Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
fıratmoda46
12 Aralık 2009, 01:21
selamun aleykum arkadaslar...ben bursadan fırat..kafayı koydum allah nasip ederse innovacı olucam bende...fakat soyle bir durum var..alıcagım innovayı full modifiye yapmak istiyorum..(tr deki gencler gibi 2 etiket yanak cingen işi degil)hesaplarıma gore yaklasık 1500-2000 tl arası bir modifiye masrafı cıkıyor...(siyah renkli bir innova uzerinde olacak bir calısma bu..)Piston+eksoz+dereceli eksantrik+karburator+devir saatli dijital takometre orjınal(tr de hiç bir innovada yok)+cdi beyin+spor lastikler+xenon far+papatya büyük disk+nikelaj işlemleri(jantlar+motor kapakları+arka salıncak+zincir muhafaza+yolcu ve surucu ayak basamakları)ilk 6 malzeme japon firması TAKEGAWA..sizce bu kadar para verilip modifiye yapılır mı??bir danısayım dedim...sadece bir ongorus olarak..(ama ben yapıcam)Saygılarımla
http://www.youtube.com/watch?v=ewlMmS44K3M ornek video..
motorhocası
12 Aralık 2009, 01:29
A.slm, zevk ve para meselesi bu, kuzu görünümlü bir kurt sahibi olmak her zaman zevklidir, para varsa neden olmasın, istersen 100 bg'e çıkarırsın:)
aykan
12 Aralık 2009, 14:07
selamun aleykum arkadaslar...ben bursadan fırat..kafayı koydum allah nasip ederse innovacı olucam bende...fakat soyle bir durum var..alıcagım innovayı full modifiye yapmak istiyorum..(tr deki gencler gibi 2 etiket yanak cingen işi degil)hesaplarıma gore yaklasık 1500-2000 tl arası bir modifiye masrafı cıkıyor...(siyah renkli bir innova uzerinde olacak bir calısma bu..)Piston+eksoz+dereceli eksantrik+karburator+devir saatli dijital takometre orjınal(tr de hiç bir innovada yok)+cdi beyin+spor lastikler+xenon far+papatya büyük disk+nikelaj işlemleri(jantlar+motor kapakları+arka salıncak+zincir muhafaza+yolcu ve surucu ayak basamakları)ilk 6 malzeme japon firması TAKEGAWA..sizce bu kadar para verilip modifiye yapılır mı??bir danısayım dedim...sadece bir ongorus olarak..(ama ben yapıcam)Saygılarımla
http://www.youtube.com/watch?v=ewlMmS44K3M ornek video..
Bu işin merkezi yunanistandır orada öle çok parça varki, insan hangini motora alıp takacağını şaşırıyor, bizde cup kültürü ege ve sahil yörelerinde daha çok..adalarda fln tanıdığın varsa oralardan parça ısmarlamanı tavsiye ederim..
photovolkan
13 Aralık 2009, 00:13
merhaba arkadaşlar,
acaba innova 125i için yan koruma demiri ve ön cam varmı. ben araştırdım bulamadım. tecrübeli arkadaşlar var yardımcı olurlarsa sevinirim. önceki sorum pek rabet görmedi, bunu lütfen...:)
innovacı
13 Aralık 2009, 01:28
hoca selamun aleyküm bgn zenon far yaptık feci bişey oldu birde cilaladım motoru yanıyo innova
motorhocası
13 Aralık 2009, 01:31
hoca selamun aleyküm bgn zenon far yaptık feci bişey oldu birde cilaladım motoru yanıyo innova
A.Slm. xenon far yapmışsın,cilalamışsın ama bir fotoğrafı yok taha:mrgreen:
innovacı
13 Aralık 2009, 01:35
nasıl yok görmüyomusun
motorhocası
13 Aralık 2009, 01:41
nasıl yok görmüyomusun
Sahi bu resimler büyütülüyor, gri innovan yakıyor:cat:,Allah kaza bela göstermesin.
Şu İnnova topiği de bir 2000 olamadı:)
innovacı
13 Aralık 2009, 01:50
kim o hocam ya innova topiği 200 ne anlamadımki:pale:
motorhocası
13 Aralık 2009, 02:34
kim o hocam ya innova topiği 200 ne anlamadımki:pale:
Mesaj sayısını diyorum, Cbf 150'ye bakarmısın aldı başını gitti:P ,bu Türk milleti gerçekten savurganlığı seçiyor,ekonomik olmak yerine gösteriş heybet daha önemli...
innovacı
13 Aralık 2009, 02:44
hocam cbf150 kullanlara bak çğu kurye işi yapıyor demekki kurye işinde cbf150 daha iyi
motorhocası
13 Aralık 2009, 02:50
hocam cbf150 kullanlara bak çğu kurye işi yapıyor demekki kurye işinde cbf150 daha iyi
Benim kurye firmam olsa ben de Cbf 150 alırım,parça fiyatları önemli ama kişisel kullanımda Cbf 150 kesinlikle düşünmem,zaten benzeri var.
Hadi Allah rahatlık versin:)
innovacı
13 Aralık 2009, 03:01
sizede hocam allah rahatlık vesin dediği gibi cbf 150 nin yaptığı işi çoğu motor rahatlık yapıyor o ihtişama 150ccc motor ne diyelim
fıratmoda46
13 Aralık 2009, 03:38
Bu işin merkezi yunanistandır orada öle çok parça varki, insan hangini motora alıp takacağını şaşırıyor, bizde cup kültürü ege ve sahil yörelerinde daha çok..adalarda fln tanıdığın varsa oralardan parça ısmarlamanı tavsiye ederim..
ısmarlamak kolay işfakat bir tane parca var o yuden kafam ona takıldı..bu parcada gosterge yani yurt dısındaki innovalarda var sadece..şimdi getirtsem olmasa elimde pattlıcak..yaklasık 200 tl civarı felan...bir kac site buldum modifiye ileilgil..arastırıyorum şimdilik...
gosterge bu http://www.youtube.com/watch?v=bfy-XNn_FWM&feature=related
motorhocası
13 Aralık 2009, 18:46
Galiba göstergeyi de Kos adasından yüklemişler.Yunanca yorum geçiyor.
motordelisi_
13 Aralık 2009, 19:43
Aklın varsa aman İnnova almayasın sakın haa öyle bir hata da bulunma git Al bi mondial bak keyfine sorunludur bizim aletler kronik sorunları var hep... bunu mt deki innova kullanıcılarından biri yazmış:silent:
motorhocası
13 Aralık 2009, 20:11
Aklın varsa aman İnnova almayasın sakın haa öyle bir hata da bulunma git Al bi mondial bak keyfine sorunludur bizim aletler kronik sorunları var hep... bunu mt deki innova kullanıcılarından biri yazmış:silent:
Onu dalgasına yazmıştı,endişelenecek bişey yok hiç arıza yapmıyor ondan yazdı Murat:mrgreen:
osmaniyeli
13 Aralık 2009, 20:42
şu anda Türkiyedeki en iyi cub bir innova bir de straight 150 . fiyatı da benzer rakiplerine göre fazla değil aslında ama Türkiye de moto lar hakkaten ederinden fazla fiyata sahip. 1.6 sıfır palio 20bin TL .
yani innovaya ısınamıyorum nedeni eksik özellikleri. devir saati yoktu sanırım. arka kampana. amortisör 2 adet arkada. tel jant iç lastikli . bana soğuk geliyor bu özellikleri.
http://i168.photobucket.com/albums/u184/jecboy/sonic-4.jpg
http://www.eliteautobike.com/images/Honda_sonic125rs/big_Nova%20Sonic125%20RS/Nova%20Sonic125%20RS_Blue.jpg
honda rs sonic
http://i86.photobucket.com/albums/k84/trashead/DSCF5850.jpg
honda dash 17 beygir
http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C12%5C12%5Cbikepics-1852141-800.jpg
http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C12%5C12%5Cbikepics-1851597-800.jpg
http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C12%5C07%5Cbikepics-1848258-full.jpg
suzuki raider var bir de
motorhocası
13 Aralık 2009, 21:42
Bu da neymiş böyle Adanalı::150::
http://img525.imageshack.us/img525/8756/nova20sonic12520rsblue.jpg (http://img525.imageshack.us/my.php?image=nova20sonic12520rsblue.jpg)
osmaniyeli
13 Aralık 2009, 21:45
Bu da neymiş böyle Adanalı::150::
http://img525.imageshack.us/img525/8756/nova20sonic12520rsblue.jpg (http://img525.imageshack.us/my.php?image=nova20sonic12520rsblue.jpg)
Hocam benim de çok hoşuma gitti su soğutma var motoda. önde radyatör görünüyor. arka disk filan. çok beğeniyorum aslında bu tarz motoları şehiriçi açısından.
eskiden mondial 100 kh ım varken bir ara innovaya niyetlenmiştim . o sıralar bunları görünce bekleyeyim gelir dedim ama o gün bugündür yoklar:cherry:
honda sonic 125 rs
motorhocası
13 Aralık 2009, 21:48
Hocam benim de çok hoşuma gitti su soğutma var motoda. önde radyatör görünüyor. arka disk filan. çok beğeniyorum aslında bu tarz motoları şehiriçi açısından.
eskiden mondial 100 kh ım varken bir ara innovaya niyetlenmiştim . o sıralar bunları görünce bekleyeyim gelir dedim ama o gün bugündür yoklar:cherry:
honda sonic 125 rs
Tutturalım da Honda getirtsin bunu:wiinkk: 5.500 verilir buna enjeksiyon varsa,beygir gücü de görünüşüne bakılırsa 12-15 arası var:silent:
osmaniyeli
13 Aralık 2009, 21:51
Tutturalım da Honda getirtsin bunu:wiinkk: 5.500 verilir buna enjeksiyon varsa,beygir gücü de görünüşüne bakılırsa 12-15 arası var:silent:
speed: 140 km/h (estimate) 0-100 km/h: 10.8 seconds Maximum RPM: 10500 HP: 13.5 bhp
hocam özelliklere bakar mısın . cbr 125 i çiğ çiğ yer makine:P
motorhocası
13 Aralık 2009, 21:52
speed: 140 km/h (estimate) 0-100 km/h: 10.8 seconds Maximum RPM: 10500 HP: 13.5 bhp
hocam özelliklere bakar mısın . cbr 125 i çiğ çiğ yer makine:P
http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Sonic
Yakıtı da çiğ çiğ yer:cherry:
osmaniyeli
13 Aralık 2009, 21:56
http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Sonic
Yakıtı da çiğ çiğ yer:cherry:
innovadan biraz fazla yakar. cbr dan biraz az yakar hafif olduğu için
# Top speed: 140-150 km/h (estimate)
# 0-100 km/h: 10.8 seconds
# Maximum RPM: 10,500
# HP: 13.5 bhp (10 kW)
# Brakes: Disc brakes (front and back)
# Transmission: 5 speed manual
# Valves: 2
# Aspiration: Carburetor
# Fuel tank: 4.2 litres (unleaded)
# Weight: 102.5 kg (electric start model)
# Cooling: Liquid
# Fuel consumption: 82 mpg imperial (3.4 L/100 km)
# Latest Model: 2006-2009 (Newest motorbike in Nova Sonic Family
nekadar para okadar köfte hesabı olmuş ama çok teknolojik görünüyor
motorhocası
13 Aralık 2009, 21:58
Neyse şimdi bunu alacağıma CBF500 alıp uçarım yanından ,innova iyidir şimdilik.:cat:
osmaniyeli
13 Aralık 2009, 22:00
Neyse şimdi bunu alacağıma CBF500 alıp uçarım yanından ,innova iyidir şimdilik.:cat:
cbf 500 ne kadar tutuluyor öyle. 2. elleri zehir fiyat
motorhocası
13 Aralık 2009, 22:01
cbf 500 ne kadar tutuluyor öyle. 2. elleri zehir fiyat
9000'e buldum bir tane dur bir dk. bulayım:)
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_son_fiyat-02WQQaXQQ9668313WQQpXQQdisplayitem
osmaniyeli
13 Aralık 2009, 22:13
9000'e buldum bir tane dur bir dk. bulayım:)
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_son_fiyat-02WQQaXQQ9668313WQQpXQQdisplayitem
cam gibi nasıl parlıyor öyle. diğer aksamlar da temiz . temiz olduğu belli oluyor.
bana verseler hiç silmem 2 senede pas tutar garibim:cherry:
motorhocası
13 Aralık 2009, 22:14
cam gibi nasıl parlıyor öyle. diğer aksamlar da temiz . temiz olduğu belli oluyor.
bana verseler hiç silmem 2 senede pas tutar garibim:cherry:
Antep'ten motor alınır motorsiklet kültürü var:cat:
osmaniyeli
13 Aralık 2009, 22:21
Antep'ten motor alınır motorsiklet kültürü var:cat:
Hocam şu Antalyadan motor almamaya karar verdim. elemanlar yaz kış biniyor . motoru ağşatıyor resmen adamlar:queen:
haziran ayında antalyaya derbi gpr almaya gittim. eleman ilana tertemiz yazmış resmen hurdaydı. git gel yol yorgunluğu kaldı . almadan geldim
motorhocası
13 Aralık 2009, 22:23
Hocam şu Antalyadan motor almamaya karar verdim. elemanlar yaz kış biniyor . motoru ağşatıyor resmen adamlar:queen:
haziran ayında antalyaya derbi gpr almaya gittim. eleman ilana tertemiz yazmış resmen hurdaydı. git gel yol yorgunluğu kaldı . almadan geldim
Bizim endurocu grup da Antalya takılır enduroları, xt 600'leri toplar, deniz görür gelir:cherry:
osmaniyeli
13 Aralık 2009, 22:28
Bizim endurocu grup da Antalya takılır enduroları, xt 600'leri toplar, deniz görür gelir:cherry:
ben onu da yapamadım tanıdık bizi titanik otele yerleştirdi. denize giremeden geldim.
yalnız hocam antalyada 1kaç sene önceakdeniz üniversitesinin yurdunda kaldım 1 hafta . Türkiyedeki tüm ünilere 5 basar yerleşim yeri olarak . denize sıfır. çarşıya yakın . okunacak sayılı ünilerden
motorhocası
13 Aralık 2009, 22:31
ben onu da yapamadım tanıdık bizi titanik otele yerleştirdi. denize giremeden geldim.
yalnız hocam antalyada 1kaç sene önceakdeniz üniversitesinin yurdunda kaldım 1 hafta . Türkiyedeki tüm ünilere 5 basar yerleşim yeri olarak . denize sıfır. çarşıya yakın . okunacak sayılı ünilerden
Tatil yerinde Üniversite oldu mu tadından yenmez::145::
Biz de Gazi takıldık Ankara'da Sincanlı fincan olduk:queen:
osmaniyeli
13 Aralık 2009, 22:34
Tatil yerinde Üniversite oldu mu tadından yenmez::145::
Biz de Gazi takıldık Ankara'da Sincanlı fincan olduk:queen:
ben de pastırmacıların şehrinda okudum. alırsam 3 satarsam 5 dediler. eşeği boyayım at yerine sattılar.:queen: hangi şehir bil bakalım hocam
Ankarada da cebeci yurdunda kaldım 1 hafta . Ankarada da okunur en azından çoğundan iyi
motorhocası
13 Aralık 2009, 22:36
ben de pastırmacıların şehrinda okudum. alırsam 3 satarsam 5 dediler. eşeği boyayım at yerine sattılar.:queen: hangi şehir bil bakalım hocam
Ankarada da cebeci yurdunda kaldım 1 hafta . Ankarada da okunur en azından çoğundan iyi
Okunur da bizim Teknik Eğitim Fakültesi'nde okunmaz arkadaş, kız yerine Reislere muhattap olduk:queen:
osmaniyeli
13 Aralık 2009, 22:38
Okunur da bizim Teknik Eğitim Fakültesi'nde okunmaz arkadaş, kız yerine Reislere muhattap olduk:queen:
:queen::queen:
hocam hemşirelik bir de ebelik bu ikisinin kantini iyi olur . mühendislik berbat. iibf de fena değildi:queen:
motorhocası
13 Aralık 2009, 22:40
:queen::queen:
hocam hemşirelik bir de ebelik bu ikisinin kantini iyi olur . mühendislik berbat. iibf de fena değildi:queen:
Yok saçın uzun yok top sakaın çıkmış, tüm muhabbet bundan ibaretti,fen edebiyat iyi olur birde müzik falan seçin Tef'den uzak durmak menfaatinize:wiinkk:
osmaniyeli
13 Aralık 2009, 22:43
Yok saçın uzun yok top sakaın çıkmış, tüm muhabbet bundan ibaretti,fen edebiyat iyi olur birde müzik falan seçin Tef'den uzak durmak menfaatinize:wiinkk:
:queen::queen: o da bir şey mi bizim mühendisliğin kapısımdan bir erkekle kız elele çıkamazdı haremlik selamlık vardı nerdeyse reisler sıkı yönetimdeydi bir ara :queen: sonra serbestleşti
motorhocası
13 Aralık 2009, 22:50
:queen::queen: o da bir şey mi bizim mühendisliğin kapısımdan bir erkekle kız elele çıkamazdı haremlik selamlık vardı nerdeyse reisler sıkı yönetimdeydi bir ara :queen: sonra serbestleşti
Neyse Allaha şükür Sezen Cumhur Önal sakalıyla bitirdik Tef'i. :mrgreen:
http://img191.imageshack.us/img191/5728/fgtrt.jpg (http://img191.imageshack.us/my.php?image=fgtrt.jpg)
photovolkan
14 Aralık 2009, 02:10
mrb. topiki okuyunca buradaki arkadaşlar bana yardımcı olur dedim, fakat burası sohbet odası olmuş özür dilerim, iyi günler diliyorum. :silent:
cevran07
14 Aralık 2009, 22:30
mrb. topiki okuyunca buradaki arkadaşlar bana yardımcı olur dedim, fakat burası sohbet odası olmuş özür dilerim, iyi günler diliyorum. :silent:
Bir İnnova'cı olarak gerçekten yorumlarına değerlendirme yapılmamış yazık gerçekten bende terkedeceğim.
Yeter yorumlar rezalet.bi Marş motoru. vw 1303. cbr yakıtı hakkında selam verip alma.gidiyosunuz yeter.Frene basın durun burada değerli yorumlar var hiç ilgilendinizmi.O Feysbuk sayfası kaç kere ziyaret edildi. Orada ne bilgiler ne cevherler var hiç bakıldımı acaba yok. Hiç düşündünüzmü Knight eaghle neden innovasını satma kararı almış veya aykan'a
Aklın varsa aman İnnova almayasın sakın haa öyle bir hata da bulunma git Al bi mondial bak keyfine sorunludur bizim aletler kronik sorunları var hep... bunu mt deki innova kullanıcılarından biri yazmış
Evet ben yazdım sizler böyle ilgisiz alakasız olursanız yeni katılan arkadaşlarımıza karşı bende öyle yazarım.
Photovolkan, şu anda gerçekten çok sinirlendim özelden bana yaz ne gibi soruların var A sından tutta Z'sine Kadar cevaplayayım sana.
Bana bakın bir daha uyarmam!...
osmaniyeli
15 Aralık 2009, 12:16
güle güle ankaralı arkadaşım. biz yardım ettiğimizde teşekkür alamıyoruz ama herkes yardım istiyor. bir zahmet innova topiğindeki 2000 mesajı oku yeterli bilgin olmazsa gel sor.
bu sayfa da kırk yılda bir sohbet ettik duruma bakın. kural mı var sadece motor konuşulacak diye. o zaman bu site ansiklopedik olurdu. kitap olarak matbaadan çıkardı ve herkes okurdu 1001 soruda innova diye
rahatsız oluyorsanız uyarın bir daha yazmayız arkadaşlar
Knight_eagle
15 Aralık 2009, 12:22
Herkese merhaba haklısın cevran konu eskisi gibi olmaktan çıktı ve sohbete doğru gidiyor.Hergün olmasa bile 2 günde bir mutlaka konuya girer bakarım ne var ne yok diye eskisi gibi gitmiyor düşüncesindeyim.... :silent::silent::silent:
osmaniyeli
15 Aralık 2009, 12:35
topikler hiç bir zaman eskisi gibi gitmez arkadaşlar. bakın cbf topiğine bakın ybr topiğine ilk zamanlarıyla alakasız. yazılıyorsa da bu motolar arıza yaptığı için yazılır moto ile ilgili.daha 1-2 ay önce bu topikte yeller esiyordu. arıza yapan innova yokki yazılsın. yazılacaklar yazılmış zaten.
yazılırsa gezi etkinlikleri yazılır innovayla. kaç km ye geldiği yazılır. zaten bir elin parmakları kadar kullanıcı yazıyor buraya ne bekliyorsunuz innovayla ilgili yazı. son sürat şunu yaptım. km de şu kadar yakıyor. yağını değiştirdim. lastik aldım bunları mı yazacaksınız her ay. yeni motor olsa yazın. tamam. ama eski moto topiklerine kimse yazmaz arıza dışında
Motorhocası geldi Aykan la beraber topiği canlandırdılar yalan mı. ruh gibiydi topik .önümüz de kış zaten. diğer topiklerde de böyle aç cbr 125 toipiğini günde 2 yeni kullanıcı katılıyor. bu motor kaç lira yakıyor km ye diye . millet bıktı artık dön eski sayfalara diyorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 ----------
açın kymco ck 125 sayfasını yel bile esmiyor bitmiş topik . neden moto bozulmuyor. yeni moto değil önümüz kış alan yok binen yok. yaz gelsin canlarnır yeni modeli çıksın ck 125 in canlanır topikleri.
bizim milletimizin özelliği söylenmek. hemen birine kızmak
motordelisi_
15 Aralık 2009, 14:32
arkadaşlar lütfen cevaplarımızı birbirimizi kırmadan yapalım:thumright
aykan
15 Aralık 2009, 15:40
Bir İnnova'cı olarak gerçekten yorumlarına değerlendirme yapılmamış yazık gerçekten bende terkedeceğim.
Yeter yorumlar rezalet.bi Marş motoru. vw 1303. cbr yakıtı hakkında selam verip alma.gidiyosunuz yeter.Frene basın durun burada değerli yorumlar var hiç ilgilendinizmi.O Feysbuk sayfası kaç kere ziyaret edildi. Orada ne bilgiler ne cevherler var hiç bakıldımı acaba yok. Hiç düşündünüzmü Knight eaghle neden innovasını satma kararı almış veya aykan'a
Aklın varsa aman İnnova almayasın sakın haa öyle bir hata da bulunma git Al bi mondial bak keyfine sorunludur bizim aletler kronik sorunları var hep... bunu mt deki innova kullanıcılarından biri yazmış
Evet ben yazdım sizler böyle ilgisiz alakasız olursanız yeni katılan arkadaşlarımıza karşı bende öyle yazarım.
Photovolkan, şu anda gerçekten çok sinirlendim özelden bana yaz ne gibi soruların var A sından tutta Z'sine Kadar cevaplayayım sana.
Bana bakın bir daha uyarmam!...
Cevran burada bir elin parmakları kadar bile değiliz çogu zaman biraz daha sakin olalım hele alalım motorları daha çok şey konuşuruz:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:30 ----------
topikler hiç bir zaman eskisi gibi gitmez arkadaşlar. bakın cbf topiğine bakın ybr topiğine ilk zamanlarıyla alakasız. yazılıyorsa da bu motolar arıza yaptığı için yazılır moto ile ilgili.daha 1-2 ay önce bu topikte yeller esiyordu. arıza yapan innova yokki yazılsın. yazılacaklar yazılmış zaten.
yazılırsa gezi etkinlikleri yazılır innovayla. kaç km ye geldiği yazılır. zaten bir elin parmakları kadar kullanıcı yazıyor buraya ne bekliyorsunuz innovayla ilgili yazı. son sürat şunu yaptım. km de şu kadar yakıyor. yağını değiştirdim. lastik aldım bunları mı yazacaksınız her ay. yeni motor olsa yazın. tamam. ama eski moto topiklerine kimse yazmaz arıza dışında
Motorhocası geldi Aykan la beraber topiği canlandırdılar yalan mı. ruh gibiydi topik .önümüz de kış zaten. diğer topiklerde de böyle aç cbr 125 toipiğini günde 2 yeni kullanıcı katılıyor. bu motor kaç lira yakıyor km ye diye . millet bıktı artık dön eski sayfalara diyorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 ----------
açın kymco ck 125 sayfasını yel bile esmiyor bitmiş topik . neden moto bozulmuyor. yeni moto değil önümüz kış alan yok binen yok. yaz gelsin canlarnır yeni modeli çıksın ck 125 in canlanır topikleri.
bizim milletimizin özelliği söylenmek. hemen birine kızmak
Haklısın dostum topikler eskisi gibi gitmez, bende cbf150 varkende cbf topiğine yazıyordum geyik metehanla birleştikmi tam gazdı, ama insanlarada bişiler verebiliyorduk yanıtsız soru kalmıyordu, elbette geyik olacak geyiksiz bir topik kel aynağa benzer :Phalada oraya da burayada yazmaya çalışıyorum iyi geçinelim çoğalalım yeni kullanıcılar ekleyelim insanların dikkatini çekilim maksat çabamız..anf 125 gibi değerli bir modeli insanlara tanıtalım bilgi ve tecrübelerimizi paylaşalım bütün gaye bu ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:35 ----------
Herkese merhaba haklısın cevran konu eskisi gibi olmaktan çıktı ve sohbete doğru gidiyor.Hergün olmasa bile 2 günde bir mutlaka konuya girer bakarım ne var ne yok diye eskisi gibi gitmiyor düşüncesindeyim.... :silent::silent::silent:
sen meraklanma hocam toparlanır gene iyiye gidecek :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:36 ----------
Dostum sen sor sorunu, elimizden gelen herşeyi yaparız maksat bi donukluk olmasın eğlenerek ögrenelim geyiğin amacıda budur zaten, sen soracağın hiçbir soruda tereddüt etme:cat:yeterki sor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:38 ----------
merhaba arkadaşlar,
acaba innova 125i için yan koruma demiri ve ön cam varmı. ben araştırdım bulamadım. tecrübeli arkadaşlar var yardımcı olurlarsa sevinirim. önceki sorum pek rabet görmedi, bunu lütfen...:)
Bu konuda bi çalışma yapmıştım bir ara ama ancak bir sonuca varamadım, belki cam bulunabilir ama yan koruma demiri dışarı taşan grenajlar nedeniyle biraz zor genede bi bakalım.
motorhocası
15 Aralık 2009, 21:14
Kim ne derse desin, burada İnnova ile ilgili en az 50 kişi aktif olmalı, hem katılmıyorsunuz hem de yakınıyorsunuz tek sayfayı ele geçirdik var mı ulen:P
photovolkan
15 Aralık 2009, 23:25
osmaniyeli arkadaşım, ben topiki baştan sonra okudum öyle innova almaya karar verdim. aksesuar konusunda bi bilgi edinemedim, o sebepten sordum. topiki açıp sizin mesajları cevap diye okuyunca sinirlendim, ondan sebep böyle oldu kimseyi üzmek istemedim. fazla olmazsam bi soru daha sorayım :mrgreen: bu motoru genellikle küçük şehirlerde kullanıyorlar. vites küçültmek problem oluyor mu acaba. teşekkür ediyorum.
osmaniyeli
15 Aralık 2009, 23:39
osmaniyeli arkadaşım, ben topiki baştan sonra okudum öyle innova almaya karar verdim. aksesuar konusunda bi bilgi edinemedim, o sebepten sordum. topiki açıp sizin mesajları cevap diye okuyunca sinirlendim, ondan sebep böyle oldu kimseyi üzmek istemedim. fazla olmazsam bi soru daha sorayım :mrgreen: bu motoru genellikle küçük şehirlerde kullanıyorlar. vites küçültmek problem oluyor mu acaba. teşekkür ediyorum.
İnnova kullanıcısı aktif yazan arkadaş sayısı 5-10 arasında olduğu için mesaj dan sonra cevap gelmeyebilir arkadaşlar bilmiyorsa. veya gözden kaçmıştır. sorunu ben ise hiç görmedim. yeni gördüm çantayı sorduğunu tam da bizim sohbetten sonra gelince bir garip oldum:).
çanta yı google da arattım feyizoğlu.com da var 1 adet 135 TL kappa. google a innova çanta yazınca 1-2 tane çıkıyor.
vites düşmesi problem olmaz şehir içinde zaten çok pratik bir motor innova bisiklet sürebiliyorsan 1 hafta da alışırsın. güvenlik ve sürüş eğitimi de önemli tabi
yani diyeceğim oluyor bazen böyle yazmamazlık. üstüne alma siteye takıl biraz alışırsın gidişata . mesajlara bir kaç gün sonra dahi yanıt gelebiliyor:cat:
motorhocası
16 Aralık 2009, 00:13
Nöbetçi miyiz burada ya:queen:, mesajını gördüm:wiinkk: ,bilmediğim şeyi nasıl cevaplayım:mrgreen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO