PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Asya 150t1 mi yoksa mondial zat 150 yada mondial zc 150 mi alsam yardım ?

tattoo_murat
09 Kasım 2011, 23:58
BU ZAMANA KADAR SADECE BİR KERELİĞİNE GT 250 R HYSUNG ALDIM BİR ALACAGIMA KARSILIK KULLANMADAN SATTIM :) ŞİMDİ YENİ YENİ ÖGRENECEGİM MOTOR KULLANMASINI.

Asya 150t1

mondial zat 150

mondial zc 150

BU SCOOTER MARKALARINDAN HANGİSİNİ DAHA UZUN SÜRE DAHA AZ SORUNSUZ KULLANABİLİRİM ?

ESNAFIM ARABAMI ŞİŞLİDE İSPARKTAN BAŞA PARK EDECEK YERİM YOK ARKA SOKAKLARA PARK ETTİĞİMDE ÇİZİYORLAR SİLECEKLERİ ÇALIYORLAR VS VS VS BANA UCUZ YOLLU BU TARZ BİR SCOOTER LAZIM HANGİSİNİ ALSAM ACABA ?????

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

HMM ANLASILDI HEPSİDE CİNLİ YAZI TURA ATIP BİRİNİ SEÇMEK GEREK BİLGİLER İÇİN SAOLUN !!!!

HaydarBıçak
10 Kasım 2011, 00:25
forumda bu konu hakkında birçok başlık açıldı yazı tura atmak yerine forumun arama kısmını kullanabilirsiniz.
ama kısaca özetlemek gerekirse 150zc nin yakıntından şikayetçi olanlar var
zat 150 için küfreden de var alıp evin salonuna çıkarmak isteyende var yani mennun olanda çok aman aman diyen de çok
asya 150t1 benim ilk scooterımdı ben memnundum ama çok nazik kullanmak gerekiyor
ne alırsanız alın beklentinizi düşük tutup bakımlarını aksatmayın şimdiden hayırlı olsun

tattoo_murat
10 Kasım 2011, 01:44
teşekkürler japon malı alacam karar değiştim :P