PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115

wk1903
07 Kasım 2012, 17:30
motorda fiyat farkı olmayacak, kasım teslim dediler.

zalim17
07 Kasım 2012, 18:58
çıkmadan efsane oldu arkadaş, alıp binmeye başlayan varmı

celilcetiner
07 Kasım 2012, 19:29
Buraya yazmak doğru olur mu ? Bilmiyorum ancak drz 400 sm modelini neden getirmiyorlar anlamış değilim.

chemical
08 Kasım 2012, 00:05
Bu akşam bende fuara gittim motoru inceledim. Malzeme kalitesi iyi mekanik kısımdan kalite akıyor tasarım göstergeler çok iyi fren debriyaj manetleri iyi aynalar fena değil. Burada çok konultuk kalıp konusunu ben biraz daha hacimli olacağını sanmıştım ancak cbf 150 ile arasında aman aman bir fark yok üzülerek kalıp arayanlara duyrulur. Benim için kalıp önemli olmadığından sorun değil hatta ufak motorları daha çok seviyorum neyse. Beğenmediğim rahatsız eden koltuk kısmı bunu üzülerek söylesemde cbf150 nin sürücü koltuğu daha geniş ve konforlu bunda depoya dokunuyosunuz yani nasıl denir dalga depoya deyiyor:) tabi çalışır halde olmadığından titreşime ve rahatsızlık düzeyine bakamadım. Birde tuhafıma giden cbf150 de ön taraf birleşik olduğundan yani far kafa grenajı bütün olduğundan inazumada ayrı olduğundan önce tuhaf geldi ybr gibi. Binince zaten korayın ybr sine binmiş gibi oldum koltuk ve ön taraf ybrin çok az hacimlisi diyebilirim. Bu motorun en kötü kısmı benim için koltuk oldu keşke biraz daha geniş olsaymış bu arada ben 74kiloyum yani şişman biri değilim bana bile dar geldiyse uzun yolda rahatsız edebilir. artık koray motoru alınca denerim:queen: birde ön cam kesinlikle şart ön far felaket çok ufak duruyor zaten ön çamurluk yarıya kadar iniyor bi tuhaf oluyor ikisi. Siyah olanı vardı zaten kırmızı yok bence siyahtaki gri detaylar iyi durmuş kappa değilde siyah-gri çanta takılırsa çok hoş duracağına inanıyorum. Motor genel anlamda güzel ancak ekstralarla baya bir külfetli olcağa benziyor çanta demiri ön siperlik topcase orta sehpa koruma demiri vs bunlarda sanırım 1000-1500 arası tutar. Açıkçası gördükten sonra kafam karıştı cbr250 alternatif olabilir benim için ( benim kriterlerime göre ) bakalım hayırlısı diyelim. Alan arkadaşlarda çok kaliteli bir motor aldıklarını söyleye bilirim hayırlı olsun tekerleri düz bassın.

atillapasa
08 Kasım 2012, 00:40
hayabusa üzerindeki sarışın afet duruyormu...

Mengu16
08 Kasım 2012, 00:52
Ne motormuş arkadaş ya forumda olay oldu daha hiç kullanılmadan, koruma demiri orta sehpa arka çanta derken milletin elinde cbf150'ye dönecek bu motor belli :cherry: ama bu motorun bakım maliyetleri cbf150 kullanıcılarının çoğunun cüzdanını boşaltır benden söylemesi.

dftuzlu
08 Kasım 2012, 01:00
Kısmetse cumartesi günü bende gidicem otoshowa. orada yakından inceliyeceğim şu inazumayı. ne zamandır fırtınalar koparıyor forumda. Aklımda comet250,gv250 ve ınazuma var hayırlısı bakalım... gücümüz yetmezse ybr esd...

Tsubasa
08 Kasım 2012, 01:21
15 marttan önce teslimat olmayacak diyorlar fuarda
nasıl almış o arkadaş motosikleti?

yasin_942
08 Kasım 2012, 01:42
bu motosiklet commuterdir. kimse bunu naked diye aldım demesin:) egsozları çok güzel olmuş ama aynı şeyi far ve çamurluk için söyleyemeyeceğim. arkadaşın da dediği gibi cbf 150 ye rakip olarak gelmiş:P valla iyiki sym almışım diyorum sadece şekil açısından diyorum motoruna ve malzeme kalitesine lafım yok. bekleyip göreceğiz.Zamanında bu şekilde bir yorum yapmıştım şekil açısından cbf 150 ile kıyaslamıştım ve tepki görmüştüm ( motorlarını karşılaştıracak kadar cahil değilim) şimdi yine karşılaştırma yapılmış. bakalım şimdi ne olacak...............

avciceyhan
08 Kasım 2012, 01:54
Zamanında bu şekilde bir yorum yapmıştım şekil açısından cbf 150 ile kıyaslamıştım ve tepki görmüştüm ( motorlarını karşılaştıracak kadar cahil değilim) şimdi yine karşılaştırma yapılmış. bakalım şimdi ne olacak...............
ya bak yine başladık çok uzatmak istemiyorum adam gidip görmüş öyle yorum yapıyor.
sen burada bi kaç kulaktan dolma bilgiyle atıp tutuyosun.
Chemical gidip görmüş yorumunu yapmış bizide aydınlatmış tek bir tepki bile göstermiyorum

K o r @ y
08 Kasım 2012, 04:55
Koray merhaba,
İlk motorumu kısmetse bende inazuma aldım ... Scooter ile motora hiç bulaşmama arasında dolaşırken, araba bakmak için gittiğim fuarda gördüm ve aldım.
velahasıl bugün parasını da ateşledim. Tipi çok hoşuma gitti, teknik özellikleri anladığım kadarıyla iyi gözüküyor. Kasım ayı içerisinde gelir diye söylediler, aslında kış vakti motor almak iyi fikir mi , mart ayında alsam model yaşı açısından daha mı iyi olur gibi şeylerde kafamı kurcalamadı değil ... Aksesuar konusunda Rüzgarlık ve koruma demiri olmazsa olmaz gibi gözüküyor. daha sonra sizlerden bilahare bilgi rica edeceğim.
selamlar,

hadi hayırlı olsun.. ilk motor olarak bunu amasaydın keşke.. hem pahalı hemde normal commuterlere göre ağır..
çalışır ağırlık 182 kg + sürücü... kasımda teslimat yapılacak diyebende duydum ama benim sözleşmemde aralık 15 ile sonu arası yazıyor..
fikir konusunda inazuma motora sahip arkadaşlar bu topikte yazışacak sende buradan takip edersin.. tekrar hayırlı olsun

---------- Post added at 02:24 ---------- Previous post was at 02:17 ----------

Bu akşam bende fuara gittim motoru inceledim. Malzeme kalitesi iyi mekanik kısımdan kalite akıyor tasarım göstergeler çok iyi fren debriyaj manetleri iyi aynalar fena değil. Burada çok konultuk kalıp konusunu ben biraz daha hacimli olacağını sanmıştım ancak cbf 150 ile arasında aman aman bir fark yok üzülerek kalıp arayanlara duyrulur. Benim için kalıp önemli olmadığından sorun değil hatta ufak motorları daha çok seviyorum neyse. Beğenmediğim rahatsız eden koltuk kısmı bunu üzülerek söylesemde cbf150 nin sürücü koltuğu daha geniş ve konforlu bunda depoya dokunuyosunuz yani nasıl denir dalga depoya deyiyor:) tabi çalışır halde olmadığından titreşime ve rahatsızlık düzeyine bakamadım. Birde tuhafıma giden cbf150 de ön taraf birleşik olduğundan yani far kafa grenajı bütün olduğundan inazumada ayrı olduğundan önce tuhaf geldi ybr gibi. Binince zaten korayın ybr sine binmiş gibi oldum koltuk ve ön taraf ybrin çok az hacimlisi diyebilirim. Bu motorun en kötü kısmı benim için koltuk oldu keşke biraz daha geniş olsaymış bu arada ben 74kiloyum yani şişman biri değilim bana bile dar geldiyse uzun yolda rahatsız edebilir. artık koray motoru alınca denerim:queen: birde ön cam kesinlikle şart ön far felaket çok ufak duruyor zaten ön çamurluk yarıya kadar iniyor bi tuhaf oluyor ikisi. Siyah olanı vardı zaten kırmızı yok bence siyahtaki gri detaylar iyi durmuş kappa değilde siyah-gri çanta takılırsa çok hoş duracağına inanıyorum. Motor genel anlamda güzel ancak ekstralarla baya bir külfetli olcağa benziyor çanta demiri ön siperlik topcase orta sehpa koruma demiri vs bunlarda sanırım 1000-1500 arası tutar. Açıkçası gördükten sonra kafam karıştı cbr250 alternatif olabilir benim için ( benim kriterlerime göre ) bakalım hayırlısı diyelim. Alan arkadaşlarda çok kaliteli bir motor aldıklarını söyleye bilirim hayırlı olsun tekerleri düz bassın.

ulem adaklık keçi .. :queen:
demek gittin gördün ve beni aramadın ha.. :pr:
olum ybr kadar mı motor.. ne yaptın ganga sen ya.. :santa:
250 cc motordan ne bekliyosun yumoş.. ee heralde cbf den biraz iri olacak..
hem caponlar minik insanlar, onlar kendilerine göre yapıyorlar.. kalite akıyo diyosun ha...:pl:
bu yeterde artar.. ama ebat ölçülerini kendi kılasmanındaki motorlarla karşılaştır aynı..:cat:[COLOR="Silver"]

.........

Ramazan Can
08 Kasım 2012, 08:45
koray sen motoru alınca binecem üstüne verecem gazı verecem gazı.. canını alacam senin mototün...:P:P:P

K o r @ y
08 Kasım 2012, 11:53
koray sen motoru alınca binecem üstüne verecem gazı verecem gazı.. canını alacam senin mototün...:P:P:P

sende mi ramo yaa :salut:
kanka ne istiyonuz motörümdan... hem ben artıkın tek silindirle takılmıyorum...
sedat duydun mu :queen:

---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:47 ----------

Biraz araştırınca inazuma hiçte cbf 150 gibi durmuyor , arkadaşlar

http://i.imgur.com/Xw5S2.png

sınıfında normal ölçülerde görünüyor..

chemical
08 Kasım 2012, 13:54
Koray benim için kalıp önemli değil ancak takan insanlar var. ben 183 boyla cbfe de biniyorum 1000rr da benim için sorun yok. şimdi cbf in boyutlarına bakalım istersen
2075 x 750 x 1135mm
bu durumda
uzunluk olarak twister wolf ybr250 den uzun cometten 5mm daha kısa
genişlik olarak twister ve ybrden uzun inazuma ve cometten 5mm daha ince
yukseklık olarak hepsinden yüksek

şimdi 5mm uzunluk ve genişlik için hacim olarak hemen hemen aynı hatta 250cc ler içinde cbf150 en yüksek motor:) ama insanlara sorsan efendim cometmi daha kalıplı cbf150mi düşünmeden comet derler. inazumada bu hesap ölçü olarak normal ancak dediğim gibi cbf150 ile aralarında aman aman fark yok bu tabloda dediklerimi doğruluyor. resimlerden gayet kalıplı duruyor dogru ancak abartıldıgı kadar değil olması gerektiği kadar. beni ilgilendiren konu kalitesi oda ortada bakalım yollara çıkınca durum ne olucak kronik sorunu olcakmı(sanmıyorum ama ihtimali var) aksesuar işleri nasıl olacak en önemlisi konforu nasıl olacak? benim tek beğenmediğim kısmı sürücü selesi sen ybr den alışıksın sana normal gelicek ama bence biraz dar olmuş buda kişiden kişiye değişir:cat:

K o r @ y
08 Kasım 2012, 16:39
Koray benim için kalıp önemli değil ancak takan insanlar var. ben 183 boyla cbfe de biniyorum 1000rr da benim için sorun yok. şimdi cbf in boyutlarına bakalım istersen
2075 x 750 x 1135mm
bu durumda
uzunluk olarak twister wolf ybr250 den uzun cometten 5mm daha kısa
genişlik olarak twister ve ybrden uzun inazuma ve cometten 5mm daha ince
yukseklık olarak hepsinden yüksek

şimdi 5mm uzunluk ve genişlik için hacim olarak hemen hemen aynı hatta 250cc ler içinde cbf150 en yüksek motor:) ama insanlara sorsan efendim cometmi daha kalıplı cbf150mi düşünmeden comet derler. inazumada bu hesap ölçü olarak normal ancak dediğim gibi cbf150 ile aralarında aman aman fark yok bu tabloda dediklerimi doğruluyor. resimlerden gayet kalıplı duruyor dogru ancak abartıldıgı kadar değil olması gerektiği kadar. beni ilgilendiren konu kalitesi oda ortada bakalım yollara çıkınca durum ne olucak kronik sorunu olcakmı(sanmıyorum ama ihtimali var) aksesuar işleri nasıl olacak en önemlisi konforu nasıl olacak? benim tek beğenmediğim kısmı sürücü selesi sen ybr den alışıksın sana normal gelicek ama bence biraz dar olmuş buda kişiden kişiye değişir:cat:

yav sevgi kelebeği, 250cc olunca akla hemen neden kalınlık falan gelir ki.. cc olarak akranlarından küçük değil..
şunu kesinlikle kabul edemem, motor beklenildiği gibi değil.. motor resimlerdeki gibi değil... bunlar tıraş laflar..
motor seninde dediğin gibi olması gerektiği ölçülerde.. klasmanında bile ebat seviyesi olarak iyi..

F54
08 Kasım 2012, 16:56
Koray ganga bu motor sana küçük gelmez merak etme senin En'in kaç boyum yani hadi benim gibi 1.82 boy 85kg olsan neyse ama sende ne bu kadar boy nede bu kadar en var yani motor boş gibi yol alır:)

Tsubasa
09 Kasım 2012, 02:34
sayın inazuma bekleyen arkadaşlar
fuara gidip gördüm bindim baktım baya inceledim
benim için hayal kırıklıgı oldu
yarın fotoları ekleyecegim

K o r @ y
09 Kasım 2012, 02:39
Koray ganga bu motor sana küçük gelmez merak etme senin En'in kaç boyum yani hadi benim gibi 1.82 boy 85kg olsan neyse ama sende ne bu kadar boy nede bu kadar en var yani motor boş gibi yol alır:)

aynen kanka, inşallah kronik sorunu olmayan sağlam bi alet çıkarda zevkle bineriz.. gelsin arık şu aralık ayı :)

CİHAN
09 Kasım 2012, 02:42
bugün otoshowda baktım şu 10 bin küsürlü fiyatı olan motora.
cbf 150,cbf 250, fazer kullanmış birisi olarak hiç ama hiç begenmedim.
ön far ufak ve yere bakıyor, ön çamurluk kocaman emanet gibi duruyor.
çantanın baglandıgı yer varilin üstüne benziyor, yan granajlar ve depo çin malından varkı yok,
bu motorun nesini övüyorsunuz bilmiyorum gerçi öveni de görmedim çünkü mesajları okumadım,
şahsi fikrim olarak gördüklerimi yazıyorum, belki birileri o kadar parayı 250 cc ye vermekten vazgeçer diye paylaştım,
yanında hayabusa vardı birsürü resim çektim inceledim baktım elledim. çünkü motosikelet benziyordu.
kırıcı yıkıcı olmak istemem ama 250 cc ye 10 bin küsür para verenin parası çoktur diyorum
saygı ve selametle iyi geceler diliyorum...
o motorun üstüne suzuki yazısı yazık olmuşşş....

Tsubasa
09 Kasım 2012, 02:43
fatih ben bugun bindim inazumaya küçük geldi :D
alışmışız cbfe
185 boy var rahat gelmedi bana koltuk sele filan biraz dandiğe kaçmışlar malzemede:D

K o r @ y
09 Kasım 2012, 02:49
inazuma tırt çıktı demek..

CİHAN
09 Kasım 2012, 02:49
hayabusa üzerindeki sarışın afet duruyormu...
hiç kalkmıyorkii

chemical
09 Kasım 2012, 02:59
Bence malzeme kalitesi olarak vasat değil paradan kaçsalardı çift egsoz koymazlardı. zaten beğenilmeyen yönü ön taraf far ve çamurluk. Bunlarda kişisel görüşler. Bence görünümden çok mekanik kısmı önemli uzun ömürlü sağlam bir motor olacağa benziyor en azından suzukinin kötü motor yapmadığını biliyoruz. Açıkçası tek silindir çin malı cbf150 nin 5000tl yaptığı ülkede çift silindir çift egzos ön arka disk olan suzuki 10bin yapar kimse kusura bakmasın. Kawa gibi 15-16bin isteselerdi eyvallah doğru etmezdi ama 250cc bir motorunda 7-8binlira olması biraz komik olur bu üklede.

metanecho
09 Kasım 2012, 03:01
bugün otoshowda baktım şu 10 bin küsürlü fiyatı olan motora.
cbf 150,cbf 250, fazer kullanmış birisi olarak hiç ama hiç begenmedim.
ön far ufak ve yere bakıyor, ön çamurluk kocaman emanet gibi duruyor.
çantanın baglandıgı yer varilin üstüne benziyor, yan granajlar ve depo çin malından varkı yok,
bu motorun nesini övüyorsunuz bilmiyorum gerçi öveni de görmedim çünkü mesajları okumadım,
şahsi fikrim olarak gördüklerimi yazıyorum, belki birileri o kadar parayı 250 cc ye vermekten vazgeçer diye paylaştım,
yanında hayabusa vardı birsürü resim çektim inceledim baktım elledim. çünkü motosikelet benziyordu.
kırıcı yıkıcı olmak istemem ama 250 cc ye 10 bin küsür para verenin parası çoktur diyorum
saygı ve selametle iyi geceler diliyorum...
o motorun üstüne suzuki yazısı yazık olmuşşş....

o takdirde biriside çıkar 5bin lira 150lik motora verenin aklı yoktur o paraya ikinci el 500lük motor var der. sıfır ve ikinci el olması faktörü var ortada gözünden kaçırdığın. ayrıca inazuma gibi bir alet var iken cbr250 alana şaşarım derim bende. hayabusanın yanında inazuma motosiklete benzemediği kadar, bi vstromun yanında da cbf150 motosiklete benzemez ;)

K o r @ y
09 Kasım 2012, 03:11
ybr 250 ile kıyas yapılırsa inazuma nerede kalır..
soruya hayatında ybr 250 görmemiş kişi cevap vermesin..

sedat_57
09 Kasım 2012, 08:55
Bende inazumayı görmedim hacı canlı canlı..ybr 250 dearka kampana balatada bile made in brazil yazıyor :)

Ramazan Can
09 Kasım 2012, 09:01
Bende inazumayı görmedim hacı canlı canlı..ybr 250 dearka kampana balatada bile made in brazil yazıyor :)

bas bakayım havanı....

K o r @ y
09 Kasım 2012, 12:29

bizde görmedik inazumayı ama heralde madein kaportacı hüseyin yazmıyordur galiba:mrgreen:
neyse motor tırt çıktı kanka, suzukinin hatası gösterge vizörünü motora takmayacaktı, normal orjinal camı ile satışa çıkması lazımdı

RamonRojo
09 Kasım 2012, 13:01
O kadar çok yorum var ki insanlar gizliden gizliye hayran bu motora sanki.Motor gayet güzel cbf 150 5000 veren inazumaya 10000 tl'yi seve seve verir.Çok ağır deniliyor ki bence de ağır.Sym wolf'ta bu ağırlıklarda ve kullananlar oldukça memnun.Suzuki naked'in kralını yapar bu motor 100000 km'leri rahat devirir.Biz 250'lilik motorları genel olarak motordan saymıyoruz ondan sonra neden 250'lik gelmiyor Türkiye'ye gelmez tabi... Güzelim honda vtr 250'nin başını yedik ki bu motor 30 bg ve v motor buna rağmen satılmadı.Japon 250 cc motor kılçıklarıyla birlikte 10000 12000 eder.Hele 40000 km'ye gelmiş 7 yaşında honda cbf 250'lere 6000 tl istenilen bir yerde...

K o r @ y
09 Kasım 2012, 13:41
O kadar çok yorum var ki insanlar gizliden gizliye hayran bu motora sanki.Motor gayet güzel cbf 150 5000 veren inazumaya 10000 tl'yi seve seve verir.Çok ağır deniliyor ki bence de ağır.Sym wolf'ta bu ağırlıklarda ve kullananlar oldukça memnun.Suzuki naked'in kralını yapar bu motor 100000 km'leri rahat devirir.Biz 250'lilik motorları genel olarak motordan saymıyoruz ondan sonra neden 250'lik gelmiyor Türkiye'ye gelmez tabi... Güzelim honda vtr 250'nin başını yedik ki bu motor 30 bg ve v motor buna rağmen satılmadı.Japon 250 cc motor kılçıklarıyla birlikte 10000 12000 eder.Hele 40000 km'ye gelmiş 7 yaşında honda cbf 250'lere 6000 tl istenilen bir yerde...

yıllardır motor üstündeyim ,tabiri caizse parmaklamadığım motor kalmadı..
mopedler ,çinliler , cbf 150, tvs, 600rr, fazer 6, cbf 500, ybr 125 motorlarım oldu.. videodan iyi olduğu kanaatine vardım..
bizzat görenler beğenmedi.. mesela wolf ile arasındaki malzeme kalitesi nasıl.. açıklayıcı olunmuyor. bana göre wolf malzeme kalitesi olarak fena değil, iyi derim.
acaba suzuki isminden dolayı deli dehşet bişey beklenildi.. neyse motor gelsinde yorum sırası bana gelsin..

atillapasa
09 Kasım 2012, 22:52
yıllardır motor üstündeyim ,tabiri caizse parmaklamadığım motor kalmadı..
mopedler ,çinliler , cbf 150, tvs, 600rr, fazer 6, cbf 500, ybr 125 motorlarım oldu.. videodan iyi olduğu kanaatine vardım..
bizzat görenler beğenmedi.. mesela wolf ile arasındaki malzeme kalitesi nasıl.. açıklayıcı olunmuyor. bana göre wolf malzeme kalitesi olarak fena değil, iyi derim.
acaba suzuki isminden dolayı deli dehşet bişey beklenildi.. neyse motor gelsinde yorum sırası bana gelsin..

hocam ben iki motorada bindim. ikisinide gördüm. fakat sürmedim. sym malzeme kalitesi olarak çok iyi. yiğidi öldür hakkını ver.honda cbr dan çok kaliteli. zate bu honda neden bu kadar satıyor anlamış değilim.(bakım onarım şefiyim. elektrik ve meknikle iştigal ediyorum)

inazumada çok kalite dış görünüş olarak.biraz km yapınca sorun çıkaracakmı alan arkadaşlara soracağız.kimi beğenmiş kimi beğenmemiş. normal olanda bu herkez beğenseydi sorun var demektir.

inazumanın satışını asıl etkileyecek olan yedek parça, bakım ve aksesuar fiyatları olacak gibi. zira bu fiyatlar el yakacak bazıları sırf bu yüzden uzak duracak.

ne demişler aslan besleyen yemini düşünmez...

c90
09 Kasım 2012, 23:49
İyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkürler:

Koray yan çantalı istiyordun bak bakalım şuna beğenecekmisin;http://img16.imageshack.us/img16/9991/48292810151249847412451.jpg (http://img16.imageshack.us/i/48292810151249847412451.jpg/)
zuma zuma zum
tam karakaçan heybeler un çuvalı ile dolmayı bekliyor

GP500-1st
10 Kasım 2012, 02:23
http://d1211.hizliresim.com/13/b/fsqvq.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Tsubasa
10 Kasım 2012, 02:56
ybr 250 yi artcı olarak binmişliğim var sürmek nasip olmadı
inazumaya da fuarda bindim
bence cok kalite bişi bekliyordum ben
tırt cıktı şuan benim beklentilerim
performans yol tutuş ve yakıtı merak ediyorum eger onlarda beklenen gibi değilse bu motor boşuna yaygara kopardı

http://img426.yukle.tc/images/2482IMAG0757.jpg (http://www.yukle.tc)

K o r @ y
10 Kasım 2012, 03:05
hocam ben iki motorada bindim. ikisinide gördüm. fakat sürmedim. sym malzeme kalitesi olarak çok iyi. yiğidi öldür hakkını ver.honda cbr dan çok kaliteli. zate bu honda neden bu kadar satıyor anlamış değilim.(bakım onarım şefiyim. elektrik ve meknikle iştigal ediyorum)

inazumada çok kalite dış görünüş olarak.biraz km yapınca sorun çıkaracakmı alan arkadaşlara soracağız.kimi beğenmiş kimi beğenmemiş. normal olanda bu herkez beğenseydi sorun var demektir.

inazumanın satışını asıl etkileyecek olan yedek parça, bakım ve aksesuar fiyatları olacak gibi. zira bu fiyatlar el yakacak bazıları sırf bu yüzden uzak duracak.

ne demişler aslan besleyen yemini düşünmez...

bende tecrübelereme dayanarak videodan gördüğüm kadarı ile kaliteli bir malzemeye sahip olduğu hissi verdi .. zaten dediğin gibi dış görünüşü herkes beğenmez..
zaten motorda beni dış görünüş ağırlık yükseklik kalınlık ilgilendirmiyor.. dayanıklılık sağlamlık ve rahatlık benim tercih sıralamamdır.. suzuki bakım ve yedek parça
olarak ne yazık ki pahalı ama eğer sorunsuz bir motor çıkarsa helali hoş olsun..

---------- Post added at 01:05 ---------- Previous post was at 00:58 ----------

ybr 250 yi artcı olarak binmişliğim var sürmek nasip olmadı
inazumaya da fuarda bindim
bence cok kalite bişi bekliyordum ben
tırt cıktı şuan benim beklentilerim
performans yol tutuş ve yakıtı merak ediyorum eger onlarda beklenen gibi değilse bu motor boşuna yaygara kopardı

performan 250cc kadar gidecektir, yol tutuş 183+ sürücü olduğu için biraz daha sağlam tutar, yakıt olarakta yakıt enjeksiyonuna sahip olması az yakacağı hissi veriyor..

F54
10 Kasım 2012, 03:18
bu fuar daki motorun da üzerine oturmayan 2 kişi kaldı biri ben biri sen kanka:sunny:
ben senin yerinde olsam gider otururdum üstüne:P
benim neden gitmediğimi hiç sorma çünkü benim suzuki ye oturacak totom yok:queen:

Tsubasa
10 Kasım 2012, 03:26
bu fuar daki motorun da üzerine oturmayan 2 kişi kaldı biri ben biri sen kanka:sunny:
benim neden gitmediğimi hiç sorma çünkü benim suzuki ye oturacak totom yok:queen:
hacı bilmiyon sen
moda oldu
gidiyosun inazumaya biniyosun foto cektiriyorsun :D
millet 1 yıldır bekliyor şu motosikleti
cok büyük beklentilere girmiştim resimlerden
gidince tırt geldi egzoz lastik gövde filan

K o r @ y
10 Kasım 2012, 12:45
:queen:

olum suzukiye oturacak totom yok diyosunda, inazuma çinli muamelesi görüyor..
vericen bu millete motoru patlayan,giderken tekeri kopan,freni tutmayan ,göstergeleri çalışmayan motoru, bak o zaman yorumlara.. :queen:

dftuzlu
10 Kasım 2012, 13:46
sıra bende, bırazdan yola cıkıyorum istanbula inazumayı görmek için :P

chemical
10 Kasım 2012, 14:44
hacı bilmiyon sen
moda oldu
gidiyosun inazumaya biniyosun foto cektiriyorsun :D
millet 1 yıldır bekliyor şu motosikleti
cok büyük beklentilere girmiştim resimlerden
gidince tırt geldi egzoz lastik gövde filan

çift egzos var lastikte irc road winner. Nesi tırt geldi tipimi kalitesimi? gidip stock motorda yoshi egzos olucak hali yok. Millet sıfır honda alınca cbf150 yada cbr250 daha galeriden çıkartmadan sıfır lastiği çöpe atıp lastik takıyolar. Nerden baksan 500-600den aşağı değil cbr250 nin lastikeri tüm bunlarda ekstra maliyet. Gövde konusundada gayet başarılı tip olarak tartışmam ama dandik malzemede kullanmamışlar. Ben size açıkça söyliyim 250cc bir motordan özellikle 10bin liralık bir motorda olması gerekenleri koymuşlar bundan daha fazlada birşey beklemek zaten hayalcilik olur. Malzeme kalitesi olarak bence cbr250den daha kaliteli plastik aksam,lastikler,teknoloji olarak gösterge paneli daha iyi. artı olarak çift silindir daha uzun ömürlü motorada sahip olacağı belli cbr250de mekanik olarak ses geliyordu ve yağ problemi yaşayan arkadaşlar oldu tabi bu kronik sorun değil ancak bilinçli en azından forumu okuyan motor hakkında bilgisi olanların başına gelmesi ironik. Hız aramayan,konfor arayan,uzun ömürlü motor arayan,kalite arayan bu motoru tercih eder ve parasınıda şahsen hak eden bir motor. cbf ybr tvs gibi teknoloji özürlü motorlara 4000-5000lira verilen bir ülkede en azından motora benzeyen ve nispeten teknoloji olan motor 10bin rahat rahat eder.

K o r @ y
10 Kasım 2012, 16:44
çift egzos var lastikte irc road winner. Nesi tırt geldi tipimi kalitesimi? gidip stock motorda yoshi egzos olucak hali yok. Millet sıfır honda alınca cbf150 yada cbr250 daha galeriden çıkartmadan sıfır lastiği çöpe atıp lastik takıyolar. Nerden baksan 500-600den aşağı değil cbr250 nin lastikeri tüm bunlarda ekstra maliyet. Gövde konusundada gayet başarılı tip olarak tartışmam ama dandik malzemede kullanmamışlar. Ben size açıkça söyliyim 250cc bir motordan özellikle 10bin liralık bir motorda olması gerekenleri koymuşlar bundan daha fazlada birşey beklemek zaten hayalcilik olur. Malzeme kalitesi olarak bence cbr250den daha kaliteli plastik aksam,lastikler,teknoloji olarak gösterge paneli daha iyi. artı olarak çift silindir daha uzun ömürlü motorada sahip olacağı belli cbr250de mekanik olarak ses geliyordu ve yağ problemi yaşayan arkadaşlar oldu tabi bu kronik sorun değil ancak bilinçli en azından forumu okuyan motor hakkında bilgisi olanların başına gelmesi ironik. Hız aramayan,konfor arayan,uzun ömürlü motor arayan,kalite arayan bu motoru tercih eder ve parasınıda şahsen hak eden bir motor. cbf ybr tvs gibi teknoloji özürlü motorlara 4000-5000lira verilen bir ülkede en azından motora benzeyen ve nispeten teknoloji olan motor 10bin rahat rahat eder.

aynen kanka, motor gelince test eder burada yorumları yazarız...

Seko
10 Kasım 2012, 17:56
Çanta biraz sırıtmış sanki. Gerçi çantasız da olmaz ama...

c90
10 Kasım 2012, 22:24
gelse de bu kadar merak bitse
artık sıkıntı ve ıkıntı verdi yok şöyle yok böyle
bir kamçılasak şu karakaçanıda marifetlerini bir görsek bir solukta 200-300 km yol yapsak huyu tüyü belli olur
olumlu yada olumsuz fikirler ön seziden ileriye gitse
ama adamlarda haklı 1-2 ay için 1 model yılı kaybedecek şuan gelen motorlar
1 ocak itibari ile gelirse 2013- şu an gelse 2012 malum 1 model 1 model hele benim gibi alıpta uzun yıllar binmeyi düşünenler için ayrı bir önemi var

Mengu16
10 Kasım 2012, 22:27
gelse de bu kadar merak bitse
artık sıkıntı ve ıkıntı verdi yok şöyle yok böyle
bir kamçılasak şu karakaçanıda marifetlerini bir görsek bir solukta 200-300 km yol yapsak huyu tüyü belli olur
olumlu yada olumsuz fikirler ön seziden ileriye gitse
ama adamlarda haklı 1-2 ay için 1 model yılı kaybedecek şuan gelen motorlar
1 ocak itibari ile gelirse 2013- şu an gelse 2012 malum 1 model 1 model hele benim gibi alıpta uzun yıllar binmeyi düşünenler için ayrı bir önemi var
Aslında 2012 model olması daha iyi olurdu motorlu taşıtlar vergisi daha çabuk düşük vergi dilimine düşer.

atillapasa
10 Kasım 2012, 22:35

aynen katılıyorum.cbr tek silindir inazuna cift....cbr egsozu çok kötü görünüyor. inazumanın çift egsoz ve canlı gördüm kromuna kadar kaliteli. fotolarda görüp çirkin diyenlere tavsiyem canlı görmeleri.lastik desen aynı 10,000 tl lik motorların lastikleri kötü. alırken orjinalleri atıp en az 600 daha verip lastik alan var. inazumanın orjinal lastikleride muadillerinden iyi...

bunun gibi saysam bisürü artısı var. suzuki daha ne olsun.

sedat_57
10 Kasım 2012, 22:41
Lastik ölçülerini bilen varmı acaba..

atillapasa
10 Kasım 2012, 22:52
suzikinin sitesinde olması lazım..

F54
11 Kasım 2012, 01:39
:queen:

olum suzukiye oturacak totom yok diyosunda, inazuma çinli muamelesi görüyor..
vericen bu millete motoru patlayan,giderken tekeri kopan,freni tutmayan ,göstergeleri çalışmayan motoru, bak o zaman yorumlara.. :queen:koray sen ne yazıldığına çizildiğine bakma artık iş işten geçti:P
şemsiye bi kere......... girdi:queen:
bence bu motor parasına hakketmiyor sebebi ise bu ülkede ki 250cc kıtlığı eğer tr de adam gibi honda yamaha kawasaki 250cc motor getirse bu motor inan ki 8500 tl civarı olurdu:)
herkez adam gibi motor alır kullanırdı
bok atanlara çinli muamelesi yapanlar da yere göğe sığdıramayanlar ise motor daha 1 km bile yapmadan ezbere konuşmasalar bence iyi olur çünkü yarum yapanların %50 si yanılacak ama hangisi bunu zaman gösterecek:cat:
benim fikrim ise sadece görünüş olarak herkezin dediği gibi ön çamurluk far tipsiz:farao:
gerisini kullananlar anlatacak:bestmt:

Zippo's
11 Kasım 2012, 01:53
Bazı arkadaşlar egzost ve lastik demiş ama üstünde zaten irc road winner lastik var ? Ne olacaktı ki ? Cbr 125 inde 250 ninde kawasaki ninja 250 ninde orjinal lastikleri bunlar zaten.Hangi marka 125-250 cc motora orjinal haliyle metzeler lastik koydu ? İdare eder bi lastik,bi shinko kadar vasat değil sonuçta.Arka lastiğin ebatı 130 sanırım.Gayet iyi.Egzost falan demişsinizde ne olmasını bekliyosunuz anlamadım.Normal bi egzost işte ne vasat ne fantastik.Çok garip şeylere değiniyosunuz arkadaşlar.Ben şahsen motoru beğendim.Parça kalitesi iyi,göstergeler de çok iyi.Çift silindir.Bence çokta tartışılacak bi tarafı yok

sedat_57
11 Kasım 2012, 02:02
Arkada 140 önde 110 gayet fazla :P ybr de 130-100 maluk tek silindir :cherry: