PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115

ateshpoyfan
31 Temmuz 2012, 18:42
İnazuma an itibarıyla Türkiye'ye gelmiştir. Ağustos ayı içinde dağıtıma başlayacaktır. Gelen makine sayısı 10 dur. Biri bende, biri teşhirde, kaldı 8... Florya Batu motora gelen 5 adet
ve 5 i de gitti. Diğerleri nerededir bilemem. ancak bu gün aldığım bilgiye göre kullanılan motor eski bir suzuki motoruymuş (1985 civarı) Bakalım zaman ne gösterecek? :)

fat280
31 Temmuz 2012, 18:49
İnazuma an itibarıyla Türkiye'ye gelmiştir. Ağustos ayı içinde dağıtıma başlayacaktır. Gelen makine sayısı 10 dur. Biri bende, biri teşhirde, kaldı 8... Florya Batu motora gelen 5 adet
ve 5 i de gitti. Diğerleri nerededir bilemem. ancak bu gün aldığım bilgiye göre kullanılan motor eski bir suzuki motoruymuş (1985 civarı) Bakalım zaman ne gösterecek? :)

hadi hayırlısı en kısa zamanda yollarda göreceğiz inş. bu haber iyi oldu ancak motoru konusunda iyi olmamış bu zamanda 1985 teknolojisi kötü haber bence :farao:

windyS150
31 Temmuz 2012, 18:55
Umarım bu motoru alırken hız için almıyorsunuzdur :) 6. vites 10.000 devirde 140-145km hızla gidebiliyor.6. vitesin bir anlamı yok bu motorda :S

K o r @ y
31 Temmuz 2012, 19:52
Umarım bu motoru alırken hız için almıyorsunuzdur :) 6. vites 10.000 devirde 140-145km hızla gidebiliyor.6. vitesin bir anlamı yok bu motorda :S

Evet bende youtube den videolarına baktım. Max. 140 yapıyor.. Yani benim ihtiyacımı görmeyeceği kanaatine vardım.. Biraz daha biriktirip ER 6 N alacağım.. İkinci el temiz bulurum inş.

nayken81
31 Temmuz 2012, 21:06
ve 5 i de gitti. Diğerleri nerededir bilemem. ancak bu gün aldığım bilgiye göre kullanılan motor eski bir suzuki motoruymuş (1985 civarı) Bakalım zaman ne gösterecek? :)1985 model motor kullanıldığı bilgisini nereden aldınız acaba?

GP500-1st
31 Temmuz 2012, 21:06
hadi hayırlısı en kısa zamanda yollarda göreceğiz inş. bu haber iyi oldu ancak motoru konusunda iyi olmamış bu zamanda 1985 teknolojisi kötü haber bence :farao:

Bu konuda yanlışın var. motor blogu 85 yılında üretilmiş tasarlanmış enjeksiyon ve diğer detaylar günümüzün teknolojisi..

porsche nin de motor tasarımları 40 yıl eskiden geliyor veya toyota supranın motoruda 30 yıllık mazisi var ama 1000 beygire yükseltiliyor acayip dayanıklı ve güçlü.

90 model cbr 250 nin motoruda şimdikine 10 basar. çünkü şimdiki ekonomi için tasarlanmış eski olan ise 18 bin devir çeviren performans makinesi:)

CBr250 de de bu eski 4 silindirli blok kullanılsa kimsenin itirazı olmazdı:)

fat280
31 Temmuz 2012, 21:39
Bu konuda yanlışın var. motor blogu 85 yılında üretilmiş tasarlanmış enjeksiyon ve diğer detaylar günümüzün teknolojisi..

porsche nin de motor tasarımları 40 yıl eskiden geliyor veya toyota supranın motoruda 30 yıllık mazisi var ama 1000 beygire yükseltiliyor acayip dayanıklı ve güçlü.

90 model cbr 250 nin motoruda şimdikine 10 basar. çünkü şimdiki ekonomi için tasarlanmış eski olan ise 18 bin devir çeviren performans makinesi:)

CBr250 de de bu eski 4 silindirli blok kullanılsa kimsenin itirazı olmazdı:)

anladım abi ben başka bir şey anlamıştım açıklamanız için teşekkürler

beyaz atlı
31 Temmuz 2012, 22:02
dostum 6. vites hız için değil ekonomi için... düşük devirde az yaksın diye... gayet anlamlı yani :)

c90
31 Temmuz 2012, 22:31
yuh 1985 daha yeni sayılır 1975 teknolojisi beklemiştik biz ama adamlar kendini aşmış olmalı ki bi kıyak yapıp 10 yıl daha yeni bir sistemi kullanmış o zaman suzuki helal sana ::gazla::

windyS150
31 Temmuz 2012, 22:53
dostum 6. vites hız için değil ekonomi için... düşük devirde az yaksın diye... gayet anlamlı yani :)

Bende onu diyorum ya düşük devirde 90-100 km gibi hızlara çıkması lazım ama en az 6-7 bin devirde kullanman gerekiyor motoru o hızlara cıkman icin.

CBonuR125
01 Ağustos 2012, 00:03
bence piyasaya çıkması güzel ancak türkiyeye gelmez bence çok heveslenmeyin

Fatih abi bu yorumun bana şimdi tebessüm ettirdi bana :) :rendeer:

fat280
01 Ağustos 2012, 00:22
Fatih abi bu yorumun bana şimdi tebessüm ettirdi bana :) :rendeer:

bu yorumum ilk çıktığı sıralardaydı zaman değişti :P

7g24s
01 Ağustos 2012, 12:57
Merhaba arkadaşlar.
Türk motosiklet tutkunları olarak, her zaman olduğu gibi, bu motosikletten de ucuz, sağlam, az yakan, çok kaçan, şehir içi - şehir dışı kullanıma uygun, ara sıra da araziye çıkan ve saatte 200 km hıza yaklaşan bir model olmasını bekliyoruz.
Daha motosiklet gelmeden hakkında 30 sayfa yorum yapıyoruz.
Motosikleti ilk gördüğümüzde (x ışınlı gözlerimizle bakıp) motorunun içindeki mekanizmayı tanıyoruz ve 1985 model olduğu damgasını yapıştırıyoruz.
(Bu arada 1970'lerden kalma Suzuki 250 hustler modelini incelemenizi öneriyorum. 250cc makine 32 hp gücünde. Bizim Türk mantığına göre Suzuki 40 senede ilerlememiş, gerilemiş...)
Inazuma'nın tanıtımını görünce ben de heyecanlandım. Ağustos sonunda İzmir Fuarında motosikletler için özel bir stand açılıyor. Orada görmeyi umuyorum.
Ama arkadaşlar, benim kullandığım motosiklet Çinli diye laf eden arkadaşlara artık bu sayfalara girip, henüz piyasaya çıkmamış Japonlar hakkındaki yorumları okumalarını öneriyorum.
Saygılarımla...
Kazasız belasız sürüşler...

E_N
01 Ağustos 2012, 14:03
Merhaba arkadaşlar.
Türk motosiklet tutkunları olarak, her zaman olduğu gibi, bu motosikletten de ucuz, sağlam, az yakan, çok kaçan, şehir içi - şehir dışı kullanıma uygun, ara sıra da araziye çıkan ve saatte 200 km hıza yaklaşan bir model olmasını bekliyoruz.
Daha motosiklet gelmeden hakkında 30 sayfa yorum yapıyoruz.
Motosikleti ilk gördüğümüzde (x ışınlı gözlerimizle bakıp) motorunun içindeki mekanizmayı tanıyoruz ve 1985 model olduğu damgasını yapıştırıyoruz.
(Bu arada 1970'lerden kalma Suzuki 250 hustler modelini incelemenizi öneriyorum. 250cc makine 32 hp gücünde. Bizim Türk mantığına göre Suzuki 40 senede ilerlememiş, gerilemiş...)
Inazuma'nın tanıtımını görünce ben de heyecanlandım. Ağustos sonunda İzmir Fuarında motosikletler için özel bir stand açılıyor. Orada görmeyi umuyorum.
Ama arkadaşlar, benim kullandığım motosiklet Çinli diye laf eden arkadaşlara artık bu sayfalara girip, henüz piyasaya çıkmamış Japonlar hakkındaki yorumları okumalarını öneriyorum.
Saygılarımla...
Kazasız belasız sürüşler...

Bir Yerde haklısın abartı yapılımış. 30 sayfa yorum yapılma işine gelince ben her yorumu keyifle okudum düşünceler yanlış veya doğru bunun için eleştiri yapmak gerekmez. fikir beyan edenin yorumları %100 doğrudur diye bişey yok. bu motoru ilk kullanacak arkadaşın yaptığı yorumların bile %100 doğruluk değeri yok.

7g24s
01 Ağustos 2012, 14:27
Bir Yerde haklısın abartı yapılımış. 30 sayfa yorum yapılma işine gelince ben her yorumu keyifle okudum düşünceler yanlış veya doğru bunun için eleştiri yapmak gerekmez. fikir beyan edenin yorumları %100 doğrudur diye bişey yok. bu motoru ilk kullanacak arkadaşın yaptığı yorumların bile %100 doğruluk değeri yok.

Yazılanların doğruluğunu sorgulamıyorum. Dediğin gibi 100% doğruluk olamaz. Adam almıştır, memnundur, 1 sene kullanır, kimseye tavsiye etmeyebilir.

Eleştiri hakkıysa herkes için saklıdır. Burası forum. Amaç konuşmak, paylaşmak; eleştiri bunu bir parçası.

Takıldığım nokta beklentiler. Benzer durum her başlıkta mevcut, bunu vurgulamak istedim.
SYM Wolf forumuna girerseniz görürsünüz, ilk alan kişi çok memnun, zamanla kendi motoru ile ilgili olumsuz eleştirilerini de yazıyor. Arkadaşlar yine motorun çok süratli olmaması, şehirlerarasına uygun olmamasına, selesinin oturma biçiminin yorucu olmasına takılıyor. Motorun kullanım amacı nedir, üretici neleri dikkate almıştır, hangi kesime hitap ediyordur gibi soruları sormadan, sadece mutlak mutluluğa ulaştıracak ütopik beklentilerin bileşiminden oluşan cümlelerle karşılaşıyorsunuz.

Neticede bu motosikletin (teknik özellik, fiyat, performans, yakıt, kullanım, sağlamlık vs konularda) muadili olabilecek bir alet daha piyasada göremiyorum. Inazumayı yollarda görme düşüncesi bu yüzden beni heyecanlandırıyor. Bekleyip görmek gerek. Sitede çok profesyonelce testler yapan arkadaşlar mevcut. Onların görüşleri de çok önemli.

sedat_57
01 Ağustos 2012, 14:49
Kızıltoprak mototaşı aradım agustosun 15 inde gelecekmiş ilk parti hepsi satılmış eylülde gelecek olanlardanda bir tane kırmızı renk kalmış ilgilenenlere artık ..

c3nk
01 Ağustos 2012, 15:16
Kızıltoprak mototaşı aradım agustosun 15 inde gelecekmiş ilk parti hepsi satılmış eylülde gelecek olanlardanda bir tane kırmızı renk kalmış ilgilenenlere artık ..

oooo kırmızı rengide geliyormuş yani

sedat_57
01 Ağustos 2012, 15:37
oooo kırmızı rengide geliyormuş yani
öyle dediğine göre gelecek demek bakalım 15 gün sonra görme şansımız olur gari..

chemical
02 Ağustos 2012, 01:20
Guzel ulkem iste alt tarafi 250cc bir motor ama model olmadigindan 4 gozle bekliyoruz:pale: yurt disinda ne 250cc motorlar var yamahanin sahane modelleri var ama malesef ulkemize gelmiyor bizde cbr250r dir inazumadir bakiniyoruz. Kademeli ehliyet olmadiktan sonra dusuk cc gelmesi zor ulkemize 10lirayi bulan 3-5 daha ekleyip hemen 600 cc aliyor bu durumda da dogal olarak 250cc gurubu satilmiyor. Mesela cbr250nin yurt disinda abs li modeli var ancak ulkemize getirmiyorlar nedeni ise fiyati zaten suan 10binlira absli modeli gelse 13-14 liradan asagi olmiycak Turkiyede de kimse 14-15bin 250cc ye vermez veremez. Bu arada inazumanin motoru keske 85 model olsa belki kapitalist duzen motoralarinin sonlarina dogru kurtulmus olur uzun kmler yapar.

-ZERO-
02 Ağustos 2012, 01:23
inazuma yerine yeni ninja 250 yi beklemek daha mantıklı gibi geliyo şahsi fikrim :cat: :)

c3nk
02 Ağustos 2012, 09:30
inazuma yerine yeni ninja 250 yi beklemek daha mantıklı gibi geliyo şahsi fikrim :cat: :)

beklemek derken, ninja 250 makyaj değişikliğine mi gitmiş?

-ZERO-
02 Ağustos 2012, 15:42
beklemek derken, ninja 250 makyaj değişikliğine mi gitmiş?

sitedeki haberi görmediniz mi yoksa :) hiç olmadı google amcaya sorun :cherry:

c3nk
02 Ağustos 2012, 15:47
sitedeki haberi görmediniz mi yoksa :) hiç olmadı google amcaya sorun :cherry:

evet bugün gördüm ve tamamen fikirlerim değişti :) aklım ninjaya kaydı :)

-ZERO-
02 Ağustos 2012, 15:49
evet bugün gördüm ve tamamen fikirlerim değişti :) aklım ninjaya kaydı :)

ben de hondayı unuttum artık tek hayalim ninja :)

c90
02 Ağustos 2012, 20:56
ya hu nasıl bir şey bu
motorsiklet tarzı bir kişilik tarzıdır
İnazuma Naked
Ninja R
yani
benim tarzım oldum olası Naked veya Comuterdir
şimdi arkadaşlar ninjayı görünce hooop ninja şimdi honda değişik fark yaratan Classic çıkarsa hooop classic mi ? olcak
hay red ::gazla::

K o r @ y
02 Ağustos 2012, 21:11
İnazuma sokaklara bi çıksın da, daha çok kişi kayar bu tarafa.. bana göre mütavazi ve kaliteli bir motor olduğu kanaatindeyim..
En merak ettiğim yanı ise torku nasıl acaba.. Max. 140 km falan yaptığını youtube den izlemiştim.. Benim kullanım amacıma göre
yeterli diye düşünüyorum.. Çift silindirli oluşu artı mı eksi mi.. Sonuçta bakım maliyetide artıyor.. 2 lt yağ haznesi var, 2 buji gibii...

c90
02 Ağustos 2012, 21:18
hız tutkum var ama bağımlı değilim nette 154 km/h yaptığını gördüm
22nm/6500dev dak iyi bir tork sayılır
ortalama hızı zorlanmadan 100-120km/h olursa bence tatından yenmez
bakım işlerine ve yakıta gelince eee gülü seven dikenine katlanır
inşallah yarın kronik bir rahatsızlığı olmasın ::gazla::

K o r @ y
02 Ağustos 2012, 21:34
Dediğiniz gibi eğer 120 km hızlarda motosiklet üzülmeden rahat bir şekilde seyahat ederse , ne trafikte sıkışma derdi ,ne sollama derdi ne kendimizi arkamızdan gelen araca yol verme zorunluluğunda hissederiz.. Aslında Er 6 n düşünüyorum hatta buldum 4500 km de sıfır gibi ama evlilik işlerimden dolayı evden oy çıkmadı.. Şimdi motoru ilk alacak arkadaşlardan yorumları pür dikkat izleyeceğim. İnşallah yorumları yapan arkadaşlar tecrübeli ve gerçekten motosikleti bilen arkadaşlardır. Yoksa cidden 10,000 TL çöpe atılacak para değil.

---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:28 ----------

Tasarım olarak benim hoşuma gitti.. Aldığım zaman sadece yanlara kappa çanta takarak kullanacağım.. Uzun yol içinse (her sene çıkıyordum ,ybr alana kadar:P ) kappa depo üstü yeterli olacaktır

http://img17.resimup.net/di/O1AB.jpg (http://www.resimup.net)

c90
02 Ağustos 2012, 22:13
yakışıklı kerata be benim zaten Karakaçan zafiyetim var
daha ne olsun bunu da alırsam bunun adı da Karakaçan olur
Fakat bunu alsam da MH DRİFT'in yeri ayrı onu Allah sattırmasın
ne yapalım bunun adı da Karakaçan TUuu :P olur::gazla::

nayken81
02 Ağustos 2012, 22:19
inazuma yerine yeni ninja 250 yi beklemek daha mantıklı gibi geliyo şahsi fikrim :cat: :)İnazuma ile ninjanın ne alakası var anlamadım?Hani bir lokanya gidersiniz tatlı sorarsınız adam yok derse bari acılı bir şeyler yiyelim dersiniz sizin yazdığınız da biraz buna benziyor.

c90
02 Ağustos 2012, 22:26
İnazuma ile ninjanın ne alakası var anlamadım?Hani bir lokanya gidersiniz tatlı sorarsınız adam yok derse bari acılı bir şeyler yiyelim dersiniz sizin yazdığınız da biraz buna benziyor.
aynı şeye 3 mesaj önce bende değindim ne alaka::gazla::

sedat_57
02 Ağustos 2012, 22:33
ybr 125 ile cbr 125 i kıyaslayan zihniyetler bunlar aslında alışkın olmamiz lazım :P

K o r @ y
02 Ağustos 2012, 22:40
sedatım ; onların motor bilgisi ve tecrübesi web sayfalarına dayanıyor.. Gerisini konuşmaya bile değmez...

Bende ss, naked, touring kullandım ama aralarında nakedin bu iş bu zevk için tasarlandığı kanaatine vardım.. Herkesin bir model tercihi olmalı... Yada zengin olmalı (koleksiyon açısından)

9njDNicwN9Q&feature

sedat_57
02 Ağustos 2012, 22:48
bu model nerde üretildi acaba brazilya falan mı yoksa orjinal japan mı sonuçta ilk gelen parti japon olur artık tutulursa çinde yapilmaya başlanır :P

K o r @ y
02 Ağustos 2012, 22:52
bu model nerde üretildi acaba brazilya falan mı yoksa orjinal japan mı sonuçta ilk gelen parti japon olur artık tutulursa çinde yapilmaya başlanır :P

Kanka incelediğim kaynakların yalancısı olarak motor, orjinal japon malı..
Lastiklerin bile made in japan yazdığını gördüm.. Suzuki firmasının çinde motor üreteceğini pek sanmıyorum ama ,
üretirsede kendi kaybeder..

sedat_57
02 Ağustos 2012, 22:54
Kanka incelediğim kaynakların yalancısı olarak motor, orjinal japon malı..
Lastiklerin bile made in japan yazdığını gördüm.. Suzuki firmasının çinde motor üreteceğini pek sanmıyorum ama ,
üretirsede kendi kaybeder..
Niye kaybetsin panpa bakarsın çok tutulur oda ybr gibi çinde yaptırı 6 binden herkese satar bi bakmmışsın kuryeler bile inazumayla evrak dağitiyor:P

K o r @ y
02 Ağustos 2012, 23:00
Niye kaybetsin panpa bakarsın çok tutulur oda ybr gibi çinde yaptırı 6 binden herkese satar bi bakmmışsın kuryeler bile inazumayla evrak dağitiyor:P

Yok kanka ya, allah aşkına çin deme bana, çünkü gına geldi artık.. Suzukiye güveniyorum.. Kaliteden ödün vermeyecektir. Alanda pişman olmaz inşallah. Kuryeler bu ara cbf ye 5,000 bayılmakla şafak attırıyo :queen:

-ZERO-
02 Ağustos 2012, 23:08
sedatım ; onların motor bilgisi ve tecrübesi web sayfalarına dayanıyor.. Gerisini konuşmaya bile değmez...

Bende ss, naked, touring kullandım ama aralarında nakedin bu iş bu zevk için tasarlandığı kanaatine vardım.. Herkesin bir model tercihi olmalı... Yada zengin olmalı (koleksiyon açısından)

9njDNicwN9Q&feature

ikiside 3 aşşağı 5 yukarı hemen hemen aynı fiyatlarda 250 cc sınıfında. ikiside japon ikiside çift silindir evet biri naked biri ss olabilir. ben olsam biraz fazla verip daha iyi motor almayı tercih ederim. ayrıca hayrola daha motor gelmeden, üzerine binip 2 tur bile atmadan ne bu fanatiklik?

GP500-1st
02 Ağustos 2012, 23:11
kawasikinin egzozunu gördükten sonra bunun egzozları çok çirkin geldi. dümdüz silindir boru:) Naked biraz tarz sahibi motor demek ama bunda commuter egzozu var.

Motosiklet naked olmaya pek karar verememiş:farao:

K o r @ y
02 Ağustos 2012, 23:15
ikiside 3 aşşağı 5 yukarı hemen hemen aynı fiyatlarda 250 cc sınıfında. ikiside japon ikiside çift silindir evet biri naked biri ss olabilir. ben olsam biraz fazla verip daha iyi motor almayı tercih ederim. ayrıca hayrola daha motor gelmeden, üzerine binip 2 tur bile atmadan ne bu fanatiklik?

Bir insan bir motosikleti beğenince fanatik mi oluyor? Fanatiklik ne demek önce bi araştır bakalım. Sonra açıklamasını buraya yaz.. Daha sonra bize uyan tarafını dip not düş. Bizde ona göre açıklamamızı yapalım. Hee unutmadan suzuki bana para ödemiyor :mrgreen:

---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:11 ----------

kawasikinin egzozunu gördükten sonra bunun egzozları çok çirkin geldi. dümdüz silindir boru:) Naked biraz tarz sahibi motor demek ama bunda commuter egzozu var.

Motosiklet naked olmaya pek karar verememiş:farao:

İri commuter :cherry:

-ZERO-
02 Ağustos 2012, 23:19
Bir insan bir motosikleti beğenince fanatik mi oluyor? Fanatiklik ne demek önce bi araştır bakalım. Sonra açıklamasını buraya yaz.. Daha sonra bize uyan tarafını dip not düş. Bizde ona göre açıklamamızı yapalım. Hee unutmadan suzuki bana para ödemiyor :mrgreen:

bundan önceki yazdığınız mesaja dikkat edin inazuma yerine ninjayı bekleyen diyene dolaylı yoldan küçümseyici bir tavırla ''onların motor bilgisi ve tecrübesi web sayfalarına dayanıyor'' diye yazdınız. kusura bakmayın da size motor bilgisi vahiy olarak mı geldi ? :)

K o r @ y
02 Ağustos 2012, 23:26
bundan önceki yazdığınız mesaja dikkat edin inazuma yerine ninjayı bekleyen diyene dolaylı yoldan küçümseyici bir tavırla ''onların motor bilgisi ve tecrübesi web sayfalarına dayanıyor'' diye yazdınız. kusura bakmayın da size motor bilgisi vahiy olarak mı geldi ? :)

Hımm konu oradan kopmuş. O yazdığım yazının buradaki ninja veya ınazuma bekleyen insanlarla bi ilgisi olmadığını evvala belirtmek isterim.
Sedat'ı forum sayfalarından yıllardır tanırım ve onun yazdığı mesaja hitaben cevap yazdım. Bizim aramızdaki dialog tamamen ybr topiğine bağlı
bir yazışma oldu. Doğal olarakta burada insanlar fransız kaldı ve alınganlık oldu. Vahiy olayına girersek biz içinden çıkamayız, hem kutsal hemde bilen tarafından konuşulması gereken
konular. Her yerde telafuz etmek olmaz. Bizde herkes gibi bisikletle öğrenmeye başladık ve halâda öğrenmeye çalışıyoruz :)

ZIPPIRMAN
02 Ağustos 2012, 23:26
Koray armut odunum hala sende
istediğin zaman kullanabilirsin
sormana gerek yok.

K o r @ y
02 Ağustos 2012, 23:29
Koray armut odunum hala sende
istediğin zaman kullanabilirsin
sormana gerek yok.

Abi sen gelmişsin, hörmetler saygılar sevgiler.. Ellerinden öperim..
Büyükler varken biz küçüklere izlemek ,ibret almak ve öğrenmek düşer. Buyur abi sana taktim ediyorum .. İlk günkü gibi duruyor odunun.. gözüm gibi baktım :cherry:

-ZERO-
02 Ağustos 2012, 23:30
Hımm konu oradan kopmuş. O yazdığım yazının buradaki ninja veya ınazuma bekleyen insanlarla bi ilgisi olmadığını evvala belirtmek isterim.
Sedat'ı forum sayfalarından yıllardır tanırım ve onun yazdığı mesaja hitaben cevap yazdım. Bizim aramızdaki dialog tamamen ybr topiğine bağlı
bir yazışma oldu. Doğal olarakta burada insanlar fransız kaldı ve alınganlık oldu. Vahiy olayına girersek biz içinden çıkamayız, hem kutsal hemde bilen tarafından konuşulması gereken
konular. Her yerde telafuz etmek olmaz. Bizde herkes gibi bisikletle öğrenmeye başladık ve halâda öğrenmeye çalışıyoruz :)

ilk başta belirtseydiniz yanlış anlaşılmazdı en azından :)

K o r @ y
02 Ağustos 2012, 23:36
ilk başta yazsaydınız keşke yanlış anlaşılmazdı en azından :)

Bizim bazı arkadaşlarla sıkıntılar olduda, gereksiz kıyaslamalar, yarışmalar, piston sekman falan filan...
ondan dolayı bu cevap verildi... Ama şu bi gerçek , insan tarz değişikliği yapabilir ama sadece merak ettiği için yapsın.. Herkesin bir kişiliği
vardır değil mi? motosiklet tarzıda aynı böyle bişey , tamamen insanın yaşamını ,kişiliğini, benliğini yansıtıyor. Bana hitap eden tarz naked tarzdır.. Gürol abi cooper kullanır.. siz ss kullanırsınız..
Ama şuna rahatlıkla karşı çıkabilirim, örn. ''yaa ınazumaya 10,000 TL verene kadar 12,000 Tl ye ninja varya '' cümlesi biraz absürt olur.

sedat_57
02 Ağustos 2012, 23:41
Bundan sonra burada takılıyorum.. bizim topiği titanları koruma ve yaşatma derneği gibi oldu..:queen: Ybr yi beğenmeyipte ybr topiğinden çıkmayan adamların evi oldu...gereksiz bi ton saçmalığın paylaşıldığı tam bir apaçi topiği oldu..Önceden millet ybr ye 4 lü nasıl yaparım sis taksam güzel dururmu diye yazardı..Gelen 150 cc yapmak için sorular soruyor yorumlar alıyor..Biz nerde hata yaptık haddinden fazla mı ilgilendik:silent:

-ZERO-
02 Ağustos 2012, 23:44
Bizim bazı arkadaşlarla sıkıntılar olduda, gereksiz kıyaslamalar, yarışmalar, piston sekman falan filan...
ondan dolayı bu cevap verildi... Ama şu bi gerçek , insan tarz değişikliği yapabilir ama sadece merak ettiği için yapsın.. Herkesin bir kişiliği
vardır değil mi? motosiklet tarzıda aynı böyle bişey , tamamen insanın yaşamını ,kişiliğini, benliğini yansıtıyor. Bana hitap eden tarz naked tarzdır.. Gürol abi cooper kullanır.. siz ss kullanırsınız..
Ama şuna rahatlıkla karşı çıkabilirim, örn. ''yaa ınazumaya 10,000 TL verene kadar 12,000 Tl ye ninja varya '' cümlesi biraz absürt olur.

o pek absürd değilde absürd olan 10 bine motor mu olur git o paraya araba al cümlesi ile 10 bine 250 lik alacağıma üstüne biraz daha koyar 2. el 600 lük alırım cümlesi yoksa 2 si de 0 olan aynı hacimdeki motorların kıyaslamasında, F/P oranı yapılmasında herhangi absürdlük olmaz ki şahsi fikrim bu şekilde

K o r @ y
02 Ağustos 2012, 23:51
o pek absürd değilde absürd olan 10 bine motor mu olur git o paraya araba al cümlesi ile 10 bine 250 lik alacağıma üstüne biraz daha koyar 2. el 600 lük alırım cümlesi yoksa 2 si de 0 olan motorların kıyaslamasında, F/P oranı yapılmasında herhangi absürdlük olmaz ki şahsi fikrim bu şekilde

Dediğim gibi oluyor, birisi ss başlangıç diğeri naked başlangıç veya iri commuter diyelim. Yada her ne denirse.. Tarz uyumsuzluğu, henüz belirsizlik.. Başlama seçimsizliği..
Tabii bu verdiğin örneğede sonuna kadar katılıyorum.

---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:47 ----------

Bundan sonra burada takılıyorum.. bizim topiği titanları koruma ve yaşatma derneği gibi oldu..:queen: Ybr yi beğenmeyipte ybr topiğinden çıkmayan adamların evi oldu...gereksiz bi ton saçmalığın paylaşıldığı tam bir apaçi topiği oldu..Önceden millet ybr ye 4 lü nasıl yaparım sis taksam güzel dururmu diye yazardı..Gelen 150 cc yapmak için sorular soruyor yorumlar alıyor..Biz nerde hata yaptık haddinden fazla mı ilgilendik:silent:

Eskiden bir ton foto atıp ortalığı şenlendirirdim. Zincir bakımını , hız ve devir oranlarını anlatır en iyi verimli ybr nasıl kullanılır diye anlatırdım. Senin gibi ve romço gibi deneyimli ve harbiden tecrübe abidesi insanlardan bilgi alırdım, ama bişeyler yolunda gitmedi. Bizim buralarda bi laf vardır '' beşiği yanlış salladık '' misali oldu kanka..

c90
02 Ağustos 2012, 23:54
bu bence 1983 ten sonra gelişen
mücadele ve sabır göstermeme eğilimi
o olmazsa bu olur
tüket ne olur::gazla::
yada maymun iştahlılık
aaa o güzel ooo bu da güzel
eee şu da güzel olmuş hadi yürüyün
1983 ten sonra insanların çizgi,tarz ve çizilmiş ufku yok
bu gün inazuma to ninja go
yarın şu çapır da güzel olmuş öncekiler kaka
şimdiki ,motorculuk hangisi daha hızlı hangisi daha torklu hangisi daha yakışıklı
eskiden bu tam benim tarzım bana keyif verir onun rüzgarı beni alır götrürür yok
ama ayıp bizim değil ,bizden öncekilere ait
bizim ayıbımız değil deyip de, bir kenara atmak kaybolanı aramamak bizim ayıbımız olur
biz anlatmalıyız kimi esmer sever kimi sarışın demeliyiz ki ben başak rengi severim
kokusu ülkem kokar saçları egenin meltemi dudakları kiraz kırmızı yanak al al gülü andırır
madem ki biz insanız olmalı her konuda bir tarzımız
ne ise tüketmeye devam
fakat tüketilen olmaya devam diyoruz boooş veeer::gazla::