PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : E-Bike Devir Saati

qawzer
31 Ekim 2011, 23:59
Merhaba;
Elektirki Bisiklet Modeli Olarak stmax ZWD406L Modelinin Hız Göstergesi Yerine DEVİR saati var. Ben Bu Gün Evkura Gittim Ve Devir Saati Göstergesinde Sonu 25 di...
hız konusunda 40/Kmh Yapabileceğini Söylüyorlar... Yardım Edebilcek olan var mı ? Elektirkli Motorda Devir Saatini Ne Amaçlı Koymuşlar AnLamış Değilim Hala....:pale:

Slayerrr
01 Kasım 2011, 00:07
Kendi Internet sitesinde 24 km/s hız yapabildiğini yazmış. Yani 40 km/s yalan olmuş biraz. http://www.stmax.com.tr/modeller.asp?id=4

immortalboss
01 Kasım 2011, 00:16
Bence o devir saatine de fazla güvenme dostum.Çin malı motosikletlerimiz gibi o da yanlış olabilir.Ayrıca elektrikli bisiklette hız düşünme.Seni biryerden biryere götürüyorsa yeter bana göre.

harun1077
01 Kasım 2011, 00:19
hep aklımdadır.Bu devir saatini nereye bağlıyolar.hani km yi tekere takılıyor ya.

Slayerrr
01 Kasım 2011, 00:45
hep aklımdadır.Bu devir saatini nereye bağlıyolar.hani km yi tekere takılıyor ya.

Benzinli motorlarda ateşlemeye.

qawzer
01 Kasım 2011, 18:43
40 Kmhız Yapıyor.. Beğine Ulaşıp Bir Kablo Kestiğinde çoçuk kilidini açıyorsun. 40 km oluyor diyorlar :) Devir Saati ni neden koymuş lar acaba ?

immortalboss
01 Kasım 2011, 18:56
40 Kmhız Yapıyor.. Beğine Ulaşıp Bir Kablo Kestiğinde çoçuk kilidini açıyorsun. 40 km oluyor diyorlar :) Devir Saati ni neden koymuş lar acaba ?
Arkadaşımdada vardı böyle bir maraz.Kafa grenajının olduğu yerde sağ tarafta bir soket vardı.Taktın mı motor yavaş gidiyor.Çıkardığında hızlanıyordu.

qawzer
01 Kasım 2011, 18:58
Doğrudur... Markalara Göre Değişiyor İşde... Kararsız Kaldım :( Ehliyete Yaş Yetmiyor.. Beni 2 sene idare edecek bir şey arıyorum ama zor görünöyor.. çünkü fiyatları baya uçuk