Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
adem80
29 Nisan 2014, 21:03
Artçılı olarak en konforlu gene inazuma. Artçım olmasaydı tercihim sym Wolf olacaktı. Bende çok araştırdım artçı konforu için, en konforlusu buydu. Hızlanmalarda problem yok. Çünkü torku çok güzel.
leon99
29 Nisan 2014, 21:14
Arkadaslar maximum 9.000-10.000 TL aralığında inazumasini satmayı düşünen varsa iletişime geçelim. Hayırlı akşamlar...
solo__
30 Nisan 2014, 13:36
Arkadaşlar. İnazuma kullanıcılarına öncelikle hayırlı olsun diyorum. Bir sorum olacak artçı ile motosikletini kullanan arkadaşlar iki kişilik performanstan memnun mu? Birde artçı konforu konusunda inazuma 30 dk. üzeri seyahatlerde nasıl tecrübe eden oldu mu? Yanıtınız için çok teşekkür ederim şimdiden. Cevaba göre motosikleti satın almayı düşünüyorum. Artçı ile kullanım önemli benim için. Keyifli sürüşler dilerim..
afyon - izmir arası yolun yarısını artçı ile yarısını ise artçı olarak almış biri olarak diyebilirim ki harika
Felis Leo
30 Nisan 2014, 20:35
Merhaba arkadaşlar bende bugün sıfır 2014 beyaz inazuma alarak aranıza katılmış bulunuyorum, az kalsın pulsar alacaktım kapora bile vermiştim iyiki dedikleri zamanda getirmediler nasip inazumaya oldu:)
adem80
30 Nisan 2014, 21:10
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin inşaallah.
suato21
30 Nisan 2014, 22:39
Merhaba arkadaşlar bende bugün sıfır 2014 beyaz inazuma alarak aranıza katılmış bulunuyorum, az kalsın pulsar alacaktım kapora bile vermiştim iyiki dedikleri zamanda getirmediler nasip inazumaya oldu:)
Hayırlı olsun,kazasız sürüşler dilerim..
evural
01 Mayıs 2014, 14:37
Merhaba ben de bugün Ankara'dan sıfır km beyaz inazuma için kapora verdim. Kısmetse önümüzdeki hafta teslim alacağım. Trafik sigortası en uygun hangi şirket yapıyor acaba?
solo__
02 Mayıs 2014, 13:22
Merhaba ben de bugün Ankara'dan sıfır km beyaz inazuma için kapora verdim. Kısmetse önümüzdeki hafta teslim alacağım. Trafik sigortası en uygun hangi şirket yapıyor acaba?
selamlar,
Ergo dan yaptırdım. 90 TL civarı tuttu. bende inanamadım hemen atladım.
newmoto76
02 Mayıs 2014, 15:26
afyon - izmir arası yolun yarısını artçı ile yarısını ise artçı olarak almış biri olarak diyebilirim ki harika
Bu sonuç sevindirdi beni motosikleti begendim çünkü.. Teşekkürler bilgi için.
apophis2026
02 Mayıs 2014, 16:10
Arkadaslar maximum 9.000-10.000 TL aralığında inazumasini satmayı düşünen varsa iletişime geçelim. Hayırlı akşamlar...
2013 30Nisan çıkışlı 9500 km de siyah orijinal aksesuarlı +(1000 tl) 10999 tl bkz (13 NİSAN İNAZUMA İLE KO)Gezi resimleri
Niye satıyorum ? Dakar almayı düşünüyorum .
Felis Leo
04 Mayıs 2014, 02:33
selamlar,
Ucuz yaptırmışsın, ben axa sigortadan 140liraya yaptırdım.
on the road
04 Mayıs 2014, 10:48
selamlar,
Çok uygunmuş, emniyet sarayının oradaki acenteden mi yaptırdınız?
