Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
felekman
14 Nisan 2013, 15:30
hepside kuzu gibi maşşallah :) yokmuydu bi kırmızı yahu :)
kırmızı vardı 1 tane adam kullanırken gördüm ( servisten çıkarmış mototaş yakınlarında tur atmakla meşguldü) arkasından koştum yetişemedim :D kendimce ahanda inazumayı trafikte gördüm dedim, daha plakası bile yoktu, 1 tane vitrinde kırmızı inazuma var full aksesuarlı yan çantaları filan eklemişler, onu satmıyorlar. pazartesiye 1 tane daha kırmızı gelecekmiş. sahipsiz olduğunu söylediler... bende çok düşünüyorum bu motoru almayı ancak bütçemi neredeyse %50 oranında aşıyor... bence siyah çok güzel. kırmızı 2. planda güzel :D
onurpark
14 Nisan 2013, 16:10
Pahalı ya.. 9bine verseler peynir ekmek gibi gidecek ama 11bin çok :(
cgr1903
14 Nisan 2013, 16:36
Motoru alan arkadaşlar sanırım motosiklete daldılar, merakla bekliyoruz yorumlarınızı, değerlendirmelerinizi ve fotoğraflarınızı
mertvarol
15 Nisan 2013, 11:19
Arkadaşlar yorumlari Bekliyoruz!!!!
agilty
15 Nisan 2013, 12:03
bu inazuma ninja kadar atik ve hızlımıdır ?
imamzuma
15 Nisan 2013, 12:10
kırmızı vardı 1 tane adam kullanırken gördüm ( servisten çıkarmış mototaş yakınlarında tur atmakla meşguldü) arkasından koştum yetişemedim :D kendimce ahanda inazumayı trafikte gördüm dedim, daha plakası bile yoktu, 1 tane vitrinde kırmızı inazuma var full aksesuarlı yan çantaları filan eklemişler, onu satmıyorlar. pazartesiye 1 tane daha kırmızı gelecekmiş. sahipsiz olduğunu söylediler... bende çok düşünüyorum bu motoru almayı ancak bütçemi neredeyse %50 oranında aşıyor... bence siyah çok güzel. kırmızı 2. planda güzel :D
aslına bakarsan bende siyah isterdim ancak fuarda gördüğüm kadarıyla siyah rengin bu motorun asaletini gizlediğini düşünüyorum ama kırmızı tüm haşmetini ortaya çıkarmış ne diyelim işte illaki kırmızı abi :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
ninja racing değilmi? inazuma commuter sonuçta..
GP500-1st
15 Nisan 2013, 12:32
Kullanım amacı gereği zaten daha atik olması planlanmış. Yani şehir içinde çekişi daha yüksek bir motor gibi davranması normal. Torkun daha düşük devirde alınması için ayarlı bir Ecu ve daha kısa vites oranları var.
Yalnız bu motor yeni GSR750 tarzında dizayn edilip 30-32 hp civarı olsaymış bende alırdım büyük ihtimal. Ama şu varki inazumamnın 250cc için yakından etkileyici olan kalite hissi motordan uzaklaştıkça yerini comuter hatlarına ve silüetine bırakıyor.Yani overall de tatmin edici bir görseli yok malesef:pale:
Ama yinede bu sınıfta motor alacaklar için 10 cbf250'ye YBR250'ye bedel :) Motorlar hayırlı olsun arkadaşlar...
orhanerdogan
15 Nisan 2013, 13:23
Benim kırmızıda Batuhan motorda plaka için bekliyor kısmetse ve hava güzel olursa yarın teslim alıcam ve ilk yolculuğumuz florya maltepe arası olucak.
Sevinçten dolayı objektif olmayacak görüşlerimi burda paylaşırım.
imamzuma
15 Nisan 2013, 14:25
Benim kırmızıda Batuhan motorda plaka için bekliyor kısmetse ve hava güzel olursa yarın teslim alıcam ve ilk yolculuğumuz florya maltepe arası olucak.
Sevinçten dolayı objektif olmayacak görüşlerimi burda paylaşırım.
aynı renk ve duyguları paylaşarak bende şafak doğan güneş diyorum :)
orhanerdogan
15 Nisan 2013, 14:39
aynı renk ve duyguları paylaşarak bende şafak doğan güneş diyorum :)
Ben geçen hafta satın aldım kısmetse yarın teslim alıcam, fuarda satın alıp diğer motoru ile kaza yaptığı için kullanamayacak durumda olan bir arkadaştan aldım.
Hayırlısı, siz hangi bayiden almıştınız ?
imamzuma
15 Nisan 2013, 15:29
Ben geçen hafta satın aldım kısmetse yarın teslim alıcam, fuarda satın alıp diğer motoru ile kaza yaptığı için kullanamayacak durumda olan bir arkadaştan aldım.
Hayırlısı, siz hangi bayiden almıştınız ?
tuna motor maltepe.
zalim17
15 Nisan 2013, 16:55
sıra bekleyen varsa burda var bi tane bordo, çanakkalede, aklınızda olsun
felekman
15 Nisan 2013, 18:57
aslına bakarsan bende siyah isterdim ancak fuarda gördüğüm kadarıyla siyah rengin bu motorun asaletini gizlediğini düşünüyorum ama kırmızı tüm haşmetini ortaya çıkarmış ne diyelim işte illaki kırmızı abi :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
ninja racing değilmi? inazuma commuter sonuçta..
evet kırmızı heybetli asaletli duruyor. siyah sade ama güzel duruyor. benim için farketmez. inazuma olsun... çamur rengi olsun problem yok :D beyazı 2014 te bekleniyor.
evrese
15 Nisan 2013, 20:43
sıra bekleyen varsa burda var bi tane bordo, çanakkalede, aklınızda olsun
motor batuhandan bana geldi bu motoru fuarda almıştım:)
zalim17
15 Nisan 2013, 22:57
birolun dükkanda duran seninmi? hayırlı olsun
bariskoc78
15 Nisan 2013, 23:17
Arkadaşlar bugün saat 16:00 itibariyle motorumu teslim aldım. Daha önce CBF 250 sahibi biri olarak ilk izlenimim harika. Torku süper. Gerçi hiç zorlamadım desem yeridir. 95 km hızı geçmedim. Hızlanması harika. Bugün bayiden eve gelene kadar 80 km yol yaptım. Bunun 35 km sinde sağlam yağmur yedim. Kilometreler ilerledikçe izlenimlerimi paylaşmaya çalışacağım. (Bu arada resim yüklemeyi beceremedim. Yardımcı olursanız resim de yüklerim)
mertvarol
15 Nisan 2013, 23:27
Barışkoc78 teşekkür ederiz
evrese
15 Nisan 2013, 23:49
birolun dükkanda duran seninmi? hayırlı olsun
evet salı geldi cumartesi aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
arkadaşlar rodaj falan biraz sakin kullanıyorum fakat torku yani çıkışları gerçekten tatminkar dengesi çok iyi insana güven veriyor titreşim sıfır km ilerledikçe daha iyi açıklama yaparım
imamzuma
16 Nisan 2013, 01:46
Arkadaşlar bugün saat 16:00 itibariyle motorumu teslim aldım. Daha önce CBF 250 sahibi biri olarak ilk izlenimim harika. Torku süper. Gerçi hiç zorlamadım desem yeridir. 95 km hızı geçmedim. Hızlanması harika. Bugün bayiden eve gelene kadar 80 km yol yaptım. Bunun 35 km sinde sağlam yağmur yedim. Kilometreler ilerledikçe izlenimlerimi paylaşmaya çalışacağım. (Bu arada resim yüklemeyi beceremedim. Yardımcı olursanız resim de yüklerim)
paylaşım için sğl barış hayırlı olsun bu arada güle güle kullan :) rodajı kaç km olarak belirliyorsun genelde 1000 km den sonra zorlanabiliyor motor?
orhanerdogan
16 Nisan 2013, 10:09
Hayırlı uğurlu olsun.
paylaşım için sğl barış hayırlı olsun bu arada güle güle kullan :) rodajı kaç km olarak belirliyorsun genelde 1000 km den sonra zorlanabiliyor motor?
Rodaj 1000km sürüyor, sonrasında gene zorlamasan olur :D
Benim içinde büyük gün bugün fakat bu havada teslim alabileceğimi sanmıyorum.
ref35
16 Nisan 2013, 10:09
motor süper işin doğrusu bu kadarını beklemiyordum,çizgileri süper sesi mükemmel kasadan çıkarıp bindipimde 35 km nasıl yaptım anlamadı deposunu doldurdum 14 lt aldı,gözüm diğer motorumu vstorm u görmüyor haftaya bozcaada gezimiz var herhalde ınazumala gideceğim o kadar sevdim motoru kırmızısıda yakıyor gören 500 lükmü 600 lükmü soruyorlar ,iyiki almışım şimdiden motoru gören 2 kişi kaparo verip aldılar...:cherry:
Jedaykin
16 Nisan 2013, 10:13
yaklaşık 4 yıldan sonra motosiklet dünyasına inazuma ile dönüyorum. muhtemelen haftasonuna kadar motoru teslim almış olacağım. bu arada kullanmakta olan arkadaşlar birkaç bilgi almak istiyorum. apartmanda motoru kısmen korunaklı olan apartmanın yanındaki bir aralığa park etme niyetindeyim. yönetici ile de konuştum apartman konusunda sorun yok. ancak bahsettiğim yerin kapısını biraz soğuk demir işiyler genişletmem gerekiyor. koruma demiri ve arka çanta takılı bir inazumanın boyutları kaç cm öğrenebilir miyim? özellikle genişlik önemli aslında. kapıyı motorum rahat geçebileceği kadar büyütmek istiyorum.
diğer sormak istediğim aksesuar paketindeki çanta takılı olarak hangi boy branda uygun olur. motoru teslim alıp eve getirmeden branda ve park yerini hazırlamak istiyorum. ölçülere yardımcı olursanız sevinirim.
bariskoc78
16 Nisan 2013, 13:07
Teşekkür ederim. İlk 500 km çok zorlamayacağım. Sonraki 500 km ara ara gazlayacağım. 1000 km den sonra kafama göre artık :) Motorsiklet ustası dostum var. Bakımını motorlarımın bakımını ona yaptırıyorum. Onun demesine göre, bu aralar uzun süre aynı viteste gitme (düşük devirde olsa bile), uzun süre aynı devirde gitme, ara ara vites büyült küçült, rodajda diye çok da diye çok da cansız kullanma dedi. 100-120km gibi hızları ara ara gör dedi. Paylaşayım dedim...
hocam abime de nasip olursa bitane alacağız sana göre çok uyuz olduğun bi eksisi varmı motorun ilk izlenimde
bariskoc78
16 Nisan 2013, 13:59
Şu an için gözüme çarpan bir eksisi yok. Sanki 2 ye atarken kemikli gibi ya da bana öyle geldi. Motor ustam da bindi anormal bir durum olmadığını , bana öyle geldiğini söyledi. Harika bir tercih yapmışsın dedi.
585858
16 Nisan 2013, 14:40
Motor güzel gibi görünüyor.Ama yakıtı nedir, yedek parça varmıdır, motor 11000 tl iken neden 12600 oluyor ve neden parası gelmeden peşin ödeniyor? Doğrusu anlamış değilim. Acaba şu anda satın alan arkadaşlar; ''motoru almadan parasını vermeyiz böyle işmmi olur'' deseler bir etkisi olmazmı? Sonuçta sene 2013 eski mz ler jawalar gibi bu ne böyle yok bi ay önceden yazıl bilmem ne oldu olacak kupon toplayalım...::rantinp:::rantinp:::rantinp:::ranti np:::rantinp:::rantinp:
ilovetechn0
16 Nisan 2013, 16:21
kawasaki, honda 250r a rakip mi geldi :D arkadaşlar yapmayın ikisi de farklı kulvarda motorlar o zaman honda crf 250r modelini de rakip olarak sayalım :) inazumanın rakip olarak geleceği motor sym wolf 250ni dır, hatta ybr 250 dir.
felekman
16 Nisan 2013, 18:33
Motor güzel gibi görünüyor.Ama yakıtı nedir, yedek parça varmıdır, motor 11000 tl iken neden 12600 oluyor ve neden parası gelmeden peşin ödeniyor? Doğrusu anlamış değilim. Acaba şu anda satın alan arkadaşlar; ''motoru almadan parasını vermeyiz böyle işmmi olur'' deseler bir etkisi olmazmı? Sonuçta sene 2013 eski mz ler jawalar gibi bu ne böyle yok bi ay önceden yazıl bilmem ne oldu olacak kupon toplayalım...::rantinp:::rantinp:::rantinp:::ranti np:::rantinp:::rantinp:
motorun taksitli fiyatı 10950 tl. çanta demir ön koruma orta sehpa vs aksesuarları ayrıca satılıyor. 1000 tl tutuyor yaklaşık. etti 12 bin tl (taksitli) peşin alırsan 10498 tl motor. ama kabak gibi. plaka 600 tl tutuyor istanbulda. onu da eklersen motor geliyor sana 12600 filan işte :D bide talep çok fazla sonraki teslimat mayıs sonu. yani bugün 100 tl dahi kaparo versen 12 bin tl yi de nakit saysan motorunu mayıs sonu alabilirsin.
Tolga Can
16 Nisan 2013, 18:47
Sizde gelmeyen motoru almayın kardeşim. hatta bu sebepten dolayı şikayet mail'i atın.
Sırf bu yüzden soğudum. Böyle iş mi olur diye sitem edin. her seferinde kaparo ödendiği için adamlar işi çözdü.
Artık bayilerde motor göremez olduk. Alan biri varsa onda yada internette görüyoruz. Bayi dediğinde her motor olacak.
Yoksa bayilik yapmasın adı üstünde yetkili satıcı ve bayi
imamzuma
16 Nisan 2013, 19:30
bugün almayı bekliyordum cumaya kaldı aksesuar paketide aysonuna kalmış nasıl firma bunlar anlamadım rezillik:( aslında yazacaksın suzuki japonyaya verdikleri sözleri tutmadıklarını paraları peşin aldıklarını vs. diye öttürsünler bunları :)
oklawa
16 Nisan 2013, 19:39
Yarın bende kısmet olursa inazuma mı alacam işallah hava güzel olur
zalim17
16 Nisan 2013, 20:11
hadi hayırlısı, herkes motorlanıyor havalar açtıkça, genel olarak motorsiklete bakışın değişmesi lazım zaten, seyahat özellikle de şehiriçi genelde tek kişi yapılıyor ve en ideali motorsiklet. 3 tonluk jip içinde tek kişi gür gür benzin yazıktır günahtır
oklawa
16 Nisan 2013, 20:39
Bu benim ikinci motorum olacak ilk motorum zx6r dı. Motordan korktuğum için sattım 2 ay sonra. Bu motorda zorluk çekermiyim acaba. Daha düşük cc bi motormu alsaydım
evrese
16 Nisan 2013, 21:20
Bu benim ikinci motorum olacak ilk motorum zx6r dı. Motordan korktuğum için sattım 2 ay sonra. Bu motorda zorluk çekermiyim acaba. Daha düşük cc bi motormu alsaydım
ben cbf 150 de kullandım inazumayı aldığına pişman olmassın çünkü kullanımı daha kolay ve daha dengeli ve oturaklı. Hayırlı alsun
zalim17
16 Nisan 2013, 22:02
ah be güzel kardeşim ilk motor zx6 diyosun korktum diyosun ben sana ne diyeyim, 2 hafta zx6yla ölmediysen inazumayı kullanırsın bence, al gitsin güzel motor
oklawa
16 Nisan 2013, 22:46
ah be güzel kardeşim ilk motor zx6 diyosun korktum diyosun ben sana ne diyeyim, 2 hafta zx6yla ölmediysen inazumayı kullanırsın bence, al gitsin güzel motor
Aldım zatende acaba sıkıntı yaşarmıyım diye çekiniyorum. Yarın binip görecez bakalım
zalim17
16 Nisan 2013, 23:10
o psikolojiyle binersen yaşarsın rahat ol, insan gibi kullandıktan sonra bisikletten farkı yok unutma
Jedaykin
16 Nisan 2013, 23:48
bugün inazuma sahibi oldum. faturası yarın kesilecek. motor şu an serviste duruyor. evrakları alıp ruhsatı çıkarıp binmeye başlarım haftasonu. motor servise kasada geldi, yanımda açıldı, toplandı. aküsü şarj oldu bir süre, benzin koyduk, bir tur attım, bayıldım. haftasonunu sabırsızlıkla bekliyorum. birkaç fotoğraf paylaşayım.
http://img580.imageshack.us/img580/4366/20130416172138.jpg
http://img707.imageshack.us/img707/8968/20130416190721.jpg
mertvarol
17 Nisan 2013, 02:18
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
zalim17
17 Nisan 2013, 03:41
maşallah güle güle kullanın da arkadaki turuncu cbf 1000 e gitti benim göz otomatikman :)
g3n3s1s
17 Nisan 2013, 04:57
Hayirli olsun darisi basima:)
orhanerdogan
17 Nisan 2013, 11:59
Bizide plaka işlemini pazartesi başlattıkları için dünden bugüne attılar heyecan ile bekliyoruz.
Bu arada kasa içi fotoğraf çok güzel :D Hayırlı uğurlu olsun.
Jedaykin
17 Nisan 2013, 13:14
sağolun dostlar. darısı başınıza.
alsancak otodan haber bekliyorum fatura vb evraklar hazır diye haber verecekler. evrakları alıp sigorta yaptırıp trafiğe gidicem. umarım haftasonuna kadar halledebilirim.
bu arada izmir alsancak oto'nun elinde inazuma mevcutmuş. ilgilenen varsa internet siteleri var.
hayırlı olsun deneyimleriniz yazmayı unutmayın...
emiro
17 Nisan 2013, 15:49
Selam arkadaşlar,
Yaklaşık bir saat önce ben de motorumu teslim aldım. İlk izlenimlerim şöyle.
20 km yol yaptım. Torku gayet tatmin edici. Makine güzel ivmeleniyor.
6000 deviri geçmeden kullanmaya çalıştım. 5800 devirde 82-83 km/s hız yaptı.
Sürüş pozisyonu çok rahat. Bana en ilginç geleni şu oldu; ayak basamakları yaylı. Geriye doğru katlanıyor, bırakıldığında kendiliğinden düz pozisyona geliyor. Hani geri geri giderken ya da trafkte dururken ayaklarımız yerdeyken takılır ya normalde basamaklara, yaylı olarak katlanması bunu engelliyor.
Sürdükçe diğer izlenimlerimi de paylaşacağım.
ateshpoyfan
17 Nisan 2013, 15:55
250 cc karşılaştırması. izlemesi keyifli olabilir.
http://www.altinelbiseliadam.com/
Jedaykin
17 Nisan 2013, 15:59
kitapçıkta rodaj için ilk 800 km 5500 dev, 1600 km 8250 dev altında kullanın diyor. bana çok fazla göründü 1600 km ama uymaya niyetliyim.
zalim17
17 Nisan 2013, 16:01
o devirleri diyor ama ara ara o devirlerin üstüne kısa süreli çıkılması da gerekiyor motor ısındıktan sonra
emiro
17 Nisan 2013, 16:09
kitapçıkta rodaj için ilk 800 km 5500 dev, 1600 km 8250 dev altında kullanın diyor. bana çok fazla göründü 1600 km ama uymaya niyetliyim.
İnsan çok zorlanıyor o devirleri geçmeden kullanmakta. Rodaj çok dertli bir iş ama bir o kadar da önemli.
Felsefeci
17 Nisan 2013, 16:52
sağolun dostlar. darısı başınıza.
alsancak otodan haber bekliyorum fatura vb evraklar hazır diye haber verecekler. evrakları alıp sigorta yaptırıp trafiğe gidicem. umarım haftasonuna kadar halledebilirim.
bu arada izmir alsancak oto'nun elinde inazuma mevcutmuş. ilgilenen varsa internet siteleri var.
Ben İzmirliyim ve yakın zamanda gidip dünya gözüyle İnazumayı görmek istiyorum, internet adresleri ve ulaşım bilgilerini benimle paylaşırmısın acaba?
Ayrıca bu tip işleri gerçekten göreceli işlermiş onu anladım. Dün internet üzerinden bir arkadaşıma ki kendisi bayan, kafamdaki motor modellerini gösteriyorum ilk önce İnazumayı gösterdim, sonrasında Hyosung gv 250, devamında ise Yzf 125'i gösterdim. Sonra düşünüyorum dedim beğenirse Yzf yi beğenir olmadı gv yi beğenir. Hadi olmadı İnazumayı beğenirse de kırmızısını beğenir. O gitti Siyah İnazumayı hepsinden güzel buldu :D
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO