Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Ap&ManLy
14 Haziran 2012, 14:15
Bu motosikletin selesini değiştirmek mümkün mü? Birleşik sele değil de artçı ve sürücünün selesi ayrı ayrı olursa motosiklet daha agresif görünüme sahip olur gibime geldi.
Misal Fazer 800 de ki gibi.
zalim17
14 Haziran 2012, 17:08
yükseklik olarak ön arka ayrı zaten, işlev olarak farkı olmaz, sanayi usta uğraştıktan sonra ayrı da olur ama gerek yok bence, o paraya benzin koy gez, benim felsefe bu :)
solmyr
14 Haziran 2012, 17:55
hmm nice bike...
Ramazan Can
14 Haziran 2012, 17:59
az kaldı bakalım gelsin bir kaç kişi kullansında yorumları görelim...
Ap&ManLy
14 Haziran 2012, 18:03
yükseklik olarak ön arka ayrı zaten, işlev olarak farkı olmaz, sanayi usta uğraştıktan sonra ayrı da olur ama gerek yok bence, o paraya benzin koy gez, benim felsefe bu :)
Ama görüntü bakımından Kawasaki z750r'a benzeyeceğinden vereceğimiz para deyer gibime geliyor.
blacklord
15 Haziran 2012, 02:11
Türkiyeye niye siyahı geliyor tek anlam veremiyom:
Dışarıda olanları;
http://motoroids.com/assets/Uploads/2011/11/_resampled/SetWidth600-SUZUKI.jpg
http://www.otomotifnet.com/spaw/uploads/image/Kanal%20MOTOR/ATPM/2012/06-Juni/20120606-INAZUMA-1.jpg
Birde çift eksoz olması iyimi kötümü sizce?
K o r @ y
15 Haziran 2012, 02:18
kırmızı güzelmiş. :)
siyah mı diyordum ama, kırmızı inş. garaja girer :cat:
burdurlu1985
19 Haziran 2012, 21:27
Hay masallah gelmeden bu kadar konusuldu insallah konusulanlara deger belli mi olur belki bende aliveririm
c3nk
20 Haziran 2012, 00:05
bende mavisini çok beğendim.
avciceyhan
20 Haziran 2012, 00:38
Türkiyeye niye siyahı geliyor tek anlam veremiyom:
Dışarıda olanları;
http://motoroids.com/assets/Uploads/2011/11/_resampled/SetWidth600-SUZUKI.jpg
http://www.otomotifnet.com/spaw/uploads/image/Kanal%20MOTOR/ATPM/2012/06-Juni/20120606-INAZUMA-1.jpg
Birde çift eksoz olması iyimi kötümü sizce?
çift egzos iyidir sen merak etme bu arada bildiğim kadarıyla yurtdışında da piyasaya tam olarak sunulmadı bu resimler nerede çekilmiş
jönysf
21 Haziran 2012, 17:21
bilgisi olan varmı ne zaman gelecek bu model?
serkan1987
21 Haziran 2012, 17:45
bu motorun neresi racing ki nasıl aynı kategoride olabilecek? :S
K o r @ y
22 Haziran 2012, 23:08
iş yerinden bir arkadaşım istanbuldan motorun siparişini vermiş.. 500 tl kaparo almışlar... 9750 TL motorun fiyatı... 1ay sonra teslim edilcekmiş... o zaman inazuma türkiyeye hayırlı olsun
c3nk
22 Haziran 2012, 23:19
iş yerinden bir arkadaşım istanbuldan motorun siparişini vermiş.. 500 tl kaparo almışlar... 9750 TL motorun fiyatı... 1ay sonra teslim edilcekmiş... o zaman inazuma türkiyeye hayırlı olsun
ilk somut adım bu diyebiliriz, hadi hayırlısı.
K o r @ y
22 Haziran 2012, 23:31
ilk somut adım bu diyebiliriz, hadi hayırlısı.
bilgi bakımından söyledim... eğer isterseniz tüm ince ayrıntıları hangi bayi falan öğrenirim arkadaştan...
c3nk
23 Haziran 2012, 01:06
bilgi bakımından söyledim... eğer isterseniz tüm ince ayrıntıları hangi bayi falan öğrenirim arkadaştan...
valla çok iyi olur :)
motoseyyah
23 Haziran 2012, 01:40
Ben Kadıköy Mototaş ı aradığımda % 50 sini peşin geri kalanını mal tesliminde alıyoruz demişlerdi.Anlaşılan herkese ayrı telden çalıyorlar.
K o r @ y
23 Haziran 2012, 19:52
Ben Kadıköy Mototaş ı aradığımda % 50 sini peşin geri kalanını mal tesliminde alıyoruz demişlerdi.Anlaşılan herkese ayrı telden çalıyorlar.
niyetlimisin abi... yoksa sende ınazuma mı alcaksın..şuan benim gündemimde.. :cherry:
motoseyyah
23 Haziran 2012, 20:55
niyetlimisin abi... yoksa sende ınazuma mı alcaksın..şuan benim gündemimde.. :cherry:
Koray aslında niyetim mt 03 ama kısmet bakalım.250 cc alacaksam motorumun neyi eksik diye de düşünüyorum.Ama sanırım mt 03 alacağım.
ixeywent
23 Haziran 2012, 21:41
inazuma geldimi ya sahibindende ilan var bi tane antalyada sıfır.
babaçi
23 Haziran 2012, 22:12
inazuma geldimi ya sahibindende ilan var bi tane antalyada sıfır.
gelseydi mağazada ki resmini koyardılar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-mega-motor-dan-sifir-km-suzuki-inazuma-88123128/detay
chemical
01 Temmuz 2012, 23:30
Arkadaş gelsin artık şu motor gözlerimiz yollarda kaldı anlamadım ki bunlar oyalıyolarmı nabızmı yokluyolar?
K o r @ y
01 Temmuz 2012, 23:45
motorları getirebilmek için kapora topluyorlar kanka :)
atillapasa
04 Temmuz 2012, 00:05
bende cc yükseltmek istiyorum fakat 250 lik makina çok yakar diyolar. 150 cc tvs apachi kullanıyorum kilometrede 8 kuruş yakıyor. kulananlar bilgi verebilirmi 250 cc tek ve çift silindirin km de ne yaktığını.
bu hafta kadıköye gittim sym volfu inceledim. adamlar güzel makina yapmış. hakkını vermek lazım. malzeme kalitesi çok iyi. üzerine oturdum sürüş pozisyonu dik ve rahat.teknik detayları hakkında bişey diyemem beğenen olur beğenmeyen olur.yanlız tek silindir.nakit 9800 dediler. bence çok. ederi 7,000 tl bence.
suziki bayisinede gittim. zaten arası 100 metre. girişteki fiyat listesinde en altta inazuma vardı.9845 tl. gelmeden efsane olan inzumayı sordum. ağustos ayında iki tane gelecekmiş. fakat satılmış. eylül ayında iki tane daha gelecekmiş. gelmeden satılmazsa gel görürsün dedi. ilgilenen arkadaşlara duyrulur. iki ay sonra görebileceğiz nihayet. ya sabır diyorum.
sezer aykaç
04 Temmuz 2012, 00:31
bende cc yükseltmek istiyorum fakat 250 lik makina çok yakar diyolar. 150 cc tvs apachi kullanıyorum kilometrede 8 kuruş yakıyor. kulananlar bilgi verebilirmi 250 cc tek ve çift silindirin km de ne yaktığını.
bu hafta kadıköye gittim sym volfu inceledim. adamlar güzel makina yapmış. hakkını vermek lazım. malzeme kalitesi çok iyi. üzerine oturdum sürüş pozisyonu dik ve rahat.teknik detayları hakkında bişey diyemem beğenen olur beğenmeyen olur.yanlız tek silindir.nakit 9800 dediler. bence çok. ederi 7,000 tl bence.
suziki bayisinede gittim. zaten arası 100 metre. girişteki fiyat listesinde en altta inazuma vardı.9845 tl. gelmeden efsane olan inzumayı sordum. ağustos ayında iki tane gelecekmiş. fakat satılmış. eylül ayında iki tane daha gelecekmiş. gelmeden satılmazsa gel görürsün dedi. ilgilenen arkadaşlara duyrulur. iki ay sonra görebileceğiz nihayet. ya sabır diyorum.
tvs apacheye nasıl km de 8 krş yaktırıyorsunuz. bu mümkün degil. 4000 km kadar kullandım 2.5 lt ortalama yakıt tüketimi var. buda km d 10 krş üzerinde bir rakama tekabul eder.
inazuma benimde hoşuma giden bir model. hem şehir içinde kullanılabilecek hemde şehirler arasında rahat bir şekilde yol alabilecek bir motor. yakıt tüketimi olarak 3 ile 4 lt arasında bir tüketimi olur. buda 250 cc için kabul edilebilir bir tüketimdir.
ixeywent
04 Temmuz 2012, 00:38
tvs apacheye nasıl km de 8 krş yaktırıyorsunuz. bu mümkün degil. 4000 km kadar kullandım 2.5 lt ortalama yakıt tüketimi var. buda km d 10 krş üzerinde bir rakama tekabul eder.
inazuma benimde hoşuma giden bir model. hem şehir içinde kullanılabilecek hemde şehirler arasında rahat bir şekilde yol alabilecek bir motor. yakıt tüketimi olarak 3 ile 4 lt arasında bir tüketimi olur. buda 250 cc için kabul edilebilir bir tüketimdir.
6 bin deviri geçmemek kaydı ile sakin sürersen 8 kuruş normal yani. ben full kesici kullanıyorum çift kişi 11 kuruş düşün artık. sakin sürersen artı bide benzini aldıgı yerde ucuzsa tamam işte :D
Redmoon
04 Temmuz 2012, 15:29
_Dgj6MBiHRw&feature=related
cakalaz
04 Temmuz 2012, 16:42
Bisiklet gibi oynuyorlar Motorlar ile :P
atillapasa
04 Temmuz 2012, 22:00
benzini shell den alıyorum. kaliteli yüksek oktanlı olanından.motoru işe gidip gelirken kullanıyorum. 70 km yi pek geçmiyorum. zaten yol müsayit
değil. sakin bi kullanıcıyım. yirmi yıl bisiklet kullandım. dört yılı lisanlı siporcu olarak. yedi kilo bisikletten 150 kilo motora geçince hem çok ağır hemde çok hızlı geliyor.
deddiğim gibi bu şartlarda sekiz kuruş yakıyor.TVS apache 150 cc.bide çok kıpraşıyor. ilk motorum.
sedat_57
04 Temmuz 2012, 22:10
_Dgj6MBiHRw&feature=related
bu işkenceye sürekli maruz kalipta bi sorun çıkmıyorsa benim olsa ben eskitemezdim bu motoru :P
Redmoon
05 Temmuz 2012, 10:04
Bence de sağlam görünüyor :) bu motor ilk çıktığı günden beri çok dikkatimi çekiyor, henüz canlı göremedik belki ama hem şehir içinde kullanan-hem de arada orta mesafe yol yapan benim gibi kullanıcılar için iyi bir tercih gibi duruyor! beni düşündüren tek nokta ise 250 lik bir motorun bir yerden sonra yetersiz geleceği, hız anlamında değil ama güç anlamında ve kalıp anlamında ne derece tatminkar bir motor olduğunu çok merak ediyorum, kullanıcıları iyi yorumlar yaparsa almayı düşünebilirim ilerde...
atillapasa
07 Temmuz 2012, 01:11
bende 250 cc düşünüyorum. 150 cc 13.5 hp apache kullanıyorum. yoğun trafikte hafif motor iyi ama bazende bastımı aradan çıksın uzasın istiyo insan. 250 cc motorlar hem trafikte hemde otoyolda kullanışlımıdır. sıkışınca bastımı uzarmı. yada ne kadar uzar.hem trafikte hem yolda en uygun cc nedir.
daha büyük motorlarda fazla yakıyor trafikte ağır oluyor. araba kullan daha iyi. cevap verenlere teşekkür ederim.
şentürk
09 Temmuz 2012, 23:46
km 8 krş. mu????Ciddimisin tvs hiç yakmıyormuş ya. :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
kesin bayır aşağı sallıyorsun...Yada iterek sürüyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
6 bin deviri geçmemek kaydı ile sakin sürersen 8 kuruş normal yani. ben full kesici kullanıyorum çift kişi 11 kuruş düşün artık. sakin sürersen artı bide benzini aldıgı yerde ucuzsa tamam işte :D
Motorun satılık herhalde 8 kuruş ayakları ne iş???? Yoksa kaçakmı kullanıyon benzini????
sedat_57
09 Temmuz 2012, 23:47
ilk parti geldikten sonra zuzuki parayı artirir..inazamlı alırız artık:queen:
atillapasa
10 Temmuz 2012, 21:47
motorum 2012 tvs apache. ilk aldığımda 73 tl ye fulledim depoyu. 450 km de yine fulledim 45 lira verdim. sehll 97 oktan kullanıyorum. iki gün önce 950 km de yine full doldurdum. 45 tl verdim.500 km de 45 lira. 9 kuruş yakmış. motor birazdaha açılsın. 8 krş yakacak. inanmayan diğer tvs apache kulanıcılarına sorabilir. bu arada ben 105 kiloyum. buna rağmen 9 krs...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
bu arada istanbulda kaçak benzin bulmak okadar kolay değil antepte olduğu gibi. sen orda dahada az yakarsın.
şentürk
10 Temmuz 2012, 22:37
motorum 2012 tvs apache. ilk aldığımda 73 tl ye fulledim depoyu. 450 km de yine fulledim 45 lira verdim. sehll 97 oktan kullanıyorum. iki gün önce 950 km de yine full doldurdum. 45 tl verdim.500 km de 45 lira. 9 kuruş yakmış. motor birazdaha açılsın. 8 krş yakacak. inanmayan diğer tvs apache kulanıcılarına sorabilir. bu arada ben 105 kiloyum. buna rağmen 9 krs...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
bu arada istanbulda kaçak benzin bulmak okadar kolay değil antepte olduğu gibi. sen orda dahada az yakarsın.
Tamam paşa kardeş inandım.Seni kızdırdıysam özür dilerim.O kadar yakıyorsan bence değişme.O kadar az yakanı bulamazsın.Saygılar...
Arjantinli69
11 Temmuz 2012, 00:05
kötü haber tez duyulur derler ama demekki henüz duyulmamış
aldığım bilgilere göre Türkiye Suzuki 12 tane getirtmiş deneme amaçlı
İstanbul bayi 6 tanesini almış ve satılmış motorlar
yani anlayacagınız sıfırını bu sene rüyada görürsünüz diyorlar
ama alıp begenmeyip satan olursa 2.elini alıp kullanmış olursunuz
eee tekel olmak böyle birşey olsa gerek topu topu 12 motor,piyasa yapmak
K o r @ y
11 Temmuz 2012, 00:09
tamer abi bu haber iyi olmadı.. neyse önümüzdeki maçlara bakalım :)
atillapasa
11 Temmuz 2012, 00:56
nasıl yaaa. olurmu böyle.
ben daha geçen hafta istanbul kızıltoprak bayiine sordum. ağustos ayında iki tane gelecek. bunlar satıldı. eylül ayında iki tane daha gelecek dediler. almak istersen ayıralım fakat kapora bırakmalısın dediler.bilginize. fiyat 9845 tl. elbet birgün biyerlerde kavuşuruz.
madem altı motor var. neden kimse görmemiş. hadi biz görmedik. kullananlar kim. neden yazmıyorlar. bence birileri alsa kesin görürdük.
sercan2667
11 Temmuz 2012, 01:21
http://www.youtube.com/watch?v=uNISYzl82b8&feature=related
Bu video da top speed 154 diyor.Adam sürmeyi mi bilmiyor acaba ?170 beklerdim açıkcası.Tamam rüzgarın da etkisi var.Fakat çift silindirli 6 vites.
fz6_fazer
11 Temmuz 2012, 01:24
Motosiklet gelmeden 539 mesaja ulastı gelince ne olur kim bilir, ilk basta ucuz olur sonrası malum zam zam
Syanur
11 Temmuz 2012, 02:42
Bilmem neyin bilmem nerelerine! denesinler o 12 motoru... Ben bu haberin doğru olduğunu düşünmüyorum. Fiyat 10.000 TL nin altında olacak ve çift silindirli 250cc Suzuki marka motoru "denemek!" için TR ye getirecekler(satar mı satmaz mı diye). Eğer gerçekse bu durum, tekel olmak değil geri zekalı olmak böyle birşey olsa gerek.
Suzukinin-TR'nin entrikaları bıktırdı artık...
c3nk
11 Temmuz 2012, 09:29
http://www.youtube.com/watch?v=uNISYzl82b8&feature=related
Bu video da top speed 154 diyor.Adam sürmeyi mi bilmiyor acaba ?170 beklerdim açıkcası.Tamam rüzgarın da etkisi var.Fakat çift silindirli 6 vites.
biraz ağır motosiklet ve grenajsız, bence 154 top speed gayet yeterli.
doğmamış çoçuğa kefen biçmeye benziyor bu iş bu motor haftasında 2. ele düşmezse ben bi şey bilmiyorum
dogus2006
11 Temmuz 2012, 09:51
15 bin liradan ikinci ele duser
burdurlu1985
11 Temmuz 2012, 20:32
Yok daha neler
denilen dogruysa hevesimiz kursagimizda kalacak o zaman desenize
neyse oyle birsey olursa altarnatiflere yonelirim artik
sym wolf 250 yada hyosung (modeline karar veremedim ama aguila cok hosuma gidiyo:-):-):-)
"Bozkurt"
11 Temmuz 2012, 22:04
suzuki hakında merak ettiğim servis yedek parça nasıl honda ya nazaran bilen varmı bende inazuma almıyı düşünüyorum ama önce test etmek isterim inşallah tanıtım etkinkiği yaparlar
15 bin liradan ikinci ele duser
ömer hayyamı hatırlattın bana arkadaşım hayalle yaşayanı da hayalsiz kalanıda
Thracian
14 Temmuz 2012, 02:13
Bence bu motorsikletin akıbeti VL 250 ile aynı olacak.Suzuki çok az getirecek Türkiye'ye.Bir kaç sene sonra da Türkiye'ye getirmeyi bırakacak.Sonra 2.el de fahiş fiyatlara satılacak.Öyle ki geçenlerde sahibinden.com da geizinirken 2008 model VL 250 ye 12.000 tl ye yakın para istiyen bir ilan gözüme çarpmıştı.
Ramazan Can
14 Temmuz 2012, 10:33
bu motor gelsin çok satacaktır... bende beklemekteyim..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO