Orijinalini görmek için tıklayınız : Jawa Modelleri Ve Fiyatlari 2006
Dün bisiklet turundayken kızıltoprak'ta tesadüfen Jawa distribütörlüğüne rastladık. motorlar geleli daha birkaç gün olmuş. beş tane model getirmişler ve bir model daha gelecekmiş. fiyat ve modellerini yazıyorum. ilgilenenler için adres ve tellefonlerı da yazıyorum.
Dakar 125 4.100 ytl ağırlığı 102 kg
sport 125 3.900 ytl ağırlığı 99 kg
dandy 125 3.700 ytl ağırlığı 99 kg
bu üçü arasında motor olarak bir fark yok sadece görünümleri farklı o kadar. motorlarının honda patantli çin yapımı olduğunu söylediler. diğer parçalar çekoslovakmış.
classic 9.500 ytl
style 9.900 ytl bu iki motosikletin motoru bombardier diye bir markanın motoruymuş ve bmw de kullanılıyormuş.
style modelinin selesinin sürücü bölümünün deri kaplaması gergin yapılmış. süngerle arasında baya bir boşluk var. oturmaktan zamanla yırtılabilir dikişlerden bence.
distirbütörün adı BARBAROS MOTOR m. TAYFUN AKAY
recep peker cad.
zahit bey sok.
sahil ap. no:22/2 kızıltoprak
tel: 0216 450 49 80/81
faks: 0216 450 49 82
e mail: mtakay@jawatr.com
web: www.jawatr.com
www.barbarosmotor.com.tr
tayfun beyle konuşurken siteden de bahsettim ve site yöneticileriyle temasa geçebilirsiniz sitede reklam vermek ve destek hattı teklif etmek için dedim. olumlu baktı fakat ne olur bilemem.
resim ekleyemedim çünkü bana verdikleri tanıtım cd sinden kopyalayamadım. ama sitelerinde resimler var.
motorlar çok hoş ve kaliteli işçiliği var. ancak bana yine de pahalı geldi fiyatları. umarım ilgilenenlere yardımcı olmuşumdur.
Ertuğrul_Öz
02 Mart 2006, 15:18
Classic 650 çok güzel ama bu fiyata kim alırki bunu ?:pale:
Olcan138
02 Mart 2006, 15:25
Modelleri daha önce bir topicte görmüştük zaten, fiyatları merak ediyorduk...
Açıkçası bu fiyatlar çok da cazip gelmedi bana.
Makine
02 Mart 2006, 15:33
Fiyatı yüksek. Eğer 6500-7000 civarı fiyatı olsaydı çok iyi satardı bu alet.
siteleri onarımda heralde "under construction" sayfası çıkıyor. kızıltoprağın neresinde bu firma? yakın oturuyorum fırsat bulunca ben de gider incelerim.
kotumuren
02 Mart 2006, 16:05
evet ..fiyat fazla ,ama eğer dedikleri gibi örneğin 125 lerde sadece motor çin yapımı ve diğer parçalar çek malı ise avrupa standartlarına göre normal..
Tabi çin standartlarına göre yüksek:P
125 dakar hoş görünüyo.
siteleri onarımda heralde "under construction" sayfası çıkıyor. kızıltoprağın neresinde bu firma? yakın oturuyorum fırsat bulunca ben de gider incelerim.
fenerbahçe nin antrenman sahasının orada. telefon edip tam bir tarif alabilirsin.
Barış Şuşut
02 Mart 2006, 19:38
bombardier yanılmıosam kanada malıdır
bu marka ATV ler sınıflarında en iyileridir . Jet-ski, mini traktör gibi diğer segmentlerdede modelleri olan çok iyi bir markadır eğer motor bombardier se alınır bunlar...
Makine
02 Mart 2006, 20:46
Arkadaşlar Jawa'nın motoru Rotax markadır. Bu marka ufak uçak motorları, ATV'ler, motosikeltler için motor üreten bir firma. Bombardier'in bir ATV modelinde bu motor kullanılıyor. Neticede 650 Classic uygun fiyatlı olsa kesinlikle tercih edebileceğim kaliteli bir motosiklettir.
Görüşmek üzere.
Olcan138
02 Mart 2006, 22:22
Ayrıca bu topicte fiyatlarını gördüğünüz modellerin fotoğraflarına da BURADAN (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7564) bakabilirsiniz.
kocaday
02 Mart 2006, 23:54
eyvallah olcan link için.
bombardier yanılmıosam kanada malıdır
bu marka ATV ler sınıflarında en iyileridir . Jet-ski, mini traktör gibi diğer segmentlerdede modelleri olan çok iyi bir markadır eğer motor bombardier se alınır bunlar...
evet. motor kısmında yazıyor kabartmayla; bombardier. motosikletlerin tipleri güzel de bana yine de pahalı geldi.
Ayrıca bu topicte fiyatlarını gördüğünüz modellerin fotoğraflarına da BURADAN (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7564) bakabilirsiniz.
resimlerdeki modellerin çoğu distribütörde yok. sadece fiyatlarını yazdığım modeller var. birde büyük bir motor getireceklermiş. ama model adını hatırlamıyorum.
super_meke
03 Mart 2006, 06:18
emegın ıcın tesekkurler
dönence
03 Mart 2006, 10:02
bakalım jawa Türkiye piyasasında eski günlerdeki başarıyı yakalaybilecekmi. hep birlikte görecez.
fenerbahçe nin antrenman sahasının orada. telefon edip tam bir tarif alabilirsin.
saolasın. :wiinkk:
emegın ıcın tesekkurler
rica ederim. :)
sarapci
04 Mart 2006, 02:46
fiyatlar ne o oyle 9 milyar.cok pahalı.iki uc milyara cin varken alınmaz.en az yarı yarıya kırarlarsa turkiyenin dumanını atarlar.cindende cok satarlar.ama bu fiyatlara alınmaz.
sarapci
04 Mart 2006, 02:48
bide anlamadıgım bunlar simdi cekmi cinmi hintmi?
crxforever
04 Mart 2006, 07:23
bende ja0wayı çok severim eski modelllerini. gönül isterdi ki tekrar piyasaya damgasını vursun ama 125çç de bu fiyatlarla biraz zor gibi.keşke ybr ile yakın fiyatlarda olsaydı
zeda3000
04 Mart 2006, 10:26
Jawa alinir arkadaslar adamlarin butun yaptigi motorlar halen yollarda gidiyor. Cin motorlari 3 sene zor dayanir ken Jawa lar 20 senedir yollarda. Yaptiklari motorlarda cekis cok yuksek. Bence kotu olamaz. Orta sinif alternatif motor bence. Biraz daha para cikarip saglam bir alet alma olayidir. Umarim yanilmam tabi.
bservet
04 Mart 2006, 13:08
Ben en cok police modelini begendim.Cok zarif gorunuyor.
Bir de sadece 125 cc ve 650 cc modelleri var. 250 cc lik bir model de getirseler fena olmaz.
sarapci
05 Mart 2006, 10:41
fiyatlar belli oldumu acaba
bbaday
06 Mart 2006, 01:05
bence bu motorlarda düşük is,şcilik ve diger minumum üretim maliyetleri
sebebi ile uzakdoguda uretiliyor kullanılan malzeme ne kadar iyi ve saglam olursa olsun bu motorlar türkiye piyasasında bu fiyatlara alıcı bulmaz ve mecbur yeni bir fiyat politikası uygularlar gibi geliyor bana sonucta 9000ytl para vererek alınıcak motorlar degil bence
ozerozturk
06 Mart 2006, 01:42
yanlış zaman, bu fiyatlarla kimseye satamaz pılısını pırtısını toplar gider, çinliler bunları çiğ çiğ yeeeeeeeeeer
DARKDIAMOND
06 Mart 2006, 01:58
raven,uğraşların çok teşekkürler.:cat: Classic güzel.JAWA zannedersem kalitesi için bu fiyatı istiyor ama piyasa darmadağın.Eski başarısı için uzun zaman bekleyebilir.
raven,uğraşların çok teşekkürler.:cat: Classic güzel.JAWA zannedersem kalitesi için bu fiyatı istiyor ama piyasa darmadağın.Eski başarısı için uzun zaman bekleyebilir.
rica ederim. seninle aynı fikirdeyim. motorlar çok iyi ama bu piyasada bu fiyatlarla tutunamazlar. kesinlikle makul bir seviyeye indirmeliler fiyatları. motor kaliteli ve bir zamanlar ülkemizde efsaneydi, buna güvenerek bu fiyatları belirlemiş olabilirler ama piyasada o kadar çok motor varki ve henüz bu dağınıklıkta iyi kötü birbirine karışmış durumda. java kesinlikle çok iyi ama fiyatlar çok pahalı.
sarapci
08 Mart 2006, 01:26
klasik her zaman alıcı bulur.ben su aralar almayı dusunuyorum.kafam corba gibi oldu.eski bmw baktım,ural baktım,su cinli yeni chopper lara baktım,simdi de jawa classic gozume hos gozuktu.ama bu fiyatlar imkansız.su 650 lik uygundu aslında ama bu rakamı ona verecegime biraz daha verir gider en baba bmw yi alırım.bence jawa nın dagıtım problemi var.adamlar hala fiyatlarını yazmamıs.tek bayii oda istanbulda.daha once pektas getirmis guneyde oda bırakmıs.tamamen salata bi durum var.
sarapci
09 Mart 2006, 03:16
daha once bi arkadas fabrikanın cek cumhuriyetinde kapandıgını hintli bi firmanın aldıgını yazmıs.bi taneside parcaların cinde uretildigini soyluyo.ama yukardaki dakar goruntuleri cek cumhuriyetini anlatıyo.kafam karıstı.bu arada motorun cok iyi oldugu anlatılıyo.su barbaros motor hala yazmamıs fiyatları.
crxforever
09 Mart 2006, 03:26
350ççlik 2zamalı modelleri daha uçuz olabilir mi açaba;?sitesinde modelleri var
ama fiyat yok.
sarapci
09 Mart 2006, 03:31
9,5 milyarı 650 cc ler icin yazmıslar.digerleri tabii daha ucuzdur.neden ucyuzelli diyosun.bana sorsan ya 125 ya 650 derim.kısa yollar icin 125 yeterli ve cok hos modeller var.uzun yolu 350 kesmez 650 ideal.tabii benim fikrim.ama bi dusun derim.
watergun
09 Mart 2006, 17:30
Ne yani ybr den daha mı iyiki de bunlar daha yüksek fiyat çekmişler....
Bir tarafta "YAMAHA" "3 milyar.. Bir tarafta "jawa" 3 milyardan daha pahlıya
walla tanıdığım eski jawa kullanıcılarının hiç birisi de benim jawam şöyle iyiydi diye bişey demiyorlar.
adamlar nerdeyse japon makinelerine yakı fiyatlar çekmişler. ÇOK YÜKSEEEEK:farao:
watergun
09 Mart 2006, 17:32
teşekkürler raven
ayrıca werdiğin bilgiler güzel sinan saol :cat:
sarcosucos
09 Mart 2006, 17:39
teşekkürler raven.
rica ederim arkadaşlar :wiinkk:
sarapci
16 Mart 2006, 00:50
raven bi daha ugradınmı kiziltopraga?
hayır uğramadım. şu sıralar çok meşgulüm. yolum düşerse uğrayacağım. fiyatları düşürmüşler mi diye.
cgl125
16 Mart 2006, 01:22
bende jawa war ve yapıldığı yıllara göre gerçekten çok güzel motorlar olduğunu düşünüyorum yeni olanları göremedim fakat eğer teknolojilerini ilerlettilerse gerçekten sağlam makinalardır orjinal jawalar zaten eskiden de güzeldi zaten şişme derdi falan olmuyo orjinallerde ama türkiyedeki eski jawaların hepsi ne yazık ki çek cumhuriyetinde üretilenlerle aynı standartta üretilmemiş gerçekten classic denebilicek bi makina yenilerin pahalı olma sebebi tamamen çek üretimi oluşu ise bi yönden iyi bi şey ama bayiide serviste çok az oluşu kötü ve mz in de jawanın da türkiye ye getirilişinde bi dönem ara verilmesi sebebiyle piyasada tutunabileceklerini sanmıyorum çin ve japon rekabeti var oda parası olan japon olmayan çin alıyo bu araya ne mz ne jawa zor girer ama girebilirse ikisininde tutkunları bir anda patlar eminim ikisi de ayrı keyifler veriyo bunlar gerçek motorlardan inşallah fiyatlar çin fiyatlarına yaklaşırda çin malı almak zorunda kalmayız
sarapci
17 Mart 2006, 07:23
kırsın fiyatı yerı yarıya 50000 jawa satılır temmuza kadar.
süleyman=jawa
25 Mart 2006, 15:06
[QUOTE=cgl125]bende jawa war ve yapıldığı yıllara göre gerçekten çok güzel motorlar olduğunu düşünüyorum
sorabilirmiyim kaç model jawan :bounce:
sarapci
27 Mart 2006, 03:30
kardes bunlar sasırmıs.kendilerini hondadan,motoguzziden pahalı satmaya calısıyolar.orta sınıftan cıkmıslar.dakar 650 ye oniki milyar diyolar.honda fiyatları daha uygun.
Jawaların fuar fiyatları şöyleydi;
Dandy 125 = 3.724,00 ytl
Sport 125 = 3.912,00 ytl
Dakar 125 = 4.100,00 ytl
Classic 650 = 9.500,00 ytl
Style 650 = 9.900,00 ytl
Dakar 650 = 11.950,00 ytl
sarapci
27 Mart 2006, 03:43
biz ne dedik oniki bin dedik.elli lira fark icinmi yazdın.
Yok be sende ben hepsinin genel bi fiyatını yazdım, fuardan almıştım listesi önümde duruyordu :)
erkiran
27 Mart 2006, 04:31
Bence Jawa tarih oldu sitesini inceledim ne dogru dürüst yetkili servisi var nede motorsikletlerin fiyatı uygun. Honda Yamaha gibi köklü markalara karşı hiç sansı yok üstelik daha pahalı
cgl125
27 Mart 2006, 05:33
[QUOTE=cgl125]bende jawa war ve yapıldığı yıllara göre gerçekten çok güzel motorlar olduğunu düşünüyorum
sorabilirmiyim kaç model jawan :bounce:
93 model jw laser 250 cc tek silindir çift egzos 4 vites
melbur
27 Mart 2006, 06:18
jawa çok sağlam motorda artık türkiyede tutulmaz gibime geliyor
sarapci
20 Nisan 2006, 05:24
fiyat kırsalar tutulurda fiyatta baglanıyo is.en son cin biraz daha kaliteli gelcek avrupa da biticek gozukuyo.
javacı_ayşe
02 Eylül 2006, 22:41
yine de değer jawa için 50 tane Çin Malı motosiklet eskitir bunlar
ManyAak
03 Eylül 2006, 10:49
style 350 9.900 ytl harbi kafayı yemiş bunlar yaw onun görceği işi honda cbf 250 fazlasıyla görür 7.900 ytl hem jawalar 2 zamanlı die biliyom benzin yetmez o motora be yeni nesil dizel araçların(crdi,multijet,tdci vs...) neredeyse 2 katı para yakıyo.Hayatta almam alsam bile ancak 2.el ve mutlaka style alırım
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO