Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
çelikatlı
01 Ocak 2013, 23:32
motor alırken ilk bikaç şeye bakıyoruz.. görüntü.. performans.. kalite...ekonomiklik.. bakılan başka şeylerde var illaki rahatlık vibrasyon vs. vs. ama bunlar sonraki aşama. ben motoru bizzat gördüm oturdum inceledim sürmedim sürenlerin videosunu izledim yakıt tüketimlerini dinledim. buna göre yorumluyorum. kimisi kızar kimisi doğru bulur şimdiden affola..
görüntü yok.beğenen vardır illaki ama istisnalar kaideyi bozman görüntü yok orda anlaşalım.
performans 250cc ye göre vasat denilebilir.
kaliteyi zaman gösterecek markalı ürün tabiki ama sonuçta o eski safkan japonlardan değil. şahsen ben 90lı yıllarda üretilen bi srad kalitesi olmadığına inanıyorum ve biliyorum.
ekonomiklikde yok malesef geçen sayfalarda arkadaşlar 20krşdan bahsediyorlardı ve daha rodajdalar. rodajdan sonra yakıt düşer felsefesi mantıken doğrudur fakat aslında yanlıştırda çünkü rodajdaki gibi dikkatli kullanımı rodajdan sonra motor bidaha pek görmez düşük cc,li motorlarda hep yapıştırmak durumundayız. en iyi ihtimalle rodajdan sonrada gene bu değerleri tüketir. eee nerde kaldı bunun espirisi dünyanın parasını neye vericez? sırf markası suzuki diye rakiplerinden önde denemez. rakiplerinden önde değilse ki değil ozaman markasınında suzuki olmasının bi anlamı yok banagöre. alınmaz demiyorum alanlara hayırlı uğurlu olsun ama ben almazdım.
Egemen06
02 Ocak 2013, 00:05
motor alırken ilk bikaç şeye bakıyoruz.. görüntü.. performans.. kalite...ekonomiklik.. bakılan başka şeylerde var illaki rahatlık vibrasyon vs. vs. ama bunlar sonraki aşama. ben motoru bizzat gördüm oturdum inceledim sürmedim sürenlerin videosunu izledim yakıt tüketimlerini dinledim. buna göre yorumluyorum. kimisi kızar kimisi doğru bulur şimdiden affola..
görüntü yok.beğenen vardır illaki ama istisnalar kaideyi bozman görüntü yok orda anlaşalım.
kaliteyi zaman gösterecek markalı ürün tabiki ama sonuçta o eski safkan japonlardan değil. şahsen ben 90lı yıllarda üretilen bi srad kalitesi olmadığına inanıyorum ve biliyorum.
ekonomiklikde yok malesef geçen sayfalarda arkadaşlar 20krşdan bahsediyorlardı ve daha rodajdalar. rodajdan sonra yakıt düşer felsefesi mantıken doğrudur fakat aslında yanlıştırda çünkü rodajdaki gibi dikkatli kullanımı rodajdan sonra motor bidaha pek görmez düşük cc,li motorlarda hep yapıştırmak durumundayız. en iyi ihtimalle rodajdan sonrada gene bu değerleri tüketir. eee nerde kaldı bunun espirisi dünyanın parasını neye vericez? sırf markası suzuki diye rakiplerinden önde denemez. rakiplerinden önde değilse ki değil ozaman markasınında suzuki olmasının bi anlamı yok banagöre. alınmaz demiyorum alanlara hayırlı uğurlu olsun ama ben almazdım.
Haklısın bence de oldukça, yani motor tamam sıradan bir motor değil ama öyle aham şaham bir tipi yok , kötünün iyisi diyebiliriz, ama 250 cc sınıfında 24 Hp için 11.000 artı plaka vs. ortalama 12.000 gibi bir rakam oldukça yüksek bana göre tabi,kesinlikle almaktan vazgeçtim.Ve motor üzerine Türkiye de sürdürülen politika yüzünden markalardan soğuyorum beraberinde motordan.
sedat_57
02 Ocak 2013, 00:06
Bu kısma katılıyorum sadece :)
düzgünbaba
02 Ocak 2013, 00:33
Aynı paralara 2004-2005 F650 alırım
aynı yakıtı yakar, BMW ye biner, elimin altında heran kullanabileceğim bir güç tutarım.
yedek parçasını ne yapacaksın gibi abesle iştigal bir soru soranada bekle zamazumanın parça fiyatlarını gör derim.
braingulp
02 Ocak 2013, 02:26
aynı yakıtı yakar, BMW ye biner, elimin altında heran kullanabileceğim bir güç tutarım.
yedek parçasını ne yapacaksın gibi abesle iştigal bir soru soranada bekle zamazumanın parça fiyatlarını gör derim.
zamazuma hahahahaha
Bu memlekette bu vergilendirme sistemi olduğu sürece, motosiklet satışları bu kadar zayıf ve rekabet şartları oluşmamışken maalesef marka ve kaliteli motorlara binebilmek için daha çok bekleriz.inazumanın fiyatı türkiye şartlarında abartılı değil fakat alım gücümüzle orantılı değil.inazuma ve benzerlerinin fiyat muhabbeti sayfalarca uzar gider ama sonuç değişmez.alabilene hayırlı olsun, almak isteyipte alamayanlar mundar demesinler.maksat yollarda olmaksa çok daha uygun fiyatta modeller var.hayat kısa yollar uzun her türlü motorla zevk alınır.
DarkKnight
03 Ocak 2013, 14:18
Hocam bu konu kaç kere dile getirildi siz hala 8 10 senelik bir motorla sıfır alınacak bir motoru kıyaslayarak yeni olanı eleştiriyorsunuz ortada daha motor yok parça fiyatı kıyası yapıyorsunuz cidden sizleri anlamak çok zor.
bortchu
04 Ocak 2013, 21:09
ZAMAZUMA gerçekten cuk oturmuş. tebrikler düzgünbaba
tüm zamazumacılara sevgiler saygılar :queen:
za zeyli zala zula zambur zeyli zap zup
DarkKnight
04 Ocak 2013, 23:24
Kusura bakmayında çok boş muhabbet yapıyorsunuz.Buda kedi uzanamadığı ciğere mundar der mantığından geliyor sanırım.Şu motor geldiğinde düzgün bi biçimde ne kadar eleştirirseniz eleştirin o fiyat aralıgındaki ilk tercihlerden biri olucak.O zaman ne bahane bulucaksınız acaba çok merak ediyorum.
K o r @ y
05 Ocak 2013, 00:37
ooo topiğe uzun zamandır girmeyince kreşe çevirmişiniz..
bu motor su soğutmalı çift silindir 250cc ... çocuklara göre değil.. hadi bakam akülü arabanıza :pl:
braingulp
05 Ocak 2013, 00:50
ya gulmekten kramp oldu karnimda.
tüm zamazumacılara sevgiler saygılar :queen:
za zeyli zala zula zambur zeyli zap zup
düzgünbaba
05 Ocak 2013, 02:08
Hocam bu konu kaç kere dile getirildi siz hala 8 10 senelik bir motorla sıfır alınacak bir motoru kıyaslayarak yeni olanı eleştiriyorsunuz ortada daha motor yok parça fiyatı kıyası yapıyorsunuz cidden sizleri anlamak çok zor.
Arkadaşım o eski dediğin F650GS motor varya
bilmem biliyormusun ama düzgün kullanımda 185,000 gider gerkiyorsa segman atılır,180,000 daha gider bunu 3 kez tekrarlarsın ne eder?500,000 geçermi? geçer yeterki temizini bul sen
4 tane sıfır zamazumayı yer.
Ha ortada olmayan motorun yedek parçasına fiyat biçiyorsunuz demişsin suziki tr den dahsediyoruz,bugüne kadar yaptıkları,bundan sonrada yapacaklarının garantisidir.istersen parça teminleri için ortalama bekletme sürelerinide tartışırız birara.
sevgilerimle..
DarkKnight
05 Ocak 2013, 02:35
İsterse 1 milyon kilometre gitsin 2004 model motorla siz 2013 senesinde gelicek motoru kıyasa koyuyorsunuz birisi 250 cc birisi 650 cc yakıt,parçalar zaten bambaşka sıkıntı bikere burdan başlıyor onuda geçtim bmwnin parçasının daha ucuz olması için sizin dışarda serviste yaptırmanız lazım bi borusana uğrayın isterseniz ismi boşuna borusan değil döşüyolar,suzukiyede veya başka markayıda dışarda ondan kat kat daha ucuza yaptırılabiliyor.Yani kıstaslar denk degil herneyse sizin keyfiniz su yönde eskide olsa onu alacagıma kuvvetli alır şekli olur binerim ancak yaptığınız yanlış motoru begenmiyorsunuz,görmediniz ortada fol yok yumurta yok siz direk dalga geçmeye motoru kücümsemeye kalkıyorsunuz 3 5 taraftarda size şak şak yapıyolar.Konu dışı bölümde istediğiniz eğlenceyi laf sokmayı yapın ancak burası motorun temsil edildiği yer ve siz yanlış bir tutum sergiliyorsunuz.
alp_tunay
05 Ocak 2013, 02:38
11 bin liraya Fazer alırım be.... :queen:
düzgünbaba
05 Ocak 2013, 02:44
Arkadaşım hangi filmde konuşulanlar bunlar bilemem,ama ben ne dalga geçtim markanla.nede küçümsedim şakşakçıya falanda ihtiyaç yok pek kimseyide tanımam.. ha sen iyimisin?
fikrimi yazdım okadar,varsın ben yanlış yapayım ama sen 6-7 yıllık eski teknoloji diyorsan istersen bir araştır zamazumazingo kaç yıllık teknoloji?
f650 tek silindir motoru alıpta borusana gidenin aklından ya zoru zardır yada hiç motordan anlamıyordur,sakın üzerine alınma lafım sana değil ha sen pirsin)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
İsterse 1 milyon kilometre gitsin 2004 model motorla siz 2013 senesinde gelicek motoru kıyasa koyuyorsunuz birisi 250 cc birisi 650 cc yakıt,parçalar zaten bambaşka sıkıntı bikere burdan başlıyor onuda geçtim bmwnin parçasının daha ucuz olması için sizin dışarda serviste yaptırmanız lazım bi borusana uğrayın isterseniz ismi boşuna borusan değil döşüyolar,suzukiyede veya başka markayıda dışarda ondan kat kat daha ucuza yaptırılabiliyor.Yani kıstaslar denk degil herneyse sizin keyfiniz su yönde eskide olsa onu alacagıma kuvvetli alır şekli olur binerim ancak yaptığınız yanlış motoru begenmiyorsunuz,görmediniz ortada fol yok yumurta yok siz direk dalga geçmeye motoru kücümsemeye kalkıyorsunuz 3 5 taraftarda size şak şak yapıyolar.Konu dışı bölümde istediğiniz eğlenceyi laf sokmayı yapın ancak burası motorun temsil edildiği yer ve siz yanlış bir tutum sergiliyorsunuz...............
DarkKnight
05 Ocak 2013, 02:53
Benim suzukiyle işim yok.Yazılarımı inceleyin birçok markada yazı yazmışım suzukiyide almak gibi bir niyetim yok.250 cc başlangıç veya keyif amaçlı yüksek beklentileri olmayan insanların aldığı bir sınıftır bilirsiniz.Laflarımda sadece size değil 10 11 bin liraya tertemiz sıfır satılan bir motora bu ne ya onun yerine sunu alırım muhabbet gerçekten çok saçma farklı cc,farklı sene,bambaşka tip motorlar öneriliyor.Eski teknoloji gibi bir kastım yok,sokaklarda vakit geçiren araba gibi üstü kapalı olmayan bir taşıtın 8 10 sene devirmesi demek bundan sonra ben sürekli masraf cıkartabilirim mantığındadır..İnsanlar 250 cc motorları ekonomik ve bakımı uygun olduğu için ihtiyaçları doğrultusunda alıyorlar siz ise tam zıttını söylüyorsunuz benim demek istediğim bu ve bu işin sonu yok onun için bunu burda yapmamanız gerektiğini söylüyorum.Benim hiç birşeyde ustayım veya pirim dediğimde yok ayrıca.Kendinizde çok güzel kabul etmişsiniz aklından zoru vardır diye borusan için ama orası yetkili servis gidilmesi gereken yer orasıdır,ucuza kapatmak isteyenler dışarda servisleri tercih ederler ama bmw lüks motor değilmiydi işte demek istediğim mantık bu herşeyin ucuz ve pahalı seçeneği vardır ama motorun kendi yapısı ve karakteri değişmez saygılar...
braingulp
05 Ocak 2013, 03:00
Benim suzukiyle işim yok.Yazılarımı inceleyin birçok markada yazı yazmışım suzukiyide almak gibi bir niyetim yok.250 cc başlangıç veya keyif amaçlı yüksek beklentileri olmayan insanların aldığı bir sınıftır bilirsiniz.Laflarımda sadece size değil 10 11 bin liraya tertemiz sıfır satılan bir motora bu ne ya onun yerine sunu alırım muhabbet gerçekten çok saçma farklı cc,farklı sene,bambaşka tip motorlar öneriliyor.Eski teknoloji gibi bir kastım yok,sokaklarda vakit geçiren araba gibi üstü kapalı olmayan bir taşıtın 8 10 sene devirmesi demek bundan sonra ben sürekli masraf cıkartabilirim mantığındadır..İnsanlar 250 cc motorları ekonomik ve bakımı uygun olduğu için ihtiyaçları doğrultusunda alıyorlar siz ise tam zıttını söylüyorsunuz benim demek istediğim bu ve bu işin sonu yok onun için bunu burda yapmamanız gerektiğini söylüyorum.Benim hiç birşeyde ustayım veya pirim dediğimde yok ayrıca.Kendinizde çok güzel kabul etmişsiniz aklından zoru vardır diye borusan için ama orası yetkili servis gidilmesi gereken yer orasıdır,ucuza kapatmak isteyenler dışarda servisleri tercih ederler ama bmw lüks motor değilmiydi işte demek istediğim mantık bu herşeyin ucuz ve pahalı seçeneği vardır ama motorun kendi yapısı ve karakteri değişmez saygılar...
darknight, avatardaki motor seninmi, cok guzel.
DarkKnight
05 Ocak 2013, 03:03
Yok hocam o batpod,ileride elimde biraz para olursa yapmaya niyetim var o tarz birşey suan cizimleri tasarımıyla falan uğraşıyorum.
Hindistanda veya o civarda bi ülkede yapmış gencin biri kendince bulabilirsin youtubeda :)
braingulp
05 Ocak 2013, 03:07
eve gidince bakarim
DarkKnight
05 Ocak 2013, 03:11
http://www.youtube.com/watch?v=IlWKCRI1sBI al bak seni uraştırmayım bu orjinal motor yan videolardan falanda bulursun başka gene :)
braingulp
05 Ocak 2013, 03:22
bat pod kadar cirkin bi motor gormedim, tam 13 yas zeka grubuna hitap ediyor
Mengu16
10 Ocak 2013, 03:03
Nooldu bu motor forumun tozlu raflarına mı kaldırıldı :cherry:
volkanocak
13 Ocak 2013, 17:44
arkadaşlar bu topiğin son birkaç sayfasını okudum.bende nacizane birkaç şey söylemek isterim.
bahsı geçen motoru bundan 1 ay önce bir kuryede gördüm,bir gümrük şirketinin kuryesi ben motoru incelerken yanıma geldi neyini beğenmedin dedi bende tipini dedim ve motorla ilgili soru bombardımanına başladım. yakıtı 19krş yakıyormuş gidişi toparlaması iyi dedi parça fiyatlarından haberi yok fiyatınada 10500 gibi bişeyler söyledi bence makul bu piyasa şartlarında.Bana göre fiyatının 11000 civarında olmasının sebebi alternatifinin olmaması,bir kurye ne cbr250 ye o parayı verir nede yamahanın yeni 250 lik motoruna ikiside süpersport yani sabahtan akşama kadar adamın belini büker ama suzuki yi gün boyunca yorulmadan belin bükülmeden kullanırsın yanlışmıyım.ama gezi ve hobi için o parayı kesinlikle vermem aynı paraya 650 lik bir motor alırım sanırım çoğumuzda aynı şeyi yaparız, bu motoru ne için kullanacağımıza bağlıdır.
K o r @ y
14 Ocak 2013, 22:14
ee başka firmalar 250cc naked yapmadığı sürece, geldiği zaman lider inazuma olacak.. fiyatta koyar, başka şeyde koyar.. üstüne oturup oturmamak bizim elimizde, motorun :P
neyse, kalitesine kimse dil uzatamaz, tipi göreceli... tek istediğim gelsin artık.. bana ocak sonu demişlerdi, aralık 15 teslim tarihi olan motora.. bakalım iki hafta sonra teslim mi
volkanocak
16 Ocak 2013, 19:13
o arkadaşla iki gün öce yine karşılaştım mayıs ayında gelmeye başlayacak dedi,e peki şu anda yedek parçası ne durumda dedim yok dedi, peki kaza bela ALLAH göstermesin olursa ne olacak dedim,yapacak birşey yok dedi. yani mayıs ayında yedek parçası dahil ithal edilmeye başlayacak ama yinede şahsi kanaatim eğer iş için kullanılmayacaksa okadar paranın verilmesinden yana değilim.
Ercument
16 Ocak 2013, 19:21
Bende inazuma ile çok uğraştım gittim fuarda inceledim falan filan, teslim tarihi ile ilgili sıkıntılardan sonra vazgeçtim salak salak dolaşırken gittim hiç aklımda yokken Ninja 250r aldım. Şimdi keyiften dört köşe, ağzım açık bir şekilde kullanıyorum:queen: Allah herkesin gönlüne göre versin.
K o r @ y
16 Ocak 2013, 19:24
o arkadaşla iki gün öce yine karşılaştım mayıs ayında gelmeye başlayacak dedi,e peki şu anda yedek parçası ne durumda dedim yok dedi, peki kaza bela ALLAH göstermesin olursa ne olacak dedim,yapacak birşey yok dedi. yani mayıs ayında yedek parçası dahil ithal edilmeye başlayacak ama yinede şahsi kanaatim eğer iş için kullanılmayacaksa okadar paranın verilmesinden yana değilim.
bu cümlenizle ilgili yanlışlık olmasın, ocak sonu teslim edilecek arkadaşlar var.. Bu arkadaşlar istisna mı? Yani kopora sistemi ile sattıkları motorları getirecekler, asıl transfer mayıs ayında mı?
volkanocak
17 Ocak 2013, 02:07
bu cümlenizle ilgili yanlışlık olmasın, ocak sonu teslim edilecek arkadaşlar var.. Bu arkadaşlar istisna mı? Yani kopora sistemi ile sattıkları motorları getirecekler, asıl transfer mayıs ayında mı?
evet aynen öyle.asıl ithalat mayıs ayında diye biliniyor
braingulp
17 Ocak 2013, 02:57
bitsin artik bu zamaxina hikayesi, akibeti nasilsa belli oldu. bence burda yazan arkadaslarda zamanini daha degerli seyler icin kullansinlar, bu motorun sonuda vtr 250 ve ybr 250 gibi olucak. okdu bile.
Mengu16
17 Ocak 2013, 03:01
evet aynen öyle.asıl ithalat mayıs ayında diye biliniyor
Mayıs fiyatı 12500tl'den az olmaz buraya yazıyorum yanılırsam hatırlatın bana :P
düzgünbaba
17 Ocak 2013, 03:06
Mayıs fiyatı 12500tl'den az olmaz buraya yazıyorum yanılırsam hatırlatın bana :P
eeee normaldir motorun adı zamazuma ))
braingulp
17 Ocak 2013, 03:41
zamazingo cart curt, bi kac fikrimi belirteyim bu zamazingo hakkinda, benim icin suzuki 4 buyukler arasinda 4 sirada yer aliyor. hoonda veya yamaha birinci siraya koyuyorum, kawiyi 3e. honda nin vtr si bu ulkede cinli ureticinin kalitesinin dusuk oldugu zamanda bile tutmadi, simdi piyasada kaliteli cinliler var zamazumanin bugunku piyasada tutmasi imkansizzzz. sanki a.q. dagdan inmis yabaniyiz hic motor gormemis. ayip bu japonlarin yaptigi, zaten cin sicip sivayacak yakinda hic.merak etmeyin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------
cini birak hintlide var isin icnde, ve adamlar uzgun motor yapiyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------
zaten zamazumanin sonu bellide, motoru almis olan arkadaslar parcalarini nerden bulcak, artk cinden getirtirler heralde
bortchu
17 Ocak 2013, 21:45
way ZAMAZUMA sen neymişsin beee................
braingulp
17 Ocak 2013, 22:38
burda yazanmayin lutfen arkadaslar
zamaninizi degerli seyler icin kullanin
yaslilar evine gidip hal hatir sorun, bi sokak kedisini ekmek atin,
telefonlar akrabalariniz arayin, bu motor yok , bitti.
K o r @ y
19 Ocak 2013, 18:51
inazumalar gümrükte... 2. parti kaporası veren arkadaşlar motorlarınız hayırlı olsun..
bu hafta bile teslim edilebilir
yakuza_64
19 Ocak 2013, 18:56
cbf 250 gıbı duruyorr bu yaa:)
K o r @ y
19 Ocak 2013, 19:09
ithalatta yanlış var.. yada taktikte !!!
bakalım zaman ne gösterecek.. kaliteli motor ama bu şekilde harcanması kötü
NoVaRiX
25 Ocak 2013, 16:52
Hiç ettiler güzelim motoru.. Zam olmasaydı peynir ekmek gibi satacaklardı. Ben dahil pek çok kişi sırf hiç bir ticari ahlaka sığmadığı için bu zamdan sonra vazgeçtik Suzuki'den.
drtayfun
25 Ocak 2013, 17:01
Gene de satılır ama cbr250r ABS gelecek yakın fiyata diye bekleniyor, ezer bunu muhtemelen.
bortchu
25 Ocak 2013, 21:24
Gene de satılır ama cbr250r ABS gelecek yakın fiyata diye bekleniyor, ezer bunu muhtemelen.
ben de vazgeçtim. suzikimotor türkiye ye syglar....!!!!
harved
26 Ocak 2013, 02:24
Geldi gelecek derken; İkinci Parti inuzumalar gelmiş :)
http://www.motosiklet.net/forum/tebrik-ve-kutlamalar/111909-inazumayi-teslim-aldim.html#post2918170
ALPTEKİN
28 Ocak 2013, 12:27
herkeze meraba hafta sonu inazumayı mreakımdan bayısıne gıttım oturus pozisyonu olsun genel gorunum acısından hersey cok ıyı yerınde gorunuyorr ama ön tarafı hıc begenmedım ruzgar acısından mahvederr adamı ön tur camı getırmeyı planladıklarını soledıler tabı bunlar hep esktralar olarak bıze sunuluyor suankı satıs fıyatı 10 500 tl ruhsat plaka vs ,işler dahıl deyılmış rıca ederek motoru calıştırp sesını duymak ıstedımm kırmadılar bekledıgımden daha yuksek bır sesle karsılastım cok tatmın edıcı bır ses 250 cc motorlar ıcınde en guzel temız ses dıyebılırımm etkıleyıcı
Dachota
29 Ocak 2013, 16:28
herkeze meraba hafta sonu inazumayı mreakımdan bayısıne gıttım oturus pozisyonu olsun genel gorunum acısından hersey cok ıyı yerınde gorunuyorr ama ön tarafı hıc begenmedım ruzgar acısından mahvederr adamı ön tur camı getırmeyı planladıklarını soledıler tabı bunlar hep esktralar olarak bıze sunuluyor suankı satıs fıyatı 10 500 tl ruhsat plaka vs ,işler dahıl deyılmış rıca ederek motoru calıştırp sesını duymak ıstedımm kırmadılar bekledıgımden daha yuksek bır sesle karsılastım cok tatmın edıcı bır ses 250 cc motorlar ıcınde en guzel temız ses dıyebılırımm etkıleyıcı
hangi bayii hocam ?
RamonRojo
29 Ocak 2013, 16:38
7-8 yaşındaki 40000 kmlere gelmiş honda cbf 250'ler 5500 6000 istenilen bir yerde inazuma kılçıklarıyla fiyatını hak eder.Fiyatı fazlamı fazla ama diyorum ya işte iki çanta takılı cbf 150 2 el.5000 tl'yse eder.Ayrıca çok güzel tasarımı var ve çift silindir.
Tsubasa
29 Ocak 2013, 17:19
autoshowda gidip gördüm bindim filan..
ben o oturuş pozisyonu hakkında düşüncemi söledim senin gibi..
bana karşı cıktılar..
direkt cigere carpıyor rüzgar :D
10500 cok para bence..
biraz daha zorlarım kendimi fazer alırım..
fiyat politikası cok anormal oldu
motoseyyah
31 Ocak 2013, 01:48
Motora binmeyen, kullanmayan arkadaşların yorumları ilginç olmaya başladı.İşin daha ilginç yanı ne biliyormusunuz ;Sadece Yalova'da ben dahil (benim bildiğim kadarıyla) şimdilik 3 kişide var bu motor.Burada yazılan olumsuz yazılara bakıp sadece gülüyor ,mutlu mesut motorlarına keyifle biniyorlar.
Bilgisi olmadan fikri olmak tam da böyle bir şey herhalde
wk1903
31 Ocak 2013, 12:35
Nihayet bende motorumu salı günü teslim alabildim.
büyük motor tecrübem olmamasına rağmen daha önce yazıldığı gibi hoş bir sesi var. Kullandığım motorlara göre amortisör sistemi iyi ...
1.74 boyum var, çektirdiğim resimlerden bakıyorum da gerçekten kemikli duruyor.
ben tipini fuarda gördüğümde beğenmiştim hala da hoş geliyor.
selamlar,
yasin_942
31 Ocak 2013, 17:58
selamlar,
hayırlı olsun. resim isteriz öyle kuru kuru olmaz:)
motoseyyah
31 Ocak 2013, 22:47
Nihayet bende motorumu salı günü teslim alabildim.
büyük motor tecrübem olmamasına rağmen daha önce yazıldığı gibi hoş bir sesi var. Kullandığım motorlara göre amortisör sistemi iyi ...
1.74 boyum var, çektirdiğim resimlerden bakıyorum da gerçekten kemikli duruyor.
ben tipini fuarda gördüğümde beğenmiştim hala da hoş geliyor.
selamlar,
Hayırlı olsun,resim isteriz ....Ben hala gündüz gözü ile çekemedim motorun resimlerini
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO