Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
c3nk
04 Ağustos 2012, 09:26
neyse konu kapandığına göre inazumaya geri dönebiliriz reyizler :) nedir son haberler? en son 10 tane geldi satıldı hemen diyolardı yok mu hiç mt den satın alan :)
Ramazan Can
04 Ağustos 2012, 09:32
gereksiz yere forum kirlenmesin.. sedat da adem de iyi insanlardır.. sanırım 2 si arasında bir yanlış anlaşılma oldu....
K o r @ y
04 Ağustos 2012, 20:40
neyse konu kapandığına göre inazumaya geri dönebiliriz reyizler :) nedir son haberler? en son 10 tane geldi satıldı hemen diyolardı yok mu hiç mt den satın alan :)
Mt den satın alan olsa hemen paylaşırdı heralde.. Demekki bizim köyden çıkmadı :cherry:
ateshpoyfan
05 Ağustos 2012, 14:43
MCN dergisinden ilk sürüş ile izlenim:
http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/First-rides-tests/2012/July/jul1912-suzuki-inazuma-250-first-ride/
Özetle: sürüş kolaylığı, yol tutuş, malzeme ve üretim kalitesi beğenilmiş. Beygir gücünün az olduğu söylenmekte fakat bunun suzuki tarafından torku ve
devir esnekliğini sağlamak için özellikle yapıldığı söylenmekte.
Konca
07 Ağustos 2012, 00:27
Bence bu motor alınmalı ama gri rengi daha kalıplı durabileceğini düşünüyorum siyah ve kırmızı pek hoş bulmadım :(
7g24s
07 Ağustos 2012, 15:13
Suzuki Türkiye'ye aşağıdaki mesajı gönderdim:
"Merhaba. Motosiklet.net sitesi üyesiyim. Inazuma'nın gelmesini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim. Forum sitemizde http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/96529-suzuki-inazuma-250-cc-31.html adresinde bir başlık açıldı ve 31 sayfa yorum mevcut. Birçok arkadaş heyecanla bekliyor. Ancak motosiklet konusunda bir takım spekülasyonlar da mevcut. "1985 model motor teknolojisini kullanılıyormuş" şeklinde bir yorum yapıldı ve kafalar biraz karıştı. Konu hakkında teknik bilgilendirme yapmanız mümkün müdür? Bu arada İzmir Fuarında ilk defa bir motosiklet standı olacağı söylendi. Inazuma'yı bu standada görmek isteriz. İyi günler, iyi çalışmalar..."
Onlar da bana aşağıdaki mesajla cevap yolladılar:
"
Suzuki markasının küresel ve yerel internet siteleri haricindeki kaynaklardan gelen bilgilere itibar etmemenizi rica ederiz.
İlgili sitede “ateshpoyfan” rumuzlu kullanıcının ilettikleri gerçekle ilgisiz olduğu gibi amacını da aşan yöndedir. Site yetkililerine de ulaşmaya çalışıyoruz.
Suzuki Inazuma250 yeni nesil 250cc’ lik paralel çift silindirli ve elektronik yakıt enjeksiyon sistemine sahip bir makinedir. Oldukça başarılı, canlı, devirli olan bu makineyi biz de yakından takip etmekteyiz. Bu sene Eylül ayı gibi Avrupa ülkeleri ile eş zamanlı tanıtım ve satışı planlanan bu modelimizden ilk partide 30 adede yakın gelecektir. Yetkili satıcılarımız siparişlerini oluşturmaktadırlar. Devamında oldukça ciddi adetler planlandığından bizim için ve ülkemiz piyasası için önemli bir modeldir.
Türkiye’ deki 250cc sınıfında gerek tasarımı gerekse teknik özellikleri açısından direkt rakibi şimdilik olmayan bir model olduğundan büyük ilgi çektiğini biz de görmekteyiz.
Suzuki’ nin 1985 değil fakat 1990’lı yıllardan 2000’li yıllara kadar Japon iç piyasası için ürettiği Inazuma isimli çok başarılı bir modeli vardı. O makine ise 250cc olmakla birlikte sıralı düz-4 silindirli 18000 devir çeviren teknoloji harikası bir motosikletti. Fakat 4 silindir 250’ler pahalı makineler olduğundan ve sadece Japon iç piyasasında satıldığından hiçbir Japon markası için iç pazarda hemen hemen artık hiç üretimi kalmamıştır. Fakat Inazuma başarılı bir şöhrete sahip olduğundan bu isim yeni model için hiç tereddütsüz gündeme alınmıştır.
İzmir Fuarı ve diğer fuarlar için çalışmalarımız devam etmektedir. Biz de Inazuma için çok heyecanlıyız.
İlginize teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Suzuki Otomobil Paz. ve Tic. A.Ş.
Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü
+90 262 648 00 00
www.suzuki.com.tr
"
c3nk
07 Ağustos 2012, 21:21
ilk defa bir firma yetkilisinden bu denli bilgi dolu ve cana yakın bir cevap gördüm, bravo suzuki, umarım bu yüksek talebi kötüye kullanıp büyük zamlara girişmessin :)
K o r @ y
07 Ağustos 2012, 21:54
Benimde attığım mail in cevabı geldi arkadaşlar... Ne zaman gelecek kaç adet gelecek gibisinden bişeyler karalamıştım.. Buyrun ,
Merhaba,
Inazuma Eylül ayında satışa sunulacak. Ancak bu yıl sınırlı sayıda satış yapılabiliyor.
şimdiden bayilerle iletişime geçmenizde fayda var.
Saygılarımla,
Eren Yüksel
Motosiklet Pazarlama ve Satış Koordinatörü
Suzuki Türkiye
From: koray_kucukkocaoglu@hotmail.com [mailto:koray_kucukkocaoglu@hotmail.com]
Sent: Saturday, August 04, 2012 7:50 PM
To: EREN R. YÜKSEL
Subject: Ýletiþim Formu / Genel Ýletiþim/Koray Küçükkocaoðlu
sedat_57
07 Ağustos 2012, 22:06
bana 15 inde ilk parti geliyo dediler yani hemen hemen haftaya sayılır..gidip bakıcam inceleyeceğim sahipleri benden önce davranıp almadan tabi..
K o r @ y
07 Ağustos 2012, 22:12
bana 15 inde ilk parti geliyo dediler yani hemen hemen haftaya sayılır..gidip bakıcam inceleyeceğim sahipleri benden önce davranıp almadan tabi..
kanka ilk etapta bunlar sayılı yollayıp ,sonradan siparişlere bakarak ınazumayı piyasaya sürecekler.. alanada satanada hayırlı olsun.. yamaha ya mail attım fazer 250 için :pl:
sedat_57
07 Ağustos 2012, 22:34
kanka ilk etapta bunlar sayılı yollayıp ,sonradan siparişlere bakarak ınazumayı piyasaya sürecekler.. alanada satanada hayırlı olsun.. yamaha ya mail attım fazer 250 için :pl:
mt-03 ile inazuma ararsında kararsızım ama bi yanım yakıtı az olsun tr yi gez diyo bi yandan büyük olsun az gezersin diyor bilemedim şimdi..
nayken81
08 Ağustos 2012, 01:29
mt-03 ile inazuma ararsında kararsızım ama bi yanım yakıtı az olsun tr yi gez diyo bi yandan büyük olsun az gezersin diyor bilemedim şimdi..Benzin sarfiyatını düşünüyorsanız zaten(benim gibi) sizin alıcağınız motor 250 cc dir.Hiç boşuna debelenmeyin.200 km yol yapıp 10-12lt benzin ybr den sonra adama evlat acısı gibi koyar.:pr:
K o r @ y
08 Ağustos 2012, 10:01
mt-03 ile inazuma ararsında kararsızım ama bi yanım yakıtı az olsun tr yi gez diyo bi yandan büyük olsun az gezersin diyor bilemedim şimdi..
sedatım mt 3 hiç düşünme,
nedenlerine gelince... Piyasaya ilk çıktığında bir arkadaş almıştı inceleme ve onu dinleme fırsatı bulmuştum..
1- motor çok toklu, tek silindir oluşu seni kandırmasın benzini içiyor.. Lastik top gibi zıplıyo, gaza bas ben uçacam diyo..
2- üretimi durdu..
3- piyasada çok kalmadığı için bana göre yedek parça sıkıntısı var.
senin alacağın motor ınazuma.. torkuda hızıda yeter.. zaten kalitesine diyecek yok.. türkiyeyi mi gezeceksin dünyayı mı gezeceksinbu motorla
geze geze keyifle sürersin..
delileoo
08 Ağustos 2012, 10:21
suzukı tutup fahiş fiyat isteyecek bu motora herkes afallayacak temiz bi 2.el er6n parası verdikten sonra ne avantajı kalacak 250lik inazuma almanın
K o r @ y
08 Ağustos 2012, 10:31
ilk gelen parti 9800 tl... Pİyasa tutarsa 1 yıl içinde gemiciklere yardım kampanyası başlar
nayken81
08 Ağustos 2012, 23:17
İnazumayı bu fiyattan almak isteyen yılbaşına kadar alır ,sonra da yeni sezonda 11000 e alanları alaycı bir gülüşle seyreder:flower:Bu hep böyle olmuştur.
nayken81
13 Ağustos 2012, 22:43
sanırım halen inazuma alan, gören, binen yok.gözümüz yollarda kaldı arkadaş:cherry:
Ramazan Can
13 Ağustos 2012, 22:58
gelsin yaw şu makine....
atillapasa
14 Ağustos 2012, 21:18
dün sordum kızıktoprak bayisine 15 eylül dediler. ya sabır arkadaşlar.
çelikatlı
14 Ağustos 2012, 21:56
alıcan galiba abi bu motoru:)
sedat_57
14 Ağustos 2012, 22:09
ilk partinin yarın gelmesi lazım kandırmasınlar bizi..agustosun 15 ini zor bekledim eylülü hiç bekleyemem :P
atillapasa
15 Ağustos 2012, 23:41
çelikatlı selam.
150 cc yetmiyo. motor birazda keyif işi. bastınmı az da olsa uzamalı. şimdilik 250cc hedef. sana söylemiştim. seneye F 650 GS BMW inşallah. 250 cc piyasasını araştırıyorum. bi yandanda suzikiyi bekliyorum. çünki suziki gelince rakipleri fiyat kırmak zorunda kalacak. buda bize yarar diye düşünüyorum. suziki olmazsa sym wolf 250 egsozunu değiştirmek şartıyla iyi gözüküyor. sen ne dersin. senin kadar tecrübem yok sonuçta.
adem80
15 Ağustos 2012, 23:46
bayramdan sonra bodrum suzuki bayisini bi ziyarete gidicem. Acaba ocak, şubat ayına kadar zam gelirmiki bu modele? Zaten sınırlı sayıda gelecekmiş galiba?
bilmek
16 Ağustos 2012, 16:40
Herkese merhaba
Yeni forum üyesiyim. Bende inazuma almak istiyordum ama gelişi Eylül sonuna sarkınca vazgeçtim. Kawasaki Ninja 250R aldım. Şimdide Antalya Suzuki bayisine yaptığımız ön ödemeyi geri almak için uğraşıyorum. Bu konuda Suzuki Türkiye yetkilileri ile de görüştüm. Geri zekalı yetkili "siz kapora vermişsiniz geri alamazsınız" diyor. Oysaki Tüketici hakları öyle demiyor. Aldığınız bir malı bile 1 ay içinde memnun kalmazsanız iade etme hakkımız var. Bizim konumuzda ise henüz ortada olmayan ne zaman geleceği bile mechul olan bir motor için banka kanalıyla şirket adına yaptığımız ön ödeme var. Bu konuda bu gün itibariyle Antalya Suzuki bayisine noter kanalı ile ihtarname çekmiş bulunmaktayım. Yasal süresi içerisinde geri ödeme yapılmazsa yasal olarak işlem başlatacağım.
Bu konuyu sizin kafanızı da ağrıtmak için açmadım. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Para alışverişine girdiğiniz kişiler hakkında dikkatli olunuz. Zira ortalık yamyam dolu.
7g24s
16 Ağustos 2012, 17:02
Geçmiş olsun. Sıkıntılı bir süreç sizi bekliyor. Umarım fazla uğraşmadan en azından paranın bir kısmını alırsınız.
Bilgilendirme için de teşekkürler.
Üzgünüm ancak biraz sizde de hata var. Henüz tüm dünyadaki çıkış tarihi bile net olarak belirtilmemiş bir modelin, Türkiye'ye gelip de size ulaşması için ön ödeme yapmanız aşırı heyecanlı bir davranış olmuş.
Sizinki kesinlikle iyi niyetli bir yaklaşım ama ticaretle uğraşanlar artık eskisi gibi değil. Ne yaptı, ne emek verdi de ön ödeme olarak aldığı parayı hak ettiğini düşünüyor bu satıcı ben de anlayamıyorum. Bunlar gibisine hakkımı helal etmiyorum.
nayken81
16 Ağustos 2012, 21:52
Herkese merhaba
Yeni forum üyesiyim. Bende inazuma almak istiyordum ama gelişi Eylül sonuna sarkınca vazgeçtim. Kawasaki Ninja 250R aldım. Şimdide Antalya Suzuki bayisine yaptığımız ön ödemeyi geri almak için uğraşıyorum. Bu konuda Suzuki Türkiye yetkilileri ile de görüştüm. Geri zekalı yetkili "siz kapora vermişsiniz geri alamazsınız" diyor. Oysaki Tüketici hakları öyle demiyor. Aldığınız bir malı bile 1 ay içinde memnun kalmazsanız iade etme hakkımız var. Bizim konumuzda ise henüz ortada olmayan ne zaman geleceği bile mechul olan bir motor için banka kanalıyla şirket adına yaptığımız ön ödeme var. Bu konuda bu gün itibariyle Antalya Suzuki bayisine noter kanalı ile ihtarname çekmiş bulunmaktayım. Yasal süresi içerisinde geri ödeme yapılmazsa yasal olarak işlem başlatacağım.
Bu konuyu sizin kafanızı da ağrıtmak için açmadım. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Para alışverişine girdiğiniz kişiler hakkında dikkatli olunuz. Zira ortalık yamyam dolu.Paranızı almasanız bile hakkınızı başkasına devredebilirsiniz.Miktarın ne olduğunu yazmamışsınız ama motor geldikten sonra mutlaka talibi çıkıcaktır.Ayrıca kapora konusunda suzuki yetkilisine ben de katılıyorum.Kaporayı yatırıp sipariş geçildikten sonra parayı geri istemek olmaz,o zaman kaporanın ne anlamı kalır ki?Sonuçta bayiler motorları peşin para verip alıyorlar.
bilmek
16 Ağustos 2012, 22:09
Paranızı almasanız bile hakkınızı başkasına devredebilirsiniz.Miktarın ne olduğunu yazmamışsınız ama motor geldikten sonra mutlaka talibi çıkıcaktır.Ayrıca kapora konusunda suzuki yetkilisine ben de katılıyorum.Kaporayı yatırıp sipariş geçildikten sonra parayı geri istemek olmaz,o zaman kaporanın ne anlamı kalır ki?Sonuçta bayiler motorları peşin para verip alıyorlar.
Sayın nayken81
Sanki bayi benim için Suzuki Türkiye ye peşin para vermişte motor getirmişte biz almamışız gibi algılamışsınız. Biz zaten motor zamanında gelmiyor diye vazgeçiyoruz. Araba pazarında pazarlık yapıp kapora verip, çıkar aracı pazardan pazartesi noterde buluşuruz deyip notere gelmediktemi kapora yakıyorsun.
çelikatlı
16 Ağustos 2012, 22:59
çelikatlı selam.
150 cc yetmiyo. motor birazda keyif işi. bastınmı az da olsa uzamalı. şimdilik 250cc hedef. sana söylemiştim. seneye F 650 GS BMW inşallah. 250 cc piyasasını araştırıyorum. bi yandanda suzikiyi bekliyorum. çünki suziki gelince rakipleri fiyat kırmak zorunda kalacak. buda bize yarar diye düşünüyorum. suziki olmazsa sym wolf 250 egsozunu değiştirmek şartıyla iyi gözüküyor. sen ne dersin. senin kadar tecrübem yok sonuçta.
estafurullah abi. keyif işi diyorsan yavaş yavaş büyütmenden yanayım.ben iş ev arası vasıta olarak kullandığımdan yakıt güzel olduğu için bunla enaz bi sene devam düşünüyorum.ama şeytan çok dürtüklüyor heran herşeyi yapabilirim:) ınzuma güzel motor tutulacağınada eminim sana yakışır. ama bide şöyle düşün abi motor büyütmeye başladınmı bunun sonu yok çok kısa sürelerde sınıf atlamaya başlıyo insan her yeni aldığın motordan en fazla 3ay sonra sıkılıyorsun çünkü onunda limitlerini artık ezberlemiş oluyosun kesmemeye başlıyo değiştiriyorsun. bu yüzden 250cc en çabuk geçilen sınıf olduğundan sıfır alıp zarar etmeni istemem 6ay ençok 1sene sonra gene büyüüteceğine eminim 150cc den 250ye geçip motorun büyüdükce keyifin katlanarak arttığını hisseden anlayan biri asla 250cc de kendine dur diyemez..illa inzuma olması şart değil sana ikinci el temiz bi 250cc lazım sadece geçiş için kullanacağından adım gibi eminim çünkü.
mehmetmumtaz
16 Ağustos 2012, 23:21
.... Şimdide Antalya Suzuki bayisine yaptığımız ön ödemeyi geri almak için uğraşıyorum. Bu konuda Suzuki Türkiye yetkilileri ile de görüştüm. Geri zekalı yetkili "siz kapora vermişsiniz geri alamazsınız" diyor. Oysaki Tüketici hakları öyle demiyor. Aldığınız bir malı bile 1 ay içinde memnun kalmazsanız iade etme hakkımız var. Bizim konumuzda ise henüz ortada olmayan ne zaman geleceği bile mechul olan bir motor için banka kanalıyla şirket adına yaptığımız ön ödeme var. Bu konuda bu gün itibariyle Antalya Suzuki bayisine noter kanalı ile ihtarname çekmiş bulunmaktayım. Yasal süresi içerisinde geri ödeme yapılmazsa yasal olarak işlem başlatacağım.Bu konuyu sizin kafanızı da ağrıtmak için açmadım. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Para alışverişine girdiğiniz kişiler hakkında dikkatli olunuz. Zira ortalık yamyam dolu.
Satın Almaktan vazgeçersen için kapora yanabilir fakat . Ön görülen teslimat Zamanı gelse geçse, o zaman geri alma hakkı da doğar.
SEBEPSİZ ZENGİNLEŞME ( Cayma Tazminatı Olduğu Şart Edilmedikçe Kaparo Pey Akçesi Gibi Verilen Paralar - Akdi Bozmakta Haklı Olsun Olmasın Verenin İstirdada Yetkili Olduğu )
Davası açılabilir
nayken81
17 Ağustos 2012, 05:40
Sayın nayken81
Sanki bayi benim için Suzuki Türkiye ye peşin para vermişte motor getirmişte biz almamışız gibi algılamışsınız. Biz zaten motor zamanında gelmiyor diye vazgeçiyoruz. Araba pazarında pazarlık yapıp kapora verip, çıkar aracı pazardan pazartesi noterde buluşuruz deyip notere gelmediktemi kapora yakıyorsun.Hocam kapora verirken size motorun geliş tarihi hakkında yazılı bir taahhütte bulunuldu mu?Bulunulduysa sonuna kadar haklısınız.
bilmek
17 Ağustos 2012, 08:48
Satın Almaktan vazgeçersen için kapora yanabilir fakat . Ön görülen teslimat Zamanı gelse geçse, o zaman geri alma hakkı da doğar.
SEBEPSİZ ZENGİNLEŞME ( Cayma Tazminatı Olduğu Şart Edilmedikçe Kaparo Pey Akçesi Gibi Verilen Paralar - Akdi Bozmakta Haklı Olsun Olmasın Verenin İstirdada Yetkili Olduğu )
Davası açılabilir
Mehmet bey çok doğru bir tesbitte bulunmuş, Cayma Tazminatı olarak belirtilip karşılıklı imza atılarak düzenlenmiş bir sözleşme olsa ve o sözleşme şartlarına uymayan bir sebeple alıcı vazgeçse, Cayma Tazminatını geri alamaz. Ama bizim örneğimizde ortada bir sözleşme yok. Bizim için getirtilmiş ortada kalmış Bayiyi zarara uğratan bir olay yok. Motor geldiğinde satılmayacak elde kalacak bir durum yok. Kaldı ki ürün daha fabrikada üretim bandında.
dogus2006
17 Ağustos 2012, 15:32
yilan hikayesine dondu vallahi
atillapasa
17 Ağustos 2012, 22:03
selam çelikatlı. tavsiyelerin için teşekkür ederim. inanki bana çok faydası oluyor.buraya herşeyi ayrıntılı yazamıyorum. bilgi kirliliği olmasın diye. bende ikinci el 250 cc makina bakıyorum. satarken az zarar etmek için. fakat 250 cc den 150 cc den sıkıldığım kadar çabuk sıkılacağımı sanmıyorum. malum malzeme kalitesi işçilik konfor ve güç olarak baya fark var arada.
nayken81
17 Ağustos 2012, 22:35
Mehmet bey çok doğru bir tesbitte bulunmuş, Cayma Tazminatı olarak belirtilip karşılıklı imza atılarak düzenlenmiş bir sözleşme olsa ve o sözleşme şartlarına uymayan bir sebeple alıcı vazgeçse, Cayma Tazminatını geri alamaz. Ama bizim örneğimizde ortada bir sözleşme yok. Bizim için getirtilmiş ortada kalmış Bayiyi zarara uğratan bir olay yok. Motor geldiğinde satılmayacak elde kalacak bir durum yok. Kaldı ki ürün daha fabrikada üretim bandında.Hocam ortada bir sözleşme yoksa işiniz yasal yollardan çok zor.Ben ce siz motorun gelmesini bekliyip hakkınızı bir başka alıcıya devredin ve verdiğiniz paranın tamamını kurtarın.
bilmek
17 Ağustos 2012, 22:53
Hocam ortada bir sözleşme yoksa işiniz yasal yollardan çok zor.Ben ce siz motorun gelmesini bekliyip hakkınızı bir başka alıcıya devredin ve verdiğiniz paranın tamamını kurtarın.
Ortada bir sözleşme yok. Ancak ödeme EFT yoluyla bankadan gerçekleşti. Dekont var.
ERROR88
17 Ağustos 2012, 23:13
O para yanar hakkınızı devredin yada motor gelirse tabi siz alın
bilmek
17 Ağustos 2012, 23:28
Bakalım görücez yancakmı. Muz cumhuriyeti mi burası kanun var nizam var
beyaz atlı
18 Ağustos 2012, 00:14
gelesi yok galiba inazumanın :))))
atillapasa
21 Ağustos 2012, 19:09
kimse bişey yazmadığına göre kimsenin umudu kalmamış gibi gözüküyor. ben bu motoru almak için değil rakipleri fiyat kırsın diye bekliyorum artık. çünki piyasaya yeni çıkmış bi motoru almak kumar gibi bişey. iyi çıktı tuttu tamam... tutmadı patladı... elinde kaldı son sahibi oldun. yada hiç parasına elden çıkardın... inazuma bugün gelse akibeti seneye belli olur. bidahaki seneye ikinci el piyasası oluşur. ölme eşşem ölmeeee... 10500 pilaka dahil olacak. en fazla iki sene bin. 7500 e sat. satabilirsen 14000 ver 600 lük ne makinalar var. tepe tepe bin...
.
Ramazan Can
21 Ağustos 2012, 19:19
ya gelirse...............
atillapasa
22 Ağustos 2012, 20:47
ya gelmezseeee...
Ramazan Can
22 Ağustos 2012, 20:49
ya gelmezseeee...
İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN...
atillapasa
22 Ağustos 2012, 22:45
düşün düsün nereye kadar ramço. inazuma gelsin. çiçek çikota yaptıracam. gip istiyeceğim.10.000 başlık parası verip alıcam. kırmızı kurdeleli yüzük takıp bayi sahibine kurdela kestitcem. alem alış görsün. fotolarıda buraya koyucam. kara sevda bizimki tek taraflı...
adem80
22 Ağustos 2012, 22:52
gelirse ekime
gelmezse kasıma kadar. ::saskin::
çelikatlı
22 Ağustos 2012, 23:33
sakın alayım deme atilla abi.bak gene söylüyorum 150cc ye bir sene binemeyen 250cc ye 6ay anca biner.. 2ay sonra başlar şeytan kulağına şunları fısıldamaya...... bune yaa 600lük gibi yakıyo 150likden biraz hızlı gidiyo ben madem bukadar benzin parası veriyorum ozaman neden 600lük almayayımki hem sesi var görüntü var basdımı gidiyo kimse kafa tutamaz artislik yapan arabayı tokat manyağı yaparım ufak gördümü adam yerine araç yerine koymuyorlar 600cc altını kurye apaçi falan görüyorlar vs vs şeyler fısıldayacak.ve ne yazıkki azbuçukda haklı olacak. örneğin 12model ss motorlara bak satılık ilanlarına takas yazanların alayı 600le takas olur büyütücem falan yazmış içlerinde 1000km yapmamış motorlar var.. 10bin tl yatırma 250cc ye yazık günah
atillapasa
22 Ağustos 2012, 23:43
iyi diyosun. ama 8.000 e sym wolf var. bide inazuma alınır gibi duruyor. ikinci el. bunu 3500 gibi verip. üzerine 5 koyup alınmazmı.bu fiyata alınsa satarken çok zarar edilirmi. ikinci seçenek ve hedef F 600 gs 2006 model bunun fiyatıda 16-18 şimdi ne yapayım. üç sene daha ev kredisi var. ya apache ile ezilmeye devam. yada birazda olsa nefeslenmek. acelem yok. BMW almaya beraber gideceğiz zate beni ekemezsin.
çelikatlı
22 Ağustos 2012, 23:53
herzaman abi biliyosun bi önceki motorum f650 idi. ama sen yanlış anladın direk 600lük al demiyorum 250 al tabi ama 2.el ..bunu 3500ver üste 1500koy 250cc al 6ay sonra zaten kesmeyecek satacaksın gene 5bine satarsın ozamanda gücün neye yeterse allah ne verdiyse alırız bi makine sana çekersin kapıya izlersin tabanca gibi makina..ne demişler öküzüm büyük olsun çekmesse çekmesin:)
bilmek
24 Ağustos 2012, 16:32
Noterden çektiğimiz ihtarname 22/08/2012 de ellerine ulaşmıştı. Bu gün hesabımıza parayı geçtiler.
brooklynnn
24 Ağustos 2012, 16:44
8bine nerede sym var :)
c3nk
24 Ağustos 2012, 16:47
iyi diyosun. ama 8.000 e sym wolf var. bide inazuma alınır gibi duruyor. ikinci el. bunu 3500 gibi verip. üzerine 5 koyup alınmazmı.bu fiyata alınsa satarken çok zarar edilirmi. ikinci seçenek ve hedef F 600 gs 2006 model bunun fiyatıda 16-18 şimdi ne yapayım. üç sene daha ev kredisi var. ya apache ile ezilmeye devam. yada birazda olsa nefeslenmek. acelem yok. BMW almaya beraber gideceğiz zate beni ekemezsin.
sym 8.000 mi? :) 11.000 e yakın bir fiyatı var sanıyordum ucuzlamadı heralde?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO