Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
cenkito
25 Mayıs 2014, 01:44
bizim motor da da zaten orjınal 6lı var.
ben sadece debriyaj sacı aldım benim balatalar uyumlu orjınal honda ama dünyanın parası
debriyaj bitik se sadece sacları yakmadan sadece 6 tane balata al ve tak, komple debriyaj göbegine girme
sorunlu olabiliyor, orjınal göbek iyidir
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
geçmiş olsun banada bu sayfayı takip edenlerede ::stretche
sagolmasın imageshack.com tüm resimlerimi ve free hesabımı bloke etmiş, zaman asımı gibi bişey olmus ::11122::
eskiden yuklediğim tum resimler uçtu, cogununda orjınali yoktu :pr:
saglık olsun ::cekic:: ::rantinp: ::angry2::
Carbondioxid
25 Mayıs 2014, 02:36
bizim motor da da zaten orjınal 6lı var.
ben sadece debriyaj sacı aldım benim balatalar uyumlu orjınal honda ama dünyanın parası
debriyaj bitik se sadece sacları yakmadan sadece 6 tane balata al ve tak, komple debriyaj göbegine girme
sorunlu olabiliyor, orjınal göbek iyidir
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
geçmiş olsun banada bu sayfayı takip edenlerede ::stretche
sagolmasın imageshack.com tüm resimlerimi ve free hesabımı bloke etmiş, zaman asımı gibi bişey olmus ::11122::
eskiden yuklediğim tum resimler uçtu, cogununda orjınali yoktu :pr:
saglık olsun ::cekic:: ::rantinp: ::angry2::
O kadar, emek zahmet derken puffff hokus pokus, tekno çağ eyidir emme, böyle cilveleri olmazsa daha eyi olacaadı, her işte hayır vardır sıkma canını, seni üzen imecshek yıkılsın tarumar olsun.
Benim hesap mesap yok, hızlıresme atıyorum artık kalırmı uçarmı, ne olursa ama senin külliyat fena idi şakayla karışık üzücü durum, forum adminlerine danış belki forumun flashback'i falan var ise belki kıyak yapıp geri yüklenir bilemiyorum.
AttilaXtreme
25 Mayıs 2014, 11:13
arka göbek bilya dagıtmıs olabilir, dişlinin sallanmasıda normal.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
attila abi iyi güzel alıntı yapmıssın da bu msj bu baslıkta mı? yada serkan.57
Hem sayfa canlansın diye hem de niye bu motorla aramın bu kadar iyi olduğunu anlatmaya çalıştım aslında. Başka başlıktan alıntı yapmanın bir sakıncası var mı bilmiyorum. Yanlış bir şey yaptıysam kusura bakmayın.
cenkito
25 Mayıs 2014, 12:22
Hem sayfa canlansın diye hem de niye bu motorla aramın bu kadar iyi olduğunu anlatmaya çalıştım aslında. Başka başlıktan alıntı yapmanın bir sakıncası var mı bilmiyorum. Yanlış bir şey yaptıysam kusura bakmayın.
estagfurullah abi, kusuru yok da acıklama olmadan bir anda o msj denk gelince fransız kalıyor insan
nereye baglantı yapacagımı vs hep sasırdım
O kadar, emek zahmet derken puffff hokus pokus, tekno çağ eyidir emme, böyle cilveleri olmazsa daha eyi olacaadı, her işte hayır vardır sıkma canını, seni üzen imecshek yıkılsın tarumar olsun.
Benim hesap mesap yok, hızlıresme atıyorum artık kalırmı uçarmı, ne olursa ama senin külliyat fena idi şakayla karışık üzücü durum, forum adminlerine danış belki forumun flashback'i falan var ise belki kıyak yapıp geri yüklenir bilemiyorum.
sagol dostum, giden gider kalan saglar bizimdir
egekocasoy
26 Mayıs 2014, 04:51
ödemeden ehliyeti alırsın, ama ödemeden aracı satamazsın, her ay da 100 de 5 faiz binmeye devam eder
karakola sordum ödendi makbuzu yada taksitlendirildi makbuzuyla geliceksin zamani doldugunda sana teslim edicez ehliyetini dedi??
bide ben bu cezayı plakaya yani aracami yedim yoksa ehliyetime mi yedim niye satis olmuyo?
cenkito
26 Mayıs 2014, 11:47
karakola sordum ödendi makbuzu yada taksitlendirildi makbuzuyla geliceksin zamani doldugunda sana teslim edicez ehliyetini dedi??
bide ben bu cezayı plakaya yani aracami yedim yoksa ehliyetime mi yedim niye satis olmuyo?
ben ödemeden gidip aldım, zamanı dolunca, benden makbuz filan istenmedi.
ikisinede yedin, hem puanın gitti hem de ruhsata ceza eklendi.
zaten ya ikisine olur yada park cezası gibi sadece araca yazılır.
aractaki ceza da ödenmeden satısı yapılmaz
Atıf Zafrak
26 Mayıs 2014, 15:52
Arkadaşlar Merhaba
Bende aranıza yeni katıldım. Motoru alalı 1 ay olmuştur şuan için 1000 küsür KM deyim, güzel ve keyifli bir motora benziyor. Konuda ki mesajları okuyorum da, henüz 48.Sayfadayım :) önümde daha çok sayfalar var.
Bazı arkadaşlara bakıyorum Sakarya'dan çoğu, bende Karasu'da oturuyorum, burada pek böyle cross gidenler yok o yüzden çoğu zaman tek başıma eğlenmeye çalışıyorum :) Burada kumluk alan çok, dağ tepe bayır çok ama teş başına sıkılıyor insan.
Bunlarda benden fotoğraflar.
Düzce Melen rafting ve Nehir evine giderken. Önde ki motor dayımın, arkada ki benim.
http://i.imgur.com/aN6G5Vf.jpg
Arkadaşla beraber, sahil yolundan kefkene doğru giderken. Tabi tam kefkene kadar gitmedik. Yağmur yağması sonucu mola verdik.
https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1798177_10152329533549774_1049124453681269668_n.jp g
Yine arkadaşla beraber sahil yolundan kefkene giderken. Engebeli yollar mevcut, kumluk olduğu için düşsende problem yok.
https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1557500_10152363614194774_7122556422102268722_n.jp g
memer
26 Mayıs 2014, 15:57
affınıza sığınarak bu motorlar asfaltta rüzgardan YBR den fazla mı? etkilenir, bir fikir verebilirmisiniz.
Atıf Zafrak
26 Mayıs 2014, 16:10
affınıza sığınarak bu motorlar asfaltta rüzgardan YBR den fazla mı? etkilenir, bir fikir verebilirmisiniz.
Daha bilgili arkadaşlar cevap verecektir ama ben kendi görüşümü söyleyeyim. Asfaltta giderken rüzgar seni rahatça çok hafif bir şekilde savurabiliyor. Ben 90 ve 100 ile giderken rüzgar sana vurduğunda ufaktan hızını kesiyor. yandan vurunca çok ufaktan yana savuruyor ki zaten bunlar normal olması gereken şeyler. O kadar abartılacak bir durum söz konusu değil :)
cenkito
26 Mayıs 2014, 16:35
arkadasın dediği gibi, ruzgardan helede yandan esen rüzgardan motor yuksek oldugundan fazla etkileniyor
Arkadaşlar Merhaba
Bende aranıza yeni katıldım. Motoru alalı 1 ay olmuştur şuan için 1000 küsür KM deyim, güzel ve keyifli bir motora benziyor. Konuda ki mesajları okuyorum da, henüz 48.Sayfadayım :) önümde daha çok sayfalar var.
Bazı arkadaşlara bakıyorum Sakarya'dan çoğu, bende Karasu'da oturuyorum, burada pek böyle cross gidenler yok o yüzden çoğu zaman tek başıma eğlenmeye çalışıyorum :) Burada kumluk alan çok, dağ tepe bayır çok ama teş başına sıkılıyor insan.
Düzce Melen rafting ve Nehir evine giderken. Önde ki motor dayımın, arkada ki benim.
Arkadaşla beraber, sahil yolundan kefkene doğru giderken. Tabi tam kefkene kadar gitmedik. Yağmur yağması sonucu mola verdik.
https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1798177_10152329533549774_1049124453681269668_n.jp g
Yine arkadaşla beraber sahil yolundan kefkene giderken. Engebeli yollar mevcut, kumluk olduğu için düşsende problem yok.
https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1557500_10152363614194774_7122556422102268722_n.jp g
hosgeldin aramıza, motorunda hayırlı olsun
Atıf Zafrak
26 Mayıs 2014, 17:31
Teşekkür ederim, hoş bulduk. Buradan öğreneceğim çok seyler var. Motora cok değişik aksaamlar ve özellikler katıyorsunuz. Benim bilgim olmadıgı için şimdilik sadece bakmakla yetiniyorum. Ama bir cogunuz yakın yerdesiniz, bir ara hep beraber buluşup görüşmek ve bir yerlere gitmeyi isterim.
Hemde şu motor hakkında sizlerden bir şeyler öğrenmiş olurum.
Size bir sorum daha dogrusu beni bililendirmenizi istediğim bir şey var.
Benim bu motora yapmam gerekenler nedir ? Ben servise gittiğim zaman neresine ne yapılmasını söyleyeyim.. Kumda daha rahat gidebilmek için ne yapmalıyım. Hem kum hem asfalt. Bu tekerler iyi ama kumda yetersiz.
Birde Mondial yazısını çıkartsam polis çevirme de sıkıntı olurmu.
Bu soruların cevapları büyük ihtimal konuda mevcut ama ben yinede sormak istedim. Malum daha cok sayfa var okumam gereken..
dalangıç
26 Mayıs 2014, 17:50
Abiler merhaba size son bir sorum var sonra gidip motoru alıyorum :) bu motor bayırda nasıl yokuş tırmanırken falan bayılma durumu nedir?
AttilaXtreme
26 Mayıs 2014, 18:19
Arkadaşlar Merhaba
Kardeşim hayırlı olsun allah güle güle binmeyi nasip etsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------
Teşekkür ederim, hoş bulduk. Buradan öğreneceğim çok seyler var. Motora cok değişik aksaamlar ve özellikler katıyorsunuz. Benim bilgim olmadıgı için şimdilik sadece bakmakla yetiniyorum. Ama bir cogunuz yakın yerdesiniz, bir ara hep beraber buluşup görüşmek ve bir yerlere gitmeyi isterim.
Benim bu motora yapmam gerekenler nedir ? Ben servise gittiğim zaman neresine ne yapılmasını söyleyeyim.. Kumda daha rahat gidebilmek için ne yapmalıyım. Hem kum hem asfalt. Bu tekerler iyi ama kumda yetersiz.
Bu soruların cevapları büyük ihtimal konuda mevcut ama ben yinede sormak istedim. Malum daha cok sayfa var okumam gereken..
Diğer sorular cevaplanmış :) Ek olarak; Mondial yazısını çıkarmanda hiç bir açıdan sıkıntı yok. Ben tırnağımı yazının ucuna takarak çıkardım. Çok kolay çıkıyor aklında olsun :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
Abiler merhaba size son bir sorum var sonra gidip motoru alıyorum :) bu motor bayırda nasıl yokuş tırmanırken falan bayılma durumu nedir?
115 kiloyum, tek kişi ile yokuşta bayılma filan yapmıyor. Oğlumla binersek 200 kg yapıyoruz. O zaman hafif bi bayılma yapıyor ama çok hafif. 115 kilo ile gazı kökleyerek 90'la rahat rahat yokuşu tırmanıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
Yeni arkadaşlar için;
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/
corpsecorpse
26 Mayıs 2014, 18:28
orjinal dişli ile kolay kolay bayılttıracak rampa bulamazsın .
cenkito
26 Mayıs 2014, 18:33
asvaltta bayıltacak rampa bulamazsınız, ama iş arazi olunca cok dik yerlerde bayılma olabilir,
yada asırı yuksek rakımlara cıktıgınızda 3000 metre civarında motor nefes alamayabiliyor.
o dediğiniz iki sey bir arada olmuyor ne yazıkki :)
ya cadde de rahat giden lastik var yada arazide kumda rahat giden.
arazi lastiğiyle de cadde de sürüş yapılır ama hem lastik cadde de cabuk eskir (araziye göre)
hemde caddede normalden fazla kayma yapar, ama sürekli aklımda diyip virajlara ona göre girerseniz
cross lastiklede cadde de sorun olmaz
dalangıç
26 Mayıs 2014, 18:43
Teşekkürler abiler biraz önce ön ödemeyi yaptım yarın yada öbür gün geliyor motor yeter gari okuyup durdum biraz da süreyim :)
Carbondioxid
26 Mayıs 2014, 18:51
Yeni alanlara hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız günlere kullanın:cat:, eski sahiplerine'de kızıyorum, banada aldıracaanız sonunda:queen:
egekocasoy
26 Mayıs 2014, 18:52
ben ödemeden gidip aldım, zamanı dolunca, benden makbuz filan istenmedi.
ikisinede yedin, hem puanın gitti hem de ruhsata ceza eklendi.
zaten ya ikisine olur yada park cezası gibi sadece araca yazılır.
aractaki ceza da ödenmeden satısı yapılmaz
anladim abi sen bu olayı ne zaman yasadin yani yeni kanun falan mi cikti acaba ki bana oyle dedi karakol
cenkito
26 Mayıs 2014, 19:16
anladim abi sen bu olayı ne zaman yasadin yani yeni kanun falan mi cikti acaba ki bana oyle dedi karakol
2012 eylül basında ceza yedim , 2013 mart ayında da aldım.
Yeni alanlara hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız günlere kullanın:cat:, eski sahiplerine'de kızıyorum, banada aldıracaanız sonunda:queen:
planlarım projelerim daha cok ama ne maddi yönden nede saglık olarak motorla ugrasmaya ara verdim
onlarıda gerceklestirebilirsem bir dakika dahi durmazsın hemen bir tane de sen alırsın :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
Hatay Motosiklet Kulubu ve iskenderun Motorsporlari Kulubu
7-8 haziran da adana da senliklere katılıyormus, haberin olsun belki sende gelirsin
http://i.hizliresim.com/oQN71o.jpg
Carbondioxid
26 Mayıs 2014, 19:19
Zor be hacim, moturu revizyonden geçirme kararı aldım, hem duygusal hem fiziksel yıpranmış olacağım bu ay::xcrying:
cenkito
26 Mayıs 2014, 19:21
benim de duygusal yıpranmıslığım daha coook uzun süre gecmeyecek gibi :pr:
yani seni cok iyi anlıyabiliyorum, saglık olsun baska zamana artık
Atıf Zafrak
27 Mayıs 2014, 03:33
Atilla Abi çok teşekkürler. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.
Yazı konusunda dediğiniz gibi deneyeceğim ve çıkaracağım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------
o dediğiniz iki sey bir arada olmuyor ne yazıkki :)
ya cadde de rahat giden lastik var yada arazide kumda rahat giden.
arazi lastiğiyle de cadde de sürüş yapılır ama hem lastik cadde de cabuk eskir (araziye göre)
hemde caddede normalden fazla kayma yapar, ama sürekli aklımda diyip virajlara ona göre girerseniz
cross lastiklede cadde de sorun olmaz
O zaman şimdilik orjinal lastikler benim işimi hem cadde de hemde arazide işimi görür mü? Kumda çok sıkıntılı gitmesi, kumu çok iyi kavrayamıyor. Yani kumdan pek fazla zevk aldığım söylenemez. Çamurlu arazilere de henüz çıkma fırsatım olmadı tam anlamıyla.
Peki tam cross lastiği değil de, orjinal lastiğinden biraz daha iyi bir lastik ne kullanabilirim. Az biraz daha iyi olsun kumda biraz daha iyi kavrasın, yollarda da aklımda bulundururum artık cross lastiği olduğunu :)
corpsecorpse
27 Mayıs 2014, 18:43
mondialin bayilik sitesi var birtane .burada 200 cc dönüşüm seti diye bişe var .ama ne fiyat gözüküo bize ne b bilgi var bunu öğrenebilcek olan varmı
http://www.spareparts.com.tr/?p=product&c=&i=DFEN.21X01.532&cl=yp
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------
fiyat olan da buldum
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-motor-donusum-seti-komple-200cc-159121881/detay
AttilaXtreme
27 Mayıs 2014, 19:36
mondialin bayilik sitesi var birtane .burada 200 cc dönüşüm seti diye bişe var .ama ne fiyat gözüküo bize ne b bilgi var bunu öğrenebilcek olan varmı
http://www.spareparts.com.tr/?p=product&c=&i=DFEN.21X01.532&cl=yp
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------
fiyat olan da buldum
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-motor-donusum-seti-komple-200cc-159121881/detay
Sahibinden deki numarayı aradım. Bizimki balansörlü olduğu için krankı olmazmış. Öyle dedi telefonda ki arkadaş. Gerisini Cem bilir :)
berkaye
27 Mayıs 2014, 19:45
Ne kadar boyu olan buna binebilir en az kaç cm olan yani ?
AttilaXtreme
27 Mayıs 2014, 19:54
Ne kadar boyu olan buna binebilir en az kaç cm olan yani ?
1.70'ten aşağısı teşebbüs etmesin derim :)
berkaye
27 Mayıs 2014, 19:56
Tam 1.70 kurtarırmı acaba ? :cherry: Vallahi cross artık rüyalarıma girmeye başladı babam bana hediye almış cross felan uyanınca kötü oluyor tabi .. :cherry:
AttilaXtreme
27 Mayıs 2014, 20:46
Tam 1.70 kurtarırmı acaba ? :cherry: Vallahi cross artık rüyalarıma girmeye başladı babam bana hediye almış cross felan uyanınca kötü oluyor tabi .. :cherry:
Forumun gediklilerinden Tolga Can'ın boyu tam 1.70 ve çok memnundu. İstersen tüm yazdıklarını bi oku..
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/97268-mondial-150-x-treme-max-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-7.html#post2696879
berkaye
27 Mayıs 2014, 21:29
Forumun gediklilerinden Tolga Can'ın boyu tam 1.70 ve çok memnundu. İstersen tüm yazdıklarını bi oku..
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/97268-mondial-150-x-treme-max-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-7.html#post2696879
Saolun motorum satılınca bu motoru almayı planlıyorum 2. elini ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
Aa cenkito buradaymış biraz önce youtube'ta videolarını gördüm eğer sendiysen cenkito yazıyordu formanın arkasında :D
cenkito
27 Mayıs 2014, 21:29
krank balansörsüz, balansör iptal de edilebilir fakat cok titresim olur o zamanda
+ yag pompası gereksiz, görünen karburatör püskürtmeli denilenden 2 telli ve ayarlaması biraz zor
bizdeki debriyaj göbegide 6 lı olursa sadece dıs tası olabilir
bu spareParts sitesi mondialin mi ben mi yanlıs anladım.
Saolun motorum satılınca bu motoru almayı planlıyorum 2. elini ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
Aa cenkito buradaymış biraz önce youtube'ta videolarını gördüm eğer sendiysen cenkito yazıyordu formanın arkasında :D
evet benim videolar onlar :cat:
berkaye
27 Mayıs 2014, 21:34
krank balansörsüz, balansör iptal de edilebilir fakat cok titresim olur o zamanda
+ yag pompası gereksiz, görünen karburatör püskürtmeli denilenden 2 telli ve ayarlaması biraz zor
bizdeki debriyaj göbegide 6 lı olursa sadece dıs tası olabilir
bu spareParts sitesi mondialin mi ben mi yanlıs anladım.
evet benim videolar onlar :cat:
Sitelerin en altlarında genelde sahipleri,yapıldığı sistem,kodlama dili vs.. yazar bilgin olsun en altta sağda Uğur Motorlu Araçlar yazıyor yani uğurun sitesi sanırım .. :)
cenkito
27 Mayıs 2014, 21:45
dikkat etmemişim , evet öle yazıyor.
zaten deltaforce isimli parcaları mondial servislerinde de satıyorlar.
sahibinden ilanında deltaforce kutusu gözüküyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
birde spareParts sitesi toptancı site
perakende satıs da yok
ozgranl
28 Mayıs 2014, 01:04
Herkese iyi geceler. Finallerin yoğunluğundan fırsat bulup bugün bir kaçamak yaptım. Günbatımını Şile/Liman'da Max ile izledik iki adette fotoğraf göndereyim. 9bin2yüz km'de bulunan delikanlı.
http://i.hizliresim.com/7m1ljW.jpg (http://hizliresim.com/7m1ljW)
http://i.hizliresim.com/djN1VV.jpg (http://hizliresim.com/djN1VV)
Not:İstanbulda bulunup deniz-kum-güneş isteği olanlar var ise Şile'de deniz baya sıcak gelirseniz beklerim :cat:
AttilaXtreme
28 Mayıs 2014, 17:07
Herkese iyi geceler. Finallerin yoğunluğundan fırsat bulup bugün bir kaçamak yaptım. Günbatımını Şile/Liman'da Max ile izledik iki adette fotoğraf göndereyim. 9bin2yüz km'de bulunan delikanlı.
http://i.hizliresim.com/7m1ljW.jpg (http://hizliresim.com/7m1ljW)
http://i.hizliresim.com/djN1VV.jpg (http://hizliresim.com/djN1VV)
Not:İstanbulda bulunup deniz-kum-güneş isteği olanlar var ise Şile'de deniz baya sıcak gelirseniz beklerim :cat:
Allah keyfini arttırsın. Mondial yazısını çıkartıp isim ve kan gurubunu yazdırmışsın :)
ozgranl
28 Mayıs 2014, 17:44
Allah keyfini arttırsın. Mondial yazısını çıkartıp isim ve kan gurubunu yazdırmışsın :)
Mondial yazısının üzerinde kaplama var abi bende isim ve kan grubu yazdırmıştım yaklaşık bir sene oluyor :)
AttilaXtreme
28 Mayıs 2014, 18:42
Jantlarla uğraşmakatan vazgeçtim. SAVA İnvader mc24 serisinden lastik ısmarladım. Yarın gelecek.
90 90 21
120 80 18
ikisine 340 tl ödeyeceğim.
Resimde ortada görülenler.
http://i.hizliresim.com/DXWMQ1.jpg (http://hizliresim.com/DXWMQ1)
corpsecorpse
28 Mayıs 2014, 19:27
atilla abi bende lastk deposu .comdan aldım.birazdaha uygun satıolar. öne sava ınvader mc 24 arkaya mitas E 08 130/80 18 aldım .herkes güzel lastik dio.bnmkide yarın gelicek .bakalım nası durucak motorlarda
Jantlarla uğraşmakatan vazgeçtim. SAVA İnvader mc24 serisinden lastik ısmarladım. Yarın gelecek.
90 90 21
120 80 18
cenkito
28 Mayıs 2014, 19:31
90 90 21
120 80 18
hayırlı olsun Attila abi güle güle kullan :cat:
AttilaXtreme
28 Mayıs 2014, 20:23
atilla abi bende lastk deposu .comdan aldım.birazdaha uygun satıolar. öne sava ınvader mc 24 arkaya mitas E 08 130/80 18 aldım .herkes güzel lastik dio.bnmkide yarın gelicek .bakalım nası durucak motorlarda
Ben biraz takıntılıyım :) Ön arka aynı marka aynı stil olsun ki psikolojik olarak rahat edeyim diye böyle yaptım :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
hayırlı olsun Attila abi güle güle kullan :cat:
Sağol Cem kardeşim varol :):)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
Senin lastiklerde hayırlı olsun kardeşim.
(Ben bu formu kullanmayı öğrenicem ama biraz geç olacak :) Hem müşterilere bakıp hem buraya yazdıklarımı tamamlamak için canım çıktı. Anca böyle parça parça oldu bu sefer, kusura bakmayın :)
azygos
29 Mayıs 2014, 14:36
::offtp::
uzun süren sessizliğim için kusura bakmayın arkadaşlar, bol bol nöbet ve bol bol km ile buralardayım.
geçenlerde bir link'e rastlayıp epey hayıflanmıştım, ne de güzel organizasyon diye; ahanda http://www.youtube.com/watch?v=nCjwwSf5Px8&feature=share
bir de ne göreyim bizde direk konserlisi, yemeli-içmeli'si, sosyal çalışmalısı yani,bol atraksiyonlusu pek yakında istanbul'da var imiş.
organizasyon hakkında bir blog yazısı
http://motorhikayesi.wordpress.com/2014/05/29/istmoto-fest/
organizasyonun link'i
http://istmotofest.com/
gidebilecek olanlara haber vereyim dedim. fotoğraf ve görüşlerini de buraya paylaşırlar biz de nasipleniriz belki
yakında fotoğraf ve bol havadis ile buralardayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
birkaç fotoğraf ile ısınma turu;
bartın-safranbolu yolu, yolun iki tarafını kuşatan şahane ağaçlar arasında kilometrelerce keyif sürüşü imkanı sağlıyor
http://i.hizliresim.com/0VWRrV.jpg (http://hizliresim.com/0VWRrV)
serde nasrettinlik olunca ters binesim geldi AT'ılgana
http://i.hizliresim.com/BXWaGG.jpg (http://hizliresim.com/BXWaGG)
bir de kasıntı poz vereyim dedim , gülmemek için yüzümü kastım durdum :)
http://i.hizliresim.com/W28qpq.jpg (http://hizliresim.com/W28qpq)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------
90 90 21
120 80 18
hayırlı olsun atilla abi, kazasız belasız eskit, bizi de geri bildirimlerinden mahrum bırakma .
AttilaXtreme
29 Mayıs 2014, 15:03
uzun süren sessizliğim için kusura bakmayın arkadaşlar, bol bol nöbet ve bol bol km ile buralardayım.
geçenlerde bir link'e rastlayıp epey hayıflanmıştım, ne de güzel organizasyon diye; ahanda http://www.youtube.com/watch?v=nCjwwSf5Px8&feature=share
bir de ne göreyim bizde direk konserlisi, yemeli-içmeli'si, sosyal çalışmalısı yani,bol atraksiyonlusu pek yakında istanbul'da var imiş.
organizasyon hakkında bir blog yazısı
http://motorhikayesi.wordpress.com/2014/05/29/istmoto-fest/
organizasyonun link'i
http://istmotofest.com/
gidebilecek olanlara haber vereyim dedim. fotoğraf ve görüşlerini de buraya paylaşırlar biz de nasipleniriz belki
yakında fotoğraf ve bol havadis ile buralardayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
birkaç fotoğraf ile ısınma turu;
bartın-safranbolu yolu, yolun iki tarafını kuşatan şahane ağaçlar arasında kilometrelerce keyif sürüşü imkanı sağlıyor
http://i.hizliresim.com/0VWRrV.jpg (http://hizliresim.com/0VWRrV)
serde nasrettinlik olunca ters binesim geldi AT'ılgana
http://i.hizliresim.com/BXWaGG.jpg (http://hizliresim.com/BXWaGG)
bir de kasıntı poz vereyim dedim , gülmemek için yüzümü kastım durdum :)
http://i.hizliresim.com/W28qpq.jpg (http://hizliresim.com/W28qpq)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------
hayırlı olsun atilla abi, kazasız belasız eskit, bizi de geri bildirimlerinden mahrum bırakma .
Sağol canım kardeşim. Ne demek tabi ki yazıcam tekerlekleri. Gerçi bir ön araştırma yaptım internette. Bu marka tekerlek kullananlardan şikayetçi olana rastlamadım. Tekerleklerin bayisi çalıştığım işyerinin karşısında zaten. Başka yerde sadece önü biraz daha ucuza buldum ama almaya çekindim, arkayı bulamadım. İnternette var görünenlere telefonla ulaşınca bu sefer stokta kalmamış bugün gelir yarın gelir çekiyorlar. Önü başka yerden arkayı başka yerden uğraşsaydım kargo parası filan hemen hemen aynı paraya gelecekti. Ben de karşımda ki dükkandan getirtmeyi daha uygun buldum.
Güzel zamanlar geçirmişsin, darısı başımıza. Allah senin ve tüm kardeşlerimin işini gücünü hep rast getirsin :)
Baturesit
29 Mayıs 2014, 15:10
Arkadaşlar merhaba hepinize. Yeni bir xtreme'mi yoksa 2. el mi almalıyım ? hangisi bana uygun olur.
AttilaXtreme
29 Mayıs 2014, 17:42
Arkadaşlar merhaba hepinize. Yeni bir xtreme'mi yoksa 2. el mi almalıyım ? hangisi bana uygun olur.
Keyfin bilir. Bütçene ve bulduğun ikinci el xtreme'nin durumu ve fiyatına bağlı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Yan sehpayı tutan cıvata gevşemiş. Biraz evvel bir abimiz fark etti. Ona da bir çare bulmak lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------
Bu arada bloğun okunma sayısı 533 olmuş :)
dalangıç
29 Mayıs 2014, 19:37
Motorumu an itibari ile teslim aldım ve çok hoşuma gitti gerçekten keyifli bi makineymiş plaka ruhsat islerini de hallersem tadından yenmez herhalde. Yeni seride yazdığınız gibi çamurluk uzamış, far bağlantı demiri ayarlanır yapılmış, akü tahliye hortumu konmuş. Alır almaz 80 km hız denedim sanırım fazla zorlamamalıyım ama gerçekten çok hoşuma gitti umarım uzun süre binerim :)
cenkito
29 Mayıs 2014, 19:51
Motorumu an itibari ile teslim aldım ve çok hoşuma gitti gerçekten keyifli bi makineymiş plaka ruhsat islerini de hallersem tadından yenmez herhalde. Yeni seride yazdığınız gibi çamurluk uzamış, far bağlantı demiri ayarlanır yapılmış, akü tahliye hortumu konmuş. Alır almaz 80 km hız denedim sanırım fazla zorlamamalıyım ama gerçekten çok hoşuma gitti umarım uzun süre binerim :)
hayırlı olsun ,
ilk baslarda zorlama motoru ki uzun süre zevkle binebilesin
dalangıç
29 Mayıs 2014, 19:57
hayırlı olsun ,
ilk baslarda zorlama motoru ki uzun süre zevkle binebilesin
Çok teşekkürler :) şimdi gece çöksün diye bekliyorum far ayarı için. Birde bu artçı tutma demirine ikişer tane kısa demir cubuk koymuşlar çanta için mi acaba?
cenkito
29 Mayıs 2014, 20:05
Çok teşekkürler :) şimdi gece çöksün diye bekliyorum far ayarı için. Birde bu artçı tutma demirine ikişer tane kısa demir cubuk koymuşlar çanta için mi acaba?
yeni halini hiç görmedim,
birkac tane ayrıntılı , güzel resim eklersen onlara göre yorum yapmak daha kolay olacaktır
dalangıç
29 Mayıs 2014, 20:15
yeni halini hiç görmedim,
birkac tane ayrıntılı , güzel resim eklersen onlara göre yorum yapmak daha kolay olacaktır
Hmm bakayım bi fotoğraf yükleme nasıl yapılıyor sonra detaylı çeker eklerim, birde ilk denediğim de bir önceki seride ayaklarım yere tam basıyordu şimdi parmak ucunda kaldım boyunuda uzatmışlar galiba :/
cenkito
29 Mayıs 2014, 20:19
Hmm bakayım bi fotoğraf yükleme nasıl yapılıyor sonra detaylı çeker eklerim, birde ilk denediğim de bir önceki seride ayaklarım yere tam basıyordu şimdi parmak ucunda kaldım boyunuda uzatmışlar galiba :/
eger önce kullanılmıs motora bindiyseniz az bişey amortisörler yumusuyor, ondan daha alcak hissi verebilir
resim cektikten sonra www.hizliresim.com adresine yukleyip, yukleme sonundaki Dogrudan Erişim adresini burada paylasırsanız olur
AttilaXtreme
29 Mayıs 2014, 20:31
Hayırlı olsun kardeşim. Allah güle güle binmeyi nasip etsin :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO