Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha Xj6 Diversion F Bana Uyar Mı ?
Herkese merhaba,
2012 model bir xj600 diversion f modelini yeni gördüm ve motoru gerçekten çok beğendim.Yakın zamanda motor alacağım için seçimimi bu motordan yana kullanacağım.Fakat şöyle bir durum var, boyum çok uzun.Özellikleri vs. çok güzel , yüksekliği fazer ile aynı.Benim boyum 1.94.Ve bu motora aşık oldum diyebilirim.Kilo bakımından sıkıntım yok geniş yer kaplamıyorum :), 84 kiloyum.Bu motora binen abilerimiz arkadaşlarımız veya Fazer 600'e binen abiler arkdaşlar sizler ne diyorsunuz bu konu hakkında?.Ben bu motoru çok beğendim ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Düşünceleriniz nelerdir ?
ntuna
08 Şubat 2012, 00:35
2010 Model xj6 Naked kullanıyorum.Motordan memnunum.Fazer 600 motorunun 78 BG. lik versiyonu var üzerinde.Ancak 98 BG.lik Fazer'le hemen hemen aynı torku üretiyor.Alt devirler de torku çok iyi.Bunu çok iyi ivmelenerek gösteriyor.Kullanımı ve kontrolü çok rahat.100 Km. de stabil kullanım da 4 Lt. benzin tüketti.Fakat bu motosikleti Yamaha'nın çok iyi tanıtabildiğine inanmıyorum.Tercih edebilirsiniz diyorum.Saygılar.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Benim öğrenmek istediğim asıl konu, motorun üzerine bindiğimde altımda kaybolur mu? diye.Malum boyum uzun bu bakımdan bir sıkıntı olurmu sizce, bir kullanıcı olarak?
angorstatik
08 Şubat 2012, 01:41
194 boy ile kaybolur o motor muhtemelen sizin altınızda. 183üm fazer tam geliyor. 92kgyim..
brooklynnn
08 Şubat 2012, 01:59
biz ölelim o zaman:queen:
cbr125races
08 Şubat 2012, 02:03
kısa olsan bazı motorlar sana olmaz denebilir ama uzun olupta motor bana uyar mı demek saçma gelio bana uzun boylular goldwing mi kullancak hep
takendy
08 Şubat 2012, 02:05
1,94 cm. boya 84 kg. yetersiz bence , biraz daha karbonhidrat ağırlıklı beslenmelisin.
İşin kötüsü burda bu motordan olmadığı için deniyemiyorumda.Yüksekliği fazer'la aynı sanırım uzunluk biraz daha fazla.Bakalım yorumları okumaya devam ediyorum :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Aslına bakarsanız kilo az gelebilir fakat uzun yıllardır spor yaptmakta olduğumdan dolayı çoğunluğum kas.Güç bakımından bir sorun yok yani :).Tek dert motorun üzerinde sırıtmıyım.
angorstatik
08 Şubat 2012, 02:18
gidip bir binsene :)
Aynen öyle yapıcam ilk iş zaten :)
Zodium
08 Şubat 2012, 02:51
konu acacagina önce keske motoru deneseydin :)
inzell
08 Şubat 2012, 04:03
XJ6'yı çok seviyorum, fiyatı da çok uygun. Yalnız biraz ayrı dünyaların insanısınız sanki. :)
t_erel
08 Şubat 2012, 12:06
Selam;
Geçen sene Diversion F'i 184cm boyu olan bir arkadaşıma benim ısrarımla aldık.Motor konusunda şüphen olmasın,iyi bir motor fakat aldığımız arkadaşım bile motorun kendisine küçük geldiği düşüncesini yenemediği için modelinin en dolu motoru olmasına rağmen zararına elinden çıkardı.Yani sen 194cm lik boyunla emin ol bu motorda rahat edemezsin.Piyasası olmadığı için satmak için aylarca beklersin.Cüssene biraz daha uygun bir makina bakmanı tavsiye ederim...
Uzun boyun tek zararı bu sanırım :).Aslına bakarsanız ben motor olarak Fazer almayı düşünüyordum fakat şansa internette bu motoru gördüm ve bu motoru gördükten sonra başka bir naked'a para vereceğimi düşünmüyorum.Yapacağım tek şey hafta içi bir fazera binip arkdaşların yorumu almak olacak.Sürmede sıkıntı yok ama görüntü iyi olsun :)
hocaseko
08 Şubat 2012, 18:03
bende var..muğla merkez'de misin?...boyum 1.72 parmakuçlarımda basarak durabiliyorum...
excavatus
08 Şubat 2012, 18:53
1,90 boy ile Faze kullandım. Kısa mesafelerde sorun yoktu ama uzun yolda anamı ağlattı desem yeridir.
Senin 1.94. Fazer ile aynı yükseklik ve pozisyon diyorsun. Hiç girme derim
avciceyhan
08 Şubat 2012, 19:03
1.94 ile hani binersin çokda absürt durmaz ama motorla giderken yanarsın hani motorun her ne kadar önde camı olsada her türlü çok rüzgar yiyeceksin ve yorucaksın ya bi site vardı boyunu ve bacak uzunluğunu girince motorun üstündeki pozisyonunu gösteriyodu adını unuttum bilen varsa paylaşsın
Serkan Bey evet ben merkezde oturuyorum.Galiba sizin motordan merkezde bi ara gördüm , yeni alan biri vardı sanırım.''avciceyhan'' dediğinizi bir araştırayım ben.
muzo881
08 Şubat 2012, 20:35
http://cycle-ergo.com/
burdan bakabilirsiniz.xj6 yarım grenajlı var.
blue white
08 Şubat 2012, 20:47
hocam sizin boya en uygun makine ktm 990 :)
Verilen linke göre denedim de anormal geldi.Birdaha boyumu ölçtüm ki ben yanlış ölçülmüşüm ,şimdi baktım 1.90'ım.Normalde buna üzülürdüm fakat suan 4 cm için seviniyorum:)
hocaseko
08 Şubat 2012, 22:31
Serkan Bey evet ben merkezde oturuyorum.Galiba sizin motordan merkezde bi ara gördüm , yeni alan biri vardı sanırım.''avciceyhan'' dediğinizi bir araştırayım ben.
benden başka sanırım kimsede yok muğla'da...
Tamam tamam çıkardım motorunuzu.Yaş 20-27 arası falan mı sizin ?
mekan881
08 Mart 2012, 02:50
merhaba arkadaşlar ben aranısa yenı katıldım ben xj 600 gözum takıldı ama sahibinden .com da bakıyorum 2011 model 2000 bın km de satan arkadaşlar var acaba herhangı bi arsa veya bışeymi var bılgısı olan arkadaşlar yazabılırmı şimdiden teşekurler bidee 100km ne kadar yakıyor acaba ...... teşekurlerrr
velizrsln
25 Mayıs 2015, 20:31
4 lt sizin olcumunuzmu? Cunki tek silindirli ciazlar bile 3 lt yakiyor, birde tiger egzoz ile durum ne olur
ikisi de boş iş. R1 yada gsxr 1000 al
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO