Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Knight_eagle
26 Temmuz 2008, 15:14
"satoyama" xenon taktırmak kaça mal oldu güzel olmuş...
satoyama
26 Temmuz 2008, 15:23
yanına bi arkadaş buluyosun H4 far kullanan gidip 2 niz alıyor taktırıyorsunuz 200ytl 2 ye bölünüyor yani 100ytl
aykan
26 Temmuz 2008, 18:50
beyler lastik konusunda tavsiye bekliyorum??
cevran hoca foto makinası yok şu an elime geçince çekicem o bölgeleri:cat:
satoyama
26 Temmuz 2008, 22:50
@aykan kardeş ben koca istanbulda innova lastiği bulamadım ha 17" dunlop lastik çok ama innovanın üzerindekinden değil bildiğimiz klasik 2.25ön 2.50arka var ama yine dunlop öneririm
aykan
27 Temmuz 2008, 01:17
@aykan kardeş ben koca istanbulda innova lastiği bulamadım ha 17" dunlop lastik çok ama innovanın üzerindekinden değil bildiğimiz klasik 2.25ön 2.50arka var ama yine dunlop öneririm
dostum serviste bi çeşit tayvan yapımı ve birebir uyan lastik var ama marka yabancı inceleyip karar vericem..
satoyama
27 Temmuz 2008, 06:17
dostum serviste bi çeşit tayvan yapımı ve birebir uyan lastik var ama marka yabancı inceleyip karar vericem..
abicim sakın haa metzeller ve dunlop harici bi lastikse tavsiye etmem :cat: bu iş şakaya gelmez yoksa en kolay bulunan lastik bu tarz lasitiktir çifti 50 ytl dunloplar burda
aykan
27 Temmuz 2008, 12:04
abicim sakın haa metzeller ve dunlop harici bi lastikse tavsiye etmem :cat: bu iş şakaya gelmez yoksa en kolay bulunan lastik bu tarz lasitiktir çifti 50 ytl dunloplar burda
aslında dunloptan memnun sayılırım geç aşınan kaliteli bi lastik fakat eksisi çok viraj hakimiyeti düşük ıslak zeminde dans ediyor arkası motorun aslında türk yapımı irc vardı bende diğer wave varken 1 gr kayma yapmadı hiç bir koşulda tekrar uygun ebat bulursam koyabilirim üstüne..
cevran07
28 Temmuz 2008, 01:29
vaybee innova işte daha n diyebilirimki 114 km yol yaptım 2,5 ltre yakıt yaktım 8,5 ytl'ye gidiş geliş depomu doldurdum km'de n kadar yakmış hesaplayın ben hesapladım sizlerde hesaplayın benzin buradan ben 3,410 lira'ya aldım sürat 80i geçmedi bilenbilir antalya bademağacı gidiş geliş..!!:cat:
beyler lastik konusunda tavsiye bekliyorum??
cevran hoca foto makinası yok şu an elime geçince çekicem o bölgeleri:cat:
::dalga:: lastik konusu pirelli almanı tavsiye ederim bizzat kullanıyorum..!!
ben alacaktımda çalınma ihtimali yüksek allah korusun aman aman..!!:farao:
mondializzet100
28 Temmuz 2008, 11:45
cevran07
Dostum sen gaza hiç dokunmuyorsun heralde..:P
Benimki 3,7 lt ile 140 km ancak gidiyor (tam gaz)..:)
cevran07
28 Temmuz 2008, 21:34
sonuç 33 kuruş mu çıkıyo 80 ni geçmedim 10,000 km'de kazadan sonra artık basamaz oldum..!!
satoyama
29 Temmuz 2008, 02:16
arkadaşlar ben geçen tekirdağa 25 km kala aldım ist geldim 160km olmuştu ve hala benzin vardı bide o kalan benzinle unkapanına gittim yani nerdeyse 185km kadar gitti inanın
cevran07
29 Temmuz 2008, 14:36
biraz daha zayıf olsam baya az yaktırırımda veya rampa aşağı inişlerde motoru stop ederim oda düşürür yakıtı..!!
badboy90
29 Temmuz 2008, 17:19
Ya arkdaşlar benmde kafamı karıştıran bişey var:silent:bende ilk motorumu alıcam daha önce bi kaç scotter kullandım ama hatırlamak bile istemiyorum:mrgreen: tanıdık bi motorcuda honda innova var 2006 model önden kazalıymış motor adam dio ki sigortadan 500 ytl aldım 350 ytl masraf yptm ve motor şuan sağlam dio ve motora 1 milyar istio ne dersiniz ne yapaym??:pale:
sedat_57
29 Temmuz 2008, 17:26
Ya arkdaşlar benmde kafamı karıştıran bişey var:silent:bende ilk motorumu alıcam daha önce bi kaç scotter kullandım ama hatırlamak bile istemiyorum:mrgreen: tanıdık bi motorcuda honda innova var 2006 model önden kazalıymış motor adam dio ki sigortadan 500 ytl aldım 350 ytl masraf yptm ve motor şuan sağlam dio ve motora 1 milyar istio ne dersiniz ne yapaym??:pale:
km sine bi bak sonra bilen birine göster yada kendin incele harhangi bi sorunu yoksa vergi borcu ruhsat falan al tabi 1000 lira bedava o motora hemide 2006:P:):P
cevran07
29 Temmuz 2008, 18:28
yaw badboy sen daha buradamısın uç uçç bir an önce adamı notere götür..!!
badboy90
29 Temmuz 2008, 18:55
km sine bi bak sonra bilen birine göster yada kendin incele harhangi bi sorunu yoksa vergi borcu ruhsat falan al tabi 1000 lira bedava o motora hemide 2006:P:):P
Km sine baktım 4500 olması lazım ama adam kazadan sonra bi parçasını deiştirmiş aklıma gelmoo şmdi:pr: o yüzden km si aslında 4500 den biraz daha fazlaymş ama zten bu kuyumcunun birinde kurye motoruydu cokta fazla deil dio km si borcu flnda yok kaıdı geldi:wiinkk:Acaba bana ne kdar lık masraf açar en kötü ihtimali düşünürsek:silent:
yaw badboy sen daha buradamısın uç uçç bir an önce adamı notere götür..!!
Tamam abi ayıp edion hemen :pbu arada ismim ugurrr:bounce:
satoyama
29 Temmuz 2008, 22:52
badbpy90 kardeş aman dikkat et 350 ytl o motorun ön takımına yetmez parçaları pahalı ayrıca ön şasi eğrildimi daha düzen tutmuyor komple değişmedikçe 2006 model 4500km bi innova en az 2400 eder tabi kazasız:cat: ha git bak içine sinerse binilecek gibiyse 1000 lira bedava
badboy90
30 Temmuz 2008, 00:10
badbpy90 kardeş aman dikkat et 350 ytl o motorun ön takımına yetmez parçaları pahalı ayrıca ön şasi eğrildimi daha düzen tutmuyor komple değişmedikçe 2006 model 4500km bi innova en az 2400 eder tabi kazasız:cat: ha git bak içine sinerse binilecek gibiyse 1000 lira bedava
anladıım kadarıyla motorcu arkadaşın taktıı parçalar 2. el çünkü çiizkler var üzernde ufak ufak 2. el parça almış hondaya ait onları takmış bu arada ben motordan pek anlamam dediim gibi ilk motorum olcak bu motor eer olursa ön şaşi ne anlama geliyor?nasıl anlayablrm eğilip eğilmediğini bu konuda bilgilendrirseniz çok sevinirim:pale:
sedat_57
30 Temmuz 2008, 00:13
anladıım kadarıyla motorcu arkadaşın taktıı parçalar 2. el çünkü çiizkler var üzernde ufak ufak 2. el parça almış hondaya ait onları takmış bu arada ben motordan pek anlamam dediim gibi ilk motorum olcak bu motor eer olursa ön şaşi ne anlama geliyor?nasıl anlayablrm eğilip eğilmediğini bu konuda bilgilendrirseniz çok sevinirim:pale:
kısacasi bi honda servisine göster için rahatlasin... hiç olmazsa temizse gercekten orda sana bilgi verirler sende alirsin yada almazsin 1000 ytl cok güzel bi rakam yani bedava:queen::queen:
badboy90
30 Temmuz 2008, 00:23
kısacasi bi honda servisine göster için rahatlasin... hiç olmazsa temizse gercekten orda sana bilgi verirler sende alirsin yada almazsin 1000 ytl cok güzel bi rakam yani bedava:queen::queen:
ya adam tanıdık hatta bizim burda bşka bi tanıdımız var araya onu soktuk ondanda cok cekinirler yani ama adamın bi iş anlayşı var motoru üzerine almadıkça dışarıya vermem dio biz motorcu deilmiyis bize güvenmion mu fln dio hatta açık açık şunuda söylemş babama aslında bu 4500 km de deil bişeyi deiştikten sonra km si düşmüş mü 0 lanmş mı bişiler olmş her neyse ben bi tanıdımla gittim motoru çalıştırdık vites attırdıkdk sesini fln dinldk bi sorun yok dedi alablrsn ama kullansak daha iyi olur dedi peki ben o yerin eğri olup olmadıını nasıl öğreneblrm kendi başıma:pale:
sedat_57
30 Temmuz 2008, 00:29
ya adam tanıdık hatta bizim burda bşka bi tanıdımız var araya onu soktuk ondanda cok cekinirler yani ama adamın bi iş anlayşı var motoru üzerine almadıkça dışarıya vermem dio biz motorcu deilmiyis bize güvenmion mu fln dio hatta açık açık şunuda söylemş babama aslında bu 4500 km de deil bişeyi deiştikten sonra km si düşmüş mü 0 lanmş mı bişiler olmş her neyse ben bi tanıdımla gittim motoru çalıştırdık vites attırdıkdk sesini fln dinldk bi sorun yok dedi alablrsn ama kullansak daha iyi olur dedi peki ben o yerin eğri olup olmadıını nasıl öğreneblrm kendi başıma:pale:
ben şahsen öyle diyen adamdan farampülü bile almam:P ne demek biz motorcu degilmiyiz bize güvenmiyonmu....Dostum adam tanidik olabilir ama arkadaşlik başka dostluk başka alişveriş yapmak başka adam belki elindeki makinayi çikartmaya çalişiyor innova zaten saglam motor kullanmadim ama hakkinda cok forum okudum hoşumada giden bi alet az yakiyor bi kere:):mrgreen:yamuk oldugunu nasil anlarim diye bana sorma ben bilmem:)
badboy90
30 Temmuz 2008, 01:03
ama elimde hem bi kozum var gözünü korkutcak hemde adam açık sözlü mesela al sana 4bin km motor die satabilirdi ve adam zten araya birini sokmadan önce satmaya yanaşmıyordu o fiyata ya bizim anladıımız kadarıyla motorda yada bşka yerinde bi sorun yok gözle görünen işte bide kullanıp direksiyona falan bakmak gerekir var mı bi yamukluk die ama kime sorsam boşver isterse direksiyon arızalı olsn honda bu onu hallederiz çok ucuz kaçırma dio ya bşka bi kaç arkdaş daha yok mu bana yardım edebilcek?:cyclopsan
aykan
30 Temmuz 2008, 10:41
ama elimde hem bi kozum var gözünü korkutcak hemde adam açık sözlü mesela al sana 4bin km motor die satabilirdi ve adam zten araya birini sokmadan önce satmaya yanaşmıyordu o fiyata ya bizim anladıımız kadarıyla motorda yada bşka yerinde bi sorun yok gözle görünen işte bide kullanıp direksiyona falan bakmak gerekir var mı bi yamukluk die ama kime sorsam boşver isterse direksiyon arızalı olsn honda bu onu hallederiz çok ucuz kaçırma dio ya bşka bi kaç arkdaş daha yok mu bana yardım edebilcek?:cyclopsan
motorun tam olarak uzman incelemesi geçirmesi şart bana çok ucuz geldi o halde ancak ön takımda sorun varsa ve değişmesi gerekiyorsa maşa burçlar vs 300-400 e kadar yolu var...
eger test edebilirsen motora bindiğinde çekme olacaktır eger çekme varsa maşa yamuktur şasidede herhangibir çatlak olabilir grenajların sökülüp bakılması gerek...
cevran07
30 Temmuz 2008, 13:57
bak uğur n yap biliyomusn motoru test etme bahanesiyle al resimlerini çek ama o sağ sol yan kapaklarını sökebilsen şase'yi görebilsek sana net bilgi verirdimde neyse ya kuyumcu motoru pek kafama yatmadı şimdi hor kullanmışlardır..
badboy90
30 Temmuz 2008, 14:15
bak uğur n yap biliyomusn motoru test etme bahanesiyle al resimlerini çek ama o sağ sol yan kapaklarını sökebilsen şase'yi görebilsek sana net bilgi verirdimde neyse ya kuyumcu motoru pek kafama yatmadı şimdi hor kullanmışlardır..
Kapakları almadan sökemem ama yandan fotoğrafını çekebilirm istersn o yeterli olur mu
aykan
30 Temmuz 2008, 18:56
beyler eksozstla ilgili modifiye yapanınız varmı bazı arkadaşlar matkapla tek delik açıp yüksek devirlerde 1 hp ye yakın güç elde ettiğini söylüyorlar abartılı rahatsız edici olmadan eksoza ne gibi müdahele yapılabilir??burada açılacak olan delik geri tepme basıncını olumsuz etkileyecek düşük devirlerde çekiş düşecek ancak yüksek devirlerde bi gelişme hissedilebilirmi??
satoyama
02 Ağustos 2008, 01:46
...................................
badboy90
02 Ağustos 2008, 01:56
Baba geçmiş olsn ya ::sas:: valla izmirdeyim kşke yardım edebilseydm ama sendede suç var ya
bulundu mu motor bi haber var mı:silent:
aykan
02 Ağustos 2008, 13:55
neoldu birinin motorumu çalındı????
badboy90
02 Ağustos 2008, 14:22
Dün akşam satoyama nın motoru çalınmştı ya noldu acaba merak ettm:pale:
satoyama
02 Ağustos 2008, 15:06
Dün akşam satoyama nın motoru çalınmştı ya noldu acaba merak ettm:pale:
bulundu bulundu:)
aykan
02 Ağustos 2008, 15:09
bulundu bulundu:)
geçmiş olsun dostum nası oldu ya nası çalmışlar ....işe bak:cyclopsan
badboy90
03 Ağustos 2008, 00:38
nasıl buldun dostum yawwww :queen:::cheeeeer
satoyama
03 Ağustos 2008, 02:06
motor yenibosnada çalındıktan yaklaşık 11 saat sonra gece saat 04:00 de yenibosna civarında bulundu terkedilmiş bi halde ekipler görmüş ön grenajı kırıp düz kontak yapmışlar kablolar birbirine deyince sigorta atmış yapamamışlar öylece bırakmışlar motoru toplam 7 km civarı kullanmışlar depoyu 15170km de doldurmuştum km sayacına bakmıştım 15177 de bırakmışlar motor çalışmayınca kasıtlı olarak sağına soluna zarar vermişler aynalar kırılmış peg ler eğilmiş topcase demiri eğilmiş nasıl becermişler anlamadım yapanları Allaha havale ettim o en doğrusunu bilir motoru çalan satma amaçlı değil biraz gezip sonra sağını solunu kırmak için bana kasıtlı yapılan bi durum zaten tahmin ettiğim gibi şebeke işi olsaydı çoktan yok olmuştu ortadan motor üzerinde parmak izi aradılar fakat bulamadılar:silent: ama ben kimsenin malına maneviyatına zarar vermedim fotolarını buraya koymaya utanıyorum :(
badboy90
03 Ağustos 2008, 10:46
harbiden artık nasıl bi şahsiyet ypmşsa böle bişeyi madem kaçırdıın motoru kullanamıcak kadar salaksın bari sağlam bırak motoruu:jocolor: aslnda resmleride merak ettm kimbilr ne hale getirdi şrefsizlr ama yne koymak istemiosan sn blrsn bu arada sen nie utanıon onlar utansın adiliklerndn
mondializzet100
03 Ağustos 2008, 10:50
satoyama
Dostum çok geçmiş olsun..:)
Motorun bulunması sevindirici..
Dostum zaten senin motorunda çekmediği kalmadı..:Pönce sinyaller sonra aynalar..
badboy90
03 Ağustos 2008, 10:53
Gitcen çalan kişiyi bulcan aynaları sinyali n kdar kırık varsa motordan adama töbe töbee :P
no_name
03 Ağustos 2008, 12:34
geçmis olsun
bunlar hale üretiliomu hondanın sitesinde göremedim
Knight_eagle
03 Ağustos 2008, 23:19
satoyama çok geçmiş olsun
satoyama
04 Ağustos 2008, 09:19
sağolun arkadaşlar
mondializzet100
04 Ağustos 2008, 14:36
Innova üretimden kalkmıştır !
cevran07
06 Ağustos 2008, 16:33
yahu satoyama n iş vallahi çok şaşırdım şimdi hayret ettim n desem boş neyse çok çok geçmiş olsun ellleri kolları kırılsın kopsun cayır cayır yansınlar cehennem ateşinde..!!
aykan
06 Ağustos 2008, 19:06
parçaları pahalı motorlara sarkıntılık ediyorlar genlede innova onlar için biçilmiş kaftan....
cevran07
08 Ağustos 2008, 18:52
sinyal lambamı kırmışlar sol tarafın ana avrad düzliman sövdüm..!!
satoyama
10 Ağustos 2008, 14:38
arkadaşlar parçalarımın bir kısmı geldi servise telefonda sipariş ettiğim için biraz eksikler vardı bunların en komiği aynlar orjinal ktusundan bi açtım sabitleme somunlar yok gökhan usta bu şekilde olmaz takamayız dedi şaşırdım çünkü somunu ble farklı dişmiş piyasada bulamazmışım ayrıca o bağlantı yerlerini kaparan lastik körük bile ayrı sipariş ediliyormuş honda da parça var ama bi vidasını bile ayrı satıyor ama genelde normal olarak ayna kırılında vide orda kalır ama bende çalındığı için toptan gitmiş o yüzden o vidada sipariş edilicek basamak demirini ve lastiklerini değiştirdim ikiside eğilmişti zaten o pegler olmasa motor çok hasar görürmüş 200ytl gibi bi masrafla motoru eski haline getirebiliyorum
kısaca hondada her parça mevcut ama sipariş eerken çok dikkat etme lazım
satoyama
12 Ağustos 2008, 03:35
http://www.sahibinden.com/en_uygun_en_temiz_innovaWQQaXQQ9629207WQQpXQQdispl ayitem
satıyorum arkadaşlar:salut:
cevran07
12 Ağustos 2008, 15:32
bende yağ aldım castrol 1 ltre 12 ytl arka ses tamburları var jantın içinde üçgen plastik 5 ytl carter tapası için somun aldım 850 ykr toplam =18 ytl..!!
xmanos32
12 Ağustos 2008, 16:55
:pr:tamam tamam arkadaşlar siz haklısınız ben konuyu biraz(daha fazla olabilir) :d abartmısım galiba sorry mt camiası izzet 222 sanada sorry tamam titanlar yokuşu 20-25 le cıksın ybrlerde 30-35 le cıksın innovalarda 120yle cıksın tamam titan kötüdür ybr kötüdür ınnova iidir innova innova yaşasın innova :D::d şimdi oldumu ??????????????????????????:pr:
Knight_eagle
14 Ağustos 2008, 22:59
kafa zırıltısını çözen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.geçenlerde kafayı söküp arasına sünger parçaları koydum ilk günlerde güzeldi ses kesilmişti sonra yine ses yapmaya başladı.Bu sorunu nasıl çözeceğim?
cevran07
15 Ağustos 2008, 20:01
kafa zırıltısını çözen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.geçenlerde kafayı söküp arasına sünger parçaları koydum ilk günlerde güzeldi ses kesilmişti sonra yine ses yapmaya başladı.Bu sorunu nasıl çözeceğim?
yaw sorma o zıkkım bendede başladı parçalattıracak kendini bana komple kafamın tasını attırıyo
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO