Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Gökhan_Aygün
28 Ocak 2019, 15:25
en güzel rengide bu rengidir mavi beyaz kombinasyonu.. F olucak yana iki çanta çantalarıda aynı kombinasyonda boyatıcaksın mavi beyaz fabrikadan çıkmış gibi orjinal durucak .. on numara alet.. single rider yeter artar bile.
Bende F modelinden almayı planlıyordum, çantalı şekilde çok şık duruyor. Sonra bir arkadaş " Nc 750 S al sana çok iyi gider "dedi, iyi dedik tam alırken DCT si çıktı, tam onu da alacakken 2016 yılında kasa değiştirdi ( eski kasada arka stop lambasını gerçekten hiç sevmemiştim, denk geldi ) şimdi gelecek dönemlerde ona fokuslandım bakalım, umarım bir gün İnazuma'da test ederiz.
logaritma
28 Ocak 2019, 15:53
ben nakedi ni çok sürmüşdümde f ini bizim burda bir fırlama ufaklık var o almış :) onunkini sürdüm 2016 grenajlısı bence çok daha güzel aynı motor neticede ama grenajlısı sanki kalıp bir touring enduromsu bir hava veriyor sürerken..
inazuma , yana iki çanta (boyatılır mavi beyaz kombinasyonuna) , elcik ısıtma, sele ısıtma , power led aydınlatma.. Sonra bak yoluna istersen istanbuldan italyaya git götürür gayet keyifli..
anilkg
28 Ocak 2019, 23:49
Yok mu CBR ile Inazuma F takasa girecek birileri :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-250r-tertemiz-hasarsiz-650332230/detay/
levend84
28 Ocak 2019, 23:59
Yok mu CBR ile Inazuma F takasa girecek birileri :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-250r-tertemiz-hasarsiz-650332230/detay/
Dostum,çiçek gibi,bakimli,yeni lastikli,motorun var.km de az.
Hee ayni temizlikte inazuma bulursan lafim yok ama.bildigin mal,takaslayacagin maldan daha iyidir..
Ayrica,butcen varsa 27hp den inip,en az 50hp lik makina mesela cb500F gibi bir motora yönelmen iyi olacak.
Yanliş anlama ama,cbf150 den inip,ybr125 e binmek gibi bir durum olur.
Yinede sen bilirsin..
dovahhkin
29 Ocak 2019, 00:54
Selamın aleyküm kamyoncu dayılar Kuru pilav cekerse canımız nereye uğrayalım siz iyi bilirsiniz hahahahaha
Rhombeuz
07 Şubat 2019, 21:50
Merhaba arkadaşlar aşşa yukarı 5 bin km dir inazuma kullanıcısıyım. Motordan çok memnunum yanlız şu katalizör zırıltısı canımı fazlasıyla sıkıyor.
Paraya sıkıştım ilana koydum müşterisi az gelende bu sesi duyunca kaçıyor. Egzantrik vs deyip riske girmiyor yani. sürekli kafam orada kullanırken gidiş-duruş gayet normal ama ses aman aman olmasada benim kafa orada olunca tırmalıyor resmen.
Yardımcı olabilecek var mı bana ?
Smlgndz
17 Şubat 2019, 17:37
Yakıt tüketimi ile ilgili çok fazla tartışmaya konu olan bir motosiklet inazuma. Belgelerimi karıştırırken rastgeldim. Ben de eski bir inazuma 2014 model kullanıcısı olarak, kullandığım dönemdeki yakıt tüketimimi gösteren verileri burada paylaşayım istedim. Kullanıcısına, meraklısına fikir vermesi açısından bulunsun.
https://hizliresim.com/pbNBAahttps://i.hizliresim.com/pbNBAa.png
brk11
22 Şubat 2019, 22:24
https://m.n11.com/inazuma-bakim-seti-suzuki-inazuma-bakim-seti-1-P309395264?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQiA2L7jBRCBARIsAPeAsaO_TUK_rl24VabUSqHm Bc5FFgjMTQjKhpSAG1p3mw4qnTDl6SXPKvgaAs6IEALw_wcB
Motorun bakım zamanı geldi(30.000 km).Bu ürünleri almak mantıklı mı sizce.
3RE3RA
26 Şubat 2019, 21:28
arkadaşlar cbf 150 kullanılıyorum. iki kişiyiz uzun yol ve kamplara gidiyoruz. haliyle motor yüklü oluyor. cbf artık yetmiyor. inazuma yada dl250 almayı düşünüyorum kararsızım yardımcı olur musunuz
ynslky
26 Şubat 2019, 22:01
Bütçe yeterliyse tabiki vstrom ama uygun olsun diyorsanız inazuma 250liklerin mercedesidir çok rahat edersiniz
3RE3RA
27 Şubat 2019, 12:55
Bütçe yeterliyse tabiki vstrom ama uygun olsun diyorsanız inazuma 250liklerin mercedesidir çok rahat edersiniz
bütçeden çok,daha önceden hyo 250 kullanıyordum, iki kişi ile yolda mağdur olmamak, taksi yada özellikle kamyon sıkıştırdığında gazı açtığımda anlıkta olsa beni o durumdan kurtarsın. ikisini de kullanmadım. güç dengelerini bilmiyorum
ynslky
27 Şubat 2019, 13:10
o zaman dl-650 derim
3RE3RA
27 Şubat 2019, 15:32
o zaman dl-650 derim
onun için bir kaç yıl daha bekleyip para biriktirmem lazım. eski alıp başımı belaya sokmak istemiyorum
abeciMotoru
27 Şubat 2019, 17:36
arkadaşlar cbf 150 kullanılıyorum. iki kişiyiz uzun yol ve kamplara gidiyoruz. haliyle motor yüklü oluyor. cbf artık yetmiyor. inazuma yada dl250 almayı düşünüyorum kararsızım yardımcı olur musunuz
dl250 düşünüp gereksiz masrafa girmeyin derim.
aynı motor blokları zaten ayrıca dl'nin performansı daha düşük.
blueway2
31 Mart 2019, 17:38
Bir sevdadır inazuma,anlatılmaz yaşanır
blueway2
24 Nisan 2019, 23:42
https://i.hizliresim.com/gra9DZ.jpg (https://hizliresim.com/gra9DZ)
brk11
25 Nisan 2019, 22:54
Yan soft çanta almak istiyorum ama yan çanta demiri yok.Çanta demiri olmadan herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım.(motorum f modeli)
blueway2
05 Mayıs 2019, 17:58
Arka çanta demirinin arka kuyruktan grenaj içine bağlantısı yok,bu yüzden sıkıntı yaşayan oldumu acaba
Jackie
07 Mayıs 2019, 14:23
Arkadaşlar kuzenim motorunu satıyor.Titiz bir kullanıcıdır kendisi.Bütün bakımlarını serviste yaptırmış.İlgilenenler için ilan linkini koyuyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-12850-km-de-bakimli-bol-ekstrali-690838307/detay
toujours09
24 Temmuz 2019, 18:58
F1 arızası için yardım arkadaşlar.Akü yeni , yakıt düzenli aynı yerden alıyorum. Sık sık marş basıyor ama f1 verip çalışmıyor. Olmadık yerde uğraşıyorum. Anlayan bilen var mı?
yusufbaris
04 Eylül 2019, 13:30
F1 arızası için yardım arkadaşlar.Akü yeni , yakıt düzenli aynı yerden alıyorum. Sık sık marş basıyor ama f1 verip çalışmıyor. Olmadık yerde uğraşıyorum. Anlayan bilen var mı?
Aynı arıza bende de olmuştu.Serviste hallettiler hızlıca.
Kontak girişinde bir arıza var galiba onu tamir ettiler.Çok kişiden aynı şikayeti duymuştum.Ama dertli bir olay değil.
abeciMotoru
04 Eylül 2019, 15:44
Mantıklı bi açıklaması yok malesef, ben de yaşamıştım, kontağı çevirdikten sonra enjeksiyon sesini kısa kesmesi, devamında FI ışığı yanıp sönmesi durumu.
serviste diagnostiğe sokarsanız sorunu görebiliriz, ben göremeden satmıştım :)
Motomufettis
08 Eylül 2019, 22:39
Arkadaşlar bazı durumlarda vites geçmiyor ve göstergesi hiçbir rakam göstermiyor. Örneğin 3. viteste kırmızı ışıkta durdunuz vites ne aşağı ne de yukarı gitmiyor. Ancak debriyajı biraz bırakınca vitesler geçiyor (bas-çek yaparak) O nedenle duracağım zaman, hareket halindeyken vitesi boşa alıyorum. Bu motoru 0 olarak aldığımdan beri var. Bu normal midir? Umarım konuyu doğru aktarabildim.
Hocam bu sorunla karşılaşan başka biri var mı yada bu bir sorun mu? Düzeltebilen var mı veya böyle mi Kullanacağız motoru?
Giderken böyle birşey olmuyor ancak durduğunda ve birden 3 veya 4. Viitesten 1 e atmaya çalışırken oluyor.
Battlax
16 Eylül 2019, 03:48
Bugün kill switchi de indirdim ve klasik vııı diye buji ısınma sesi geldi. Sonra marş butonuna bastığımda ateşleme yapmak yerine tekrar vııı sesi geldi. Yani marş butonu, bildiğiniz kill switch yerini aldı, bujiyi ısıtma vs. seslerini yaptı. 10-15 denemeden sonra motorun beyni kendine geldi ve ateşlemeyi yaptı. Hatta marş butonuna uzun süre basarsanız sürekli bujiyi ısıtma sesi geldikten sonra FI ışığı yanıp sönmeye başladı. Başına gelen var mı daha önce?
odeon65
12 Ocak 2020, 13:11
burada herkes kış uykusuna yatmış anlaşılan
bendeniz 54 yaşındayım daha önce 2 tane hyosung gv 250 motor kullandım. hanım zoruyla hep satmak zorunda kaldım. 4 yıldır motorsuz kaldım.bu arada ismim volkan 4 yıldır emekliyim sonunda dayanamadım ne zamandır hoşuma giden inazumaları incelemeye başladım. 9 ocakta 2020 tarihinde 2014 model bir inazumayla aranıza katıldım.choper motordan sonra değişik gelir diye düşünüyordum. ama evim ankara nın dısında 50 km uzakta olduğundan noter plaka işlemleri derken -2 derecede inazumayla 80 km yaptım. gerçekten sele süspansiyon konforu muhteşem. frenleri hyosungdan sonra harika hissettirdi. hyosunda fazla titreşim yoktu ama yinede vardı . suzuki de hiç bir titreşim hissetmedim. herkese selam edereksözümü burada bitiriyorum.umarım biraz siteyi canlandırabilirim.
NOT: sakın amca dede muhabbetiyle bana gelmeyin :)))):flower:
mehmetseza
13 Ocak 2020, 14:09
burada herkes kış uykusuna yatmış anlaşılan
bendeniz 54 yaşındayım daha önce 2 tane hyosung gv 250 motor kullandım. hanım zoruyla hep satmak zorunda kaldım. 4 yıldır motorsuz kaldım.bu arada ismim volkan 4 yıldır emekliyim sonunda dayanamadım ne zamandır hoşuma giden inazumaları incelemeye başladım. 9 ocakta 2020 tarihinde 2014 model bir inazumayla aranıza katıldım.choper motordan sonra değişik gelir diye düşünüyordum. ama evim ankara nın dısında 50 km uzakta olduğundan noter plaka işlemleri derken -2 derecede inazumayla 80 km yaptım. gerçekten sele süspansiyon konforu muhteşem. frenleri hyosungdan sonra harika hissettirdi. hyosunda fazla titreşim yoktu ama yinede vardı . suzuki de hiç bir titreşim hissetmedim. herkese selam edereksözümü burada bitiriyorum.umarım biraz siteyi canlandırabilirim.
NOT: sakın amca dede muhabbetiyle bana gelmeyin :)))):flower:
hayırlı olsun volkan.suzukı markası gercekten cok ıyı bır marka.ben de yaklasık 10 yıldır motor uzerındeyım ve suzukı ıle çogu zaman aynı parcaları kullanan hatta suzukıye parca imal eden sym markasını kullanmaktayım.gecen sene oglana suzukı gsx 250r motor alınca kendıme de vstrom almak ıstedım ama maxıscooterden sonra yapabılır mıyım dye tereddutte kalınca o iş oylece kaldı.sonrasında bir abımıze senın bındıgın motordan baktık oncesınde de cok arastırdık motor cok ıyı bır motor .ısın tuhafı bızım oglandakı motorla senın bındıgın motor kasalrı farklı olsada aynı motor:)neyse hayırlı surusler olsun.bızler bazen haftasonları kısa ankara ılce turları yapıyoruz.sana ulasır senı de davet ederız.kal saglıcakla
odeon65
13 Ocak 2020, 21:54
Tesekkur ederim insallah
reverse
19 Ocak 2020, 22:18
Tüm inazuma kullanicilarina selam. Eski bir inazuma f kullanicisi olarak herkese kazasiz belasiz surusler dilerim.
Bayagi zamandir ugramiyordum buralara. 2018 agustosunda sattim motorumu.
Motordan arda kalan bir adet uc kismi kirik fren maneti var. Orjinal kendi manetiydi. Gecen gun evde denk geldi. Ihtiyaci olan varsa iletisime gecebilir.
Mobilden yazdim foto ekleyemiyoruz galiba bu sekilde.
odeon65
21 Ocak 2020, 10:12
Su anki arka cantam iki kask almiyor bir kask ve biraz esya aliyor iki kask almasi icin cantanin kac lt lik olmasi gerekir arkadaslar benimkinin su anki litresini bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:21 ----------
Ankarada inazumami goturebilecegim servis tavsiyesi varmi acaba bana en yakin kepekli deki ulusan var ama kimse iyi konusmuyor nedense ulusan hakkinda🤔🤔
Angrypower
21 Ocak 2020, 11:00
45lt’lik çantalar işini görecektir.
Bir ara epey bakıyordum Inazumaya.
Tamam iyi motor, rahat motor ama...
Bu motorlar hiç mi kullanılmaz/sürülmez?
4-5 yaşındaki motorların epeyce bir çoğunluğu hep 20-25 bin kilometrenin altında...
8.000 km de olduğu söylenen bir motoru gittim gördüm.
Arka fren balatası bitmiş, diski çizip iz yapmıştı artık...
Üstüne üstlük bulunmaz hint kumaşı gibi fiyatlar neredeyse
2. el Vstrom ABS'li yeni nesil fiyatlarına yakın hale gelmiş...
O gündür bu gündür Inazuma bakmayı bıraktım...
odeon65
22 Ocak 2020, 12:54
Tsk ederim cok makbule gecti
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------
Angrypower
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------
Ufoz acele etmezsen sende bakimli bir inazuma bulabilirsin bu kadar karamsar olma. Ben alali 2 hafta olmadi biraz yerleri kuru buldummu gunesi gordummu 0 derecede bile 5-10km keyifle geziyorum cok rahat bir motosiklet. Daha once gv250 hyosung vardi ve onun rahat oldugunu dusunurdum ama 90 km gittikten sonra arkamda uyusma baslardi azda olsa titresim vardi. Ama inazuma da bunlarin hicbiri yok ve gercekten cok rahat. Daha once inazuma almadigima cok pisman oldum. Insallah kazasiz belasiz binmeye devam ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------
Forumda onceki sayfalarda canta cevabinibuldum😁😎
blueway2
06 Şubat 2020, 09:51
Bende 1 sene oldu inazuma'yı alalı,ama farklı arkadaşların motorlarınada bindim,benimki sanki sağır kalmış gibi,5.viteste 10500 deviri geçmiyor yokuş aşağı harici.dolayısıyla son hızıda düşük kalıyor.aynı durumu yaşayan varmı acaba
levend84
06 Şubat 2020, 11:19
Bende 1 sene oldu inazuma'yı alalı,ama farklı arkadaşların motorlarınada bindim,benimki sanki sağır kalmış gibi,5.viteste 10500 deviri geçmiyor yokuş aşağı harici.dolayısıyla son hızıda düşük kalıyor.aynı durumu yaşayan varmı acaba
Subap ayarina baktir
maxell
07 Mart 2020, 12:39
Merhaba Motosiklet Sever Dostlar YouTube Kanalımıza Tüm Dostlarımızı Bekliyoruz..
https://www.youtube.com/watch?v=xDIaMDJe-sk&t=89s
odeon65
10 Nisan 2020, 11:36
Gunaydin arkadaslar forum pek canli degil biliyorum inazumamin egzos borusu icinde kirilmalar varmis headers bulmam gerekiyor hz. Google dan baktim bulamadim. Bulabilecegim bir yer yada site bilen varsa cok makbule gecer
Angrypower
10 Nisan 2020, 12:47
Gunaydin arkadaslar forum pek canli degil biliyorum inazumamin egzos borusu icinde kirilmalar varmis headers bulmam gerekiyor hz. Google dan baktim bulamadim. Bulabilecegim bir yer yada site bilen varsa cok makbule gecer
El yapımı olarak Ferik Egzoz'a sorabilirsin. Sadece headers olduğundan problem çıkmadan takarsın die düşünüyorum veya bir egzozcuya götürüp derdini anlatırsın. Bir başka egzozla senin egzozu kesip bir yapar.
odeon65
10 Nisan 2020, 13:49
Tsk ederim ferik egzosa nasil ulasabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
Istanbul daymis ben ankaradayim 😥
mehmetseza
10 Nisan 2020, 17:27
Tsk ederim ferik egzosa nasil ulasabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
Istanbul daymis ben ankaradayim
şaşmaz başkent oto sanayinde efe motor salih usta var 905324046061 onnla bir görüş istrsen yada ostimde murat usta var duran motor 05427271826
odeon65
11 Nisan 2020, 23:53
Teşekkür ederim mehmet seza
odeon65
16 Mayıs 2020, 09:44
Inazuma mamin lastiklerini degistirdim. Arka michelin oldu onu de michelin olacakti ama maalesef 110 80 17 michelin piyasada yoktu . N 11 den 5 defa var gorunen yerlerden talepte bulunmama ragmen iade oldu ellerinde olmadigindan. Sonucta aramaktan sikildim. Once anlas a baktim yorumlar yari yariya olunca emin olamadim. Sonucta mitas aldim
Guzel yumusak buldum. Ben de virajlara cok hizli giren biri degilim lastikleri cok zorlamam ama tutusun iyi o,ldugu hissediliyor. Umarim memnuniyeti devam eder. Motorumu ocak ayinda aldim zincir disli seti lastikler ve yagini degistirdim. 20000 de aldim su an 22000 i gectim. Cok memnunun uzun yillar binmeyi dusunuyorum.ortalama 3,5 ila 3.7 arasi yakiyor. 50 tl 60 tl arasi benzin aliyorum genelde . Soylemek istedigim bir sey var depoda 2 lt benzin kaldiginda rampa asagi sanirim stop etti benzin azligindan oldugunu dusunuyorum. Durdum marsa bastiginda calisti. Benzin doldurdum birdaaha olmadi. Yani tavsiyem 300 km yi pek gecirmeyin doldurun depoyu . Biraz paylasim yapayi siteyi canlandirayim dedim umarim kafanizi sisirmemisimdir. Herkese coronadan uzak gunler
ufoz
30 Temmuz 2020, 20:12
BN125'in yanına sonunda birde Inazuma ekledik :)
.
Inazuma'yı daha önce kullanmıştım ama kısa bir yolculuktu. Bin km kadar kullanayım görüşlerimi yazarım.
.
https://i.hizliresim.com/W2btM9.jpg (https://hizliresim.com/W2btM9)
Cyan
30 Temmuz 2020, 21:03
BN125'in yanına sonunda birde Inazuma ekledik :)
.
Inazuma'yı daha önce kullanmıştım ama kısa bir yolculuktu. Bin km kadar kullanayım görüşlerimi yazarım.
.
https://i.hizliresim.com/W2btM9.jpg (https://hizliresim.com/W2btM9)
Hayırlı olsun, ağırlık kriterine uydu mu Inazuma?
ufoz
30 Temmuz 2020, 21:38
Hayırlı olsun, ağırlık kriterine uydu mu Inazuma?
Sağolun.
Temel olarak ağırlığı bana uygun değildi.
Bu kanaate daha önce kullandığım için varmıştım.
Dün riske grip aldım. Hatta bugün motoru Acıbademden Bakırköye götürürken gelen bir telefon üzerine Cağaloğlu yokuşu çıkışında ve Çemberlitaş-Kadırga arası yokuş inişte kullanmak zorunda kaldım. Üstelik berbat bir trafikte.
Zorlanmadım ve daha önce farketmediğim ilginç bir şeyin farkına vardım.
Inazumanın 2. Vites aralığı bayağı geniş. Yokuşta 2 ye attıktan sonra, neredeyse tam durana kadar 2.vitesle yavaşla hızlan yapılabiliyor. Halbuki BN125'in vitesinde bire düşmek gereken çok yer oluyor. En büyük sorunda tam o anda yolun tıkanması.
Şimdilik tek fark frenler ve ön far. Inazumanın frenlerini BN125 le kıyaslarsam, 10 üzerinden 6 anca alır. Bu durum belki balatalardan, lastik havasının fazla olmasından yada benim henüz tam alışmamış olmamdan kaynaklanabilir. İlerleyen günlerde göreceğim.
Genel olarak bir kaç konuyu şimdilik askıya alırsak, Inazuma tam benlik. 6.vitese tak, neredeyse 60 ile 120 arasında rahatça kullan :)
Titreşim yok, kuru gürültü yok...
ufoz
02 Ağustos 2020, 12:33
Öncelikle 285 sayfalık Inazuma başlığını okuyayım dedim.
Bu kadar boş beleş muhabbet görmedim daha önce.
Neredeyse ilk 100 sayfa "Kadınlar Hamamı" muhabbetinden hallice...
CBF150 tipiyle, performansıyla, gücüyle hızıyla, fiyatıyla Inazumayı kıyaslamaya çalışan (ki bence b.k atmaya çalışmışlar) epeyce var.
Şimdinin nasıl sosyal medya siyasi iktidar trolleri varsa, 6-7 yıl öncede motosiklet dünyası trolleri varmış.
Her neyse, dün Çatalcaya giderken otobanda bir kez daha sürat değil, bir miktar torkun bana yeterli olduğunu farkettim.
BN125 te 4-5 nm Tork daha olaydı başka bir arayışa girmezmişim.
Genel olarak Inazuma, yola oturan, 100-110 aralığında seyahat edecek, bu yolculuk sırasında kamyon sollarken sağa sola savrulmak istemeyen, yolun engebelerinde havalı amortisörlü yolcu otobüsü gibi tıs tıs konforlu amortisör arayanların motoru.
Sele son derece rahat.
joshua
02 Ağustos 2020, 13:19
Sağolun.
Temel olarak ağırlığı bana uygun değildi.
Bu kanaate daha önce kullandığım için varmıştım.
Dün riske grip aldım. Hatta bugün motoru Acıbademden Bakırköye götürürken gelen bir telefon üzerine Cağaloğlu yokuşu çıkışında ve Çemberlitaş-Kadırga arası yokuş inişte kullanmak zorunda kaldım. Üstelik berbat bir trafikte.
Zorlanmadım ve daha önce farketmediğim ilginç bir şeyin farkına vardım.
Inazumanın 2. Vites aralığı bayağı geniş. Yokuşta 2 ye attıktan sonra, neredeyse tam durana kadar 2.vitesle yavaşla hızlan yapılabiliyor. Halbuki BN125'in vitesinde bire düşmek gereken çok yer oluyor. En büyük sorunda tam o anda yolun tıkanması.
Çünkü inazuma 6 vites, bn 125 5 vites. 6 vites kullanımı kesinlikle daha rahat, ağır hızda sürüşte 5 vites motosiklette birinci ve ikinci vites arası geçişler adamı üzüyor, 6 vitesli motosiklette ikinci viteste rahatça düşük hızda sürüş mümkün, vites aralıkları daha kısa, kullanımı daha rahattır.
batuhanaslan
07 Ekim 2020, 18:55
arkadaşlar inazuma alacaktım bugun ama... yedek parça sorunu nedeniyle vazgeçtim
blueway2
08 Ekim 2020, 15:00
arkadaşlar inazuma alacaktım bugun ama... yedek parça sorunu nedeniyle vazgeçtim
Hata etmişsiniz,İnazuma sarf malzeme dışında bi ihtiyacı olmuyor,onlarda internette hep mevcut
mavzer-i
08 Ekim 2020, 16:07
inazuma çinli bir motor değil ki durmadan yedek parça lazım olsun. motor parçası vs arıza vermiyor.
güzel bakarsan torununa bile temiz şekilde kalır.
https://www.youtube.com/watch?v=wtwkVJXEtUw&ab_channel=S.E.Sahin
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO