PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial 150 ZAT Kullanıcıları Bi'yardım Edin :)

motorcu2012
09 Kasım 2011, 22:52
Merhaba Ben Forumda Yeniyim. 18 ime Girdim A2 Ehliyetim Var. Okul Dershane Özel Ders Üçgeninde Sürünüyorum :queen: . Bu Aralar Mondial 150 ZAT lar İlgimi Çekti, Ama Tereddütteyim. Kasası Motora Ağır Geliyor Filan Diyolar. Malum Sinopta Yaşıyorum ve Her Tarafı Rampa. Düz Bi'yol Yok Ya İniyon Ya Çıkıyon :)) . Bu Konuda Biraz Engin Bilgilerinizden Yararlanmak İstiyorum. Birkaç Sorumu Var Yanıtlarsanız Çok Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler. Ayrıca Geçmiş Bayramınızda Mübarek Olsun...

1 - Kasası Gerçekten Motora Göre Gerçekten Ağır mı?
2 - Rampada Tavırları Nasıl :)
3 - 300-350 Km lik Yol Yapabilir mi?
4 - Yakıt Sarfiyatı Nedir?
5 - 2 Yıl Binicem, Bana 2 Yılda Ne Kadar Masraf Çıkarır?

bY_aLp
09 Kasım 2011, 23:41
bulaşma hiç çok narin çok kibar çok rahat çok masraf çıkaran asfalt motorudur b*k gibi param var harcayacak yer arıyorum diyorsan tavsiye ederim kardeşim :)

sbr
10 Kasım 2011, 02:37
ben zat kullanıcısıyım. kasasının motora göre ağır olup olmadığı performans beklentine göre değişir.çok güçlü bir motoru yok bence, ama tatminkar bir performansı var.350kmlik yolu bir kere mola verip yapabilirsin(eğerki motorun bakımlı ve sağlıklıysa), benim motorun 100 kmde 3,5 lt yakıyor. sen kolaylıkla daha fazlada yaktırabilirsin ama daha azı için çok uğraşman gerekir. 2 yıl binceksen çokta fazla bir masraf yapmana gerek yok( eğerki temiz bir zat aldıysan tabii), rutin bakımlarını yaparsın gezersin.. zatlarda kronik olarak egzoz civataları gevşer ses yapar, ön siperlik ses yapar,motoru çok sıkıştırırsan yağ eksiltir, başka bişe gelmedi aklıma.. çok rahat bir motordur,kullanması eğlencelidir.

motorcu2012
10 Kasım 2011, 20:27
bulaşma hiç çok narin çok kibar çok rahat çok masraf çıkaran asfalt motorudur b*k gibi param var harcayacak yer arıyorum diyorsan tavsiye ederim kardeşim :)

Teşekkür Ederim. Ahh Çok Param Olsaa Napimm Zat'ı. Ekonomi Olsun Diye Çırpınıyom :queen:

hyomzysn
18 Kasım 2011, 18:39

1.si bu motor hiç o kadarda narin sayılmaz. bakımını adam gibi bir ustaya ve zamanında, kaliteli yağ ve benzin koyarsan öküz gibi her yola sokarsan honda bile dize gelmez.
2.si masraf çıkartsa bile bu motoru yaptırmaya kalksan yani motoru yesen bir kısmını en fazla 200 - 300 tl bir rakama yaptırırsın.
3.sü çin malı kötü diyorlar kimsede çin malından vazgeçmiyor ..kimsenin totosu hondaya yetmiyor.

bir zat kullanıcısı olarak asyadan çok daha iyi ve konforlu motordur...eee parasına göre ... totom yese gider yamahanın maksi scotr alırım .binerim.. lakin hepsinin granajı plastik. nereye vurursan vur ikiside kırılmaya çok müsait kaldıki hafif bir araca motorumu sürrttüm hiç bir çatlama olmadı ufak çizik dışında .. açıkça kullanımıma göre gayet sağlam motoru.. 2-3 yıl sonra zaten çöp olmaya mahkum kalabilir.

saygılarımla

tuense
16 Aralık 2011, 01:42
dostum ben gıdıs 250 km sadece 15 dk lık ıkı mola verdım ve motor banamasın demedı motor gıdıyor 2 gunde toplam 700 km lık yol yaptm hıcte bı sorun cıkarmadı bende tam guvenmıyodum ama sen motora guvenınce o senı yarı yolda bırakmıyo bıraz fazla yakıyo arada fuzılı masraf cıkarıyo eger ben fazla hız sevmem konfora duskun gosterıslı rahat bı makına ıstıyorum dıyosan tavısye ederım ama cokta bı beklentın olmasın tabi :))