - 333 TL
fiyatlar pahalı hepsiburada.com da.. Ama hangi lastiğin uyduğunu göstermek için bakmıştım..
Önerebileceğiniz başka lastik var mı arkadaşlar ve nerede bulurum..
chocokerem
07 Temmuz 2010, 10:44
kardeşim ilk başta bende senin gibi rahat lastik bulamamıştım hep banada uçuk fiyatlar veriyorlardı ama yetkili bir kymco bayisine sorduğumda çok uygun fiyara hemen lastik buldular... bence sende herhangi bir kymco bayisinden bilgi al ilk önce kardeşim!!!!
hilost
07 Temmuz 2010, 11:13
lastikler başa bela evet. ben uzun zamandır araştırıyorum. uygun boyutta lastik türkiyede iki markada var. biri bridgestone. digeri metzeler... metzeler cok pahalı.
bridgestone daha uygun. sonucta, toplamda bir arabaya 4 lastiğe 400 lira veriyorken, iki lastige 700-800 küsür lira verince insanın içine oturacak gibi. ama sonucta sizi yola bağlayan bu iki lastik işte.
150/70-15 ; 140/80-15 gibi lastikler aradım onlarda pek yok. öyle olursa ön arka farklı marka model oluyor. karışık mevzu.
orijinal lastikleri maxxis de yok türkiyede. markası var ama bu boyutlarda bulamadım.
bulan olursa bana da haber versin.
sanırım bir de dunlop un var lastiği ama burada bulamamıştım sanırım. ama o da pahalıydı.
superzzt
07 Temmuz 2010, 12:26
20.000 km venox kullandım. 10.00de almıştım 30.000 sattım.15.000de subap ayarı haricinde srun çıkartmamıştı.Michelin lastk tavsiye ederim ben kabataş buz motordan almıştım.Alan ve kullanan arkadaşlara hayırlı olsun.
acemi60
07 Temmuz 2010, 17:55
120-80-17 yerine 130-70-17 takılabiliyorsa aşağıdaki lastik çok uygun. Hem de kötü bir lastik değil.
http://www.motoliz.com/index.php?p=show&pid=3008&k_id=990&kn=17
Osbourne
07 Temmuz 2010, 22:48
kardeşim ilk başta bende senin gibi rahat lastik bulamamıştım hep banada uçuk fiyatlar veriyorlardı ama yetkili bir kymco bayisine sorduğumda çok uygun fiyara hemen lastik buldular... bence sende herhangi bir kymco bayisinden bilgi al ilk önce kardeşim!!!!
Kymco bayisine gittiğimde bana arka için 200 € ön için de 180 € fiyat çıkardılar..
Yani toplamda 680 küsür TL ediyor..
anesmotora uğradım bugün..onlarda 650 lira çıkardılar..Metzeler ikiside..
Neticede 650 civarına geliyor metzeler..
Bridgestone da aşağı yukarı aynıysa gidip metzeler taktırırım daha iyi..
Adamlar yarın beni arayıp sipariş geçecekler ellerinde de yokmuş zaten..
Motorun şuanda üstünde bulunan lastikler beton gibi olmuş resmen..
kütür kütürler ve jant birleşim yerlerinden yarılmalar başlamış..acil değiştirmem gerek..
120-80-17 yerine 130-70-17 takılabiliyorsa aşağıdaki lastik çok uygun. Hem de kötü bir lastik değil.
http://www.motoliz.com/index.php?p=show&pid=3008&k_id=990&kn=17
O cruiser lastiği değil sanırım, hem ölçüleride tutmuyor..
Bu arada bugün motorumu t eslim aldım arkadaşlar..Gezemedim ama eve getirdim sadece..
Hoş bir şey meret :mrgreen:
AYBERK
07 Temmuz 2010, 23:09
OSBOURNE...
Kardeşim tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun... tekerin düz bassın,en kısa zamanda güzel bir fotoğrafını eklede görelim hele...
Osbourne
07 Temmuz 2010, 23:26
OSBOURNE...
Kardeşim tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun... tekerin düz bassın,en kısa zamanda güzel bir fotoğrafını eklede görelim hele...
Ekleyeceğim Ayberk, başlık açacağım hatta :P
Tekrardan eyvallah, teşekkürler..
Osbourne
08 Temmuz 2010, 20:46
Bugün lastikler için mototal'a gittim kızıltoprak'a..Her yeri dolaştım en uygunu burası gibi görünüyor..
Metzeler için 700 üstü fiyat çıkardılar..
Bridgestone aldım bende 600 TL'ye..
Yarın montajı yapılacak..Valla çok mutluyum şu lastik işini hallettiğime :)
Bugün epeyce dolaştım venox'la..
Yav hakikatten güçlü makineymiş..Gerçi ben mct den inince her motor güçlü gelir ama gene de beklediğimden fazla performanslı çıktı :)
Ara hızlanmaları vs. gayet mutlu etti beni..Tork canavarı diyebilirim hatta..
Motora 5. vitesi gösteremedim resmen, 4. viteste 120 gördüm 5'e attığımda sesi kesildi boğuldu motor resmen 130-140 da ancak 5 ister herhalde, hehe..
Vibrasyon kelimenin tam anlamıyla sıfır..Ki muhteşem bu benim için..
Tek problemi frenajda..Bana çok başarısız geldi..Balataları gözümle kontrol ettim aslında sağlam görünüyordu..(motor zaten henüz 6700 km de)
Normalde de zayıfmıdır acaba bu kadar :silent:
Bir de fren manetinde boşluk var onu da ayarlamam gerek..
Bir de epey rüzgar alıyor önden..Bir ön cam alsam fena olmayacak gibi..Önerisi olan var mı?
120 ile giderken kaskı geri itti resmen..Gerçi hava da epey esiyordu bugün..
Neyse, işte böyle bir gün geçirdim :P
chocokerem
09 Temmuz 2010, 10:35
bence frenajda pek bir problem yok, ilk aldığımda banada biraz zayıf gelmişti ama direk servisine götürüp bir ayar yaptırtmıştım ve daha iyi sonuç almıştım ; istesen sende bir gösterebilrisin? özellikle arka frenin ayarı bazen kaçabiliyor, malesef pek de dayanıklı deil!!!
Osbourne
09 Temmuz 2010, 22:58
bence frenajda pek bir problem yok, ilk aldığımda banada biraz zayıf gelmişti ama direk servisine götürüp bir ayar yaptırtmıştım ve daha iyi sonuç almıştım ; istesen sende bir gösterebilrisin? özellikle arka frenin ayarı bazen kaçabiliyor, malesef pek de dayanıklı deil!!!
Bugün yeni lastiklerim takıldı..Motorun yürüyüşü değişti gerçekten beton lastiklerden kurtuldum..Daha az sarsıntısız daha konforlu bir sürüş elde ettim..
Fren konusuna gelirsek, ayar vidasından sıktım biraz şimdi daha memnunum ama gene de beklediğim kadar değilmiş..
Ön balatalara bakmayı unuttum ama lastik sökülürken arka balatalara baktım sapa sağlamlardı..
Yarın ön balatalara da bakacağım..
Bu piyasadaki universal denilen ön camlar bizim venox'a da uyar herhalde değil mi?
Hali hazırda motorunda ön cam takılı olan varmıdır acaba? Var ise nereden almıştır?
vıceroy
09 Temmuz 2010, 23:07
osbourne,kazasız sürüşler diler seçiminle mutlu olmanı temenni ederim. Aldığın motosiklet segmentinde rakipsiz. Fakat frenleme konusunda önde tek disk ve arka kampanadan nasıl randıman alabilirsen alet ancak o kadarını sunabilir,fazlasını beklemek doğru değil düşüncesindeyim. :bounce:
Osbourne
09 Temmuz 2010, 23:12
osbourne,kazasız sürüşler diler seçiminle mutlu olmanı temenni ederim. Aldığın motosiklet segmentinde rakipsiz. Fakat frenleme konusunda önde tek disk ve arka kampanadan nasıl randıman alabilirsen alet ancak o kadarını sunabilir,fazlasını beklemek doğru değil düşüncesindeyim. :bounce:
Teşekkürler iyi dileklerin için vıceroy :)
Muhakkak müthiş şeyler beklemiyorum ama neredeyse benim eski mondial mct ile aynı frenleme var..
Ya da ben bu kadar güçlü motordan daha kuvvetli bir fren performansı bekliyorum :)
Muhtemelen ikincisi ama :mrgreen:
vıceroy
09 Temmuz 2010, 23:32
Bir bakıma 11 hp artış oldu. Yanlış hatırlamıyorsam 28hp venox.
madlive
09 Temmuz 2010, 23:41
Osbourne yeni motorun hayırlı olsun.
Yakıt tüketimi hakkında bizi bilgilendirirmisin?
Osbourne
09 Temmuz 2010, 23:45
Bir bakıma 11 hp artış oldu. Yanlış hatırlamıyorsam 28hp venox.
Doğrudur ya 27 ya 28 olması lazım..
Osbourne yeni motorun hayırlı olsun.
Yakıt tüketimi hakkında bizi bilgilendirirmisin?
Teşekkürler..
Bilgi veremem henüz daha 100 km olmadı..Lastiklerim çok kötü olduğu için dün dolaşmamıştım hiç ama bugün takılan yeni lastiklerle haftasonu çıkacağımız Sülüklü Göl gezisinde sağlam ve net bilgileri paylaşırım burada..
Sanıyorum ki eski motorumdan daha az bir değer yakalayacağım..
Zira neredeyse hiç tam gaz vermedim motora..Gerekmedi yani..
Arjantinli69
09 Temmuz 2010, 23:51
hayırlı olsun Venox'un Engin,kazasız belasız kullanımlar dilerim tekrardan.geçen yaz kullanmıştım yeni birtane hızlanma harbiden süper bende 10 km tur yaptım 4.vites kafi gelmişti.yalnız tek hoşuma gitmeyen tarafı ön maşanın ileri doğru olması (custom tarzı ) dönüşlerde motoru zorluyordu.yoksa görünüş ve konfor 10 üzerinden 7 fiyata göre tabiki.
Osbourne
10 Temmuz 2010, 00:00
hayırlı olsun Venox'un Engin,kazasız belasız kullanımlar dilerim tekrardan.geçen yaz kullanmıştım yeni birtane hızlanma harbiden süper bende 10 km tur yaptım 4.vites kafi gelmişti.yalnız tek hoşuma gitmeyen tarafı ön maşanın ileri doğru olması (custom tarzı ) dönüşlerde motoru zorluyordu.yoksa görünüş ve konfor 10 üzerinden 7 fiyata göre tabiki.
Eyvallah usta..
Sorma şu 5. vitesi ne zaman gösterebileceğim motora bende bilmiyorum :)
Dönüşlerde dediğin düşük hızdaki dönüşler değil mi?
Yoksa viraj alışı gerçekten başarılı bence..
Arjantinli69
10 Temmuz 2010, 00:10
Eyvallah usta..
Sorma şu 5. vitesi ne zaman gösterebileceğim motora bende bilmiyorum :)
Dönüşlerde dediğin düşük hızdaki dönüşler değil mi?
Yoksa viraj alışı gerçekten başarılı bence..
aynen öyle düşük hızlarda eski kasa şahinler gibi dönüyor,hani hidrolik direksiyon-kuru direksiyon hesabı.:P ama güzel makine.bende sattım motoru dün bugün motor bakınıp duruyorum ne alsam diye :) şaşırık olucam nerdeyse
Osbourne
11 Temmuz 2010, 02:28
aynen öyle düşük hızlarda eski kasa şahinler gibi dönüyor,hani hidrolik direksiyon-kuru direksiyon hesabı.:P ama güzel makine.bende sattım motoru dün bugün motor bakınıp duruyorum ne alsam diye :) şaşırık olucam nerdeyse
Eh turu düşük tabi..Rake açısı fazla bir makine..
Motoru sattığını okudum evet..Hayırlısı olsun ama gel sen beni dinle..Vaz geç sürat sevdasından, al bir cruiser/chopper yollar bizim olsun :mrgreen:
sezar26
11 Temmuz 2010, 20:06
merhaba motor severler.... kymco venox ikinci el rodajını tamamlamış bi makine alsam 500 km. direk yol yapabilirmiyim....yada ara vermeden kaç km. yol giderim.uzun bi tur düşünüyorum isteklerimi karşılarmı cevap bekliyorum .... iyi sürüşler.
logaritma
12 Temmuz 2010, 00:55
moto giderde o motor sürüş pozisyonundan biraz yorabilir.. ben binmedim ama caddede süren birini görmüşdüm sürerken oturum pozisyonu racing makinalar gibi dışardan gözle bakınca bu daha iyi idrak ediliyor..
sezar26
12 Temmuz 2010, 03:01
motor gitsin yeter hocam :D
Arjantinli69
12 Temmuz 2010, 03:38
motor gitsin yeter hocam :D
500 değil 1000 km de gider ama sen durmadan 500 km biraz zor gidersin :) sonra 2 gün yataktan kalkamazsın.denenmiştir en fazla 150 km de bir durman lazım sağlıklı yolculuk yapabilmen için.motor üzerinde iken insan vücudundaki kan dolaşımı dengesizleşiyor ,dikkat etmeli anlayacağın.
Osbourne
12 Temmuz 2010, 14:51
Motorun sürüş pozisyonunda bir sıkıntı yok..
Ben dün 350 km yol yaptım..
Elim, kolum gayet rahat bugün..Popomda da sıkıntı yok sadece boy uzun olduğu için sırtım kambur duruyordu motorda o yüzden sırtımda hafif ağrı var o kadar..
Uzun yolda motorun performansı harika..
Sabit 120 km hız ile hiç yorulmadan, sıfıra yakın titreşimle uzun mesafeler kat etmek mümkün..
Çok keyifli bir makine gerçekten..:cat:
mogli
12 Temmuz 2010, 14:56
Motorun sürüş pozisyonunda bir sıkıntı yok..
Ben dün 350 km yol yaptım..
Elim, kolum gayet rahat bugün..Popomda da sıkıntı yok sadece boy uzun olduğu için sırtım kambur duruyordu motorda o yüzden sırtımda hafif ağrı var o kadar..
Uzun yolda motorun performansı harika..
Sabit 120 km hız ile hiç yorulmadan, sıfıra yakın titreşimle uzun mesafeler kat etmek mümkün..
Çok keyifli bir makine gerçekten..:cat:
Osbourne makina yeni mi? Ben sanki sende farklı bir motor hatırlıyorum?:silent:
Osbourne
13 Temmuz 2010, 02:37
Osbourne makina yeni mi? Ben sanki sende farklı bir motor hatırlıyorum?:silent:
Evet yeni, 1 hafta olmadı henüz :)
Arkadaşlar Kymco Venox için hazır sissy bar ve koruma demiri satan bir site buldum..
Ben kendim istediğim şekilde yaptırmaya karar verdim ama birilerinin işine yarayabilir..
http://www.tucmoto.com/category-s/25.htm
mogli
13 Temmuz 2010, 05:19
Hadi hayırlısı o zaman, güle güle kullan. Kazasız,belasız eskit.
Bence sana daha iyi gitmiş zaten. Önceki MCT miydi?
Osbourne
13 Temmuz 2010, 05:59
Hadi hayırlısı o zaman, güle güle kullan. Kazasız,belasız eskit.
Bence sana daha iyi gitmiş zaten. Önceki MCT miydi?
Evet..
Öncesi
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs042.snc3/12933_190654326786_547376786_3528676_3146466_n.jpg
Sonrası
http://img248.imageshack.us/img248/8950/img0750w.jpg
:mrgreen:
chocokerem
13 Temmuz 2010, 09:58
budur abicim resimler gerçeği ortaya koyuyor ::)))
aklı olan, kafası çalışan gider VENOX'a biner!!!!!
10 puan 10 puan 10 puan...................
logaritma
13 Temmuz 2010, 10:52
güzel bende caddede çocukda gördüm ama o tıfıl bir şeydi racing sürer gibi depoya yapışmışdı hoş dış görüntü olarak güzeldi :D farklıydı bende bu motor böyle sürülüyor herhalde dedim :mrgreen:
mct daha mı büyük sanırım mct de daha bir tok durmuşsun diğerinde biraz motor sanki altında ufak kalmış
Osbourne
13 Temmuz 2010, 12:57
güzel bende caddede çocukda gördüm ama o tıfıl bir şeydi racing sürer gibi depoya yapışmışdı hoş dış görüntü olarak güzeldi :D farklıydı bende bu motor böyle sürülüyor herhalde dedim :mrgreen:
mct daha mı büyük sanırım mct de daha bir tok durmuşsun diğerinde biraz motor sanki altında ufak kalmış
ha, mct daha mı büyük???
venox, mct nin neredeyse 1.5 katı uzunlukta..
mct de oturduğum yere, dizlerimin kırıklığına bir baksana..
venox'un gidonu daha alçak diye öyle gelmiştir..
AYBERK
13 Temmuz 2010, 13:17
OSBOURNE;
kardeş fotoğrafların harika çıkmış... allah kaza bela yüzü göstermesin....
vıceroy
13 Temmuz 2010, 14:46
osbourne, bu sektörde cc büyütmek usuldendir :) 10hp artış kısa süre sonra tatmin etmemeye başlarsa kafandaki yeni segment ve tarzın planı belirdimi? 250cc deki bu hamleden maddi zararın ne boyutta merak ettim? Saygılar. :bounce:
Osbourne
13 Temmuz 2010, 19:33
OSBOURNE;
kardeş fotoğrafların harika çıkmış... allah kaza bela yüzü göstermesin....
Teşekkürler Ayberk'çim..Eyvallah..
osbourne, bu sektörde cc büyütmek usuldendir :) 10hp artış kısa süre sonra tatmin etmemeye başlarsa kafandaki yeni segment ve tarzın planı belirdimi? 250cc deki bu hamleden maddi zararın ne boyutta merak ettim? Saygılar. :bounce:
Bu motoru satacağımı sanmıyorum aslında..Bir sonraki motor %99 H&D Fat Bob ya da Fat Boy olacak..
Maddi zarar diye bakmamak lazım böyle hamlelere :mrgreen:
ChriSS
16 Temmuz 2010, 01:34
kimse yakıttan söz etmemiş sanırım ?
chocokerem
16 Temmuz 2010, 09:44
vallahi kardeşim ben geçen ay 40 tl'ye fulledim depoyu, suana kadar 300 km yol yaptım ve halada depoda yeterinde benzin var....tahminim 400 km'yi doldurucak gibi geliyor bana inş. :)
unalx
19 Temmuz 2010, 01:36
Herkese slm. Ben de artık venox kullanıcısıyım.Sizlere birkaç sorum olacak. Koruma demiri ve Sissbar Ankara da yaptıracağım bir yer var mı? Alarm takılabiliyor mu? Bu motorla ilgili nelere dikkat etmeliyim(Yağını şukadar km de şu yağla değiştir gibi... ) Yardımlarınızı bekliyorum.
chocokerem
21 Temmuz 2010, 10:47
aramıza hoşgeldin kardeşim... vallahi öncelikle alarm konusunda bir bilgim yok ama motora su deil antifriz koyman gerekiyor!!! fren ayarları ve zincir ayarıda önemli...
RisingStar
22 Temmuz 2010, 17:37
Selam arkadaşlar
Venox'umu alalı1 ay kadar oldu, ehliyet olmadığı için şimdilik kısa aralıklarla mahalle aralıklarında deniyorum.
Sisibar ve koruma demiri nereden buluruz, fiyatları ne kadardır?Yurtdışında Spaan marka olanlarını beğendim ama burada bunları bulamayız sanırım. İzmir'de olupta bunları yaptıran oldu mu?
Sis farı nasıl taktırırız bu motora? Daha önce hiç motor tecrbem olmadığı gibi, nereden ne alınır yada yaptırılır onuda bilmiyorum malesef. Örneğin koruma demirini kromajcıda mı demircide mi tornacıda mı yaptırırız?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO