Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Ezio41
22 Temmuz 2014, 02:18
Senin adına yorum yaptım kardeşim,kusura bakma :silent:
Estağfirullah ne kusur kardeşim sende . :)
atmaca1
22 Temmuz 2014, 03:54
Lifan xplore modeli yeni cikmis 200 cc, motoran xv250, ve mondial arasinda kaldim.lifan fazla kullanan yok bilgi bulamadim.motoran da oyle sayilir.xtreme kullanan cok olunca drgerli fikirlerinizi paylasirsaniz sevijirim.gonlum lifandan yana fiyat olarak xtreme yakin ayrica 200cc ve sanirim tayvan mali.mondial aklimda kaldigi kadariyla ufak tefek halledilebilecek sorunlari olan bir motor olarak biliyorum.soru klasik olacak ama 3 motor arasindan hangisini seceyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:38 ----------
Xtreme max 150 nin kronik sorunlarini ve bu sorunlarin yeni modellerde devam edip etmedigini ogrenebilirmiyim. Konuyu bastan itibaren okuyorum sabirsizliktan sormadan yapamadim.
AttilaXtreme
22 Temmuz 2014, 09:56
Lifan xplore modeli yeni cikmis 200 cc, motoran xv250, ve mondial arasinda kaldim.lifan fazla kullanan yok bilgi bulamadim.motoran da oyle sayilir.xtreme kullanan cok olunca drgerli fikirlerinizi paylasirsaniz sevijirim.gonlum lifandan yana fiyat olarak xtreme yakin ayrica 200cc ve sanirim tayvan mali.mondial aklimda kaldigi kadariyla ufak tefek halledilebilecek sorunlari olan bir motor olarak biliyorum.soru klasik olacak ama 3 motor arasindan hangisini seceyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:38 ----------
Xtreme max 150 nin kronik sorunlarini ve bu sorunlarin yeni modellerde devam edip etmedigini ogrenebilirmiyim. Konuyu bastan itibaren okuyorum sabirsizliktan sormadan yapamadim.
X-Treme Max'ın bırak kronik hiç bir sorunu yok. İlk 1000 kmde biraz dikkatli olacaksın, 500'de gidip vidaların sıkıştıracaksın bir de isteğine göre değişiklikler yapacaksın o kadar.
150 cc 11 beygir balansörlü cg motor. Rahat kullanmak için boyun 1.75'ten uzunsa hiç korkma. Diğer motorları bilmiyorum. Hiç araştırma ihtiyacı da duymadım :) Keyfim yerinde kısacası :)
Rica ediyorum, biraz buraları oku, birazda bloğumuzu karıştır sanırım bir fikir verecektir.
YENİ ALAN VEYA ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA TAVSİYELER
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/2014/04/yeni-alan-veya-almayi-dusunen_19.html
NOT: Ben cc büyüklüğüne değil torkuna ve beygir gücüne bakarım. Bir de balansörlü mü değil mi ona bakardım. Saygılar.
fafarslan
22 Temmuz 2014, 13:35
Atilla abi yanında bulundur kesin diyeceğin takım taklavat nedir? Teşekkürler
cenkito
22 Temmuz 2014, 14:39
önceki sayfalarda max a gerekli tüm alet edevat listesini bizzat yazdım
lazım olabilecek tüm anahtarlar ve numaraları forumda mevcuttur
atmaca1
22 Temmuz 2014, 14:43
Tesekkurler eger xtreme alirsam dag evine koyacagim.lastikler tubless mi , sehire cok inemeyecegim icin yanima buji harici neler almam gerekir? En cok gerekebilecek yedek parcalar ne olur?
cenkito
22 Temmuz 2014, 16:11
Atilla abi yanında bulundur kesin diyeceğin takım taklavat nedir? Teşekkürler
blogumuza eklenmiştir
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/2014/07/alet-edevat.html
dalangıç
22 Temmuz 2014, 18:17
Bu kadar bilgiyi toplayıp paylaşan hatta gerektiğinde telefon açıp teknik bilgisini paylaşan ve başarılı bir şekilde uygulatan :) hani çok sık olmaz ya yolda kaldığınız da sizi arayıp soran forum sakinlerinin olduğu başka bir forum görmedim arkadaş valla bravo :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------
X-Treme Max'ın bırak kronik hiç bir sorunu yok. İlk 1000 kmde biraz dikkatli olacaksın, 500'de gidip vidaların sıkıştıracaksın bir de isteğine göre değişiklikler yapacaksın o kadar.
150 cc 11 beygir balansörlü cg motor. Rahat kullanmak için boyun 1.75'ten uzunsa hiç korkma. Diğer motorları bilmiyorum. Hiç araştırma ihtiyacı da duymadım :) Keyfim yerinde kısacası :)
Rica ediyorum, biraz buraları oku, birazda bloğumuzu karıştır sanırım bir fikir verecektir.
YENİ ALAN VEYA ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA TAVSİYELER
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/2014/04/yeni-alan-veya-almayi-dusunen_19.html
NOT: Ben cc büyüklüğüne değil torkuna ve beygir gücüne bakarım. Bir de balansörlü mü değil mi ona bakardım. Saygılar.
Xtreme max'in kronik sorunu olmaz da kullanıcısının kronik sorunları olur :) dur şuraya çıkayım yok buradan atlayım zıplayım yada ya bu sticker daha mı iyi durur yok yok bu güzel durdu yada hadi Akdeniz turu oradan Ege yada boşver şu yayladan salalım aşağı serin serin gibi tabı bunlar istediğimiz sevdiğimiz sorunlar :)
seliuz
24 Temmuz 2014, 02:08
İstanbuldaki x-treme max kullanıcıları güzel insanlar abiler ve kardeşlerim.Malumunuz önümüz şeker bayramı ben nezaman motoruma binsem bayramda harçlık alan çocuklar gibi yüzümde gereksiz bir gülümseme olur sizlerinde birçoğunuzun bu forumdan bildiğim kadarıyla motorunu kullanırken mutlu olan insanlar olduğunuzu bildiğimden bu mutlu x-treme max çıları bir arada görmek isterim .
Tabiki tarih ve zamanı herkese göre belirlemek zor olacağından kendimce bir fikir olarak bence en uygun zaman bayramın 2.günü uygun gibi çünkü 1.gün akrabağ ziyaretleri olacağından zaten mümkün değil 3. günde çalışan arkadaşlar için bir günlük dinlenme payı olur gibime geliyo bu durumda arada kalan 2.gün bana göre en mantıklı olan gün :)
Ben daha önce bu tarz bi organizasyon yapmadığım için bu işe ön ayak olabilecek forumunda en sıkı takipçilerinden biri olan AtillaXtreme yani ATİLLA abimden biz istanbul kullanıcılarını sancağı altında toplamasını rica ediyorum tabi eğer müsaitse abimiz olarak bizleri kırmıcağını bildiğimden ATİLLA abiden istedim biraz ortaya lafı atıp işi abimin üzerine yıkıp kaçıyomuş gibi olucak ama elimden geleni verilebilecek görevleride üstlenmeye hazırım :)
Sonuç olarak
ATİLLA ABİ BİZİ ARAZİİİYE GÖTÜR
ATLAYALIM ZIPLAYALIM COŞALIM KOPALIM
Yada bi çay içelim be abi iki geyik çeviririz :)
AttilaXtreme
24 Temmuz 2014, 14:15
İstanbuldaki x-treme max kullanıcıları güzel insanlar abiler ve kardeşlerim.Malumunuz önümüz şeker bayramı ben nezaman motoruma binsem bayramda harçlık alan çocuklar gibi yüzümde gereksiz bir gülümseme olur sizlerinde birçoğunuzun bu forumdan bildiğim kadarıyla motorunu kullanırken mutlu olan insanlar olduğunuzu bildiğimden bu mutlu x-treme max çıları bir arada görmek isterim .
Tabiki tarih ve zamanı herkese göre belirlemek zor olacağından kendimce bir fikir olarak bence en uygun zaman bayramın 2.günü uygun gibi çünkü 1.gün akrabağ ziyaretleri olacağından zaten mümkün değil 3. günde çalışan arkadaşlar için bir günlük dinlenme payı olur gibime geliyo bu durumda arada kalan 2.gün bana göre en mantıklı olan gün :)
Ben daha önce bu tarz bi organizasyon yapmadığım için bu işe ön ayak olabilecek forumunda en sıkı takipçilerinden biri olan AtillaXtreme yani ATİLLA abimden biz istanbul kullanıcılarını sancağı altında toplamasını rica ediyorum tabi eğer müsaitse abimiz olarak bizleri kırmıcağını bildiğimden ATİLLA abiden istedim biraz ortaya lafı atıp işi abimin üzerine yıkıp kaçıyomuş gibi olucak ama elimden geleni verilebilecek görevleride üstlenmeye hazırım :)
Sonuç olarak
Abicim sizi kırmam ama milletin bayram programına işine gücüne ve en önemlisi yağmur durumuna bir bakmak lazım. Atlamaya zıplamaya gidemesek bile bir çay içme ihtimalimiz var. Du bakalım, yarın olsun hayır olsun :)
(Bu satırların yazarı hanımına ve iki çocuğuna sormadan hiç bir şeye karar veremiyor) :queen:
seliuz
24 Temmuz 2014, 15:25
Abicim sizi kırmam ama milletin bayram programına işine gücüne ve en önemlisi yağmur durumuna bir bakmak lazım. Atlamaya zıplamaya gidemesek bile bir çay içme ihtimalimiz var. Du bakalım, yarın olsun hayır olsun :)
(Bu satırların yazarı hanımına ve iki çocuğuna sormadan hiç bir şeye karar veremiyor) :queen:
Wallahi haklısın abi içişleri bakanlarına sormadan olmuyo :cherry:
Dediğin gibi şartların olgunlaşması şart tabi abi , ben en çok yamurdan tırstım çünkü şu an olduğum yerde fena yağıyo ama baktım hava durumuna yağmur görünmüyor en azından şartlardan biri ok abi geriye işi gücü müsait olan arkadaşlar kaldı. Tattilde biraz kısa malesef kısmet bakalım toplaşabilicekmiyiz :)
omertsen
24 Temmuz 2014, 17:08
Olamadık ki bi Max sahibi :) kaldık bu bayramda cıbır250 liyle başbaşa artık kaldırım taşlarından giderek tatmin edecez enduro tutkumuzu :)
demirutku
24 Temmuz 2014, 22:59
Sonuç olarak
ben +1 gelirim akşam üstü civarı olursa, olmadı bayram sonrası daha kapsamlı bir toplantı yapabiliriz, kim bilir belkide haftanın belli bi günü düzenli çay içmelerimiz de başlar max'larla :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
ha bir de, istanbulda gel bi çay içelim diyene tuzla geliyorum:silent:
metingüzel
25 Temmuz 2014, 00:24
benide yazabilirsiniz
seliuz
25 Temmuz 2014, 00:44
Şimdiden 4 kişi olduk haydi allah arttırsın :)
1.Atillaxtreme
2.seliuz
3.demirutku
4.metingüzel
cafridion
25 Temmuz 2014, 04:01
Sahibinden de Başakşehir deki max i yarın almama yardimci olursaniz ben de gelirim iki elim kanda olsa. Bayramdan sonraya kalsın istemiyorum. Kavusamadim bi hirsimdan arkadaşın chopper ı söküp söküp taktım :D
ozgranl
25 Temmuz 2014, 10:43
Şimdiden 4 kişi olduk haydi allah arttırsın :)
1.Atillaxtreme
2.seliuz
3.demirutku
4.metingüzel
Bayram dolayısıyla memlekete gideceğim konuyu takipteyim,imkan olursa gelmek isterim. Atlama-Zıplama olayı içinde Şile'ye beklerim neredeyse her pazar araziye çıkıyoruz :cat:
AttilaXtreme
25 Temmuz 2014, 11:11
En mantıklısı Şile gibi görünüyor. İsteyen atlayıp zıplar, isteyen çay poğaçaya talim eder. Ne dersiniz kardeşler ? :)
ozgranl
25 Temmuz 2014, 12:00
En mantıklısı Şile gibi görünüyor. İsteyen atlayıp zıplar, isteyen çay poğaçaya talim eder. Ne dersiniz kardeşler ? :)
Şile-Ağva turuda yapabiliriz ya da bir çılgınlık yapıp Ağva üzerinden Kerpe geziside yapılabilir Şile-Kerpe git-gel 220 km yapıyor. Günlerdir hava yağışlı arazi çamurlu zevkli geçer ama sizler İstanbula dönüş yapacağınız için sizler için sorun olabilir.
AttilaXtreme
25 Temmuz 2014, 12:29
Şile-Ağva turuda yapabiliriz ya da bir çılgınlık yapıp Ağva üzerinden Kerpe geziside yapılabilir Şile-Kerpe git-gel 220 km yapıyor. Günlerdir hava yağışlı arazi çamurlu zevkli geçer ama sizler İstanbula dönüş yapacağınız için sizler için sorun olabilir.
Abicim Şİle iyi gibi duruyor..
(Adam yaşlı gö(z)ü yemedi) :)
ozgranl
25 Temmuz 2014, 12:39
Tamamdır abi mesaj alındı :)
dalangıç
25 Temmuz 2014, 12:48
Ne zaman gideceksiniz şileye bende gelebilirmiyim? Ses etmem kenardan pırpır gelirim :)
seliuz
25 Temmuz 2014, 13:15
şileyede bayadır gitmiyordum şile iyiymiş
AttilaXtreme
25 Temmuz 2014, 13:20
Tamam yer şile tarih tayin edelim;
3 Ağustos Pazar nasıl ?
xxxxxxxxxxxxxx
"dalangıç" Gel tabi abicim. Tek tek kırmızı mumlu davetiye mi göndercez :) Duyan gelsin gören gelsin :)
seliuz
25 Temmuz 2014, 13:38
Son liste . Sayımız giderek artıyor :)
1.Atillaxtreme
2.seliuz
3.demirutku
4.metingüzel
5.ozgranl
6.dalangıç
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Tamam yer şile tarih tayin edelim;
3 Ağustos Pazar nasıl ?
xxxxxxxxxxxxxx
"dalangıç" Gel tabi abicim. Tek tek kırmızı mumlu davetiye mi göndercez :) Duyan gelsin gören gelsin :)
Abi bana bayramda sonrasındaki haftasonuda uyar
dalangıç
25 Temmuz 2014, 13:40
:( tarih bana uymadı abi o sıralar bende yolda olurum malum İstanbul uymadı bana bu sefer sahil yolundan Antalya
seliuz
25 Temmuz 2014, 13:58
1.Atillaxtreme
2.seliuz
3.demirutku
4.metingüzel
5.ozgranl
ozgranl
25 Temmuz 2014, 14:24
1.Atillaxtreme
2.seliuz
3.demirutku
4.metingüzel
5.ozgranl
Yok mu arttıran :queen:
demirutku
25 Temmuz 2014, 21:48
bence şimdilik çok fazla uzaklaşmadan istanbul içinde fıtı fıtı çaylarımızı yudumlayıp sohbet muhabbet yapmak daha mantıklı olur. :cherry:
ha bir de dediğim gibi, her akşam çay içmeye müsaidim:bounce:
cafridion
25 Temmuz 2014, 22:33
Ben motoru aldim sigortayi yetistiremedim. Acil akü degismem lazim ayak marsiyla 2 saatte çalışıyor. Bir de farin ayaklari kirik km göstergesi de oyle onlari degistirmem gerekiyor. Gerci burada gorunme gibiyim ama yine bi kac foto atarim gece.
Ilk izlenim mi haarika parkta kaldirimlara ciktim merdivenlerden indim yok boyle bisey :D
seliuz
26 Temmuz 2014, 01:26
Ben motoru aldim sigortayi yetistiremedim. Acil akü degismem lazim ayak marsiyla 2 saatte çalışıyor. Bir de farin ayaklari kirik km göstergesi de oyle onlari degistirmem gerekiyor. Gerci burada gorunme gibiyim ama yine bi kac foto atarim gece.
Ilk izlenim mi haarika parkta kaldirimlara ciktim merdivenlerden indim yok boyle bisey :D
Hayırlı uğurlu olsun cafridion allah kaza bela vermesin
cafridion
26 Temmuz 2014, 03:08
http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/674/aXOy6g.jpg (http://imageshack.com/f/iqaXOy6gj)
AttilaXtreme
26 Temmuz 2014, 10:38
Hayırlı uğurlu olsun. Allah güle güle binmeyi nasip etsin.
corpsecorpse
26 Temmuz 2014, 13:12
Son liste . Sayımız giderek artıyor :)
1.Atillaxtreme
2.seliuz
3.demirutku
4.metingüzel
5.ozgranl
6.dalangıç
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Abi bana bayramda sonrasındaki haftasonuda uyar
ben memlekete gittim motorla zonguldaktayım.artık eylul ayında beraberiz.
dalangıç
26 Temmuz 2014, 17:49
Beni de yazın listeye sizle şileye gittikten sonra çıkıcam yola belki bir daha böyle bir şans yakalayamam , buluşma yerini belirlediniz mı?
cafridion
26 Temmuz 2014, 18:12
Tekrar selamlar hızlı bir giriş oldu kusura bakmayın :)
Bugün sirkeciye gittim kuru bi akü alip (60tl) taktım oracikta tek marş aliyor artik.
Orda bi elcik koruma gördüm cok hosuma gitti 80 tl dedi size sormadan karar vermiyim dedim saglamdi ama.
Oradan Yenibosna ya geçtim ufak bi mondial servisi var debriyaj manetinin bagli oldugu takoz kirikti manetle beraber degistirdim 30 tl
Ayna takimi da aldim 30 tl gayet saglam
Oradan gectim sigorta yaptırmaya.
Eve gecince gaz ve debriyaj telini yaglayacağım debriyaj takiliyor sanki bazen gaz da sert geldi.
Sehir içinde kullanim harkulade cok kivrak duracak kadar yavasken bile ayagi yere koymak gerekmiyor. Denge müthiş.
AttilaXtreme
26 Temmuz 2014, 18:22
Bayram dolayısıyla memlekete gideceğim konuyu takipteyim,imkan olursa gelmek isterim. Atlama-Zıplama olayı içinde Şile'ye beklerim neredeyse her pazar araziye çıkıyoruz :cat:
Yeri ve zamanı "ozgranl"a bırakalım. ozgranl saati ve nerede toplanacağımızı belirtsin yeter.
-Bir de gideceğimiz yerde yiyecek içecek var mı, oradan mı temin edeceğiz, yanımızda kumanya mıı getireceğiz.
(ince bir bilek hareketi ile topu ozgranl'a bıraktı)
ozgranl
26 Temmuz 2014, 19:08
Yeri ve zamanı "ozgranl"a bırakalım. ozgranl saati ve nerede toplanacağımızı belirtsin yeter.
-Bir de gideceğimiz yerde yiyecek içecek var mı, oradan mı temin edeceğiz, yanımızda kumanya mıı getireceğiz.
(ince bir bilek hareketi ile topu ozgranl'a bıraktı)
Abi Yalova'da olduğum için burada internetim yok sağdan soldan kaçak bir şekilde bağlandıkça yazma fırsatı buluyorum. Öncelikle ne yapacağımıza karar verelim dağ-tepe gezecek isek Şile'den pazar günleri ormana çıkanlar dışarıdan katılanlardan 15-20 lira ücret alıyor bildiğim kadarıyla ormanı tam anlamıyla onlar biliyor,kendim yollara o kadar hakim değilim. Ormana çıkanlar motosiklet ustası zaten fakat o şekilde size uyar mı bilmiyorum isterseniz bir arar sorarım durumumuzu anlatırım.
Kendimiz takılalım önce bir çay-çorba içelim sonra sakin sakin turlayalım ufakta olsa arazi yapalım derseniz,o şekilde rehberlik yaparım limanda çay içer laflarız daha sonra Saklıgöle gideriz hem orayı görmüş olursunuz hemde arka yoldan ormana gireriz ufak çaplı gezer barajın ordan Korucuköy'den ayrılırız. Buluşma yerimiz Işık Üniversitesi'nin orada bulunan BPet benzin istasyonu olsun(BP değil BPET)orada toplaşırız ?
cenkito
26 Temmuz 2014, 19:22
o motosiklet ustalarına katılıpda araziye cıkarsanız
onların motorlarıda special yada ona yakın makinalarsa
gruptan bir cogu motorundan soguyacaktır.
bu olay tecrubeyle sabittir.
http://i.hizliresim.com/0bNndZ.jpg
http://i.hizliresim.com/vY85OA.jpg
AttilaXtreme
26 Temmuz 2014, 19:24
Abi Yalova'da olduğum için burada internetim yok sağdan soldan kaçak bir şekilde bağlandıkça yazma fırsatı buluyorum. Öncelikle ne yapacağımıza karar verelim dağ-tepe gezecek isek Şile'den pazar günleri ormana çıkanlar dışarıdan katılanlardan 15-20 lira ücret alıyor bildiğim kadarıyla ormanı tam anlamıyla onlar biliyor,kendim yollara o kadar hakim değilim. Ormana çıkanlar motosiklet ustası zaten fakat o şekilde size uyar mı bilmiyorum isterseniz bir arar sorarım durumumuzu anlatırım.
Kendimiz takılalım önce bir çay-çorba içelim sonra sakin sakin turlayalım ufakta olsa arazi yapalım derseniz,o şekilde rehberlik yaparım limanda çay içer laflarız daha sonra Saklıgöle gideriz hem orayı görmüş olursunuz hemde arka yoldan ormana gireriz ufak çaplı gezer barajın ordan Korucuköy'den ayrılırız. Buluşma yerimiz Işık Üniversitesi'nin orada bulunan BPet benzin istasyonu olsun(BP değil BPET)orada toplaşırız ?
Ok.. Uyar. Önce toplanıp çay çorba içelim, sonrasına bakarız. 3 Ağustos PAZAR Saat kaçta Işık Üniversitesinin orada ki BPET'te toplanıyoruz (BP değil BPET)
ozgranl
26 Temmuz 2014, 19:59
Ok.. Uyar. Önce toplanıp çay çorba içelim, sonrasına bakarız. 3 Ağustos PAZAR Saat kaçta Işık Üniversitesinin orada ki BPET'te toplanıyoruz (BP değil BPET)
Kesin toplanıyorsak ben 2 Ağustos günü Şilede olurum. Sizin dediğiniz her saatte de buluşma yerinde sizleri beklerim :cat:
AttilaXtreme
26 Temmuz 2014, 20:18
3 Ağustos PAZAR saat 12.00 Işık Üniversitesinin orada ki BPET'te toplanıyoruz (BP değil BPET) nasıl?
İtirazı olan ?
ozgranl
26 Temmuz 2014, 20:28
3 Ağustos PAZAR saat 12.00 Işık Üniversitesinin orada ki BPET'te toplanıyoruz (BP değil BPET) nasıl?
İtirazı olan ?
Ben okeyim :thumleft:
dalangıç
26 Temmuz 2014, 21:06
İtirazı olan ?
Işık üniversitesi? BPET? Sanırım kaybolucam :) ben beykozun arkasından riva yolu oradan şile yoluna girer arazimi yapar çaya yetişirim size :) şile de nerede bulurum sizi?
AttilaXtreme
26 Temmuz 2014, 21:11
Işık üniversitesi? BPET? Sanırım kaybolucam :) ben beykozun arkasından riva yolu oradan şile yoluna girer arazimi yapar çaya yetişirim size :) şile de nerede bulurum sizi?
Raat ol! Işık Üniversitesi girişte dev gibi. Kaybolursan ben telefonla ulaşırım sana.
seliuz
27 Temmuz 2014, 00:01
benim içinde uygundur atilla abi ama bişey soucam bu ışık üniversitesi nerde acep :)
bide cenkito çok haklı bende bugün bir arkadaşımın vasıtasıyla ekstrem moto sherco ktm bayisi ahmet abi ve yarışçı fırat abiyle araziye çıktık kemerburgaz göktürkte çok ama çok zevkliydi bi o kadarda yorucu sonuca gelirsek benim motora binesim çok kalmadı ama yolda gelirken barıştık :)
http://i.hizliresim.com/V2XMWq.jpg
buda ne kadar yorucu olduğunun kanıtı olsun :) kendi telimin şarjı bittiği için çok resim yok ama videosu var arkadaşım gönderince onuda eklerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
Yer :şile
Tarih ve zaman : 3 Ağustos PAZAR saat 12.00
Buluşma noktası: Işık Üniversitesinin orada ki BPET
son listemiz de bu (geliceği kesin olanlar )
1.atilla abi (ışık üni.den katılacak)
2.serdar (ışık üni.den katılacak)
3.özgür (şileden katılacak)
4.dalangıç (şileden katılacak)
mehmetle utkuda ve diğer gelmeyi düşünen arkadaşlarda listeye kendilerini eklesinler veeeeeee şilee yolları bizi beklesin :)
ozgranl
27 Temmuz 2014, 00:34
Işık Üniversitesini görmeme gibi bir ihtimaliniz yok bence hemen girişte solda kalıyor,ben zaten üniversitede öğrenciyim yurt odamın camı yola bakıyor yolunuzu gözlerim ,
Tam olarak odamdan buluşma noktamızın görüntüsü :cherry:
http://i.hizliresim.com/X2qERj.jpg (http://hizliresim.com/X2qERj)
dalangıç
27 Temmuz 2014, 01:01
Havlu, şort falan da alalım bari isteyen çimer olmamı :)
ozgranl
27 Temmuz 2014, 01:09
Havlu, şort falan da alalım bari isteyen çimer olmamı :)
Pazar günleri aşırı kalabalık oluyor genelde ama tercih sizin :)
dalangıç
27 Temmuz 2014, 01:20
Pazar günleri aşırı kalabalık oluyor genelde ama tercih sizin :)
En son 5 sene önce gittim herhalde şile'ye güzel denk geldi bu organizasyon :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------
Şimdi belki alakasız olacak ama arkadaşlar yakın zamanda uzun yola çıkmak için plan yapan varmı aranızda?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO