Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Mehmet-03
02 Ocak 2012, 17:04
Özellikler
Motor : Tek silindir 4 Zamanlı
Silindir Hacmi : 149
Sıkıstırma Oranı : 9.0 ± 0.1 : 1
Maksimum Güç : 8.5kW at 8000min-1
Çalıştırma : El ile / Ayak ile
Ön fren : Disk
Arka fren : Disk
Yağlama Tipi : Yağ Pompası
Ön Lastik : 2.75-21 45P
Arka Lastik : 4.60-18 63P
Boyutlar U-G-Y mm : 2090x815x1200
Şanzıman : Manuel / 5 vites
http://www.mondialonline.com/_files/mondialsatis.com/urun_resim/big_1327.jpg
üstadım bu modeller modialin stesınde yok dolayısı ile fıyat bılgılerıde yok keşke onlarıda paylaşsaydınız
Mengu16
05 Ocak 2012, 01:25
üstadım bu modeller modialin stesınde yok dolayısı ile fıyat bılgılerıde yok keşke onlarıda paylaşsaydınız
http://www.mondialmotor.com.tr/images/stories/FIYAT-LISTELERI/2012-PERAKENDE-FIYAT-LISTESI.pdf
positive
05 Ocak 2012, 01:54
Mondialin satış politikasını anlamış değil arkadaşım sen 250 cc cross çıkaracağına ilk bunu çıkar zaten çok beğenilirse büyütmeye gidildiğinde senin 250 ccni alır.Ama Mondial ne yapıyor 250 cc çıkardı 7 binden kim güvenipte alır.Herneyse vatana millete hayırlı olsun site de yok siz nereden buldunuz acaba? Fiyat tablosunda 3.5 bin fiyat iyi gibi ama bakalım nasıl bir parçaymış.
Mengu16
05 Ocak 2012, 01:57
Mondialin satış politikasını anlamış değil arkadaşım sen 250 cc cross çıkaracağına ilk bunu çıkar zaten çok beğenilirse büyütmeye gidildiğinde senin 250 ccni alır.Ama Mondial ne yapıyor 250 cc çıkardı 7 binden kim güvenipte alır.Herneyse vatana millete hayırlı olsun site de yok siz nereden buldunuz acaba? Fiyat tablosunda 3.5 bin fiyat iyi gibi ama bakalım nasıl bir parçaymış.
Mondial'in normal sitesindeki model fiyat listesinin en altinda bu verdigim link var.
positive
05 Ocak 2012, 02:02
Mondial'in normal sitesindeki model fiyat listesinin en altinda bu verdigim link var. Yok onu demiyorum ben :) ,dediğim bu resimi ve özellikleri nereden bulmuş konuyu açan arkadaş
Mengu16
05 Ocak 2012, 02:07
Arkadaş bayii galiba.
Mehmet-03
05 Ocak 2012, 15:44
Arkadaşlar Forum Bölümünde Motorsiklet resimlerine girerseniz orada 2012 model mondial motorsiklet resimleri diye bir konu atım orda gerçek resimleri var.Ayrıca Mondial Bayii siyim.Fiyatları arkadaş vermiş
Halil Karamanoğlu
15 Ocak 2012, 15:49
hala satın alan yok mu bu modeli arkadaşlar bilgi lazım hadin hele :)
kursattekin
15 Ocak 2012, 15:53
nasil bayisin elinde motor yok :) :queen:
eren özer
15 Ocak 2012, 15:57
Mondial resmi sitesinde Mevcut bu model cross bölümümde yer alıyor
http://www.mondialmotor.com.tr/modellerimiz/cross/cross-x-treme-max.html
Fiyatı 3.485 tl
3.000 tl civarı olsa mc-x yerine bu daha çok tercih edilir diye düşünüyorum
jetrace
16 Ocak 2012, 04:18
bayilere geldimi bu motor bilen varmı?
Halil Karamanoğlu
16 Ocak 2012, 17:49
gelmiş sahibinden de bayiler fiyat veriyo, elimizde diyorlar.
eren özer
16 Ocak 2012, 18:13
3.400 e satıyorlar
ozrace
16 Ocak 2012, 18:37
kanuni 'nin cross 150 modeline benziyor.hem tip hemde fiyat olarak...
leventmotor
16 Ocak 2012, 23:43
Sitesindeki resimlere göre:motor bloğu KANUNİ crossla aynı.Niye üzerine MONDİALlin MC modelindeki motoru koymamışlar anlamıyorum.ARORA motorda daha önce RAMZEYin getirmiş olduğu 200GY modelini getirmiş,ama sitesinde fiyat bilğisi yok.MOTORANda: KUBA CROSSun,benzeri 250 lik bir model getirmiş.Devamını arkadaşlardan bekleriz.
eren özer
16 Ocak 2012, 23:56
:D Arora da suzuki tip diyor artık ne demeye çalışıyorsa fiyatıda 6.000 lira 2 3 yerde gördüm .sanki gerçek suzuki getirmişde :P
leventmotor
19 Ocak 2012, 05:55
Desene ARORA uçmuş.MONERO MOTOR: motor bloğu birebir aynı(XS200-2V),sadece şasesi farklı bumodel için 2,600 lira istiyor.Bir şase değişince motor 6.000 lira oluyorsa.Demek PARA böyle kazanılıyor.
Mehmet-03
19 Ocak 2012, 19:13
kursattekin kardeşim burada hava -18 cross vaktimi
cenkito
22 Şubat 2012, 21:58
Arkadaslar sonunda bende aranıza yeni motorumla katıldım. pazartesi insallah teslim alacam
CROSS X-TREME MAX 150 :cherry:
gargi amca
22 Şubat 2012, 22:05
hadi hayırlısı olsun. fotoğraf koyarsın artık bekleriz.
Arkadaslar sonunda bende aranıza yeni motorumla katıldım. pazartesi insallah teslim alacam
CROSS X-TREME MAX 150 :cherry:
Kardeş ciddi misin? Fuardan sonra gelecek diye biliyodum bayilere bayiden öyle demişlerdi bana .
cenkito
23 Şubat 2012, 01:00
Tabi ki ne demek hele bi teslim alayım, biryerde vardı kartıma uygun taksiti yoktu bende baska bayiden aldım ama onunda elinde yoktu hemen sipariş verdi hafta sonuna alacam hayırlısıyla, kargo yu bekliycez :(
---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:55 ----------
hadi hayırlısı olsun. fotoğraf koyarsın artık bekleriz.
Tabi ki ne demek hele bi teslim alayım, biryerde vardı kartıma uygun taksiti yoktu bende baska bayiden aldım ama onunda elinde yoktu hemen sipariş verdi hafta sonuna alacam hayırlısıyla, kargo yu bekliycez :(
---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:57 ----------
Kardeş ciddi misin? Fuardan sonra gelecek diye biliyodum bayilere bayiden öyle demişlerdi bana .
Kardes adana bayilerinde suan hazırda var, satısta yani...
Bugün bayiye gittim inceledim motoru . Süper bi görüntüsü var çok yakışıklı tipi oldukça kalıplı ybr alıcaktım vazgeçtim bu makineden alıcam .
cenkito
01 Mart 2012, 02:16
Bu motorda kopyaymıs ama olsun ben motorumdan gayet memnunum
http://umglobal.com/es/index.php/double_purpose/dsr#.T06jFHlUQoE
Hayırlı olsun performansı falan nasıl? anlat biraz yav :)
Mengu16
01 Mart 2012, 02:33
Bu motorda kopyaymıs ama olsun ben motorumdan gayet memnunum
http://umglobal.com/es/index.php/double_purpose/dsr#.T06jFHlUQoE
Kopya falan değil, en azından verdiğiniz linkteki motordan kopya değil, um motor da mondial gibi bir çinli üreticiden alıp üzerine markasını bastırıyor. Sattığı modeller düpedüz çinli.
resulyekeler
04 Mart 2012, 23:59
Tabi ki ne demek hele bi teslim alayım, biryerde vardı kartıma uygun taksiti yoktu bende baska bayiden aldım ama onunda elinde yoktu hemen sipariş verdi hafta sonuna alacam hayırlısıyla, kargo yu bekliycez
kardeş hayırlı olsun.resimlerini ve izlenimlerini paylaşırsan seviniriz
cenkito
05 Mart 2012, 10:57
Kopya falan değil, en azından verdiğiniz linkteki motordan kopya değil, um motor da mondial gibi bir çinli üreticiden alıp üzerine markasını bastırıyor. Sattığı modeller düpedüz çinli.
Kopya sözü yanlış oldu galiba,
sadece sunu söylemeliyim motorumdan oldukça memnunum, çekiş gücü muhteşem, hiç de 150 lik gibi değil, ama şuan rodaj da oldugun dan limitlerine cıkmıyorum, çeyrek kol gaz turu böyleyse sonrasını düşünemiyorum, en kısa sürede resimler eklenecek :cat:
---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:49 ----------
http://img35.imageshack.us/img35/3161/cenkito.jpg
fuarda dikkatlice inceledim motoru, malzeme kalitesi diğer çinli motorlara göre oldukça iyi. motor blogu, bağlantı yerleri, borular, ve aksam gayet sağlam görünüyor.
3.500 gibi bir rakama hafif enduro keyfi yaşanabilir.
cenkito
05 Mart 2012, 11:11
Lastikleri beklemediğim kadar iyi yol tutuş sağlıyor, son sürati merak edenler için de cok rahat 80 km/s gördüm, ama dediğim gibi rodaj dolayısıyla motorumun üst limitlerine cıkmadım, suan sadece 150km de, gün gectikce sorularınıza cevap vermeye ve deneyimlerime yer vermeye calısacagım.
---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:09 ----------
Ben aslında kanuni cross 150 almayı düşünerek bayiye gitmiştim fakat yanında mondiali görünce fikrim anında değişti ve aynı gün mondil imi aldım, cıktım :cherry:
ozrace
05 Mart 2012, 11:44
bende fuar'da inceledim.ne yalan söyleyim 150cc olmasına karşı bayağı kalıplı duruyor.malzemeler kaliteli.şasesi kanuni den daha güzel duruyor.benim bile aklıma yattı açıkçası bu ara kros bakıyorum sıfır almak istemiyorum ama bu motor çok hoşuma gitti :mrgreen:
resulyekeler
05 Mart 2012, 17:06
Kopya sözü yanlış oldu galiba,
sadece sunu söylemeliyim motorumdan oldukça memnunum, çekiş gücü muhteşem, hiç de 150 lik gibi değil, ama şuan rodaj da oldugun dan limitlerine cıkmıyorum, çeyrek kol gaz turu böyleyse sonrasını düşünemiyorum, en kısa sürede resimler eklenecek :cat:
---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:49 ----------
http://img35.imageshack.us/img35/3161/cenkito.jpg
CENK BEY DÜZ YOLDA SON SÜRET NE GÖRÜYOR Bİ TEST EDİP BİZE DÖNERSENİZ SEVİNİRİZ.BİKERE DENEMEK RODAJA ZARAR VERMİYOR.
cenkito
05 Mart 2012, 23:44
Motorumun son hızını bugun yokladım 90-100 gibi bir deger görüyor fakat torku cok yüksek bir makina, 5 . viteste 50-60 km/saat hızda bile cok rahat topluyor ve hızlanıyor, eger bu hız da artıs olmazsa dişli degişme olayını düşünüyorum, motor yeni oldugundan suan yüksek devirde sübablar ses yapıyor, asıl degerleri ilk bakım sonrasında söyleyebilirim. onun haricinde yol tutus ve sehir içi kullanım konularında gayet memnunum, boyum 1.80, bayagı kemikli ve yüksek bir makina. Yakıt konusuna gelince depoyu fulleyeli 118 km oldu biraz daha yol yaptıktan sonra dolum yapıp sehir içi tüketim bilgilerini de sizlerle paylasacagım.
buralpdi
06 Mart 2012, 14:57
Motorumun son hızını bugun yokladım 90-100 gibi bir deger görüyor fakat torku cok yüksek bir makina, 5 . viteste 50-60 km/saat hızda bile cok rahat topluyor ve hızlanıyor, eger bu hız da artıs olmazsa dişli degişme olayını düşünüyorum, motor yeni oldugundan suan yüksek devirde sübablar ses yapıyor, asıl degerleri ilk bakım sonrasında söyleyebilirim. onun haricinde yol tutus ve sehir içi kullanım konularında gayet memnunum, boyum 1.80, bayagı kemikli ve yüksek bir makina. Yakıt konusuna gelince depoyu fulleyeli 118 km oldu biraz daha yol yaptıktan sonra dolum yapıp sehir içi tüketim bilgilerini de sizlerle paylasacagım.
paylaşım için çok teşekkürler
erkantrk
12 Mart 2012, 22:34
hayırlı olsun dostum bende düşünüyorum vibrasyon warmı acaba
yamyamaha
12 Mart 2012, 22:50
allan arkadaşlar güle güle kullansın. bir gün zaten herkes enduro/cros cu olacak. :)
Beyler bende bugün itibariyle xtrem max sahibi oldum . 3400 e aldım bulunduğum ilçede ilk alan benim sanırım :D motorun görüntüsü süper gerçekten yanlız benzin ibresi yok motorda :) o kötü ama tavsiye ederim performansıda kullandıkça görecez artık .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
Beyler bide bu motorun en çok hoşuma giden tarafı trafikte giderken tepeden bakıyon yüksek olduğu için cross kullanmak keyifli gerçekten :)
positive
13 Mart 2012, 00:03
Beyler bende bugün itibariyle xtrem max sahibi oldum . 3400 e aldım bulunduğum ilçede ilk alan benim sanırım :D motorun görüntüsü süper gerçekten yanlız benzin ibresi yok motorda :) o kötü ama tavsiye ederim performansıda kullandıkça görecez artık .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
Beyler bide bu motorun en çok hoşuma giden tarafı trafikte giderken tepeden bakıyon yüksek olduğu için cross kullanmak keyifli gerçekten :)
Hayırlı uğurlu olsun.İleride cross/enduro hayalim var bu konuyu devamlı kontrol edeceğim yorumlarınız benim ve benim gibiler için çok değerli.Ben torku merak ediyorum MC-X'e göre nasıldır verilerde daha az gözüküyordu sanırım.Mesela % 45 eğimli bir yolu kaç hızla yorulmadan çıkabilir?
buralpdi
13 Mart 2012, 11:42
güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin
cenkito
13 Mart 2012, 18:36
hayırlı ugurlu olsun :)
güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin
Sağolasın teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
hayırlı ugurlu olsun :)
eyvallah sağol :)
sanırım benim klometre fazladan yazıyor
cenkito
21 Mart 2012, 10:36
sanırım benim klometre fazladan yazıyor
sana bunu düşündüren ne oldu? bende ön frenden pek memnun degilim daha iyi olabilirdi
gps ile ölçtüm sıkıntı yok epeydir motor kullanmıyodum sanırım km ler fazla geldi
cenkito
24 Mart 2012, 20:16
yakıt miktarını merak edenler için km'de 18kuruş,
100 km / Litre olarak ise 3.8 litre tamamı sehir içi, asırı dur kalk trafikte
MotoGT
26 Mart 2012, 10:24
yakıt miktarını merak edenler için km'de 18kuruş,
100 km / Litre olarak ise 3.8 litre tamamı sehir içi, asırı dur kalk trafikte
Uzun yolda yakacağı değer nedir? 3,8lt fazla geldi.
merhabalar.. bir eski bir otomobil tutkunu, daha bisikletten başka 2 teker kullanmayan biri olarak dün karar verdim ve bugün motor aldım mondial xtream max. vites bile atmayı bilmiyorum ama içimden bir his zevkli bir motor olduğunu söylüyor bakalım bu arada aldığım fiyat plaka ruhsat ötv muayane kask alarm dahil 3.500 umarım değer:)
erkantrk
27 Mart 2012, 00:01
selam arkadşlar bende bu mototru kafaya taktım ancak marka benı bıraz urkutuyor sız ne dersınız bu konu hakkında
cenkıto sen ne doyorsun bu motor için
cenkito
27 Mart 2012, 10:00
Uzun yolda yakacağı değer nedir? 3,8lt fazla geldi.
tahminimce cok rahat 3 litre hatta daha da aşağı inecektir, devirli kullanım ve aşırı dur kalklı trafikte 3.8 degerini ölçtüm
merhabalar.. bir eski bir otomobil tutkunu, daha bisikletten başka 2 teker kullanmayan biri olarak dün karar verdim ve bugün motor aldım mondial xtream max. vites bile atmayı bilmiyorum ama içimden bir his zevkli bir motor olduğunu söylüyor bakalım bu arada aldığım fiyat plaka ruhsat ötv muayane kask alarm dahil 3.500 umarım değer:)
zevkli olmasına cok zevkli fakat cok da yüksek bir motor, kontrolüde bence yükseklikten dolayı biraz zor, yan rüzgardan cok etkileniyor, trafiğe cıkmadan önce motor kullanmayı iyice ögrenmenizi tavsiye ederim,
motora ölmek için değil yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz :cat:
selam arkadşlar bende bu mototru kafaya taktım ancak marka benı bıraz urkutuyor sız ne dersınız bu konu hakkında
cenkıto sen ne doyorsun bu motor için
benim kişişel görüşüm şahane bir motor, 3500 tl civarı fiyatlarda sıfır alınabilecek en iyi cross bence, mondial olayına gelince: her servis birbirinden farklı, ilgi ve bilgi birikimi en iyi olanı seçmek kullanıcıya kalıyor, doğru secim yapıldıktan sonra mondial markası ürününün arkasında olan bir firma
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO