Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
motorhocası
14 Nisan 2010, 14:50
ben enjeksiyonlu innovam ile 1,5 ila 1,8 lt arasında gidip geliyorum 100km deki tüketimde...
kullanıma bağlı değişiyor...
2lt ortalamayı hiç görmedim... motor şuan 1700km de...
@Ubuntu, çekişte herhangi bir zorlanma,yokuşta bayılma var mı:silent: 2 kişi uygun viteste tabi.:silent:
Birisinden duydum 2. viteste bayılma vs. bişey dedi.:silent:
ubuntu67
14 Nisan 2010, 16:11
denemedim, ama denerim... siz iki kişi ve uygun vites / hız limitlerini verin hafta sonu deneyeyim kardeşimle... yaylaya çıkayım...
benim tek sıkıntım, 100 km hızı geçmiyor makine... motor daha açılmamış dedi bir arkadaş geçen... 1700 km de neden açılmasın ki?
genelde düşük devirde kullanıyorum, bundan dolayımı acaba... şehir içinde 3. viteste 35 le giderim... düz boş yolda da 4. viteste 50 ile giderim... hatta bazen ara sokaklarda 4. viteste 40 ile gittiğim de olur... yanlış bir kullanım tarzı mı bu?
ilhan007
14 Nisan 2010, 16:20
denemedim, ama denerim... siz iki kişi ve uygun vites / hız limitlerini verin hafta sonu deneyeyim kardeşimle... yaylaya çıkayım...
benim tek sıkıntım, 100 km hızı geçmiyor makine... motor daha açılmamış dedi bir arkadaş geçen... 1700 km de neden açılmasın ki?
genelde düşük devirde kullanıyorum, bundan dolayımı acaba... şehir içinde 3. viteste 35 le giderim... düz boş yolda da 4. viteste 50 ile giderim... hatta bazen ara sokaklarda 4. viteste 40 ile gittiğim de olur... yanlış bir kullanım tarzı mı bu?
4. viteste 50 mi??? boğarsın makineyi yaw:cyclopsan
emrekrbrn
14 Nisan 2010, 18:22
@innowa & @habora
bu aparat resimdekinin aynısımı? önümüzdeki günlerde sizinle temasa geçerim bana özelden cep tel. yazarmısınız?
@innowa bulamazsa @habora kuşadasın dan yollar artık.. çok teşekkür ederim
@habora:46lt çanta innovanın dengesini bozar, benim önceki innovada shad SH39 lt vardı bence 39lt tam sınırı gibi 30-35 arası ideal
bu arada beni bugün @innovacı murat abi aradı, lastik fiyatlarını öğrenince baya sinirlenmiş arka: 80küsür ön: 60küsür tl imiş :cyclopsan
büyük ihtimal yunanistandan getiriyorlar, vergi kdv derken yunanistanda 30tl olan lastik türkiyede 80tl oluyor gayet normal:pr:
,
ewet sato dedigin gibi ben lastigi buldugumda fiyata bakmadım muhtemelen :))
son bakımlarddan sora uzun yola gittim,geneel olarak performansı gayet iyiydi cekiş hızlanma 4 de hafif gazda 80 e cok rahat cıkmakta,yakıt olarakta 100 km. yi tamamladıgımda benzin göstergesi 4den 3 e düşmüştü.masallah hersey ilk günkü gibi...
satoyama
14 Nisan 2010, 18:23
honda satış elemanına sorduğumda 100km de 2lt dedi enjeksiyonlu modeller için bn de o zaman eskisiyle yakıtta bir farkı yok dedim .enjeksiyon emisyon oranlarını düşürmek için zaten dedi innova i için ,,,izmirde 2005 model 25bin km olması lazım 1850 ye satılmıştı ben gittim yetişemedim geçen hafta,
normal innova 3.7lt ile tamı tamına 155km gidiyor (performanslı&şehir içi) yani 2lt geçiyor.. ama enjeksiyonlu model sakin kullanımda 2lt altına düşüyormuş :cat:
ben enjeksiyonlu innovam ile 1,5 ila 1,8 lt arasında gidip geliyorum 100km deki tüketimde...
kullanıma bağlı değişiyor...
2lt ortalamayı hiç görmedim... motor şuan 1700km de...
doğrudur...:cat:
şimdi yeni innovayı hiç test etmedim ama vites/hız oranlarınız eski innovaya göre bana baya düşük hız/yüksek vites gibi geldi..
ön yargıda bulunmak istemiyorum çünkü şöyle bir detay var, 125i de 3000rpmde 10nm tork sağlıyor,(sıkıştırma oranı bile çok düşükken) bu 125cc için gerçekten eşsiz güzel bir değer :)
yani eski innova 4. vitesde 50-55km de bayılıyorsa yeni 125i için aynı şey söylemek yanlış olabilir demekki arkadaşımız rahat gidiyor ki o devirde o vitesde vites düşürme ihtiyacı duymuyor. eee tabi bu kullanımda 1.5l bile yakarsın :mrgreen:
motorhocası
14 Nisan 2010, 20:37
Tahminim yüksek hıza çıkarken 3'le devri yükseltip hızlanmadan 4'e erken atıyorsun ve yüksek hıza çıkmak zor oluyor tabi. 130 Km/h görmeni beklerdim:) you-tubedaki standart enjeksiyonlular bu hıza çıkabiliyor ama eğilmek,lastik havalarını biraz fazla şişirmek,aşınıp dişi kalmamış lastik, rüzgar,yolun sürtünmesi,eğim... bir sürü etken son hızı sınırlandırır.:cat:
Makinen zorlanmadıkça kullanım tarzının zarardan çok faydası var,uzun ömür için.
aykan
14 Nisan 2010, 23:34
abuntu;
1700 km innova için çok düşük bir kilometre, makinaya zaman tanı motor 5000 de anca kendine geliyor, ancak 100 km/s den fazlada hız bekleme 100 km üstü zorlamaya girer bu motorlarda düzde en fazla 115 eğimde 122/125 km max hız görürsün, motorda bir sorunmu var acaba diye düşünme, ben innovamla düzde 110 km yi hiç geçememiştim açıldıktan sonrada eğimdede max 1 kere 120 görmüştüm çok şey beklememelisin.Tabi burada ağırlık boy, hava durumu vs etkenleride unutmamak gerek bende 1,75 boy 85 kilo ağırlık var bu limitlerde dolanabildim.
innovacı
15 Nisan 2010, 00:44
s.aleyküm arkadaşlar 560km oldu ufak ufak asılmaya başladım maşallahı var çekişi yakıtı herşeyi süper ps 150 yi delirtim bir depo ile 160km gitti aşırı rüzgarlıydı ama baya etkiledi rüzgar yağ eksiltme kötü koku ters giden hiçbir şey yok lastiklerin harici bu arada 4.vites 40km hız anormal normal değil 2 bilemedin3.viteste gideceğin hızı 4 viteste nasıl yapıyosun yakıtmı önemli motorun ömrümü devirsiz motoru mahvediyosun artı debriyajıda zorluyosun benimki gibi pistonu sekmanı birde debriyajı eline alırsın
satoyama
15 Nisan 2010, 18:00
istanbulda kaç tane innovacı var el kaldırsın :)
ubuntu67
15 Nisan 2010, 18:01
yorumlarınız için teşekkürler... ben ilk aldığımda bu hız ve vites değerlerini servis verdi bana... yani 45-50 e gelince 4 e at dedi , hatta ben 60 a gelince atıyorum dedim, o kadar bağırtma motoru dedi :)
yani servise göre sesini dinleyecekmişim motorun, arı vızıltısı gibi gitmem gerekmiş, öyle dedi... 50 ile giderken 4 te, çok sessiz rahat gidiyor... aynı ivmeyi 40 ile giderken 3. viteste duyuyorum... mesala 3. viteste 40 ın üstüne çıkayım ses artıyor ben de hemen 4 e atıyorum...
eğer bu kullanım tarzım zararlıysa devirli kullanırım, sorun değil.. zaten yakmıyor alet :)
satoyama
15 Nisan 2010, 18:14
yorumlarınız için teşekkürler... ben ilk aldığımda bu hız ve vites değerlerini servis verdi bana... yani 45-50 e gelince 4 e at dedi , hatta ben 60 a gelince atıyorum dedim, o kadar bağırtma motoru dedi :)
yani servise göre sesini dinleyecekmişim motorun, arı vızıltısı gibi gitmem gerekmiş, öyle dedi... 50 ile giderken 4 te, çok sessiz rahat gidiyor... aynı ivmeyi 40 ile giderken 3. viteste duyuyorum... mesala 3. viteste 40 ın üstüne çıkayım ses artıyor ben de hemen 4 e atıyorum...
eğer bu kullanım tarzım zararlıysa devirli kullanırım, sorun değil.. zaten yakmıyor alet :)
tekrar yazıyorum
yeni innovayı hiç test etmedim onun için bişey demek istemiyorum! test etmediğim motor için teknik detay ve kesin yanıt veremem!
yeni innova 4. vitesde 45-50km hızlarda bayılmadan gidebilir çünkü farklı değerler söz konusu ama aynı şey bizim innovalar için geçerli değil 4. vitesde 60km/h altına düşünce bayılma başlar hele rüzgar varsa karşıdan 80km/h nin altına düşünce bayılır bu bir gerçek
ama servis olayı biraz abartmış o motor 3. vitesde 40km/h ile giderken gıdıklanmaz bile (ben 3. vitesde 110 yaptım) bizim innovalar 75-80 de tam kıvamına gelir ve 4. vitesi ister:)
eğer hız yapmak istiyorsan 3. vitesde gazı yedirerek motoru devirlendir 3. vitesde 90-95 e kadar rahat gelir sonra 4. vitese atabilirsin :cat: ondan sonra gör ne oluyor:mrgreen:
galiba sen motora kıyamıyorsun ama merak etme innovlalar düşük devirli motorlar ve en çok bağırsa bağırsa 7500-8000rpm e çıkar tahminim sen 3000 ile 5000rpm arası kullanıyorsun
zaten mühendislerin tavsiye ettiği vites ve hız oranları göstergede var onun için korkma:cat:
habora
16 Nisan 2010, 00:40
arkadaşım 0256 613 10 00 kuşadası honda ararsan onlar yardımcı olur evt aparat resimdekinden
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------
@innowa & @habora
bu aparat resimdekinin aynısımı? önümüzdeki günlerde sizinle temasa geçerim bana özelden cep tel. yazarmısınız?
@innowa bulamazsa @habora kuşadasın dan yollar artık.. çok teşekkür ederim
@habora:46lt çanta innovanın dengesini bozar, benim önceki innovada shad SH39 lt vardı bence 39lt tam sınırı gibi 30-35 arası ideal
bu arada beni bugün @innovacı murat abi aradı, lastik fiyatlarını öğrenince baya sinirlenmiş arka: 80küsür ön: 60küsür tl imiş :cyclopsan
büyük ihtimal yunanistandan getiriyorlar, vergi kdv derken yunanistanda 30tl olan lastik türkiyede 80tl oluyor gayet normal:pr:
arkadaşım 0256 613 10 00 kuşadası honda ararsan onlar yardımcı olur evt aparat resimdekinden
atacanvet
16 Nisan 2010, 01:40
bende 2005 model var şehiriçi için ideal bir motor ama 2 kişi kullanıma pek uygun değil ancak sürücü ve artçı minyon ise sorun olmuyorda benim gibi insanlara pek uygun değil japon icadı sonuçta . hız konusuna gelince düz yolda 110 km , eğer race motordaki gibi üzerine yatarsam 120 km , bayır aşağı 130 km yi biraz geçiyo bazen ama motor çok fazla bağırıyor . aynı yollarda artçı ile beraber düz yol 100km , üzerine yatarsak 110 km ye yaklaşıyor , bayır aşağı 120km civarı .
aykan
16 Nisan 2010, 12:28
S.A Arkadaşlar bugünlerde pek yazamıyorum, mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum malesef daha alamadık motoru waveyle idare ediyoruz lastik meselesi ne oldu bide Abuntu, kardeş ön kafadan ses gelme olayı nasıl şu sıralar?
ubuntu67
16 Nisan 2010, 14:28
valla ben 3. viteste 60 geliyorum öyle 4 e atıyorum dediğimde servis , yapma o kadar bağırtma motoru dedi... ben de acemiyim tamam dedim, 3. viteste 50yi geçmem dedim... o yüzden böyle kullandım, muhtemelen motorda tam açılmadı düşük devirli kullandığım için...
ayrıca hız denemelerimde o kadrandaki son limitlerine kadar denedim. 1. vites 40 , 2. vites 60 a, 3. vites 90 a getirdim makineyi sonra 4 e attım ama 100 ü geçmiyor :)
(abuntu arkadaş deimiş Aykan, sanırım bana seslenmiş... önden ses filan gelmiyor, ama duvar yanlarından yavaş geçerken bir cızıltı duyuyorum, sanırım zincirdir...
selamlar...
satoyama
16 Nisan 2010, 17:45
bende 2005 model var şehiriçi için ideal bir motor ama 2 kişi kullanıma pek uygun değil ancak sürücü ve artçı minyon ise sorun olmuyorda benim gibi insanlara pek uygun değil japon icadı sonuçta . hız konusuna gelince düz yolda 110 km , eğer race motordaki gibi üzerine yatarsam 120 km , bayır aşağı 130 km yi biraz geçiyo bazen ama motor çok fazla bağırıyor . aynı yollarda artçı ile beraber düz yol 100km , üzerine yatarsak 110 km ye yaklaşıyor , bayır aşağı 120km civarı .
+1:cat:
geçen günlerde 95kg lik bir arkadaşımı artçı alarak gece 1. köprüden geçerek beylerbeyi'ne (yokuşları meşhurdur) gittik, kendisi ilk defa innovaya artçı oluyor ve anlattığın kadar varmış dedi:)
kafasını kaldırıp ibreye baktığında (hafif bayır rüzgarsız) göstergede 120km/h yi görünce şok oldu
tabi rampalarda 70km/h e kadar düştüm (halıcıoğlu) :)
2005 modeller ülkemize ilk gelen seri metehan abidede vardı bunu aynısı. oda öve öve bitiremezdi, gittiği bir gezide 250cc lik çinlilerin arkasında ağladığını söylemişti:queen:
Fistd16
16 Nisan 2010, 19:59
bugün motorla gezerken birden ön tekerin yamuk gittiğini fark ettim ve hemen tamircime gittim öğrendimki ön teker akorda gelicekmiş ve motorumu bıraktım ama galiba biraz diskte sorun vardı uygun fiyatlı fdisk bulabilirmiyim?
cevran07
16 Nisan 2010, 23:11
Herkese Merhaba. Benm karakaçanında arka jantın teli kırılmış kırıldığı gibi de yok çemberin içine giren çok canm sıkıldı. Neyse Siboplarada bakılacak... bitmez benmkinin sıkıntısı bitmez ömür biter innovanın derdi bitmez.
Fistd16
17 Nisan 2010, 01:00
aynn bitmedi gitti dertleri
innovacı
17 Nisan 2010, 01:22
bugün motorla gezerken birden ön tekerin yamuk gittiğini fark ettim ve hemen tamircime gittim öğrendimki ön teker akorda gelicekmiş ve motorumu bıraktım ama galiba biraz diskte sorun vardı uygun fiyatlı fdisk bulabilirmiyim?
s.aleyküm arkadaşım akort ayarını yaptırdın heralde sorması ayıp olmassa ne kadar aldı usta ayar için birde nasıl oldu ayardan sonra vereceğin cevap için şimdiden teşekkürler bu arada cevran sanada sıfır bi innova yakışır artık yoksa bu seni hasta edecek allah muhafaza
hondastar
17 Nisan 2010, 12:05
aynn bitmedi gitti dertleri
aliii :) öyle çok översen motorunu nazara gelir işte imzana bakınca ne dediğimi anlarsın :wiinkk:
Fistd16
17 Nisan 2010, 13:23
valla innovacı abi az sonra gidip alıcam 25 tl istedi usta ama inegöldeki en güvenilir motorculardan kendisi artık 25 -30 demedim verdim parayı gidicem alıcam ona göre yazarım foruma ben
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:42 ----------
aliii :) öyle çok översen motorunu nazara gelir işte imzana bakınca ne dediğimi anlarsın :wiinkk:
öyle bea motorun varmı derdin var:D dün bi takoz değiştrdik 5 dk :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:44 ----------
akorddan çıktı motor valla ustanın eline sağlık çok gzl yapmış
hondastar
17 Nisan 2010, 15:14
geçen seneki hali :)
http://i44.tinypic.com/a5f1nc.jpg
http://i42.tinypic.com/1175htf.jpg
ve iki gün önce boyadıktan sonra :)
http://i43.tinypic.com/1z1v0g5.jpg
http://i39.tinypic.com/2afa6tw.jpg
dün akşamda yanak taktıktan sonraki hali
http://i43.tinypic.com/2myqkhk.jpg
http://i41.tinypic.com/2s0mhaw.jpg
Yorumlarınızı bekliyorum :)
Fistd16
17 Nisan 2010, 15:21
berbat olm ne bu benim innova çakar buna:D şaka bi yana harbiden müthiş olmuş elinize sağlık
cevran07
19 Nisan 2010, 18:31
Aaa o nası bi arka tekerdir öyle yahu şaşırdım neyse.Cumartesi günü götürdüm ustaya Arka tel değiştirilmiş akord da yapılmış fren balatasıda değiştirilmiş iyi güzel motor kısmından gelen sesi ellememişler fren ve sinyalleri söylemiştim es geçilmiş bende onları bugün es geçtim Motoru indiren usta Honda bayiisine geçmişti oraya geçtim oda inceledi KRANK MİLİ ve PİYANO'ları değiştirilecek dedi.!!! Bu parçaların fiyatları ne kadardır bilen varmı ? bana cmrtesi gün kü bakım 50 tl ye maal oldu servise götürsek ondan iyidi gibi geldi ya neyse...
Fistd16
19 Nisan 2010, 19:18
Aaa o nası bi arka tekerdir öyle yahu şaşırdım neyse.Cumartesi günü götürdüm ustaya Arka tel değiştirilmiş akord da yapılmış fren balatasıda değiştirilmiş iyi güzel motor kısmından gelen sesi ellememişler fren ve sinyalleri söylemiştim es geçilmiş bende onları bugün es geçtim Motoru indiren usta Honda bayiisine geçmişti oraya geçtim oda inceledi KRANK MİLİ ve PİYANO'ları değiştirilecek dedi.!!! Bu parçaların fiyatları ne kadardır bilen varmı ? bana cmrtesi gün kü bakım 50 tl ye maal oldu servise götürsek ondan iyidi gibi geldi ya neyse...
usta akorda götürmeden önce arka takozları değiştirdim 3 yaşında motor olmasına rağmen arka takozlarda çok az bi bitiklik vardı bende bi bayisine götürsem iyi olucak ama şu aralar para durumları kritik... ondan dolayı götüremiyorum ayrıca motorda titreşim başladı çok azda olsa....
hondastar
19 Nisan 2010, 20:00
Aaa o nası bi arka tekerdir öyle yahu şaşırdım
dağa bayıra çamura taşa gelebilen bi lastik :queen:
Fistd16
19 Nisan 2010, 20:59
belli zaten kendin gibi aynı:D
cevran07
20 Nisan 2010, 00:15
Daha yakından resimlerini talep ediyorum ahah:D:D :P
emrekrbrn
20 Nisan 2010, 00:44
ewet arkadaslar bugün itibariyle 2005 innovamala 70,000 i devirmiş bulunmaktayım...
satoyama
20 Nisan 2010, 13:50
aradım konuştum 30 tl olmuş fiyatı :) alıcaz artık mecbur burada yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 ----------
ewet arkadaslar bugün itibariyle 2005 innovamala 70,000 i devirmiş bulunmaktayım...
hey maşallah :cat:
Fistd16
20 Nisan 2010, 20:54
aradım konuştum 30 tl olmuş fiyatı :) alıcaz artık mecbur burada yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 ----------
hey maşallah :cat:
hayt be koçumn benim daha nice mutlu yollara
satoyama
20 Nisan 2010, 23:50
@Fisthd16
eyvallah :mrgreen:
cevran07
21 Nisan 2010, 00:09
MAşallah maşallah Şu an itibariyle Rekor sende...:cat::rendeer:
gelelim bizim innova ya kam mili değişecek piyanolarıyla beraber nedir fiyatı.?
ınnowa
21 Nisan 2010, 10:19
nice 70.000 lere.:cat:
ilhan007
21 Nisan 2010, 14:17
helal be abi :cat::mrgreen:
biz daha 19000 deyiz ..
Fistd16
21 Nisan 2010, 19:12
helal be abi :cat::mrgreen:
biz daha 19000 deyiz ..
9000 olamadık daha:D
cevran07
21 Nisan 2010, 19:22
31070 bin meaaaaşallllahhhh
aykan
21 Nisan 2010, 20:06
km lere bak bea maşallah, beyler takipteyim buralardayım alamadık daha bakınıyoruz şu ara :)
hoca01
21 Nisan 2010, 23:18
merhaba arkadaşlar ben 2010 innova 125i kullanıcıcsıyım avatarımıda motorumun fotosudur.burada diğer innovacılarla buluşmak çok güzel birşey.umarım yararlı olur
motorhocası
21 Nisan 2010, 23:22
Hoşgeldiniz,hayırlı olsun bir alamadık şu siyahı be:)
satoyama
22 Nisan 2010, 00:45
merhaba arkadaşlar ben 2010 innova 125i kullanıcıcsıyım avatarımıda motorumun fotosudur.burada diğer innovacılarla buluşmak çok güzel birşey.umarım yararlı olur
kardeşim hoş geldin, yanlış görmüyorsam alaşımlı jant var:silent:
motorun fotolarını paylaşabilirmisin merak ettim jantları bu süreç nasıl oldu neden değiştirme ihtiyacı hissettin ?
emrekrbrn
22 Nisan 2010, 00:45
MAşallah maşallah Şu an itibariyle Rekor sende...:cat::rendeer:
gelelim bizim innova ya kam mili değişecek piyanolarıyla beraber nedir fiyatı.?
saolun arkadaslar.darısı innovalarınıza...yeterki tekerleriniz düz bassın
cevran bahsettiklerin bende işcilikle beraber honda servisinde 200'e maloldu piyanosu,mili ve ek olarak contalarda var tabi hepsi 150-200 e denk gelir.
Beşkazalı
22 Nisan 2010, 00:46
Arkadaslar sizin motorların yan sehpalarının (yan ayaklık) fiyatları nekadar hiç biliyormusunuz.
Bizim cbf lere takılabılırmı onlardan. Acıkken motor calışmıyacak ve acıncada innovalar gibi stop etmesi için.
cvplarınızı beklıyorum..
emrekrbrn
22 Nisan 2010, 00:47
arkadasım motorun hayırlı olsun,hoşgeldin.motla ilgili izlenimlerini paylasırsan seviniriz
satoyama
22 Nisan 2010, 00:56
Arkadaslar sizin motorların yan sehpalarının (yan ayaklık) fiyatları nekadar hiç biliyormusunuz.
Bizim cbf lere takılabılırmı onlardan. Acıkken motor calışmıyacak ve acıncada innovalar gibi stop etmesi için.
cvplarınızı beklıyorum..
honda servislerinde fiyat alabilirsin
bu elektronik bir mekanizma ve büyük ihtimal beyine bağlı çünkü çalışır durmda N konumundayken ayağı açınca stop etmiyor, vitesde iken stop ediyor N konumunda ve vitesdeyken ayak açıksa kontak almıyor. yani basit bir devre değil belli bir devresi olması lazım ve soketle beyine bağlı olduğunu düşünüyorum
bende önceden daelim history scooter vardı onunda yan ayağı açınca gaz keserdi stop etmezdi ama gaz yemezdi motor bu tür ayarların beyinle alakalı olduğunu biliyorum
ama iyi bir usta bişeyler yapabilir :cat:
cevran07
22 Nisan 2010, 01:46
Piaggio scooter 90 lık veya psi 150 lilik ikisinden biri hangisini tercih edersiniz.
victorist
22 Nisan 2010, 03:06
Hayırlı olsun güzel bir tercih motorun resimlerini bekliyoruz
habora
22 Nisan 2010, 09:38
rekor sende heralde ama takipdeyiz 32800km oldu hala taş
hoca01
22 Nisan 2010, 15:45
Öncelikle iyi günler diliyorum.Ben motorsikletimi 6 ay önce aldım.Özellikle alaşımlı jant takmamın sebebi;bakımı daha kolay,eğilme ve bükülmesi daha zor(kalitesiyle alakalı).
Bu arada bir arkadaşım motordan bahset demiş:ben fotolarınıda ekleyeceğim ama kelimenin tam anlamıyla injeksiyon kendini çok hissettiriyor.Hem performans olarak hemde yakıt olarak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------
Bu arada motorhocası isimli arkadaşımada böyle bir siyah innova nasip etsin allah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------
Ayrıca burada innovacıları görmek harika bir duygu,hoşgeldin diyen tüm arkadaşlarıma hoşbulduk diyip selam ederim.injeksiyonlu modelle ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim zamanım oldukça.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:36 ----------
bu arad cevran07 arkadaşımıza hangisi konusunda sorusunu kesinlikle ps 150i demek isterim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO