PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Domino's Kuryeleri ve Diğerleri Son Durum Nedir?

MuTLu.
13 Kasım 2011, 23:29
Merhaba,

En son Pizza Hut'da kuryelik yaptım 8 saat 850 TL civarı olması gerekirken 10 saat çalıştım 850 lirayı zor alabildim! Alamadım hatta.. Şu an Domino's şubesine bakacağım, o bölgeyi biliyorum ve çok kısa mesafelere yolluyor istisnalar hariç. Genelde 45 dk diyor servis süresi. Malum havalar da soğudu. İnternetten sadece 2 dakika gözüme çarparsa bakıyorum ilanlara, Beşiktaşa falan inip aramadım. Not: Beşiktaş paket servis ilanı görenler varsa konuya yazsın.

Domino's düşünüyorum arkadaşlar, son durum nedir? Kaç saat çalışıyorsunuz, maaşlar nedir? Angarya işler olarak orada da sanırım kutu katlama, çöp atma vs herşeyi yapıyoruz.. :) Anlatırsanız sevinirim.. Hakkım yendiği için Pizza Hut'dan çıktım ben, tekrar işe girmem gerek..

---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:05 ----------

Çalışan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

askon
14 Kasım 2011, 00:06
pizzat hut ve kfc bunlar aynı şırketler ve bunlarda hep böyle sorunlar oluyor paraları eksık verıyorlar eğer calışmak istersen domınos yıne en ıyısı

MuTLu.
14 Kasım 2011, 01:14
Hocam peki domino's un şartları nedir? En çok bunu merak ediyorum. Angarya işler nelerdir, yani kutu katlama, çöp atma vs.. Ayrıca kaç saat çalışıyor ve ne kadar maaş alınıyor bu önemli. 30 dakika sınırı da mesele.. Çalışan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

ferhatkars
14 Kasım 2011, 01:16
ben kuryelikten dün itibariyle emekli oldum....:flower:
allah kurye olanlara soguklara karşı direnc,patronlara karşı sabır vs vs vs versin....

MuTLu.
14 Kasım 2011, 01:29
Öyle ferhat hocam.. Peki arkadaşlar Domino's'ta çalışan var mı? Şartlar nedir yani? :)

GP500-1st
14 Kasım 2011, 01:35
Bu havada kuryelik yapan kazandığının 5 katını daha sonra sağlık sorunlarına verir.

Çektiği sıkıntıda yanına kar kalır

Slayerrr
14 Kasım 2011, 02:05
Bu havada kuryelik yapan kazandığının 5 katını daha sonra sağlık sorunlarına verir.

Çektiği sıkıntıda yanına kar kalır

Sanıyorum tatlı su motorcususun. :mrgreen:

Hiç kuryelik yapmadım ama doğru düzgün ekipmanla üşüme belirtisi bile göstermiyorsam sanıyorum ki kuryelere de bir şey olmaz.

ferhatkars
14 Kasım 2011, 02:06

Hiç kuryelik yapmadım ama doğru düzgün ekipmanla üşüme belirtisi bile göstermiyorsam sanıyorum ki kuryelere de bir şey olmaz.
en iyi ekipman da olsa...giy çıkar giy çıkar....adam illet ediyor yahu...ben mesela...dün emekli oldum kuryelikten...
bundan sonra sadece sabah işe giderken giyer çıkartırım bir de aksam evime gelirken...

Slayerrr
14 Kasım 2011, 02:16
en iyi ekipman da olsa...giy çıkar giy çıkar....adam illet ediyor yahu...ben mesela...dün emekli oldum kuryelikten...
bundan sonra sadece sabah işe giderken giyer çıkartırım bir de aksam evime gelirken...

Giyecen, çıkarmayacan. :mrgreen:
Mesela ben sadece işe gidip gelirken kullanan biri olmama rağmen giy çıkar derdi olmasın diye yandan fermuarlı pantolon bakıyorum. :)

buberk
14 Kasım 2011, 03:12
Ne kadar giyinirsen giyin acısı yaş ilerleyince çıkar diyorlar. Bugün gene dayanamadık rahat 50 km yol yaptık ama eve geldiğimde sezonu kapatıyorum artık diyorum ertesi gün gene biniyorum :queen:

Bu arada dün dominosda kurye olarak çalışan bir arkadaşla tanıştım maaşa dokunmuyorum sadece bahşişler yetiyor bana dedi. Maaşlada hanıma bilezik falan alıyorum dedi. Baya memnun gibiydi.

yesilius2
14 Kasım 2011, 03:38
Ben 1 ay kadar çalıştım dominosta.
750 TL net aylığım vardı.Buna ek olarak Her götürdüğün pizza başına 30 krş para alıyordum (Her şube yapmıyor girerken konuşmak lazım) + bahşişler oluyordu. 1 ay çalıştım yaklaşık 1.100 lira gibi bir para aldım ama bu fiyatı siz belirliyorsunuz.Nekadar çok sipariş götürürseniz ona göre meblaa artıyor. ben 1 ayda 680 sipariş götürmüştüm 750 + 30 krş larla beraber 960 lira para almıştım bahşişler hariç.Bulundugunuz bölgeye göre bahşiş durumu değişiyor.Ben kırsal bir alanda çalıştım buna rağmen günde 40 lira bahşiş yaptıgım oldu.Kontratta 8 saat diyor ama 10 saat çalışıyorsun Dominostada aynı bu durum.

---------- Post added at 03:38 ---------- Previous post was at 03:36 ----------

Ayrıca 30 dk muhabbetine gelirsek genelde hep aynı adreslerde sipariş geliyor zaten. Sizin haritada çizilmiş belli bir bölgeniz var o bölge dışına başka şube bakıyor.sizin sınırınızdaki en uzak mesafe 7 8 dk uzaklıkta . adreste bir sıkıntı olmadıgı sürece zaman probleminiz olmuyor.Geç gittiğinizde ise pizza nın ücreti sizden kesilmiyor.Bana yetiştiricem diye acele etme demişlerdi.Sıkıntı olmuyor yani.

GP500-1st
14 Kasım 2011, 03:49

dominosta çalışanlar genelde gençlerden oluşuyor. hem tam tecrube yok hemde tam ekipman. Şirketin verdikleriyle o işin olucağını sanmıyorum.

Adam gibi ekipmanlarla 1-2 derecedede binilir:cat: Marka ve kalite ürünlerde iyi para!

Slayerrr
14 Kasım 2011, 04:02
Bana yetiştiricem diye acele etme demişlerdi.Sıkıntı olmuyor yani.

Pizza ücretinin kuryeden kesilmediğini biliyordum ama böyle bir şey beklemezdim. Tebrik ediyorum o şubeyi. :)

aparat
14 Kasım 2011, 04:40

günde kaç km yol yapıyorsun bilmiyorum ama,Kuryelik yapmadığın belli :cherry: ister paket servisi ister evrak kuryeliği herne kadar doğru dürüst ekipman desenizde yalan... üşüyorsunuz her ikisininde kendine göre zorluğu var...

Paket servisindeki eleman 5-6 kat inip çıkıyor üzeri kalın ve terliyor yola devam ...

evrak kuryesi en az günde 100-150 km çeviriyor ki genelde bu dahada fazla oluyor tabi aralardaki koşturmaca cabası evrak ver evrak al bir sıcak bir soğuk gerisini siz düşünün ilerleyen yıllarda istediğiniz kadar korunun acısı çıkacaktır ...

Havaların iyiden iyiye soğuduğu bu günlerde akşama kadar motosiklet tepesinde olanların Allah yardımcısı olsun....

maxi97
14 Kasım 2011, 04:43
dominos iyi. gdr mi ne kaskları vardı. sabah tükkanı açıp paspas çekpas çekip masaları yerleştiriyorduk. 10da gidip 5de çıkarken 500 lira para veriyorlardı. birkaç hafta çalıştıgımdan kışın ne verdiklerini bilmiyorum. motor kymco agility 125di. böyle motor olmaz olsun. hızlanması hariç 150 zcmi mumla aramıştım.

en sinir olduğum şey, aşçı benzeri yaratığın "şu şöyle oldu, bu böyle oldu 5 dakkada hazır herşey tam" dedikten sonra herkesin" teşekkürler" diye bağırmasıydı. nişanlımın anaokulundaki bebeler yapmıyor böyle saçmalıkları...

MuTLu.
14 Kasım 2011, 11:44
Arkadaşlar haklısınız ileride acısı çıkar mı bilmem ama, sürekli motosiklete kışın binipte bir şey olmayanlar var elbet. Yani kışlık pantolon ve mont giyeceğim eğer işe başlarsam. Zaten öğrenciyim, yani en fazla 6 ay - 1 sene kalırım. Yani sürekli kalmayacağım. Başka iyi maaş veren iş yok maalesef, o yüzden kuryeliği seçiyorum. Zaten kaskı kendim almayı düşünüyorum. LS2'nin modellerine baktım, olmadı Nitro Aikido falan alacağım.

Pizza Hut'da çalışırken, terlediğim zamanlarda apartmana girerken montun fermuarını açıp öyle çıkıyordum. Pek sorun olmadı ama tişörtle kullandığım zamanlar da oldu, işte o zaman terli soğuk girdiğinde kitliyordu insanı. Hani kış olması sebebiyle sürekli mont + pantolon giyeceğim. Girmeden önce başta belirteceğim zaten ama muhakkak vardır diye düşünüyorum. Olmadı pantolonu kendim ayarlarım + ufo dizlik falan bakarım. Ama ekipmanlar vardır muhakkak..

Tavsiyeleriniz varsa bekliyorum, öğrencilik zamanında yaptığım bir iş ileride sırtımı falan ağrıtmasın. Nasıl giyinmeli, ne yapmalı.. :)

Ayrıca şu kadar çalışıyorum, şu kadar maaş alıyorum diye söylerseniz sevinirim. Pizza Hut iyiydi ama mesaim eksik yatıyordu. Sağolsun müdürümüz de iyiydi de yine de cin alinin tekiydi. :)

umtglsr
14 Kasım 2011, 13:04
ben 6 ay gibi bi süre kfc de calıstım ve memnun kaldım calıstıgın saatin parasını alıyosun sonucta her ayda bordronu eline veriolar kontrol edebiliyosun egerki paranda bi sıkıntı yaşadıysan o restaurant mudurunden kaynaklıdır süzer grup bi katakulle yapmaz bu saatten sonrada sana little caesars oneririm beşiktaşta subesi war die biliyorum git bi gorus eleman illaki arıyorlardır.

---------- Post added at 11:04 ---------- Previous post was at 10:51 ----------

kıyafet konusuna değinmişsin bende bi kac tavsiye vereyim altına bir adet termal içlik termal corap al ve ustunede bir adet motor pantolonu işini gorucektir.Üst kısmına ise içine atletini mutlaka giy ihmal etme ustunede hiç olmazsa kısa kollu bi tişört giy(terleme ve cildin nefes alması için) onun üstüne balaklavanın malzemesinden olan ruzgar yagmur fln gecirmeyen yelekler,süetterler satılıyo onlardan al bir tane (kesin kez al almazsan ustunu gazeteyle kollaman gerekicek ve extra uğraş ve goruntu kirliliği olucak ) üstüne 10 katta giysen ciğerlerine rüzgar girer ama bu bahsettiğim malzeme gecirmiyo o yuzden alman şart son olarakta bi polar veya o tarz bişey giyip üstünede montu attınmı üşümezsin rüzgarı diger iyi kesen bişeyde yagmurluktur fakat her zaman giyilmediginden yerini tutucak bşi lazım.Kafana gelince egerki çeneden açılır kaskın varsa mutlaka cene altına satılan rüzgar aparatları var ondan al ve içine gogusude kapatan yarım balaklavalar war onlardan alman yeterli olucaktır ama fullface kask kullanıyosan çenesine o bahsettiğim aparat takılmıyo çoğunun o yüzden komple basını ve alnını kapatan balaklavalardan alman gerek çünkü kaskın içindeki hava direk alna vuruyo ve sinüzit vb. hastalıklara yol acıo benden bu kadar ve en en en onemlisi paket servis işinde hiç bi paket hiç bi müşteri senin canından degerli değil her zaman pür dikkat ve temkinli sür motorunu biliyosunki halkımız paket servis motorlarına dahada bi kıllar.

MuTLu.
14 Kasım 2011, 13:23
ben 6 ay gibi bi süre kfc de calıstım ve memnun kaldım calıstıgın saatin parasını alıyosun sonucta her ayda bordronu eline veriolar kontrol edebiliyosun egerki paranda bi sıkıntı yaşadıysan o restaurant mudurunden kaynaklıdır süzer grup bi katakulle yapmaz bu saatten sonrada sana little caesars oneririm beşiktaşta subesi war die biliyorum git bi gorus eleman illaki arıyorlardır.

---------- Post added at 11:04 ---------- Previous post was at 10:51 ----------

kıyafet konusuna değinmişsin bende bi kac tavsiye vereyim altına bir adet termal içlik termal corap al ve ustunede bir adet motor pantolonu işini gorucektir.Üst kısmına ise içine atletini mutlaka giy ihmal etme ustunede hiç olmazsa kısa kollu bi tişört giy(terleme ve cildin nefes alması için) onun üstüne balaklavanın malzemesinden olan ruzgar yagmur fln gecirmeyen yelekler,süetterler satılıyo onlardan al bir tane (kesin kez al almazsan ustunu gazeteyle kollaman gerekicek ve extra uğraş ve goruntu kirliliği olucak ) üstüne 10 katta giysen ciğerlerine rüzgar girer ama bu bahsettiğim malzeme gecirmiyo o yuzden alman şart son olarakta bi polar veya o tarz bişey giyip üstünede montu attınmı üşümezsin rüzgarı diger iyi kesen bişeyde yagmurluktur fakat her zaman giyilmediginden yerini tutucak bşi lazım.Kafana gelince egerki çeneden açılır kaskın varsa mutlaka cene altına satılan rüzgar aparatları var ondan al ve içine gogusude kapatan yarım balaklavalar war onlardan alman yeterli olucaktır ama fullface kask kullanıyosan çenesine o bahsettiğim aparat takılmıyo çoğunun o yüzden komple basını ve alnını kapatan balaklavalardan alman gerek çünkü kaskın içindeki hava direk alna vuruyo ve sinüzit vb. hastalıklara yol acıo benden bu kadar ve en en en onemlisi paket servis işinde hiç bi paket hiç bi müşteri senin canından degerli değil her zaman pür dikkat ve temkinli sür motorunu biliyosunki halkımız paket servis motorlarına dahada bi kıllar.

Hocam haklısınız. Aslında şöyle yapsam, boyun ve göğüse kadar inen baklavaları biliyorum, ondan alsam ve alt ve üst olmak üzere termal içlik alsam etkisi olur mu? Yani yelek falan ince yelek mi dediğiniz? Onun yerine altlı üstlü termal içlik alsam nasıl olur? Boyun için de baklava alayım dediğiniz gibi boyun kısmını tamamen saranlar var. :) Beşiktaş Little Cesar's'ta uyuz olduğum bir çalışan var, sırf o yüzden oraya girmem hocam. :) Sağolun tavsiyeniz için. Aslında pek seçenekte yok ama bakacağız artık diğer yerlere falan.

Hocam çok sağolun cevaplar için.

http://www.feyizoglu.com/Termal-iclik-Takim-Heavy-_45404.html#0

Sizce şu tip altlı üstlü set ve çorap + boyunluk falan alsam nasıl olur sizce yelek yerine?

+ Bir de 40 - 50 liralık setler iş görür mü acaba? Revit sadece 100 TL altlık...

MuTLu.
14 Kasım 2011, 17:35
Yukarı. :)

---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 14:10 ----------

Evet yukarı tekrar, çalışan arkadaşların yorumunu bekliyorum.

umtglsr
14 Kasım 2011, 20:35
bununda faydası olur tabiykide fakat ust taraf için rüzgar almamak onemli bizm için ondan ruzgar gecirmez birşey lazım ya gogsune gaste koyarsın ya poset falan koyarsın yada balaklavanın malzemesinden yelekler fln war onlardan alırsın dedim benm anlatmak istedigim ustten ruzgar almak adamı hasta eder ve tedavisi yok omur boyu cekilir onlemini almakta fayda war. dediğim malzemenin resmini koyayım belki bi fikir olur kafanda.http://img31.imageshack.us/img31/8554/adszdls.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/31/adszdls.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

MuTLu.
14 Kasım 2011, 20:46
bununda faydası olur tabiykide fakat ust taraf için rüzgar almamak onemli bizm için ondan ruzgar gecirmez birşey lazım ya gogsune gaste koyarsın ya poset falan koyarsın yada balaklavanın malzemesinden yelekler fln war onlardan alırsın dedim benm anlatmak istedigim ustten ruzgar almak adamı hasta eder ve tedavisi yok omur boyu cekilir onlemini almakta fayda war. dediğim malzemenin resmini koyayım belki bi fikir olur kafanda.http://img31.imageshack.us/img31/8554/adszdls.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/31/adszdls.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Hocam dediğin gibi o tip bir ürün alacağım.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/95751-termal-iclik-tavsiyesi-paket-servis-isi-2.html#post2493331

Şu konuda baya tavsiye var. Termal giyisi takım + boyunluk alacağım. :) Dediğin gibi giden sağlık daha geri gelmiyor.

ferhatkars
14 Kasım 2011, 20:57
Giyecen, çıkarmayacan. :mrgreen:
Mesela ben sadece işe gidip gelirken kullanan biri olmama rağmen giy çıkar derdi olmasın diye yandan fermuarlı pantolon bakıyorum. :)

o zaman da terleyip bitlenirsek ne olacak :queen:

umtglsr
14 Kasım 2011, 20:59
suan saydığım seyleri alırken paran gidicek belki bi ay bunlara calısıcaksın fakat ilerde aynı iş yerinde calıstıgın adamla karsılastıgında anlıcaksınki iyiki diceksin keşke demiceksin kendimden biliyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum kazasız belasız sürüşler.

MuTLu.
14 Kasım 2011, 21:57
suan saydığım seyleri alırken paran gidicek belki bi ay bunlara calısıcaksın fakat ilerde aynı iş yerinde calıstıgın adamla karsılastıgında anlıcaksınki iyiki diceksin keşke demiceksin kendimden biliyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum kazasız belasız sürüşler.

Aynen hocam, sağlık, güvenlik önce geliyor. :)

efe tolga
14 Kasım 2011, 22:32
1-2 ay için çalışmaya değermi yaz ayları için bende bu yaza çalışmayı düşünüyorumda ne yapsam bilemedim

MuTLu.
15 Kasım 2011, 19:00
Domino's işe alındım arkadaşlar. Portör muayenesi nasıl yapılıyor hastanelerde? Mesela özel bir labatuvarda kulak çöpüyle yapıyorduk ama hastanelerde nasıl? :) Kaba falan yapılacağı söyleniyor yav 2011 olmuş yıl.

Su4t
16 Kasım 2011, 00:31
Dostum ben Kfc de çalışıyorum. İşimden gayette memnunum. KFC ve PizzaHut aynı firma ama çalışma saatleri farklı. Ben maksimum 8 saat çalışırken PizzaHut Kuryesi 10 saat çalışıyor. Aynı parayı almamızın yanında bide içerde tepsi silme kutu katlama vb. işler yapıyor. Aynı firmanın bu iki farklı kolundaki ayrımları anlamış değilim.

Dominosa gelince. Özellikle beşiktaş şubesini hiç tavsiye etmiyorum ama girmişsin madem. İlkay var orda. Dispatcher şefiniz. Arkadaşımdır KFC den Suat 'ın selamı var beni üzmicekmişsin de ona :)

Özellikle pizzacılarda kuryenin içerde paspas kutu katlama temizlik vb işler yapmasını idrak edemedim. Kurye dediğinin işi paket götürmekse bırakın adam paketini götürsün. İçerde çalışcak olsam garsonluk yaparım dimi ama...

ferhatkars
16 Kasım 2011, 21:18
Domino's işe alındım arkadaşlar. Portör muayenesi nasıl yapılıyor hastanelerde? Mesela özel bir labatuvarda kulak çöpüyle yapıyorduk ama hastanelerde nasıl? :) Kaba falan yapılacağı söyleniyor yav 2011 olmuş yıl.

arkadan önden numune alıp inceliyorlar....:queen:
askerde öyle idi....

halepli
16 Kasım 2011, 21:33
Bahçelievler Dominos haznedar şubesinde arkadaşım çalışıyor günde 10 saat çalışıyor 900 tl maaş alıyor

MuTLu.
16 Kasım 2011, 21:42
Dostum ben Kfc de çalışıyorum. İşimden gayette memnunum. KFC ve PizzaHut aynı firma ama çalışma saatleri farklı. Ben maksimum 8 saat çalışırken PizzaHut Kuryesi 10 saat çalışıyor. Aynı parayı almamızın yanında bide içerde tepsi silme kutu katlama vb. işler yapıyor. Aynı firmanın bu iki farklı kolundaki ayrımları anlamış değilim.

Dominosa gelince. Özellikle beşiktaş şubesini hiç tavsiye etmiyorum ama girmişsin madem. İlkay var orda. Dispatcher şefiniz. Arkadaşımdır KFC den Suat 'ın selamı var beni üzmicekmişsin de ona :)

Özellikle pizzacılarda kuryenin içerde paspas kutu katlama temizlik vb işler yapmasını idrak edemedim. Kurye dediğinin işi paket götürmekse bırakın adam paketini götürsün. İçerde çalışcak olsam garsonluk yaparım dimi ama...

Hocam sağolun, söylerim selamını. :) Dediğin gibi ben de uyuz oluyorum bahsettiğin angarya işlere ama pekte seçenek yok maalesef. Zaman / para sorunum var. :pale: 9 saat, 790 TL + 20 kuruş paket başına.. :)

OguzhanCBR
16 Kasım 2011, 21:49
Allah bu tehlikeli yollarda ve soğuk günlerde yardımcınız olsun..

eywallah
16 Kasım 2011, 22:28
termal içlik aldım sirkeciden 40 milyon feyizoğlunda 49 miyon arkadaşlar haberiniz olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:26 ----------

bu ğün aldım daha

buberk
17 Kasım 2011, 18:49
Arkadaşlar bugün hostapiknikden telefonla bir teklif aldım ne dersiniz donarım demi soğukda :silent: grafikerlik sarmıyo biraz hareket lazım bu aralar ama kış olması beni korkuttu bi düşüneyim dedim. Hosta tecrübesi olanlar vardır sanırım.

MuTLu.
18 Kasım 2011, 22:35
Arkadaşlar dominos hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Pazartesi başlayacağım, neler yapıyoruz dominosta? 30 dakika süre olayı canımı sıkıyor doğrusu, aceleye getirmem maalesef..

---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 19:24 ----------

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

Evet arkadaşlar yorumları bekliyorum:)

buberk
18 Kasım 2011, 22:37
En son konuştuğum dominos kuryesinin anlattığına göre bazı müşterilerin haberi bile olmuyor 30 dk mevzusundan ben hatırlatıyorum bedava alıyor pizzayı banada yüklü bi bahşiş veriyor demişti. Pizzanın ücreti zaten kuryeden kesilmiyor demişti. Başka çakallıklardan da bahsetti ama şimdi ayrıntıya girmeyelim :cherry:

MuTLu.
18 Kasım 2011, 23:45
Vallahi ne olacak bilmiyorum. :)

---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:19 ----------

Yukarı. :=)

MuTLu.
19 Kasım 2011, 14:34
Yukarı tekrar :) Günaydın.

---------- Post added at 12:34 ---------- Previous post was at 11:08 ----------

Boyunluk almaya gideceğim Okmeydanı tarafına ama çok üşeniyorum. :)

MuTLu.
19 Kasım 2011, 21:05

Carbon
19 Kasım 2011, 22:35
Uzun bir yazı yazmıştım ama sayfa kapandı yazılar da gitti:P

Hayırlısı olsun arkadaşım.Balaklava alırken dikkat edeceğin şey dikişler olsun.Eldiven gibi yün bir balaklava aldım pazardan 3 TL'ye.Yüzüm kışlık kazak gibi oldu kask da sıkıştırınca.İzler direk yüzüme işledi.Olabildiğince düz olmalı ve sıcak tutmalı...

MuTLu.
19 Kasım 2011, 23:24
Teşekkürler hocam, ben de boyunluk alacaktım ama oda polar biraz kalın gibi geldi, yani kaskın altından geçmeyecekti, yani dediğin gibi sıkışacaktı. O yüzden ince bir şey bakacağım dediğin gibi ama o da üşütmez mi? :)

Carbon
20 Kasım 2011, 00:06
Benim pazardan aldığım boynumu kapatmadığı için boyundan hava yiyordum.Kaskı taktıktan sonra burnumun üstüne çekiyordum vizörü de kapatınca bir sıkıntı olmuyordu soğuk havalarda.En küçük bir boşluk dahi bırakmamak lazım.Kırmızıda durduğunda az da olsa vizörü açmak lazım yoksa buğu yapıyor.Tabi en soğuk havalarda.Bu günlerde sıkıntı yok.

LS2 alırsan vizör bağlantı yerlerinde 2'şer vida var onları arada kontrol et gevşerse kaskın içine hava alabiliyor ve düzgün açılıp kapanmıyor.Renkli vizör takarken farkettim.

Bu arada 50 TL'ye Nic Touring 1017 eldiven almıştım 4 mevsim fena üşütüyor.Tam kışlık içi yünlü bir eldiven almam lazım 1 aya...

MuTLu.
20 Kasım 2011, 03:46
Hocam sağolun bilgiler için. :)

*/ AHm3T /*
20 Kasım 2011, 14:47
Hocam hayırlı olsun, bir zamanlar bende kafayı takmıştım bu işlere.. Bir tane yemek firması vardı, A2 ehliyetli eleman arıyordu ama kendi motoruyla çalışması kaydıyla falan yazıyodu.. Sanırım onlar daha çok maaş alıyor, sonuçta kendi motorunu yıpratacak o kadar.. Gerçi kendi motorun olunca, şirket motoru gibi hor kullanmassın, bu da bir mevzu tabi..

falkenn
12 Şubat 2012, 15:49
arkadaşlar a2 ehliyet alıcam yakında dominosta ve burger king fln buralara motorcu sürekli alıyorlar mı yoksa belli zamanlarda mı özellikle dominosta çalışan veya çalışmış arkadaşlar varsa işe alım prosedür ve sürecini anlatabilirler mi Paylaş:

crxforever
14 Şubat 2012, 04:19
pizzacıların çoğunda ek iş angarya var. sebebi ise götürülen paket miktarının az olması ve personel azlığı.
burger kingte sadece paket götürme var :cat:

kkorhann34
14 Şubat 2012, 14:33
Başka Bi Konuda Yazdığım Cevabı Aynen Kopyala Yapıştır Yapıyorum...

Dominosta 1 Seneye Yakın Çalıştım Kesinlikle Ve Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum.Tek Tavsiye Ediceğim Konu 2'ci Bir İş Arıyorsanız İhtiyacınız Varsa Girebilirsiniz.Dominosta Yaptıklarına Gelince Aklına Gelebilecek Tüm Angarya İşleri Yaparsın Yapmıyorum Ben Diyen Yalan Söyler.Sevkiyat Gelir Hamur Kasalarını Sırtında Taşırsın,Sabah Açılış Akşam Kapanış Yaparsın Dükkanı Baştan Aşağı Yıkarsın.Günde 2 Saat Menü Dağıtırsın Dağıtıp Dağıtmadığını Kontrol Eder Kapıya Konulan Menü Sayısından Bile Azar Yersin.Motorcu Adamı 1 Dakika Boş Tutmazlar Gördükleri An Paspas Süpürge Çöpler Masalar Derken Her İşi Yaparsın.Yukarıda Arkadaşlarda Demiş 30 Dakikayı Senden Kesmezler Orası Doğru.Bir Gün Bakmışsın Açılış Yapmışsın 10 Da Gitmişsin Bi Bakmışsın gece 2 Ye Kadar Durmuşsun.Mesai Olayı Yoktur.Her Zaman Telefonun Çalar İzinli Gününde Dahil.Ben Dayanamadığımdan Bıraktım.Dominosta Maaşlara Gelince 700 Lira Maaş 60 Lira AGİ + 40 Kuruş Sipariş Parası Vardır.Ben Şuan Burger King'te Çalışıyorum Maaş Olayıda 850 Lira Maaş + 60 AGİ + 70 Yol Parası Şeklinde Çalışıyorum Artı Mesai Saatlerimiz 5 Liraya Denk Geliyor Günde 8 Saat Çalışıyorsun.Sipariş Götürmekten Başka Hiç Bir Görevin Yok Sipariş Varsa Götürürsün Yoksa Oturur Gününü Geçirirsin.Senden Sadece İstedikleri Motorunu Restoran Kapandığında Garajına Koyup Anahtar Ruhsat Hesabını Verip Parmağı Basıp Eve Gitmektir.

Kusura Bakmayın Yazım Uzun Oldu =)

Bozoksk
14 Şubat 2012, 14:40
Başka Bi Konuda Yazdığım Cevabı Aynen Kopyala Yapıştır Yapıyorum...

Dominosta 1 Seneye Yakın Çalıştım Kesinlikle Ve Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum.Tek Tavsiye Ediceğim Konu 2'ci Bir İş Arıyorsanız İhtiyacınız Varsa Girebilirsiniz.Dominosta Yaptıklarına Gelince Aklına Gelebilecek Tüm Angarya İşleri Yaparsın Yapmıyorum Ben Diyen Yalan Söyler.Sevkiyat Gelir Hamur Kasalarını Sırtında Taşırsın,Sabah Açılış Akşam Kapanış Yaparsın Dükkanı Baştan Aşağı Yıkarsın.Günde 2 Saat Menü Dağıtırsın Dağıtıp Dağıtmadığını Kontrol Eder Kapıya Konulan Menü Sayısından Bile Azar Yersin.Motorcu Adamı 1 Dakika Boş Tutmazlar Gördükleri An Paspas Süpürge Çöpler Masalar Derken Her İşi Yaparsın.Yukarıda Arkadaşlarda Demiş 30 Dakikayı Senden Kesmezler Orası Doğru.Bir Gün Bakmışsın Açılış Yapmışsın 10 Da Gitmişsin Bi Bakmışsın gece 2 Ye Kadar Durmuşsun.Mesai Olayı Yoktur.Her Zaman Telefonun Çalar İzinli Gününde Dahil.Ben Dayanamadığımdan Bıraktım.Dominosta Maaşlara Gelince 700 Lira Maaş 60 Lira AGİ + 40 Kuruş Sipariş Parası Vardır.Ben Şuan Burger King'te Çalışıyorum Maaş Olayıda 850 Lira Maaş + 60 AGİ + 70 Yol Parası Şeklinde Çalışıyorum Artı Mesai Saatlerimiz 5 Liraya Denk Geliyor Günde 8 Saat Çalışıyorsun.Sipariş Götürmekten Başka Hiç Bir Görevin Yok Sipariş Varsa Götürürsün Yoksa Oturur Gününü Geçirirsin.Senden Sadece İstedikleri Motorunu Restoran Kapandığında Garajına Koyup Anahtar Ruhsat Hesabını Verip Parmağı Basıp Eve Gitmektir.

Kusura Bakmayın Yazım Uzun Oldu =)
Aynı şekilde pizza venedik expressteyim hiç bir işe karışmam paketi götürürüm aksamda anahtar ruhsatı bırakır motorları garaja koyar kaçarım ek iş olarak yapıyorum yoksa yapılacak iş değil !

hakan 10
14 Şubat 2012, 20:47
peki arkadaşlar bu dağıtımda yer bulma nasıl oluyor ?

Carbon
14 Şubat 2012, 22:02
Arka tarafta duvara asılı büyük bir harita var bölgelere ayrılmış.Altta da bütün sokak ve cadde isimleri alfabetik sırayla yazıyor.Bu şekilde buluyorsun adresleri...