Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
kadir_3483
09 Nisan 2009, 12:30
130 u görebilir
ama hyo gt250 nin 170 yaptığını düşünürsek innova ya ne yapacaklar acaba 180 yapması için:mrgreen:
debriyaj kiti falan bişeyleri varmış baya da bi iddalı konuştu innovam olmadığı için bişiy diyemedim ama düşünen arkadaşa yardımcı olurum hem ben de çok merak ettim o motorun o sürate nasıl çıktığını
teyfo71
10 Nisan 2009, 00:01
Nisan sonu dendi motolus fuarında,
Fiyatı da 4.000-4250 Tl arası olacak dendi.
teşkkürler .... saygılar...
honda'yamı :silent: niye olmasın olur innova'yı diyorsan ona da olurda disk zor gibi üzerindeki çelik jant..
yaa çelik cant derken telsiz demek istedim dubleks lastik takabilmek için.... teşkkürler saygılar.....
aykan
10 Nisan 2009, 11:49
arkadaşlar lastik lastik derken dün bi çivinin azizliğine ugradım arkaya kocaman bi çivi girmiş ilk defa patladı 9000 km de ilk defa arka söküldü iç lastiğe baktık baya gitmiş yalnız şunu söyleyim iç lastik bile inanın dunloptu şaşırdım ama biz bulamdık tabiki aynısını:pr:anlaşın ürettiği bi lastiği taktık duymamıştım ama irc yi fln onlar üretiyolarmış..neyse eski latiğide kapladık içeri şu an bi sorun yok uygun ebatları bulur bulmaz komple değiştiricem lastikleri jant ayarı yaptıktan sonra 0 lıcam ...
cevran07
10 Nisan 2009, 21:52
daha hala takamadım lastiği yağ değişimide geldi eski performansı gitti..
aykan
13 Nisan 2009, 12:27
9000 km ye geldi çok şükür hiçbir problem yaşamadım makina böyle olmalı bence ufak tefek problemler her makinada çıkıyor ama ben ciddi hiçbir sorun yaşamadım makinanın sesi herzaman tok ve istekli.......
cevran07
14 Nisan 2009, 08:54
ben yeni lastiği taktım yahu aynı cross lastiği bataklık çamurda bile kalmadı maşallah bozuk rampa yukarı yollarda rampa aşağı canavar gibi çıkıyor..
aykan
14 Nisan 2009, 13:28
ben yeni lastiği taktım yahu aynı cross lastiği bataklık çamurda bile kalmadı maşallah bozuk rampa yukarı yollarda rampa aşağı canavar gibi çıkıyor..
cevran hayırlı olsun önemi taktın arkayamı yoksa ikisinedemi bide ebadı ve markası nedir taktıgın lastiğin??
Knight_eagle
15 Nisan 2009, 12:20
Arkadaşlar innovanın üzerinde gelen bujisinin marka ve modeli nedir benimkinin üzerinde çıkan buji "DENSO U20EPR9" diye bir buji sizlerde de mi aynısı var.Sorunum şu sabahları geç ısınıyordu motor ve bir kaç şikayetten dolayı servise gittim servis bujimi değiştirdi takdığı bujinin markasını hatırlamıyorum ama şimdi berbat motoru çalıştırıyorum ısınması bekliyorum çok zaman alıyor yola çıkıyorum motor sürekli tekliyor ısınması 5-10 dk alıyor neden olabilir sorun bujiden olabilir mi ?
aykan
15 Nisan 2009, 13:23
Arkadaşlar innovanın üzerinde gelen bujisinin marka ve modeli nedir benimkinin üzerinde çıkan buji "DENSO U20EPR9" diye bir buji sizlerde de mi aynısı var.Sorunum şu sabahları geç ısınıyordu motor ve bir kaç şikayetten dolayı servise gittim servis bujimi değiştirdi takdığı bujinin markasını hatırlamıyorum ama şimdi berbat motoru çalıştırıyorum ısınması bekliyorum çok zaman alıyor yola çıkıyorum motor sürekli tekliyor ısınması 5-10 dk alıyor neden olabilir sorun bujiden olabilir mi ?
innovanın standart bujileri ngk:CPR6EA-9 VE DENSO:U20EPR9'DUR yüksek performanslı kullanım için ngk:CPR7EA-9 DENSO:U22EPR9'dur, senin motorun üzerine büyük ihtimal ngk ngk cpr6ea-9 takmışlardır tekleme sorunu şundan meydana gelir bujiyi çıkart ve elektrotu 0,8 0,9 mm eğ olmassa değiştir...
Knight_eagle
15 Nisan 2009, 16:18
innovanın standart bujileri ngk:CPR6EA-9 VE DENSO:U20EPR9'DUR yüksek performanslı kullanım için ngk:CPR7EA-9 DENSO:U22EPR9'dur, senin motorun üzerine büyük ihtimal ngk ngk cpr6ea-9 takmışlardır tekleme sorunu şundan meydana gelir bujiyi çıkart ve elektrotu 0,8 0,9 mm eğ olmassa değiştir...
Hmm sağol aykan taktıkları bujiye bir bakayım ama iyi bir buji olduğunu zannetmiyorum.Yüksek performans için söylediğin bujiyi nereden temin edebilirim ve fiyatı nedir? ve motor şu anda 4400 km civarında 4400 km'de buji değiştirilir mi?
aykan
16 Nisan 2009, 01:21
Hmm sağol aykan taktıkları bujiye bir bakayım ama iyi bir buji olduğunu zannetmiyorum.Yüksek performans için söylediğin bujiyi nereden temin edebilirim ve fiyatı nedir? ve motor şu anda 4400 km civarında 4400 km'de buji değiştirilir mi?
servise sor belki getirtiyorlardır valla ben 9100 km deyim daha değiştirmedim bujiyi buji çok dayanıklı parçadır kolay kolay değişim istemez zaten, bende üzerinde standart ngk vardı aynısını tak ama o dediğim tırnak olayı yüzünden tekler makina servise işi bilen birine tırnak aralığına baktır bujinin...
Knight_eagle
16 Nisan 2009, 18:47
Bilgilendirmen için sağol aykan serviste Allaha emanet zaten sadece yağ değişimlererine garanti kapsamında olduğu için yağımı alıp gidiyorum o kadar.Başka bir servis var tanıdığım motordan anlayan ona götürüyorum motoru... bujiyide tanıdığım servis değiştirdi ama aklım yatmamıştı neden değiştirdiklerini eski bujiyi temizleyip tekrar takıcam.Bujiyi takmak için plastik aksamı çıkartmak gerekiyor mu?
aykan
17 Nisan 2009, 01:17
Bilgilendirmen için sağol aykan serviste Allaha emanet zaten sadece yağ değişimlererine garanti kapsamında olduğu için yağımı alıp gidiyorum o kadar.Başka bir servis var tanıdığım motordan anlayan ona götürüyorum motoru... bujiyide tanıdığım servis değiştirdi ama aklım yatmamıştı neden değiştirdiklerini eski bujiyi temizleyip tekrar takıcam.Bujiyi takmak için plastik aksamı çıkartmak gerekiyor mu?
dostum buji öyle 5,10 binde değişim isteyen bir parça değildir ömrü uzundur sorunsuz 20000götürmesi lazım bir bujinin ortalama sen eski bujiyi tak bundan memnun kalmadıysan temizle elektrotu hafif bezle kurumunu al veya çok hafif zımpara ile tak bişiy olmaz sağlıklıdır o, ben dedim 9000 geçti aynı standart bujisi üstünde neyse yalnız dikkat et buji değişimi riskli bi iş motor kesinlikle soguk olmalı yuvayı bozabilirsin alet çantanın içinde buji anahtarı var grenajı çıkartmana gerek yok, anahtarı sok ucuna sonra yavaşca döndür (motor soguk olmalı) bujiyi dikkatlice sök yeniyi takarkende işlemin tersini uygula dişler gittiği yere kadar elle gidecek sonra çok sıkmadan yerine dikkatlice oturt hepsi bu.
Knight_eagle
17 Nisan 2009, 11:12
çok sağol aykan bugün iş çıkışı deneyeceğim :)
cevran07
17 Nisan 2009, 11:51
arka lastiğime taktım yahu kısaca tam enduro gibi oldu şimdi tak 70,80 oturuo önceki lastikde 50 60 lastiklerinizi değiştirin bence tvs alın on numara lastik bi fren iggkk diye ses o ayrı süper knigth eagle yavuz abi'ye söyle honda servisindeki yedek parça'ya bakar o bak buraya şişman bi abi innovacı onu getirtmeyinde benmde canımı sıkmayın plakası hg332 :D:D mehmet gerçek var öteki abi'nin adı aklıma gelmedi..
yanlız ön frenin havası alınması gerekiyor alamıyorum hava alınması gereken parçayı çok sıkmışlar gevşeteyim derken iyice dişlileri sıyrıldı yalama oldu çıktı..
twona
17 Nisan 2009, 12:08
bende eski innova kullanıcısıyım. gerçekten konforlu bir motor. şu anda yine bir cub modeli aldım kymco straight 150. gerçekten kaliteli ve en önemlisi güçlü ve torq lu bir motor. innovadan kötü yanı ise üst devirlerdeki titrşim...
Knight_eagle
17 Nisan 2009, 14:13
cevran kardeş yavuz abiye sor demişsin de yavuz kim çıkartamadım ?
cevran07
17 Nisan 2009, 14:28
yavuz abi servisde yedek parça bölümünde duruyor o sana yardımcı olur onun elinde bizim innova'ların kitapçığı var kalın orada hepsini açıklıyor..
aykan
17 Nisan 2009, 14:52
arka lastiğime taktım yahu kısaca tam enduro gibi oldu şimdi tak 70,80 oturuo önceki lastikde 50 60 lastiklerinizi değiştirin bence tvs alın on numara lastik bi fren iggkk diye ses o ayrı süper knigth eagle yavuz abi'ye söyle honda servisindeki yedek parça'ya bakar o bak buraya şişman bi abi innovacı onu getirtmeyinde benmde canımı sıkmayın plakası hg332 :D:D mehmet gerçek var öteki abi'nin adı aklıma gelmedi..
yanlız ön frenin havası alınması gerekiyor alamıyorum hava alınması gereken parçayı çok sıkmışlar gevşeteyim derken iyice dişlileri sıyrıldı yalama oldu çıktı..
cevran bu tvs ne malı bide 2,75 mi önü değiştirmedinmi?
cevran07
17 Nisan 2009, 16:07
tv's nerenin malı olduğunu neyse lastiğe bakarım yok öne takmadım arkaya taktım sadece deneme amaçlı ama önede alacağım harika çıktı lastik bi fren iggkk igkk gözel ses çıkarıo resmen enduro gibi oldu yaw harika hele çamurda bataklıkta nerdeyse arkasına bi innova daha tak onuda çekicek..
G.BEREKET
17 Nisan 2009, 17:13
bende eski innova kullanıcısıyım. gerçekten konforlu bir motor. şu anda yine bir cub modeli aldım kymco straight 150. gerçekten kaliteli ve en önemlisi güçlü ve torq lu bir motor. innovadan kötü yanı ise üst devirlerdeki titrşim...
Hayırlı olsun kymco'n peki motor ne kadar yakıyor performansı nasıl?:)
twona
17 Nisan 2009, 21:30
Hayırlı olsun kymco'n peki motor ne kadar yakıyor performansı nasıl?:)
dostum innovadan daha performanslı olduğu kesin, 5 vites olmasıd bayır yukarı çıkarken avantaj, ara hızlanmaları çok başarılı. egsoz sesi cruiser lara benziyor tok bir sesi var, arka fren disk olması güven veriyor, gösterge paneli çok kullanışlı ve okunaklı. öndeki park lambası çok ilginç ledli yapmışlar çok şık duruyor. innovadan daha hacimli durduğu için görünüşü çok daha spor. yakıt olarak şu an 15 tl ye 140 km civarında yol yaptım ama daha 200 km deyim. hız olarak bir ara gazı açtım 100 km ye kadar istikrarlı hızlandı ama hemen elim gazdan çektim rodajda olduğum için. tahmini 110 km gibi süratleri yapar. tek eksi yanı üst devirlerdeki titreşim, çok olmasada ben kymco da titreşim beklemiyordum açıkcası cub modellerinde titreşim olmaz sanmıştım ama varmış. ilk bakımda takozlarla titreşimi kesmeyi düşünüyorum. bunun yanında küçük bir ön siperlik yapmayı düşünüyorum yeni agility deki gibi yani, üzerindeki duro marka lastkler orta sınıf performans sunuyor ben biraz daha kaliteli bir lastik takmayı planlıyorum ayrıca önü 2.75 arkayıda 3.00 yapacağım sanırım. görünüm olarak 8000 k xenon ve ön çamurluğu sökerek ybr tarzı bir çamurluk akmayı düşünüyorum. çünkü oldum olası bu cub ların ön çamurluklarını beğenmemişimdir, çamurluk lastiğin çok üstünde durduğu için görüntüsü hiç hoş olmuyor. ben lastiği çevreleyen çamurlukları daha çok beğeniyorum...
G.BEREKET
17 Nisan 2009, 22:14
dostum innovadan daha performanslı olduğu kesin, 5 vites olmasıd bayır yukarı çıkarken avantaj, ara hızlanmaları çok başarılı. egsoz sesi cruiser lara benziyor tok bir sesi var, arka fren disk olması güven veriyor, gösterge paneli çok kullanışlı ve okunaklı. öndeki park lambası çok ilginç ledli yapmışlar çok şık duruyor. innovadan daha hacimli durduğu için görünüşü çok daha spor. yakıt olarak şu an 15 tl ye 140 km civarında yol yaptım ama daha 200 km deyim. hız olarak bir ara gazı açtım 100 km ye kadar istikrarlı hızlandı ama hemen elim gazdan çektim rodajda olduğum için. tahmini 110 km gibi süratleri yapar. tek eksi yanı üst devirlerdeki titreşim, çok olmasada ben kymco da titreşim beklemiyordum açıkcası cub modellerinde titreşim olmaz sanmıştım ama varmış. ilk bakımda takozlarla titreşimi kesmeyi düşünüyorum. bunun yanında küçük bir ön siperlik yapmayı düşünüyorum yeni agility deki gibi yani, üzerindeki duro marka lastkler orta sınıf performans sunuyor ben biraz daha kaliteli bir lastik takmayı planlıyorum ayrıca önü 2.75 arkayıda 3.00 yapacağım sanırım. görünüm olarak 8000 k xenon ve ön çamurluğu sökerek ybr tarzı bir çamurluk akmayı düşünüyorum. çünkü oldum olası bu cub ların ön çamurluklarını beğenmemişimdir, çamurluk lastiğin çok üstünde durduğu için görüntüsü hiç hoş olmuyor. ben lastiği çevreleyen çamurlukları daha çok beğeniyorum...
Hayırlı olsun tekrar güle güle kullan bu yapacaklarını yağtığında fotoğraf koymayı unutma.:)
cevran07
18 Nisan 2009, 00:32
yahu ei güzelde burası innova topiği bize ne kymco'dan allah allah..
motordelisi_
18 Nisan 2009, 00:52
cavran abi tam olarak kmde kaç kuruş yakıyo:silent:
aykan
18 Nisan 2009, 14:09
hayırlı olsun güle güle kullanın ama innovanın hakkını yemeyin :cat:
cavran abi tam olarak kmde kaç kuruş yakıyo:silent:
ben sana söliyim 11tl benzinle 145 km yani aşşagı yukarı 80kr yakıyor....karma kullanımda...
buda tuttuğum hesap notu.
http://img16.imageshack.us/img16/743/dsc01108v.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=dsc01108v.jpg)
bjkl3e
18 Nisan 2009, 21:32
hocam bu honda innovanın 0 ı piyasada varmıdır hondanın sitesinde hiçbirşey yok ama birde eger artık bu hondanın 0 ı yoksa yamaha suzuki vs gibi japan italyan markası cuplar varmıdır
aykan
19 Nisan 2009, 14:45
hocam bu honda innovanın 0 ı piyasada varmıdır hondanın sitesinde hiçbirşey yok ama birde eger artık bu hondanın 0 ı yoksa yamaha suzuki vs gibi japan italyan markası cuplar varmıdır
tabi diğer markalarda var ama innovanın artık 0 ını bulamassın bakalım enjeksiyonlu model yakında gelecek deniyor gelmeden karar verme...:cat:
Knight_eagle
19 Nisan 2009, 15:12
Dün yeni takılan bujiyi çıkarttım orjinal bujisinden çok farklı daha kısa bilirsiniz innova bujisinin alt kısmı uzun diğer bujiler gibi değil fakat yeni taktıkları buji o kısalardanmış eski bujiyi zımparaladım taktım motor kendisine geldi.Performans bujisini nereden temin edebilirim buralarda bulamadım arkadaşlar ne gibi farklar olur tavsiye eder misiniz?
aykan
19 Nisan 2009, 16:00
Dün yeni takılan bujiyi çıkarttım orjinal bujisinden çok farklı daha kısa bilirsiniz innova bujisinin alt kısmı uzun diğer bujiler gibi değil fakat yeni taktıkları buji o kısalardanmış eski bujiyi zımparaladım taktım motor kendisine geldi.Performans bujisini nereden temin edebilirim buralarda bulamadım arkadaşlar ne gibi farklar olur tavsiye eder misiniz?
sanayi bölgesini bir dolaaşmanı tavsiye ederim...oto motosiklet tamircilerinde vardır büyük ihtimal ..
Knight_eagle
19 Nisan 2009, 16:05
sağol aykan finikede olduğıum için antalya merkezde değilim burada orjinal bujisi yok başka markaların var bildigim kadarıyla antalyaya gitmek lazım buji için anca öyle...
ercaan
19 Nisan 2009, 23:07
arkadaşlar 1,5 - 2 aydır foruma uğrayamıyorum...öncelikle özür dilemek isterdim ama dilemiyorum :) nedenine gelirsek : 2 ayda sadece 8 sayfa yazılmış hemde bu kadar gündemde olay varken ötv sidir 125i sidir vs. vs. neyse öss yaklaşıyo ara ara uğramaya çalışırım...kendinize ve innovalarınıza iyi bakın...
125i ile ilgili gelişme varsa lütfen söyleyin...
aykan
20 Nisan 2009, 13:03
arkadaşlar 1,5 - 2 aydır foruma uğrayamıyorum...öncelikle özür dilemek isterdim ama dilemiyorum :) nedenine gelirsek : 2 ayda sadece 8 sayfa yazılmış hemde bu kadar gündemde olay varken ötv sidir 125i sidir vs. vs. neyse öss yaklaşıyo ara ara uğramaya çalışırım...kendinize ve innovalarınıza iyi bakın...
125i ile ilgili gelişme varsa lütfen söyleyin...
şu anda bi gelişme yok sakın diğer üyeler gibi sende ugramadığın için 8 sayfa yazı yazılmış olmasın:)
Knight_eagle
20 Nisan 2009, 17:08
şu anda bi gelişme yok sakın diğer üyeler gibi sende ugramadığın için 8 sayfa yazı yazılmış olmasın:)
sana katılıyorum aykan epeydir konuya uğrayan yok konu başlayalı epey zaman olmuş çok az sayfa mevcut ya innova konusuna uğrayan arkadaşların sayısı az yada forumda ki diğer konulardaki üye sayısı fazla 300-400 v.s sayfa konuşulmuş tartışılmış v.s v.s :silent:
cevran07
20 Nisan 2009, 20:03
yaw benmki km'de yeni bi ölçüm yapaymda şu sıralar çok yaktığı kesin neden derseniz eskiden 5 lira ile 77 80 km giden motor 60 65 e geriledi canımı sıkar oldu yağının değişme vaktide geldi
motorhocası
20 Nisan 2009, 20:13
Cevran Abi, yağ da etkiler, tıkalı hava filtresi de, lastik havası da. Bujini de kontrol ettir:cat:
aykan
21 Nisan 2009, 14:29
sana katılıyorum aykan epeydir konuya uğrayan yok konu başlayalı epey zaman olmuş çok az sayfa mevcut ya innova konusuna uğrayan arkadaşların sayısı az yada forumda ki diğer konulardaki üye sayısı fazla 300-400 v.s sayfa konuşulmuş tartışılmış v.s v.s :silent:
ben sana şukadarını diyim millet makinadan anlamıyor gösteriş merakı var herkeste:Pama bilseler cupların kıymetini özellikle innovaların sağlamlığını daha çok ilgi çeker bu topik onlara göre bizim araçlar bisiklet gibi......
ama surada olan herkes biliyorki alakası yok .... 130 km hızı gören km de70/80kr yakan ve bide şehir içinde bukadar kıvrak olabilen sağlam bir motor gösteremez kimse bana göstersede yalan söyler olsun biz böyle iyiyiz:):cat:
ercaan
21 Nisan 2009, 16:24
ben sana şukadarını diyim millet makinadan anlamıyor gösteriş merakı var herkeste:Pama bilseler cupların kıymetini özellikle innovaların sağlamlığını daha çok ilgi çeker bu topik onlara göre bizim araçlar bisiklet gibi......
ama surada olan herkes biliyorki alakası yok .... 130 km hızı gören km de70/80kr yakan ve bide şehir içinde bukadar kıvrak olabilen sağlam bir motor gösteremez kimse bana göstersede yalan söyler olsun biz böyle iyiyiz:):cat:
evet aykan sana katılıyorum ama her motorcunun hayalidir büyük motorlar onlarıda anlıyorum :P
aykan
21 Nisan 2009, 22:57
evet aykan sana katılıyorum ama her motorcunun hayalidir büyük motorlar onlarıda anlıyorum :P
büyük motor alsamda bu motoru satıp taki enjeksiyonlusu gelene kadar şehir içinde başka motor düşünmem.....:cat:
motorhocası
21 Nisan 2009, 23:07
Keşke İnnova alsaydım demeye başladım, bıktım Cgl ile 5 vites zırt bırt vites değiştirmekten, vitesler çok çabuk bitiyor:pr:
aykan
21 Nisan 2009, 23:10
Keşke İnnova alsaydım demeye başladım, bıktım Cgl ile 5 vites zırt bırt vites değiştirmekten, vitesler çok çabuk bitiyor:pr:
kendin kaşındın:Pneyse iyidir cgl:cat:
motorhocası
21 Nisan 2009, 23:25
kendin kaşındın:Pneyse iyidir cgl:cat:
Suç kimin kaşınması gereken Honda Türkiye bir getiremedi en tutulan modelini ben ne yapayım:P
aykan
21 Nisan 2009, 23:28
Suç kimin kaşınması gereken Honda Türkiye bir getiremedi en tutulan modelini ben ne yapayım:P
hehe:Pya sorma sinir oldum beklemekten bende ama innova innovadır diyoruz işte gıcık honda:P
motorhocası
21 Nisan 2009, 23:41
hehe:Pya sorma sinir oldum beklemekten bende ama innova innovadır diyoruz işte gıcık honda:P
Ben yeni innova için eski innova hatta C90 satanlara karşıyım:mrgreen:, hepsi de keyif makineleri, karbüratörlü ile enjeksiyonlu arasında bu hacimde farklı bir özellik beklemeyin. Yakıt bile başabaş gidiyor.
http://www.spritmonitor.de/en/overview/18-Honda/0-All_models.html
aykan
21 Nisan 2009, 23:50
evet aynen öle ben dedim zaten enjeksiyon hikaye diye sadece zamana ayak uydurmakla ilgili fark elbette olacaktır ama ne yakıyoki motor zaten santilitrelerle ifade edilen farklar için bu motordan vazgeçilirmi.
Knight_eagle
22 Nisan 2009, 19:27
haklısın aykan biz böyle iyiyiz ne demek istediğimi anladınız işi olan sorunu olan arkadaşlar işleri olduğunda da değilde her zaman burada olsalar demek istedim :) Ben innovamı aldığım günden itibaren bakıp takip ettiğim bir konu
aykan
22 Nisan 2009, 21:09
haklısın aykan biz böyle iyiyiz ne demek istediğimi anladınız işi olan sorunu olan arkadaşlar işleri olduğunda da değilde her zaman burada olsalar demek istedim :) Ben innovamı aldığım günden itibaren bakıp takip ettiğim bir konu
neyse arkadaşlar sorun diğil ben motorumdan çok menunum hiçbir motordan kalmadığım kadar forever innova...
bugün yağ değiştirdim ve inanılmaz bir farka şahit oldum petrol ofisine tesadüfen ugramıştım orada 10/40 sentetik modelini gördüm ve 10tl hemen aldım ve koydum motora valla çokda memnun kaldım castrolden artısı bile oldu vites geçişleri düzeldi dahada yumuşak hale geldi ve aynı şekilde çekişdede hiçbir kayıp olmadı yabancı markalara tonla para ödemektense yerli malını tercih ederim hemde yarı fiyatına...aşşagıda gri olanı 10/40 koydum süpermiş!
http://img232.imageshack.us/img232/2415/petrolofisimotosikletya.jpg (http://img232.imageshack.us/my.php?image=petrolofisimotosikletya.jpg)
motordelisi_
23 Nisan 2009, 13:46
beyler!güzel bi video koysanızda bizde innovanın neler yapabildiğini görsek::nede olsa motor sahibi sizlersiniz:)gözümüz gönlümüz açılsın
Knight_eagle
25 Nisan 2009, 22:21
Hey millet nerelerdesiniz ? 2 gündür kimseden ses çıkmıyor.
İnnova'da kullanmak için kask almak istiyorum.Motorumu aldığım zaman ucuz bir kask almıştım fakat sadece görüntüden ibaret o kadar, Fiyat olarak max 120-150 TL olabilir.Sağlam fullface dediğiniz kapalı kask olarak ne önerirsiniz sizler hangi marka ve modelleri kullanıyorsunuz ?
aykan
26 Nisan 2009, 00:08
Hey millet nerelerdesiniz ? 2 gündür kimseden ses çıkmıyor.
İnnova'da kullanmak için kask almak istiyorum.Motorumu aldığım zaman ucuz bir kask almıştım fakat sadece görüntüden ibaret o kadar, Fiyat olarak max 120-150 TL olabilir.Sağlam fullface dediğiniz kapalı kask olarak ne önerirsiniz sizler hangi marka ve modelleri kullanıyorsunuz ?
ls2 carton bak dostum sağlam bişiy..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO