Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
cafridion
11 Ağustos 2014, 20:33
Cenkito ya bi sorum olacak :)
1 2 ve 3. Viteste bu gırc sesi tastaki yaymis galiba bunun icin acmadi adam balata siyiracak balatayla beraber tas neyin hepsini degistiririz dedi.
Debriyaj ozelligini kaybetmis teli cekmiyomus zaten yumusacik hatta maneti elimle sona itiyorum az boşluk kaliyor diye.
Ne onerirsin bana haci abi?
Elden bişey gelir mi?
ademx
11 Ağustos 2014, 21:27
atilla abi hayırlı uğurlu olsun.
hiç güzel deel :)
cenkito
11 Ağustos 2014, 21:33
motoru sıfır mı aldın ikinci elmi?
debriyaj tas yayları o kadar kolay yumusamaz.
ben 2.5 sene doldu halen yay değişmedim
ama manetin yumusak olmasıda normal değil.
motor ikinci el ise yayları bozuk olabilir.
birde debriyaj kapagındaki levyede yay var, telin baglı oldugu levye.
onun yayı kırık vs olabilir.
ama o yay manet sertliğine bu kadar etki edermi bilemiyorum
sadece yayların değişimi için 8 numara bits tornavida sana yeterli hem yan kapak hemde yayların vidaları 8 numara.
hatta motorun yagını değişmeden bile yan yatırtıp o işlemi yapabilirsin
sadece dikkat etmen gereken ve en önemli husus vida yuvalarını yalama etmemen
ama sunuda söylemem lazım 1-2-3 ü değiştirende aynı debriyaj-yay
4-5 i değiştirende !!!
4-5 de sorun yoksa, sorun yay olmayabilir
nedendir diye sorma ben piyasa ustası değilim
sadece kendi işini yapan biriyim fazla yorum yapmam yanlıs olur. bakılması lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
Hayır dileyen ve dileyecek tüm kardeşlerim sağolsun varolsunlar.
Gelelim fasülyenin faydalarına;
Max'ımı 3.200 TL'ye satıyorum. Sahibindene filan vermek istemiyorum forumdan arkadaşlardan birisi alırsa hasleten memnun olurum. İstanbul Bakırköydeyim ona göre :)
Motor 7.000 km Lastikler 3.000 km (civarında) Çanta topcase filan yok, sadece tur camı var.
Umarım buradan birine gider ben de sürekli haberini alırım.
attila abim dayanamadım buradanda tekrar yazayım,
yeni motorunda hayırlı olsun max ın için de.
eminim maddiyat cok sorun olmasa elinden cıkartmazsın
sıkıntıyı atlatabilirsen çift kısragın olur ne güzel :cat:
AttilaXtreme
11 Ağustos 2014, 21:37
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
[/COLOR]
attila abim dayanamadım buradanda tekrar yazayım,
yeni motorunda hayırlı olsun max ın için de.
eminim maddiyat cok sorun olmasa elinden cıkartmazsın
sıkıntıyı atlatabilirsen çift kısragın olur ne güzel :cat:[/QUOTE]
Valla doğru diyorsuda imkanlar imkanlar imkanlar işte!
Aslında biraz direnebilsem o dediğin olur ama bakıcaz....
cenkito
11 Ağustos 2014, 21:56
herseyin hayırlısı abim benim
cafridion
11 Ağustos 2014, 22:05
cem abim motor 2. el 4 bin kusur km de.
tam dedigin gibi o levye den teli ayirinca levye yi elle itiyorum tam geri kacmiyor.
o ses 4 5 te de oluyodur ama sesten duyulmuyor galiba.
sunu da soyliyim abi sorun cozme odakli usta bulmak zor malum. benim amacim sen gibivtecrubeli abilerden problemin kaynagini ogrenip yapabilirsem kendim olmazsa bi ustaya gidip bunu degistir diyebilmek.
yarin bi ustaya daha gidip durumu izah edeyim balata masrafi acmiyim bide.
cenkito
11 Ağustos 2014, 22:10
debriyajı bırakıp gaz actıgında motor bagırıp hızlanmıyorsa balatalarda sorun vardır.
yoksa sadece ya levyenin yayında yada debriyaj yayında olmalı
ama acılmısken balatalarıda kontrol ettir, madem usytaya actıracaksın.
balata ask marka 6 tane si 15 lira civarında olmalı.
6 balata yayıda o civardadır.
belkide levye bozulmustur, onunda yenisi 10 lira civarı bişeydir.
bunların hepsinin aynı anda olması cok zor
muhtemelen birindendir sorun
cafridion
11 Ağustos 2014, 22:33
yok yok abi bugun sancar motordaki usta da balatada bisey yok dedi, aynen sadece tam kavramaya yakin ya sesle kavriyo ses yapmazsa atlama yapiyo.
eksik olma abi artik sorunu biliyorum kaziklanmam da. tesekkuru borc bilirim :)
canerol
12 Ağustos 2014, 12:20
arkadaşlar bende x-treme alarak aranıza yeni katıldım :) zaman buldukça eski gönderileri okumaya çalışıyorum...şimdi benim motor 2012 2013 mayıs çıkışlı ve bakım görmemiş gibi bişe :) motor ilk gaz vermelerde boğuluyor sonrasında bişe yok...hava ayar vidası ile oyanayacağım fakat marş motoruna denk geliyor elim sığmıyor söküp oynasam kaç tur yapacağımı bilmiyorum...buji ve yağı kaldı bitek diğer tüm bakımlarını yaptım. siz nasıl yapıyorsunuz hava ayarını kaç tur olmalı.
http://i.hizliresim.com/Y3OJ2l.jpg (http://hizliresim.com/Y3OJ2l)
TRaKYaLeee
12 Ağustos 2014, 12:22
arkadaşlar bende x-treme alarak aranıza yeni katıldım :) zaman buldukça eski gönderileri okumaya çalışıyorum...şimdi benim motor 2012 2013 mayıs çıkışlı ve bakım görmemiş gibi bişe :) motor ilk gaz vermelerde boğuluyor sonrasında bişe yok...hava ayar vidası ile oyanayacağım fakat marş motoruna denk geliyor elim sığmıyor söküp oynasam kaç tur yapacağımı bilmiyorum...buji ve yağı kaldı bitek diğer tüm bakımlarını yaptım.
Hayırlı olsun kazasız sürüşler
cenkito
12 Ağustos 2014, 12:33
arkadaşlar bende x-treme alarak aranıza yeni katıldım :) zaman buldukça eski gönderileri okumaya çalışıyorum...şimdi benim motor 2012 2013 mayıs çıkışlı ve bakım görmemiş gibi bişe :) motor ilk gaz vermelerde boğuluyor sonrasında bişe yok...hava ayar vidası ile oyanayacağım fakat marş motoruna denk geliyor elim sığmıyor söküp oynasam kaç tur yapacağımı bilmiyorum...buji ve yağı kaldı bitek diğer tüm bakımlarını yaptım. siz nasıl yapıyorsunuz hava ayarını kaç tur olmalı.
http://i.hizliresim.com/Y3OJ2l.jpg (http://hizliresim.com/Y3OJ2l)
hayırlı olsun.
ben hava ayarını ustaya yaptırdım o tur sayısından ziyade motorun calısma sesine göre ayar yaptı.
rolantiden ilk gaz köklemelerde motorun bogulup yığılması, sonra acılması normal.
az rolantiyi yukseltirseniz daha rahat calısıp yıgılma yapmayacaktır
TRaKYaLeee
12 Ağustos 2014, 13:34
x-Tream Max'in gösterge panelini değiştirebiliyormuyuz ? Mağlum üstündeki panelde Benzin göstergesi devir saaati yok. Başka bir gösterge paneli taktırsak olurmu ?
cenkito
12 Ağustos 2014, 13:39
devir saati için değiştirilebilir. elektirik tesisatına ek hatla calısır.
ancak benzin göstergesi için benzin deposununda değişmesi lazım
TRaKYaLeee
12 Ağustos 2014, 13:51
[QUOTE=cenkito;3417805]devir saati için değiştirilebilir. elektirik tesisatına ek hatla calısır.
ancak benzin göstergesi için benzin deposununda değişmesi lazım[/QUOTE
Cevabın için teşekkürler. Artık benzini de km saatinden hesaplarız.
cafridion
12 Ağustos 2014, 15:32
Abiii kendim dagitiyorum motoru biseyolursa ffacebook tan ekleyiver sorayim be ya.
Mesela bi sivi conta alayim mi kapagi acinca ne cikacak karsima tekrar takinca yag kacmasin.
www.facebook.com/yasinsancakdar
cenkito
12 Ağustos 2014, 18:41
sıvı conta alma. orjınalı kullan.
olmadı tanıdık yer varsa yedek conta takımı al(parcacılarda tek olmaz takım olur) kullanmazsan iade et.
yada mondial servisten sadece debriyaj kapak contası al 2,5 - 3 lira tanesi
tüm modeller yaklasık aynı ellerinde yedekte vardır
egekocasoy
12 Ağustos 2014, 19:00
Arkadaslar artik Maximi satma karari aldim sahibindede ilanda isteyen varsa forumdan birine satmak isterim :)
spookslam
13 Ağustos 2014, 12:31
Herkese merhaba,
Bir hafta önce bir Xtreme Max de ben aldım. Alır almaz foruma üye oldum tabii. Biraz kafanızı ütülemeye ihtiyacım olabilir diye düşündüm. :) Mazur göreceğinizi umut ediyorum. Motoru ikinci el aldım. 474 km'deydi. Rodaja uygun kullandığını söyledi satan arkadaş. Motorda bazı şeylerin normal olup olmadığını merak ettiğim için sizlere danışmaya geldim. İlk soruları kısa tutacağım. Daha ilk mesajdan canınızı çok sıkmayayım. :) Sorularım şöyle olacak:
1- İkinci viteste kalkmanın bir sakıncası olabilir mi?
2- Asıl mesele bu aslında. Motor çalışırken sanki kaşığı bir tencerenin etrafına sürtüyormuş gibi ses geliyor. Yalnız sürekli olarak değil, zaman zaman duyuyorum bu sesi. Ayrıca arada da çiğdem çitliyormuş gibi "çit....çit........çit" diye bir ses geliyor.
3- Motor çalışır durumdayken jikleyi en üst kademeye getirdiğimde motor istop ediyor. Bunun nedeni hakkında fikri olan var mı?
Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
kdiner
13 Ağustos 2014, 13:22
Herkese merhaba,
Bir hafta önce bir Xtreme Max de ben aldım. Alır almaz foruma üye oldum tabii. Biraz kafanızı ütülemeye ihtiyacım olabilir diye düşündüm. :) Mazur göreceğinizi umut ediyorum. Motoru ikinci el aldım. 474 km'deydi. Rodaja uygun kullandığını söyledi satan arkadaş. Motorda bazı şeylerin normal olup olmadığını merak ettiğim için sizlere danışmaya geldim. İlk soruları kısa tutacağım. Daha ilk mesajdan canınızı çok sıkmayayım. :) Sorularım şöyle olacak:
1- İkinci viteste kalkmanın bir sakıncası olabilir mi?
2- Asıl mesele bu aslında. Motor çalışırken sanki kaşığı bir tencerenin etrafına sürtüyormuş gibi ses geliyor. Yalnız sürekli olarak değil, zaman zaman duyuyorum bu sesi. Ayrıca arada da çiğdem çitliyormuş gibi "çit....çit........çit" diye bir ses geliyor.
3- Motor çalışır durumdayken jikleyi en üst kademeye getirdiğimde motor istop ediyor. Bunun nedeni hakkında fikri olan var mı?
Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
1- 2. viteste kalkmamayı deneyin motoru germeyin.
2- hava soğuk olduğu zamanlarda orta oda olmadı en üst kademede çalıştırın. stop etmesi isi en üst kademe de çalıştırdığınız için yapıyor normaldir. havayı kapatıp direk benzin aldığı için havadan dolayı yakım yapamadığı için stop ediyor normal havalarda lütfen denemeyin, ihtiyaç duymadığınız sürece hiç kullanmayın.
spookslam
13 Ağustos 2014, 14:42
Cevap için teşekkür ederim. Bu arada az önce motoru tekrar çalıştırarak kontrol etmek istedim ve "çit" sesinin daha sık geldiğini duydum. Emin değilim ama sanki bu ses başlarda hiç yoktu. Şu an binmeye korkuyorum motor zarar görecek diye.
dalangıç
13 Ağustos 2014, 16:07
Cevap için teşekkür ederim. Bu arada az önce motoru tekrar çalıştırarak kontrol etmek istedim ve "çit" sesinin daha sık geldiğini duydum. Emin değilim ama sanki bu ses başlarda hiç yoktu. Şu an binmeye korkuyorum motor zarar görecek diye.
Bende ilk zamanlar sesler duyardım egzozdan küçük yaratıklar çıkacak gibi oluyordu :) 3 ayda 3000 km yapınca ses, titreşim ıvır zıvır kesti şimdilerde hayvanın ağzına ağzına vuruyorum :) benim sorunum lastik sava dedik adamlar sallamadı pirelli pahalı ama savanın sallamasindan iyidir.
Bodrum da Max kullanan yok mu hiç yalnız kaldım buralarda :(
cafridion
13 Ağustos 2014, 17:20
Tekrar selamlar. Dün debriyaj kapağın soktum yayla biraz uğraştım aynen tekrar taktım pek fayda olmadı ama uğraşma cok zevkli, bi ara tekrar dagitip conta yay neyin degistirecegim. kkapağı sokerken iki tane tornavida kırdım. Bugun Koçtaş tan lokma takımı aldim 60 tl ye ucuza kacmayin paraniza yazik.
Bugün de yine Ağva turu yapacağız. 2 motor 3 kişi 6 da yola çıkarız diyoruz dönüş cuma. Imkani olanı cay icmeye beklerim. FFacebook tan ulasabilirsiniz.
Cem abiye de yardımları için tekrar teşekkür ediyorum :)
spookslam
16 Ağustos 2014, 13:06
Merhaba,
Yine bir soruyla karşınızdayım. :) Lastiklerin hava basıncı kaç bar olmalıdır? Kullandığım lastikler orijinal lastiklerdir.
cenkito
16 Ağustos 2014, 13:31
25-30 psi arası iyidir.
cadede yumusak kullanım yapıyorsan 25 psi-bar yeterli
ama kaldırımlara sert cıkıp iniyorsan, atlama zıplama yapıyorsan daha fazla bas
spookslam
16 Ağustos 2014, 13:55
Çoğunlukla asfaltta kullanıyorum, ama vitesler olsun, frenleme olsun, kullanıma alışabilmek için dağda taşlı mıcırlı, yer yer çukurlu bir yerde antrenman yapıyorum. Çoğunlukla düz bir yer. Atlama zıplama yok.
cenkito
16 Ağustos 2014, 14:23
eger kaldırım kösesi gibi keskin köşeye yere vurmassan az havada yeterli.
birde asırı sert fren yapıp dıs lastiği döndürmessen sorun olmaz
dıs lastik janttan dönerse iç lastik sibobu nu jant keser
replax1907
16 Ağustos 2014, 14:25
ben bu motosikleti almayı düşünüyorum ama Kütahya'da ne kadar bayi varsa hepsine sordum elimizde yok tutulmadığı için elimizde tutmuyoruz istek üzerine getiriyoruz diyorlar ama bende görmeden almak istemiyorum Kütahya da kullanan arkadaş varsa ona ulasabilirmiyim acaba
cenkito
16 Ağustos 2014, 14:29
tutulmama sebebi öteki 150 cc lere göre pahalı olmasındandır,
ama fiyatını sonuna kadar hak eden bir model bence.
kusura bakmayında adamlar satamadıgı mala da b.k atmıslar.
replax1907
16 Ağustos 2014, 14:33
Açıkça söylemek gerekirse motosiklet ayni zamanda eğlenceli olmalı aklın nereye eserse gidebilmeli ben ondan dolayi bu modelde yogunlastim ilk vitesli motorum olacak beni tek korkutan devir saati vede vites gostergesi olmaması
AttilaXtreme
16 Ağustos 2014, 14:36
tutulmama sebebi öteki 150 cc lere göre pahalı olmasındandır,
ama fiyatını sonuna kadar hak eden bir model bence.
kusura bakmayında adamlar satamadıgı mala da b.k atmıslar.
Ağzına sağlık.
Bu arada Max'ı satmaktan vazgeçtim. Oğlum satmama izin vermedi :) Du bakalım ne olcak :)
cafridion
16 Ağustos 2014, 18:51
Selamlarr... dun Ağva dan döndüm ortalama 270 km yaptim, artcim da vardi yine max beni hic uzmedi. Fardan sasi yapip bi sigortam attı onu da hallettim yedegi var zaten.
Ogrendimki dik yokuslarda max i debriyajla salinca motor kendini topluyo tirmanirken cok daha atik oluyor.
Bugun de sancar motora gittim arka peg, gidon, rediktor degistirdim km teli ynlis gelmiş o sonraya kaldi.
Debriyaj in gırc sesiyle kavrama sorunu yağ ile ilgilidir diye motul koydu arkadaş sorun devam ediyor.
Genel olarak servisten memnunum gunguren doganbey caddesi tavsiye olunur.
demirutku
18 Ağustos 2014, 03:49
Açıkça söylemek gerekirse motosiklet ayni zamanda eğlenceli olmalı aklın nereye eserse gidebilmeli ben ondan dolayi bu modelde yogunlastim ilk vitesli motorum olacak beni tek korkutan devir saati vede vites gostergesi olmaması
:queen::queen::queen::queen: devir saatini nabacan:cherry:
Ağzına sağlık.
Bu arada Max'ı satmaktan vazgeçtim. Oğlum satmama izin vermedi :) Du bakalım ne olcak :)
o zaman tekrardan hayırlı olsun abi:cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:45 ----------
Merhaba,
Yine bir soruyla karşınızdayım. :) Lastiklerin hava basıncı kaç bar olmalıdır? Kullandığım lastikler orijinal lastiklerdir.
https://www.youtube.com/watch?v=x5kx3zHv0ZI
ben arka 33 ön 30 basıyorum,ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum aslında kitapçığa bi göz atmak lazım
cenkito
18 Ağustos 2014, 09:03
kitapcıkta yanlıs hatırlamıyorsam 225kPA yazıyordu
oda 32-33 psi denk geliyor :cat:
AttilaXtreme
18 Ağustos 2014, 13:33
Ben öne 25 arkaya 32 basıyorum.
cafridion
19 Ağustos 2014, 00:39
Demirutku watsap fotoğrafindaki, camurlugunda panda stickerı olan max Bayrampaşa dan bi arkadaşın olma ihtimali var mı? ilk defa benimkinin dışında max gördüm heyecan yaptım :)
Plakası yoktu.
replax1907
19 Ağustos 2014, 11:53
demirutku devir saatini napcan nedir lazım olmuyor mu :cherry:
cenkito
19 Ağustos 2014, 12:19
gaz kolunun dönüş turuna bilek alısıyor.
ilk baslarda bakma geregi duysanızda zamanla alısıyorsunuz. gerek kalmıyor :cat:
replax1907
19 Ağustos 2014, 12:51
gaz kolunun dönüş turuna bilek alısıyor.
ilk baslarda bakma geregi duysanızda zamanla alısıyorsunuz. gerek kalmıyor :cat:
heycan var bende çok hevesliyim ondan bu merak :queen:
cenkito
19 Ağustos 2014, 13:03
heycan var bende çok hevesliyim ondan bu merak :queen:
merak iyidir. merak olmazsa ögrenmede olmaz,
önce merakla baslar arastırmalar.
ama ilerde gercekten gerek kalmıyor. motorun sesi yada bileginizin konumu
zaten devirle ilgili bilgiyi verecektir.
motor stop halinde iken gaz konunun maximum dönme turuna bakarsınız,
calısırkende aynı olacaktır zaten, göstergeden değilde ne kadar cevirdiğinizle
tahmini devir bilgisine ulasırsınız
demirutku
19 Ağustos 2014, 16:00
Demirutku watsap fotoğrafindaki, camurlugunda panda stickerı olan max Bayrampaşa dan bi arkadaşın olma ihtimali var mı? ilk defa benimkinin dışında max gördüm heyecan yaptım :)
Plakası yoktu.
bendim o :mrgreen:, bir haftadır bayrampaşada kalıyordum. malesef plakam yaklaşık bir aydır yok kırmışlar :silent:
valla yalan yok hiç eksikliğini hissetmedim :) km yede bakmıyorum hiç :mrgreen:
cafridion
19 Ağustos 2014, 21:25
Vayy kismete bak. Kurcalayacaktim debriyajini keşke kurcalasaymisim :)
Müsait vaktinde cay icmeye beklerim.
demirutku
20 Ağustos 2014, 02:26
Vayy kismete bak. Kurcalayacaktim debriyajini keşke kurcalasaymisim :)
Müsait vaktinde cay icmeye beklerim.
whatsapptan haberleşiriz:P
replax1907
20 Ağustos 2014, 10:08
merak iyidir. merak olmazsa ögrenmede olmaz,
önce merakla baslar arastırmalar.
ama ilerde gercekten gerek kalmıyor. motorun sesi yada bileginizin konumu
zaten devirle ilgili bilgiyi verecektir.
motor stop halinde iken gaz konunun maximum dönme turuna bakarsınız,
calısırkende aynı olacaktır zaten, göstergeden değilde ne kadar cevirdiğinizle
tahmini devir bilgisine ulasırsınız
yardımlarınız için teşekkür ederim simdi kafama tamamen yattı :flower:
seerkan
20 Ağustos 2014, 17:07
Arkadaşlar merhaba sayfanın yarısına 3tebirini okuma fırsatım oldu. Öncelikle hepinize motorlarınızla birlikte kazasız belasız sürüşler dilerim.
Değerli arkadaşlarıma xtreme max ile ilgili bir sorum olacaktı. Motorsiklet tecrübem var cbr250 kullandım. Şu an cbr650f motorsikletim var. Gecenlerde bir arkadasımın crf250sini kullandım. Kross olarak acayip zevk aldım. Motorculukta bambaska bir dünya imiş ve biz hep asfaltta alıyormuşuz bu zevki.
Tabiki 250lik honda ike xtreme max i karşılaştırın demeyeceğim ama normal zorlukta olan bir parkura bende max olsa diğer arkadasların gectiği yerlerden gecebilirmiyim. Kross yapan arkadaslar tecrübelerini paylaşırsa ve beni yönlendirirse çok sevinirim. Evet Fiyat olarak çok avantajlı forumdaki arkadaslar f/p olarak başarılı olduğunu söylüyor. Ama dediğim gibi istediğim adrenalini xtreme maxten alabilirmiyim??
Trakyada yaşıyorum ve haftasonları diğer cross cu arkadaslarla cıkıp rotalı geziler yapmak, camura saplanmak ve eğlenmek amacım...
İlgilerinize şimdiden tşkler
cenkito
20 Ağustos 2014, 18:03
peslerinden gidersiniz. tabi asırı zor parkur olmadıkca.
sahsen benim ktm lerin pesinden gitmişliğim var, sagolsunlar beklediler tabiki.
onlar en sert yerlerden cıkarken ben biraz yolu uzatıp daha kolay yerleri tercih etmiştim ama cok eglendim.
eglenmesini bildikten sonra max da eglendirir, tabi bir crf250L performansı beklememeniz lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
youtube da x treme max 150 diye aratırsanız benim ve arkadasım hakanın bircok videomuz mevcut onlarda size az da olsa fikir verir
AttilaXtreme
23 Ağustos 2014, 14:41
Sanırım motor blogları arasında en çok okunan bloğa sahibiz. Adımıza ve iyi niyetli çabamıza leke gelmesin diye google reklamı bile almadık almayacağız. Bu bloğun açılmasına sebep olan ve katkı sunan tüm forum kardeşlerime teşekkür ederim :)
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/
cenkito
23 Ağustos 2014, 14:51
Sanırım motor blogları arasında en çok okunan bloğa sahibiz. Adımıza ve iyi niyetli çabamıza leke gelmesin diye google reklamı bile almadık almayacağız. Bu bloğun açılmasına sebep olan ve katkı sunan tüm forum kardeşlerime teşekkür ederim :)
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/
senin sayende, ellerine saglık attila benim :cat:
AttilaXtreme
23 Ağustos 2014, 14:54
senin sayende, ellerine saglık attila benim :cat:
Sizler olmasaydınız bu işlere kalkışan olmazdı be abicim. Yeri gelmişken Tolga Can ve diğer eski arkadaşları saygı ve sevgi ile analım. Güzel insanlar. Keşke yine buralara gelseler.
cenkito
23 Ağustos 2014, 14:56
Sizler olmasaydınız bu işlere kalkışan olmazdı be abicim. Yeri gelmişken Tolga Can ve diğer eski arkadaşları saygı ve sevgi ile analım. Güzel insanlar. Keşke yine buralara gelseler.
tesekkürler abim.
insallah onlarda ilerde geri aramıza katılırlar.
Parliament
23 Ağustos 2014, 15:27
Merhabalar işlerimin yoğunluğundan hiç paylaşımda bulunamamıştım. :)
Motorum 5,000km oldu kuyruk hariç hiç bi şikayetim yok herşeyi dört dörtlük maşaallah :)
Perşembe gün grubumuzla güneşin doğuşunu izlemeye gittik.:)
Ufaktan tek teker yapmayada başladım bu arada :))
Buyrun Resimler ;
http://i.hizliresim.com/1joygp.jpg
http://i.hizliresim.com/Ld6anG.jpg
http://i.hizliresim.com/rYDQ2N.jpg
http://i.hizliresim.com/4YngzL.jpg
http://i.hizliresim.com/JdGYDY.jpg
Bu arada motorun viraj kabiliyeti olağanüstü. orjinal lastiğinin son dişinin son haddine kadar yatabiliyor. Bununda fotoğraflarını paylaşıcam inşaallah
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO