Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
satoyama
23 Mart 2010, 11:34
teşekkür ederim arkadaşlar :)
aykanın ve cengizhanın:queen: daha bombadan haberi yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:24 ----------
arkadaşlar! bir sinirle bu topiğe daha dönmem demiştim ama 2006 dan beri bu topicdeyim. hiç bir geyik muhabbeti beni bu topic den uzaklaştıramaz, bir honda cub fenomeni ve 2. innovayı eskitme gönüllüsü olarak sizlerle tekrar paylaşım içinde olmak benim için önemlidir:cat:
audiophile34
23 Mart 2010, 12:19
@audiophile34 geçmiş olsun kardeş
arkadaşlar tekrar bir innova ile aranızdayım artık :mrgreen:
2005 model "made in japan" gümüş renk 14500km
şunu anladım herşey boş muş kymco macerasını btirip tekrar innovaya dönüş yaptım sanki ilk kez innovaya biniyor gibi oldum ,doğan slx den inip mercedese bindim sanki saat gibi tereyağ gibi titreşim yok 90km/h de 4. vitese atmanın keyfi hiç bişeye değişilmezmiş :mrgreen:
Teşekkür ederim satoyama eksik olma innovan hayırlı olsun En önemlisi Allah kaza bela vermesin güle güle bin. ne kadar aldın ayıptır sorması
satoyama
23 Mart 2010, 20:39
Teşekkür ederim satoyama eksik olma innovan hayırlı olsun En önemlisi Allah kaza bela vermesin güle güle bin. ne kadar aldın ayıptır sorması
teşekkür ederim arkadaşım hepimize inş..
mete_han
24 Mart 2010, 13:30
teşekkür ederim arkadaşım hepimize inş..
fotoğraf isteriz hacı sato...üzerinde ama...:rendeer:
satoyama
24 Mart 2010, 13:57
tamam abi en kısa zamanda çekeceğim:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 ----------
arkadaşlar bu orj arka çanta aparatı ile ilgli bilgisi olan varmı ? malum topcase olmadan olmuyor :silent:
Knight_eagle
24 Mart 2010, 14:09
Hayırlı olsun satoyama Allah kazasız binmek nasip etsin.
Yakın bir arkadaşım sıfır km kymco almak istiyor.Hep söylüyorum ama İnnovaya param yetmeyecek diyor :(
Satoyama sen kymco ile epey km yapmışsındır.En büyük eksileri nedir ?
satoyama
24 Mart 2010, 14:17
Hayırlı olsun satoyama Allah kazasız binmek nasip etsin.
Yakın bir arkadaşım sıfır km kymco almak istiyor.Hep söylüyorum ama İnnovaya param yetmeyecek diyor :(
Satoyama sen kymco ile epey km yapmışsındır.En büyük eksileri nedir ?
çok teşekkür ederim kardeşim, mavisini sattığıma çok piişmandım şimdi gümüşünü aldık gümüşü evmezdim ama şimdi kargaya yavrusu şahin gibi geliyor :)
motorla çok km ler yapmadım 4300 de aldım 5500 de sattım motor sıfır gibiydi zaten aldığımda bazı sorunları vardı zaten önceleri sürekli honda cub ve innova bindiğim için bana bu motor yavan geldi en büyük eksileri titreşim-vites oranları-dengesizlik-yol tutuşu güvensiz-çalışma sorunu marş motoru akü zayıf mış gibi motoru zor çeviriyor ama aslında akü zayıf değil... ayrıca 105kuruş yakan bir sarfiyat
bu ilk aldığımdaki izlenim
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/72692-4500kmde-kymco-activ125sr-dan-izlenimlerim.html
bu servisten sonra ki durumu
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/73591-bir-sorun-var-galiba.html
şimdi daha önce çinli cub yada hiç cub a binmemiş kişi için ideal ama poposu honda innova yada honda cublardan birine değmiş olan asla beğenmez onu söylemek isterim arkadaşının parası yetmiyorsa almasın demem benim motorda fabrikasyon bi sorun hata vardı (bukadar hata nasıl fabrikasyonsa artık) yoksa sağlam motor aslında ama keyif vermiyor orası başka ..
woooow kankam hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela musibet vermesin biliyordum tekrar alacağını:cat:
Knight_eagle
25 Mart 2010, 14:35
yorumların için teşekkür ederim satoyama arkadaşıma aynen ileteceğim tercih ona kalmış :)
tetikçi
25 Mart 2010, 15:05
arkadaşlar sizin motorların iç lastiğin markası nedir benimki çok ince galibe uzun yolda ısınınca patlıyor
satoyama
26 Mart 2010, 05:14
arkadaşlar sizin motorların iç lastiğin markası nedir benimki çok ince galibe uzun yolda ısınınca patlıyor
markasını bilmem ama orjinalde heralde dunlop dur! hiç dikkat etmedim:silent: eski innovada 2 kişi yüklü ve sıcak havada benim de lastik patlamıştı, kalitelisini almakta fayda var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:30 ----------
yoğun istek üzerine buda ben ve innova arkadaşlar :)
http://img180.imageshack.us/img180/7433/dsc01881f.jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:50 ----------
oldumu abi:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:52 ----------
yorumların için teşekkür ederim satoyama arkadaşıma aynen ileteceğim tercih ona kalmış :)
önemli değil ! ben tecrübemi yaşadıklarımı yazdım ve malesef bu tecrübeler forumlarda motorları yarıştırarak kazanılmıyor birebir alacak binecek kıyaslaycaksın, hiç binmediğim test etmediğin yada satın almadığın para zaman harcamadığın bir motoru eleştirmek pek mübah değildir. yani şimdi benim gidip kawasaki er-5 vs suzuki gs500 topiğine girip "o yer bu parçalar, bu geçer bu takar" demem nekadar doğru olur ? çünkü duyduklarım sadece kağıt üzerinde ve arkadaş ağzındandır o motorlara para saymadım alıp binmedim..
yakın bir arkadaşımda 2005 model kymco activ110 var 50bin km de, çok büyük sorunlar çıkartmadan bu km lere kadar gelmiş bir motor. kendisi de gayet memnundur, ben o motora bindim emin ol benim acente activ125 den daha güzel geldi bana :) kendiside benim activ125 e bindim ve şaşırdı ve oda bir gariplik olduğunu söylemişti. bundan sonra burda kararı size bırakıyorum.
yine forumda kymco straigth 150 kullanan bir arkadaş (@tolme) bir takım ince ayarlardan sonra motorun kendine geldiğini ve düzeldiğini titreşimin azaldığını kompresyonun ve benzin sarfiyatının düştüğünü söyledi
umarım yardımcı olmuşumdur.. kimseyi hiç bir marka hakkında yanıltmak istemem arkadaşın parası yetmiyorsa kymco alsın almasın demem ama kymco dan aşşağı bişeyde almasın :cat:
buda kymco dan bir kare
http://img249.imageshack.us/img249/9780/dsc01875d.jpg
Knight_eagle
26 Mart 2010, 10:05
önemli değil ! ben tecrübemi yaşadıklarımı yazdım ve malesef bu tecrübeler forumlarda motorları yarıştırarak kazanılmıyor birebir alacak binecek kıyaslaycaksın, hiç binmediğim test etmediğin yada satın almadığın para zaman harcamadığın bir motoru eleştirmek pek mübah değildir. yani şimdi benim gidip kawasaki er-5 vs suzuki gs500 topiğine girip "o yer bu parçalar, bu geçer bu takar" demem nekadar doğru olur ? çünkü duyduklarım sadece kağıt üzerinde ve arkadaş ağzındandır o motorlara para saymadım alıp binmedim..
yakın bir arkadaşımda 2005 model kymco activ110 var 50bin km de, çok büyük sorunlar çıkartmadan bu km lere kadar gelmiş bir motor. kendisi de gayet memnundur, ben o motora bindim emin ol benim acente activ125 den daha güzel geldi bana :) kendiside benim activ125 e bindim ve şaşırdı ve oda bir gariplik olduğunu söylemişti. bundan sonra burda kararı size bırakıyorum.
yine forumda kymco straigth 150 kullanan bir arkadaş (@tolme) bir takım ince ayarlardan sonra motorun kendine geldiğini ve düzeldiğini titreşimin azaldığını kompresyonun ve benzin sarfiyatının düştüğünü söyledi
umarım yardımcı olmuşumdur.. kimseyi hiç bir marka hakkında yanıltmak istemem arkadaşın parası yetmiyorsa kymco alsın almasın demem ama kymco dan aşşağı bişeyde almasın :cat:
Tecrübelerini ve yorumunu paylaştığın için tekrar teşekkür ederim.:cat:
ınnowa
26 Mart 2010, 10:48
güle güle kullan:cat:
Knight_eagle
26 Mart 2010, 12:32
Arkadaşlar İnnova Ngk buji almak istiyorum.Bir sitede buldum bir bakarmısınız
http://www.sahibinden.com/honda_anf_125_innova_ngk_buji_motoraldan-82WQQaXQQ21217376WQQpXQQdisplayitem
NGK CPR7EA-9 model numaralı buji ararken bu modeli buldum.Arayıp sordum bu bujiyide innovalarda kullanıyorlarmış.
http://www.yildizticaret.com/pro/2156/86/CPR6EA-9-BUJI
mücahit_89
26 Mart 2010, 12:58
Arkadaşlar İnnova Ngk buji almak istiyorum.Bir sitede buldum bir bakarmısınız
http://www.sahibinden.com/honda_anf_125_innova_ngk_buji_motoraldan-82WQQaXQQ21217376WQQpXQQdisplayitem
NGK CPR7EA-9 model numaralı buji ararken bu modeli buldum.Arayıp sordum bu bujiyide innovalarda kullanıyorlarmış.
http://www.yildizticaret.com/pro/2156/86/CPR6EA-9-BUJI
bu ngk tarzı performans bujileri bizim gibi düşük cc motorlarda performanstan ziyade zarara yol açıyomruş forumda konusu var anlatamıcam uzun uzun:cherry:bende cbf var ve cup motor var ikisinede orjinal kullanıyorum tavsiyem orjınal kullanman:cat:ama yinede bir araştır derim.
victorist
26 Mart 2010, 14:47
Irc alabilirsin böyle sorunun olmaz
Knight_eagle
26 Mart 2010, 15:56
bu ngk tarzı performans bujileri bizim gibi düşük cc motorlarda performanstan ziyade zarara yol açıyomruş forumda konusu var anlatamıcam uzun uzun:cherry:bende cbf var ve cup motor var ikisinede orjinal kullanıyorum tavsiyem orjınal kullanman:cat:ama yinede bir araştır derim.
Orjinal bujisini nereden bulabilirim.Antalya/Finikedeyim orjinal bujisini bulamadım.
audiophile34
26 Mart 2010, 19:31
Arkadaşlar soruldumu bilmiyorum
bizim makinalara alarm taktıran varmı?
bazı motorlarda olduğu gibi alarm soketi hazır mıdır?
Birde Lastiklerini ve Jantını orjinal ebatlara bağlı kalmaksızın tubeless e çeviren varmıdır? yardımcı olursanız sevinirim...
mücahit_89
26 Mart 2010, 19:43
Birde Lastiklerini ve Jantını orjinal ebatlara bağlı kalmaksızın tubeless e çeviren varmıdır? yardımcı olursanız sevinirim...
benım cupta koltugun altında hazır soket var ınnovada kesin vardır:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:42 ----------
Orjinal bujisini nereden bulabilirim.Antalya/Finikedeyim orjinal bujisini bulamadım.
kardeş orjinalini nerden bulursun bilemiyorum anyalyada ama servise bi sor istersen yada netten bakabılırsın:cat:
innovacı
26 Mart 2010, 22:24
slm millet dün benim innovanın debriyaj balatasını değiştim çok fark etti sonradan hızlanıyodu şimdi çok aktifleşti fiatıda makul 30tl kendim değiştim çokta kolay değişmesi balatalar eskisi ileyenisi aynı kalınlıkta ilk dikkatimi çeken eskisinin rengi kömür rengi idi demeki yanmış bu yüzden kaçırıyomuş şimdi muhteşem
emrekrbrn
27 Mart 2010, 03:16
debriyaj balatası hızı etkilermi?sibob ayarı yada zincir ve dişliler diye bilirdim hıza etki eden neden olarak(eger böyle bi durum varsa bi 30 da ben vercem galiba 69,000 lerde de)kac km. de degiştirdiniz bu parantez içindeki yorum için önemli :)
satoyama
27 Mart 2010, 04:51
17" jant dan başkası malesef olmaz! alaşım yada çelik milli jant ne olursa 17" olmalı tubeless için de alaşım jant şart gibi görünüyor..
slm millet dün benim innovanın debriyaj balatasını değiştim çok fark etti sonradan hızlanıyodu şimdi çok aktifleşti fiatıda makul 30tl kendim değiştim çokta kolay değişmesi balatalar eskisi ileyenisi aynı kalınlıkta ilk dikkatimi çeken eskisinin rengi kömür rengi idi demeki yanmış bu yüzden kaçırıyomuş şimdi muhteşem
abi evet debriyaj balatası çok önemli debriyaj balatası bitik bir cub a bindim sonuç malum hiç yazmıyım.., özellikle kalkışlar çok farkediyor. bu arada senin innova kaç km deydi?
bende bugün bakım yaptırdım hava filtresi,buji,mobil 15w-50 full sentetik yağ, değişti bunların değişmesi bile 2. vitesteki ivmeyi çok arttırdı. servis dönüşü bi deneme yapmak istedim derken yem kendi ayağıyla geldi :P bugün akşam tem de korna ile yanımda geçerken taciz eden bir cbf 150 nin daha sonra yanından 120km/h ile geçtiğimi farkettim ibreye anlık baktım..::pizza:: dedim nazara gelicez gaz keselim :)
debriyaj balatası hızı etkilermi?sibob ayarı yada zincir ve dişliler diye bilirdim hıza etki eden neden olarak(eger böyle bi durum varsa bi 30 da ben vercem galiba 69,000 lerde de)kac km. de degiştirdiniz bu parantez içindeki yorum için önemli :)
evet etkiler ama ben innovada bariz bir debriyaj kaçırma yada debriyaj isteme durumuna denk gelmedim zaten biri 19 bindeydi şimdiki 15 binde ama 20bin km debriyaj değişmeli bence. 69bine kadar hiç değiştirmediysen bence zamanı gelmiş sonuçta bunlar ıslak debriyajlı fazla aşınan debriyaj zararlı olabilir..
bu arada benim eski cillop gibi 19binde sattığım innovayı alan eleman motoru nasıl becerdiyse yağsız burakıp (2009 baharda) motorunu yemiş :silent: servis ekranında nelerin değiştiği görünüyor. acıdım doğrusu, okadarda tembih etmiştim dikkat etmesi gereken husulara
Mustafa,nasıl 15/50 shel vsx dimi tam sentetiğini aldın izlenimlerin nedir varmıymış dediğim kadar:cherry:cbf 150 ne yaptı ?:Pvalla innova çok hızlı cbf ve ybr düşmanı:mrgreen:dün gibi aklımda senmi geçicen bu motorla beni diye arkadaşları mort etmem.. hatta bende cbf 150 varken innovaya geçildiğimi hatırlıyorum:P sınıfında en hızlı makina..
innovacı
27 Mart 2010, 12:00
selamun aleyküm arkadaşlar öncelikle kazaq yapan arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum allah bir daha kimsenin başına vermesin yaşayan biri olarak temennim budur bu arada benim motoru aldığım arkadaş15 bindedemişti km göstergesi çalışmıyodu ben değiştikten sonra 1700km yaptım son zamanlar baya zayıflamıştı kalkışı toparlaması şimdi ise çok iyi vaziyetteben bu km de değişmesini erken olarak görüyorum ama bana satan kötü kullanmış olabilirde
satoyama
27 Mart 2010, 13:52
selamun aleyküm arkadaşlar öncelikle kazaq yapan arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum allah bir daha kimsenin başına vermesin yaşayan biri olarak temennim budur bu arada benim motoru aldığım arkadaş15 bindedemişti km göstergesi çalışmıyodu ben değiştikten sonra 1700km yaptım son zamanlar baya zayıflamıştı kalkışı toparlaması şimdi ise çok iyi vaziyetteben bu km de değişmesini erken olarak görüyorum ama bana satan kötü kullanmış olabilirde
maşallah abi!
cup motorlarda debriyaj aşınma durumu tamamiyle acemi kullanımına bağlı! ayağı debriyajda baslı kullnıp zamanısz gaz vites aralığı ile sürüş olursa diğer cublarda 4000 innovada 10000km de debriyaj yedirir:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 ----------
Mustafa,nasıl 15/50 shel vsx dimi tam sentetiğini aldın izlenimlerin nedir varmıymış dediğim kadar:cherry:cbf 150 ne yaptı ?:Pvalla innova çok hızlı cbf ve ybr düşmanı:mrgreen:dün gibi aklımda senmi geçicen bu motorla beni diye arkadaşları mort etmem.. hatta bende cbf 150 varken innovaya geçildiğimi hatırlıyorum:P sınıfında en hızlı makina..
muratım yağ; mobil racing 4T 15w-50 full synthetic benim aradığım yağı buydu ,serviste rafta görünce çok sevindim.
cbf150 konusuna gelince scbf rüzgarlı havada innovayı düzde geçiyor innovanın rüzgarda hızı çok düşüyor hafif olduğu için ama normal koşullarda gerçekten şansı yok ben
hepsini denedim:)
http://image5.sahibinden.com/photos/08/25/49/5082549_u3c.jpg
satoyama
27 Mart 2010, 16:10
bu arada bir hatırlatma! motorun orj egzost ayarı çok sessiz arkadaşlar(önceki innovada da yapmışlardı) usta egzost deliği çıkışındaki deliğin içindeki boruyu biraz içe doğru itti ve iç yanlardaki delikler açıldı sesi çok daha mütiş oluyor gerçekten tavsiye ederim
muratım yağ; mobil racing 4T 15w-50 full synthetic benim aradığım yağı buydu ,serviste rafta görünce çok sevindim.
cbf150 konusuna gelince scbf rüzgarlı havada innovayı düzde geçiyor innovanın rüzgarda hızı çok düşüyor hafif olduğu için ama normal koşullarda gerçekten şansı yok ben
hepsini denedim:)
http://image5.sahibinden.com/photos/08/25/49/5082549_u3c.jpg
Tamam ya bende shell demiştim sana mobil koyduğunu okumamışım,çok güzel bir yağ bir bulsam burda motora yaz kış bundan koyarım süper yağ...mobile çocukluğumdan beri ayrı bir sempatim vardır zaten şu tır reklamları fln bilinç altına işlemiş yılların markası..
satoyama
28 Mart 2010, 16:10
bu arada yazmayı unutmuşum ,servis bakım masrafları 90 tl tuttu işçilik-buji-havafiltresi-yağ-sağ ayna dahil :) sanırım bir çinli ile gitsek daha fazla tutardı
innovacı
28 Mart 2010, 23:50
arkadaşlar benim innovanın ciddi bir sorunu çıktı ortaya moral bende sıfır bugün çıktım kankamın yanına gideyim dedim mesafe 85km açık yol duruma göre70km ile 110km arası arada duman atıyoregsozdan cevranın başına gelen benimde başıma geldi toplamda bgn 175km yaptım400gr yağ eksiltti yani motor köfte anlamına geliyor değilmi sübap lastiğinden olabilirmi başınıza geldimi bujiyi söktüm hafif yağlı idi ben piston gömlek sekman kit değişecek diyorum ama motorda kompresyonda var buda beni yanıltıyor yalnız eksozo tıkıyorum stop etmiyor,tekleme yok çekişi iyi saolsun bana satan arkadaş biriktirmiş masrafı görünce bana satmış ihale bana kaldı açıkçası demesine göre 15 bindeydi bende 2000 yaptım 17bin olur valla kafayı yemek üzereyim ne olur bana akıl verin
motorhocası
28 Mart 2010, 23:56
arkadaşlar benim innovanın ciddi bir sorunu çıktı ortaya moral bende sıfır bugün çıktım kankamın yanına gideyim dedim mesafe 85km açık yol duruma göre70km ile 110km arası arada duman atıyoregsozdan cevranın başına gelen benimde başıma geldi toplamda bgn 175km yaptım400gr yağ eksiltti yani motor köfte anlamına geliyor değilmi sübap lastiğinden olabilirmi başınıza geldimi bujiyi söktüm hafif yağlı idi ben piston gömlek sekman kit değişecek diyorum ama motorda kompresyonda var buda beni yanıltıyor yalnız eksozo tıkıyorum stop etmiyor,tekleme yok çekişi iyi saolsun bana satan arkadaş biriktirmiş masrafı görünce bana satmış ihale bana kaldı açıkçası demesine göre 15 bindeydi bende 2000 yaptım 17bin olur valla kafayı yemek üzereyim ne olur bana akıl verin
Murat geçmiş olsun, bayağı eksiltmiş, umarım sadece sübap keçelerindendir.
satoyama
29 Mart 2010, 01:14
abi geçmiş olsun umarım ciddi bişey çıkmaz, birden nasıl oldu bu anlamadım:silent: mavimsi beyaz bir dumanmı atıyor?
topicde önceden yine böyle bir durum olmuştu değilmi?
innovacı
29 Mart 2010, 01:19
mustafa naber napıyosun moralim sıfır anlatamam bu kadarda kısmetsizlik olmaz ya ben üstüne titredikçe başıma neler geliyo yaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 ----------
aynen dediğin gibi mavimsi beyaz duman yani motor gidik değilmi mustafa ama kompresyon iyi onu anlayamadım ölü motorda zayıf olmazmı kompresyon
satoyama
29 Mart 2010, 01:24
mustafa naber napıyosun moralim sıfır anlatamam bu kadarda kısmetsizlik olmaz ya ben üstüne titredikçe başıma neler geliyo yaa
abi ben iyiyim teşekkür ederim de senin durum kafamı karıştırdı bu hatanın bir açıklması olması lazım motoru görmeden bişey demek yanlış olur
geçen gün debriyaj balatasını değiştirdim çok güzel oldu demiştin, ondan sonra mı oldu? orada bir hata oluşmuş olabilirmi?
çok daha yüksek km deki innovalarda bile piston sekman gömlek üzerinden yağ eksiltme bile bukadar olmuyor pistondan olduğunu sanmıyorum 2günde ölecek bir motor değilki bu
innovacı
29 Mart 2010, 01:28
debriyajı değiştikten sonra 500km gibi yol yaptım bişey yoktu sıkıntı bgn başladı birden eksiltme duman debriyajın içinde motorla alakalı bişey yokki gördüğüm kadarı ile
satoyama
29 Mart 2010, 01:33
debriyajı değiştikten sonra 500km gibi yol yaptım bişey yoktu sıkıntı bgn başladı birden eksiltme duman debriyajın içinde motorla alakalı bişey yokki gördüğüm kadarı ile
abi bence bu 500km safhasında neler olup bittiğini iyice bir düşün olmadı özellikle cub dan anlayan bir ustaya baktır sesinde ve performansında bir gariplik varmı?
innovacı
29 Mart 2010, 01:45
sabah servise bi gideyim, bakalım ne diyecekler hakkımda hayırlısı olsun canımız sağolsun
satoyama
29 Mart 2010, 01:47
sabah servise bi gideyim, bakalım ne diyecekler hakkımda hayırlısı olsun canımız sağolsun
abi hangi servise gidiyorsun? senin istanbul da olduğunu şimdi gördüm :) (anadolu yakasındaysan seni doğru ellere yönlendirebilirim :)
innovacı
29 Mart 2010, 01:49
size iyi geceler vermiş olduğunuz bilgiler vede desteğiniz için çok teşekkür ederim hondacı olsun taştan olsun isterse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:48 ----------
avrupa yakası oto sever bu arada bende oto tamiri ile uğraşıyorum motoru büyük ihtimal ben söküp yapacam
satoyama
29 Mart 2010, 01:55
size iyi geceler vermiş olduğunuz bilgiler vede desteğiniz için çok teşekkür ederim hondacı olsun taştan olsun isterse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:48 ----------
avrupa yakası oto sever bu arada bende oto tamiri ile uğraşıyorum motoru büyük ihtimal ben söküp yapacam
abi otosever bana çok yakın dibimde ama tercih etmiyorum, bahçelievlerden kalkıp taa ümraniyeye d&B motora giderim hep, çokda memnunum.
sen zaten anlıyorsun sana kimse kül yutturamaz eğer ben yaparım dersen hiç dert etme cana gelecek mala gelsin iyigeceler :cat:
innovacı
29 Mart 2010, 14:59
hoca nasılsın söktüm motoru ne piston kalmış ne gömlek yağsız kullanmış arkadaş sağolsun öküzlüğün bu kadarı olur neyse parça siparişi geçecem şimdi sıfırlanacak ceylanım rodajı daha sonra deteylı konuşuruz artıkın
motorhocası
29 Mart 2010, 15:05
hoca nasılsın söktüm motoru ne piston kalmış ne gömlek yağsız kullanmış arkadaş sağolsun öküzlüğün bu kadarı olur neyse parça siparişi geçecem şimdi sıfırlanacak ceylanım rodajı daha sonra deteylı konuşuruz artıkın
Murat ,geçmiş olsun. :rendeer:Umarım parçalarını hemen bulur çıkartırsın motorunu,ben de 1,5 aydır karbüratör conta seti bekliyorum Çin'den.:pr:
satoyama
29 Mart 2010, 16:19
abi geçmiş olsun bugün yanına uğramaya çalışacağım..
benim önceki innovayı sattığım elemanda aynı hatayı yapmış motoru yağsız bırakmış piston sekman set komple değişmiş, sattığımda saat gibiydi 19000 km de 2007 model.. fakat 32000 e kadar dayanmış servis bilgilerinde hepsi görünüyor bende geçen gün öğrendim şaşırdım ben 1000km de bir motul yağ ile değişim yapardım:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:18 ----------
yağmur yağıyor :pr:
innovacı
29 Mart 2010, 20:05
slm millet verdim parçaların siparişini motor kit, sübap lastikleri vede contaları sürekli parça aldığım servistir oto sever sağolsun parça bölümünde elmas hanım gereken iskontayı yaptı servise her gittiğimdeki o iyimserlik birde samimiyet müşteriyi memnun bırakabilinecek davranışlar, sizler kısacası honda ailesi olarak bizler diğer motosiklet tutkunu arkadaşlardan daha farklı olduğumuzu düşünüyorum arasıra sataşmalar olsada aile içinde böyle konuların olabileceğini düşünüyorum innovacılar olarakta bu bize ait topictede bi kaptan belirleyelim bi organize olup iyi bir havada toplanmayı birbirimizi daha iyi tanımayı dostluklar kurmayı temenni ediyorum sevgiler saygılar.
satoyama
29 Mart 2010, 21:57
slm millet verdim parçaların siparişini motor kit, sübap lastikleri vede contaları sürekli parça aldığım servistir oto sever sağolsun parça bölümünde elmas hanım gereken iskontayı yaptı servise her gittiğimdeki o iyimserlik birde samimiyet müşteriyi memnun bırakabilinecek davranışlar, sizler kısacası honda ailesi olarak bizler diğer motosiklet tutkunu arkadaşlardan daha farklı olduğumuzu düşünüyorum arasıra sataşmalar olsada aile içinde böyle konuların olabileceğini düşünüyorum innovacılar olarakta bu bize ait topictede bi kaptan belirleyelim bi organize olup iyi bir havada toplanmayı birbirimizi daha iyi tanımayı dostluklar kurmayı temenni ediyorum sevgiler saygılar.
+1
hondayı çocukluğumdan beri severim ve kullanırım, özelikle tr şartlarında servis ve parça desteği gerçekten yalnız olmadığınızı hissettiriyor:)
bu toplanma işini ciddi düşünmemiz lazım neden olmasın diyorum :cat:
ınnowa
30 Mart 2010, 12:02
toplam kit ne kadar tuttu.
Knight_eagle
30 Mart 2010, 14:14
Arkadaşlar diğer sayfada sözü edilen mobil racing 4T 15w-50 full synthetic kullanalar ne gibi faydaları var artıları nelerdir ?
Genellikle motul marka yağ kullanıyorum en son Motul 5100 4t 15w-50 modelini almıştım.Vites geçişleri çok rahat tavsiye ederrim.
Motul Link http://www.sahibinden.com/motul_5100_4t_15w-50_motosiklet_yag-17WQQaXQQ5083185WQQpXQQdisplayitem
Mobil racing linki : http://www.yedekparcasiparis.com/pinfo.asp?pid=15
Fiyat olarak iki markada yakın mobil hiç kullanmadım bilemiyorum fakat son 4 yağ değişimimde motul marka yağ kullandım çok memnunum.
İnnovamın yağ değişim zamanı geliyor ve mobil racing 4T 15w-50 denemek istiyorum, tavsiyeleriniz nedir ?
ilhan007
30 Mart 2010, 14:21
bede castrol kullanıyorum...ancak size bir sorum olacak arkadaşlar yag seviyesini ölçerken yağ çubugunu tamamen sıkıp kapatıp mı ölçüyoruz,yoksa sadece daldırmak yeterli mi???
satoyama
30 Mart 2010, 16:22
Arkadaşlar diğer sayfada sözü edilen mobil racing 4T 15w-50 full synthetic kullanalar ne gibi faydaları var artıları nelerdir ?
Genellikle motul marka yağ kullanıyorum en son Motul 5100 4t 15w-50 modelini almıştım.Vites geçişleri çok rahat tavsiye ederrim.
Motul Link http://www.sahibinden.com/motul_5100_4t_15w-50_motosiklet_yag-17WQQaXQQ5083185WQQpXQQdisplayitem
Mobil racing linki : http://www.yedekparcasiparis.com/pinfo.asp?pid=15
Fiyat olarak iki markada yakın mobil hiç kullanmadım bilemiyorum fakat son 4 yağ değişimimde motul marka yağ kullandım çok memnunum.
İnnovamın yağ değişim zamanı geliyor ve mobil racing 4T 15w-50 denemek istiyorum, tavsiyeleriniz nedir ?
motul un o yağıda güzeldir bir ara aramış bulamamıştım, memnunsan sorun yok ismi motul olduğu ve türkiyede dist. yok karaborsa olduğu için pahalı ama güzel bir yağ doğru yağı koymuşsun.. :cat:
innovaya koyulacak en iyi iki yağdan birisi motul 5100 diğeri mobil 15w-50 zaten serviste mobili 22.5 tl koyuyorlar..
1 seferliğine mobilide dene bakalım arada fark hissedecekmisin? hem bizimle paylaşırsın. ben şunu söylemek isterim motoru aldığımda içindeki yağ neydi bilmiyourm ama mobil den sonra motorun kendini daha iyi hissettiğine eminim çünkü bende öyle hissettim..
bede castrol kullanıyorum...ancak size bir sorum olacak arkadaşlar yag seviyesini ölçerken yağ çubugunu tamamen sıkıp kapatıp mı ölçüyoruz,yoksa sadece daldırmak yeterli mi???
sende bir mobil dene bakalım ne olacak!??
hayır tam sıkmadan ölçeceksin neden..
çünkü motora yeni yağ koyduğumuz zaman karter tam manası ile dolar (850-900gr) motoru çalıştırmadan ilk ölçümü kapağı sıkmadan yaparsak seviyenin en üst çizgide olduğunu görürüz.
yağ ölçümleri motor yağı süzüldükten sonra yapılır yani motoru stop edip en az 5 dakika beklememiz gerekir bunun için yağı ilk koyduğumuzdaki seviyeyi referans almak gerekir onun içinde kapağı sıkmadan ölçmeliyiz, zaten ilk yağı koyunca kapağı sıkarsan yağ seviyesi taa yukarılara çıkıyor :) eyvah fazla koymuşum diyorsun max 850-900gr idealdir..:cat:
Knight_eagle
30 Mart 2010, 18:58
motul un o yağıda güzeldir bir ara aramış bulamamıştım, memnunsan sorun yok ismi motul olduğu ve türkiyede dist. yok karaborsa olduğu için pahalı ama güzel bir yağ doğru yağı koymuşsun.. :cat:
innovaya koyulacak en iyi iki yağdan birisi motul 5100 diğeri mobil 15w-50 zaten serviste mobili 22.5 tl koyuyorlar..
1 seferliğine mobilide dene bakalım arada fark hissedecekmisin? hem bizimle paylaşırsın. ben şunu söylemek isterim motoru aldığımda içindeki yağ neydi bilmiyourm ama mobil den sonra motorun kendini daha iyi hissettiğine eminim çünkü bende öyle hissettim..
sende bir mobil dene bakalım ne olacak!??
Yorumun için teşekkür ederim :cat: mobil deneyeceğim yağ değişiminden sonra durumu sizlerle paylaşırım.:)
satoyama
30 Mart 2010, 20:23
bugün @innovacı murat abinin dükkanındaydım, kendisi çok sevecen ve sıcak kanlı bir insan, birbirimize çok yakın oturmamıza rağmen hiç denk gelmemişiz, yine mt sayesinde bir araya gelmiş olduk. kendisi hemen mis gibi bir taze çay ikram etti ve hemen inovamın sorunlu yerine parmağını bastı :)
vites müşürü eskidiği için vites ışıkları yanmıyordu kendiside yedek olan müşürünü taktı zinciri temizledi yağladı ,hiç erinmeden zincir korumalara kadar temizledi motor 10 numero oldu ellerine sağlık murat abim :rendeer:
resimlerimiz
http://img135.imageshack.us/img135/1694/sdc10996.jpg
http://img691.imageshack.us/img691/6589/sdc10995t.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/6028/sdc10994e.jpg
murat abinin innova yarını bekliyor
http://img696.imageshack.us/img696/4408/sdc10997m.jpg
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO