PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115

dreamkiller
19 Ekim 2012, 15:41
:) gelirse ekime dedimdi ama ekime yetişmedi :)

eren özer
19 Ekim 2012, 15:49
Ümit vermek istemiyorum ama Mersinde limanda çalışan arkadaşlar var Motor bilgileri sıfır o yüzden detaylı bilmiyorlar 2 gün önce çarşamba günü 4,5 konteynır Motosiklet geldiğini söylediler ama sanmıyorum Antepe giden kuba Yada adanaya giden giden diğer çin malı motorlardır dedim Mersin Limanda çalışan varsa varmı bir bilgisi olan Ve tr Girişi nereden olacak Mersin, İstanbul,izmir Muhtemelen istanbul

zalim17
20 Ekim 2012, 14:04
bu saatten sonra zaten gelirse ekime gelmezse ...
:) gelirse ekime dedimdi ama ekime yetişmedi :)

maxwellpasa
20 Ekim 2012, 21:34
sıfır alınabilecek en iyi motorlardan bir tanesi. bu motoru almayı düşünen bir çok kişinin fikri
eksozunun görüntüsünün çirkin olduğu yönünde. ülkemizde özellikle 250cc motorlarda
pazarlama noktasında sıkıntı var. herkes 125cc'den hoooop 600cc ye geçme derdinde.
o yüzden 250cc motorlar pek sevilmiyor. ama inazuma tutacak bence gerçeğini görmeden fanatikleri bile
çıktı.

Tsubasa
20 Ekim 2012, 22:08
inazuma büyük ihtimal fuardan sonraya kaldı arkadaşlar suzuki bayisinden aldıgım bilgiye göre
suzuki insanları oyalıyor diyolar
agustosta kesin burda dediler eylül 15 e teslim olacak dediler
ekim 10 unda anahtar teslim dediler
şimdi de kasım 15 diyolar
suzuki bu motosikleti kendisi değil başka bir firmaya yaptırmış diye bişi dediler
o firmadan kaynaklı bir gecikme söz konusuymuş..
fuardan sonra büyük ihtimal gelir türkiyeye
kasımda filan geliyormuş diyenlere pek itibar etmeyin
sadece oyalanma cabasındalar
suzuki başkasının ipiyle kuyuya inmiş anladıgım kadarıyla

K o r @ y
21 Ekim 2012, 05:51
inazuma büyük ihtimal fuardan sonraya kaldı arkadaşlar suzuki bayisinden aldıgım bilgiye göre
suzuki insanları oyalıyor diyolar
agustosta kesin burda dediler eylül 15 e teslim olacak dediler
ekim 10 unda anahtar teslim dediler
şimdi de kasım 15 diyolar
suzuki bu motosikleti kendisi değil başka bir firmaya yaptırmış diye bişi dediler
o firmadan kaynaklı bir gecikme söz konusuymuş..
fuardan sonra büyük ihtimal gelir türkiyeye
kasımda filan geliyormuş diyenlere pek itibar etmeyin
sadece oyalanma cabasındalar
suzuki başkasının ipiyle kuyuya inmiş anladıgım kadarıyla

eğer öyle bişey yaparlarsa yazıklar olsun demekten başka bişey kalmıyor..
motoru sattık, kasım 15 ine kendimizi kilitledik.. tabiri caizse dört gözle bekliyoruz..
başka firmaya yaptırması fuardan sonraya kalması tamamen bende ınazumayı çizmeye yeterde artar ...
o zaman ufaktan başka bişeylere bakalım:farao:

buberk
21 Ekim 2012, 09:38
yedek parcadan ve sarf malzemeden suzuki oyle bi opucekki 20.000 e nc700 almadigina pisman edecek adami
Bende aynı fikirdeyim e-bay den parça arayanların sayısında önemli bir artış olabilir. Gerçi nc700 ünde sadece çantaları 5 bin lira tutuyor dedi hondadaki adam :cherry:

ethemm76
21 Ekim 2012, 10:22
Şu anda bence, inazuma almayı düşleyenler, gelse de alsak diye bekleyenler, mantıkları ile değil, tamamiyle duyguları ile hareket ediyorlar. Motoru getirecekler, ok ama parça getirecekler mi ? Yoksa servisi arayıp (Bana şu parça lazım oldu) dediğinde (abi sipariş edelim, 1 ay sonra gelir) posizyonumu olacak. Motorla beraber aksesuarlarıda gelecek mi ? Orta sehpası, çantası, koruma demirleri vb. Yoksa sym wolf gibi cıbıl cıbıl mı gezecek inazumalarda.

Üstüne üstlük yeni bi modelmiş, piyasaya yeni sürülecekmiş, yani senelerce xxx.. ülkelerde kullanılmış ve kendini kanıtlamış bi model değil. Biliyorlar Tr de bu segmentte büyük açık var. Motur tutacak. Japonya motoru göndererek bize, Türkolar denesin, nasıl olsa millet sindirilmiş, bi sıkıntı çıkarsada seslerini duyururlar, biliriz ama nasıl olsa motoru başımızda paralayacak değiller, bu seviyede bi öz güvenleri zaten yok. Belki bunu japonlar biliyor. Neden ilk önce Avrupara, Amerika' da motoru piyasaya sürmüyorlar. Neden ? Çünki Amerika' ya, Avrupa' ya gönderilen motorlarda kronik bi skıntı çıktın, misalen cbf 150 gibi yağ yakma var diyelim. Vallaha inazumaları japonların kafasında paralarlar. Biz ise hiç bişey yapmayarak, motoru yaptırımsız tepki ve şikayetlerimizle kullanmış, bi nevi denemiş oluruz.

Neyi var, nesi yok, nesi - nesi + bilmiyoruz, kronik bi sıkıntısı var mı bilmiyoruz, teknik veriler, fiziki görüntü güzel, aldanmayalım arkadaşlar, sadece duygularımızla işe yaklaşmayalım. Karşı cinsle başlamak istediğimiz bi ilişkiyi değerlendirirken, ciddi adım atma aşamasında sadece duygularla hareket etme, olayın mantık yönünü hiç değerlendirmemek gibi durumlarda evlilikler ve ilişkiler nasıl devam ediyor. Aynı şeyi siz bu inazumayı sadece duygularınızla motor geldiğinde koşa koşa almaya gittikten sonra alacaksınız. Motor işi duygu işidir, bu seviyede mantık çerçevesinde düşünürsek mutlu olamayız diye düşünenler olabilir ama, mantığıda benim bu dorum başlığından anladığım seviyede uzak tutarsak bu sevdada, yine mutlu olmak hayal olacaktır.

Şahsi görüşüm şu: Ben sıfır motora 10 bin tl vereceksem, suzuki mi mesela. Ok. Dl -650 de Suzuki. DL-650 gibi sağlamlığı ile problemsizliği ile, aksesuar bolluğu ve çeşitliliği ile, yedek parça bolluk imkanının kolaylığı ve bolluğu ile kendini kanıtlamış olmalıdır.

Daha öncede yazım, daha Tr de dahi olmayan, ne zaman gelineceği bilinmeyen bi motor için kapora verilmez. Tr de 250 cc segmentinde çok açık var ama, bu seviyede de yaklaşmamak lazım olaya.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

eğer öyle bişey yaparlarsa yazıklar olsun demekten başka bişey kalmıyor..
motoru sattık, kasım 15 ine kendimizi kilitledik.. tabiri caizse dört gözle bekliyoruz..
başka firmaya yaptırması fuardan sonraya kalması tamamen bende ınazumayı çizmeye yeterde artar ...
o zaman ufaktan başka bişeylere bakalım:farao:

Kardeşim yaw, sende cbf 150 mi alıcan, tekrar ybr mi alıcan, inazumayımı bekliyicen, napıcan yaw :) Çok kararsız görüyorum seni, bence cbf almak isteseydin şimdiye kadar alırdın gibime geliyor :) Diğer seçenekler hep kafanı karıştırıyor gibi sanki :)

sedat_57
21 Ekim 2012, 10:56
Şu anda bence, inazuma almayı düşleyenler, gelse de alsak diye bekleyenler, mantıkları ile değil, tamamiyle duyguları ile hareket ediyorlar. Motoru getirecekler, ok ama parça getirecekler mi ? Yoksa servisi arayıp (Bana şu parça lazım oldu) dediğinde (abi sipariş edelim, 1 ay sonra gelir) posizyonumu olacak. Motorla beraber aksesuarlarıda gelecek mi ? Orta sehpası, çantası, koruma demirleri vb. Yoksa sym wolf gibi cıbıl cıbıl mı gezecek inazumalarda.

Üstüne üstlük yeni bi modelmiş, piyasaya yeni sürülecekmiş, yani senelerce xxx.. ülkelerde kullanılmış ve kendini kanıtlamış bi model değil. Biliyorlar Tr de bu segmentte büyük açık var. Motur tutacak. Japonya motoru göndererek bize, Türkolar denesin, nasıl olsa millet sindirilmiş, bi sıkıntı çıkarsada seslerini duyururlar, biliriz ama nasıl olsa motoru başımızda paralayacak değiller, bu seviyede bi öz güvenleri zaten yok. Belki bunu japonlar biliyor. Neden ilk önce Avrupara, Amerika' da motoru piyasaya sürmüyorlar. Neden ? Çünki Amerika' ya, Avrupa' ya gönderilen motorlarda kronik bi skıntı çıktın, misalen cbf 150 gibi yağ yakma var diyelim. Vallaha inazumaları japonların kafasında paralarlar. Biz ise hiç bişey yapmayarak, motoru yaptırımsız tepki ve şikayetlerimizle kullanmış, bi nevi denemiş oluruz.

Neyi var, nesi yok, nesi - nesi + bilmiyoruz, kronik bi sıkıntısı var mı bilmiyoruz, teknik veriler, fiziki görüntü güzel, aldanmayalım arkadaşlar, sadece duygularımızla işe yaklaşmayalım. Karşı cinsle başlamak istediğimiz bi ilişkiyi değerlendirirken, ciddi adım atma aşamasında sadece duygularla hareket etme, olayın mantık yönünü hiç değerlendirmemek gibi durumlarda evlilikler ve ilişkiler nasıl devam ediyor. Aynı şeyi siz bu inazumayı sadece duygularınızla motor geldiğinde koşa koşa almaya gittikten sonra alacaksınız. Motor işi duygu işidir, bu seviyede mantık çerçevesinde düşünürsek mutlu olamayız diye düşünenler olabilir ama, mantığıda benim bu dorum başlığından anladığım seviyede uzak tutarsak bu sevdada, yine mutlu olmak hayal olacaktır.

Şahsi görüşüm şu: Ben sıfır motora 10 bin tl vereceksem, suzuki mi mesela. Ok. Dl -650 de Suzuki. DL-650 gibi sağlamlığı ile problemsizliği ile, aksesuar bolluğu ve çeşitliliği ile, yedek parça bolluk imkanının kolaylığı ve bolluğu ile kendini kanıtlamış olmalıdır.

Daha öncede yazım, daha Tr de dahi olmayan, ne zaman gelineceği bilinmeyen bi motor için kapora verilmez. Tr de 250 cc segmentinde çok açık var ama, bu seviyede de yaklaşmamak lazım olaya.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

Kardeşim yaw, sende cbf 150 mi alıcan, tekrar ybr mi alıcan, inazumayımı bekliyicen, napıcan yaw :) Çok kararsız görüyorum seni, bence cbf almak isteseydin şimdiye kadar alırdın gibime geliyor :) Diğer seçenekler hep kafanı karıştırıyor gibi sanki :)

Korayın ne yapmak istediğini hiç bir forum sitesi ve üyeleri bilemez kestiremez ethem abi..bu kadar ruh hali değişken deyim yerindeyse daldan dala atlayan başka kankam yok :P bi ara apache diyordu..Anlamadığım ve saçma gelen şey ybr den inip niye cbf yada apache ye binilir yada onlardan inip ybr ye..Bu motoru satıyorsan benim gibi daha büyüğünü alacaksın :mrgreen:

ethemm76
21 Ekim 2012, 11:47
Korayın ne yapmak istediğini hiç bir forum sitesi ve üyeleri bilemez kestiremez ethem abi..bu kadar ruh hali değişken deyim yerindeyse daldan dala atlayan başka kankam yok :P bi ara apache diyordu..Anlamadığım ve saçma gelen şey ybr den inip niye cbf yada apache ye binilir yada onlardan inip ybr ye..Bu motoru satıyorsan benim gibi daha büyüğünü alacaksın :mrgreen:

Bence hepsinden inilip hepsine binilir, bu kişiden kişiye değişir, beklentiler önemli. Sorun olmaz fakat, motor alıcam, kesin alıcam ama inazumayı bekliyorum olayına katılmıyorum. Motora binmeye gönül vermiş adam, motosiklet sahibi olabilmek için Tr ye ne zaman geleceği muamma olan bi motoru beklememeli. Ben pek doğru bulmuyorum, gelir, piyasaya girer kendini kanıtlar, o zaman ben de alırım, sorun değil.

motoseyyah
21 Ekim 2012, 12:50
Suzuki Türkiye motosikletseverleri böyle beklettikçe ve vermiş olduğu tarihler neredeyse 1 sene aksadıkça hem prestij kaybetmeye devam edecekler hemde İnazuma almayı hedefleyenleri başka motosiklet almaya yönlendirmiş olacaklar.Hatta Inazuma'dan umudu kesen birçok kişi başka motosikletlere çoktan yöneldi bile. Bir marka için güven kaybının ne kadar önemli olduğunu Suzuki yetkilileri muhakkak ki benden iyi biliyorlardır.
Bu arada daha Türkiye'ye gelmemiş bir motosiklet için binlerce üyesi olan bu sitede ve başka sitelerde bu kadar sayfa yazı yazılmış .Suzuki yetkilileri satır satır her sayfayı okuyorlar ; okuyorlar da güven ve kan kaybettiklerinin farkına varamıyorlar mı anlayamıyorum.

F54
21 Ekim 2012, 13:02
serdar abi suzuki bu motoru 10 yıl sonra getirse bile inanki şu gün ne kadar satacaksa o gün de aynı satar
çünkü türkiyede halk çok unutkan kendisine yapılan yanlışları haksızlıkları çok çabuk unutuyor
bak mesala tvs apache ha geldi ha gelecek yok gemi kalkmadı yan yattı çamura battı çok uzun zaman beklettiler müşteriye ama gene de alan çok oldu

---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 11:57 ----------

Korayın ne yapmak istediğini hiç bir forum sitesi ve üyeleri bilemez kestiremez ethem abi..bu kadar ruh hali değişken deyim yerindeyse daldan dala atlayan başka kankam yok :P bi ara apache diyordu..Anlamadığım ve saçma gelen şey ybr den inip niye cbf yada apache ye binilir yada onlardan inip ybr ye..Bu motoru satıyorsan benim gibi daha büyüğünü alacaksın :mrgreen: metehan ın koray a taktığı lakap çok yerinde bi lakap tı:thumleft:
handikap koray:queen:
metehan abi harbiden geniş vizyonlu ileriyi gören bi adam onu alkışlıyorum hatta şak şak'lıyorum:santa:

sedat_57
21 Ekim 2012, 13:10
serdar abi suzuki bu motoru 10 yıl sonra getirse bile inanki şu gün ne kadar satacaksa o gün de aynı satar
çünkü türkiyede halk çok unutkan kendisine yapılan yanlışları haksızlıkları çok çabuk unutuyor
bak mesala tvs apache ha geldi ha gelecek yok gemi kalkmadı yan yattı çamura battı çok uzun zaman beklettiler müşteriye ama gene de alan çok oldu

---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 11:57 ----------

metehan ın koray a taktığı lakap çok yerinde bi lakap tı:thumleft:
handikap koray:queen:
metehan abi harbiden geniş vizyonlu ileriyi gören bi adam onu alkışlıyorum hatta şak şak'lıyorum:santa:
Bakma sen metehan panda dır can dır ama ileriyi gören adam kimin neyle yapip neyle yapamayacğini bilen gören adam ..

chemical
21 Ekim 2012, 13:36
Ya beklemeye gerek yok arkadaşlar alın bir cbr250 10 liraya inazuma gelince 9.500e satarsınız zaten:queen: sonr gider duruma göre inazuma alırsınız. Bakarsın inazuma gelince honda zam yapar bu işten karlı bile çıkarsın. Bu devirde sıfır ürün alıp kar eden sadece honda sahipleridir heralde :mrgreen:

K o r @ y
21 Ekim 2012, 13:52
ne diyonuz ulem çakma motorcular :P
sym ye binmek istemiyorum, cbr 250 bana hitap etmyor.. ee 250 ye bineceksek ınazuma orta karar duruyor( fotolarda)
ethem abi cbf in üretimi kesildi ne yapacağı belirsiz.. o beni biraz frenliyor.. tvs ybr kronolojisine hiç girmek istemiyorum ..
cbf ybr tvs üçüde aynı motorlar, al birini vur ötekine.. kabuğumu uzun bir aradan sonra kırmak ve eski zzamanlara dönmek benim için daha mantıklı..
düğüne 25 gün kaldı.. düğünden sonra kesin kararımı vereceeğim.. bu süre zarfına beni artçı yapabilirsiniz.. :cherry:

ethemm76
21 Ekim 2012, 14:24
Ya beklemeye gerek yok arkadaşlar alın bir cbr250 10 liraya inazuma gelince 9.500e satarsınız zaten:queen: sonr gider duruma göre inazuma alırsınız. Bakarsın inazuma gelince honda zam yapar bu işten karlı bile çıkarsın. Bu devirde sıfır ürün alıp kar eden sadece honda sahipleridir heralde :mrgreen:

Cbr 250 nin yolcu için çok konforsuz olduğunu duymuştum, hatta yolcunun binince tutunabileceği bi yer bile yokmuş deniliyordu yazıda. Benim hanım eminim ki cbf 150 den sonra cbf 250 de yolculuk yapmayı istemez. Koray da aynı konumda olacağından yolculu kullanımın sıkıntısız veya minimum sıkıntılı olduğu modellere yönelmek zorunda diye düşünüyorum. Sym wolf te de yolcu konforunda sıkıntı varmış diye okumuştum, yolcu için sert ve küçük bi sele, ayrıca arka kısımda hissedilen titreşimden bahsediliyordu. Yani cbr 250 de Sym Wolf 250 de Cbf 150 den sonra bana gelmez. Bence o motorlar yolcusuz gezen bekar adam işi. Nihat çım, sana cbr 250 gerçekten olur.

chemical
21 Ekim 2012, 14:34
Abi siz sym gts 250evo alın:) başkası olmaz artçı başka 250ccde rahat edemez. Ben büyük ihtimal cbr250 alırım en azından satarken fazla zarar etmem.İnazumanın ne olacağı belli değil satarkende fazla zarar etmek istemem açıkçası. Hele bir koray alsında ona göre bende bir seçim yapıcam topu koraya attım bekliyorum:queen:

ethemm76
21 Ekim 2012, 14:49
Abi siz sym gts 250evo alın:) başkası olmaz artçı başka 250ccde rahat edemez. Ben büyük ihtimal cbr250 alırım en azından satarken fazla zarar etmem.İnazumanın ne olacağı belli değil satarkende fazla zarar etmek istemem açıkçası. Hele bir koray alsında ona göre bende bir seçim yapıcam topu koraya attım bekliyorum:queen:

Benim bundan sonraki motorum % 90 sym gts evo zaten :) Ama bi kaç sene daha bineyim diyorum, cbf in ekonomisinden ilerde vazgeçmiş olma düşüncesi düşündürmüyor değil :)

Koray acaba ne alacak, inan kendisinden çok ben merak ediyorum diyebilirim :) Anketli konu başlığımı açsak ne yapsak foruma :)

chemical
21 Ekim 2012, 15:05
Anket lazım :D oda yakında evli mutlu çocuklu olunca fazla gezemez 1gün hafta tatili var zaten iş içinde servis kullanıyor alır bi 600cc lik motor benden duymuş olma ethem abi :queen:

ethemm76
21 Ekim 2012, 15:07
Anket lazım :D oda yakında evli mutlu çocuklu olunca fazla gezemez 1gün hafta tatili var zaten iş içinde servis kullanıyor alır bi 600cc lik motor benden duymuş olma ethem abi :queen:

Koray' dan inan, seninde dediği gibi hiç düşünmediği, görünen planında olmayan, şimdi hiç söz konusu etmediği bi model bekliyorum açıkçası :)

atillapasa
21 Ekim 2012, 16:02
merhaba arkadaşlar. suzuki yetkililerininde bu gecikmeden dolayı madur olduğu aşikar. kim motor getirip satıp para kazanmak istemez. bu adamların işi motor satmak. gelmeyince naapsınlar. onlar eminim bizden çok istiyorlardır.

bazı arkadaşlar motoru türkiyede deneyecekler. kronik sorun varmı bakacaklar düşüncelerine katılmıyorum. suzuki kalitede ülke ayırmaz bance. arge diye bişey var. teknoloji diye bişey var. adamlar malı daha üretmeden nekadar ömrü olacak hesaplıyolar. üzerindeki boyayı bile kimbilir nekadar testten geçirip onaylıyolar. bukadar para harca yatırım yap ya tutarsa olacakmı o diye para harcanmaz. bu adamlar ilk defa motor yapmıyolar. sym nin wolf modeli gibi. sorun olsada ufak tefek şeylerdir. baş arıtmaz.

yedek parça sıkıntısı için bişey diyemem. ne kadar satılırsa ona göre parça siparişi verilir. yedek parçayı getirip rafta bekletmeninde bi maliyeti var. bazıları neden yedek parça pahalı diyorya. onlara diyorum. parçanın rafta beklemesi paradır. hemde baya maliyetlidir. çok satarsa parça sıkıntısı olmaz. en azından istanbul için olmaz. çünkü sadece istanbulda türkiye genelinin üçte biri kadar satış yapılıyor.

250 cc sınıfında olan açıktan dolayı her marka diğer markaların hitap etmediği kendi şahsına münasır makina yapıyolar.cbr tek silindir R olarak tek. sym wolf naked tek silindir olarak tek. ninja ve hs rakip kendi sınıfında.kaliteleri farklı. suzuki R sınıfı dolu olduğundan daha iri iki kişilik gezi motoru yapmış. diğer markaların hiç biri bu ihtiyacı tam olarak karşılamıyor. uzun yolda hiçbiri inazumanın vereceği konforu vermez.yamaha ne yapacak derseniz bence yamahada inazuma tarzı veya tur motoru tarzında iki silindir bi makina yapacak.

sonuç olarak sınıfında muadili olmayan. kalitesini ispatlamış. inazuma 10.000 tl nin altında olursa çok ama çok satar. nezaman gelirse gelsin. çünki bu sınıfta rakibi yok.

manners
22 Ekim 2012, 01:28
bu motorun tipini tek benmi begendim ya :)

K o r @ y
22 Ekim 2012, 01:47
Koray' dan inan, seninde dediği gibi hiç düşünmediği, görünen planında olmayan, şimdi hiç söz konusu etmediği bi model bekliyorum açıkçası :)

yok ethem abi, ınazumayı bekliyorum.. :)
çift silindir oluşu beni cezbediyor.. tork ve uzun ömürlülük diyorum kısacası..

Tsubasa
22 Ekim 2012, 01:59
cbf 150 2013 te bitecek deniyor
cbf 200 gelicekmiş diye bir şehir efsanesi var
cb 125 e yle aynı kategoriye giriyor çünkü aynı alanda 2 alternatif koymak istemiyormuş honda
fiyat aralıklarıda cok fazla bu iki motosikletin
sym nin wolfu ise 7 bin tlye düşüp satamayanlar varmış tertemizini
wolf ten cok büyük beklenti içerisindeydim yalan oldu

Inazuma
22 Ekim 2012, 10:09
Geçtiğimiz hafta sonu Alsancak Oto'ya gittim. Inazuma'nın broşürleri gelmiş onlardan edindim ve biraz sohbet ettik satış temsilcisiyle motor hakkında.İlk testleri yapılmış fakat japonyada ikinci testleri yapılmakta olduğunu söyledi.Kasım sonu geleceğini belirtti fakat gazetede Otomobil haberlerini okurken dikkatimi çekti Auto Show 2012 de Suzuki standında yer alacak otomobil ve motosiklet listesinde Inazuma da yazıyor bu güzel birşey. Benim gibi motoru görmeden almam diyen arkadaşlar varsa iyi bir şans motoru görmek için ;)

htmetin
22 Ekim 2012, 14:00
çift egzos olayı yaktı içimi hasta oldum valla. 1980'lere dödüm. nostaljiye bağladım bir melankolik oldum. 9845 TLcik

Lucas
22 Ekim 2012, 14:41
Beklenen İnazumalar geldi arkadaslar, bugun bayiilere teslimati baslayacak gumrukten. Eheh şaka tabiki, ama Suzuki de sizlere şaka yapiyor bence. Bilmem kac sayfa oldu konu. Her seferinde de caktirmadan girip bakiyorum ama hep tarihler degisiyor baskada bir icraat yok.
Belki bir pazarlama politikasinin kurbanlarisiniz. Sonuc ne olursa olsun, Marka olmak sorumluluk ister, bence Suzuki kesin teslimat tarihini bayilerine bildirmistir ama bizimkiler millet baska modellere kaymasin diye boyle bir yonteme basvurmus olabilirler. Neyse bilmeden cok atip tutmamak lazim diyorum kendi adima. İnsallah tez zamanda gelir.

psyche
22 Ekim 2012, 15:13
Top speed hastası bir adam değilim fakat hacmine oranla bence biraz yavaş kalıyor rakiplerine göre bu videosunda 154 kmh ulaşabiliyor ama gerçekten bu hıza çıkana kadar ıkınıyor zorlanıyor redline'a giriyor gt 250 r yada ninja cbr 250 r bu hızların çok üstünde seyredebiliyor hatta bu hızlarda son deminde değil stabil seyrediyor bence daha güçlü olabilirdi apache 150 kadar gidiyor videoda. Buyrun;

http://www.youtube.com/watch?v=uNISYzl82b8

erro
22 Ekim 2012, 16:05
Cbr 250 nin yolcu için çok konforsuz olduğunu duymuştum, hatta yolcunun binince tutunabileceği bi yer bile yokmuş deniliyordu yazıda. Benim hanım eminim ki cbf 150 den sonra cbf 250 de yolculuk yapmayı istemez. Koray da aynı konumda olacağından yolculu kullanımın sıkıntısız veya minimum sıkıntılı olduğu modellere yönelmek zorunda diye düşünüyorum. Sym wolf te de yolcu konforunda sıkıntı varmış diye okumuştum, yolcu için sert ve küçük bi sele, ayrıca arka kısımda hissedilen titreşimden bahsediliyordu. Yani cbr 250 de Sym Wolf 250 de Cbf 150 den sonra bana gelmez. Bence o motorlar yolcusuz gezen bekar adam işi. Nihat çım, sana cbr 250 gerçekten olur.

arkadaşım cbr 250 r denilen motor her yerde var...fotolardan da bakabilirsin artçı için tutacak yer var mı yok mu? artçı için konforludur değildir orasını bilemem...ama gözle görünür fiziksel özellikler için bile varmış yokmuş demeyin lütfen...

ukiran35
22 Ekim 2012, 16:21
Hiç görmeden para bağlamak ne kadar mantıklı, olmayan bi motor ucuz olsa ne olur pahalı olsa ne olur?
Sadece hayalleri süsleyen resimlerle satış yapmak oldukça başarı! Takdir etmek lazım satanları..
Bu arada, bu forumda reklam kokan çok mesaj yazanlarda var bu satışları körükleyen. Daha ne diyeyim arkadaşlar.

ethemm76
22 Ekim 2012, 16:37
arkadaşım cbr 250 r denilen motor her yerde var...fotolardan da bakabilirsin artçı için tutacak yer var mı yok mu? artçı için konforludur değildir orasını bilemem...ama gözle görünür fiziksel özellikler için bile varmış yokmuş demeyin lütfen...

Yolcu için tutunacak yer olmadığı konusunu bi cbr 250 kullanıcısının yazısından hatırlıyorum. Yalan söylediyse bilemem. Ben yolcu konforunu cbf 150 ile karşılaştırdım sadece, yolcu konforu açısından cbf 150 den daha konforsuz olduğu kesin. Ben cbr 250 ile karşılaştırdım ve cbr ile ilgili bi yazıyı aynen aktardım. Cbr ın arkasına binen biri tutunacak yer bulamadıysa ve rahatsız olduysa, bunuda paylaştıysa benim de, seninde yapabileceğimiz bişey yok ne yazık ki. Ha, tutunacak yer vardır yoktur bilemem, ama Hasan bulamamış.

Cbr 250 alanda, kullanımın büyük çoğunluğunu eşi ile vb gezmek için arkasında yolcu taşıma amaçlı almıyor zaten, dolayısıyla üzerine çokta alınmanı gerektirecek bi durum yok gibi. Yolcu taşımakta senin için önemli olsaydı zaten cbr almazdın.

Aynı fiziki yapıda ve güçte ve kabiliyette 2 kişi ile cbf te 200 km artçı olsun, sonrada cbr da 200 km artçı olsun. Ondan sonra yorumlarını alalım. Bunun cevabını herkez bilir, denemeye gerek yok. Yani tutunacak yer varmış yokmuş yanlış gözlemmiş, denenmeden yorumlanmış falan, yani ok, diyelim. Tutunacak yeri olsa ne olacak ? Artçı için uygun bi motor olmadığı ortada olan bi model. Şimdi bana Hayır hayır ...... diyeceksin biliyorum. Cbr almışsın, 1. öncelikli amacın yolculu gezmek değil, ok sorun yok. Birinci önceliği veya yolculu gezmek üst sıralarda yer alıyorsa bi motosikletten beklenilen olarak Cbr 250 uygun değil, bunu demek istiyorum. Tutacak konuna takılmayalım. Tutacak yer olsa dahi yolcu için kral olmayacak, bu bariz ortada.

chemical
22 Ekim 2012, 16:47
Tabiki konfor konusunda artçi için cbr250 ve cbf150 karşılaştırması mantıksız. Çünkü biri ss biri commuter. CBR250 uzun değil ama kısa gezilerde artçida olsa tercih ederim 150-200km ye kadar. Şöyle bir durum var ss sınıfı bütün motorlar zaten hız odaklı üretilmiştir zaten sürücüsü çok rahat değilki artçı rahat olsun:cat: ha inazumayla kıyasla rahatlık konusunda naked motor artçı daha rahat eder cbra göre ( gerçi yine görmeden yorum yapıyorum ama mantıken öyle diyeyim) bu inazuma konusuda canımı sıktı artık gelicekse gelsin milleti oyalayıp duruyolar duyanda mükemmel bir motor gelicek zanneder. cc yükselterek sınıf atlamamak istesem hiç düşünmeden gider nc700 alırım kafam rahat eder:cat:

ZIPPIRMAN
22 Ekim 2012, 17:47
Artık konuya bile bakmıyorum haberiniz ola
gelirse eğer havaya ateş edersiniz.

Ercument
22 Ekim 2012, 17:55
Suzuki standında yer alacak otomobil ve motosiklet listesi

• Splash
• Swift 4X2
• Swift Sport
• Swift 4X4
• SX4
• SX4 4X4
• Jimny
• Grand Vitara
• Hayabusa
• Inazuma
Bu haber doğru çıkarsa geleceği kesinleşir. Geliş tarihini suzuki bile tahmin edemiyorsa iyi bir falcı bulmak lazım.

K o r @ y
22 Ekim 2012, 21:58
Tabiki konfor konusunda artçi için cbr250 ve cbf150 karşılaştırması mantıksız. Çünkü biri ss biri commuter. CBR250 uzun değil ama kısa gezilerde artçida olsa tercih ederim 150-200km ye kadar. Şöyle bir durum var ss sınıfı bütün motorlar zaten hız odaklı üretilmiştir zaten sürücüsü çok rahat değilki artçı rahat olsun:cat: ha inazumayla kıyasla rahatlık konusunda naked motor artçı daha rahat eder cbra göre ( gerçi yine görmeden yorum yapıyorum ama mantıken öyle diyeyim) bu inazuma konusuda canımı sıktı artık gelicekse gelsin milleti oyalayıp duruyolar duyanda mükemmel bir motor gelicek zanneder. cc yükselterek sınıf atlamamak istesem hiç düşünmeden gider nc700 alırım kafam rahat eder:cat:

ulem mangal sitil; ınazuma gelince birertane çekeriz altımıza.. ecelemiz yok :cherry:

Suzuki standında yer alacak otomobil ve motosiklet listesi

• Splash
• Swift 4X2
• Swift Sport
• Swift 4X4
• SX4
• SX4 4X4
• Jimny
• Grand Vitara
• Hayabusa
• Inazuma
Bu haber doğru çıkarsa geleceği kesinleşir. Geliş tarihini suzuki bile tahmin edemiyorsa iyi bir falcı bulmak lazım.

geleceği kesin olmasa web sitesinde yayımlamazlardı.. yeter ki gelsin 1-2 ay süre beklemek sorun değil..

KeaSH-07
22 Ekim 2012, 21:59
gelsede kurtulsak.bu motoru almam ama yinede hoşuma gidior inazuma sayfasında yazılanlar :D

burdurlu1985
23 Ekim 2012, 21:59
Masallah nerdeyse 1000 sayfa olacak daha getimediler
turkiyede olupta bu kadar sayfa konusulmayan bircok motor var yaw sasiyorum.. Bi gelse de kurtulsak teknik bilgilerini surus zevkini okusak gayet ii olacak

c3nk
23 Ekim 2012, 22:04
vay arkadaş gelmeyen motor hakkında 50 sayfa konu şaka gibi :D

K o r @ y
23 Ekim 2012, 22:46
İş yerinden bi arkadaş siparişi vermiş.. Beklemde.. gelmeyecek olsa adamlar sipariş almaz heralde

K o r @ y
24 Ekim 2012, 20:41
BQy0qkgoWoA&feature

tork 6. viteste fena durmuyor

eren özer
24 Ekim 2012, 20:52
BQy0qkgoWoA&feature

Adam 39 dan 151 e kadar çıkardı harbidende iyimiş
Kawasaki ZX10R ın bi videosunu izlemiştim orada adam 6 viteste yanılmıyorsam 110 kadar iniyordu Ki İlk viterse bu hıza çıkıyor ondan sonrada 299+ ya uçuyordu

K o r @ y
24 Ekim 2012, 21:14
şimdi mototaş ile görüştüm sadece ellerinde kırmızı kalmış, kim aldı ulem siyahları çıksın ortaya :P
benden haber bekliyorlar kırmızı için..

sedat_57
24 Ekim 2012, 21:17
BQy0qkgoWoA&feature

7.5 devirde 100 gidiyor hacı burda bi yanlışlık var ybr 250 de 6500 devirde 100 yapiyor hemide tek silindir..bunun daha torklu olması lazım gelmezmi..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------

şimdi mototaş ile görüştüm sadece ellerinde kırmızı kalmış, kim aldı ulem siyahları çıksın ortaya :P
benden haber bekliyorlar kırmızı için.. agustos ayındamıydı eylüldemiydi aradığımda banada sadece kırmızı kaldığını söylemişlerdi.. onların kırmızıları bitmez :)

K o r @ y
24 Ekim 2012, 21:23
7.5 devirde 100 gidiyor hacı burda bi yanlışlık var ybr 250 de 6500 devirde 100 yapiyor hemide tek silindir..bunun daha torklu olması lazım gelmezmi..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------

agustos ayındamıydı eylüldemiydi aradığımda banada sadece kırmızı kaldığını söylemişlerdi.. onların kırmızıları bitmez :)

kanka digital olduğu için farkındaysan 5 er -10 ar artıyor km.. ondan olabilir..
yahu kırmızı hoşuma gitmedi.. ama fena da durmuyor.. bayramdan sonra kapora vereceğim ama siyah isterem:mrgreen:

ethemm76
24 Ekim 2012, 22:26

Yaw cbf 150 ile 6000 devirde 80 km-h, 7000 devirde 95 km/h seviyelerinde sürat yapıyor. Boş yere beklemeyin, vermeyin şu motora o parayı, aksesuar yok, parça yok. Motor gelecek fakat aksesuar ve parça gelmeyecek, hepbirlikte maduriyetleri okuyucaz buradan aynı başlık altında. Çocukça bi heves ve beklenti gibi geliyor bana.

10 bin tl ye ne cbf 500 ler var tertemiz aksesuarlı. Cbf 500 ilede 90-100 km-h geçilmediği taktirde fazla yakıt tüketmediğini duydum. Valla ben bilem sym evo 250 maxi seçeneğimin yerine cbf 150 den sonra bi cbf 500 düşünebilirim. Koray nasıl cbf 500 ün yakıtı sakin kullanımda ? Sen kullandın bilirsin. 90-100 km-h sakin kullanımda 4-4,5 lt. seviyelerinde diye duymuştum, doğru mu ?

Seko
24 Ekim 2012, 23:09
Motor 11 bin devirde 145 km/h hıza ulaştı, demek ki son sürati bu kadar. Yarış meraklısı arkadaşlara duyurulur. Bence 5 ile 6. vites arası biraz daha uzun tutulabilirdi. Motorun sesini çok beğendim, pürüzsüz ve sessiz çalışıyor. İşin garibi test düzeneğinde yaptığı hızı gerçekte de yapıyor yani test düzeneğinde rüzgar etkisi de simüle edilmiş.

http://www.youtube.com/watch?v=uNISYzl82b8

CBF 500, performansı dışında Inazuma ile kıyaslanacak bir motor değil bence. Bir kere nesli tükenmiş, üretimi devam etmeyen bir model. Ayrıca eski teknoloji ve ederinin çok üzerinde fiyatlara satılıyor. Bu motorun sıfırları bile 5 sene önce 13000 TL falandı, şimdi 6 senelik motorlara 12000 TL istiyorlar. Sonuç olarak tercih meselesi tabi ama benim önüme ikisini bedava koysalar Inazuma'yı alırım. Ayrıca CBF500 benim hatırladığım kadarıyla ER5 ile birlikte en çok yakan motorlardan biri. GS500 bunlardan daha az yakıyordu. Inazuma büyük ihtimalle 4 litrenin altında kalacaktır.

K o r @ y
24 Ekim 2012, 23:25
Yaw cbf 150 ile 6000 devirde 80 km-h, 7000 devirde 95 km/h seviyelerinde sürat yapıyor. Boş yere beklemeyin, vermeyin şu motora o parayı, aksesuar yok, parça yok. Motor gelecek fakat aksesuar ve parça gelmeyecek, hepbirlikte maduriyetleri okuyucaz buradan aynı başlık altında. Çocukça bi heves ve beklenti gibi geliyor bana.

10 bin tl ye ne cbf 500 ler var tertemiz aksesuarlı. Cbf 500 ilede 90-100 km-h geçilmediği taktirde fazla yakıt tüketmediğini duydum. Valla ben bilem sym evo 250 maxi seçeneğimin yerine cbf 150 den sonra bi cbf 500 düşünebilirim. Koray nasıl cbf 500 ün yakıtı sakin kullanımda ? Sen kullandın bilirsin. 90-100 km-h sakin kullanımda 4-4,5 lt. seviyelerinde diye duymuştum, doğru mu ?

cbf 500 değil tüm motorlar sakin kullanımda özelliklede cc olarak büyük olan motorlar düşük devirlerde az yakar ethem abi..
cbf 500 stabil 80-90 km hızla gidilecek bi motor değil.. insanı dürten bi torku var .. 130-140 tan aşağı düşmediğim dönemlerde (uzun yolda) benzini içerdi..
sanıyorum karbüratör olayından.. temiz bulmak zor abi.. bizim snayide adamın biri ün yapmış , taaa istanbuldan bursadan oto galericileri araba getiriyormuş.. sebebi ise km düşürmesi..
200,000 km de arabalar 10 dk 60,000 de.. gerisini sen düşün abi.. türk insanına güvenmiyorum.. (alım-satım işlerinde).. istisnalar hariç.. sahibinden de yayımlanan ilanla bak.. hatta forumdan bi arkadaş
ilanların özellikleri ile ilgili maddeler yazmıştı.. örn : hatasız, bakımları düzenli yapılmış gibi.. be arkadaş hepsi mükemmel sorunsuz..
bu motora yönelişim tamamen suzukinin bu işte çok iyi olması, türkiyede 250 cc segmentinin olmayışı ve şuan tek olması gibi.. bu markanın kalitesine çok güveniyorum ve
uzun yıllar hizmet edeceğinden hiç şüphem yok.. 15 yıllık motor tecrübeme güveniyor suzukinin kimseyi üzmediğini biliyorum

eren özer
24 Ekim 2012, 23:47
Yaw cbf 150 ile 6000 devirde 80 km-h, 7000 devirde 95 km/h seviyelerinde sürat yapıyor. Boş yere beklemeyin, vermeyin şu motora o parayı, aksesuar yok, parça yok. Motor gelecek fakat aksesuar ve parça gelmeyecek, hepbirlikte maduriyetleri okuyucaz buradan aynı başlık altında. Çocukça bi heves ve beklenti gibi geliyor bana. ?
Yapma Hocam gözünü sevim Millet bu motora 10 bin vermesinde CBF150 YE 5 bin mi versin _?
Cbf dediğin 9bin devir çeviriyor 8 binde kesiciye giriyor INAZUMA ise 13 bin devir çeviriyor Kesici muhtemelen 12 bin civarı giriyor arada 4 bin devir oynuyor Buda bi okadar hız ve ivme demek Bu Alın size bbir yeni video atım bakın 3vitesde 8 bin devirde 85 be gidiyor Kaldıki daha 3 vites var
http://www.youtube.com/watch?v=77sYSZSgcOE
Kıyaslamayı cbf 250 ile yapsaydın hadi neyse derimde 150 Düşünülmez bile

K o r @ y
24 Ekim 2012, 23:48
yukarıdaki dyno testinde motor daha 52 km ..
rodaj falan bırakmadılar motorda.. yada bizmi abartıyoruz.. yada adamlar rodaj mı yapıyor.. :silent:

bilmek
26 Ekim 2012, 20:21
BQy0qkgoWoA&feature

Ben mi yanlış biliyorum ? İnazuma GW250 değilmi ? Video daki GSR250 !