Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Felsefeci
23 Nisan 2013, 04:08
Yalnız pr0ducer arkadaşım sana baştan beri soru soruyorum ama volkan arkadaşımız sanırım haklı, sen bu konularda benden de acemisin zira Hyosung'a Kanuni adı altında satılan maldan ne beklersin dedin. Sana kısaca tüm motor camiasının benim gibi motor sahibi olmayan birinin bile bildiği bir bilgiyi söylüyeyim: Hyosung eskiden Global motor tarafından getiriliyordu ama anlaşamadılar Hyosung da Kanuni ile motorlarını Türkiye pazarına sunmaya karar verdi. Fakat isim hakkından dolayı mecburen direkt kendi adıyla değil S&T Kanuni adıyla piyasaya sürmek zorunda kaldı Hyosung çünkü Global ile davası sürüyordu. Dava sanırım neticelendi ve 2013 modellerinde safkan kendi ismiyle geliyor artık motor. Ve yaklaşık 1.5 yıldır neredeyse hergün motor araştırması yapan biri olarak söyleyebilirim ki: Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa GV 250 hakkında hiç olumsuz yorum duymadım... Ve bu araştırmalarım neticesinde de şunu söyleyebilirim: 125-150 cc başlangıç motorunda en iyiler: YBR, CBF, TVS, CBR 125... 250 cc'de ise Cruiser da piyasanın en iyisi gv 250, Racing'de ise Altın Elbiseli Adamı da izlerseniz tüm özellikler itibariyle olumsuz bir yanı olmayan, ortalamanın üzerinde performansı olan cbr 250, Naked modelde ise KTM ve İnazuma. Lütfen belki ben sana soru sordum ama hani direkt inanmam zaten çünkü kendi araştırmalarım da var ama hiç bilmeyen arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim.
Flashock
23 Nisan 2013, 05:45
Ben bu konuda 4 moor hakkında da yorum yapabilirim gibime geliyor. Çünkü ilk motorum CBR250 idi bel ağtımdan yolayı 4500KM'den sonra sattım KTM Duke 125 aldım 200'üde çevremde arkadaşımda var sürekli kullanıyorum neredeyse. Ninjanın ve İnazumanında test sürüşüne katıldım az çok fikir sahibiyim. Şimdi bu 4 motora gelirsek burada insanın tarzı çok önemli 2si Racing diğer ikiside Naked hatta KTM Supermoto.
-Ninja güzel alet fakat gösterge paneli berbat gidiyormu gidiyor duruyormu duruyor ama bunlar motor almak için yeterli sebepler değil yedek parçasını bulmak zor ve pahalı.
-CBR kim ne derse desin bence Ninja'dan daha başarılı bir motorvarsın 15 km daha yavaş gitsin parçaları çok ucuz ve servis ağı çok geniş kullanımı kolay kaliteli bir ürün.
-İnazuma konforu, işçilik, malzeme kalitesi verdiği his çok güzel fakat benim sevmediğim özelliği bunlar tamamen kişisel sebeplerim baştan söyliyim ağırlığı ve tasarımı. Neden ağırlığı hemen anlatıyım. Bu motor şehir içi motoru ve 250CC'lik bir motor 183 kilo ne yaptın buna be arkadaşım. Şehir içinde Duke kadar rahat kullanamazsın burası zaten aşikar bunun aksini söyleyecek insanda az vardır diye düşünüyorum. Tasarımıda sevemedim işte başı bükük çocuk farı falan hoşuma gitmedi.
-Duke serisine gelirsek aha dananın kuyrugu kopuyor burada sinirlenen bazı arkadaşlar mutlaka olacaktır ama bu benim tamamen şahsi düşüncelerimdir gene üstüne basa basa belirtiyim. Kalite desen kralı var çelik fren hortumu, brembo fren, yol bilgisayarı, alttan aydınlatmalı düğmeler var oğlu var. 200lüğü gidiyomu deli gidiyo gerçekten son hız olarak bahsetmiyorum ara hızlanma olarak. Kullanırken verdiği his kısaca hiperaktif çocuklar olurya aynı öyle ne yapacağı belli değil. ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM ABS VAR. Bir motordan ne istiyorsanız alayı var he tarzınıza uymaz abicim ben racing, super sportçuyum dersin eyvallah ama bu motora kalitesiz diyen taş olur. Seriviside ben gayet memnunun parçamo en geç 15 günde getiriyorlar ilgileniyorlar baya baya sağolsunlar. Pahalımı eyvallah ama yatıp kalkmadıktan sonra zaten parça ömrü olarak diğer motorlardan daha iyi bu bir gerçek KTM yahu.
Bu motor için eksiler yokmu var parça pahalılığı, selesi taş ( gerçi dünya kadar çözüm var ama taşmı eve taş ), bağımlılık yapıyor bunu açıklayayım ben satmayı düşündüm satamadım yüreğim elvermedi şehir içinde hangi motoru getirirsen getir kişiliğimi en iyi yansıtan benim en iyi hissettiren motor bu gittim g650 X Country aldım ama buda kenarda duruyor ve BMW dedikleri şey cidden bence bir KTM değil kim ne derse desin. F700GS test sürüşüne gittim 690 duke kullandım onlarıda kullanıyım aklımda kalmasın dedim yok arkadaş KTM bu işi benim için bitirmiş durumum el vermediğinden ama fiyatıda çok uygun olduğundan gittim G650 aldım bir dostum sağolsun çok uyguna sattı motoru.
Sonuç olarak benim demek istediklerim bunlar eğer siz inazumanıza veya ninjanıza bindiğinizde benim hissettiklerimi hissediyorsanız ne mutlu size motorunuzu bulmuşsunuz demektir. Ama motor almadan önce bi test sürüşü yapın mutlaka. Zaten alacağınız motor size fısıldar ben senliğim diye. Motor araba gibi demir yığını değil hisli birşey benim için ve çoğu motorcununda böyle düşündüğünden eminim, yoksa bu kadar riske ve kazaya rağmen hala bu mereti kullanıyor olmazdık.
zalim17
23 Nisan 2013, 13:35
108 sayfa olmuş ha maşallah, 1-2 sene daha gidecek gibi bu gazla, bide zamlamasaydı bizim aç gözlü distribitör daha iyiydi
pr0ducer
23 Nisan 2013, 15:27
5000 Euro yazıyor satış fiyatı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktm-ozgul-motorda-121901617/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
flaşhok ağzına sağlık çok güzel anlatmışsın evet honda cbr 250 kawazakiden daha güzel kawazakide amortüsör sorunu varmış ayrıca yukarıda dediğim gibi cbr nin ayrı bir şekli var tarzı var kawazakinin pek tutulduğunu zaten bende görmedim ktm dukenin servisi evet haliyle pahalıdır ama çin malı ve ne olduğu belli olmayan motorlarla uğraşıp sürekli para harcamaktansa bir kere öderim ktm ye sağlam öderim zaten o yüzden önerdim bende arkadaşa fazla bir fiyat farkı yok çünkü ben sym yi kötüledim bir arkadaş fena kızmış buna ama bnm anlatmak istediğim bu saymış olduğumuz sınıflarda en berbatı bizzat bindim ve kullanıcılarındanda duydum ön panel gösterge vs patlıyormuş kırılıyormuş grenajlardan ses geliyoş vs vs ki zaten kullanıcıların çoğu 1 2 senede anlayamaz bir şey 10000 km geçtikten sonra pişman olurlar :)bende regal var harlet davidson çizmiş tasarımı vs vs aynı fiyatta satılıyor afadersin otoparka girerken çatırt diye bir ses geliyor motor 16 binde şuanda bi demir yığını iniyor yani allah diyorum kendimi hurdacı gibi hissediyorum bnm çektiğim rezillikleri yeni motor sahibi alacak arkadaşlar çekmesin diye dedim ne dediysem
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------
internetten okuduklarınızla yorum yamayın ve herkes kendi motorunuda övmesin bendede harley davidsonun çizdiği motordan var daytona regal raptor ben övüyormuyum ?birisi sym yi övüyor birisi gv yi sym çıkalı daha ne kdr oldu ? 1000 km de göstergesi patlamış grenajlarından ses gelen arkdşlar var alan herkes pişman şahsen bende bindim o titreşimin o mekanik aksamı uzun seneler idare edeceğinide sanmıyorum 10 bin km geçtikten sonra hepsi tamirciden çıkamıyorlar yok global altında geliyormuş sen daha yeni motorsiklet alacaksın internetten okuduklarınla tecrübe edinmeye çalışma edinemezsin ona bakarsan mondial kanunide bir çok markaya parça üretmiş bir marka onlarda o zaman kaliteli ?adam 200 km yol yapmış ya yu bu çok kaliteli hyosung gv nin pendik sanayide sezgin ustanın dükkanından çıkaramadıklarını biliyorum bartın abiye gelince sana evet fikir vermiş olabilir ama senin sorma tarzınada bağlı vermiş oalbilir o fikri yoksa gv 250 yi parmakla göstreceğini sanmıyorum ben bartın abinin bu saydığımız modellerin içinde en kalitesiz olduğunu söylüyorum ben siz hondanın yada diğer markaların en ufak ccli motorlarında en ufak bir sorun gördünüzmü ?hysoung sym dediğinizmarkaların scooterları motorları tamircilerden çıkamıyor bırakın kendinizi kandırmayı doğruları söyleyin bnm motor otoparka inerken çatır çutur sesler çıkarıyor o zaman bende övim tavsiye edim bunu harley davidsoun çizdi yahu zaten ben hurdacılık yapacaktım çıkan demir yığınlarını satacaktım BEN HER ŞEYİ EN İNCE AYRINTISINA KDR GÜZEL AÇIKLADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM HYSOUNG OLSUN DİĞERLERİ OLSUN ARKADAŞIN DEDİĞİGİBİ SİZİN NE HİSSEDECEĞİNİZE BAĞLI PERFORMANS İSTİYORSAN DÖKÜLMEYİ GÖZE ALACAKSIN KALİTE İSTİYORSAN ORTALAMA DÜŞÜNECEKSİN 20 30 KM DAHA AZ SURAT YAPMAYI KABULLENECEKSİN ŞEKİL İSTİYORSAN SYM WOLF GİBİ MOTORLARI TERCİH EDECEKSİN siz internetteki bilgilerle geliyorsunuz madem googleye SYM WOLF MODELİNİ YAZIP SORUNLARI VS YAZIN ARATIN BİR ÇOK KULLANCI PİŞMAN :)DAHA 2 BİN KM DE SESLER PATLAMALAR
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------
DUYMADIYSAN BEN SANA RESİMLERİNİ ÇEKİMMİ O ZAMAN BİR DAHAKİNE YORUMLARINIDA GÖSTERİMMİ ARKADAŞIM ? BARTIN ABİDE ÖVDÜYE GETİRMİŞSİN MUHABBETİ HYSOUNG DA EN İYİSİ DEMİŞSİN YA SEN DALGAMI GEÇİYORSUN ARKADAŞIM BEN SANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRKEN ?HYOSUNG GV 250 NEREYE EN İYİSİ MİŞ? :)BAK GÜLÜM O KDR İYİ BİR MARKA OLSA NE OLURSA OLSUN ÇİN ADI ALTINDA NE KANUNİYE VERİR NEDE ASYAYA ANLIYORMUSUN BENİ ? SEN HARLEY DAVİDSONUN VERDİĞİNİ GÖRDÜNMÜ MODELİNİN BİRTANESİNİ ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------
KİMSE KİMSEYİDE KIRMASIN KİMSEDE YENİ ALACAK ARKADAŞA KENDİ MOTORUNU ÖVMESİN ZATEN BİRİSİ SYMYİ ÖVMÜŞTÜR BİRİSİ KTM YE KÖTÜ DEMİŞTİR MEVZU KAPANMIŞTIR BENİM İÇİN FLAŞHOK ARKADAŞIMIZDA AYDINLATMIŞTIR SAĞOLSUN
Felsefeci
23 Nisan 2013, 18:34
Arkadaşım üzülerek söylemek zorundayım ki çok cahilsin. Öncelikle Bartın değil Barkın. Sonrasında GV 250 forumundan dün yazılan bir mesajı sana iletmek istiyorum. 10.000'den sonra gider o tarz motorlar demişsin bakalım gidiyormuymuş kendin oku, sen hiç kullandın mı da konuşuyorsun? Sadece tamircide 2-3 GV veya SYM görmüşsün gelmiş burada karalıyorsun. Ona bakarsan 5.000'de orası burası patlayan CBR'lerde var aç bak foruma. Ayrıca yazdıklarımı nasıl okuyorsun bilmiyorum: Piyasadaki en iyi 250 cc cruiser GV 250 ve üretimi olmayan Venox'tur. Bunu tüm insanlar da bilir. En iyi motor demiyorum, cruiser diyorum dikkatini çekerim. Ayrıca distribütör meselesine gelince, kendim de bir distribütör olarak sana şunu söyleyebilirim ki, o adamların yaptığı sadece satış hakkını alıp kar koyarak motorları piyasaya sürmektir. Hyosung'da motoru Kanuni aracılığı ile piyasaya sürüyor. Cahil arkadaşım sorarım sana: Sen Honda'nın, Kawasaki'nin, Yamaha'nın ta Japon'yadan kalkıp buraya gelip Bayii filan açtığını mı sanıyorsun? O motorları da zengin iş adamları şirketlerle anlaşarak getiriyor bu kadar basit. Bir ara KOÇ da 90'larda yanılmıyorsam araba getirtmişti, hatta Yamaha'yı Türkiye'ye getiren Koç grubu diye hatırlıyorum. Gidiyorsun imzalıyorsun sonra da o malı Türkiye'ye getiriyorsun bu kadar basit. Distribütörler değişir ürün değişmez. Araştır bakalım Yamaha'yı kim getiriyor Türkiye'ye? Tekrarlıyorum bu motorları Japonlar getirmiyor. Bir zengin holding sahibi çıkıp getirip kar elde ediyor bu kadar basit. Kanuni'de gene bir iş adamının sahip olduğu bir kuruluş. Şimdi anladın mı güzel arkadaşım mevzuyu? Ayrıca isim hakkı mevzusunu da açıklığa kavuşturmuştum 1 yıl boyunca GLOBAL ile davalı olduğu için motorlar HYOSUNG adı altında piyasaya giremedi. Şimdi de sana 10.000 km dayanmıyor dediğin motor hakkında senin gibi lafta kullanıcısı olmayan bir adamın yorumunu aktarayım, kendin almışsın Çinli'yi kazıklanmışsın Güney Koreli'ye bile laf atıyorsun. Madem çok iyi araştırıyorsun almasaydın da hurdacı olmasaydın.
Hala daha neyin peşindesiniz anlamış değilim, motor piyasaya 2005 de girmiş,forum sayfası 920 olmuş, iyisi, kötüsü,yaşanan sıkıntılar herşey yazılmış çizilmiş.Bir arkadaş çıkıp bişeyler yazıyor, herkez de cevap veriyor, zaten arkadaş alma da dememiş ya neyse. 920 sayfalık forumun yarısı "almalımıyım ? ve buna verilen cevaplar ile dolu.Almak isteyen, isteyecek arkadaşlara yazıyorum,almayın arkadaşım ne 2007 ve öncesini ne de sonrasını dandik bu makinalar çin malı zaten.78000 (yetmişsekizbin) kilometre yol yaptım hala da yapıyorum çok dandik bu motor çok.Bari bir iki bişi de ben yazayım
1-Üzerindeki teker rulmanları çok kaliteli değil.Değişim zamanı kullanılan yolun kalitesine göre değişir AMA değiştiğinde SKF yada FAG marka rulman takarsanız uzuuunnn dönem kullanırsınız
2-Elektirik sistemi çok iyi değil, bağlayacağınız, ekstra korna sis farı vs. aksesuarları röle ile bağlamanızı tavsiye ederim.
3-Uzun süre motorun gidonunu aynı tarafa çevirip kilitlediğinizde bir süre sonra kablolarda sorun yaşayabilirsiniz.(benim devir saati kablosu bozulmuştu)
4-2007 model motorum 3.vites 6000 devir civarında takılabiliyor. ( o üniteyi değiştirmedim 4 e atıp yürüyorum)
5-Konjektör arızasını yaşadım 65000 km de,değiştirdim 15 tl ye yürüyorum. (söylemem nerden aldığımı)
6-Yağ değişimi zamanında yapılmalı ve yağ filtresini 5 liralık TVS apache nin filtresini takıp yürüyorum.
7-78000 km dir debriyaj balatasını değiştirmedim (çin malı ya dandik malzeme)
8-Öle düşük devir de tor-tor gidemiyorsun alet yüksek devir seviyor.
9-Kromaj kalitesi bir amerikan yada japon değil.
10-Mafsal burcu artık yeter dedi değiştirdim, aynı zamanda arka amortisör takozları da aşındı (e olsun okadar)
11-Şahsi fikrim malzemesi sağlam ama tasarım hatası var MSA nın koruma demirin de En ufak bir darbede radyatörün patlaması an meselesi (arkadaşım trafik levhasına çarpıp yamutdu ve radyatör patladı)
12-Vibrasyon ve artcı rahatından bahsedersek, eşimin uyuduğunu biliyorum arkamda
13-Ön dişli MCT 250 dişlisi ile aynı (kanuni yedek parçasının kalitesini de biliyorum)
14-Arka fren balatasının ölçüsü piyasadaki bütün 250 cc ler ile aynı (ben paraya kıyıp lucas taktım o ayrı)
15-İridyum buji uzun ömürlü fakat endiksiyon bobini ve kablo nedeni ile performansa bi katkısı yok.(ikisinin de değişmesi belki bir katkı yapabilir ama o bobini nerden bulacağım)
16-Takılan ön cam göstergelerin naket motorlar gibi gidonun önünde yer almasından dolayı çok fazla bir koruma sağlamıyor uzak kalıyor sürücüye (bence)
17-H-D 883 egzozu bile taktım ses çok değişmiyor 40 km daha az yol yapıyodu.(orjinalleri delmeye kıyamadım)
18-650 Dragstarın yanına koydum "aynı lan" dediler.
19-Ayak müşürü su ve başka dış etkenlerden dolayı bozuluyor,Motorunuz yolda giderken silkelemeye başlarsa sorun bu olabilir.Yani karbüratör,akü konjektör olayına girmeden önce oraya bakın derim.
20-Yağmurlu havalarda kirleniyor.
21-Alırken verdiğim parayı tamamen helal ettim.
bilmiyorum yeterlimi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------
22-aklıma geldi ön fren müşürü sık bozuluyorsa fren merkezi değişmesi gerektiğini söylüyordur.
23-VN900,f650,dragstar650,dyna,vt600 shadow ile yola çıktım kimsede beni bekmelemedi, evet rampada biraz bayılıyor (çadır,mat,uyku tulumu,şişme yatak,tamir araç gereci falan varken)
GP500-1st
23 Nisan 2013, 20:49
Bugün inazuma sürdüm 15 km kadar. makinayı bende merak ediyordum.
İzlenimlerim ve yorumlarım:
Motorun titreşimi yok bu sınıfta büyük rahatlık, süspansiyonlar konforlu ama sert sürüşte nasıl olur bilemem ama bizim yollar için çok uygun. Vitesler çok kolay geçiyor hiç takılma yok. Durduğunuz zaman bile 4 ten 1'e sıra sıra iniyor. Aynalar biraz dar kalmış istediğim açıyı tam yakalıyamadım.
Sürüş rahat ama motor tarzı itibariyle sürüşü çok eğlenceli değil. Aşırı kolay ve pıratik. Serilik yeterli ama 100 km den sonra seriliği kesiliyor aldığı rüzgar paraşüt etkisi yaratıyor ve 5. ve 6 vites çok kısa oranlı olduğundan motor yüksek devir çevirmeye başlıyor ve üst devirler güçsüz. Bu yüzden açık yolda istediğm hızlanmayı alamadım. Fuarda gelen cam değilde yüzde 50 daha büyük bir cam bir nebze faydalı olabilir.
ilk üç vitesin oranları gayet iyi ne uzun ne kısa. 3. viteste düşük devirlerde ara hızlanma yapınca gücün ve özellikle torkun 8.750 ile 10.000 devir arası zayıfladığını hissettim. Bunu 2 dede hissettim. Bu alt ve orta devir torkunu yükseltmek ve motorun %85 şehir içi için tasarlandığını söylüyor.
100 km hızla giderken 6. viteste 7500 devir yapıyor. Bu uzun yolda teknik olarak yakıtı yükseltir çünkü motor 250 cc olduğu için 120-125 ile ortalama sürülürse sayaç 9.000 lerde olur:)
Birde motorun ağırlı sanki seriliğini 0-100 de bir miktar törpülüyor. Söylediğim yanlış anlaşılmasın sınıf ortalamalarını tutturuyor ama daha iyi olmasını engelliyor
Kalite ve boyut olarak ortalamanın biraz üstü ama dizayn olarak(şase ve motor değil) naked tan çok commuter bunu kabul etmek gerekiyor. GSR600 eskidiğine göre gsr750 ile tasarımda artak noktalar taşımalıydı bana göre.
Bide bence pazarlık olmaması(diğer firmalar daha esnek ve bunun servis ve parçada da de devamı gelebilir) cam, koruma demiri derken fiyatı biraz yüksek kalmaya başlıyo sınıfında malesef...
imamzuma
23 Nisan 2013, 21:56
Resimleri merakla bekliyoruz :)
bugün bi şile yaptım pek düzgün çekemedim idare et, aksesuarları aysonu gelecekmiş full+full hali ile çekeriz birkaç resim daha :)
https://photos-2.dropbox.com/t/0/AADFaKi3KVv9cMja5BylxqTT1RgM8fqobBYah08a_MfGCQ/12/143889081/jpeg/32x32/3/_/1/2/2013-04-23%2016.47.14.jpg/UqCK9F8C_zYC16bUefY31qV9Mk9EQ37D9MN2f8ZwYmQ?size=1 024x768
https://photos-6.dropbox.com/t/0/AADgP8oUuNLtjxP-JiE8r7zNsi2G29gSix2bMTWB_GR52Q/12/143889081/jpeg/32x32/3/_/1/2/2013-04-23%2016.47.07.jpg/QUZd5E3YWt12fSqfpwM2Namhc2enMRzNFMIbDOqQL78%2CtcnP d07FFox6XQTfDrtvPGZAcX6OMolfnY4SR1axoyU?size=1024x 768
https://photos-6.dropbox.com/t/0/AABF1Eyw458DBgAI9d2Cu5cabdP1DX-XJznDx344jo5ibA/12/143889081/jpeg/32x32/3/_/1/2/2013-04-23%2016.47.22.jpg/SkXb0vwxodXaPaZKJOzrLlSL3Aefs_Cm4zgtkqeRUyc?size=1 024x768
https://photos-2.dropbox.com/t/0/AAAVGH9vqm9xGI3FqEGNEbtNoTuqjXNJx34Em9q0tlEpWg/12/143889081/jpeg/32x32/3/_/1/2/2013-04-23%2016.47.45.jpg/GWQX7pP17HC1RFWkkMzAQ1metaLnbwKExsLqfwS-1OA?size=1024x768
https://photos-1.dropbox.com/t/0/AABphroxOERhgFp9Ik-OCvFLFwb4bGsXT4E7rDKp0hcukA/12/143889081/jpeg/32x32/3/_/1/2/2013-04-23%2016.48.54.jpg/bBM5lIOQlCG7b6lAtEO7UldePkekIwc81Z7uQ_HdMzQ?size=1 024x768
https://photos-6.dropbox.com/t/0/AACZ-iEZZ3YR6Da9PKMlkHP-H68pevCtaQC6lTTpn97zXw/12/143889081/jpeg/32x32/3/_/1/2/2013-04-23%2018.25.27.jpg/pu4JEL4JsOzOAPPySRDon9JEs_LTNEtM60MZTVmKNzo?size=1 024x768
ref35
23 Nisan 2013, 22:14
aynen öyle kardeşim hysoung falan hikaye bak gt 250 hysoung şekil ve performans itibari ile güzel ama 130 u geçince traktör gibi sallanıyor dolayısıyla 5 seneyse 2,5 seneye düşüyor ömrü belki daha az titreşimden şanzuman düştü bnm daha önce titreşimli makinadan uzak durun onunla uğraşacağına derbi gpr 125 le uğraş exuplu bir makine aprilia yada o paralar onlara gerçekten değmez 250 lilik başka chopperlara bak suzukinin hondanın vs çok pişman olursun çokk :)inazuma sahibi olan arkadaşım sizde her kafadan gelen seslere uymayın rodajı tamamladıktan sonra dediğim gibi motoru çok güzel açman gerekiyor eğer performansın biraz daha artmasını istiyorsanız.ben chopper kullanıcısıyım ve bazen performans gerekiyor kaçmak gerekiyor virajları sağlam almak gerekiyor vs vs o yüzden chopper tarzı motorsikleti kesinlikle önermiyorum ha ben hafta sonları sahil turu yapıcam geziye gidicem diyorsanız alın ama başka amaçlı kesinlikle tavsiye etmiyorum naked ve süper sport alın ktm 125 ve 200 duke leride inceleyebilirsin ve bu sınıfta naked sym 250 wolfta var ondanda kesinlikle uzak durun yoksa bir bayan dokunuşundan nefret edecek duruma gelirsiniz titreşimden :D paranız varsa japon İtalyan alın hondada almayın hondada çinde üretiliyor.yamaha yzf 125 te çok sağlam motor mesela tamamı italyada üretiliyor öyle sağda solda çinde değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
hondada çok sağlam bir motor evet sağlam olmasınının %30 da fazla surat yapmamasına bağlı performasının olmamasına bağlı zırt bırt devir kesici girer acaip acaip şeyler.motor dediğin biraz kaçıcak sıkıştırdımı.sapığı var düşmanı manyağı var trafikte her şey var yani :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
ASLINDA HİÇ iyi bir şey değil ama ayrıcalık işte motora binmek gerçekten ayrıcalık otoparkta 4bin cc lik jaguar var birtane daha araba umrumda bile dğl araba motoru ve sigarayı bırakırım diye almadığım denemdiğim şey kalmadı ama vazgeçemedim motorkolik olarak sözlerimi dikkate alın :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
eğer benzin tesarrufu parçaları uygun diyorsan cbr 250 al abs lisini istiyormuşsun mesela frenleri çok kötü değil bunu bir şekilde tamamlarsın bir numara daha kaliteli lastik alarak mesela yumuşak yanak kalliteli bir lastik alırsın 1500 tl fazla vereceğine 3 adet en iyi lastiği alırsın ve 6 sene binersin hem senin güvenliğini arttırır motorda fren tekniğe bakar absli olması pek fazla artı değil yani lastiğin sertleşmiştir bozulmuştur dandik lastik vardır yada isterse arkadada abs olsun farketmez ki zaten orijinal lastikleri berbat gn 250 ye hiç girme her türlü eksi servisi bile amele motorculara yaptıracaksın ilgilenmiceksin ama honda vs servisler öyle değil sokak servislerine yaptırmadığın sürece adan zye ilgilenirler o yüzden aklında cbr 250 varmış ve cbr 250 yi şiddetle öneriyorum arkadaşım ama mutlaka ORJİNAL LASTİKLERİNİ DEĞİŞ
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
CBR 250 NİN görüntüsüde her yaşa hitap ediyor mesela çok güzel çok klas ne racing nede naked dün kız arkadaşıma gösterdim çok yenicidir kendisi mesela eski model ne olursa olsun yeni modeli parmakla gösterir modelini bilmediği halde cbr 250 yi gösterdi :) zaten cbr 250 ile cbr 125 i tamamladılar çünkü cbr 125 gitmiyor abi gitmiyor naparsan yap gitmiyor bibloluk bir motor :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
9 bin lira bütçesi olan arkadaşım sen bana ne amaçlı alacağını söyle sana her teknik açıdan öneride bulunayım mesela uzun yol yapacakmısın gaza gelip biraz adrenalini ekşını seven birisimisin doya doya gezmek istiyormusun motoru aldıktan sonraki durumun bütçen nasıl olacak vs vs
maşallah bayağı uzmanmışsın sen
düzgünbaba
23 Nisan 2013, 22:43
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------
internetten okuduklarınızla yorum yamayın ve herkes kendi motorunuda övmesin bendede harley davidsonun çizdiği motordan var daytona regal raptor ben övüyormuyum ?birisi sym yi övüyor birisi gv yi sym çıkalı daha ne kdr oldu ? 1000 km de göstergesi patlamış grenajlarından ses gelen arkdşlar var alan herkes pişman şahsen bende bindim o titreşimin o mekanik aksamı uzun seneler idare edeceğinide sanmıyorum 10 bin km geçtikten sonra hepsi tamirciden çıkamıyorlar yok global altında geliyormuş sen daha yeni motorsiklet alacaksın internetten okuduklarınla tecrübe edinmeye çalışma edinemezsin ona bakarsan mondial kanunide bir çok markaya parça üretmiş bir marka onlarda o zaman kaliteli ?adam 200 km yol yapmış ya yu bu çok kaliteli hyosung gv nin pendik sanayide sezgin ustanın dükkanından çıkaramadıklarını biliyorum bartın abiye gelince sana evet fikir vermiş olabilir ama senin sorma tarzınada bağlı vermiş oalbilir o fikri yoksa gv 250 yi parmakla göstreceğini sanmıyorum ben bartın abinin bu saydığımız modellerin içinde en kalitesiz olduğunu söylüyorum ben siz hondanın yada diğer markaların en ufak ccli motorlarında en ufak bir sorun gördünüzmü ?hysoung sym dediğinizmarkaların scooterları motorları tamircilerden çıkamıyor bırakın kendinizi kandırmayı doğruları söyleyin bnm motor otoparka inerken çatır çutur sesler çıkarıyor o zaman bende övim tavsiye edim bunu harley davidsoun çizdi yahu zaten ben hurdacılık yapacaktım çıkan demir yığınlarını satacaktım BEN HER ŞEYİ EN İNCE AYRINTISINA KDR GÜZEL AÇIKLADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM HYSOUNG OLSUN DİĞERLERİ OLSUN ARKADAŞIN DEDİĞİGİBİ SİZİN NE HİSSEDECEĞİNİZE BAĞLI PERFORMANS İSTİYORSAN DÖKÜLMEYİ GÖZE ALACAKSIN KALİTE İSTİYORSAN ORTALAMA DÜŞÜNECEKSİN 20 30 KM DAHA AZ SURAT YAPMAYI KABULLENECEKSİN ŞEKİL İSTİYORSAN SYM WOLF GİBİ MOTORLARI TERCİH EDECEKSİN siz internetteki bilgilerle geliyorsunuz madem googleye SYM WOLF MODELİNİ YAZIP SORUNLARI VS YAZIN ARATIN BİR ÇOK KULLANCI PİŞMAN :)DAHA 2 BİN KM DE SESLER PATLAMALAR
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------
DUYMADIYSAN BEN SANA RESİMLERİNİ ÇEKİMMİ O ZAMAN BİR DAHAKİNE YORUMLARINIDA GÖSTERİMMİ ARKADAŞIM ? BARTIN ABİDE ÖVDÜYE GETİRMİŞSİN MUHABBETİ HYSOUNG DA EN İYİSİ DEMİŞSİN YA SEN DALGAMI GEÇİYORSUN ARKADAŞIM BEN SANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRKEN ?HYOSUNG GV 250 NEREYE EN İYİSİ MİŞ? :)BAK GÜLÜM O KDR İYİ BİR MARKA OLSA NE OLURSA OLSUN ÇİN ADI ALTINDA NE KANUNİYE VERİR NEDE ASYAYA ANLIYORMUSUN BENİ ? SEN HARLEY DAVİDSONUN VERDİĞİNİ GÖRDÜNMÜ MODELİNİN BİRTANESİNİ ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------
KİMSE KİMSEYİDE KIRMASIN KİMSEDE YENİ ALACAK ARKADAŞA KENDİ MOTORUNU ÖVMESİN ZATEN BİRİSİ SYMYİ ÖVMÜŞTÜR BİRİSİ KTM YE KÖTÜ DEMİŞTİR MEVZU KAPANMIŞTIR BENİM İÇİN FLAŞHOK ARKADAŞIMIZDA AYDINLATMIŞTIR SAĞOLSUN
Çok kallavi zıçıyorsun,koku fazla oluyor,zehirleneceksin...SYM çarpacak seni,150 km de rahatsız edici titreşim hissetmedim,sen hangi motora binemiyorsun bu arada?
brooklynnn
23 Nisan 2013, 22:55
Bugün geliboluda kırmızı gördüm çok hoş duruyordu
bakındım biraz etrafta fakat goremedim
sahibi kask takarsa daha iyi olacak
pr0ducer
23 Nisan 2013, 23:16
evet sym si olup zoruna giden bir arkadaş daha çıktı :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
o motor 150 yede çıkıyormu bari ?nasıl çıkıyor ? sen o sym ile 150 km hızla 400 km gitte bak neler geliyor başına.İSTERSEN DİĞER FORUMLARDA SYM Sİ OLUPTA LANET EDEN PİŞMANLIK DUYAN ARKADAŞLARIN YORUMLARINI KOPYALAYAYIM BURAYA ?YÜZÜNÜN KIZARMASINI İSTİYORSAN HİÇ AKLA GELMEYEN YERLERİN PATLAMASI 2 BİN KM DE GRENAJLARDAN SES GELMESİ ZATEN EN KÖTÜ TARAFIDA BU HURDACI GİBİ GEZMEK DANGIR DUNGUR EHEHE :)ASLINDA GÜZEL BİR ŞEY MOTOR TAMİR ETMEYİ ÖĞRENİRSİN GEVŞEYEN YERLERİNİ SIKTIKÇA
brooklynnn
23 Nisan 2013, 23:20
Arkadaş acun0 çakması
pr0ducer
23 Nisan 2013, 23:29
BURDADA SYM ADAM KÜFRETMİŞ TİTREŞİMDEN İZLEYİN ÖYLEYSE
GERÇEKLERİ SÖYLÜYORLAR DEMEKKİ BİRİLERİ KENDİ MALINI ÖVÜYOR
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10200476587784967
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
BARTIN YADA BARKIN YANLIŞ YAZMIŞ OLABİLİR FELSEFECİ SAHİDENDE FELSEFECİSİN BENCE SENİN MOTOR ALMAYADA NİYETİN YOK HATTA BENCE SENİN PARANDA YOK
felekman
24 Nisan 2013, 00:51
ben hiç ktm markasına ısınamadım desem yeridir. bana karşı çok uzak bir marka şahsen, herkes son zamanlarda bolca konuşuyor, duke 200 iyimidir kötümüdür bilemem, ama hoş duruyor. görüntüsü ilk kez görenleri bile cezbediyor. ama ben hiç ısınamadım. gün gelir belki binerim ama içimdeki o soğukluk hiç geçmeyecek gibi duruyor. yedek parçası zaten pahalı, tek memur maaşıyla istanbulda yetişilmez gibi bir durum.
ayrıca cbr250 benim de çok beğendiğim bir motor, kalitesine bişiy denmez. 250cc racing motorlar arasında en kullanışlı ve ideal olanı ama bana göre değil, tarz meselesi işte, ben hiç bir zaman 250cc bir racing düşünmedim. günlük kullanıma uygun değilmiş gibi duruyor. cumartesi pazar bineceğim bir motormuş gibi geliyor bana, öyle olmak da istemiyorum. motorunu günlük kullanan arkadaşlar benim anlatmak istediğim bu durumu daha net anlayacaklardır.
Felsefeci
24 Nisan 2013, 00:54
Yaw kardeş hali hazırda 9000 TL lik motoru ha desem alıyorum sen gelmiş paran yok diyorsun :) Kaç yaşındasın sen? Cahil herif yakında banlanırsın. Motor almayacak olsam burada ne diye senin gibi birine laf yetiştireyim cahil cühela. Zerre anlamıyorsun motor işlerinden gelmiş yorum yapıyorsun.
pr0ducer
24 Nisan 2013, 01:04
BEN 13 SENEDİR MOTORSİKLET KULLANICISYIM:) SEN DİYORSUN YILLARDIR ARAŞTIRIYORUM BİR İNSAN MOTORSİKLET ALACAKSA NEDEN YILLARDIR ARAŞTIRIRKİ?PLANLAMIŞTIR SADECE GEYİK MUHABBETİNDEN İBARET SENİNKİSİ ASLINDA SENİ EN BAŞINDA KIRMAK GEREKİRDİ CAFEYE BARA GİTMEK İÇİN ALICAM YAU ZATEN GV 250 Yİ BENCE BİSİKLET AL BİSİKLETE TAKILAN 50 CC MOTORLARDANDA ALIP TAK O SENİ İDARE EDER HEM ÖĞRENMİŞ OLURSUN DAHA SONRADA ASYA MOTOR SENİ UZUN SÜRE İDARE EDER :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
CAFEYE BAKKALA MARKETE GİTMEK İÇİN ÜRETİLEN MOTORLARDA VAR SEN ÖNCE MOTORSİKLETİ NE İÇİN ALICAĞINA KARAR VER ONDAN SONRA BNMLE BU KONU HAKKINDA TARTIŞMAYA GİR :)HEM MADEM HER SİTEDE İYİ YORUMLARINI GÖRMÜŞSÜN AYLARDIR DAHA NE DİYE KONU AÇIYORSUN SORUYORSUN NEYİN MUHABBETİNİ YAPIYORSUN ?E MADEM İYİ YORUMLARI GÖRMÜŞSÜN E AL YOK ONUMU ALSAM YOK BUNUMU ALSAM
Flashock
24 Nisan 2013, 03:02
Tabiiki arkadaşım kesinlike olurmu diye tepki vermemek lazım motor tamamen tarz işidir. Senin tarzına uygun değildir sevemeyebilirsin ama kaliteli ve hoş olduğunun farkındasın helal olsun gayet objektif bir yorum yapmışsın. Dediğin konuda da sonuna kadar haklısın memur maaşıyla gerçekten KTM, BMW veyahut Husqvarna (yanlış yazmış olabilirim) işletmek zor Umarım daha iyilerine bineriz cümleten.
pr0ducer arkadaşım bişey yazmıyım yazmıyım dedim ama lütfen şu forumun seviyesini korumaya çalışalım. Fikrimizi beyan ediyoruz burada zaten azız motosiklet kullanıcısı olarak böyle antipatik yorumlar yaparak polemik çıkartmaya çalışarak kendini yalnızlaştırma. Herkes herhangi bir motor hakkında yorumunu yapabilir fakat seninkisi biraz yorumdan farklı oluyor. Uhuletli suhuletli olalım gerek yok ben daha uzağı islattım sen daha yakını ıslattın muhabbetine. Motor hakkında da ben bilgiliyim diyen adam hiçbirşey bilmiyor demektir. Motor öyle bir dünya tam oldum ben tamam ya dersin pat düşersin pekmezin akar yolda Allah korusun.
pr0ducer
24 Nisan 2013, 05:39
Arkadaşlar iyi akşamalar kocaeli de sym satışı yapan bir motosiket dükkanında müşterilerin denemesi için bir wolf 250 var. Bende merak ettiğim bu motoru denemek istedim daha önce videolarını bol bol izlemiştim. Vibrasyonun sıfır olduğunu idda eden bardaklı videoları bile vardı.Her neyse ben bu motoru kullandım ama çok km yapmadım max 5 yada 6 km dir. Benim fark ettiğim + ve - yazmak istedim sonuçta burada bilgi paylaşımı yapıyoruz.
+ torku çok güzel motor hiç boğulmuyor hemen şahlanıp gidiyor.
+ ön fren gayet başarılı ( yzf r125 kullanıcısıyım)
+ oturuş pozisyonu race kullandığım içinde olabilir ama gayet rahat
+ gösterge de herşey net ve anlaşılır
+ arka stop led lapılmış bence her motosikletde olması gerekir
+ süspansiyon başarılı ama uzun yolda da test etmek gerekir
evet sırada - ler
- bahsedildiği gibi 0 vibrasyon yok 120 ile giderken arkamı görmekte zorlandım aynalar çok titriyor
- kullandığım motosikletde gidonda boşluk vardı ama buna fazla takmayın muhtemelen teşhir ürünü olduğu içindir
- arka fren hiç yok denecek gibi (yzf r125 kullanıcısıyım)
- farların açma kapama tuşu var bence bu bir eksiklik avrupa standartlarına göre her motosikletin farı otomatik yanmak zorunda
- top case alsak nasıl monte edeceğiz merak ediyorum
- koruma takozları için yer arayıp duracaksınız
- sele r125 inkinden bile daha rahatsızdı:pl:
- birde tur camı takmak istesek yine sıkıntı yaşayacağız sanırım. motor aksesuarlara kapalı bir motor gibi.
burası şöyle değil dediğiniz bir yer varsa lütfen bilgilendiriniz iyi forumlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:30 ----------
bnm için vibrasyonu olan motor hele aynayı sallayarak 120 km de seyrimi engelleyecek kdrsa o motor motor değil turbo takılmış traktördür bu motorların ömrü 15 bin silindiri seramikmiş bilmem neymiş seramik olmayıp ömürlük motorlar var
be bilgiliyim demiyorum ukalalıkta yapmıyorum birisi kendi motorunu övüyor birisi motorsiklet alacak senelerdir araştırıyor alacağı motor hakkında iyi yorumlar duyuyor hep ama bir türlü almıyor vs vs bunlar işin eğlencesindeler
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:33 ----------
biz form da motor sürmüyoruz arkadaşım
K o r @ y
24 Nisan 2013, 09:49
Arkadaşlar iyi akşamalar kocaeli de sym satışı yapan bir motosiket dükkanında müşterilerin denemesi için bir wolf 250 var. Bende merak ettiğim bu motoru denemek istedim daha önce videolarını bol bol izlemiştim. Vibrasyonun sıfır olduğunu idda eden bardaklı videoları bile vardı.Her neyse ben bu motoru kullandım ama çok km yapmadım max 5 yada 6 km dir. Benim fark ettiğim + ve - yazmak istedim sonuçta burada bilgi paylaşımı yapıyoruz.
+ torku çok güzel motor hiç boğulmuyor hemen şahlanıp gidiyor.
+ ön fren gayet başarılı ( yzf r125 kullanıcısıyım)
+ oturuş pozisyonu race kullandığım içinde olabilir ama gayet rahat
+ gösterge de herşey net ve anlaşılır
+ arka stop led lapılmış bence her motosikletde olması gerekir
+ süspansiyon başarılı ama uzun yolda da test etmek gerekir
evet sırada - ler
- bahsedildiği gibi 0 vibrasyon yok 120 ile giderken arkamı görmekte zorlandım aynalar çok titriyor
- kullandığım motosikletde gidonda boşluk vardı ama buna fazla takmayın muhtemelen teşhir ürünü olduğu içindir
- arka fren hiç yok denecek gibi (yzf r125 kullanıcısıyım)
- farların açma kapama tuşu var bence bu bir eksiklik avrupa standartlarına göre her motosikletin farı otomatik yanmak zorunda
- top case alsak nasıl monte edeceğiz merak ediyorum
- koruma takozları için yer arayıp duracaksınız
- sele r125 inkinden bile daha rahatsızdı:pl:
- birde tur camı takmak istesek yine sıkıntı yaşayacağız sanırım. motor aksesuarlara kapalı bir motor gibi.
burası şöyle değil dediğiniz bir yer varsa lütfen bilgilendiriniz iyi forumlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:30 ----------
bnm için vibrasyonu olan motor hele aynayı sallayarak 120 km de seyrimi engelleyecek kdrsa o motor motor değil turbo takılmış traktördür bu motorların ömrü 15 bin silindiri seramikmiş bilmem neymiş seramik olmayıp ömürlük motorlar var
be bilgiliyim demiyorum ukalalıkta yapmıyorum birisi kendi motorunu övüyor birisi motorsiklet alacak senelerdir araştırıyor alacağı motor hakkında iyi yorumlar duyuyor hep ama bir türlü almıyor vs vs bunlar işin eğlencesindeler
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:33 ----------
biz form da motor sürmüyoruz arkadaşım
Şişman motosiklette mi var test motoru ,bayi adı alalım.. Ondan sonra özellikle eksi gördüğün yanlarına açıklama yapacağım..
Düşüncelere ,fikirlere katılmayabilirsin fakat kimseyi yalancılıkla suçlayamazsın.. Burada bu motoru test edip anlatan benim ok :bounce:
Bi bayi adı verde, gidip önce motorun akıbetine bakayım sonra sana geniş kapsamlı yorum yaparım..
Sym wolfun 100 küsür kullanıcısı açtığım facebook gurubunda fakat kusura bakmada inan motorundan ne ses gelen var nede 2000 km de patlayan..
Aksesuarlara kafanı takma, hepsi yolda haftaya atarım fotolarını..
---------- Post added at 08:49 ---------- Previous post was at 08:38 ----------
Diğer yorumlarını okudum , 13 sene motor tecrübesi olan birine yakışmamış.. Daha çok ehliyet alma aşamasındaki genç kardeşlerimiz gibi konuşmuşsun.. Neyse bende kocaelideyim de, sen bana bi bayi adresi ver.. Hatta buluşalım detaylı olarak buraya yazışacağımıza orada motor başında konuşuruz
brooklynnn
24 Nisan 2013, 11:34
Koray. Arkadaşın Bi taraf yemez bence buluşmaya. Yaşı ortaya çıkar diye korkar
yasinin yazıyı almış koymuş oraya
aynalar değişti mi sıkıntı kalmaz ortada
pr0ducer
24 Nisan 2013, 15:02
haklısın daha henüz bir sene olmamış bir motorsiklet zaman dökülecektir yavaş yavaş böyle önce 120 yi geçen sallanan aynalardan başlayacak dalından düşen kiraz gibi daha sonra grenajlar fırlayacak sen kendin demişsin o titreşim yeter zaten titreşimi olupta çok sağlam çin malı var bendede var ilk 6 sene bir şey olmadı ama 10 binden sonra yavaş yavaş vibrasyondan dökülmeye başladı onun dışında taş gibi makine hani çin min ama harley tasarımını yapan abimiz çizmiş nihayetinde çizmesede en şekil motor
Syanur
24 Nisan 2013, 15:05
Allahım şu cümlelere bak, yaşı küçük değilse durum daha da vahim. Zeka geriliği başlangıcı olduysa yazıktır, üzülürüm....
Buarada SYM de okadar grenaj var mı yav :)
pr0ducer
24 Nisan 2013, 15:16
aynalar değiştimi sıkıntı kalmazmı ?mekanik aksamda vibrasyon yokmu yani ?ayna rüzgardanmı sallanıyor arkadşaım bende sürdüm o motoru tamam ben şekline tasarımına bazı yönden sağlamda onada bir şey demiyorum ama bir honda kdr yamaha kdr Suzuki kdr hatta kymco kdr bile sağlam olamaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------
bana gıcık kapanlarda zaten hep symisi olan hondasına diğerlerinden daha yavaş dediğim için hehehe olur ama bu kdr bnm yaşım 28 zekamdada şükür sorun yok sadece yoğun çalışıyorum dolayısıyla yanlış yazabilirim kusura bakmayın yav ne kdr utandım sorma yanlış yazıyorum diye elişi örecek vaktim yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
sym si olan arkadaşlar motorlarınız 10 bin km yi geçtikten sonra görüşelim lütfen bizzat gelip kendim kontrol edicem bana çok kabalık yaptınız o yüzden ben yinede bozmıcam kendimi çin malından inip en ucuz en şekil makinaya binip öven arkadaşlarım bnm afadersinizde görmemişin bir malı olmuş öve öve bitirememiş
brooklynnn
24 Nisan 2013, 15:18
Ezik arkadaşa msj yazıp konuyu kirlettiğim için özür dılerım arkadaşlar ıyı forumlar bu da son msjımdır
pr0ducer
24 Nisan 2013, 15:28
yok yok devam et öğrenmeye başladım gaza geldim hatta bende alıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------
daha iyi başka nasıl bilgi alabilirdimki ?bak bütün sym ciler geldi buraya bu sayfada hazine var
Ercument
24 Nisan 2013, 15:40
Yanlış konuyamı tıkladım acaba. İnazumalarını teslim alan arkadaşların yorumlarına bakayım demiştim ama.:)
ozgurakman
24 Nisan 2013, 16:04
aynalar değiştimi sıkıntı kalmazmı ?mekanik aksamda vibrasyon yokmu yani ?ayna rüzgardanmı sallanıyor arkadşaım bende sürdüm o motoru tamam ben şekline tasarımına bazı yönden sağlamda onada bir şey demiyorum ama bir honda kdr yamaha kdr Suzuki kdr hatta kymco kdr bile sağlam olamaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------
bana gıcık kapanlarda zaten hep symisi olan hondasına diğerlerinden daha yavaş dediğim için hehehe olur ama bu kdr bnm yaşım 28 zekamdada şükür sorun yok sadece yoğun çalışıyorum dolayısıyla yanlış yazabilirim kusura bakmayın yav ne kdr utandım sorma yanlış yazıyorum diye elişi örecek vaktim yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
sym si olan arkadaşlar motorlarınız 10 bin km yi geçtikten sonra görüşelim lütfen bizzat gelip kendim kontrol edicem bana çok kabalık yaptınız o yüzden ben yinede bozmıcam kendimi çin malından inip en ucuz en şekil makinaya binip öven arkadaşlarım bnm afadersinizde görmemişin bir malı olmuş öve öve bitirememiş
kendini kanıtlama çabasında olan bi zavallısın. git annene ağla
pr0ducer
24 Nisan 2013, 16:09
ne oldu senindemi zoruna gitti
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
cbf si olan arkadaş
emiro
24 Nisan 2013, 16:52
Arkadaş ne hale çevirdiniz şurayı yahu. Yazık.
Dachota
24 Nisan 2013, 16:59
uzunca bir süredir aktif kullanıcılardan takip ediyorum ilk kez patlayan SYM duydum ,kimse nasıl becermiş acaba o da yetenek... fren sorununu da ilk kez duydum keşke SYM başlıgında verseydin şu testi de yerinden takip etseydik cevapları ... Haa bende Wolf düşünüyorum ''PARAM OLUNCA''
pr0ducer
24 Nisan 2013, 18:05
ibretlik video atmaya devam ediyorum buda hysoung gt 250 nin videosu 130 dan sonra titreşimden nasılda top gibi seke seke gidiyor hala övüyorsunuz sym dede bu sorun var bırakın övmeyi
http://www.youtube.com/watch?v=3Fqoj1H6XfM
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
o sekmeye top bile patlar.alın birtane inazuma yada cbr kafanız ömür boyu rahat etsin daha 2000 km yapmışsınız öve öve bitiremediniz bu motorlar 10 binden sonra çöpe atılacak motorlar kafanızı boşuna yormayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
boşunada zorunuza gitmesin symsi olan arkadaşlar o şeklin tadını en fazla 12 bin km tadını çıkarırsınız sizi yolda bırakacak sorunlar ASLINDA UFAK TEFEK SORUNLAR sigortanın patlamasıda dahil buna.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
BEN ŞEKLE ÖNEM VERİP ALDIĞIM MOTORDAN PİŞMANLIK DUYARAKTAN YAZIYORUM yeni motor alacak arkadaşlar zaten bu tür motorlar nedense 12 bin km den sonra satılıyor satan arkadaşlar 400 600 km yapıp doydularmı yani o kdr övülcek bir motorsa?sahibinden.com da bile daha 1 haftalık olmuş satıyorlar uyduraktan tenyare muhabbetlerle gelmeyin zaten tecrübeli bir insan gidipte ilk motor deneyimini wolfta atmaz hele hele gelipte burda övmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
HATTA BUGÜN ALTIN ELBİSELİ ADAM BARKIN abiylede konuşup bu sym wolfu yayınlamasını rica edeceğim titreşim yok diyen arkadaşların gözüne gözüne sokucam
düzgünbaba
24 Nisan 2013, 21:43
ibretlik video atmaya devam ediyorum buda hysoung gt 250 nin videosu 130 dan sonra titreşimden nasılda top gibi seke seke gidiyor hala övüyorsunuz sym dede bu sorun var bırakın övmeyi
http://www.youtube.com/watch?v=3Fqoj1H6XfM
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
o sekmeye top bile patlar.alın birtane inazuma yada cbr kafanız ömür boyu rahat etsin daha 2000 km yapmışsınız öve öve bitiremediniz bu motorlar 10 binden sonra çöpe atılacak motorlar kafanızı boşuna yormayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
boşunada zorunuza gitmesin symsi olan arkadaşlar o şeklin tadını en fazla 12 bin km tadını çıkarırsınız sizi yolda bırakacak sorunlar ASLINDA UFAK TEFEK SORUNLAR sigortanın patlamasıda dahil buna.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
BEN ŞEKLE ÖNEM VERİP ALDIĞIM MOTORDAN PİŞMANLIK DUYARAKTAN YAZIYORUM yeni motor alacak arkadaşlar zaten bu tür motorlar nedense 12 bin km den sonra satılıyor satan arkadaşlar 400 600 km yapıp doydularmı yani o kdr övülcek bir motorsa?sahibinden.com da bile daha 1 haftalık olmuş satıyorlar uyduraktan tenyare muhabbetlerle gelmeyin zaten tecrübeli bir insan gidipte ilk motor deneyimini wolfta atmaz hele hele gelipte burda övmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
HATTA BUGÜN ALTIN ELBİSELİ ADAM BARKIN abiylede konuşup bu sym wolfu yayınlamasını rica edeceğim titreşim yok diyen arkadaşların gözüne gözüne sokucam
13 seneden beri hala yzf r125 kullanıcısımısın? vah vah
hala kallavi zıçıyorsun çocuğum,yoksa kendinmi kokuyorsun bilemedim.
allreadydead
24 Nisan 2013, 22:21
Bireysel tartışmaları özel mesaja taşısanız da konu Inazuma hakkında paylaşıma geri dönse ?
O motorda titreşim falan yok, yağ gibi gidiyor. Hyosung'u bırak, hiçbir V motor kullanıcısının titreşimden şikayeti olduğunu duymadım. Servislerde dolu SYM olduğu da yalan, kusura bakma. Motorları erkenden satanlar da, çoğunlukla 250 cc'den 600 cc performansı bekleyip süratten başka bir şeye önem vermeyen zavallılar oluyorlar.
Burada SYM ve Hyosung'u neden kötülemeye çalıştığını bilmiyorum ama yanlış motorlara oynadığını söyleyeyim. Yemezler yani, boşuna uğraşma.
pr0ducer
24 Nisan 2013, 23:39
sym wolfta titreşim var dediğim için celallenen arkadaşlara gelsin bu mesajım altın elbiseli adam barkın abi tarafından
Lütfen "250cc Karşılaştırma" videomuzu izleyiniz.
...
22:23
izlemezmiyim abi günüm senin videolarını izlemekle geçiyor öyleyse sizde doğruluyorsunuz :)çünkü karşılaştırmada küfredilecek kdr titreşim olduğunu söylüyor bayan
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
motorda basbaya titreşim var hele hele hysoung titreşimden top gibi seke seke gidiyor daha hala neyin muhabbetini yapıyorsunuz bak barkın abide videoyu izle diyor videoda titreşim olduğunu ve titreşimden küfrettiğini söylüyor yukarıdada video attım 140 ı geçince bariz seke seke gidiyor daha neyi inkar ediyorsunuz arkadaşlar?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
hiçbir v motordamı ne yani çin malı bir çok v motor var virago çakmaları
Benim hatırladığım, o videoda Daelim'in titrşiminden herkesin şikayetçi olduğuydu, SYM'nin değil.
Ben geçen gün 2006 model 250 cc V motorlu Keeway kullandım hiç titremiyordu.
pr0ducer
25 Nisan 2013, 00:06
keewaydamı yok titreşim anlaşılan acemiliğini atamamış motor sürerken heycanlanan arkdşlarla konuşuyorum ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
sym de olduğunuda söylüyorlar muhabbet daelim değil zaten sym nin yarısı yapmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
sym ye küfredende başka bir sürücü zaten o gruptan o zaman şöyle yapalım var diyenler parmak kaldırsın yok diyenler kaldırmasın
Dachota
25 Nisan 2013, 01:28
art niyetli olduğunu düşünüyorum artık ;
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=sOVG4MhHkAw
http://www.youtube.com/watch?v=G9Tzr_wRbhM
K o r @ y
25 Nisan 2013, 02:00
keewaydamı yok titreşim anlaşılan acemiliğini atamamış motor sürerken heycanlanan arkdşlarla konuşuyorum ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
sym ye küfredende başka bir sürücü zaten o gruptan o zaman şöyle yapalım var diyenler parmak kaldırsın yok diyenler kaldırmasın
adamım daha hangi modelin ,hangi topikte konuşulacağını bile bilmiyorsun.. önce seni buraya alalım http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/100366-sym-wolf-sb-250ni-kullanicilari-49.html#post3008328
sonrada sana balasör sistemine sahip motordaki titreşimin detaylarını anlatacağım.. Hadi gel bakalım bu topiğe.. buradaki inazuma sahibi veya bilgi almak için okuyan insanları rahatsız etme hakkın yok..
Sen acemilerle konuşmuyorsun da, ben teknik bilgisi sıfır, sağdan soldan, servis ustasından duyduklarını satan biriyle konuşuyorum orası kesin. Zaten motosiklet karşılaştırırken model yerine marka isimlerini kullanan birisiyle hiç tartışmaya girmemek lazım. O marka kötüdür, bu marka iyidir muhabbeti boş muhabbet oluyor.
Senin Suzuki satıcısı olduğuna eminim. Umarım admin arkadaşlar gerekeni yaparlar.
Syanur
25 Nisan 2013, 11:25
Hiç ettiler güzelim başlığı... Gerçi görsel paylaşım da azdı ama neyse artık. Ellemeyin o, kendi gider...
Drayke
25 Nisan 2013, 12:25
İnazuma hakkında yeni haberler okumak için geldiğim sayfa ehliyetsiz yeni yetme bir ergenin tecavüzüne uğramış resmen...(dikkat çekmek için yazdıklarından,kendini ispatlama adına saçma sapan fikirlerinden,bilgiye tecrübeye dayanmayan söylemlerinden anladığım kadarıyla 20 yaş altı biri bu genç)
pr0duker bende kocaeliliyim ve sym wolf kullanıcısıyım,şişmana geliyorsan orada buluşalımda motordaki göremediğimiz kusurlar neymiş görelim nirvanaya ulaşalım.
İnazumacı arkadaşlarımdan özür dileyerek sym ci arkadaşlarımızı topiklerine davet ediyorum :)
Jedaykin
25 Nisan 2013, 14:38
aksesuar paketindeki çanta için kullanan arkadaşların düşünceleri nedir? gözümle görmedim ama 33lt çantanın küçük olduğu düşüncesindeyim. orta sehpa, koruma demiri ve çanta demirini uygun fiyata verselerdi cam ve çantayı istemezdim. daha uygun alternatifler bulunabilir. aksesuarları alanların düşüncelerini alsam.
pr0ducer
25 Nisan 2013, 17:03
PEKİ NEDEN DOĞRU DÜZGÜN ÖĞRETİCİ OLMAYI TERCİH ETMİYORSUNUZ ?BÖYLEMİ ÖRNEK OLACAKSINIZ?MOTORSİKLET SÜRMENİN YADA SÜRÜCÜSÜ OLMANIN AYRICALIĞINI BÖYLEMİ GÖSTERECEKSİNİZ?BEN YANLIŞ DÜŞÜNÜYOR OLABİLİRİM YADA İZA EDEMEMİŞTE OLABİLİRİM.DACHOTA ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDİYORUM ÇOK GÜZEL BR ÇOCUK EMİNİM O AYRICALIĞIDA TADINDA YAŞAYACAK VE MOTORSİKLET ALACAK ARKADAŞLARA BİLGİLERİNİ TECRÜBELİRİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE PAYLAŞACAK.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
kusura bakmada Suzuki inazuma sym muhabbeti geçen bir sayfada keeway ı öven türünün son örneğide sensin.admin arkadaşta eminim görüyor zaten ben fikirlerimin arasında kabalaşıyorum ama siz şahsıma kabalaşıyorsunuz.ben rahatım nihayetinde kafamı yormuyorum olur böyle şeyler sende kafanı yorma kavgada olur tartışmada olur önemli olan gönülleri bir tutmak.bende özürdilerim arkadaşlardan :)
imamzuma
25 Nisan 2013, 20:54
şu an 470 km deyim. 72 tl benzin aldım ve km de 15.3 kuruş yakmış, 100km/3.29 lt yapar. 7000 devri hiç geçmedim diyebilirim, ortalama devir 5000 civarı. vites geçişlerini 5500 devri geçirmeden yapmaya çalıştım. sürekli artçılı biniyorum yakıt olarak bana makul geldi bu değerler, hoş rodajdan sonra devir yükselecek bakalım o zaman yakıt verileri ne olacak..
drtayfun
25 Nisan 2013, 21:14
Bu gün gördüğüm bir İnazuma rüzgarlık takmış ama bana çok kısa geldi, 3-5 cm anca yükseltmiş. Daha uzun bir şey takılamıyor mu buna?
Eleştirinin adı küfür, olan bir özelliği söylemenin adı övme olmuş.
Bence Inazuma'da çanta çok kötü duruyor, emanet gibi...
şu an 470 km deyim. 72 tl benzin aldım ve km de 15.3 kuruş yakmış, 100km/3.29 lt yapar. 7000 devri hiç geçmedim diyebilirim, ortalama devir 5000 civarı. vites geçişlerini 5500 devri geçirmeden yapmaya çalıştım. sürekli artçılı biniyorum yakıt olarak bana makul geldi bu değerler, hoş rodajdan sonra devir yükselecek bakalım o zaman yakıt verileri ne olacak..
Doğru yapıyorsun ama rodajda artçı almazsan daha iyi olur.
KeaSH-07
25 Nisan 2013, 21:59
bu motorların estetiği guzel çanta takıp tipini bozmayın yolda sokakta cantalı cbr 250,sym wolf gordum bi kac kez gercekten kotu gorunuyor.bişey tasıyacaksanız scooter alın
harved
26 Nisan 2013, 06:14
Nerede bu nuzuma cı arkadaşlar,paylaşsanız artık fotografları,düşüncelerinizi.
2012 model 30 ocak 2013 trafik çıkışlı 1700 km de Abs li Xmax 250 var,yokmu alan......Ben ınuzuma almaya gidiyorum :cat: :cherry: :rendeer: :queen:
Forum sitelerinde Büyük harfle yazmak,BAĞIRMAK tır.lütfen dikkat edelim,boş verin kısır çekişmelere.Kim ne istiyorsa onu alır,ona biner.
Gerisi kimseyi enterese etmez. :cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO