Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Tsubasa
11 Kasım 2012, 02:21
ben baya bi inceledim motosikleti dokundum ettim filan
parca kalitesi hoşuma gitmedi bir kaç yerinde de hata gibi bişiler gördüm
daha kaslı ebatlı bişiler bekliyordum acıkcası
ducati monster gibi bişi beklerken böyle bişi görmek hoşuma gitmedi
motosikleti yakından görmeyen arkadaşlar için yarın son gün gidip bakın derim
K o r @ y
11 Kasım 2012, 03:59
koray sen ne yazıldığına çizildiğine bakma artık iş işten geçti:P
şemsiye bi kere......... girdi:queen:
bence bu motor parasına hakketmiyor sebebi ise bu ülkede ki 250cc kıtlığı eğer tr de adam gibi honda yamaha kawasaki 250cc motor getirse bu motor inan ki 8500 tl civarı olurdu:)
herkez adam gibi motor alır kullanırdı
bok atanlara çinli muamelesi yapanlar da yere göğe sığdıramayanlar ise motor daha 1 km bile yapmadan ezbere konuşmasalar bence iyi olur çünkü yarum yapanların %50 si yanılacak ama hangisi bunu zaman gösterecek:cat:
benim fikrim ise sadece görünüş olarak herkezin dediği gibi ön çamurluk far tipsiz:farao:
gerisini kullananlar anlatacak:bestmt:
olum kelebek, bi motordan ne istediğin önemli.. 10,000 e bu kadar köfte veriliyor.. iyisiyle kötüsüyle.. malzeme bu.. şurası şöyle olmalıydı burası böyle olmalıydı diyenler ; ya hayatında 500cc ve üstü japon motora oturmamış, yada hayal dünyasında gazlayan kişiler.. benim cebimde 20,000 TL vardıda ; kle 650 versys, er6 n, xj 6 mı almadım yaww.. ülkemizin daha büyük sorunu adam cbf 150ye 4800+plaka+topcase+full koruma demiri takıyor.. nereden baksan 6000-6500 veriyor.. demek ki bu motor da 10,000 eder be hacı.. 100,000 km gitsin ,yolda bırakmasın en önemlisi allah kaza bela vermesin yeter.. yılda 20,000 yapıyorum bu da 5 seneye tekabül eder.. ee o zamana kadar başka motora çoktan geçmiş oluruz..
ayrıca mini mini duyumlarıma göre fazer 150 gelecek(miş) geldiği zaman onu al kanka
delileoo
11 Kasım 2012, 04:35
koray şu motor gelsin ben de alayım ulen tek silindir cbr 250 almak istemiyorum bunun çift silindir olduğunu unutmuşum :)
Drayke
11 Kasım 2012, 04:37
olum kelebek, bi motordan ne istediğin önemli.. 10,000 e bu kadar köfte veriliyor.. iyisiyle kötüsüyle.. malzeme bu.. şurası şöyle olmalıydı burası böyle olmalıydı diyenler ; ya hayatında 500cc ve üstü japon motora oturmamış, yada hayal dünyasında gazlayan kişiler.. benim cebimde 20,000 TL vardıda ; kle 650 versys, er6 n, xj 6 mı almadım yaww.. ülkemizin daha büyük sorunu adam cbf 150ye 4800+plaka+topcase+full koruma demiri takıyor.. nereden baksan 6000-6500 veriyor.. demek ki bu motor da 10,000 eder be hacı.. 100,000 km gitsin ,yolda bırakmasın en önemlisi allah kaza bela vermesin yeter.. yılda 20,000 yapıyorum bu da 5 seneye tekabül eder.. ee o zamana kadar başka motora çoktan geçmiş oluruz..
ayrıca mini mini duyumlarıma göre fazer 150 gelecek(miş) geldiği zaman onu al kanka
Koraycım şöyle bir laf vardır (Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş),yüklü miktarda ön ödeme yaptığın ve vazgecemediğin için inatla motorun gösterişine ve kalitesine övgüler yağdıryor olmayasın :))) gidp canlı kanlı yerinde görenlerden beğenen birini söylermisin bana...ki bu kişiler motordan anlayan motor tecrübesi,bilgisi olan kişiler...Gel inat etme vazgeç bu fanatiklikten :)sonra üzüleceksin çünkü sende maşallah 1,80 üzeri boy var bu motor altında kaybolacak ve sırıtacak... hele evleniyorsun birde 2 kişi bineceksin, iyice bisiklete binmiş fil gibi durmayasınız üzerinde :) er6n diyordun bir ara,uygun fiyata temiz bulunur iş işten gecmeden...
Ramazan Can
11 Kasım 2012, 09:44
Arkada 140 önde 110 gayet fazla :P ybr de 130-100 maluk tek silindir :cherry:
bence gayet güzel....
hocaseko
11 Kasım 2012, 10:37
bence yeni bir gn250 vakası olacak...gelince millet almak için sıraya girecek...
K o r @ y
11 Kasım 2012, 12:32
Koraycım şöyle bir laf vardır (Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş),yüklü miktarda ön ödeme yaptığın ve vazgecemediğin için inatla motorun gösterişine ve kalitesine övgüler yağdıryor olmayasın :))) gidp canlı kanlı yerinde görenlerden beğenen birini söylermisin bana...ki bu kişiler motordan anlayan motor tecrübesi,bilgisi olan kişiler...Gel inat etme vazgeç bu fanatiklikten :)sonra üzüleceksin çünkü sende maşallah 1,80 üzeri boy var bu motor altında kaybolacak ve sırıtacak... hele evleniyorsun birde 2 kişi bineceksin, iyice bisiklete binmiş fil gibi durmayasınız üzerinde :) er6n diyordun bir ara,uygun fiyata temiz bulunur iş işten gecmeden...
mehmet abi, fanatiklikle bi ilgisi yok.. kalite olarak sym nin altında değilse benim için iyidir.. tipi önemli değil göreceli bi kavram.. tüm 250 cc motorlar gibi kalıbı gerekli ölçülerde.. st kanuni, sym wolf, ybr 250, vtr 250,cbr 250r gibi ülkemize gelmiş geçmiş ve hala satışta olan 250 segmentindeki motorlardan ebat bakımından artısı var eksiği yok.. beni az çok tanırsın kötü motora para vermem.. örneğin spor ayakkabı alırken nike, adidas gibi markaların mağazalarına gider kaliteye bakmadan ( ki zaten kalite belli) model beğenirsin değil mi? buda öyle suzuki mağazasına gittik motor aldık.. adidasa gittik spor ayakkabı aldık :)
motoseyyah
11 Kasım 2012, 22:39
Birkaç gün foruma girememiştim bakalım "Bizim" Inazuma hakkında neler yazmışlar diye :thumright:santa:
Inazuma'ya ben de yazıldım ne zaman gelirse bekliyoruz yaza kadar yolu var.
Müstakbel motorumuz olacağından değil elbette sözümüz ,ama bu motoru (kendi klansmanında) beğenmeyen varsa ya bir şey bilmiyordur ya da muhtemel olasılıklarla kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmaya çalışıyordur.
Bu motosiklet 250 cc - 250 cc - 250 cc......
250 cc motosikletten beklentileriniz nedir ,muadil motosikletleri karşılaştırdınız mı ? Düşük cc naked motosikletlerin olmazsa olmazları nelerdir,ya da minimum olması gerekenler nelerdir detaylı incelediniz mi ?
Naked motorda Suzuki rüştünü kanıtlamış bir markadır. Gn 250-gs 500-gsr 600- vs. vs.... gibi motosikletleri incelediğiniz zaman bu durum daha iyi anlaşılacaktır.Bazı arkadaşlar marka fanatikliğinden bahsetmişler. Marka elbette çok çok önemli bir unsurdur. Bir Suzuki,bir yamaha ya da kawasaki bir model çıkaracakları zaman çinliler gibi gece görüp sabah taklidini yaparak motor üretmezler.Onbinlerce km testleri yapılır artıları eksileri ,olması gereken ağırlığı ,sürati, daha bir çok mekanik ya da kozmetik parçaları testlerden geçer ,konsept uzmanları üzerinde çalışır.Dünyadaki rekabet ortamına dimdik çıkacak,rakiplerini zorlayacak hatta öne geçecek modellerle çıkmak için yarışırlar.
Şimdi efendim motora elledim pek hoşuma gitmedi kavun karpuz mu seçiyoruz,yada iri değil ; ne bekliyorduk ki 250 cc motorun cüssesinden enduro değil ki bu ,bunun gibi pek çok yorum okudum. Daha önce de söylemiştim tabi ki herkes kendi bildiğince yorum yapabilir ama bilir bilmez de olmuyor be arkadaşlar.Mesela ben de ön farı beğenmedim ama bütün bunlar sadece göreceli şeyler. Bu motosikletin özelliklerini incelediğimizde Uzun yıllar sorunsuz sıkıntısız binilebilecek şehir içi -şehir dışı rahatlıkla (beklentiler dahilinde) tatmin edecek Markasının verdiği güvenle kullanılacak orta sınıf bir motosiklet olarak kuşku götürmeyecektir. En azından motosiklet üretiminde batı dünyasından geride kalmayan hatta bir adım önde olan Japon uzman ve mühendisler bizim gibi yorumseverlerden daha iyi biliyordur diye düşünüyorum.
Dachota
11 Kasım 2012, 23:18
geçde olsa bir kaç fuar çekimi de ben ekleyeyim ... Buarada görüştügüm satış personeli bayan şubat diyor geliş tarihi .
http://i1309.photobucket.com/albums/s631/Dakota3419/4.jpg
http://i1309.photobucket.com/albums/s631/Dakota3419/5.jpg
http://i1309.photobucket.com/albums/s631/Dakota3419/3.jpg
http://i1309.photobucket.com/albums/s631/Dakota3419/2.jpg
http://i1309.photobucket.com/albums/s631/Dakota3419/1.jpg
Hayabusa Abla :)
http://i1309.photobucket.com/albums/s631/Dakota3419/9.jpg
birde kısa video :) kerata herkesten şanslı
http://i1309.photobucket.com/albums/s631/Dakota3419/th_Inazuma.jpg (http://i1309.photobucket.com/albums/s631/Dakota3419/Inazuma.mp4)
mustimi
11 Kasım 2012, 23:45
Suzuki Inazuma yı medya da beğenmiş. http://www.gazetepress.com/2012/11/11/suzukinin-sonbahar-yildirimi-inzuma/
sedat_57
11 Kasım 2012, 23:48
Suzuki sayesinde Irc lastikleride iyi prim yaptı hee..normalde kimse yüzüne bakmaz suzuki kullanınca bakıyorum millet modeline kadar ezberlemiş :queen:çok markacıyız ya ben dahil :cherry:
K o r @ y
12 Kasım 2012, 00:03
Suzuki Inazuma yı medya da beğenmiş. http://www.gazetepress.com/2012/11/11/suzukinin-sonbahar-yildirimi-inzuma/
iyi bu yazıda plastik aksamına, motor ömrüne laf atanlara kapak olsun.. adam 30,000 km motor garantisi vermiş.. var mı honda da böyle bi garanti..
---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 22:01 ----------
Suzuki sayesinde Irc lastikleride iyi prim yaptı hee..normalde kimse yüzüne bakmaz suzuki kullanınca bakıyorum millet modeline kadar ezberlemiş :queen:çok markacıyız ya ben dahil :cherry:
ulem kelebek, irc lastik kötüdür falan diye araştırdım bu winner hakkında çok iyi yorumlar var ha.. hem yabancı sitelerde hemde bizim sitelerde.
yani lastiği bitirip değişiriz artık :)
çelikatlı
12 Kasım 2012, 00:11
bugün 30.000km garantiyi çoğu marka veriyor. abartılacak bişey yok. hatta 30bin az bile garanti vermişler (suzuki için)
K o r @ y
12 Kasım 2012, 00:14
bugün 30.000km garantiyi çoğu marka veriyor. abartılacak bişey yok. hatta 30bin az bile garanti vermişler (suzuki için)
ee 100,000 verecek hali yok ya.. eti ne butu ne motorun.. artı bişey sayılır..
çelikatlı
12 Kasım 2012, 00:24
artı bişeymi sayılır:queen:
sedat_57
12 Kasım 2012, 00:26
ee 100,000 verecek hali yok ya.. eti ne butu ne motorun.. artı bişey sayılır..
servisleri kaliteli olsun bişey arıza yaptımı sen bozdun demesinde.. kmnin ne önemi olur..servis dediğin HONDA gibi olmalı..bozuldumu fabrikadan parçayı istemesini yeri gelirse kullanıcı hatası bile olsa adamı mağdur etmeden fabrikadan söke söke almasını bilmeli..
K o r @ y
12 Kasım 2012, 00:32
artı bişeymi sayılır:queen:
alışmışınız tamirci yoluna ondan bilmezsin işte. motosiklet camiasında en iyi dostu tamirci olan arkadaşlara allah sabır versin :)
---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
servisleri kaliteli olsun bişey arıza yaptımı sen bozdun demesinde.. kmnin ne önemi olur..servis dediğin HONDA gibi olmalı..bozuldumu fabrikadan parçayı istemesini yeri gelirse kullanıcı hatası bile olsa adamı mağdur etmeden fabrikadan söke söke almasını bilmeli..
adam sürümden kazanıyo olum, adi malı satıyo servis ve yedek parçadan ciroyu katlıyo. fabrikadan çıkan motosiklet arızalı olur mu yahu ..garanti dediğin nedir ki ..
bitane kaşe lazım. zaten firma bildiği için arızalanan parçaları ellerinde bol bol tutuyorlar.. motor dediğin servis saaati haricinde servis yolu görmemesi lazım.
sedat_57
12 Kasım 2012, 00:46
alışmışınız tamirci yoluna ondan bilmezsin işte. motosiklet camiasında en iyi dostu tamirci olan arkadaşlara allah sabır versin :)
---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
adam sürümden kazanıyo olum, adi malı satıyo servis ve yedek parçadan ciroyu katlıyo. fabrikadan çıkan motosiklet arızalı olur mu yahu ..garanti dediğin nedir ki ..
bitane kaşe lazım. zaten firma bildiği için arızalanan parçaları ellerinde bol bol tutuyorlar.. motor dediğin servis saaati haricinde servis yolu görmemesi lazım.
Hep yamahadan bahsediyorsun ama suzukiye yazılıyorsun :queen:
K o r @ y
12 Kasım 2012, 00:49
Hep yamahadan bahsediyorsun ama suzukiye yazılıyorsun :queen:
varsa bu segmentte yamaha ondayım.. ama suzukiyide distbüretörü yüzünden sevmiyorum.. yoksa iyi motor yapar... kawa ve suzuki capanlar arasında başı çeker.
sedat_57
12 Kasım 2012, 00:50
varsa bu segmentte yamaha ondayım.. ama suzukiyide distbüretörü yüzünden sevmiyorum.. yoksa iyi motor yapar... kawa ve suzuki capanlar arasında başı çeker.
WR 250 ye bin ozaman :P yada ybr al :) 3 bin liranda cebinde kalır :P
K o r @ y
12 Kasım 2012, 01:19
WR 250 ye bin ozaman :P yada ybr al :) 3 bin liranda cebinde kalır :P
şu motor gelsinde birlikte yorum yaparız.. iyiyse iyi kötüyse kötü..zaten tırt çıkarsa baharda satar er6 mı alırım artık..uğraşmam bunlarla..ne zaman 600 lükten indik bu muhabbetlerin içine düştük :queen:
GP500-1st
12 Kasım 2012, 02:57
Benim kanaatim bu motor kullanıcılarında biraz tatminsizlik yaratacak ve yüksek sarf malzeme fiyatlarıyla yer yer o ekonomisininde tadını kaçıracak...
Yakından isçilik güzel görünüyor ama uzaktan çok sıradan bi silüeti var.. Er-5 lerden de biraz uafak olunca tam commuter duruyor. Tabi bu motoru alacak olanlar öyle şeyleri takacak adamlar olmayacak:)
slm herkese
bu segment de İNAZUMA çift silindir olması ile en bariz farkı atmış olacak
diğerleri hysung gibi,,,, uzatılbilir ss tarzı
naked+comuterde 250 cc de çift silindir olan var mı ? baya araştırdım bulamadım
bence bu motor bu sınıfın çift silindir olması ile ön plana çıkacak bir makinadır
şekle şemale gelince ekzostların çift olması bence gayet iyi bir görünüm sergiliyor
farlara gelince genel olarak yeni nesil motorlar bu tarz farlara sahip
aksesuarların pahalılığına gelince eee hamama giren terler
fiyat konusu
sym rks hysung kanuni honda fiyatlarına bir bakında öyle konuşalım
motorun tek eksisi varsa gelmeme problemi
<< bazılarının ki geç gelir>> doğru ama bu kadar geç geleni de aşık usandırır be kardeşim
bence tek eksisi geldi geliyor gelmiş de azıcık gelmiş yani yan yattı çamura battı olması dışında kanatimce yakışıklı kerata
gw250-gsr250 diye nette taratın bakın neler yapabiliyormuş görün
saygı ve sevgilerim ile fikrimdir
motoseyyah
12 Kasım 2012, 15:04
Arkadaşlar sanırım Inazuma Japonya'da hem gv 250 hem de gsr 250 olarak lanse ediliyor galiba.Birkaç tanıtım videosu seyrettim aralarında görsel olarak bir fark göremedim bayiyi aradım her iki isimde de lanse edilebilir dediler ama Türkiye'de gv 250 olarak satılacak diyorlar.
http://www.youtube.com/watch?v=WUZWjxc5bdw
http://www.youtube.com/watch?v=8tPMii5pZRo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=xPPyI2JQ2xc&feature=related
Aralarında olabilecek olası bir görsel farkı fark edebilecek dikkatli gözler varmıdır?
K o r @ y
12 Kasım 2012, 18:52
Arkadaşlar sanırım Inazuma Japonya'da hem gv 250 hem de gsr 250 olarak lanse ediliyor galiba.Birkaç tanıtım videosu seyrettim aralarında görsel olarak bir fark göremedim bayiyi aradım her iki isimde de lanse edilebilir dediler ama Türkiye'de gv 250 olarak satılacak diyorlar.
http://www.youtube.com/watch?v=WUZWjxc5bdw
http://www.youtube.com/watch?v=8tPMii5pZRo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=xPPyI2JQ2xc&feature=related
Aralarında olabilecek olası bir görsel farkı fark edebilecek dikkatli gözler varmıdır?
serdar abi o olayın açıklaması şu :
Avrupa ülkelerine gsr 250 ismiyle satılıyor, asya ülkerine gw250 olarak satılıyor.. ee bizde batı asya ülkesi olduğumuz için gw 250 olarak gelecek..
neden olduğuna gelince ise harf karakterlerinden dolayı. mekanik olarak, model olarak, özellik olarak tasarım olarak ve kalite olarak motorlar aynı..
sanıyorum avrupaya satılan motorlarda daha fazla renk seçeneği mevcut.
motoseyyah
12 Kasım 2012, 20:13
Durum anlaşılmıştır tam da tahmin ettiğim gibi. Aynı durum yamaha da vardı.Bizdeki yamaha ybr 250 ,Avrupa'da fazer 250 olarak satılıyordu.
K o r @ y
13 Kasım 2012, 01:01
Durum anlaşılmıştır tam da tahmin ettiğim gibi. Aynı durum yamaha da vardı.Bizdeki yamaha ybr 250 ,Avrupa'da fazer 250 olarak satılıyordu.
evet serdar abi, aynen dediğin gibi durum..
görüşmelerden gelişmelerden beni haberdar et abi :)
motoseyyah
13 Kasım 2012, 01:12
evet serdar abi, aynen dediğin gibi durum..
görüşmelerden gelişmelerden beni haberdar et abi :)
Aslında bomba gelişme var ama burada ifşa etmek istemiyorum tel ile görüşürüz.
Aslında bomba gelişme var ama burada ifşa etmek istemiyorum tel ile görüşürüz.
ne imiş o bomba açıkta patlatın da zayiyat fazla olsun:cat:
K o r @ y
13 Kasım 2012, 01:36
ne imiş o bomba açıkta patlatın da zayiyat fazla olsun:cat:
motorları getiren gemiyi korsanlar kaçırmış :)
motoseyyah
13 Kasım 2012, 01:38
Aslında yeni bir şey değil her şey olması gerektiği tarihte oluyor.
çamur atanlara bir kapak daha
buyurun inceleyin
http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=34857
drtayfun
14 Kasım 2012, 12:34
çamur atanlara bir kapak daha
buyurun inceleyin
http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=34857 3 kişinin kişisel değerlendirmesini yazmış. Ne kadar profesyonel olduklarını bilmiyorum, çok ciddiye almak gerekir mi şüpheliyim.
atillapasa
14 Kasım 2012, 15:30
fuarda ilk parti kasım 15 teslim demişlerdi. bi gelişme varmı acaba. alacak arkadaşlar kadar bende merakla bakliyorum. onların tavsiye ve yorumlarına göre ikinci partiye yazılacağım.
jönysf
14 Kasım 2012, 16:32
gelmedimi daha şu inezumalar :bestmt:
K o r @ y
14 Kasım 2012, 19:17
fuarda ilk parti kasım 15 teslim demişlerdi. bi gelişme varmı acaba. alacak arkadaşlar kadar bende merakla bakliyorum. onların tavsiye ve yorumlarına göre ikinci partiye yazılacağım.
evet bende aldım , şu kimsenin beğenmediği çamur attığı dandik aletten.. ne sapıklığımız kaldı nede parayı harcayacak yeri şaşırdığımız..
kasım 15 te türkiyeye girecek denildi.. sözleşmemde yazan tarih aralık 15 i ile sonu arası teslim.. bunun dışında gelişme olursa paylaşmaya korkuyorum vallahi, sol gözüme yumruk gelir diye..
neyse allah kaza bela vermesin , güle güle kullanmak nasip etsin
Ercument
14 Kasım 2012, 19:48
Gidip yerinde inceleyen biri olarak çamur atanları anlamakta güçlük çekiyorum(Beğenmemek ayrı). Bu motor 4 Lt.'nin altında yakarsa efsane olur.
K o r @ y
14 Kasım 2012, 20:07
Gidip yerinde inceleyen biri olarak çamur atanları anlamakta güçlük çekiyorum(Beğenmemek ayrı). Bu motor 4 Lt.'nin altında yakarsa efsane olur.
alınca detaylı olarak incelerim.. geçmişte fazeri itin bilmem neresine soktuğum günleri arkadaşlar bilir.. özellikler bellidir, o özellikteki kullanıcı alır sürer ve mutlu olur..
sürati ve ivmelenmeyi seven adam bu motoru beğenmez tabiki.. görüntü olarak görecelidir..
sakin kullanımda zaten 4 lt nin altında yakar.. bu motor gelince
yakıt olarak, malzeme kalitesi olarak, bakım periyotları olarak, güç olarak, çeviklik olarak vb.. şekilde inceleyip geniş bir şekilde yazacağım..
bence henüz almamış insanlar için iyi olur.. suzuki inazumayıda tepe takla attırmasınıda biliriz yani.. bizim kı....mız başımız oynamaz.. neyse odur..
hayatımızda ilkkez ne motora binecez, nede bu inazuma ilk motorumuz olacak.. iyi çıkarsa vatana millete hayırlı olsun der, motosiklet tutkunu arkadaşlara öneririz..
kötü çıkarsa kimseye önermez, yerle bir ederiz.. bu kadar basit yani.. motorun sesini bile duymadan gelen yorumlar ilginç oluyor .. serdar abide aldı motoru , sıkıldı muhabbetlerden..
şimdi düzeyli şekilde tartışma yapıldığında konuya girecek... kimse kusura bakmasın.. sitede 2 kişi aldık, biri çıkıpta hayırlı olsun demedi.. o gün gelince bakarız, belki bizde herhangi bişey söylemeden sürmeye devam ederiz..
atillapasa
14 Kasım 2012, 20:15
evet bende aldım , şu kimsenin beğenmediği çamur attığı dandik aletten.. ne sapıklığımız kaldı nede parayı harcayacak yeri şaşırdığımız..
kasım 15 te türkiyeye girecek denildi.. sözleşmemde yazan tarih aralık 15 i ile sonu arası teslim.. bunun dışında gelişme olursa paylaşmaya korkuyorum vallahi, sol gözüme yumruk gelir diye..
neyse allah kaza bela vermesin , güle güle kullanmak nasip etsin
hocam sen bırak ot atanı ok atanı. bende arkadaşlar faydalansın diye bazen bişeyler yazıyorum bi dayak yemediğim kalıyor. ama kendileri hiç bişey yazamıyor arkadaşlar faydalansın diye.
ben inazumayı çok beğeniyorum. fuarda gördüm üzerine bindim bidaha hayran oldum. bazı çok bilenler cüsse olarak cbf ile aynı yazmış. onlara göz doktoruna gitmelerini tavsiye ediyorum. şimdi enini boyu aynı diyer bazıları. tek ölçü en boymu.. cüsse diyorum kalıplı diyorum belki anlarlar.
umarım en kısa zamanda teslim alırsınız motorlarınızı. izlenimlerinizide bizimle paylaşırsınız.benimgibi bekleyenlerde zam gelmeden ikinci partide yerimizi alırız.
fuarda sergilenen motor tc demi acaba herhangibir bayide sergileniyormu. yoksa geldiği gibi gittimi. haberi olan varmı...
K o r @ y
14 Kasım 2012, 20:21
hocam sen bırak ot atanı ok atanı. bende arkadaşlar faydalansın diye bazen bişeyler yazıyorum bi dayak yemediğim kalıyor. ama kendileri hiç bişey yazamıyor arkadaşlar faydalansın diye.
ben inazumayı çok beğeniyorum. fuarda gördüm üzerine bindim bidaha hayran oldum. bazı çok bilenler cüsse olarak cbf ile aynı yazmış. onlara göz doktoruna gitmelerini tavsiye ediyorum. şimdi enini boyu aynı diyer bazıları. tek ölçü en boymu.. cüsse diyorum kalıplı diyorum belki anlarlar.
umarım en kısa zamanda teslim alırsınız motorlarınızı. izlenimlerinizide bizimle paylaşırsınız.benimgibi bekleyenlerde zam gelmeden ikinci partide yerimizi alırız.
fuarda sergilenen motor tc demi acaba herhangibir bayide sergileniyormu. yoksa geldiği gibi gittimi. haberi olan varmı...
fuardaki motor depolardan birine saklanır.. mtosiklet fuarında da görücüye çıkar.. sonra teşhir ürünü oldğu için 2-3 milyar aşağı verilir..
zaten cüsse neden bekleniyorki anlamıyorum..
bu başlangıç motoru, başlangıç motorunda ne cüssesi hızı ivmelenmesinden bahsediyorlar ki..
motorun canına girince 150 vuruyor.. buda sana şöyle fikir versin.. uzun yolda 110-120 km hızda rahat ve konforlu yol alırım diye düşün ..
ne kadar çok redline gezen adam varmış yahu..
bilmiyorum bindiniz mi ,sahibi oldunuz mu ama, naked motorda eğer ön cam yoksa 120 den sonra 1000cc bile olsa rahat yolculuk edemezsiniz..
adı üstünde naked tarz..
Ercument
14 Kasım 2012, 20:21
Fuarda ki motor fuar fuar dolaşıyormuş bayanın söylediğine göre. İnşallah öyledir yoksa motor bir haftada kozmetikten epey kaybetmiştir. Fuarda ben bile sinir oldum ne adamlar geliyor ata biner gibi motora binmeye çalışıyor görevli bayanda özellikle motorun üstünde oturuyordu başına bir iş gelmesin diye.
eveeet bugün 15 kasım 2012
son durum ne olacak bakalım inazumalar gelmiş mi? acaba
bilen duyan var ise buraya yazarsa büyük hayır işlemiş olacak yoksa ummacık olup bi yerlerimiz şişecek
celilcetiner
16 Kasım 2012, 10:42
Bugünde 16 Kasım 2012. İnazumacılar motordan inip foruma giremiyor galiba. :thumright
abana1903
16 Kasım 2012, 12:06
outushow fuarında yüzbinlerce liralık araçlara hatta honda goldwinge bile oturup incelebilirken inamuzaya bindirmemeleri tuhaf geldi bana. son aldığım 2 motor dahil olmak üzere fuarda ayrıntılı inceledikten sonra aldım.Selesinin rahatlığını test edememek, sele yüzünden kolların öne yığılmaya sürekli direnmesi sebebiyle rahat yolculuğu engellemesi gibi son derece önem verdiğim şeyleri neden test edemeyim. 2 kişi seyahet ederken alacağım motorun en azından 1 kez arkasına oturup test etmek isteyebilirim. kızdığım zaman selesinin zarar gördüğünü söylediler. Şaka gibi ya 3 tane sele alıp değiştirmek zor mu geliyor??? Elimde kaskla üstümde montla gittim hatta, daha nasıl ciddiyetimi anlayabilirler ki .
Söylenir söylenmez buyrun beyfendi özür dileriz diyip kaskımı tutmaları da ayrı bir muamma :)
K o r @ y
16 Kasım 2012, 12:55
Bugünde 16 Kasım 2012. İnazumacılar motordan inip foruma giremiyor galiba. :thumright
15 kasımda teslim diye bana bişey demediler.. ben motoru aldım parasını ödedim.. Aksilik olmazsa aralık 15 ile sonu arası dediler...
sende aldın heralde kasım 15 dediler ama teslim etmediler sanırım..
yahu bu suzuki çok karaktersiz bi firma.. adamlar hiç işlerinde iyi değiller.. şakacı seni :mrgreen:
atillapasa
17 Kasım 2012, 12:16
mevcut 250 cc motorların 0-100 hızlanma sıralamasını yapabilecek bilen varmıdır acaba..honda cbr-sym wolf-kavasaki ninja-huyosung-suzuki inazuma. birden beşe sıralama yapsak. nasıl bir sıralama olur.
ozgurakman
17 Kasım 2012, 12:57
mevcut 250 cc motorların 0-100 hızlanma sıralamasını yapabilecek bilen varmıdır acaba..honda cbr-sym wolf-kavasaki ninja-huyosung-suzuki inazuma. birden beşe sıralama yapsak. nasıl bir sıralama olur.
inazuma ile ilgili uyduruk bir iki video dışında geçerli bir bilgi yok, henüz satışta olmayan bir motosiklet... nasıl sıralamaya sokulabilir ki.
Pistolero_10
17 Kasım 2012, 19:15
0-100 de;
1-hyosung gt250r
2-kawasaki ninja 250r
3.cbr 250r
4-suzuki inazuma
5-sym wolf
şimdi hyosung kawasaki yi nasıl geçer diyenler olur hyosung 0-100 iyidir fakat ninja son hızda hyosung u geçer.suzuki ise benim tahminim...
Mengu16
17 Kasım 2012, 19:37
Bence sonuncu olur ama o motosiklet.net'de gönüllerin birincisi :mrgreen:
ahh inazumoş yaktım milleti be:P
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO