ogün1
25 Kasım 2011, 02:30
arkadaşlar herkeze kazasız belasız sürüşler ben daha acemıyım 15 gun falan oldu gene az bi tecrübem var bu motor konusunda hiç yoktan iyidir heves ettim aldım 100lük bir motor çelik markası güzel motor yani maşallahı var motorumun 2 sıkıntısı var durduğu yerde bazen motor ısınmamışken dıyıyım stop edıyor rölanti ayarından dedıler nasıl yapılır bunu benim motorda rölantısını bulamaıdm nerde oldugunu ve 2. sıkıntıda gaz vermeden ışıklar yanmıyor motor calısır durumdayken cok az ışık verıyor gaz verdıgım zaman parlıyor daha cok normal boyutta verıyor gaz kestıgımde ışık gıdıyor bu kötüü bazıları aküden diyor bazıları başka diyor birtürlü bir sonuca varamadık. bu steyi
baya okuyorum araştırıyorum yyeni yeni okumaya başladım daha doğrusu sevdim bilgili güzel bi ste ilgileniyorlar saolsunlar görüyüroum
herkezın sorununu çözuyorlar banada bi el atın lütfen bu çelik 100 lük motorumda rölanti ayarını nasıl yaparım nerde dir ve yazdıgım ışık sorunu ne olabilir he birde calıstırmadan sinyeller yanıyor ama çalıştırıp gaz vermeden normal stop lambası ön far falan yanmıyor...
şimdiden teşekkür ederim hepinize allah herkezi kazadan beladan korusun KASK kullanın
baya okuyorum araştırıyorum yyeni yeni okumaya başladım daha doğrusu sevdim bilgili güzel bi ste ilgileniyorlar saolsunlar görüyüroum
herkezın sorununu çözuyorlar banada bi el atın lütfen bu çelik 100 lük motorumda rölanti ayarını nasıl yaparım nerde dir ve yazdıgım ışık sorunu ne olabilir he birde calıstırmadan sinyeller yanıyor ama çalıştırıp gaz vermeden normal stop lambası ön far falan yanmıyor...
şimdiden teşekkür ederim hepinize allah herkezi kazadan beladan korusun KASK kullanın