adem80
04 Mayıs 2014, 22:50
Artçılı dağ, tepe, bayır, düz 600 kmlik gezi yaptım 2 günlük. 100 km de 4 litre yaktı, 1 litreyle 25 km yaptı. Benim için iyi bir değer. Okadar yol yaptım, hiç yormadı. Bu benim için daha değerli bir özellik :)
Progressive
04 Mayıs 2014, 22:55
Artçılı dağ, tepe, bayır, düz 600 kmlik gezi yaptım 2 günlük. 100 km de 4 litre yaktı, 1 litreyle 25 km yaptı. Benim için iyi bir değer. Okadar yol yaptım, hiç yormadı. Bu benim için daha değerli bir özellik :)
Sanırım Inazuma'nın en mutlu eden tarafı konfor ve denge :)
adem80
04 Mayıs 2014, 23:03
Evet. Bindikçe binesi geliyor insanın :)
orhanerdogan
04 Mayıs 2014, 23:40
selamlar,
Fiyat çok iyide sonuçta herkeze şartlarına göre özel fiyat çıkıyor, konum, yaş meslek vs gibi risk faktörlerine göre fiyat çıkıyor.
hyanax100
05 Mayıs 2014, 01:41
Suzuki İnazuma S modeli,daha Türkiye'ye gelmedi dimi arkadaşlar ? Bayii ile görüştüm,öyle bir modelin varlığından haberleri yoktu..:)
http://img841.imageshack.us/img841/1589/1v0t.jpg
Bayi haklı bence. Ben bu modelin üretildiğini bile zannetmiyorum. Youtube da aratıyorum suzuki inazuma gw250s diye sadece 1-2 tane resim içeren powerpoint çıkıyor. Bir taneside motoru tanıtıyor ama sürüp gitmiyor. Bu motor harici hangi motoru aratırsan arat gani gani videoları var ama bunun yok. Bu motor şu an piyasada değil..........Kanımca
solo__
05 Mayıs 2014, 11:45
Çok uygunmuş, emniyet sarayının oradaki acenteden mi yaptırdınız?
yok hocam, bir arkadaşımın tanıdığı. isterseniz telefonunu bulayım sizin için
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
hocam biraz zorlamışsınız sanırım. benim değerler 3 ü neredeyse hiç geçmiyor
on the road
06 Mayıs 2014, 09:13
yok hocam, bir arkadaşımın tanıdığı. isterseniz telefonunu bulayım sizin için
Çok iyi olur hocam, özelden mesaj atabilirseniz sevinirim.
ectuna
06 Mayıs 2014, 10:10
selamlar,
Çok iyi olur hocam, özelden mesaj atabilirseniz sevinirim.
bu kadar iyi fiyata sigorta yapan yeri, özelden değil buradan yollayın bence. Hepimiz faydalanalım. Bu fiyata da kazandıklarına göre epey fahiş fiyatlar dönüyor demek ki.
tazy21
06 Mayıs 2014, 13:55
kimse inazuma'sına elcik koruma takmıyor mu ya :) nasıl duruyo acaba çok merak ediyorum ben şurada var mesela inazuma'ya özel ama http://gw250inazuma.com/Black_Handguards
solo__
06 Mayıs 2014, 17:58
bu kadar iyi fiyata sigorta yapan yeri, özelden değil buradan yollayın bence. Hepimiz faydalanalım. Bu fiyata da kazandıklarına göre epey fahiş fiyatlar dönüyor demek ki.
reklama girip forum dan uzaklaştırılmama neden olur diye çekindim hocam. isteyen özel den mesaj atsın göndereyim seve seve
on the road
06 Mayıs 2014, 19:09
Arkadaşlar bugün motorumu aldım :) lakin kafama takılan bir soru var, altı farklı dilde kullanım kitapçığı verdiler ama Türkçe kullanım klavuzunu CD ye kayıtlı verdiler. Motora bakım tamir vs. yapacağım zaman laptop ile mi ineyim aşağıya yani? Sizlerde de böyle mi durum?
Bu arada motoru almaya giderken önceden beri araçların sigortasını yapan tanıdık bir sigortacıya uğradım, ilk motor olduğu için fiyatlar yüksek çıktı, en uygun fiyatlı 185 liraya Halk sigortadan yaptırdım sigortayı. aslında 3. motorum ama 2008 de sattığım Regal Raptor'un 2007 deki sigortasını birkaç hafta geciktirdiğim için cezalı yaptırmışım, şimdiki motorun sigortasını daha artıracağı için onu katmadık hesaba.
bu arada "solo___" arkadaş da özelden göndermiş onun sigortacıyı ama biraz acele ettiğim için arayamadım, bu sene böyle olsun bakalım :)
Ezio41
06 Mayıs 2014, 19:16
Selamun aleykum arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler :) Bugün Kocaeli İzmit Suzuki bayine gittim inazumanın mavi beyaz renkli olanına bakmak için resmen aşık oldum çok güzel bir motor ve kalıplı . Üstelik Test motorlarıda vardı inazuma ile birazcık test sürüşü yaptım ve iyice aşık oldum motora inş. kısmet olursa aranıza katılacam bir kaç ay içinde :)
http://i.hizliresim.com/0VlkQ9.jpg (http://hizliresim.com/0VlkQ9)
weatherman
08 Mayıs 2014, 11:19
Inazuma'mı dün akşam park ışıkları açık unutarak eve gitmişim, 4 saat sonra döndüğümde marş basmadı. Akü gitmiş :(
Şarj / takviye istiyor. Burası tamam, ama parklar aküyü bu kadar kısa sürede sömürür mü ?
Her zaman en sola çevirip kontak anahtarını ışığı görür ve bir tık sağa çevirir parkları kapattığımdan emin olduktan sonra çıkarırdım anahtarı. Dün akşam atlamışım bunu hava kararmamıştı daha farketmemişim ışığı.
Ya benim akü (motor 16.700 km'de) zayıfladı ya da bu park ışıkları aküyü kullanılamaz hale gelecek kadar emiyor arkadaşlar haberiniz olsun sizin de
meugur74
08 Mayıs 2014, 12:27
Hakkaten aea'nın dediği gibi 'çiçek gibi motor' 250cc konfor arayan için biçilmiş kaftan. fiyatı 10000 bandını fazla geçmeseydi piyasada yok satardı. Mavi-beyaz fiyatı 12850tl.+aksesuar+plaka ruhsat 14000'ni bulur..
evural
12 Mayıs 2014, 11:56
Cumartesi motorumu teslim aldım. Kullanımı kolay, dengesi çok iyi. Tecrübem yok denecek kadar olmasına rağmen gayet rahat kullandım motoru. İyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Yalnız şu mod ve saat olayını ayarlayamadım.
adem80
12 Mayıs 2014, 13:32
Mod ve saat ayarlarını kitapçıga bakarak ayarlayabilirsiniz. Hayırlı uğurlu olsun.
orhanerdogan
12 Mayıs 2014, 15:38
Inazuma'mı dün akşam park ışıkları açık unutarak eve gitmişim, 4 saat sonra döndüğümde marş basmadı. Akü gitmiş :(
Şarj / takviye istiyor. Burası tamam, ama parklar aküyü bu kadar kısa sürede sömürür mü ?
Her zaman en sola çevirip kontak anahtarını ışığı görür ve bir tık sağa çevirir parkları kapattığımdan emin olduktan sonra çıkarırdım anahtarı. Dün akşam atlamışım bunu hava kararmamıştı daha farketmemişim ışığı.
Ya benim akü (motor 16.700 km'de) zayıfladı ya da bu park ışıkları aküyü kullanılamaz hale gelecek kadar emiyor arkadaşlar haberiniz olsun sizin de
Sıkıntı yok bende inazuma varken 5-6K civarı parkları açık unutmuştum fındık kadar olan akü tükenmişti. Arkadaşlar arkadan ufak bir destek yaptılar sonra yola devam.
TDM850
13 Mayıs 2014, 13:40
Arkadaşlar merhaba bende dün itibariyle
inazuma ailesine katılmış bulunmaktayım eskiden beri TDM850-900 kullanıcısı
olarak biraz düşük ve şehir içi kullanıma yönelik inazumayı seçtim
hata yapmadığımı düşündüğümü söylemeliyim,
hoşuma gitmeyen konular arka frenin çok fazla güven vermemesi(eğer güçlendirmek için bir
yöntem varsa bilmek isterim) sayfalar çok yeni okumaya başladım varsa bile şu ana kadar denk
gelmedim, denge çok iyi hızlanma TDM den sonra biraz farklı gelesede hoşuma
gitmesi için 20 dk yetti sonrasında kıvraklığı ve kullanım kolaylığı gerçekten
sevgiye dönüştü bile, sesinede bayıldığımı belirtmeliyim,sesi çok güzel egzostlar birazcık geniş olmuş
tam olarak ölçmedim ama koruma demirinin kurtardığı yerde en arka geniş yerler değermi?
bilen arkadaş versa paylaşırsa sevinirim,
ön cam biraz kıs kalıyor biraz uzatmak 100 km li ve üstü süratler için iyi olacak.
bu arada 4000 bakımını nerde yaptırmamı önerirsiniz.
şimididen teşekkü eder herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim
http://i.hizliresim.com/YPOkzA.jpg (http://hizliresim.com/YPOkzA)
ectuna
13 Mayıs 2014, 13:57
Kartal'da Altan Motoru tavsiye edebilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
Arkadaşlar inazuma önyükleme için amortisör 7 kademe ve numaralar gözüküyor.
Fakat numaranın karşılığı o an da kaçta olduğunu ben anlayamadım.
işaret nereye denk geliyor bilen gören anlayan bir arkadaş söyleyebilir mi?
TDM850
13 Mayıs 2014, 14:17
Merhaba cevabiniz icin tesekkurle Altan motor yetkili servismidir
Garanti ile ilgili sikinti olmasi acisindan
ectuna
13 Mayıs 2014, 14:59
Merhaba cevabiniz icin tesekkurle Altan motor yetkili servismidir
Garanti ile ilgili sikinti olmasi acisindan
Evet yetkili servis.
Güler yüzlü iyi insanlar. Ben de tavsiye üzerine gittim. Memnun kaldım.
TDM850
13 Mayıs 2014, 15:54
Acaba 4000 km bakimi kaca mal olur bilginiz varmi?
ectuna
13 Mayıs 2014, 15:56
1000 bakımı sonra diğer bakım için ben 5000 km de gideceğim.
Telefon açarsanız yardımcı olurlar sanırım.
TDM850
13 Mayıs 2014, 15:59
Benim aldigim makina 1000 de yaptirmis 4000 de tekrar var diyerek satin aldim
Hatta baktim check yaziyor sizinki 5000 kendi tercihinizmi yoksa
Farkli bir durummu var
ectuna
13 Mayıs 2014, 16:10
özelden mail adresinizi atarsanız size kullanım klavuzunu yollayabilirim. Orada hepsi var.
Check uyarısı farklı koşullarda çıkıyor. Servis için maintenance yazar.
Check ibaresi sağdaki motor durdurma ibaresinin "o" konumunda olması dışında varsa,
bir de boşta çalıştırırken bak. o zaman olmaması lazım. Gene varsa
"ateşleme bağlantılarını ve kurşun kablo bağlntılarını kontrol et" diyor kitap.
TDM850
13 Mayıs 2014, 17:09
Pm attim hocam tesekkurler
metheav
14 Mayıs 2014, 03:36
Yeni inazumamla aranıza katılmaktan mutluluk duymaktayım. Herkese selamlar.. Aylarca araştırma ve onlarca test motorlarından sonra keyfine düşkün biri olarak İnazumamı Mersin suculardan aldım. Aracım kullanıcılarınında söylediği gibi muhteşem. Çok keyifli bir sürüşü var. Artçı sürücüdende rahat şekilde uzun soluklu yollarda ilerliyebilmekte. Şu anda rodaj aşamasındayım. Yakıtla ilgili herhangi birşey söyliyemiyeceğim. İlk piyasaya çıktığında görmediğim duymadığım ve sonradan görüp ve yerinde onlarca motorun ve tarzın denemesinden sonra aşık olduğum İnazumaya değil 12küsür çok daha fazlalarını dahi verebilirdim. Benim gibi evli birisi için bulunmaz hint kumaşı. Çünkü bu fiyatlarda alabileceğim bir otomobile bir o kadar daha masraf yapmalıyım. Ama suzuki kalitesi ile daha öncede scooterını kullanmamla birlikte, onun nelere değebileceğini honda için yamaha için aya bile gider sözüne istinaden onların gittiğinin 2 katına kadarda gidebileceğini bildiğim suzukinin fiyatı beni pekte ilgilendirmiyor. Hem şehir içi kullanımı hemde uzun yolda çok rahat etmekteyim. Eşim gibi çok seçici birinin dahi (motoruda sevmeyen) bununla Türkiye turu yapalım demesi artçının ne kadar rahat ettiğini açıkca dile getirmekte. Sorularınıza mesaj yoluyla belirtirseniz cevap verebilirim. Markası ve prestijini düşünüp ardından Japon harikası olmasını eklersek ismine dahi bu para verilir. Türkiyede malesef ki ötv v.b şeyler aşırı yüksek. Lütfen bunuda ekleyerek konu hakkında tutarlı yazılar yazalım.
piyanist_irf
14 Mayıs 2014, 06:23
Arkadaşlar merhaba bende dün itibariyle
inazuma ailesine katılmış bulunmaktayım eskiden beri TDM850-900 kullanıcısı
olarak biraz düşük ve şehir içi kullanıma yönelik inazumayı seçtim
hata yapmadığımı düşündüğümü söylemeliyim,
hoşuma gitmeyen konular arka frenin çok fazla güven vermemesi(eğer güçlendirmek için bir
yöntem varsa bilmek isterim) sayfalar çok yeni okumaya başladım varsa bile şu ana kadar denk
gelmedim, denge çok iyi hızlanma TDM den sonra biraz farklı gelesede hoşuma
gitmesi için 20 dk yetti sonrasında kıvraklığı ve kullanım kolaylığı gerçekten
sevgiye dönüştü bile, sesinede bayıldığımı belirtmeliyim,sesi çok güzel egzostlar birazcık geniş olmuş
tam olarak ölçmedim ama koruma demirinin kurtardığı yerde en arka geniş yerler değermi?
bilen arkadaş versa paylaşırsa sevinirim,
ön cam biraz kıs kalıyor biraz uzatmak 100 km li ve üstü süratler için iyi olacak.
bu arada 4000 bakımını nerde yaptırmamı önerirsiniz.
şimididen teşekkü eder herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim
http://i.hizliresim.com/YPOkzA.jpg (http://hizliresim.com/YPOkzA)
Www.irfmotor.com
Sorulariniza cevap bulabilirsiniz ,altan motor,sym ve suzuki,servisidir,guleryuzlu kaliteli hizmetin,adresidir,kartal oto sanayi sitesi...sevgiler kazasiz surusler.
tazy21
14 Mayıs 2014, 20:08
CBF150'den inazuma'ya geçen oldu mu burada ve artçılı olarak uzun yol deneyimi yaşayan oldu mu acaba :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
Edito: kredi çekip motor almak var aklımda ama işte 10bin tl civarı çekebileceğim sanırım üstünü nakit verip inazuma almayı düşünüyorduk eşimle fakat ikinci el DL650'ler dikkatimi çekti 15bin civarı var iki arada bir derede kaldım suzuki'de artık kesinim ama :D
adem80
14 Mayıs 2014, 20:29
Uzun yol en fazla 600 km yaptım. Hem artçı hem sürücü için bundan daha konforlusu yok 250cc de. Vücut yorumluyor, sadece odaklanmaktan beyin yoruluyor.
ectuna
14 Mayıs 2014, 20:50
Her gün 50 km işe gidip geliyorum köprüden geçerek.
Şehir trafiği ve otobanda her ikisinde de çok rahat ettiğimi söyleyebilirim.
Eşimle ara sıra yakın çevrelere çıkıyoruz.
Pazar günü şile tarafına yağmur çamur gittik geldik. 180 km yol yaptık.
Eşim gayet rahat olduğunu söylüyor.
Not: Ben de YBR den geçtim. İyi ki geçmişim diyorum.
zarkropher
14 Mayıs 2014, 21:16
Merhabalar dün YBR mi verip 2013 İnazuma ile değiştirip aranıza katıldım. İlk izlenimim YBR'den sonra İnazuma çok güçlü geldi :) ilk kalkışta motosikletin güçlü olduğunu anladım. ilk 3 viteste YBR'ye göre çok hızlı gidiyor. 120 km kadar kullandım dün. çok rahat zorlanmadan 130 km hız ile gidiyor. Biraz zorlayıp nerelere gidiyor diye baktım. 147'yi görüp geri 110 km hızıma dönüp yola devam ettim. Bu hafta uzun 500 km uzun yol deneyeceğim bakalım konfor nasıl. 120 km de hiç rahatsız etmedi.
http://imageshack.com/a/img842/829/qcrt.jpg
tazy21
14 Mayıs 2014, 21:33
cevaplar için sağolun kendi motorum cbf ile eşimle bayağı dolaştık ettik iş yerimin verdiği ybr ile de bayağı dolaştık diyebilirim inazumayı fuarda inceledik selesinin genişliği yüzünden eşim bayıldı motora :D tamam ya kafamda kararlaştırdım inşallah bende yani eşimle bizde inazuma ailesine katılacağız :)
metheav
14 Mayıs 2014, 22:39
http://i.hizliresim.com/BXyq0M.jpg (http://hizliresim.com/BXyq0M)
Buda benim yeni inazumamın resmi. :)
psychovsky
15 Mayıs 2014, 09:18
Ben de beyaz Inezuma yla aranıza katıldım.Zaten suzuki hayranıydım.resimler ve videolarla "eh guzel zaten ilk motor o kadar da dizayn harikası olması gerekmiyor" diyor, biraz gelişmiş kurye motoru hissimi örtüyordum.bayii ye gittim, üzerine oturdum, sürdüm.bakış açım tamamen değişti.kalıplı oluşu, karizması, parçaların verdiği kalite hemen elimin cüzdanıma gitmesine sebep oldu.vites geçişleri, sesi, dengesi ve konforu tam aradığım gibi.hemen sigorta ve ruhsat işini hallettim ve garajıma koydum.herkese kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim.
evural
15 Mayıs 2014, 15:39
Bugün motorumu alalı 5 gün oldu. (sıfır km, beyaz) 34 yaşında ilk motorumu inazumadan yana kullandım. Önceleri ağırlık nedeniyle kullanabilir miyim diye korkmuştum. Fakat bence ilk motor olarak kullanması çok kolay bir motosiklet. İnanılmaz dengeli, ayağımı yere koymadan yürüme hızından bile yavaş u dönüşü yapabiliyorum. Belki bunda benim 95 kilo ve 189 cm olmamın etkisi büyüktür. Yani daha zayıf/kısa biri belki zorlanabilir, bilemiyorum. Ama ben hiç zorlanmadım. Sanki hep motor sürüyormuşum gibi geliyor. Bunun yanında motor çok kaliteli ve olması gerektiği kadar heybetli duruyor. Altımda büyük durmuyor ama bence küçük de durmuyor. Sesi ve hızlanması çok keyif veriyor. En kısa zamanda puig kısa ön cam alacağım. Ön tarafı tamamlıyor, diğer ön camlar gibi emanet durmuyor. Koruma demiri almasam olur mu sizce? Yani eğer motor yatarsa koruma demirsiz hasar çok mu olur. Bir de tek memnun olmadığım şey aynaların yarısının kollarım tarafından kapatılması. Bu nedenle arkamdaki arabayı göremiyorum zaman zaman. Aynaları değiştiren yada uzatan oldu mu?
metheav
15 Mayıs 2014, 16:12
Servise kızmıyor değilim. Bazı özelliklerini henüz tam kavrıyamamışlar. Yalnız söylenildiği gibi kitapçıkta herşey bulunuyor. Mod ayarını yapabilmek için öncelikle kontak açıkken sel tuşuna 5 10 snye basıyoruz ardından adj ile basıp modları değiştiriyoruz. İstediğimiz moda alabilmek içinde sel tuşuna 2 kez üstüste basıyoruz. İşte bu kadar : ) Konfor isteyenlere özel inazuma helali hoş olsun vallahi param. Yapmışlar hakketten olmuş bu motor. Keyfini hiçbir motorda almadım.
Ezio41
15 Mayıs 2014, 17:18
CBF150'den inazuma'ya geçen oldu mu burada ve artçılı olarak uzun yol deneyimi yaşayan oldu mu acaba :)[COLOR="Silver"]
Cbf sahibiyim suzuki inazumayı test ettim cbften sonra inazumayı test edince cbf altımda bisiklet gibi kaldı. Kalkışları , motorun sesi , oturuş pozisyonu , dengesi gayet güzel motor . Kısmet olursa bende inazuma alıcam :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO