PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81

habora
29 Haziran 2009, 20:00
arkadaşım teşekkür ederim bu bilgiler için kullandığım yağ costrol 20 50 yaşadığım yer kuşadası yani iklimi biraz sıcak yağ eksiltmesi normalse problem yok zaten devamlı kontrol ediyorum ama bu lastik patlamasını kontrol edemiyorum sadece bu gün iki kere patladı ve gercekden bu sorunu cözmeliyim yoksa motor 10 numara daha hiç arıza yapmadım.ama bu lastik patlaması gercekden cok can sıkıcı

aykan
30 Haziran 2009, 15:36
arkadaşım teşekkür ederim bu bilgiler için kullandığım yağ costrol 20 50 yaşadığım yer kuşadası yani iklimi biraz sıcak yağ eksiltmesi normalse problem yok zaten devamlı kontrol ediyorum ama bu lastik patlamasını kontrol edemiyorum sadece bu gün iki kere patladı ve gercekden bu sorunu cözmeliyim yoksa motor 10 numara daha hiç arıza yapmadım.ama bu lastik patlaması gercekden cok can sıkıcı

20 50 yi sakın bidaha koyma uzak dur o kamyon yağından bence kullanma madeni ve özelliği olmayan bir yağ koyduğun,mümkünse 15 50 sentetik kullan eksiltme duracak göreceksin bence senin jantta problem var bidaha patlarsa çemberde çapak olup olmadığını kontrol et..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------

Arkadaşlar bide hondaya attığım mailden malesef hiçbir cevap gelmedi lastik konusunda honda meseleyi çözmeli onlar nekadar cevap vermesede bu satırları okuyorlar sayın yetkililer lütfen bu konuyu çözün yoksa son hondam olacak!!!!!

habora
30 Haziran 2009, 19:23
yarın hemen yağı değiştiriyorum dün cant elden gecti gevşeklikler sıkıldı ve dediğin gibi kalın dişli bir lastik takıldı bakalım zaman gösterecek ama yağı kesin değiştireceğim cok sağol verdiğin bilgiler için. bu arada senin motor innovamı ve kac binde teşekkür

cevran07
01 Temmuz 2009, 19:56
ve sonunda gördüm yeni innova'yı harika ötesi bişey yaa anlatılmaz yaşanır 5 lirayla 110 km gitmiş ölçmüşler ah ah iki milyar verseler bnmkine hemen satışını yapar onu alırdım..!

aykan
01 Temmuz 2009, 20:33
yarın hemen yağı değiştiriyorum dün cant elden gecti gevşeklikler sıkıldı ve dediğin gibi kalın dişli bir lastik takıldı bakalım zaman gösterecek ama yağı kesin değiştireceğim cok sağol verdiğin bilgiler için. bu arada senin motor innovamı ve kac binde teşekkür

iyi yapmışsın yağıda en kısa zamanda değiştir benim motor innova 2007 2008 trafiğe çıkışlı 11500 km de

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:32 PM ----------

ve sonunda gördüm yeni innova'yı harika ötesi bişey yaa anlatılmaz yaşanır 5 lirayla 110 km gitmiş ölçmüşler ah ah iki milyar verseler bnmkine hemen satışını yapar onu alırdım..!

cevran kredi açarsan alırız birer tane:mrgreen:

emrekrbrn
01 Temmuz 2009, 23:53
yakıt olarak bayada iiyimiş,,
bugün öglen yemege gelirken tam yokusdan asagı sallancam kenarda duran bir motorun üzerinde birisi yanındada bi arkdası vardı seslendiler döndüm yanlarına eleman motorun modelini sordu,satarmısın dedi :) öyle bi niyetim olmadıgını söyledim sora altındaki motor (mz kros tipi su sogutmalımış) degişelim dedi 6,500 müş güya piyasası bende sen onu sat kendine temiz bi tane innova al dedim,sora yine belirtti satarsan haberimiz olsun...:)
herseye ragmen enjeksiyonsuzda olsa gaye güzel bi makinamız var

satoyama
02 Temmuz 2009, 00:05
slm arkadaşlar bayadır uzak kaldım nasılsınız?
inanın bi çok motor aldım sattım hiçbirini aramadım ama honda cuplarımı çok aradım cuparın kıymetini bilin

emrekrbrn
02 Temmuz 2009, 01:07
merhaba satoyama hosgeldin
alırsın bi innova devam edersin kaldıgın yerden...

aykan
03 Temmuz 2009, 02:01
yakıt olarak bayada iiyimiş,,
bugün öglen yemege gelirken tam yokusdan asagı sallancam kenarda duran bir motorun üzerinde birisi yanındada bi arkdası vardı seslendiler döndüm yanlarına eleman motorun modelini sordu,satarmısın dedi :) öyle bi niyetim olmadıgını söyledim sora altındaki motor (mz kros tipi su sogutmalımış) degişelim dedi 6,500 müş güya piyasası bende sen onu sat kendine temiz bi tane innova al dedim,sora yine belirtti satarsan haberimiz olsun...:)
herseye ragmen enjeksiyonsuzda olsa gaye güzel bi makinamız var

hekes hayran bu aletlere:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:00 AM ----------

inanın bi çok motor aldım sattım hiçbirini aramadım ama honda cuplarımı çok aradım cuparın kıymetini bilin

ooo mustafa nerdesin kanki sen al bi innova gel artık şuraya yavv bıraktın topiği yazmayı bak ben cbf sattım hala yazıyorum orayada:P

ilhan007
03 Temmuz 2009, 16:09
şaka maka her gelen geçen soruyor satılık mı diye...bende diyorum 2.800 ver senin olsun diyorum. pes ediyor zaten:mrgreen:

cevran07
03 Temmuz 2009, 17:31
Bana diyen yok görüntüsü puzzle gibi de ondan :pr: ama sizlerde yapın:P Alanya'ya gittim geldim 5 saatte toplam..!

mete_han
03 Temmuz 2009, 19:46

hekes hayran bu aletlere:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:00 AM ----------

ooo mustafa nerdesin kanki sen al bi innova gel artık şuraya yavv bıraktın topiği yazmayı bak ben cbf sattım hala yazıyorum orayada:P

hah bulmuşlar birbirini Edi ile Büdü...:Pdoyamadınız dimi makinalarınıza...la olm o zaman niye sattınız kekorolar :P

aykan
03 Temmuz 2009, 23:24
hah bulmuşlar birbirini Edi ile Büdü...:Pdoyamadınız dimi makinalarınıza...la olm o zaman niye sattınız kekorolar :P

meto seni burda görmek ne şeref :P valla ben satmadım daha bundan daha sorunsuz motor alabileceğimi sanmıyorum motor almaya korkuyorum o yüzden mustafa sattı aprilla ile takılıyo:)

hüseyinn
04 Temmuz 2009, 15:06
kymco straight 150 nin ve HONDA İNNOVA.nın(karbratörlü ve enjeksiyonlu 2sininde) yakıt tüketimi ne kdar ???

aykan
05 Temmuz 2009, 11:50
kymco straight 150 nin ve HONDA İNNOVA.nın(karbratörlü ve enjeksiyonlu 2sininde) yakıt tüketimi ne kdar ???

kymco innovadan fazla yakar tüketim değerlerini bilmiyorum ama çok bi fark olmaz arada zannediyorum innova karbüratörlü ile uzun yolda 170 km 11 tl yakıtla gidebilirsin enjeksiyonlu 100 km de 0,5 daha az yakar.

audiophile34
10 Temmuz 2009, 00:28
Arkadaşlar bugün Türkiyede bayağı eksozları meşhur olan bi eksozcuya gittim her çeşit motora eksoz yapıyor el yapımı özellikle racinglerde ses ler fena değişiyor innovayı götürdüm dedim dayı buna nasıl bişiy yaparız 2 model gösterdi biri 600 f ine taktığı karbon ve çok hafif olan bi eksoz 600 lira :pale: diğeride krom kaplı bi eksoz 250 lira yanlız bizim innovaların artçı ayak koyma yeri eksozlara monteli olduğundan dolayı orda bi S yapmak zorunda ve 100 lirada işçilik 350 lira eder , yanımda bi akrabam wardı hyosung 250 si wardı oda karbon almış güzel ses veriyodu ve adamın dediği şu darbeli olarak çalışmayı minimuma indirip toklaştırır ki onun hyosung 250 den daha devirli çalıştığı için[onda 2 adet 125 cc war daha seri hızlanıp diğer vitese geçiyor bizimkiler tek 125 olduğundan) daha fazla bağıracaktır diyor benim için racing seslerine yaklaşmak adına bi ümitti bilmiyorum anadolu yakasında oturan (Pendik) civarı warsa buluşup gidebiliriz ama kesinlikle dinlemeden başka birinde görmeden duymadan almam çünkü eksoz bu takıldımı parasını vermek zorundasın abi ben beğenmedim sök olmaz bilmiyorum ben düşünüyorum ufaktan bi modifiye eksozdan başlıcam warmı bana katılmak isteyen:queen:

bobili
10 Temmuz 2009, 23:38
Arkadaşlar bugün Türkiyede bayağı eksozları meşhur olan bi eksozcuya gittim her çeşit motora eksoz yapıyor el yapımı özellikle racinglerde ses ler fena değişiyor innovayı götürdüm dedim dayı buna nasıl bişiy yaparız 2 model gösterdi biri 600 f ine taktığı karbon ve çok hafif olan bi eksoz 600 lira :pale: diğeride krom kaplı bi eksoz 250 lira yanlız bizim innovaların artçı ayak koyma yeri eksozlara monteli olduğundan dolayı orda bi S yapmak zorunda ve 100 lirada işçilik 350 lira eder , yanımda bi akrabam wardı hyosung 250 si wardı oda karbon almış güzel ses veriyodu ve adamın dediği şu darbeli olarak çalışmayı minimuma indirip toklaştırır ki onun hyosung 250 den daha devirli çalıştığı için[onda 2 adet 125 cc war daha seri hızlanıp diğer vitese geçiyor bizimkiler tek 125 olduğundan) daha fazla bağıracaktır diyor benim için racing seslerine yaklaşmak adına bi ümitti bilmiyorum anadolu yakasında oturan (Pendik) civarı warsa buluşup gidebiliriz ama kesinlikle dinlemeden başka birinde görmeden duymadan almam çünkü eksoz bu takıldımı parasını vermek zorundasın abi ben beğenmedim sök olmaz bilmiyorum ben düşünüyorum ufaktan bi modifiye eksozdan başlıcam warmı bana katılmak isteyen:queen:

Racing sesini sürekli dinlemek istiyorsanız bunu mp3 olarak kaydedip kulaklığınızla dinleyebilirsiniz.

audiophile34
11 Temmuz 2009, 00:08
slm bobili www.deejaysheriff.com o yolları bende biliyorum ama motorun üstündeyken daha farklı yoksa tüm racinglerden daha farklı daha güzel bi ses yazabilirim ama ne fayda dimi:)

aykan
11 Temmuz 2009, 13:52
innova eksozt açıldığında veya farklı bir eksozt takıldıgında sesi çok tok çıkıyor ancak fazla açık olması gürültü kirliliğinden başka bir işe yaramaz tavsiye etmiyorum...

audiophile34
11 Temmuz 2009, 18:31
aynen işte ama forumda kimse bu konuda bişiy yazmadı hiç kimse innovaya ekstra eksoz yada orj. eksoz üzerinde bişiler yapmadımı ses duymak istiyorum ona göre yaptırcam

aykan
12 Temmuz 2009, 01:48
özel egzost yapılıyor ancak bu seferde fazla bağırıyor matkapla delik açılıyor oluyor güzel bi ses elde ediliyor ama motorun geri tepme basıncı düşüyor alt devirlerde motor güçsüz bi hal alıyor bence standardı bozmayın...

bobili
12 Temmuz 2009, 22:05
aynen işte ama forumda kimse bu konuda bişiy yazmadı hiç kimse innovaya ekstra eksoz yada orj. eksoz üzerinde bişiler yapmadımı ses duymak istiyorum ona göre yaptırcam

Sana lazım olan spor bi motor CBR 125 R alabilirsin yada ekonomin varsa CBR 600 RR ama ne kadar ses çıkar bilmem. Motor sesi gerek sürücüye, gerek trafikteki dier araçlara, sehir içindeysen insanlara son derece rahatsızlık veren bir durumdur, innovanız varmış ne güzel keyfini sürmeye bakın :)

habora
13 Temmuz 2009, 21:19
selam arkadaşlar tamam motorun dış tekerini değiştirdim artık patlama olayı bitti .bide arkadaşların dediği gibi sentetik mobil yağ koydum 1000 km yi geçti daha eksiltmedi yardım lar için cok teşekkürler.bu arada bu innovada en cok kaç km yapmışını gördünüz dayanıklılık acısından soruyorum mesela benimki şu an 23500 km de daha teker patlaması ve yağ değişimi hariç hiç servise gitmedim.ve bence eksoza hiç dokunmayın bir iki gördüm hem cok ses cıkıyor hem performansını etkiliyor hemde yakıtını bence herşeyin orjinali

ilhan007
13 Temmuz 2009, 21:51
eksozle falan oynamayın bence..zaten yuksek devirlerde fazer gibi ses çıkarıyor:cherry:..gerek yok.
bugun antalya turu yaptım...gerçekten çok hoş motor ya,kullanım açısından..hızımı alamadım honda bayiine gittim..antalyada olanlar akçoru bilir:)
kızıl bi innova vardı...şöyle bir baktım,test edemiyoruz bari...içeri girip bi fiyatını sorayım dedim belki indirim yaparlar falan...dedim ne kadar innova i ..adam 4.470 lira dedi
içimden bi oha demek geldi...hızla çıkıp motora atladım:mrgreen:
arkadaşlar acaba yeni innovanın plastik aksamını bizimkilere uygulayabilir miyiz?bir de yeni innovalar ingiltere de uretilliyormuş doğru mu?

askon
13 Temmuz 2009, 21:58
arkadaşlar bu cup modelleri icersınde en beğendiğim motor innova gayet hoş ama parası hakıkaten oha dedırtecek kadar var kusuruma bakmayın dayanıklılığını bliyorum ama olsun be kardeşim honda hakıkaten herşey onda bu ne yau

aykan
14 Temmuz 2009, 13:14
eksozle falan oynamayın bence..zaten yuksek devirlerde fazer gibi ses çıkarıyor:cherry:..gerek yok.
bugun antalya turu yaptım...gerçekten çok hoş motor ya,kullanım açısından..hızımı alamadım honda bayiine gittim..antalyada olanlar akçoru bilir:)
kızıl bi innova vardı...şöyle bir baktım,test edemiyoruz bari...içeri girip bi fiyatını sorayım dedim belki indirim yaparlar falan...dedim ne kadar innova i ..adam 4.470 lira dedi
içimden bi oha demek geldi...hızla çıkıp motora atladım:mrgreen:
arkadaşlar acaba yeni innovanın plastik aksamını bizimkilere uygulayabilir miyiz?bir de yeni innovalar ingiltere de uretilliyormuş doğru mu?

bende en son bayiden böyle kaçmıştım fiyatı duyunca değiştirmekten vazgeçtim motorum çok temiz 11500 km de hiç gerek yok şimdilik... yalnız dün bi çocuk çarpılmış innovayla serviste gördüm motoru yeni innova maşa eğik 2 grenaj kırık sağ sol, çamurluk gitmiş masraf 1600 tl parçalar inanılmaz pahalı yeni innovaların haberiniz olsun:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:12 PM ----------

selam arkadaşlar tamam motorun dış tekerini değiştirdim artık patlama olayı bitti .bide arkadaşların dediği gibi sentetik mobil yağ koydum 1000 km yi geçti daha eksiltmedi yardım lar için cok teşekkürler.bu arada bu innovada en cok kaç km yapmışını gördünüz dayanıklılık acısından soruyorum mesela benimki şu an 23500 km de daha teker patlaması ve yağ değişimi hariç hiç servise gitmedim.ve bence eksoza hiç dokunmayın bir iki gördüm hem cok ses cıkıyor hem performansını etkiliyor hemde yakıtını bence herşeyin orjinali

yağı artık sürekli sentetik koy 15/50 tercihimdir ben shell kullanıyorum süper:cat:lastiği dişli model kullan en azından arkayı, sür devam et :cat:

audiophile34
14 Temmuz 2009, 21:41
slm arkadaşlar innovada tek kişi kaç gördünüz? yani fazla yada az değil ortalaması nedir? ben 2de 80 3 te 100 bazen 110 görüyorum ama ne garip 2 kişide 2 de 80 görüyorum. bu tür sorular soruldu biliyorum ama bugün bi apache le takılim dedim ışıklarda kalktık dayı tokatladı beni ya sinirim bozuldu :pr: aslında arka lastikle ön lastik aynı kalınlıkta ve genişlikte sizce tüm sorun bumudur ? bi anormallik yokmu sizcede? birde bidahaki ışıklara geldik çocuk dedi ki ya neden gitmiyo bu normalde beni geçiolar bende ön lastik büyük belki ondandır dedim ama motor şu an 15.000 de 14.000 de bakımları yapıldı bana yardımcı olursanız sevinirim..... bu gece nasıl uyucam bilmiyorum innova mor evler gibi bişiy warmı kocasından dayak yiyen kadınların gitti yere benzer bişiy :)

emrekrbrn
15 Temmuz 2009, 00:46

merhaba örnek veriiim,benimki 58,000de(45.000de krank,silindir,sekman,piston degişti)muhtemelende 100,000 i rahat gecer.45,000 de ki bakım erken gibi gelebilir ama genelde uzunyolda kullandıgım ve otobanda 120-140 seyrettigim için olmalı diye düsünüyorum simdilerde dahaa dikkatli kullanmaaktayım motoru zorlamazsan giderrrrrrrr

aykan
15 Temmuz 2009, 01:33
slm arkadaşlar innovada tek kişi kaç gördünüz? yani fazla yada az değil ortalaması nedir? ben 2de 80 3 te 100 bazen 110 görüyorum ama ne garip 2 kişide 2 de 80 görüyorum. bu tür sorular soruldu biliyorum ama bugün bi apache le takılim dedim ışıklarda kalktık dayı tokatladı beni ya sinirim bozuldu :pr: aslında arka lastikle ön lastik aynı kalınlıkta ve genişlikte sizce tüm sorun bumudur ? bi anormallik yokmu sizcede? birde bidahaki ışıklara geldik çocuk dedi ki ya neden gitmiyo bu normalde beni geçiolar bende ön lastik büyük belki ondandır dedim ama motor şu an 15.000 de 14.000 de bakımları yapıldı bana yardımcı olursanız sevinirim..... bu gece nasıl uyucam bilmiyorum innova mor evler gibi bişiy warmı kocasından dayak yiyen kadınların gitti yere benzer bişiy :)

rahat ol onun seni tokatlaması normal 150 cc cbf den bile iyi giden makina apache tork ve hızlanma değerleri gayet iyi ben olsam innovayla apachenin yanına yaklaşmazdım samimi görüşüm bizim motorlarda çok iyi ancak jant farkı akselere yeteneği motoruna göre değişiyor bizim motorlarda 2 de 80 gören alet ama çokta bişiy beklememek gerek sonuçta cup bir modele biniyoruz güvenlik sınırında kullanmamak gerek......ha beyin fln değişse hafif modifiyeyle apachenin babası gelse yetişemez o ayrı:cat:

motordelisi_
15 Temmuz 2009, 12:59
120-140 hızla seyretmesi apache'yi kolayca tokatlayabileceği anlamına geliyor.uzun yolda 120 sabit hızla bir depoyla ne kadar gidiyor?

fejolerli
15 Temmuz 2009, 13:11
120-140 hızla seyretmesi apache'yi kolayca tokatlayabileceği anlamına geliyor.uzun yolda 120 sabit hızla bir depoyla ne kadar gidiyor?

:queen: benimki 110 da aynen böle sarsıyooo buy hızı anf innova125 liklemi yaptın

emrekrbrn
15 Temmuz 2009, 22:58
ben 120_140 ları yatarak düzde gördüm ,titresimi yatarak kullandıgım için fazla hissetmedim ve rüzgarsız ortamda yada rüzgarıda arkana alırsan 140 yapan bi motor innova125.
ha yaptıgımız iş mi?degil ,limitlerini ögrenmek sadece ama basmadan da anlıyamıyoruz :)

audiophile34
17 Temmuz 2009, 01:29
Anladım arkadaşlar ama cbf 150 tvs apache cg ler titan vs. bunlarn normal haliyle geçtiğini okumuştum bu sallamasyonmuydu yoksa ? bizim motorlar piyasadakilerden neleri yer bitirir. mesela bugünde kaşınan bi asya motor wardı 150 lik bi yedim geçende apache beni tokatlamıştı 1-1 sayılırım ama apache lere deli oldum nerden görsem o gün aklıma geliyor yada o gün ben kalkamadım oda olabilir neyse bugün mutluyum güzel uyucam:) herkese ii geceler ...

emrekrbrn
17 Temmuz 2009, 22:11
Anladım arkadaşlar ama cbf 150 tvs apache cg ler titan vs. bunlarn normal haliyle geçtiğini okumuştum bu sallamasyonmuydu yoksa ? bizim motorlar piyasadakilerden neleri yer bitirir. mesela bugünde kaşınan bi asya motor wardı 150 lik bi yedim geçende apache beni tokatlamıştı 1-1 sayılırım ama apache lere deli oldum nerden görsem o gün aklıma geliyor yada o gün ben kalkamadım oda olabilir neyse bugün mutluyum güzel uyucam:) herkese ii geceler ...

yukarda bahsettigim hızları sadece otobanda yapmaktayım ve trafigin aktıgı cift seritli yollarda da hiç bir zaman 90 ı gecmemişimdir dolayısıyla kasınan olsada fazla sallamam :) altımdakinin neler yapabilecegi bana yeter.otobanda denk gelibde yetisemeyen ybr ler de mevcut tabi...

habora
18 Temmuz 2009, 00:52
merhaba örnek veriiim,benimki 58,000de(45.000de krank,silindir,sekman,piston degişti)muhtemelende 100,000 i rahat gecer.45,000 de ki bakım erken gibi gelebilir ama genelde uzunyolda kullandıgım ve otobanda 120-140 seyrettigim için olmalı diye düsünüyorum simdilerde dahaa dikkatli kullanmaaktayım motoru zorlamazsan giderrrrrrrr

58 bin salam km ama gercekden 45 bin biraz erken sanki bu motorlara göre yağı kacda bir değiştiriyorsun evt innovalar uzun yolda ve yüksek devirde yağ eksiltiyor zaten topu topu 750 ml yağ var dikkatli olmak lazım

Knight_eagle
18 Temmuz 2009, 22:03
Arkadaşlar innovamın yağ değişimi vardı yağ değişimi için servise gittim yine motul 15-50w koyacaktım fakat serviste 15-50w kalmamış 10-40w koydular sizce ne gibi farklılık olur deneyimleriniz paylaşırsanız sevirim.
Motorum 5800 km de motor yeni yeni 100-110 arasında gidip gelmeye başlamıştı.Fakat servis dönüşü motor 100 km yi bir kaç km zor geçiyor yağın yeni koyulmasıyla ilgili olabilir mi ? sizce...

emrekrbrn
20 Temmuz 2009, 00:55
58 bin salam km ama gercekden 45 bin biraz erken sanki bu motorlara göre yağı kacda bir değiştiriyorsun evt innovalar uzun yolda ve yüksek devirde yağ eksiltiyor zaten topu topu 750 ml yağ var dikkatli olmak lazım

erken olmasıda benden kaynaklı aslında (motoru izmir_k.burun 50km. otobanınında hız kesmeden 120_140 kullanıyordum 45,000 e kadar :))...yag degişimini her 1500 de bir yaparım castrol 10_40 kullandım hep,motor fazla devirli kullanıldıgında yag eksiltiyor.tabi su an böyle bi problem yok.
haftasonu cumadan motoru bi servise götürdüm k.buruna gitmeden önce bi zinciri degiştirmem gerekliydi ki can sıkmasın,hava filtresini de temizletip sibob ayarınada baktırdıktan sora c.tesi yola cıktım.zincirin yakıta etki ettigini biliyordum da bu kadarını tahmin etmemiştim.ilk kademede bakım öncesi 30km. yapardım sorası 50km. yaptım tabi 80'i gecmemek suretiyle,karaburuna vardıgımda tek kademeye düştügünde 150km. yapmısdım.daha önce bu 110km. de olurdu...son kademede de zannedersem 20km. yapar,sonuc gayet güzel dönüşde de aynı tüketim gerceklesdi,otobanda 2 kişi 120ye kadarda cıktı (rüzgar yoktu).

ınv34
20 Temmuz 2009, 09:09
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle selamlar.Ben 20500 de bir innova buldum 2006 model temiz gibi düzcede gidip almayı düsünüyorum 1700 diyo dişli takımında sorunvarmıs zincir bosalıyo dedi 90 liraya değişiyorlarmıs onuda düsücem dedi yani 1600 alınırmı bu motor 20.000 km bu motora fazlamı bu motor kac km deha yapar.Bilgilerini paylasan herkese simdiden tesekkurler

habora
20 Temmuz 2009, 18:24
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle selamlar.Ben 20500 de bir innova buldum 2006 model temiz gibi düzcede gidip almayı düsünüyorum 1700 diyo dişli takımında sorunvarmıs zincir bosalıyo dedi 90 liraya değişiyorlarmıs onuda düsücem dedi yani 1600 alınırmı bu motor 20.000 km bu motora fazlamı bu motor kac km deha yapar.Bilgilerini paylasan herkese simdiden tesekkurler

arkadaşım selam 20000 fazla bir km değil iyi bakıldı ise zincir ve dişli yapıyor o problemi benimki de 18000 de aynı problemi yaşadı sordum normalmiş şu anda 24000 km deyim hiç problem yok fiyat bana iyi geldi servise göster iyi derse hiç düşünme bence

cevran07
20 Temmuz 2009, 22:26
ohhohh maşallah temiz sakin olaysız daha nice 80 li sayfalara diyelim artık bi kaç gündür göynük'e gidip geliyorum kemer'den beridedir MAŞALLAH bi sorun yok ancak zincir kafamı kurcalamaya başladı tak tuk yapar oldu sağ'a sol'a dönüşlerde özelikle hayret bişey yaa bnm anlamadığım zincir kendi kendine salarmı bnmki salıyor birde sinyal verdiğim zaman takılı kalıyor ve canımı sıkıyor kapatıp da bi daha verdiğim zaman düzelmekte hala çözemedim acayip sıcaklarda geziyorum innovayla..!

ilhan007
21 Temmuz 2009, 02:54
geçen bende düştüm yaw:pr: bırak şu innova yı ya...bu motordansoğudum arkadaş...debriyajlı bir motor alacagım...motorla vites aralıgı yok onun için duştum zaten..:pr:

ınv34
21 Temmuz 2009, 11:19
Arkadaşlar düzceye motora bakmaya gidicem düzceden arkadaşlarımız varmı varsa bana orda yardımcı olabilirlermi.Gidicegim zaman yerve zaman bildiririm tanıdıgı bir usta varsa baktırırız honda yetkili servis varmı düzcede.2006 model 20500 de bir motor baktıra bilicegimiz tanıdıgı güvendigi ustası olan bir yardımcı olsun saygılar

habora
21 Temmuz 2009, 18:01
Arkadaşlar düzceye motora bakmaya gidicem düzceden arkadaşlarımız varmı varsa bana orda yardımcı olabilirlermi.Gidicegim zaman yerve zaman bildiririm tanıdıgı bir usta varsa baktırırız honda yetkili servis varmı düzcede.2006 model 20500 de bir motor baktıra bilicegimiz tanıdıgı güvendigi ustası olan bir yardımcı olsun saygılar

arkadaşım honda com tr ye baktım düzcede servis yok gözüküyor artık oralı bir arkadaş sana yardımcı olması lazım iyi şanslar

cevran07
21 Temmuz 2009, 20:06
niye yok ilhan var aralık hele gel bnmkindeki aralık hiç bi motor da yok mübarek buçuklu vitez gibi yaw :mrgreen: ama senin böle demen kafamı karıştırdı :silent: sana bişey olmasında..!

ilhan007
21 Temmuz 2009, 23:30
niye yok ilhan var aralık hele gel bnmkindeki aralık hiç bi motor da yok mübarek buçuklu vitez gibi yaw :mrgreen: ama senin böle demen kafamı karıştırdı :silent: sana bişey olmasında..!

çok kötü düştüm ama yaw...bilegim sızlıyor hala..:pr: yani tam arkası savruldu
benim gazı kesmeme rağmen sürekli viteste olduğu için kaydı gitti toplayamadım..
allahtan kask var .betona düştüm.kalktım baktım motorda birşey yok..bi küfür ettim ki:pr: sorma abi...
eğer debriyajlı motor olsaydı ayırıp kurtarabilirdim.biliyorum hafif basınca debriyaj vazifesi görüyor ama o anda net ve hızlı tepki veremedim..

victorist
23 Temmuz 2009, 17:48
Selam arkadaşlar bende scooter dan sonra Honda innova almayı düşünüyorum

2005 model 3500 kilometrede imiş çok fazla anlamam ama alırken nelerine dikkat etmem lazım özellikle motor kısmı hakkında:silent:

emrekrbrn
24 Temmuz 2009, 01:02
çok kötü düştüm ama yaw...bilegim sızlıyor hala..:pr: yani tam arkası savruldu
benim gazı kesmeme rağmen sürekli viteste olduğu için kaydı gitti toplayamadım..
allahtan kask var .betona düştüm.kalktım baktım motorda birşey yok..bi küfür ettim ki:pr: sorma abi...
eğer debriyajlı motor olsaydı ayırıp kurtarabilirdim.biliyorum hafif basınca debriyaj vazifesi görüyor ama o anda net ve hızlı tepki veremedim..

gecmiş olsun,neyseki ucuz atlatmıssın aman dikkat!!!

victorist
25 Temmuz 2009, 18:42
Arkadaşlar acil cevap bekliyorum sizden bugün ilk defa innova bakmak için bir satıcının yanına gittim kendim scooter kullanıyorum

Arka fren ayaktan olduğunu gördüm ama ben sürekli kundura ayakkabı giyiyorum ve ani frende ayaktan olması kötü gibi geldi bana yoksa alışırmıyım ne diyorsunuz bu konuda bide o demir daha büyüğü takılabiliniyormuş demiri yükseltsem olurmu

motor 3600 km de 1.700 Tl alıyorum sizce nasıl?

cevran07
26 Temmuz 2009, 14:25
ah ah ne kadar da dikkat etsekde gene başımıza geldimi geliyor ne yapalım geçen taa alanya'ya gittim resmen yolda uyumuşum kaldırım taşlarına sürttürünce farkına varabildim :pr: (victorist) o fiyata iyi hiç durma derim..! :cat:

victorist
26 Temmuz 2009, 14:33
ah ah ne kadar da dikkat etsekde gene başımıza geldimi geliyor ne yapalım geçen taa alanya'ya gittim resmen yolda uyumuşum kaldırım taşlarına sürttürünce farkına varabildim :pr: (victorist) o fiyata iyi hiç durma derim..! :cat:

evet fiyatın uygun olduğunun farkındayım inşallah Fren olayına alışırım çabucak

birde bu motora 35 kappa çanta gidermi yoksa çokmu büyük 30 lt mi alayım arkadaşlar