Orijinalini görmek için tıklayınız : enjeksiyon ayarı nasıl yapılır
burhan_498
25 Kasım 2011, 18:44
merhaba arkadaşlar benim bir problemim var yzr125 kullanıcısıyım niyeti bozup adana el yapımı eksoz taktım ses 125ccye görer cok iyi ancak motorun performansı düştü bir müddet araştırdıktan sonra eksoza göre enjeksiyon ayarının yapılması gerektigini gördüm hemen yetkile servise gittim adam yag değiştirmekten başka bişi bilmiyor il dışınada cıkmak istemiyorum bu enjeksiyon ayarını ben yapabilirmiyim ve nasıl yapacagım. TEŞEKKÜRLER
eko29
25 Kasım 2011, 19:28
Kardeş şimdi sen eksoz u performans tipi takınca geri basıncı düşürdün buda düşük devirlerde motorunda isteksizlik meydana getirdi enjeksiyona ayar yapılmaz sen en iyisi eksozu sök
ozgurakman
25 Kasım 2011, 20:11
eğer kendin yapmak istiyorsan... power commander öneririm. bir çok model motosiklete göre bir çok marka eksoz ve hava filtresi kombinasyonlarının hazır yakıt haritaları internette var bu alet için. ama tabi bunun için power commander+yzf r125 için üretilmiş full sistem ya da slip on eksoz alman gerek. maliyetli yani... orjinal çipin de bozulmamış olur, sistemi söktüğünde orjinal haline döner motor.
var olan eksoza göre enjeksiyon ayarını yaptırman için dyno'ya çıkması gerek motorun, yzf125 için gereksiz.
ayrıca el yapımı eksoz, eksoz supapının ayarını bozar. silindiri ve supapları hızlı eskitir... bilgin olsun ona göre kullan. ben olsam kullanmazdım
burhan_498
25 Kasım 2011, 22:40
motorumu sıfır aldım yakıt ve saglamlık konusunda cok iyi ses cıkacagına motorum saglıklı kalsın yarın ilk işim motorun orjinalini geri takmak olacak. BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM saygılar..
motorcu48
25 Kasım 2011, 22:43
burdada senin gibi aynı uygulamayı yapmak istiyen küçük arkadaşlarımız var cbr125 ile..
anlatıyoruz anlamıyolar tek egzozla performans saglanmaz diye
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO