PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115

21umser21
16 Mart 2015, 16:05
Acil durumdan ötürü satılık Inazuma. Şehir dışından gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sifir-mavi-beyaz-inazuma-7-gunlugune-11.300-198648697/detay

Baris Yzc
17 Mart 2015, 21:45
Inazuma ya allianzdan 780 lira fiyat aldım. Muafiyet yok,hersey var(deprem sel vs vs ) ,kapalı garaj yok, mini onarim ve yol yardım var lakin anahtarla caldirmada kuruş para yok :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

Yazmayı unuttum,dün antalyali olanlar bilir, yalım(faLez park) parka yakında ki bir binaya fuel oil ikmali sırasında yere yağ akmış, gece karanlığında virajda geç fark ettim ama cok geçti düştüm, bende ekipman vardı hicbirsey olmadı. Yalnız koruma demiri sayesinde sadece topuz, fren maneti, on siperlik çatladi ve camurlugun ucundaki çizikle kurtuldum, sonra camurluga kafayi taktim , öğrendim ki çok çok pahalı (600 lira) -daha önceki motorum cbr 220 liraydı.Baktım motor beyaz siritiyor çizik(çatlak yok sadece üstte minik bir doku kaybı var ) , yağlı boya ve 2 numara ince fircayla üstten boyadım acaba sakıncası olur mu hatta kat kat boya atınca kaba doku kaybıni bile doldurdu :D Evet belli oluyor ama en azından gözüme batmiyor ve Damgalı eşek gibi görünmüyor :queen:

motorcu48
17 Mart 2015, 21:53
geçmiş olsun .bende rutuş yaptım fırcaya biraz akçalı sürdüm ve nokta kondurdum :D ben hariç kimse bilmiyor ama yağlı boya ile ne kadar sağlıklı bilemem.cana değilde mala gelsin önemi hiç yok

Mirkuza
17 Mart 2015, 22:21
Rutuş ihtiyacınız için oto bayacılara renk koduna göre 50-100 ml yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar inazuma ile şehirler arası yol alırken tapagaz giden oldumu örneğin 200 km boyunca, bu tip uzun süre tapagaz durumlarında motor zarar görürmü?
Ben suzukinin uzun süre tapagaz gidince motor zarar görmesin diye inazumayı hem beygir olarak hemde devir olarak düşük yaptığını düşünüyorum. Sizce?

Motor_Derili
17 Mart 2015, 22:46
Tapagaz hemde 200 km :) Var mı öyle bir yol, trafik

Mirkuza
17 Mart 2015, 23:04
Sorum size saçma geldi heralde ama kastım son sürat değil uzun süre yüksek devir çevirmesi zararlı olurmu diye merak ettim

Motor_Derili
17 Mart 2015, 23:32
Sorum size saçma geldi heralde ama kastım son sürat değil uzun süre yüksek devir çevirmesi zararlı olurmu diye merak ettim

Estağfurullah. Ben de son sürati kastetmedim. Hemen hemen bütün motorsikletlerin klavuzunda sürekli aynı devir önerilmez. Araçlarda da aynıdır. Değişken devirle kullanmak gerekir. Mesela bir klavuzdan alıntı;

MOTOR DEVRİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ
Motor devri sabit bir devir düzeyinde
tutulmamalı, değiştirilmelidir. Bu durum,
parçaların basınç ile “yüklenmesine” ve
daha sonra yükün tahliye edilmesine neden
olacak ve parçaların soğumasını
sağlayacaktır.

Baris Yzc
18 Mart 2015, 12:29
Acaba üstten Akçalı ile mi tekrar kat atsam ? Bir de boya kodu demisken inazumanin boya kodu ne bilen varsa paylasabilir mi ? ben aradim ama bulamadım. Hakikaten üstten güzelce kendimiz boyariz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------

Ben antalyanın bir ilcesine gidip gledim 120 km gidiş 120 geliş hiç ara vermedim, ve genellikle tapa gaz gittim herhangi bir sorun yok fan bile açmadi. Lakin 4.3 civarı yaktım.

Flatron02
18 Mart 2015, 13:07
Inazuma ya allianzdan 780 lira fiyat aldım. Muafiyet yok,hersey var(deprem sel vs vs ) ,kapalı garaj yok, mini onarim ve yol yardım var lakin anahtarla caldirmada kuruş para yok :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

Yazmayı unuttum,dün antalyali olanlar bilir, yalım(faLez park) parka yakında ki bir binaya fuel oil ikmali sırasında yere yağ akmış, gece karanlığında virajda geç fark ettim ama cok geçti düştüm, bende ekipman vardı hicbirsey olmadı. Yalnız koruma demiri sayesinde sadece topuz, fren maneti, on siperlik çatladi ve camurlugun ucundaki çizikle kurtuldum, sonra camurluga kafayi taktim , öğrendim ki çok çok pahalı (600 lira) -daha önceki motorum cbr 220 liraydı.Baktım motor beyaz siritiyor çizik(çatlak yok sadece üstte minik bir doku kaybı var ) , yağlı boya ve 2 numara ince fircayla üstten boyadım acaba sakıncası olur mu hatta kat kat boya atınca kaba doku kaybıni bile doldurdu :D Evet belli oluyor ama en azından gözüme batmiyor ve Damgalı eşek gibi görünmüyor :queen:

Kardeş geçmiş olsun... Aman dikkat...

Baris Yzc
18 Mart 2015, 13:38
Antalya inazuma grubu olarak uygun zamanlar denk getirip gezi düzenleyebiliriz , bajajcilar yapıyor kiskaniyorum vallahi :D

Flatron02
18 Mart 2015, 14:12
Şu anda 15 plaka olarak trafik sigortasına 107 tl en ucuz fiyat aldım (Anadolu Sigorta...Geçen yıl 140 tl idi....

fuatcemal
18 Mart 2015, 15:24
gecmiş olsun barış bey.
zaten biz motorcular her an tehlike altındayız.biz ne kadar dikkat etsekte olacaksa oluyor

photovol
20 Mart 2015, 01:06
merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce inazuma aldım. şuanda 5700km de. max speed 128'i geçiremedim. ben 72 kiloyum. bunun sebebi ne olabilir acaba. 5. viteste redline a giriyor, 6. viteste 8 bin deviri geçmiyor. zinciri pek bakımlı değil birde malum bakımı yakın. bunlar etken olabilirmi.

Felis Leo
20 Mart 2015, 09:30
merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce inazuma aldım. şuanda 5700km de. max speed 128'i geçiremedim. ben 72 kiloyum. bunun sebebi ne olabilir acaba. 5. viteste redline a giriyor, 6. viteste 8 bin deviri geçmiyor. zinciri pek bakımlı değil birde malum bakımı yakın. bunlar etken olabilirmi.

İşte ikinci el motor almanın güzellikleri, kimbilir ilk kullanıcı ne yaptı motora, kesinlikle bir sorun olduğu gözüküyor, herşey çıkabilir altında, servise göstermen gerekir, şimdiden geçmiş olsun.Fakat ben daha önce tvs apache kullanıyordum, ön dişliyi büylttüm ve motorun düzeni bozuldu aynı senin durumun oluşmuştu motorda, senin motorda dişliler zincir orjinalmi bir bak,zincir bollaşmasını kontrol et.

photovolkan
20 Mart 2015, 21:08
İşte ikinci el motor almanın güzellikleri, kimbilir ilk kullanıcı ne yaptı motora, kesinlikle bir sorun olduğu gözüküyor, herşey çıkabilir altında, servise göstermen gerekir, şimdiden geçmiş olsun.Fakat ben daha önce tvs apache kullanıyordum, ön dişliyi büylttüm ve motorun düzeni bozuldu aynı senin durumun oluşmuştu motorda, senin motorda dişliler zincir orjinalmi bir bak,zincir bollaşmasını kontrol et.

Teşekkür ederim. Bugün tekrar baktım 130'u geçmiyor evet. o da 9500 devire denk geliyor. 6bin bakımında servise danışacağım.

potasyum
20 Mart 2015, 23:23
inazuma da zam görecekmiş nisan ayında :(

alamıyıcam sanırım daha uygun alternatiflere bakıcam artık

15.000 e motor al + kasko+plaka+ ekipman uuuf çok bu yau

reverse
21 Mart 2015, 13:48
Arkadaşlar herkese merhaba.
F kasa inazuma alan var mı acaba aramızda?
Bu model bayilere geldi mi?
Niyetim var ancak Mayıs ayı gibi. O zamana kadar zam gelecek diye de ödüm kopuyor. :sunny:

Motor_Derili
21 Mart 2015, 14:03
Fuarda alan arkadaslar F in 2014 unu tercih etti (4-5 kisi var). 2015 ler sanirim Nisan da geliyor.

akap
21 Mart 2015, 22:06
Bu İnazuma F için ayrı bir başlık açılmalı bence.

potasyum
22 Mart 2015, 01:07
reverse bende senin gibi almak isteyenlerdenim
forumdan sormak yerine direk aradım batuhan motoru
2 adet fuar için gelen model varmış 2014 onlar satılmış 1 adet daha gelecek fakat nisan ayında 2015 modellere zam gelecek bilginiz olsun dediler fiyatın 15.000 olacağını söylediler :(

motorcu48
22 Mart 2015, 02:15
arkadaşlar hız konusunda bende ilk denediğimde o hızlarda kalıyordu ve arkada 35 litrelik çanta mevcuttu.şimdi motor açılmayamı başlamış ne :D devirleniyor düzde ve topcase olmadan 140 kadar hiç eğilmeden çıkıveriyor.zaten fabrika verilerine göre son hızı 140 kmhz eğer meğim aşağı yakalarsanızda 154 son hız . gene fabrika verilerine göre ise 0-60 kmhz 3.90 (f versiyon için) 0-100 ise 9 snyelerde gayet makul bu motoru çok seviyorum yahuuu

Baris Yzc
22 Mart 2015, 14:43
Antalya oguz motora 2015 inazuma f geldi.Hatta pazarlık ettim alacaktim, daha sonra vazgeçtim.2 taneydi (Siyah/mavi) yalnız siyah olan satıldı sanırım. 14450 isteniyor ama 2015 için ki çok uygun. Diğer bir önemli nokta f alacak arkadaşlar bayiyi sıkıstirsinlar martta gelecekmis yeni modeller. Son olarak kusura bakmayın mobilden yazdım yazım hatası vs olabilir :)

potasyum
23 Mart 2015, 12:19
bu arada en önemli nokta kapora bırakılarak fiyat sabitleme yapılabilmekte

bayii ile anlaşma yapılabilir

Proserpexa
23 Mart 2015, 13:39
Selamlar,
Bende rüzgar il olan savaşım konusunda sizlere birşey danışmak istiyorum. Puig on cam var. Rüzgar toplanarak boynuma geliyor. Acaba çıkartsam daha cok rahat eder miyim?

Felis Leo
23 Mart 2015, 14:43
Bu tip camlar hiç bir işe yaramaz, biraz daha yüksek olsa bu sefer kaska geliyor ve uğultu yapıyor, en iyisi aksesuar amaçlı orjinal inazuma camı, motoru kel gibi görünmekten kurtarıyor en azından

Hakanozm
23 Mart 2015, 15:54
Mrb bir düzeltme yapmak istiyorum mavi ve siyah gelen 2 motor 2014 modeldi, bu bayiye 2015 motor henüz gelmedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------

Antalya oguz motora 2015 inazuma f geldi.Hatta pazarlık ettim alacaktim, daha sonra vazgeçtim.2 taneydi (Siyah/mavi) yalnız siyah olan satıldı sanırım. 14450 isteniyor ama 2015 için ki çok uygun. Diğer bir önemli nokta f alacak arkadaşlar bayiyi sıkıstirsinlar martta gelecekmis yeni modeller. Son olarak kusura bakmayın mobilden yazdım yazım hatası vs olabilir :)
Mrb bir düzeltme yapmak istiyorum mavi ve siyah gelen 2 motor 2014 modeldi, bu bayiye 2015 motor henüz gelmedi

evural
23 Mart 2015, 18:56
Selamlar,
Bende rüzgar il olan savaşım konusunda sizlere birşey danışmak istiyorum. Puig on cam var. Rüzgar toplanarak boynuma geliyor. Acaba çıkartsam daha cok rahat eder miyim?

Puig camı çıkartma O zaman rüzgar göğsüne gelir, daha çok rahatsız eder. Naked motor kullanıyosun kaska gelen rüzgarın o kadar rahatsız etmemesi lazım. Zaten başka çözümü de yok.

85mm
23 Mart 2015, 19:15
Selamlar,

Tam merak ettiğim şeydi bu. Sonunda biri çıkıp da şu cama bu tipte bir yorum yaptı. Benim de boyum 1.90. Bu camı takmak istiyorum. Görüntüsünü sevdiğim için ve nispeten de olsa göğsüme gelen rüzgarı biraz daha keseceği için. Ama korktuğum şey boynumda veya kaskın tam altına gelip türbülans yaratır mı endişesi. İzninizle birkaç soru soracağım:

Boyunuz kaç ?
Sadece boynunuza mı geliyor ?
Türbülans yaptı mı kaskta ?
Boynunuza gelen rüzgar, camsız halini tercih ettirecek kadar rahatsız mı ediyor ?

2move
23 Mart 2015, 22:15
Arkadaşlar,
2013 model, Michelin lastikler (3000km), canta, canta demiri, koruma demiri, ön cam, orta sehpali, servis bakimli (kayitli) 10bin km deki motorumun piyasa fiyati sizce ne olmali? Belki 1-2 sonra saticam. 11bin min. Düşündüm. . Hadi gelin beyin firtinasi yapalım

yaban89
24 Mart 2015, 05:35
Slm arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Mayıs ayında suzuki gw ınazuma 250 almayı düşünüyorum... Merak ettim konu; Motorun seriliği nasıl acaba? Daha önce honda cbx 250 twister kullanmıştım, atikliğini çok beğendim. Suzukide bu atikliği görebilirmiyim? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi��

motorcu48
24 Mart 2015, 09:18
Slm arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Mayıs ayında suzuki gw ınazuma 250 almayı düşünüyorum... Merak ettim konu; Motorun seriliği nasıl acaba? Daha önce honda cbx 250 twister kullanmıştım, atikliğini çok beğendim. Suzukide bu atikliği görebilirmiyim? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi��

arkadaş fabrika verilerinde 0 dan 100 e 9 saniyelerde çıktığı 0-60 ise 3.90 snyede geldiği verilmiş .sizce makul değil mi?

bu video da 0 dan 100 9 snyede çıkıyor hemde 2 viteste kalkışla inazuma tork motorudur şuandaki 36 hplik yamaha r25 ürettiği torku 6500 ddk da üretip ondan daha düşük devirde bunu sağlar

https://www.youtube.com/watch?v=YGZShbNRDlQ

evural
24 Mart 2015, 09:52
Tam merak ettiğim şeydi bu. Sonunda biri çıkıp da şu cama bu tipte bir yorum yaptı. Benim de boyum 1.90. Bu camı takmak istiyorum. Görüntüsünü sevdiğim için ve nispeten de olsa göğsüme gelen rüzgarı biraz daha keseceği için. Ama korktuğum şey boynumda veya kaskın tam altına gelip türbülans yaratır mı endişesi. İzninizle birkaç soru soracağım:

Boyunuz kaç ?
Boynunuza gelen rüzgar, camsız halini tercih ettirecek kadar rahatsız mı ediyor ?

Bana sormamışsın ama ben cevaplayayım. Boyum 1.90, kilom 95. Puig ön cam öncesi rüzgar göğsüme geliyor ve çok rahatsız ediyordu. Puig sonrası ise rüzgarı hissetmiyorum. Boynuma herhangi bir rüzgar gelmiyor. Kaska da geliyorsa hissetmiyorum. Rahat yani.

Proserpexa
24 Mart 2015, 11:04

Boyunuz kaç ?

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler, bu durumda ben tatlısu endurocusu olma yolunda ilerleyeceğim sanırım.
benim de boyum 1.80, boyunda toplandığı için orda çok hissediyorsunuz, ama kaska da geliyor, kask yüksek hızların dışında(100 ve üstü) sorun yaratmıyor.
ALdığımda türbülansın daha alt kısımda olma ihtimalinden bahsetmişti Ulusan daki arkadaş ama rahatsız edici bir durumla karşılaşmadım.
Camsız halini denemedim ama sanki cam olmasa rüzgarı eşit alsam daha rahat olacakmış gibi geliyor.
Selamlar

gezgin41
24 Mart 2015, 16:10
Arkadaşlar motosiklet almayı düşünüyorum ama bu ilk motorum olacak, inazuma olabilirmi, önerirmisiniz.

yaban89
24 Mart 2015, 17:04
Müthiş hızlanma ağırlığına göre atiklik gerçekten çok iyi ama 2,viteste kalkış yapması neden vites arası çokmu kısa?

bireycell
24 Mart 2015, 19:18
Arkadaşlar motosiklet almayı düşünüyorum ama bu ilk motorum olacak, inazuma olabilirmi, önerirmisiniz.
neden olmasın :)

motorcu48
24 Mart 2015, 19:43

kesinlikle öneririz ancak şuda var ilk motorunuz olacaksa düşmesi kalkması olur parçaları ise çok pahalı çünkü diğerlerinin kalite yönünden kaç fırın önünde o yuzden sıkıntı olabilir iyi düşünmek gerek

Müthiş hızlanma ağırlığına göre atiklik gerçekten çok iyi ama 2,viteste kalkış yapması neden vites arası çokmu kısa?

evet vites araları kısa tutulmuş demek yanlış olmaz bu motor ara hızlanma ve 22 nm torku 6500 dddk de üretip arka dişli büyüklüğü ilede yuksek viteste ekonomik yolculuklar sağlasın diye yapılmış olarak düşünüyorum.

yaban89
24 Mart 2015, 21:06
Teşekkür ederim peki renk olarak öncelik kendi zevkim ama piyasada en çok siyah rengini görüyorum acaba en çok siyah renkmi tutuluyor sizin öneriniz nedir bu konuda? Aksesuarları bayidenmi temin etmeliyim yoksa irfan usta yapımı aksesuarlarımı tercih etmeliyim. Mayısın ilk haftası gaziantep suzuki bayisine motor gelecekmiş. Aksesuarları elimde bulunmuyor dedi istenildiği taktirde iki gün içerisinde temin ederim dedi.. ��

2move
24 Mart 2015, 21:12
Arkadaşlar,
2013 model, Michelin lastikler (3000km), canta, canta demiri, koruma demiri, ön cam, orta sehpali, servis bakimli (kayitli) 10bin km deki motorumun piyasa fiyati sizce ne olmali? Belki 1-2 sonra saticam. 11bin min. Düşündüm. . Hadi gelin beyin firtinasi yapalım

motorcu48
24 Mart 2015, 21:16
Teşekkür ederim peki renk olarak öncelik kendi zevkim ama piyasada en çok siyah rengini görüyorum acaba en çok siyah renkmi tutuluyor sizin öneriniz nedir bu konuda? Aksesuarları bayidenmi temin etmeliyim yoksa irfan usta yapımı aksesuarlarımı tercih etmeliyim. Mayısın ilk haftası gaziantep suzuki bayisine motor gelecekmiş. Aksesuarları elimde bulunmuyor dedi istenildiği taktirde iki gün içerisinde temin ederim dedi.. ��

valla kardeşim bu motor siyah renkle piyasaya sürüldü ve hala siyah değişmez renk.ben çok istedim ama adam malı çektiği için motoru getirtmedi ha pişmanmıyım değilim mikro çizikler pek belli olmuyor hem kirde öyle..2015 modelde şuanda en güzel renk gene siyah ve masmavi var onu şiddetle öneririm.
aksesuar hususunda ise orta sehpa için kesinlikle ama kesinlikle orginalinin yarı fiyatına satılan ancak en az onun kadar kaliteli irf orta seypayı irfan abimizden. motor koruma demirini kesinlikle orginalini al , çanta taşıyıcısının orginalini aldım artçı tutsun yandan modern motorlar gibi diyerek ama yanılmışım.binerken dizimi vuruyom bazen :S tank pad orginalini aldım sakın alma hiç gerek yok 80 tl verdim .tur cam konusunda ise orginalini alma şimdi bir usta puig tarzı yapmış bir kaç güne motora monte halinide göreceğiz .puig de yarı fiyatına

gezgin41
24 Mart 2015, 22:08
kesinlikle öneririz ancak şuda var ilk motorunuz olacaksa düşmesi kalkması olur parçaları ise çok pahalı çünkü diğerlerinin kalite yönünden kaç fırın önünde o yuzden sıkıntı olabilir iyi düşünmek gerek

evet vites araları kısa tutulmuş demek yanlış olmaz bu motor ara hızlanma ve 22 nm torku 6500 dddk de üretip arka dişli büyüklüğü ilede yuksek viteste ekonomik yolculuklar sağlasın diye yapılmış olarak düşünüyorum.

evet yedek parça fiyatları önemli :(

yaban89
24 Mart 2015, 22:16
Teşekkür ederim aksesuar konusunda kesinlikle tavsiyenize uyacağım hayırlısından motora bir kavuşayım gerisi sizin tecrübenize dayanarak hareket edeceğim.

bireycell
24 Mart 2015, 22:47
evet yedek parça fiyatları önemli :(

kalite için değer

haydabre
25 Mart 2015, 10:09
gezgin41 arkadaşım ; Yüksek cc motorda inazuma almanı istemem. kalitesi normal orta sınıf bir markanın öncelikle almanı öneririm.Belli bir tecrübe kazandıktan sonra markası ve kalitesi bilinen bir motorsiklet alman daha iyi olur diye düşünüyorum.

Mirkuza
26 Mart 2015, 00:29
Arkadaşar forumda arka frendeki hissiyatsızlıktan bahsedilmiş sizce sebebi şu videodaki pimlerin yağsız kalması olabilirmi ? Arkada frendeki hissiyatsızlığı gidermek mümkün değilmi. Bugün verdim inazuma siparişini yahu bir derman, tedirginim çünkü geçen hafta birisinin inazumasını kullanma şansım oldu ve gerçekten arka fren çok hissizdi üzerine çıksam arkayı kaydırmaz o kadar sert yani varmı bu sorunu yaşayan şu videoyu bir inceleyip hemen uygulayın bakalım :)
https://www.youtube.com/watch?v=JmC1C8mx8oc

akap
26 Mart 2015, 02:28
Adam balata değişimini göstermiş sizin söylediğinizle alakası yok. Onları yağlaması söküp takarken kolay olması ve söküp takarken sürtünmeden meydana gelen aşınma ile paslanma olmaması için.

Motor_Derili
26 Mart 2015, 03:03
Arka fren hissiyatsizligi derken tutmuyor mu arka fren? Oyle bir durum hic gormedim cunku. Hatta ben biraz da ayari dusurmeyi dusunuyorum.

reverse
26 Mart 2015, 16:32
Bugun siyah bir inazuma f icin kapora vererek araniza katilmaya aday olmuş bulunuyorum. :)
Bir aksilik olmazsa mayisin ilk haftasi teslim edecekler. Sözleşmede tahmini teslim tarihi olarak 10 Mayıs yazılı. Sanırım bu maksimum olarak öngörülen tarih.
Hoşbulduk. :king:

Mirkuza
26 Mart 2015, 20:12
Balatadaki deliklerin içinden o pimler geçiyor balata o pimler üzerinde hareket ediyor diye düşündüm , bu forumda birkaçtane mesaj gördüm hepside arka frendeki hissiyatsızlıktan bahsediyor. Freni hissiyatsız olan bir arkadaş yukarıdaki videodaki olayı bir denese keşke sanırım gres yağ sürdüğüde

akap
27 Mart 2015, 12:59
Kusura bakmayın ama Hissiyatsızlık derken frende neyi hissetmeye çalışıyorsunuz basınca tutmuyor mu? pedal çokmu sert yada çokmu yumuşak, eğer tekerin kaymaya başlaması geç oluyorsa bu zaten Motosiklet için iyi bişeydir.

Balatadaki deliklerin içinden o pimler geçiyor balata o pimler üzerinde hareket ediyor diye düşündüm , bu forumda birkaçtane mesaj gördüm hepside arka frendeki hissiyatsızlıktan bahsediyor. Freni hissiyatsız olan bir arkadaş yukarıdaki videodaki olayı bir denese keşke sanırım gres yağ sürdüğüde