Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 Sene Yatmıış Motor(Kawasaki KLE 250 Anhelo)
İyi geceler arkadaşlar uzun zamandır motor arayışındayım eski model racing sevdasından vazgeçtim şimdi sormak istediğim tam bana uygun 1 tane motor buldum kle 250 anhelo 2001 modeli sanırım Türkiye de bulunmuyor.2 silindir 35 hp buz gibi 1 motor fakat gümrüğü ödenmemiş ve motor nerdeyse 2 senedir yatıyor almaya niyetlendim pazarlığımızı da yaptık fakat aklımda bazı soru işaretleri var malum motor 2 senedir hiç çalıştırılmadı bile acaba ileri dönemde bana 1 sorun çıkarır mı bu konuda yardımcı olursanız sevirinim motor 26 000 kmde.eğer bu da olmazsa motor sevdası duman olup gidecek ama ben uzaklaşmak istemiyorum bu sevdadan
yamyamaha
26 Ekim 2011, 01:22
motor güzel ama kesin kez parça sorunun olursa aldıgına pişman olursun. silindirde falan karıncalanma olmadıgsa sana sorun cıkarmaz sanırım. ama az değil iki sene yatmış.
immortalboss
26 Ekim 2011, 01:26
.eğer bu da olmazsa motor sevdası duman olup gidecek ama ben uzaklaşmak istemiyorum bu sevdadan
Arkadaş sırf şu satır için param batacak olsa da alırım ben bu motoru.Ancak motoru aldığında Tr'de yok diyorsun.2 sene yatmış motosiklet elbet biyerden patlak verir.(Düzgün saklandıysa bu oran düşer.) Ve yedek parçaları nasıl temin edeceksin.Arkadaşlar sana ayrıntıları verecektir.Hatta birkaç foto yükleyebilirsen ilaç gibi gelecektir.
serkanADH13
26 Ekim 2011, 01:57
gümrük ödenmediğine göre gümrükte yatmış olmalı sanırım,
ve gümrükten satılan araçlarıda alıp çalıştırım vera eksik gedik varmı diye bakman gibi bi unsur söz konusu değil,
eğer gümrükte yatmış ise motor,
kesınlıkle üzerinden 3.5 parca sokulup satılmıstır,
en basitinden karbüratör,
beyin ,vs gibi,
iyice araştır ve uzaktanda olsa nakmadan alma...
gs500inanc
26 Ekim 2011, 02:00
motoru el 250 /zx 250r parçaları uyar. dış aksamı da kle 500 den uyar.. sen al fiyat uygunsa hiç kaçırma. foto da ekle maddem :)))
ixeywent
26 Ekim 2011, 03:32
2 yıl az değil karıncalanma olmuştur illaki. bi motor ustasına açtırıp güzelce temizletip yağlatırsan bi sorun olmaz gibi tam bilmiyorum bende tabi.
gs500inanc
26 Ekim 2011, 04:09
2 sende karıncalanma olucak diye bişey yok. yağ, akü değişip eski benzin boşaltılıp direk çalışan olduğu gibi, saran motor da olmuştur...saran motor zaten gidiciymiş duyduğum kadarıyla
yorumlar için çok teşekkürler motora ustamla gidip baktık zaten üzerindeki görünen tüm parçaların orjinal olduğunu söyledi bu arada gümrükte değil galeride bekliyor yaklaşık 2 senedir sanırım gümrükten dolayı alıcı çıkmadı yarın resimlerini ekliyeceğim
gs500inanc
26 Ekim 2011, 20:53
Al dostum... kle 500 yakıt olrak cimri değildi ve 50 beygirin hepsine de gerek yoktu açıkçası..bizim kullanımımıza göre tabi...aynı kasa 30 hp olunca tadından yenmez hem daha hafif olur. arazi kabiliyeti de aratar...
evet arkadaslar resimler geldi halen karar asamasindayim yorumlarinizi eksik etmeyin lutfen .. tesekkurler http://s3d4.turboimagehost.com/t1/9544667_Grnt000.jpg (http://www.turboimagehost.com/p/9544667/Grnt000.jpg.html) http://s3d4.turboimagehost.com/t1/9544668_Grnt002.jpg (http://www.turboimagehost.com/p/9544668/Grnt002.jpg.html) http://s3d4.turboimagehost.com/t1/9544669_Grnt001.jpg (http://www.turboimagehost.com/p/9544669/Grnt001.jpg.html)
Upload Image (http://www.turboimagehost.com) to TurboImageHost.com
delicoban08
27 Ekim 2011, 20:08
Eli ayağı düzgün görünüyor. motor gücü de 250 cc ye göre çok iyi. fiyatı da makulse alınabilir. Makine çift silindir mi?
.Mhmt.
27 Ekim 2011, 20:19
Bence ustanla da baktıysan al derim , bu aletler kolay düşmez insanın eline , benim böyle bir fırsatım olsa bir dakika durmaz alırdım. Ayıptır söylemesi ne kadara anlaştın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------
Bence ustanla da baktıysan al derim , bu aletler kolay düşmez insanın eline , benim böyle bir fırsatım olsa bir dakika durmaz alırdım. Ayıptır söylemesi ne kadara anlaştın? Eğer istanbuldaysan o motoru 2 saatte sıfıra yakın görünüme getirebilirim . Temizliği cilası cartı curtuyla :)
immortalboss
27 Ekim 2011, 20:49
Bence ustanla da baktıysan al derim , bu aletler kolay düşmez insanın eline , benim böyle bir fırsatım olsa bir dakika durmaz alırdım. Ayıptır söylemesi ne kadara anlaştın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------
Eğer istanbuldaysan o motoru 2 saatte sıfıra yakın görünüme getirebilirim . Temizliği cilası cartı curtuyla :)
Bence de kasası düzgün duruyor.Ama sen yine de bir usta ile git kardeşim.Astarı yüzünü geçmesin.Fiyatını pek söylemek istemiyor gibisin. :) Arkadaşlar buradan yola çıkarak da yardımcı olacaktır.
motorun fiyati 5 bin tl fakat 5 bin tl civari da gumrugu var eger gumruk 5 bini gecerse sonrasini ben karsilayacgim diyor sahibi. makina sirali cift silindir internetten teknik verilerine baktim 248cc su sogutmali silindir basina 4 valve 35 hp 23.5 nm torq olarak belirtilmis .mhmt. kardes sagol dusundugun icin ben kibrista ikamet ediyorum :) buarada civatalarda ve sasede bolge bolge acayip pas var ileri vadede sorun olur mu acaba ? tesekkurler
ferhatkars
27 Ekim 2011, 23:17
motorun fiyati 5 bin tl fakat 5 bin tl civari da gumrugu var eger gumruk 5 bini gecerse sonrasini ben karsilayacgim diyor sahibi. makina sirali cift silindir internetten teknik verilerine baktim 248cc su sogutmali silindir basina 4 valve 35 hp 23.5 nm torq olarak belirtilmis .mhmt. kardes sagol dusundugun icin ben kibrista ikamet ediyorum :) buarada civatalarda ve sasede bolge bolge acayip pas var ileri vadede sorun olur mu acaba ? tesekkurler
bayramdan sonra %99 bende kıbrısta olacagım...tam neresınde olacagım bilmiyorum....
bi sıkıntı olursa beraber hallederiz....
benim anlamadıgım bir şey var.... o kadar paran var madem daha iyi,tutulan,herkes tarafından da kullanılan bir şey al....
sanırım toplamda 10000 tl para vereceksin.... o paraya bi sürü seçenek var...
polo34
27 Ekim 2011, 23:35
2 senedir neden satamadıkları anlaşıldı, çok para istiyorlar :) motor sıfır mı ki o rakamlar isteniyor anlayamadım ...
ya sormayin kibris`ta motosiklet fiyatlari turkiye`ye gore nerdeyse 2 kati otomobilde de tam tersi burasi turkiye den yari yariya daha ucuz piyasa olarak.beni en cok tereddutte birakan 2 sey var zaten o paraya daha ne motorlar var 2.si de motorun yatiyor olusu
ferhatkars
27 Ekim 2011, 23:41
burdan motor alıp götürme şansımız ne kadar.... belirli bir yaşın altındaki motorları almıyorlarmış sanırım....
Samet Ağır
27 Ekim 2011, 23:52
ferad kardeşim sen Kıbrıslımısın????
güzelyurtta foto göksele sor beni..anlatsın sana..:P
neyse eğer oralı isen bişey diyemem ama öğrenci asker v.s sebeplerden dolayı mecburi bulunuyorsan Türkiyeden turist misali götürüp gerektiğinde tekrar Türkiyeye bir giriş çıkış yaparak işi halletmeni önermek istedim..çünkü bu durumdaysan eğer geri dönüşünde satmak istediğin anda o motoru hemen de satamazsın...
yinede sen bilirsin...
birde ben oradayken durum tam tersi idi...burada murat 124 yada 131 e binebileceğin paraya Kıbrısta mersedese bmw ye binebiliyorduk...tamam sıfırı değildi ama hatırladığım kadarı ile bir astsubay arkadaş 10000 mark paraya (1996 da 5-6 yaşında) mercedes 560 SEC almıştı....burda o paraya değil 5-6 yaşında 20 yaşında olanı zor verirlerdi o zamanlar...Türkiyede 1650 mark olan fotoğraf makinemi Kıbrıstan 700 marka almıştım...
ferad kardeşim sen Kıbrıslımısın????
güzelyurtta foto göksele sor beni..anlatsın sana..:P
neyse eğer oralı isen bişey diyemem ama öğrenci asker v.s sebeplerden dolayı mecburi bulunuyorsan Türkiyeden turist misali götürüp gerektiğinde tekrar Türkiyeye bir giriş çıkış yaparak işi halletmeni önermek istedim..çünkü bu durumdaysan eğer geri dönüşünde satmak istediğin anda o motoru hemen de satamazsın...
yinede sen bilirsin...
kibris dogumluyum fakat aslen adanaliyik :) 5 yas siniri var diye biliyorum yurtdisina goturmek ya da getirtmek icin bu arada sattigim gt250r krank dagitmis hemde 3.gun :S
Samet Ağır
28 Ekim 2011, 00:01
Allah'ın adamıyık diyorsun yani...:queen:
hem Kıbrıs hemde Adana ile kan bağı olmasada gönül bağım var...
öyle olsa bile o paraya 2007-2008 TA al..arada bir adanaya git gel..daha akıllıca olur...:P
ferhatkars
28 Ekim 2011, 00:03
5 yas siniri var diye biliyorum yurtdisina goturmek ya da getirtmek icin
desene gs500 hayalimden vaz geçeceğim:pale:... en yükseği 2004 model....:pr:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
öyle olsa bile o paraya 2007-2008 TA al..arada bir adanaya git gel..daha akıllıca olur...:P
girdi-çıktı yapsın yani.... çoğu iş yerinde ssk da yaptıkları gibin....
hehe dur kardes transalp deme bana gecen gun galeride gordum 1 tane 2001 modeldi sanirim 5500STG !!! kardes turkiye`de yasiyorsan burdan motor almak mantiksiz zaten bence bazen sıkılınca sahibinden.com daki fiyatlara göz gezdiriyorum içim gidiyor resmen
yamyamaha
28 Ekim 2011, 00:14
resimlerden sonra içim gitti ben olsam alırdım. :)
ferad
31 Aralık 2012, 00:27
hala daha alıcı bekliyor canım kawasaki m benim :(
yamyamaha
31 Aralık 2012, 01:50
severim kerataları.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO