Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni MONDiAL CUP 125 SFS benm hoşuma gitti ya sizin ?
10SuzAsLa
11 Ocak 2012, 23:41
MONDiAL CUP 125 SFS
1 Motor : Tek silindir, dört zamanlı 16 Debriyaj Tipi : Islak tip çoklu plaka
2 Silindir Hacmi : 120 cm³ 17 Fren Tipi (Ön/Arka) : Disk / Kampana
3 Silindir Çapı ve Strok (mm) : 52.4x55.5 18 Frenleme Metodu : Elden / Ayaktan
4 Sıkıştırma Oranı : 9.0 ± 0.1 : 1 19 Ön / Arka Lastik : 2.50 -17 38P /2.75 -17 47P
5 Max. Tork : 5.5 Nm at 5000 min-1 20 Yakıt Tankı Kapasitesi : 4.2 ± 0.5 L
6 Max. Güç : 5.3 kW at 7000 min-1 21 Benzin Tipi : 93 oktan ve üzeri
7 Max. Hız : 85 km/h 22 Ağırlık : 97 kg
8 Rölanti : 1500 ± 100 min-1 23 Max Yükleme Kapasitesi : 150 kg
9 Şanzıman : Yarı Otomatik / 4 vites 24 Boyutlar U-G-Y (mm) : 1900x700x1080
10 İlk Vites Oranı : 2,833 25 Dingil Mesafesi (mm) : 1250
11 Son Vites Oranı : 0,958 26 Akü : 12V 7A
12 Çalıştırma Metodu : Elden/Ayaktan marşlı 27 Sigorta : 15A
13 Soğutma Tipi : Hava soğutma
14 Yağlama Tipi : Yağ Pompası
15 Ateşleme Tipi : Elektronik CDI Fiyat : 2.115,00 TL
http://img26.imageshack.us/img26/3498/40029533953886939080125.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/26/40029533953886939080125.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
DarkSeleCT93
11 Ocak 2012, 23:44
bencede gùzel motor bunda ön frenide disk yapmıslar ama vergi var
kaan898
12 Ocak 2012, 14:21
valla vergi vereceksem niye cub alıyım.benim cub almamdaki en büyük etken bu zaten.ayrıca motor güzel kalıplı duruyo.sanki malzeme kalitesi ve işçilik de biraz artmış gibi...
Mengu16
13 Ocak 2012, 09:23
valla vergi vereceksem niye cub alıyım.benim cub almamdaki en büyük etken bu zaten.ayrıca motor güzel kalıplı duruyo.sanki malzeme kalitesi ve işçilik de biraz artmış gibi...
Sedefli boya atmışlar, kalite olarak başka farkı yok resimlerden gördüğüm kadarıyla.
ogozgugur
09 Şubat 2012, 22:39
Benim çok hoşuma gitti bence konuşulması gereken bi motor fiyatına göre cup alıcak olanlar yamaha ya cup da eşlik edebilecek bi motor bence şimdiki aklım olsa bunu alırdım :)
Halil Karamanoğlu
09 Şubat 2012, 23:22
bu cub hiç bir açıdan mantıklı bir seçim olamaz, lakin cub demek, City Urban Bike, ucuz, az yakan, vergisiz, küçük motorlu basit bir ulaşım aracı demek bence. Bu alet ne ucuz, ne az yakan, ne vergisiz ne de küçük motorlu. bunu alacağıma 125mc alırım daha iyi, 500TL farkını verip. fark vermeyeceksen o zaman 100luk sfc iyidir bundan ucuz, vergisiz ve az yakıyo:king:
ogozgugur
11 Şubat 2012, 23:10
bu cub hiç bir açıdan mantıklı bir seçim olamaz, lakin cub demek, City Urban Bike, ucuz, az yakan, vergisiz, küçük motorlu basit bir ulaşım aracı demek bence. Bu alet ne ucuz, ne az yakan, ne vergisiz ne de küçük motorlu. bunu alacağıma 125mc alırım daha iyi, 500TL farkını verip. fark vermeyeceksen o zaman 100luk sfc iyidir bundan ucuz, vergisiz ve az yakıyo:king: SEN ONDAN AL OZAMAN KARDEŞ NE DİYELİM TUTMAYALIM SENİ :) CUP MODELLERDE MONDİAL DİER YAMAHA SUZUKİ VE HONDAYLA YARIŞIYOR BENCE ARKADAŞMDA VAR BU MOTOR DIŞ GÖRÜNÜŞ 125 LİK OLMASI FALAN ÇOK HARİKA VE 100 KM DE 14 TL FALAN Bİ BENZİN YİYOR BENCE BU MOTOR TUTULACAK ŞU ANDA TEK KİŞİ 125 YAPIYOR ORJİNAL HALİ KM ÖLÇÜMÜ FORD TRANSİD :) ŞİMDİDEN ALICAKLARA HAYIRLI OLSUN
SEN ONDAN AL OZAMAN KARDEŞ NE DİYELİM TUTMAYALIM SENİ :) CUP MODELLERDE MONDİAL DİER YAMAHA SUZUKİ VE HONDAYLA YARIŞIYOR BENCE ARKADAŞMDA VAR BU MOTOR DIŞ GÖRÜNÜŞ 125 LİK OLMASI FALAN ÇOK HARİKA VE 100 KM DE 14 TL FALAN Bİ BENZİN YİYOR BENCE BU MOTOR TUTULACAK ŞU ANDA TEK KİŞİ 125 YAPIYOR ORJİNAL HALİ KM ÖLÇÜMÜ FORD TRANSİD :) ŞİMDİDEN ALICAKLARA HAYIRLI OLSUNarkadaş mondial kim yamaha honda hele hele suzuki ile yarışsın ben 12500km mfh kullandım sonra ustanın yamaha crıpton a bindim inanki yamaha gerçekten bu işi iyi yapıyor hele innova veya suzuki best i tahmin bile edemiyorum mondial in cub u en fazla 1600 tl olacak az benzin yakacak ama bakıyorumda 125 cc cub 3 lt den fazla yakıyor yakıyor innova 1.7 lt benzinle bence bu katagoride 1 numaradır mondial bence pahalı vergi var çok yakıyor dandik malzemeden yapılmış bence alınacak bi motor değil...
sonra onda amma titreşim vardır üzerine çıktığın zaman 120km/h yapınca nasıl titrer tahmin edebiliyorum:farao:
kursattekin
11 Şubat 2012, 23:30
Aa arkadasim mondinin bu motoru CUB sinifinin kralidir, lutfen ama, bu motoru alacaksin ama binmeyeceksin, krala binilmez, kral sana biner, vergini de oduycen elbette, oturup izliycen, binersen titretir kral seni.
arkadaş mondial kim yamaha honda hele hele suzuki ile yarışsın ben 12500km mfh kullandım sonra ustanın yamaha crıpton a bindim inanki yamaha gerçekten bu işi iyi yapıyor hele innova veya suzuki best i tahmin bile edemiyorum mondial in cub u en fazla 1600 tl olacak az benzin yakacak ama bakıyorumda 125 cc cub 3 lt den fazla yakıyor yakıyor innova 1.7 lt benzinle bence bu katagoride 1 numaradır mondial bence pahalı vergi var çok yakıyor dandik malzemeden yapılmış bence alınacak bi motor değil...
sonra onda amma titreşim vardır üzerine çıktığın zaman 120km/h yapınca nasıl titrer tahmin edebiliyorum:farao:
Gelelim ciddiyete, her ne kadar saglam olursa olsun, bir CUB 3litre civari yakiyorsa ( ki bu daha da fazlasini iciyormus ) o zaten CUB olmaz cuburt olur, keseni emer, ikincisi CUB da guvenli hiz 60-80 civari ki sehirici degil, 100-120 yapar ama hem o parayi vereceksen, hem fazla yakacaksan hic olmazsa al bir TVS Apache yada benzeri, CUB icin hemen her modelin CUBu guzel yani sorunsuz gibi gorunuyor, cinliler de dahil, ama CUB deyince honda wave gelir, gerisi teferruat, yamaha kawasaki suzuki de cok iyi ama wave artik fenomen oldu.
Aa arkadasim mondinin bu motoru CUB sinifinin kralidir, lutfen ama, bu motoru alacaksin ama binmeyeceksin, krala binilmez, kral sana biner, vergini de oduycen elbette, oturup izliycen, binersen titretir kral seni.
Gelelim ciddiyete, her ne kadar saglam olursa olsun, bir CUB 3litre civari yakiyorsa ( ki bu daha da fazlasini iciyormus ) o zaten CUB olmaz cuburt olur, keseni emer, ikincisi CUB da guvenli hiz 60-80 civari ki sehirici degil, 100-120 yapar ama hem o parayi vereceksen, hem fazla yakacaksan hic olmazsa al bir TVS Apache yada benzeri, CUB icin hemen her modelin CUBu guzel yani sorunsuz gibi gorunuyor, cinliler de dahil, ama CUB deyince honda wave gelir, gerisi teferruat, yamaha kawasaki suzuki de cok iyi ama wave artik fenomen oldu.ASLINDA BENDE TAM Bİ CUB hastasıyım ama mondial aldım hayatımın en büyük hatası olmuş malesef ama şöyle adam gibi bi cub alıp güzel bi dış modifiye araç giydirme stikır çalışması yaptırıp değişik takılmak isterim ama bütçe izin vermiyor belki ilerleyen zamanlarda olabilir belki ama aynasız falan takılmak gibi bi niyetim falan yok sadece bi merak bende ki...
DarkSeleCT93
12 Şubat 2012, 00:16
arkadaslar bu cub motorlar sıkıcımıdır ya ögrenciyim lifan tay 100 cub çok seri diyorlar yada kuba cg100 sport debriyajlı almayı düşünüyorum genelde 90-100 km hız bana yeterde artar bile bende cub istiyorum ama debriyajlı olan daha mı zevklidirki ?
kursattekin
12 Şubat 2012, 00:16
elimden geldigince modifiyede yardimci olurum eger guzel birseyler cikaracaksan, bol da resim ekleyerek :)
elimden geldigince modifiyede yardimci olurum eger guzel birseyler cikaracaksan, bol da resim ekleyerek :)kürşat birkaç resim atta gözümüz gönlümüz açılsın...
DARKSELECT SENDE cub almaktan vazgeç hatta o bahsettiğin 100 cc ler ile de 100km/h çok zor yaparsın yaparsın ama motorun üzerinde durabilirmisin bilmiyorum...
DarkSeleCT93
12 Şubat 2012, 00:52
kullanımı zevkli mi peki yoksa ıllaki debriyajlımı almalıyım ustat
Mengu16
12 Şubat 2012, 00:52
arkadaslar bu cub motorlar sıkıcımıdır ya ögrenciyim lifan tay 100 cub çok seri diyorlar yada kuba cg100 sport debriyajlı almayı düşünüyorum genelde 90-100 km hız bana yeterde artar bile bende cub istiyorum ama debriyajlı olan daha mı zevklidirki ?
Al birini vur ötekine, bütün 100'lük motorlar seri, deee sen hız yaptıktan sonra durabilecekmisin o önemli, sıkışık trafikte hele yollar ıslaksa 60km'nin üzerine çıkmak çok tehlikeli, arabalar ani duruyo sen duramıyosun şansın varsa aralardan kaçabilirsin yoksa yapışırsın bir yere. Sonuçta 6-7cm genişliğinde lastikler üzerinde yol alıyorsun, ve bu genişliğin yarısından azı yola sürekli temas ediyor. 100'lük bir cup al kaç km hız yaparsa yapsın bir süre sonra senin için güvenli olan bir hızda seyretmeye başlayacaksın. Ben 60km den hızlı giderken kendimi güvende hissetmiyorum doğrusu, çünkü ani durmak gerekince lastikler kayıyor, çift disk olsa ne yazar lastikler yolu tutmadıktan sonra, kampana frenler bile fazla geliyor lastiklere. Cup'la 90-100 bile uzun süre yapamazsın gösterge hatalı değilse, motor gider ama güvende hissetmeyeceğinden yavaşlamak istersin. 3 sübaplı falan pazarlama taktiği, öne 80/90-17 arkaya 90/90-17 racing lastik taksınlar 3 sübaptan çok daha yararlı olur. yola adam gibi tutunur üzerinde dans etmez.
kullanımı zevkli mi peki yoksa ıllaki debriyajlımı almalıyım ustatmanuel motosiklet al ama en az 150 cc olsun 2 el olsada fark etmez sıfır 100cc alacağına 2.el 150cc al daha iyi aslında konu çin malı almayagelecek ama ben genede senin hevesini kırmayayım
ysn17
12 Şubat 2012, 01:18
Benim torro giibi cüsseli biraz alana hayırlı olsun,
Sym magic 110 rr ye benzetmişler biraz
Mengu16
12 Şubat 2012, 01:46
manuel motosiklet al ama en az 150 cc olsun 2 el olsada fark etmez sıfır 100cc alacağına 2.el 150cc al daha iyi aslında konu çin malı almayagelecek ama ben genede senin hevesini kırmayayım
Ben motorumu alırken bir ay daha bekleyip vitesli 150'lik almayı düşündüm ama o da eninde sonunda çinli, hurda demirden yapılmış ve plastikten lastikleri olan bir hurda yığını, çinli motorda 100cc bile fazlasıyla yeterli, hepsinde aynı demir var aynı plastik aynı lastik var, Çinli 150'lik motora güvenip te naylon lastiklerle 100-110 gidenin aklına şaşarım.
ogozgugur
12 Şubat 2012, 22:36
arkadaş mondial kim yamaha honda hele hele suzuki ile yarışsın ben 12500km mfh kullandım sonra ustanın yamaha crıpton a bindim inanki yamaha gerçekten bu işi iyi yapıyor hele innova veya suzuki best i tahmin bile edemiyorum mondial in cub u en fazla 1600 tl olacak az benzin yakacak ama bakıyorumda 125 cc cub 3 lt den fazla yakıyor yakıyor innova 1.7 lt benzinle bence bu katagoride 1 numaradır mondial bence pahalı vergi var çok yakıyor dandik malzemeden yapılmış bence alınacak bi motor değil...
sonra onda amma titreşim vardır üzerine çıktığın zaman 120km/h yapınca nasıl titrer tahmin edebiliyorum:farao: yaw kardeş ben mondiali yamaha suzuki honda bunların üzerinde asla tutmadım tutamam zaten kimse tutamaz o konu öyle ama bu 3 motorun arkasnda bi motor varsa cup olarak bu cup gözükür :) yane yanlış anlaşılma olmasn honda yamaha suzuki bunların arkasnda mondial derim yane şunu anlayn bu motoru alan gerçkten pişman olmaz :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
HONDA YAMAHA OLUNCA ALTINIZDA KOLAY KONUŞMASI Bİ MOTORUN 1000 KM DE TİTREDİĞİNDE Bİ ÇAĞRE ARAMAMIŞSINIZ Kİ 250 TL AYLIKLA MOTOR ALANLARI ZATEN TAKMIYORSUNUZ BİTARAFINIZA HONDA YAMAHA ÖNERMEK ÇOK KOLAY YARI FİYATINI SİZ VERİN DE AKIL LA KARIN DOYMUYOR HERKES BÜTÇESİNE GÖRE MOTOR ALIYOR KÖTÜLEDİKÇE KÖTÜLÜYORSUNUZ HAYIRLI OLSUN DEMESİNİ BİLMİYORSUNUZ DİREK Bİ OLAY OLSA APHAÇHİ Yİ ÖNERİRSİNİZ YA DA BU MOTORU ALCANA 500 DAHA KOY ŞU MOTORDAN AL DİYE MİLLETİ YÖNLENDİRİRSİNİZ BİKERE BAŞLIĞANSAYGI GÖSTERİN ADAM NE DEMİŞ BENİM HOŞUMA GİTTİ YA SİZİN DEMİŞ AMA TABİ YAMAHA HONDA OLMADAN SİZİN HOŞUNUZA GİTMEZ BU MOTOR EĞER BU MOTORDA MONDİAL DEĞİLŞ YAMAHA YAZSA DİREK DERSİNİZ ALIN ALIN DİYE NDN PEKİ MARKADIR O SONUÇTA BEN DE YUKİ VAR MOTORU HOR KULLANIYORUM AMA TIK YOK TAKILMIŞ HERKES Bİ MARKAYLA BU OLAY ŞU ZENGİN BMW Yİ ORTA HALLİ HUNDAİ Yİ FAKİR DOĞANI ÖVER İŞTE DİYORUM MOTOR CAMİASININ HUNDAİ Sİ BU MOTOR BUNU DA ANLAMAZSANIZ :)
10SuzAsLa
13 Şubat 2012, 18:13
yaw kardeş ben mondiali yamaha suzuki honda bunların üzerinde asla tutmadım tutamam zaten kimse tutamaz o konu öyle ama bu 3 motorun arkasnda bi motor varsa cup olarak bu cup gözükür :) yane yanlış anlaşılma olmasn honda yamaha suzuki bunların arkasnda mondial derim yane şunu anlayn bu motoru alan gerçkten pişman olmaz :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
HONDA YAMAHA OLUNCA ALTINIZDA KOLAY KONUŞMASI Bİ MOTORUN 1000 KM DE TİTREDİĞİNDE Bİ ÇAĞRE ARAMAMIŞSINIZ Kİ 250 TL AYLIKLA MOTOR ALANLARI ZATEN TAKMIYORSUNUZ BİTARAFINIZA HONDA YAMAHA ÖNERMEK ÇOK KOLAY YARI FİYATINI SİZ VERİN DE AKIL LA KARIN DOYMUYOR HERKES BÜTÇESİNE GÖRE MOTOR ALIYOR KÖTÜLEDİKÇE KÖTÜLÜYORSUNUZ HAYIRLI OLSUN DEMESİNİ BİLMİYORSUNUZ DİREK Bİ OLAY OLSA APHAÇHİ Yİ ÖNERİRSİNİZ YA DA BU MOTORU ALCANA 500 DAHA KOY ŞU MOTORDAN AL DİYE MİLLETİ YÖNLENDİRİRSİNİZ BİKERE BAŞLIĞANSAYGI GÖSTERİN ADAM NE DEMİŞ BENİM HOŞUMA GİTTİ YA SİZİN DEMİŞ AMA TABİ YAMAHA HONDA OLMADAN SİZİN HOŞUNUZA GİTMEZ BU MOTOR EĞER BU MOTORDA MONDİAL DEĞİLŞ YAMAHA YAZSA DİREK DERSİNİZ ALIN ALIN DİYE NDN PEKİ MARKADIR O SONUÇTA BEN DE YUKİ VAR MOTORU HOR KULLANIYORUM AMA TIK YOK TAKILMIŞ HERKES Bİ MARKAYLA BU OLAY ŞU ZENGİN BMW Yİ ORTA HALLİ HUNDAİ Yİ FAKİR DOĞANI ÖVER İŞTE DİYORUM MOTOR CAMİASININ HUNDAİ Sİ BU MOTOR BUNU DA ANLAMAZSANIZ :)
her kelimesine katılıyorum +1
Tropiksera
13 Şubat 2012, 23:35
CUB = HONDA-YAMAHA-SUZİKİ'dir. bir bir daha iki :thumleft: istediğiniz kadar bıdı bıdı edin :queen:
DarkSeleCT93
13 Şubat 2012, 23:55
CUB = HONDA-YAMAHA-SUZİKİ'dir. bir bir daha iki :thumleft: istediğiniz kadar bıdı bıdı edin :queen:
nayır cub;modenas kriss tir
10SuzAsLa
13 Şubat 2012, 23:59
ahhh sen yakınlarda olacakdında ben sana göstereckdm cupda honda-yamaha-suziki yi ....
DarkSeleCT93
14 Şubat 2012, 00:08
ahhh sen yakınlarda olacakdında ben sana göstereckdm cupda honda-yamaha-suziki yi ....
aynen kardeşim
kursattekin
14 Şubat 2012, 01:24
nayir modenas kriss diildir, o kawasakidir :) hepsini yer :) saka bir yana modenas kawasaki ayni zaten. ortak uretim, super bisi, tavsiye olunur
nayır cub;modenas kriss tir
ogozgugur
15 Şubat 2012, 18:09
herkes motorunu över herkes motorunu sever modenas yamaha honda suzuki bunlar dünya çapında tanınmış markalar ama geride kalanlar motor değilmi be yapmayn artık aha bende yuki var markaya baksan dikiş makinesi markası ama işleve baksan orjinal çift kişi 115 tıkır tıkır gidiyo titreme yok motorda ve burda tartışılması gereken dünyaca ünlü markaların arkasında hangi marka var hangi çinli İŞİ CİDDİye alıp da daha iyisini üretiyor işte olay bu herkes ister altında o bu olsun ama herkes parasına göre günde kaç para yersem hangi motoru alırım bunu düşündüğünüzde anlarsınız ki zaten bu motorun sevdiğim yönü de işte bu fiyata bakarsan ve mondiel in daha önceki üretmiş olduğu motorlara dayanıklı modifiye ye elverişli ve hızlı işte 2012 de cuplar arasında en çok satılacak motor bu şimdiden herkesin altında görmeye başladım ve fabrikasını aradığımda da motor yetişmediğini söylediler şunu da belirteyim bu tarz motorlardan bu sitede belki de cup olarak en çok anlayanlardan biriyimdir 120 bin kişilik ilimizde 30 bin motor var düşünün gerisini :) BU MOTORU TAVSİYE EDİYORUM YAZIMADA BİŞEY BULMAYIN PLEAS :)
saykem
15 Şubat 2012, 20:41
Arkadaşlar,cup motorlar markası ne olursa olsun dünyada en çok tutulan,az yakan ve en sorunsuz araçlardır.Bu özellikleri nedeniyel dünyada en fazla üretilen ve kullanılan tarzdır.Tabi bu motoru alırken beklentileriniz ve amacınız önemli.Bu motorlar seri değildir,çok yüksek hız yapmaya gelmezler.Amaç en sorunsuz ve en az yakıtla ulaşım sağlamaksa alınacak tek motordur.
Ben yaklaşık 35 senedir motora binerim.Çok çeşitli motorlara bindim.Şu anda 1000 lik bir motorum var ve gezilerde uzun seyahatlerimde onu kullanıyorum.İkinci bir motor olarakta 100 lük bir cup aldım.İlk aldığım cup 2006 model eski dökük bir mondialdi,ama 6 ay boyunca hergün 50-60 km yapmama ve hız konusunda son limitlerinde kullanmama rağmen hiçbir sorun çıkartmadı .O kadar memnun kaldımki 0 km yeni bir cup aldım.bir aydır kullanıyorum ve ondanda çok memnunum.
sözün kısası eğer amacınız sorunsuz ve az yakıtla ulaşımsa şehir içinde binilecek en güzel motordur.Yok ben hem şehir içinde hemde şehir dışı yakın seyahatlerde kullanacağım derseniz o zaman daha yüksek cc bir motor almalısınız.
ogozgugur
15 Şubat 2012, 22:53
Arkadaşlar,cup motorlar markası ne olursa olsun dünyada en çok tutulan,az yakan ve en sorunsuz araçlardır.Bu özellikleri nedeniyel dünyada en fazla üretilen ve kullanılan tarzdır.Tabi bu motoru alırken beklentileriniz ve amacınız önemli.Bu motorlar seri değildir,çok yüksek hız yapmaya gelmezler.Amaç en sorunsuz ve en az yakıtla ulaşım sağlamaksa alınacak tek motordur.
Ben yaklaşık 35 senedir motora binerim.Çok çeşitli motorlara bindim.Şu anda 1000 lik bir motorum var ve gezilerde uzun seyahatlerimde onu kullanıyorum.İkinci bir motor olarakta 100 lük bir cup aldım.İlk aldığım cup 2006 model eski dökük bir mondialdi,ama 6 ay boyunca hergün 50-60 km yapmama ve hız konusunda son limitlerinde kullanmama rağmen hiçbir sorun çıkartmadı .O kadar memnun kaldımki 0 km yeni bir cup aldım.bir aydır kullanıyorum ve ondanda çok memnunum.
sözün kısası eğer amacınız sorunsuz ve az yakıtla ulaşımsa şehir içinde binilecek en güzel motordur.Yok ben hem şehir içinde hemde şehir dışı yakın seyahatlerde kullanacağım derseniz o zaman daha yüksek cc bir motor almalısınız. HELAL SANA KARDEŞ ALTINDA 1000 LİK MOTOR OLUPDA YA DA MARKA MOTOR OLUPTA BU YORUMU BUKADAR GÜZEL VE BU KONUYU BUKADAR AÇIKLAYICI YAZDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER HERALDE HERKESİN KAFASINDA Bİ AMPUL YANMIŞTIR :)
Tropiksera
15 Şubat 2012, 22:58
Kardeş hem daim antalyaya beklerim.. hondanın tozunu attırırım sana :) çayda ısmarlarım ayıpsın yani :)))
Halil Karamanoğlu
15 Şubat 2012, 23:38
sözün kısası eğer amacınız sorunsuz ve az yakıtla ulaşımsa şehir içinde binilecek en güzel motordur.Yok ben hem şehir içinde hemde şehir dışı yakın seyahatlerde kullanacağım derseniz o zaman daha yüksek cc bir motor almalısınız.
iyi yapmışsın hocam tebrikler :) ben de cub motorların çok daha yaygınlaşması taraftarıyım hem ekonomik hem tatlı motorlar. yuksek cc motor olsa bile bi tane de cub olmalı:) zaten sitede örnekleri de var bolca.
eski mondiali satıp yerine hangi markayı tercih ettin onu soracam da bi türlü bağlayamadım soruyu :)
DarkSeleCT93
16 Şubat 2012, 00:20
arkadaslar sonunda bugùn yarın çelik cub 100 motoru alıyorum insallah bi aksilik çıkmazsa motor 1000km de bi tavsiyesi olan var mı
10SuzAsLa
16 Şubat 2012, 00:24
arkadaslar sonunda bugùn yarın çelik cub 100 motoru alıyorum insallah bi aksilik çıkmazsa motor 1000km de bi tavsiyesi olan var mı
çok güzel motor bizdede var bi tane çelik 2006 şimdiden hayırlı olsn topraam :D
DarkSeleCT93
16 Şubat 2012, 00:40
çok güzel motor bizdede var bi tane çelik 2006 şimdiden hayırlı olsn topraam :D
çok saol dostum
ogozgugur
17 Şubat 2012, 18:38
hayırlısı olsun kardeş :) ya bence herhangi bi problem çıkmaaz motor dediğin en kralını alsan da zaten hem ölüm riski vardır 7 cm lik lastiklerin üstündesin adam gibi kullanırsan hangi motor olursa olsun güzeldir yane :)
ersin90
21 Şubat 2012, 23:13
iyi yapmışsın hocam tebrikler :) ben de cub motorların çok daha yaygınlaşması taraftarıyım hem ekonomik hem tatlı motorlar. yuksek cc motor olsa bile bi tane de cub olmalı:) zaten sitede örnekleri de var bolca.
eski mondiali satıp yerine hangi markayı tercih ettin onu soracam da bi türlü bağlayamadım soruyu :)
bende merak ettm ???Sıfır aldığın cub unmarkası nedir?
crxforever
21 Şubat 2012, 23:33
Ben motorumu alırken bir ay daha bekleyip vitesli 150'lik almayı düşündüm ama o da eninde sonunda çinli, hurda demirden yapılmış ve plastikten lastikleri olan bir hurda yığını, çinli motorda 100cc bile fazlasıyla yeterli, hepsinde aynı demir var aynı plastik aynı lastik var, Çinli 150'lik motora güvenip te naylon lastiklerle 100-110 gidenin aklına şaşarım.
lastiklerin inceliği değil de kalitesi önemli.
irc nin moped ve cub türü motorlar için yapılmış lastiklerini bir dene bence.:cat:
bence güzel bir model ama fiyatı yüksek tutmuşlar sanki.
nrkndmr
26 Şubat 2012, 19:50
motorun tipini beğendimde..
5 Max. Tork : 5.5 Nm at 5000 min-1 20 Yakıt Tankı Kapasitesi : 4.2 ± 0.5 L
6 Max. Güç : 5.3 kW at 7000 min-1 21 Benzin Tipi : 93 oktan ve üzeri
bunlar olmamış be:jocolor:
125cc sanki bu özelliklerde gereksiz kalmış...100cclik mondiale göre herhangi bi fzladan gözle görülür güç artışı yok...
2100lira civarı fiyat çekmişler...bunu alacağına 2ci el Honda innova veya crypton alabilirsin kardeş...gerçi aldınmı motoru bilmiyorumda:cherry:
ihsan0
09 Eylül 2012, 19:41
kardeş bende almayı düşünüyorum acaba 100lüklerle aynı benzini mi yakıyor ? lastikleri dubleks mi ? vergisi kaç tl ? diğer cuplardan daha mı sağlam ?
Karlıyollar
15 Eylül 2012, 01:54
Güzel değil ayrıca 125 cub iyi olmaz vergili sonuçta
rs_guven
15 Eylül 2012, 12:44
Bende de mondial cup var. Bir yıldan fazladır kullanıyorum. Ama debriyajlı alasım var bu aralar. 100 km hız da yapamazsın ayrıca. Benim cup maksimum 85 yapıyor ama en fazla 5 saniye gidersin o hızla. Motosiklet dağılacak gibi oluyor. Hele tek kişi binersen 80 bile yapamazsın, uçacak gibi olursun. 70 km ile sabit hızda gidebilirsin...
extra_serkan
29 Mart 2013, 18:18
Arkadaslar merhaba,
az once mondial bayine gittim merak ettigim bir modeldi gorunyusu cok havali iki kisi ben 100 usta 80 kg bir deneme surusu yaptik motor ucuyor resmen yokuslu bir yola gittik deneme amacli motor 3,vitesde hic zorlanmadan cikti ,seside cok tok ve gür geldi suan 2115 tl fiyati var cin mali diye teteddutum var sor sorun cikarirmi diye dusunmesem hemen alacagim genel olarak motoru cok begendim
ugrgnr
30 Mart 2013, 04:54
çin malı diye tereddütün varsa neden çin malı bakıyorsun. git honda yamaha al.
msn_ci
03 Nisan 2013, 17:32
vergi vereceksem 125 lik olacaksa gider innova alırım....
Ömer Debre
06 Nisan 2013, 13:40
Bende tarla işleri ve sağa sola gitmek için bundan düşünüyorum fiyatıda uygun bence 100 lüklerle fiyat farkı yok pek hem önüme mazot bidonu falan koyabilirim iyi bi motor bana göre diğer cub lara baktım bundan daha da beter ( yamaha honda hariç ) tarla işlerinde kullanacağım için ucuz bişey düşünüyorum , şuan kullandığım mondial 100 km var 6.senesi pek iyi bakmadım tarla yolları falan vurdum gitsin artık sorun çıkarmaya başladı yenileyeceğim yani bu tarzlarda en hoş olan uygun olanı bu
canokan
21 Mayıs 2013, 22:43
haklısın baştan sona kardeş.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO