Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Arkadaşlar 2007 model innovama xenon far takıcam h4 ampul ve balansı hazır.
sürekli sabit yanması gerektiği için orginal ampulünün elektrik tesisatını kullanamıyacağım, bu yüzden gidona yakın direk elektrik gelen kablo varmı? yoksa aküden direk yeni bi kablomu taşımam gerek. bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilirmi?
Direk aküden alırsan çok kısa bir sürede 15 dk da akü boşalır standart sistemin beslemesi konjektörden aldığı için ana tesisata bağlamanı tavsiye ederim başka yolu yok...
Merhaba ,
Honda İnnova almayı düşünüyorum ama şambriyelli lastik konusu kafamı kurcalıyor.Günlük 50 km yolum var haftanın 6 günü işe gidiyorum ve lastiğin patlaması ihtimali beni korkutuyor.Tubeless lastiğe ve telsiz janta geçmiş olan arkadaşlar var mı ? Yada korkularım yersiz mi ? Açıklama yaparsanız kafamdaki büyük bir soru işareti kalkar .
jokereight
25 Ekim 2010, 12:39
Direk aküden alırsan çok kısa bir sürede 15 dk da akü boşalır standart sistemin beslemesi konjektörden aldığı için ana tesisata bağlamanı tavsiye ederim başka yolu yok...
Teşekkürler aykan, Oktay Motora gittim Farın içindeki küçük ampulden paralel çıkardı bi ucunuda ana hatta bağladı kontağı açınca ortalık pırıl pırıl oluyor. Ben günlük 80 km yol yapıyorum 10 km si dağlık bir yol ve hergün yolun biyerini kazıyorlar diğerini kapatıyorlar mecbur olduğum için xenon taktım yoksa orginal farından vazgeçmezdim.
PHAETONW12
26 Ekim 2010, 10:58
Oturuş pozisyonu olarak ve bacak arasında depo olmayan İnnovada çok ani frende öne fırlama riski çok yüksek bu tecrübeyle sabitdir
Honda innovanın sert süpansiyonları tüm bozuk yolları size çok kötü şekilde yansıtıyor buda konforsuz sürüş veriyor İnnovanın süspansiyonları 40 bin km den sonra yumuşuyor aam bu yumuşama ani ön frende çamurluk ön tekerleğe caartt diye bir sesle sürtüyor
Eski Ybr de ttireşim sıfır yeni ybr de ise biraz var oda egzoz dan kaynaklanıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 ----------
Sen al bir tane Ybr 125 Esd kanka innova yetmez sana
geçen cumartesi yamaha bayisine gidip esd yi test ettim,çok hoşuma gitti,servisteki ustayla konuştum,eski ybrlere göre bir depoda yaklaşık70-80 km daha fazla gittiğini duyduğundan bahsetti,kulanıcıları bir depo ile yaklaşık 530-580 km gittiğini söylüyormuş.tek sorun ödeme şartları bana göre değil,perşembe günü başka bir bayiye gidip konuşacağım,ve allah nasip ederse ya ybr esd ya da innova ,noktayı koyup almayı düşünüyorum.hayırlısı bakalım.
camakosea
29 Ekim 2010, 21:40
arkadaşlar innovamı satmak istiyorum az kullanılmıştır.
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/82622-innova-eskisehirden-anf-125-a.html
cevran07
31 Ekim 2010, 20:46
İnnova ile ybr yi karşılaştırmaya çalışan ve topicte karmaşa yaşanacağı bildi halde ısrarla sözlerini vurgulayan kişi ve kişileri esefle kınıyorum...!
hattat_hasan
31 Ekim 2010, 23:59
İnnova ile ybr yi karşılaştırmaya çalışan ve topicte karmaşa yaşanacağı bildi halde ısrarla sözlerini vurgulayan kişi ve kişileri esefle kınıyorum...!
katılıyorum kesinlikle neden illa burda ybr muhabbeti yapmak isteyenler var gidip ybr topiğinde muhabbet edin... madem illa ybr diyorsunuz onunda ayrı topiği var lütfen muhabbetinize orda devam edin....
Mikuni
01 Kasım 2010, 00:00
20 000 km. kadar innova kullandım.
1.500 km. ise ybr kullandım.
kesinlikle ybr alın derim.
Yeni innovalar eskisinden iyi ama yakıt deposu çok küçük, jantlar yine tel ve hiçbirşey batmasa bile içindeki telden dolayı da patlıyor, değişmesi çok zor, lastik yanakları aşırı sert. tekerleği söküp takmak işi bilene kolay, hiçbir zorluğu yok. ama ybr tubeless, sökme takma yok.
İnnovanın bana göre en önemli 4 kötü yanı var
1. yakıt deposu 3.7 lt olduğundan hergün benzinciye gitmek benim gibi tembel insanlara ağır geliyor.
2. şasi mesafesinin kısa olması sürüşü ve frenlemeyi olumsuz etkiliyor. (yeni modelde 5 santim uzamış olabilir bilmiyorum)
3. ön fren disk çapı küçük kalıyor frenleme iyi değil.
4. ön ve arka amörtisör esneme aralığı çok düşük. bu da konforu düşürüyor. amörtisörler çok sert yani.
Ybr de bu tür saçmalıklar yok. ayrıca ybr nin ok gibi gidişi ve sıfır titreşimi her zaman bir adım önde. fakat burada bir gerçek var ki birisi naked, diğeri ise cub tarzındalar.
Benim demek istediğim ybr ile innova arasında kalanlar kesinlikle ybr alsınlar. pişman olmak fayda vermiyor sonra.
Tabi ben bu tavsiyeleri usta motorculara söylüyorum, yeni başlayacaklar için innova tavsiye ederim.
innovacı
01 Kasım 2010, 00:10
Oturuş pozisyonu olarak ve bacak arasında depo olmayan İnnovada çok ani frende öne fırlama riski çok yüksek bu tecrübeyle sabitdir
Honda innovanın sert süpansiyonları tüm bozuk yolları size çok kötü şekilde yansıtıyor buda konforsuz sürüş veriyor İnnovanın süspansiyonları 40 bin km den sonra yumuşuyor aam bu yumuşama ani ön frende çamurluk ön tekerleğe caartt diye bir sesle sürtüyor
Eski Ybr de ttireşim sıfır yeni ybr de ise biraz var oda egzoz dan kaynaklanıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 ----------
Sen al bir tane Ybr 125 Esd kanka innova yetmez sana
victorist ;innovayı meht ederken azından bal akıyodu kardeş satıp ybr alıncamı kötü oldu innova yarın öbürgün innova alınca yine meht etme innovayı bi ricamda var innova kullanıcısı olmayanlar bu topiğe girip düşüncelerini yazmassalar sevinirim saygılar
motorhocası
01 Kasım 2010, 00:16
Murat dayanamadım yazıyorum:), 2010 motoplusta hepsini inceledim,Ybr 125-Cbr 125i hiçbirinin kalitesi innovanın da innova 125i nin de yanına yaklaşamaz. :cat:
hattat_hasan
01 Kasım 2010, 00:19
Yeni innovalar eskisinden iyi ama yakıt deposu çok küçük, jantlar yine tel ve hiçbirşey batmasa bile içindeki telden dolayı da patlıyor, değişmesi çok zor, lastik yanakları aşırı sert. tekerleği söküp takmak işi bilene kolay, hiçbir zorluğu yok. ama ybr tubeless, sökme takma yok.
1. yakıt deposu 3.7 lt olduğundan hergün benzinciye gitmek benim gibi tembel insanlara ağır geliyor.
2. şasi mesafesinin kısa olması sürüşü ve frenlemeyi olumsuz etkiliyor. (yeni modelde 5 santim uzamış olabilir bilmiyorum)
4. ön ve arka amörtisör esneme aralığı çok düşük. bu da konforu düşürüyor. amörtisörler çok sert yani.
Ybr de bu tür saçmalıklar yok. ayrıca ybr nin ok gibi gidişi ve sıfır titreşimi her zaman bir adım önde. fakat burada bir gerçek var ki birisi naked, diğeri ise cub tarzındalar.
Benim demek istediğim ybr ile innova arasında kalanlar kesinlikle ybr alsınlar. pişman olmak fayda vermiyor sonra.
Tabi ben bu tavsiyeleri usta motorculara söylüyorum, yeni başlayacaklar için innova tavsiye ederim.
yeni innova gayet güzel 5000 km oldu ben innova kullanıcısı olarak burda yazmam doğal siz neden ısrarla burda başka marka model motorların kıyaslamasını yapıyorsun anlamadım karşılaştırma topiği değilki burası. ayrıca bir lastiği sökemeyen motorcu olamaz gaz verip gidenler apaçiden başka nedir acaba?? neyse tartışma değil niyetim burdaki konuyu alakasız şeylerle dağıtmayın lütfen...
innovacı
01 Kasım 2010, 00:28
anlattıklarına katılmak isterdim ama malesef katılamayacağım bence bir cup motoru başka bir cup la mukayese etmek lazım iyi olup olmadığını anlamak için ybr yi niçin cbf 150 ile karşılaştırmıyoruz şu var benim düşüncemde innovayı 20 bin km kullanıpta yerden yere vurmak innovaya vefasızlıktır benzinci diyosun 150 200km de bir girmişsin benzinciye 5 dakika çokmu ben bir yıldır innova kullanıyorum7bin km yol yaptım uzun yolumda var sele sıkıntısının haricinde bi sıkıntısını göremedim bence nacizane fikrim bu motoru nerede kullanacaksın o önemli benim gibi istanbul trafiğinde kullanacaksan innova bisijklet gibi gir çık yok keyif yapacam gezecem diyosan seçenek çok o zaman ybr de alma maxi scuter derim al burgman 650he buarada ben ybr düşmanıda değilim umarım yalnış anlaşılmamışımdır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 ----------
Murat dayanamadım yazıyorum:), 2010 motoplusta hepsini inceledim,Ybr 125-Cbr 125i hiçbirinin kalitesi innovanın da innova 125i nin de yanına yaklaşamaz. :cat:
gökhan nasılsın nerelerdesin haklısın kardeşim aynen katılıyorum:cat:
victorist
01 Kasım 2010, 00:31
victorist ;innovayı meht ederken azından bal akıyodu kardeş satıp ybr alıncamı kötü oldu innova yarın öbürgün innova alınca yine meht etme innovayı bi ricamda var innova kullanıcısı olmayanlar bu topiğe girip düşüncelerini yazmassalar sevinirim saygılar
İnnovacı Hocam
aykan kardeşim sordu cevapladım ben innovadan aldığım zevki Ybr de alamadım ben görüşümü belirtdim innova yı kötülemedimki keşke biraz para ayırıp innova alsam 2 ci motor olarak
Şu an arkadaşıma innova arıyoruz çünkü ona yeter innova sen bendeki innova aşkını bir bilsen:)
motorhocası
01 Kasım 2010, 00:34
gökhan nasılsın nerelerdesin haklısın kardeşim aynen katılıyorum:cat:
3 aydır bilgisayara girmemiştim 2 haftadır buradayım(EsEs) diğer Murat-Eskişehirli motorunu satıyor,teklif ettim Cgl 125 ile takasa yanaşmadı,bindim turladım ilk biniş vitesler şimşek hzıyla değişiyor ve çok atak bir makine. Kanuni Elite Cup'a binmiştim, karşılaştırmayım şimdi. :)
innovacı
01 Kasım 2010, 00:42
İnnovacı Hocam
aykan kardeşim sordu cevapladım ben innovadan aldığım zevki Ybr de alamadım ben görüşümü belirtdim innova yı kötülemedimki keşke biraz para ayırıp innova alsam 2 ci motor olarak
Şu an arkadaşıma innova arıyoruz çünkü ona yeter innova sen bendeki innova aşkını bir bilsen:)
irfan kızıyomusun bana kızma arkadaşım kötülemedim diyosun işte dön önceki sayfaya süs pansiyondan girdin titreşimden çıktın anlamadığım bu çinli değilki neyin tartışmasını yapıyoruz arkadaşlar bu motor sağlamlıkta ,ekonomik oluşunda vs vs discoverry de ödüllü değilmi bu motor daha neyi tartışıyoruzbenim kızdığım asıl konu innovayı kötüleyip yb r nin tavsiye edilmesi kötülemeden tavsiye edin bende alayım hem cupla naket tartışılırmı irfancım yada mukayese edilirmi tarzları başka bi kere bende 600 lük makina vardı işimi görmedi mecburum innovaya çokda iyi işimi görüyor yağsız 150 kım gittim innovayla bahsettiğin ybr gidermi iyi forumlar
victorist
01 Kasım 2010, 00:47
irfan kızıyomusun bana kızma arkadaşım kötülemedim diyosun işte dön önceki sayfaya süs pansiyondan girdin titreşimden çıktın anlamadığım bu çinli değilki neyin tartışmasını yapıyoruz arkadaşlar bu motor sağlamlıkta ,ekonomik oluşunda vs vs discoverry de ödüllü değilmi bu motor daha neyi tartışıyoruzbenim kızdığım asıl konu innovayı kötüleyip yb r nin tavsiye edilmesi kötülemeden tavsiye edin bende alayım hem cupla naket tartışılırmı irfancım yada mukayese edilirmi tarzları başka bi kere bende 600 lük makina vardı işimi görmedi mecburum innovaya çokda iyi işimi görüyor yağsız 150 kım gittim innovayla bahsettiğin ybr gidermi iyi forumlar
Yok estağfrullah kızmadım anlatmak istedğim şu mukayese değil ikisi arasında kalan murat gibi arkadaşlara ithafen belirtdim murat kardeşim sordu benden de cevap bekledi bende söyledim ben innova ybr innova tekrar ybr alan birisiyim
yani 2 kere innova ve ybr aldım ben belirtmek istediğim ihtiyaca göre alın cup motorla naked i mukayese edilmez tabi
innovacı
01 Kasım 2010, 00:53
3 aydır bilgisayara girmemiştim 2 haftadır buradayım(EsEs) diğer Murat-Eskişehirli motorunu satıyor,teklif ettim Cgl 125 ile takasa yanaşmadı,bindim turladım ilk biniş vitesler şimşek hzıyla değişiyor ve çok atak bir makine. Kanuni Elite Cup'a binmiştim, karşılaştırmayım şimdi. :)
geçen haftalarda mt den bi arkadaşla tartıştık innovayı küçümseyici konuştuğu için kızmakta ne kadar haklı olduğuma hattat hasan şahittir motoru eleştirenler hala bu motoru kullanıyor bunu anlamıyorum sözüm meclisten dışarı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:47 ----------
Yok estağfrullah kızmadım anlatmak istedğim şu mukayese değil ikisi arasında kalan murat gibi arkadaşlara ithafen belirtdim murat kardeşim sordu benden de cevap bekledi bende söyledim ben innova ybr innova tekrar ybr alan birisiyim
yani 2 kere innova ve ybr aldım ben belirtmek istediğim ihtiyaca göre alın cup motorla naked i mukayese edilmez tabi
şimdi oldu irfan anlaştık burada tartışarak çözümleri bulacağız tartışmadan anlatmadan bilgi sahibi olunmuyor ilk katıldığımda motor hocası ne kadar bilgi vermişti ben usta oluduğum vede çekirdekten motorcu olduğum halde bu işin sonu yok benim cup tarzım 1 yıldır var ben inatla şunu anlatmak istiyorum büyükşehirde işini görecek sıkışık trafikte ekonomik olsun pire gibi bişey sağlamlıkta arıyosan innova diyorum yok m otor olsun diyosak hayabusada kesmez beni:cat:
FinalCUT
01 Kasım 2010, 00:59
geçen haftalarda mt den bi arkadaşla tartıştık innovayı küçümseyici konuştuğu için kızmakta ne kadar haklı olduğuma hattat hasan şahittir motoru eleştirenler hala bu motoru kullanıyor bunu anlamıyorum sözüm meclisten dışarı
Var öyleleri innovacı ...Çıkıyo ..düşünmeden etmeden konuşuyo..
Mani olamıyorsun işte...Çok iyi yapmışsın ağzına sağlık..
İnnova Forever..
innovacı
01 Kasım 2010, 01:06
Var öyleleri innovacı ...Çıkıyo ..düşünmeden etmeden konuşuyo..
Mani olamıyorsun işte...Çok iyi yapmışsın ağzına sağlık..
İnnova Forever..
dimi iyi yapmışım naber napıyosun sende gel katıl bizim topiğe bak herkez katılıyor arkadaşlar bütün mt innova topiğine buyrun bizim topiğin canlanması için işte innovanın başka neyi konuşulacak sağlamlığımı arıza çıkarmayan motor bisiklet
hattat_hasan
01 Kasım 2010, 01:06
abilerim polimik yapıp kendi kendimizi germeyelim burası innova topiği israrla neden ybr kullanıcıları burda alakasız konulara giriyor anlamıyorum...
FinalCUT
01 Kasım 2010, 01:13
Canlandırmak istiyorsanız topiğinizi geleni küstürmeyin..
Ne motor yapmışlar Allahım...
Kimseyi gözünüz görmüyor...
Eleştiriye zerre kadar açık olmadığınız için innova topiğine kimse girmiyordur...
Bişi söyleyeni dövmekten beter ediyorsunuz ..
Bknz : uniqe..
hattat_hasan
01 Kasım 2010, 01:22
relaks olun lütfen bu arda murat abi sen bizim gezi fotolarına baktınmı durugöl
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/82522-istanbul-mt-24-ekim-karaburun-ve-durugol-gezisi-fotograglari.html
önümüzdeki hafta güzel olursa hava pazara şile tarafına gidelim siteden gitmişler çok hoşuma gitti ayarlayalım gidelim kış tam bastırmadan ok.
innovacı
01 Kasım 2010, 01:32
Canlandırmak istiyorsanız topiğinizi geleni küstürmeyin..
Ne motor yapmışlar Allahım...
Kimseyi gözünüz görmüyor...
Eleştiriye zerre kadar açık olmadığınız için innova topiğine kimse girmiyordur...
Bişi söyleyeni dövmekten beter ediyorsunuz ..
Bknz : uniqe..
kanka buyrun gelinde biz niç.in başka topiçlere girmiyoruz niye dövmekten beter edelimki benim victoristle tartıştığım konu cup la naked ı karşılaştırıyordu konu budur benim sölediğimde cup la cupu karşılaştır dedim he arkadaşı demişki cup m u alayım nakedmı o başka onda haklı eleştiriye zerre kadar açık olmadığınız için kimse girmiyodur sdiyosunda eleştirilecek bişeyi yokki zaten neyini eleştiricen 3 karış motorun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------
relaks olun lütfen bu arda murat abi sen bizim gezi fotolarına baktınmı durugöl
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/82522-istanbul-mt-24-ekim-karaburun-ve-durugol-gezisi-fotograglari.html
önümüzdeki hafta güzel olursa hava pazara şile tarafına gidelim siteden gitmişler çok hoşuma gitti ayarlayalım gidelim kış tam bastırmadan ok.
topiçmi açacaksın forumda gezi ile alakalı yoksa senin ofiste konuşulduğu gibimi olacak
hattat_hasan
01 Kasım 2010, 01:36
topiçmi açacaksın forumda gezi ile alakalı yoksa senin ofiste konuşulduğu gibimi olacak
topic açarım yarın akşam çünkü haftasonu hava tahminleri yarın belli olur hava güzel olursa inş. şile tarfına gideriz mangal olayınada gireriz bu sefer yada mustafa abinin dediği yer vardıya oraya gideriz ikisinden birine bakarız bi ayar veririz. adamlarımız hallederiz biliyorsun :)
innovacı
01 Kasım 2010, 01:52
c. tesi babamlara gittim ondada çinli var botana 150 lik hatta ben aldım onu ama hiç pişman olmadık aldığımıza babam onunla zaman geçiriyor bazen ben de kullanıyorum vede büyük keyif alıyorum chopeer motor bende çocukluğumdan beri hayranlığı vardır hatta babamla birbirimize takılırız o benim motora laf söyler ben onun motora ben çinli derim kızdırırım zırıl zırıl derim oda derki selesine oturduğun zaman gözükmüyo senin motor diye burada belki bende hata yapıyorum eleştirinin dozunu kaçirıyor olabiliyorum sonuçta ne yaparsak yapalım hepimiz motosiklet sevdalısı değilmiyiz tabikide sevdalısıyız ama şunuda es geçmeyelim bilmeyenleri bilgilendirmek,yardımlaşmak vede dayanışma içinde olmak için burada değilmiyiz ne hikmetse benim her sölediğim söz bazılarına batıyor canları yanıyor he bişey daha var ben bundan altı ay evvel piaggo x9 250 scuter aldım burada bunu ilk defa açıklıyorum ilk aldığım gün kadıköyden getirdim kullanmaktı niyetim işyerime gitmeden motorcuya bıraktım satması için kötü motormu hayır değil ben sevemedim bana istedikleri kadar anlatsınlar sabahlayalım x9 topiğinde bişey değişmez benim tarzım değilmiş benim anlatmak istediğim motoru nerede ne amaçla kullanacağındır benim amacıma innova gidiyor innova kullanıyorum ben burada hiç bir motorcu arkadaşımı bir motora değişmem ama eleştirisizde olmaz eleştiri olacakki doğru bulunsun hatam olduysa affola
Unique693
01 Kasım 2010, 02:19
c. tesi babamlara gittim ondada çinli var botana 150 lik hatta ben aldım onu ama hiç pişman olmadık aldığımıza babam onunla zaman geçiriyor bazen ben de kullanıyorum vede büyük keyif alıyorum chopeer motor bende çocukluğumdan beri hayranlığı vardır hatta babamla birbirimize takılırız o benim motora laf söyler ben onun motora ben çinli derim kızdırırım zırıl zırıl derim oda derki selesine oturduğun zaman gözükmüyo senin motor diye burada belki bende hata yapıyorum eleştirinin dozunu kaçirıyor olabiliyorum sonuçta ne yaparsak yapalım hepimiz motosiklet sevdalısı değilmiyiz tabikide sevdalısıyız ama şunuda es geçmeyelim bilmeyenleri bilgilendirmek,yardımlaşmak vede dayanışma içinde olmak için burada değilmiyiz ne hikmetse benim her sölediğim söz bazılarına batıyor canları yanıyor he bişey daha var ben bundan altı ay evvel piaggo x9 250 scuter aldım burada bunu ilk defa açıklıyorum ilk aldığım gün kadıköyden getirdim kullanmaktı niyetim işyerime gitmeden motorcuya bıraktım satması için kötü motormu hayır değil ben sevemedim bana istedikleri kadar anlatsınlar sabahlayalım x9 topiğinde bişey değişmez benim tarzım değilmiş benim anlatmak istediğim motoru nerede ne amaçla kullanacağındır benim amacıma innova gidiyor innova kullanıyorum ben burada hiç bir motorcu arkadaşımı bir motora değişmem ama eleştirisizde olmaz eleştiri olacakki doğru bulunsun hatam olduysa affola
Abim bak olayı açıklayayım.Ben cbf 150 topiğine cbr 125 topiğine innova topiğine tvs apache topiğinede bakarım.Sizin bu topiğe girdim ve senin: yağsız 150 kım gittim innovayla bahsettiğin ybr gidermi iyi forumlar Bak burda gittim demişsin belgeseli bende biliyorum yemek yağı dolduruyorlar bende merak ettım gerçekden gittimi diye sana nazik bi dille hiçbir emir kipi olmadan : ''Burdaki olayı açıklar mısınız ?'' dedim.Ondan sonra bana dediklerine bakarmısın.Muhatabım değilsin dedin açıklamak zorunda değilim dedin kendi topiğine git dedin.Böyle çıkış olmaz be abi çok kırıldım valla.İşin komik tarafı innovaya şimdiye kadar olumsuz hiçbirşey söylemediğim.
innovacı
01 Kasım 2010, 02:31
Abim bak olayı açıklayayım.Ben cbf 150 topiğine cbr 125 topiğine innova topiğine tvs apache topiğinede bakarım.Sizin bu topiğe girdim ve senin: yağsız 150 kım gittim innovayla bahsettiğin ybr gidermi iyi forumlar Bak burda gittim demişsin belgeseli bende biliyorum yemek yağı dolduruyorlar bende merak ettım gerçekden gittimi diye sana nazik bi dille hiçbir emir kipi olmadan : ''Burdaki olayı açıklar mısınız ?'' dedim.Ondan sonra bana dediklerine bakarmısın.Muhatabım değilsin dedim açıklamak zorunda değilim dedin kendi topiğine git dedin.Böyle çıkış olmaz be abi çok kırıldım valla.İşin komik tarafı innovaya şimdiye kadar olumsuz hiçbirşey söylemediğim.
arkadaşım sen benim kusuruma bakma ben seni anlayamadım kalın geçtiğin yazıyı kör gözüm görmedi valla da billada ben ybr innova mukayesesinden sıkıldığım için seni anlamadan seninde m ukayese yaptığını anladım sana patladım hakkıknı helal et asıl konumuz ise motorda yağ yakma sorunu var idi öle bir yerde yağ bittiki yağı tedarik edemedim yağsız bişekilde 150 km yol yapmak zorunda kaldım otobanda benzincide yok geldim sarmadı motor hayret ettim ertesi gün söktük hatta satoyama niçli bi arkadaş vardı evvelden innova topiğinde o innovayı iyi bilen bi kardeşimizdir onun bile azı açık kaldı parçalarını orjinal alıp yaptım motorunu kalitesi beni şaşırttı şöyle bir düşüncem var parayı zor kazanıyoruz paramızı neden çar çur edelim bizi üzmeyecek arıza çıkarmayacak kısa ömürlü olmayacak uzun vadede kullanabileceğimiz bi motor değilmi aradığımız bu bir görüştür benim terciğim budur sölediğimi arkasındayım tekrar kusura bakma seni anlamadan kırdığım için hakkını helal et arkadaşım
Unique693
01 Kasım 2010, 02:35
Yok abi estafurullahda şaşırdım böyle çıkınca.Benım hiçbir motorla alıp veremediğim yok :) Ben bütün topicleri gezer ve araştırırım öyle yazı görünce kalınlaştırdım orayı sordum sen hepsini anladın sanırım.Motorun kaliteli.Belgeselide izledim.İnnova zaten kendini kanıtlamış cup.Satoyamayıda biliyorum :)Neyse abi olur böyle şeyler :)
aykan
01 Kasım 2010, 10:13
of of neler olmuş burda savaş çıkmış ben yokken:Pselamlar arkadaşlarım, topiğin ilerlemesi güzel evet sayemde ybr topiğine döndü burası kusuruma bakmayın:) 2010 ybr hoşuma giden bi araç ama innova vazgeçilmez motorum mukayeselerden bende sıkıldım elimdeki motorlardan yaza doğru birini satıp hangisi denk gelirse alıcam ybr de olabilir innovada sonuçta alıcaz bitane innovayı tekrar alırsam bugüne kadar aldığım 6 ıncı honda cubum olacak.....
jokereight
01 Kasım 2010, 12:57
Teşekkürler aykan, Oktay Motora gittim Farın içindeki küçük ampulden paralel çıkardı bi ucunuda ana hatta bağladı kontağı açınca ortalık pırıl pırıl oluyor. Ben günlük 80 km yol yapıyorum 10 km si dağlık bir yol ve hergün yolun biyerini kazıyorlar diğerini kapatıyorlar mecbur olduğum için xenon taktım yoksa orginal farından vazgeçmezdim.
01 kasım 2010 itibariyle aküyü aldım elime :D
aykan
01 Kasım 2010, 13:20
01 kasım 2010 itibariyle aküyü aldım elime :D
söylemiştim:)
PHAETONW12
01 Kasım 2010, 15:46
arkadaşlar aslında dediğiniz gibi daha önce yüzlercesi açılan ''onu mu alayım ? yoksa bunu mu alayım? '' topiclerinden bir tane de ben açmalıydım belki ama benim sorum tam olarak bu değildi.aslında iki motorun da eski modellerini farklı yıllarda kullanmış ve az çok fikir sahibiydim.sorularıma kısa yoldan cevap bulabilmek ve daha çok kullanıcıya sorabilmek için özellikle yeni innova ile ilgili merak ettiklerimi burada ,esd hakkında merak ettiklerimi de diğer topicte sormaya çalıştım,yorumlarını yazıp yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.benim şansıma burada özellikle her ikisini de kullanan böylece benim sorduğum kriterlere objektif cevap yazabilecek arkadaşların olmasıydı.2004 yılından beri forumlarda yazıp çiziyor,okuyorum,bildiklerimi paylaşıp bilmediklerimi de öğreniyorum,marka yahut model fanatikliği kısmına girmiyorum çünkü elimden yaklaşık 15-16 tane farklı marka ve model de motosiklet geçti.sonuçta kimse innovaya kötü motor demedi,kendi adıma yanlış anlaşıldığıma da üzüldüm.
not:belki beni kastetmediniz ama ben üstüme alındım :)
Adrion
02 Kasım 2010, 18:44
ben PS150i kullanıcısıyım ama innova gerçekten çok hoşuma gidiyor gerek kalitesiyle gerek dayanıklılığıyla ayrıca ödül almış bi motor bildiğim kadarıyla ve de çok az benzin yakıyor bence tek sorunu şu lastik ve jant olayı keşke tubeless olsaymış çünkü ben bu konuda beat ten çok çektim kız attım arkama götürüyorum imbata doğru lastik patladı babam fırıncının kamyonetiyle aldı geldi bizi :))))
aykan
02 Kasım 2010, 21:27
ben PS150i kullanıcısıyım ama innova gerçekten çok hoşuma gidiyor gerek kalitesiyle gerek dayanıklılığıyla ayrıca ödül almış bi motor bildiğim kadarıyla ve de çok az benzin yakıyor bence tek sorunu şu lastik ve jant olayı keşke tubeless olsaymış çünkü ben bu konuda beat ten çok çektim kız attım arkama götürüyorum imbata doğru lastik patladı babam fırıncının kamyonetiyle aldı geldi bizi :))))
Aslında bide şu açıdan bakmak lazım (sağlam)kelimesinin karşılığı tel jant olmalı tel jant darbelere daha dayanıklılıdır bakınız (endurolar)şu an enduro araçlar tel jant ve iç lastik kullanmaktadır çünkü döküm jant kırılabilir ezilebilir bükülebilir, innova bütünüyle sağlam bir araç ancak yolda kalırsanız sizin durumunuzdaki gibi bir tanıdıktan yardım istemek en iyisi:Pancak tel jant olması benim için dezavantajdan çok bir avantaj..
jokereight
21 Kasım 2010, 21:48
Selam arkadaşlar 2007 innova motorumun alt sehpa ve fren kısmında eksik vidalarmı var? bi yorumlarmısınız?
http://www.resimyukle.gen.tr/?di=2129036519611
aykan
26 Kasım 2010, 14:32
Selam arkadaşlar 2007 innova motorumun alt sehpa ve fren kısmında eksik vidalarmı var? bi yorumlarmısınız?
http://www.resimyukle.gen.tr/?di=2129036519611
resim gözükmüyor arkadaşım bir servise lifte aldırarak kontrol ettirsen iyi olur..
motorcucin
05 Aralık 2010, 03:09
herkeze selam bugünden itibaren benimde bir innovam oldu 2011 beyaz..ben ona beyaz gelincik adını koydum bugüne kadar 7 adet motor deyiştirdim ilk motorumu aldığımda bukadar heycanlandığımı hatırlıyorum ve bu gün aynı duyguları hissetim umarım hayırlı bir makine olur benim için..herkeze tekrardan selamlar...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
motorhocası
05 Aralık 2010, 03:36
Hayırlı olsun beyaz gelinciğin.:)
jokereight
07 Aralık 2010, 16:17
Allah kazasız belasız binmek nasip etsin inş.
satoyama
09 Aralık 2010, 00:55
selamün aleyküm arkadaşlar
kısa bir ayrılıktan sonra tekrar aranıza döndüm
bazı yanlış anlaşılmalar bazı sorunlar vardı çözüldü, fevri davrandığım bir konuda ceza almıştım haksızdım belki, bu geçen zaman iyi oldu aslında benim için.
herkez iyidir umarım
choconut
09 Aralık 2010, 01:08
birgün herkez innovacı olacak..benzin 4 tl... :)
satoyama
09 Aralık 2010, 01:15
yokluğumda yeni katılan ve yeni innovalar alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, tekrar hoş geldiler.
innova 125i
gerçekten güzel bir jenarasyon, güzel bir sınıf atlaması olmuş. ilk kez test edip kullanmak @hattathasan arkadaşımızın sayesinde nasip oldu, yaklaşık 20-30km kadar kullandım gerçekten normal innova ile arada baya fark var, motorda belli başlı es geçilmeyecek değişimler yapılmış bunu çok belli ediyor birkere tork ve motorun sesi çok farklı.
benim motor servisteyken hasan a bir gün artçı oldum ve hızımız 40-45 civarıydı hasan birden gaza dokundu ve motor sağlam bir şekilde ivmelendi, ben motoru 3. vitesde sandım ama vites göstergesi 4. vitesi gösteriyordu gerçekten çok şaşırdım
ee boşu boşuna 5000rpm deki maximum torku 3000rpm e çekmemişler dedim.
bu arada hasanın motorunu serviste bakım sırasında inceledim motorun eski sisteminden (kalbülatör ve emisyon) doğan bazı fazla parçalarda yoktu yani motor gücüne eksi yönde tesir eden anam babam usulü katalitik converter ıvızı zıvır, enjeksiyonlu olan innova 125i de kullanılmamış, tabi açığa çıkan gücü HP olarak değilde tork olarak motora yansıtmışlar ayrıca teponun yanında benzin pompası sistemi var kontak açıldığında FI lambası sönene kadar benzin pompalıyor tıp otomobillerdeki gibi bir ses çıkıyor ve otomatij jikle sayesinde motor yarım marşta bir sorun alıyor ayrıca silindir üst kapağına giren bir müşür var bunun ne olduğunu çözemedik ya yağ ile yada enjeksiyon sistemi ile ilgili olabileceğini tahmin ettik.
ama benim için en önemli + özellik şu ; motorun selesi! bikere artçı selesi bir çok scooterden rahat hele birde sırtı yaslıyorsanız tamam, benim için yeni modele geçmemdeki en büyük etken bu gibi
kısmetse bende motoru satar satmaz 2011 model bir innovaya yazılacağım artık ya bu kış yada önümüzdeki sezon hayat neyi gösterirse.
kashmar54
10 Aralık 2010, 20:48
s.a cümleten innovacı arkadaşlar.
bu innovanın marj motorunun fiyatını bilen varmı?
Unique693
10 Aralık 2010, 21:02
Hoşgeldin satoyama.Seni aramızda görmek güzel :cat:
aykan
10 Aralık 2010, 21:10
yokluğumda yeni katılan ve yeni innovalar alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, tekrar hoş geldiler.
innova 125i
gerçekten güzel bir jenarasyon, güzel bir sınıf atlaması olmuş. ilk kez test edip kullanmak @hattathasan arkadaşımızın sayesinde nasip oldu, yaklaşık 20-30km kadar kullandım gerçekten normal innova ile arada baya fark var, motorda belli başlı es geçilmeyecek değişimler yapılmış bunu çok belli ediyor birkere tork ve motorun sesi çok farklı.
benim motor servisteyken hasan a bir gün artçı oldum ve hızımız 40-45 civarıydı hasan birden gaza dokundu ve motor sağlam bir şekilde ivmelendi, ben motoru 3. vitesde sandım ama vites göstergesi 4. vitesi gösteriyordu gerçekten çok şaşırdım
ee boşu boşuna 5000rpm deki maximum torku 3000rpm e çekmemişler dedim.
bu arada hasanın motorunu serviste bakım sırasında inceledim motorun eski sisteminden (kalbülatör ve emisyon) doğan bazı fazla parçalarda yoktu yani motor gücüne eksi yönde tesir eden anam babam usulü katalitik converter ıvızı zıvır, enjeksiyonlu olan innova 125i de kullanılmamış, tabi açığa çıkan gücü HP olarak değilde tork olarak motora yansıtmışlar ayrıca teponun yanında benzin pompası sistemi var kontak açıldığında FI lambası sönene kadar benzin pompalıyor tıp otomobillerdeki gibi bir ses çıkıyor ve otomatij jikle sayesinde motor yarım marşta bir sorun alıyor ayrıca silindir üst kapağına giren bir müşür var bunun ne olduğunu çözemedik ya yağ ile yada enjeksiyon sistemi ile ilgili olabileceğini tahmin ettik.
ama benim için en önemli + özellik şu ; motorun selesi! bikere artçı selesi bir çok scooterden rahat hele birde sırtı yaslıyorsanız tamam, benim için yeni modele geçmemdeki en büyük etken bu gibi
kısmetse bende motoru satar satmaz 2011 model bir innovaya yazılacağım artık ya bu kış yada önümüzdeki sezon hayat neyi gösterirse.
mustafa hoşgeldin inan çok sevindim kardeşim topik canlanacak :cat:olur böle vakalar diyelim geçmişe mazi diyelim......
innova i nin her şeyi on numara benim gözlemlediğim tek eksik nokta seleyle ilgili sele melzemesi bir önceki döşemeye göre biraz dandik yapılmış, 2010 model innovanın selesinin başlangıç dikişinden yırtıldığını farkettim illaki bir kılıf kullanmak gerek onun haricinde kayda değer önemli bişiy yok innova herzamanki gibi kaya gibi motor o bahsettiğiniz müşür motor arıza lambasını yakan müşür olabilir.......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------
herkeze selam bugünden itibaren benimde bir innovam oldu 2011 beyaz..ben ona beyaz gelincik adını koydum bugüne kadar 7 adet motor deyiştirdim ilk motorumu aldığımda bukadar heycanlandığımı hatırlıyorum ve bu gün aynı duyguları hissetim umarım hayırlı bir makine olur benim için..herkeze tekrardan selamlar...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Arkadaşım motorun hayırlı olsun, kullandıkça izlenimlerini paylaşırsan menun oluruz ......:cat:
satoyama
10 Aralık 2010, 21:13
s.a cümleten innovacı arkadaşlar.
bu innovanın marj motorunun fiyatını bilen varmı?
560tl gibi bir fiyatı vardı :silent:
sorun nedir?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------
Hoşgeldin satoyama.Seni aramızda görmek güzel :cat:
eyvallah kardeşim:wiinkk:
innovacı
10 Aralık 2010, 21:19
sato hoşgeldin dostum sensiz buralar sessizdi
satoyama
10 Aralık 2010, 21:27
mustafa hoşgeldin inan çok sevindim kardeşim topik canlanacak :cat:olur böle vakalar diyelim geçmişe mazi diyelim......
innova i nin her şeyi on numara benim gözlemlediğim tek eksik nokta seleyle ilgili sele melzemesi bir önceki döşemeye göre biraz dandik yapılmış, 2010 model innovanın selesinin başlangıç dikişinden yırtıldığını farkettim illaki bir kılıf kullanmak gerek onun haricinde kayda değer önemli bişiy yok innova herzamanki gibi kaya gibi motor o bahsettiğiniz müşür motor arıza lambasını yakan müşür olabilir.......[COLOR="Silver"]
sağol murat inş. birer innova çekeriz 2011 :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 ----------
sato hoşgeldin dostum sensiz buralar sessizdi
sağol abi :)
kashmar54
11 Aralık 2010, 00:45
560tl gibi bir fiyatı vardı :silent:
sorun nedir?[COLOR="Silver"]
teşekkürler.ben mz kullanıyom. bi arkadaşım sordu bugün.onun için bende size sordum
tekrar teşekkürler
motorcucin
11 Aralık 2010, 03:02
arkadaşlar ilk gün 111 km yaptım bugüne kadar kullanmadığım motor klmamıştır 1998-6000..f 2004-600..f 2006-600..f 2005 gs650-f BMW..2008.shadow-750. 2007.600.rr fakat böyle inanınki hiç bir motorumda zevk almadım beni tek engelliyen şey bugün itibariyle başlıyan kar yağışı oldu çevremdeki herkez bu küçük motor sana yakışmıyor diyor fakat bilseler benim içimde patlıyan volkkanları...mrtta yeni modelleri gelicek dediler dayanamadım MERSİNDEN kargo yaptırıp getirtim motoru..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO