PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115

karapara
27 Kasım 2012, 19:23
Sabrettim ama sonunda dayanamayıp yazacağım :pl:

Şu motorlar gelsinde kapak olsun.
Sanki kaporayı verip bekleyen adam seninle kazandı parayı, sanane! :pr:
Sana mı soracak adam alırken!
Bu kadar benmerkezci olunmaz yaa!

Sevgili Behçet Bey motosikletin gelmemesi hususunu eleştiren kişilerden birisi de benim. Ancak motosikletin gelmemesi konusu eleştiren ben ve benim gibi arkadaşlar derdini size anlatamamış. Zira bizler sizin anlayacağınız şekilde derdimizi size anlatmış olsa idik siz yukarıda yazdığınız cümleleri yazmazdınız. Burada kimsenin kimseye ''kapak yapmaya'' ve/veya ''kapora verip motosikletin gelmesini sabırla beklemesine'' vs. bir lafı olmaz, olamazda. Burada bizim lafımız '' buradaki söylemlere göre , Neredeyse HER 15 GÜNDE BİR İLGİLİLERE arkadaşların sorduğu motorun teslim süresine İLGİLİLERİN 15 gün sonra gelecek diye cevap vermeleri'' konusu ki bu konuda alınan e-postalar geçmiş sayfalarda yer almakta. Yani buraya motosikletin teslim süresi ile ilgili yazılan laflar '' Bizlere,Tüketiciye, müşterisine, kapora verenlere SAYGILI OLMAYANLARA, onları APTAL YERİNE koyanlara, SAHTE KOD ADLARLA girip Inazuma şöyle böyle diyenlere'' :) Konu umarım anlaşılmıştır. Sevgiyle kalın :)

ateshpoyfan
27 Kasım 2012, 19:38
Motorlar bu gün bayilere teslim edildi. Tesadüfen ben de oradaydım (istanbul) Amaaaa...
Amasını diğer arkadaşlar yazar.
En azından yakında bire bir kullanıcı yorumlarını okumaya başlayacağız.
Ayrıca kırmızısı mükemmel görünüyor. Siyah yalan olacak.:)

K o r @ y
28 Kasım 2012, 03:02
Arkadaşlar ilk parti bayilerde.. hayırlı olsun.. ama forumda ilk partiden alan yok galiba..

ateshpoyfan gözüne kötü gelen bişey mi gördün... sonuçta 500 tl kapora verdik , yakmasınıda biliriz sorun değil...
eğer olumsuz bişey varsa, bilgi verde paranın tamamını ödemeden bakalım dikkat edelim.. saygılar

---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 00:55 ----------

Piyasaya yeni girecek, tutulup tutulmayacağı belli olmayan bir motoru alacak olan ve bu kadar zamandadır da kapora verip bekleyen arkadaşların cesaretini tebrik ediyorum. Buna cesaret edemeyenler ve motor hakkında bilgi sahibi olmayanlar da motoru kötüleyip duruyorlar. Emin olun burada bu motoru kötüleyenlerden bazıları ilerki zamanlarda ya bu motordan almayı düşünecekler ya da alamayacaklarsa bile iç geçirecekler. Piyasada tutulan motorlara ait forumlara bir göz atın. Bu hep böyle olmuştur. İlk zamanlarda ağzı olan konuşmuştur. Herşeyden önce kişilerin verdikleri kararlara saygı duymak gerekir. Yanlış ya da doğru. Herkesin kendi aklı ve doğrusu var, senin yanlışın başkasının doğrusu olabilir. Bildiği yanlışı söylemek ise bu şekil de karalayarak olmaz. Motoru alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Tekeriniz düz bassın!

ağzına eline klavyene sağlık... şu forumda ilk defa motoru alan kişiye hayırlı olsun diyen ilk adamsın...
piyasada zibille cbf var... motordan anlayan adam bu motorun ne mal olduğunu ve honda yerine jinlun yazılsa kaç para edeceğini bilir..
ee hal böyle oluncada biz sizlere bişey diyormuyuz.. neyse motor geldiği zaman iyisiyle kötüsüyle burada anlatmaya çalışacağım

ateshpoyfan
28 Kasım 2012, 09:23
hayır sorun sadece gelen makine sayısında...

Arkadaşlar ilk parti bayilerde.. hayırlı olsun.. ama forumda ilk partiden alan yok galiba..

ateshpoyfan gözüne kötü gelen bişey mi gördün... sonuçta 500 tl kapora verdik , yakmasınıda biliriz sorun değil...
eğer olumsuz bişey varsa, bilgi verde paranın tamamını ödemeden bakalım dikkat edelim.. saygılar

---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 00:55 ----------

ağzına eline klavyene sağlık... şu forumda ilk defa motoru alan kişiye hayırlı olsun diyen ilk adamsın...
piyasada zibille cbf var... motordan anlayan adam bu motorun ne mal olduğunu ve honda yerine jinlun yazılsa kaç para edeceğini bilir..
ee hal böyle oluncada biz sizlere bişey diyormuyuz.. neyse motor geldiği zaman iyisiyle kötüsüyle burada anlatmaya çalışacağım

K o r @ y
28 Kasım 2012, 11:27
hayır sorun sadece gelen makine sayısında...

anladım, bu da suzukinin politikası... müşteri topluyor.. aslında milleti canından bezdirdi ama neyse...

peacetrain
28 Kasım 2012, 13:29

Dediğim gibi İnazuma alacakların yaptığı iş YERİLECEK değil TAKDİR edilecek bir iş. Bir malın ilk kullanıcısı olmak her zaman risk taşır. Bu riski almak da cesaret ister. Benim şahsi fikrim, piyasadaki alternatiflerinin teknik özellikleri ve fiyatlarıyla karşılaştırıldığında çok maliyet etkin görülüyor, bence bu motor piyasada tutulacak ve siz fiyatına zam gelmeden aldığınız için alınan risk karşılığında kârda olacaksınız. Umarım kronik bir problem olmayan bir motor olur ve keyifle binersiniz. Benim kafamdaki tek soru servis hizmetleriyle ilgili. Bildiğim kadarıyla Suzukinin Türkiye'de geniş bir servis ağı yok ve yeni bir model olduğundan işini iyi yapan ustalara ihtiyaç var.

Syanur
28 Kasım 2012, 13:40
Eee, hani yok mu ilk partiye kapora vermiş kimse, yok mu teslim alan, almak üzere olan? Kapora verdim diyenler ilk partiye vermedim demesin sakın :santa:

Marka fanatikliğinden ve süper ileri görüşlü tahminlerden ziyade motoru görsek artık.... "Ben insanlar mutlu olsun istiyorum" hani :)

chemical
28 Kasım 2012, 14:19
Kedi uzanamayacağı ciğere mundar dermiş. Burdakiler de o hesap karalama kampanyası boş laf takırdı. Onu bunu bilmem ben korayı tanırım nası motor kullandığınıda buzamana kadar hangi motorlarada bindiğini bilirim bu adam dün motorun selesine oturan adam değil. Zaten er-6n bakarken inazumayı gördü daha görmeden videolardan tecrübesine dayanarak aldı. Para ve zaman sıkıntısı yok adamanın bende autoshow da gittim gördüm inceledim korayın kullanım amacını bildiğimden anlattım oda kararından vaz geçmedi. Şahsi görüşümde garajda yatıcağına bayide olsun isterse 2 ay sonra gelsin kışın motora binen biri değilim garajda 2 tane motor yatıyor herkesi kendiniz gibi zannetmeyin herkesin öncelikleri farklı. Adam sözleşmesini 15-30 aralık arası için yapmış 1 ocakta glirse hukuki hakkı var o şekilde halledilir. Beklemek istemeyen arkadaşlar gitsin cbr250 alsın özellikleri herşeyi belli. Kimi motoru ticaret için alır kimi para sorun değil kaliteli olsun der inazumada bu sınıfta motor belki tutulmaz düşük fiyata gider belkide çok tutulur zaten 10bine aldın en kötü 8e verirsin sıkıntı değil ama cbr250 kullananlar gibi 8500e alıp 9500e satmak isteyenler bu motor sizin için uygun değil. Sym wolf te öyle 7bine 2. elde gitmiyor.

K o r @ y
28 Kasım 2012, 14:45
Dediğim gibi İnazuma alacakların yaptığı iş YERİLECEK değil TAKDİR edilecek bir iş. Bir malın ilk kullanıcısı olmak her zaman risk taşır. Bu riski almak da cesaret ister. Benim şahsi fikrim, piyasadaki alternatiflerinin teknik özellikleri ve fiyatlarıyla karşılaştırıldığında çok maliyet etkin görülüyor, bence bu motor piyasada tutulacak ve siz fiyatına zam gelmeden aldığınız için alınan risk karşılığında kârda olacaksınız. Umarım kronik bir problem olmayan bir motor olur ve keyifle binersiniz. Benim kafamdaki tek soru servis hizmetleriyle ilgili. Bildiğim kadarıyla Suzukinin Türkiye'de geniş bir servis ağı yok ve yeni bir model olduğundan işini iyi yapan ustalara ihtiyaç var.

Eyvallah teşekkür ederim.. İyi dileklerin için teşekkürler.. Bende aynen bu şekilde umuyorum.. Kesinlikle zamlanır..

---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:42 ----------

Eee, hani yok mu ilk partiye kapora vermiş kimse, yok mu teslim alan, almak üzere olan? Kapora verdim diyenler ilk partiye vermedim demesin sakın :santa:

Marka fanatikliğinden ve süper ileri görüşlü tahminlerden ziyade motoru görsek artık.... "Ben insanlar mutlu olsun istiyorum" hani :)

Forumda iki kişi aldık, ikimizde 2. parti dostum.. Aralık 15-30 arası teslim sözleşmede yazan tarih.. 1 ayda beklemek zorundasın.. :)

F54
28 Kasım 2012, 15:27
Koray durmuşla bana bi tür verirsin artık eşme de ızgara yaparken
Zaten senin patates işini de ıslatmamıştık 2 si bi arada çıkar gibime geliyor
Tekirdağ da almayı unutma

Syanur
28 Kasım 2012, 15:57
2. parti için de kapora aldıklarını bilmiyordum. İyi bari, yakın zamanda gelirse güzel olur. Fiyat belli mi bari? ilk veya ikinci parti için?

K o r @ y
28 Kasım 2012, 16:06
Koray durmuşla bana bi tür verirsin artık eşme de ızgara yaparken
Zaten senin patates işini de ıslatmamıştık 2 si bi arada çıkar gibime geliyor
Tekirdağ da almayı unutmaikinize ayrı ayrı veririm kanka.. hiç merak etme benim için çok böyük bi zevk olacahh :queen:

sinan08
28 Kasım 2012, 16:12
istanbulda hangi bayiye gelmiş gidip bakalım

F54
28 Kasım 2012, 16:23
Tabi büyük bi zevk olur 2 kişiye verecem yani:)

K o r @ y
28 Kasım 2012, 16:27
aynen şekerim... sen merak etme sakın... ama önce durmuşa vercem coşkuyu :queen:

peacetrain
28 Kasım 2012, 16:33

Dostum sana da hayırlı olsun! Sen de kapora verdin ve Inazuma bekliyorsun herhalde.

K o r @ y
28 Kasım 2012, 16:39
Dostum sana da hayırlı olsun! Sen de kapora verdin ve Inazuma bekliyorsun herhalde.

yok onu artçı yapcaz :queen:

peacetrain
28 Kasım 2012, 16:44
Inazumacılar motorlarını alınca şöyle bir organizasyon yapsalar güzel olur bence. Başka motorcu kardeşlerle selamlaşırken, kornaya iki kere bassalar. "Bip Biippp" diye. İkinci "Biipp" te buradaki hayırsever, dost canlısı ve moral kaynağı arkadaşlar için gelse? Nasıl olur???

K o r @ y
28 Kasım 2012, 16:52
güzel fikir.. syanur un mekandan geçerken 3 defa basalım :)

peacetrain
28 Kasım 2012, 16:54
güzel fikir.. syanur un mekandan geçerken 3 defa basalım :)

:cherry: ya da ikinci "biipp" daha uzun tutulabilir...

K o r @ y
28 Kasım 2012, 16:58
evet syanura sorarız onu.. :rendeer:

Syanur
28 Kasım 2012, 18:06
Belli bir korna şekli belirleyin de ben de pencereden bakayım, kaçırmayayım sizi :) Alkışlıycam azminizi yemin ederim :thumleft:

@Peacetrain; yok ben kapora vermedim ama sağolsun buradaki bazı arkadaşlar sayesinde kapora vermiş kadar olduk :P Tüm ülke kitlendik İnazumayu bekliyoruz :mrgreen:

peacetrain
28 Kasım 2012, 18:40
Belli bir korna şekli belirleyin de ben de pencereden bakayım, kaçırmayayım sizi :) Alkışlıycam azminizi yemin ederim :thumleft:

@Peacetrain; yok ben kapora vermedim ama sağolsun buradaki bazı arkadaşlar sayesinde kapora vermiş kadar olduk :P Tüm ülke kitlendik İnazumayu bekliyoruz :mrgreen:

Kapora vermiş kadar olmakla kalma bence, ben de almayı düşünüyorum, kapora da eksik kalırsam haber veririm sana, sen de konuya ortak olursun bu sayede.

turkish39
28 Kasım 2012, 18:55
Halamı gelmemiş bu alet.Ne satılırsa satılsın Türkiyede okadar çok müşteri varki,insanlar kafaya taktımı binbir türlü zonluklara göğüs gerip yurtdışından neler getirtiyolar.Ama bizdeki prosüdürler bu ülkeye herşeyin gelmesini engelliyor malesef.Ama nerde dandik bişey var sorgusuz sualsiz giriyor ülkeye.Ne kadar garip yaw.

Sepetçioğlu
28 Kasım 2012, 19:57
Sevgili Behçet Bey motosikletin gelmemesi hususunu eleştiren kişilerden birisi de benim. Ancak motosikletin gelmemesi konusu eleştiren ben ve benim gibi arkadaşlar derdini size anlatamamış. Zira bizler sizin anlayacağınız şekilde derdimizi size anlatmış olsa idik siz yukarıda yazdığınız cümleleri yazmazdınız. Burada kimsenin kimseye ''kapak yapmaya'' ve/veya ''kapora verip motosikletin gelmesini sabırla beklemesine'' vs. bir lafı olmaz, olamazda. Burada bizim lafımız '' buradaki söylemlere göre , Neredeyse HER 15 GÜNDE BİR İLGİLİLERE arkadaşların sorduğu motorun teslim süresine İLGİLİLERİN 15 gün sonra gelecek diye cevap vermeleri'' konusu ki bu konuda alınan e-postalar geçmiş sayfalarda yer almakta. Yani buraya motosikletin teslim süresi ile ilgili yazılan laflar '' Bizlere,Tüketiciye, müşterisine, kapora verenlere SAYGILI OLMAYANLARA, onları APTAL YERİNE koyanlara, SAHTE KOD ADLARLA girip Inazuma şöyle böyle diyenlere'' :) Konu umarım anlaşılmıştır. Sevgiyle kalın :)

Ben zaten gelmemesini eleştirenlere zaten bir şey demedim, bende anlatamamışım derdimi, ben saygısızca laf atanlara ve alay edenlere söylemiştim o sözleri, düşünün benimle alakası olmayan bir konudan ben bile rahatsız olmuşum, birde kapora verip bekleyen insanlar çok genç değiller, burda alay eder gibi laf atıp gitmeleri hiç hoş değil, aynı şeyi söylüyoruz kimsenin bekleyenlere lafı olmaz diyorsunuz da yazılanlar ortada.
Neyse sorun yok, sizde sevgiyle kalın :)

K o r @ y
29 Kasım 2012, 03:05
Madem şu laf sokuşturan arkadaşlar 4 gözle motoru bekliyor, neden ilk partiye yazılıp almadınız bakalım.. Motorlar bayilerde ilk sahiplerini bekliyor..
parayı basıp alsaydınız şimdi inazumanız vardı..

hihi
29 Kasım 2012, 03:39
İnazuma güzel motor.bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun.ben sanmıyorum ki suzuki sorunlu motor yapsın.bunca yılın tecrübesi nerde kaldı o zaman.laf sokan arkadaşların motorculukla bi ilgilerinin olmadığı kanaatindeyim aksi halde saygı duyarlardı.

İnazuma77
29 Kasım 2012, 04:17
Evet arkadaşlar uzun zamandır furumu sadece takip ediyorum..kendime bı söz vermiştim motor gelmeden yazmayacağım diye..uzun uzun okudum yazdıklarınızı ..yok cbf ile kıyaslamalar yok öyle motor böyle motor diye..Neyse bugun motorumu aldım..Suzuki İnazuma gw250..seleye koydum totyu..bastım marşa...o anda sadece gülümsedim..yazılanlar aklıma geldi...:)...Tek kelime ile harika bir duygu...Şu an daha 30 km oldu...yarın akşam fotoları da koycam inşallah.Tork...Sürüş..Titreşim.Gaz tepkimesi.Hepsi harika...Ha bu arada motoru 2 tane aldık..Yanı şu an TR gelen 12 motordan 2 tanesi yalovada ..:).Şu kadaranı söyleleyim motorun albenısıde çok güzel..Gemi ile karşıdan gelirken oldukça meraklı bir topluluk vardı..:) Alan arkadaşlar kesinlikle pişman olmayacak..Hepimize hayırlı olsun...Saygıyla ve sevgiyle kalın....

Ufuk İnkaya
29 Kasım 2012, 05:06
Evet arkadaşlar uzun zamandır furumu sadece takip ediyorum..kendime bı söz vermiştim motor gelmeden yazmayacağım diye..uzun uzun okudum yazdıklarınızı ..yok cbf ile kıyaslamalar yok öyle motor böyle motor diye..Neyse bugun motorumu aldım..Suzuki İnazuma gw250..seleye koydum totyu..bastım marşa...o anda sadece gülümsedim..yazılanlar aklıma geldi...:)...Tek kelime ile harika bir duygu...Şu an daha 30 km oldu...yarın akşam fotoları da koycam inşallah.Tork...Sürüş..Titreşim.Gaz tepkimesi.Hepsi harika...Ha bu arada motoru 2 tane aldık..Yanı şu an TR gelen 12 motordan 2 tanesi yalovada ..:).Şu kadaranı söyleleyim motorun albenısıde çok güzel..Gemi ile karşıdan gelirken oldukça meraklı bir topluluk vardı..:) Alan arkadaşlar kesinlikle pişman olmayacak..Hepimize hayırlı olsun...Saygıyla ve sevgiyle kalın.... Öncelikle hayırlı olsun kardeşim allah tekerini düz bastırsın :) Ne kadara aldınız satış fiyatı kaç acaba?

sinan08
29 Kasım 2012, 06:22
Evet arkadaşlar uzun zamandır furumu sadece takip ediyorum..kendime bı söz vermiştim motor gelmeden yazmayacağım diye..uzun uzun okudum yazdıklarınızı ..yok cbf ile kıyaslamalar yok öyle motor böyle motor diye..Neyse bugun motorumu aldım..Suzuki İnazuma gw250..seleye koydum totyu..bastım marşa...o anda sadece gülümsedim..yazılanlar aklıma geldi...:)...Tek kelime ile harika bir duygu...Şu an daha 30 km oldu...yarın akşam fotoları da koycam inşallah.Tork...Sürüş..Titreşim.Gaz tepkimesi.Hepsi harika...Ha bu arada motoru 2 tane aldık..Yanı şu an TR gelen 12 motordan 2 tanesi yalovada ..:).Şu kadaranı söyleleyim motorun albenısıde çok güzel..Gemi ile karşıdan gelirken oldukça meraklı bir topluluk vardı..:) Alan arkadaşlar kesinlikle pişman olmayacak..Hepimize hayırlı olsun...Saygıyla ve sevgiyle kalın....
bu gerçekmi? nihayet alan biri oldu, hayırlı olsun..

motoseyyah
29 Kasım 2012, 09:19
Motorun hayırlı olsun, bir süredir yazmıyor ve eskisi kadar girmiyorum foruma.Özellikle bu topicte seviyesiz ve anlamsız bir sidik yarışı oluşmuştu ve bazı tiplerin yazılarından çok rahatsız olmuştum.Herkesin kendine bir zevki,beklentileri ve maddiyatı elverdiğince bir hedefi vardır. Umarım her motorsever gönlündeki motora kavuşur.Yalova'da 2 adet Inazuma yollarda geziyor,inanıyorum hemen her ilde yakında pek çoğu yollarda olacak.
Ayhan motorun tekrar hayırlı olsun der diğer bekleyen arkadaşlara motoruna bir an önce kavuşmasını dilerim

peacetrain
29 Kasım 2012, 09:36

Hayırlı olsun, en kısa zamanda fotoları ve yorumları bekliyoruz. Kazasız belasız keyifli sürüşler...

ateshpoyfan
29 Kasım 2012, 10:08

Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
Dün bayide karşılaşmıştık sizinle. umarım yolda sorun yaşamamışsınızdır.

K o r @ y
29 Kasım 2012, 10:11
Motorunuz hayırlı olsun... Gereken cevap verildi sanırım... Bizde aralık sonunu bekliyoruz.. kazasız belasız sürüşler

Dachota
29 Kasım 2012, 12:23

hayırlı olsuuun güle güle kullan... dikizde hafif bi eğrilik var diye duyduk :cherry:

dreamkiller
29 Kasım 2012, 15:54
Oh beee :)

112BM
29 Kasım 2012, 16:51

Motorun hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin... :cat:
Henüz tek bir alıp kullanıcısı bile olmadan 72. sayfaya ulaşmış bir topicle karşı karşıyayız. Bugün bu topic için bir milat :mrgreen:
Paylaşımlarınızın gerçekten bu motoru düşünen insanlar için çok önemli bir yere sahip olduğu aşikar. Umarım faydalı paylaşımların olduğu, güzel bir topic olarak yoluna devam eder. Tekeriniz düz bassın..

burdurlu1985
29 Kasım 2012, 20:33
Sonunda geldi benim icimide heyecen kapladi biran
alan ve kullanan arkadasimiza hayirli olmasi dilegiyle
ve de sabirla ikinci partiyi bekleyen arkadaslarimiza hayirli olmasi dilegiyle ii gunlerde kullanin motorlarinizi
bende motorumu sattim gibi birsey yeni sezona ii bir arastirma yaparak oldugunca sorunsuz ve omurluk bi 250cc alacagim simdiye kadar oldugu gibi sessizce forumu takip edip kullanan arkadaslarin motor hakkindaki tecrube ve goruslerini sabirsizlikla bekliyorum saglicakla kalin

oznkrçm
29 Kasım 2012, 20:40
Motosikletlerini teslim alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, bekleyenler de en kısa sürede kavuşurlar umarım. Ben de çok kararsız kalmıştım bu motosikleti almayı düşündüm ama daha sonra riske girmek istemedim. Sizlerin yaptığı gerçekten büyük iş, ben o cesareti gösteremedim :cat: İlk kez kullanılacak bir motoru almaya cesaret edemedim. Alanlara, alacak olanlara güle güle kullanın diyorum. Artık kullanıcı yorumlarını da bekliyoruz.:king:

SweepPicking
29 Kasım 2012, 22:57
2003 - 2004 yıllarına geri döndük. Yıllar önceki cbf 250 geri geldi. Hayret...

drtayfun
29 Kasım 2012, 23:02
Evet arkadaşlar uzun zamandır furumu sadece takip ediyorum..kendime bı söz vermiştim motor gelmeden yazmayacağım diye..uzun uzun okudum yazdıklarınızı ..yok cbf ile kıyaslamalar yok öyle motor böyle motor diye..Neyse bugun motorumu aldım..Suzuki İnazuma gw250..seleye koydum totyu..bastım marşa...o anda sadece gülümsedim..yazılanlar aklıma geldi...:)...Tek kelime ile harika bir duygu...Şu an daha 30 km oldu...yarın akşam fotoları da koycam inşallah.Tork...Sürüş..Titreşim.Gaz tepkimesi.Hepsi harika...Ha bu arada motoru 2 tane aldık..Yanı şu an TR gelen 12 motordan 2 tanesi yalovada ..:).Şu kadaranı söyleleyim motorun albenısıde çok güzel..Gemi ile karşıdan gelirken oldukça meraklı bir topluluk vardı..:) Alan arkadaşlar kesinlikle pişman olmayacak..Hepimize hayırlı olsun...Saygıyla ve sevgiyle kalın....Hayırlı olsun, bu motoru izliyorum ben de, izlenimlerinizi merak ediyorum.Sanırım sık sık motor değiştiriyorsunuz, rahat karşılaştırma yapabilirsiniz. Muhtemelen yolda bir yerde görürüm sizi .

c90
30 Kasım 2012, 17:55
darısı başımıza alan arkadaşlara hayırlı olsun
Allah nazardan ve kazadan saklasın
keyifli sürüşler

chemical
30 Kasım 2012, 18:13
Alan arkadaşa hayırlı olsun tekeri düz bassın.
Koray yalovayamı gitsek:mrgreen: dayımda senin motorun gelmesini bekliyo 2 tane alabiliriz:queen:

İnazuma77
01 Aralık 2012, 04:04
deli olacam foto koyamıyorum..neden anlamadım...:(

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/members/97375-albums2015-picture9380.jpg

oldu galiba..:)

F54
01 Aralık 2012, 04:06
hızlıresim.com 2. link kopyala at olay bu
,

K o r @ y
01 Aralık 2012, 12:20

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------

oldu galiba..:)

tekrar hayırlı olsun

nayken81
01 Aralık 2012, 12:20

oldu galiba..:)Güzel günlerde kullanın,bu motor gelmez boşuna heveslenmeyin diyen müneccimler nerede acaba?

islambey
01 Aralık 2012, 12:42

oldu galiba..:) Bu motoru birinin alıp burayada fotosunu koyması bu motoru kendim almış kadar sevindirdi beni.Hocam güzel günlerde kullanın Allah kaza bela vermesin(tavsiye anlamında küçükde olsa bi sadaka verin bence). Bu motor bu fotoda kapak olsun herkese...

jr.
01 Aralık 2012, 15:24
Hayırlı olsun. Resimden ben baya kalıplı algılıyorum motoru.

İsim vermeyeyim, benzeri ürünü perişan edecek gibi duruyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------

Bayiye gelmiş =) direk bakmaya gidiyorum.

ethemm76
01 Aralık 2012, 15:36
Daha büyük, daha ince ayrıntılı fotolarda bekliyoruz, hayırlı olsun satın alan arkadaşlara.. Motor bloğunun yandan görüntüsü DL-650 ye oldukça benziyor, ben bu motorla uzun yolda 100-110 takılındığı taktirde, toplam kullanım ortalamasında sıkıştırılmadan ve bakımları aksatılmadan kullanıldığı taktirde torunlara miras bırakılabileceğini düşünüyorum. Servisleri de yedek parça stoklarını tamamladığında, piyasada yedek parça ve aksesuar temin imkanıda kalitelileştirildiğinde, bu motorun sırtı kesinlikle yere gelemeyecektir.