Orijinalini görmek için tıklayınız : 125 Lik Ramexde Tek Teker yapmak
ByTiLki16
02 Ekim 2011, 03:10
S.a 125 lik Cup ramex var bende diğer markasıda bisan terra 125 teker yapmaya çalışıom genelde 1. viteste arka ayaklıklara basılarak az kalkıo başka kaldırma yöntemleri varmı bide motorum viteste gaz vermeden gitmz
serkanADH13
02 Ekim 2011, 03:13
arka dişliyi 5,8, veya 10 diş büyütmeyi dene,
istediğinden fazla verim alacağına emin olabılırsın...
Fakat dikketli ol teker yapayım derken motoru hurdaya çıkartma sonra :)
ByTiLki16
02 Ekim 2011, 03:18
eyw saol peki nasıl kaldırcaz boşta gaz verip biranda 1 e takıncamı
fehmizcan107
02 Ekim 2011, 12:44
onlar da nornal cublar gibi debriyajsız mı? eğer öyle ise 1e takıp vitese ikiye geçirecekmiş gibi basacaksın ama geçirmeyeceksin.iki vites arasındaki boşlukta tutacaksın,o zaman boşta oluyor motor sonra gazı verip ayağını çekeceksin vitesten gökyüzünü seyredeceksin :queen:
ama ilk önce bulduğun yol düzgün ve boş olmalı,ayrıca tüm korumaların üstünde olmalı..yeni üye olduğun için üstünde durma lüzumu hissettim...
ByTiLki16
02 Ekim 2011, 13:05
çok saolun oda devriyajsız yarı otamatik inşallah olur
fehmizcan107
02 Ekim 2011, 13:09
arkadaşlarım mondial ve ramzey 100lüklerle yapıyor,seninki 125 cc olduğuna göre yapar diye tahmin ediyorum...
Emre_(acemi)
02 Ekim 2011, 13:09
Kardeş dikkat et ilk defa tek teker sürmeye çalışıcaksın gazı ayarlayamassın sırt üstü yatarsın
ByTiLki16
02 Ekim 2011, 13:45
eyv inşallah yapar gazıda ayarlarız azdan başlarız iyice kalkana kadar
farcob
02 Ekim 2011, 16:29
düşüp bir yerini kırdığında.çekeceğin acı,harcayacağın para,ailene çektireceğin sıkıntıları, kaç ayda
iyileşip normal hayatına,dönebileceğini iyice düşün derim ben:silent:
ByTiLki16
02 Ekim 2011, 21:11
ya bugun denedi adam gibi olmadıki onu ortaya getirmek yani boşa getirmek çok zor 3 kere getirdim korktum biraz düşerim diye gazı fazla vermedim motor sadece altımdan gitcekmiş gibi fırladı acaip fırlıo ama
boşta gaz verip biranda 1 e takınca olurmuki
acayüp
02 Ekim 2011, 21:21
3 ay sonra buradan yazarsın "ramex almayın çin malı almayın hemen dağılıyor" diye.
Çin malı motorlar kalitesiz, çabuk dağılıyor acayüpüm. Yoksa Capon olsa istediğin kadar teker yap 125lik cup hayatta bozulmaz :) Ha bir de Tilki bey kardeşim, böyle sert kullanacaksan 10binde bir yağ değiştirmeyi de unutma ki motor çabuk dağılmasın :P
Samet Ağır
02 Ekim 2011, 23:14
yazmamak için çok direndim ama yazacağım....
vitesin boşta iken ver gazı sonra bırakmadan tak bire...hooop..al sana tek teker....
yanlıııızzz.....her halukarda dağılan-dağılacak olan şanzumanın için tanıdık bir tamirci ayarlamadan girişme bu işe....
fehmizcan107
02 Ekim 2011, 23:15
adam 6 yıldır kullanıyor zaten motosikleti,dikkat ederseniz 2005 model yazıyor..o yüzden hemen dağılıyor diyemez :) ayrıca bu tür heveslere düşmüş arkadaşlara diret olarak alaycı yaklaşmanızı anlayabilmiş değilim..usulüyle yapıldığı sürece yanlış birşey değil...eğer yanlış diyorsanız arif razgatlıoğlunu motorculuğun yüzkarası ilan etmiş olursunuz
acayüp
02 Ekim 2011, 23:32
usulüyle yapıldığı sürece yanlış birşey değil...eğer yanlış diyorsanız arif razgatlıoğlunu motorculuğun yüzkarası ilan etmiş olursunuz
Usulünü merak ettim ansıl oluyor. Bu arkadaş usullere uygun yapıyordur eminim.
Arife gelince 15 yıl önceki halinide biliyorum. İki kızı yan yana görünce egolarına hakim olamayan adam dır benim gözümde. ZAmana ayak uydurup gösteri adamı ilan edildi sonradan. Şimdilerde doğru yolu bulmuş sanırım. Yeni yeni takdir almaya başladı işi bilenlerden
kashmar54
02 Ekim 2011, 23:33
debriyajsız cuparda 1.vitese atınca basılı tutacan bırakmııcan
devri yükselttikten sonra vites pedalından ayağını çekecen
ByTiLki16
03 Ekim 2011, 00:02
İSTEDİĞİNİZ KADAR ALAY EDİN BİTARAFIMDA DEİL ÇİN MALI NAPTIKİ SİZE BU KADAR ÜSTÜNDE DURUONUZ ?
Melih.
03 Ekim 2011, 00:22
cup larda filan senin dedin motorda arkandaki belci ayak sürür ancak öle tek teker yaparsın yoksa cuplarda işin cok zor illa ögrenicem diyorsan geliceksin antalyaya :D cupu yerle bir yapıcaz :D ver edicez ayarı :D sonra 1 -2 -3 -4 ü tekerde alıcan :D
Zippo's
03 Ekim 2011, 00:50
İSTEDİĞİNİZ KADAR ALAY EDİN BİTARAFIMDA DEİL ÇİN MALI NAPTIKİ SİZE BU KADAR ÜSTÜNDE DURUONUZ ?
Motorunu kötüleyen yok arkadaşım.Bu forumda hergün çin malı motorlardan şikayet eden kullanıcılar var.Hemde adam akıllı sürdüğü halde sorun çıkaran tonla motosiklet.İyiliğin için söylüyolar sana,çin malı çoğu motosiklet sakin kullanımda sorun çıkarırken bide bu kadar zorlarsan ne gibi sorunlar verir tahmin edemiyorum.Kal sağlıcakla
fehmizcan107
03 Ekim 2011, 01:38
Usulünü merak ettim ansıl oluyor. Bu arkadaş usullere uygun yapıyordur eminim.
Arife gelince 15 yıl önceki halinide biliyorum. İki kızı yan yana görünce egolarına hakim olamayan adam dır benim gözümde. ZAmana ayak uydurup gösteri adamı ilan edildi sonradan. Şimdilerde doğru yolu bulmuş sanırım. Yeni yeni takdir almaya başladı işi bilenlerden
kaskını takar tüm korumalarını giyer boş bir yol bulur,kendini ve başkalarını tehlikeye atmadan da tekerini yapar.motosikletine zarar gelebilir,onun da uyarısı yapılmış zaten.benim takıldığım konu üslup.arif razgatlıoğlunun motorculuğundan bahsediyorum.bilmediğim kişiliği beni ilgilendirmez.bunun yerine dougie lampkini koy istersen...istersen rossiyi koy,sonuçta kazanınca o da yapıyor bu hareketi...
rossi
http://www.motosadictos.com/wp-content/uploads/2010/11/Valentino-Rossi-Wheelie.jpg
dougie lampkin
http://lh3.ggpht.com/-Fro1DkKVGQs/SHtNmfcaqFI/AAAAAAAABGU/AlW7ucWhiYM/IMG_3892.jpg
milli gururumuz Kenan Sofuoğlu
http://attapirati.com/blog/wp-content/uploads/2009/03/sofu.jpg
inzell
03 Ekim 2011, 02:47
Bu teker olayı havalı gelmeye başladı. :)
mendore_7
03 Ekim 2011, 04:22
Sanırım her cup'ta kolay kolay yaşanmıyo bu olay..
Dişli olayına girmek gerekiyo sanırım. Çünkü benim 125'lik innovam bile ne kadar gazı köklersem o kadar seri kalkıyo ve asfalta da bi o kadar iyi tutunuyo, yani demek istediğim innova'da bile ağırlık merkezini değiştirmelisinki motor teke kalksın..
Çok ufak tek saniyelerde tek teker kaldım bende, ama hız konusunda innova'lara ybr bile yetişemiyor.
Ama daha motoru yeni alıp tek teker olayına girmek istiyosan bizi bu işe karıştırma.:king:
Tek teker bir sanattır genç.Önce işin felsefesinden başlayacaksın
---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 08:48 ----------
Xl42OW2ZlUk
Kim kaldı eski tekercilerden ey gidi ey..
fehmizcan107
03 Ekim 2011, 13:21
gençler beni idol olarak görüpdurulardı :bounce::flower::bounce:
ByTiLki16
06 Ekim 2011, 21:32
valla yaptım hpsini hiç biri olmadı 1. vitesteyken aşağı doğru basılı tutayım dedim motor hala gidio
_halil_
04 Aralık 2011, 01:46
sana bir yöntem daha söleyim ozaman ama şanzumanın dağılabilir (: kalkışı yap biraz ilerle vitesi 2 ye al sonra 1e basılı tut gazı yarım yap vites pedalından ayağını çek(ama vites pedalından ayağını çekerken gazı bırakma..)
Mengu16
04 Aralık 2011, 01:52
Hareket halindeki motoru debriyaj kullanmadan tek tekere kaldiranlara saygi duyarim, ama kalkis yaparak debriyaj kullanarak tek tekere kalkmak motora eziyetten baska bisey degil.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO