PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yolda kalan motorculara yardım etmek için duruyormusunuz?

Sayfa : 1 [2] 3

ferhatkars
05 Ekim 2011, 22:09
çooook kişiye yardım ettim... benzını biten bujisi bozulan.... tesisatı arızalanan....
hele bir tane hero pufff ööffff :queen: vardıki... imanımı gevretti.... ama fazla inatlaşamadı sonunda zafer benim oldu.... onuda devam ettirdim yoluna....
arabacılar da dahil...

_w_
05 Ekim 2011, 22:26
bir ay önce yolda giderken bir tane breton gördüm adamlar başında oturuyorlar. durdum yanlarında. abi hayırdır noldu felan die ? adam dedi benzin bitti. benzinlik te 4 km ötede bende dedim abi seni koyayım. tamam dedik sonradan adam dedi motorları arka arkaya bağlayalım dedim ip yok :) benim artçıpla el ele tutuşturup yavaş yavaş gittik. sonra yoldan tel buldular. teli arka demire bağladım 60 la felan gidiyoruz. ben yavaşlamak için frene bastım ve" cattt " diye ses meğer adamın frenleri tutmuyormuş adamlar az daha düşüyordu sonra petrole çektik orda baktım arka far kırılmış çamurluk bükülmüş. adam dedi ödeyeyim felna die yok abi dedim. yoluma devam ettim :)

Oldtimes
05 Ekim 2011, 22:35
Hizir gibi yani...kapadokyada kaldim .akum bitmisti. Taksicilerden, esnaftan herkeslerden yardim istedim. Kimse orali olmadi neyse massey ferguson tamircisi abdullah agabey. Sana buradan selam gonderiyorum.bir gun traktor alirsam sana getiricem bakima...

F54
06 Ekim 2011, 01:37
ben durmam arkadaş geçen akşam 5 km ittim motoru 10 tane ye yakın motorlu apache geçti ama hayırdır diyen olmadı bu nu yazmıştım ama bu akşam 1 motosiklete yardım ettim çocuk elimi öpecekti nerdeyse zinciri atıyormuş tabi yanında anahtar yok baktım motoru çalıştığım yerin önünden iterek gidiyorlar çağırdım verdim anahtarları kendisi yaptı çok dua etti bana akşam akşam çok sevab işledim:cherry:

kujumax
06 Ekim 2011, 11:09
Yardım Edin Ama Apache Gördügünüzde Yardım Pek Etmeyin Ben Ettim Başıma Gelen Benzini Verdikten Sonra Ön Kaldırarak Artistlik Yaparak Beni Tav Etmesi.

farcob
06 Ekim 2011, 13:10
Hersey iyi hos guzel, bende bu zamana kadar cogu yerde cogu kisiye yardim etmek amacli durdum. Fakat anlamadigim birsey var, bu motorlarin hic mi benzin gostergesi yok? Ya da hic mi icguduleriniz yok. Benzinciye gidince fulleyin deponuzu icinizde rahat olsun, motorunuzda rahat etsin. (Depo dibindeki pislik cekilmemis olur hem) 5 lira 10 lira alana kadar alin 60-70 liralik. (motorun deposuna gore tabi)
genelde ufak motorlar oluyor yolda kalan.depoları küçük.maddiyatlarıda yetmiyor heralde
ama yedek depoları yokmu bunların?yedeğe düşünce doğru benzinciye niye gitmiyorlar?

gezegen30
06 Ekim 2011, 13:43
Motosiklet kültürü, yardımlaşma ve dayanışma demektir. eskiden yolda motorcular birbirini gördügünde korna çalar kafa selamı verirdi. ama şimdi apaçilerinde motor kullanmaya başlamasıyla beraber bu kültür zamanla yok olmaya yüztuttu..

Felon
06 Ekim 2011, 15:08
pazar gecesi haramidere(esenyurt) otoban çıkışında scooter iten 2 arkadaş vardı görmemle birlikte durayım dedim ama çok ilerlemiştim birde bendeki benzin eve anca götürürdü.Yani bi yardımım dokunmazdı
scooterlı arkadaş forumdansanız kırmızı mokihanlı motorcu bizi iplemedi diye düşünmeyin.Eve son bir kaç km kaldığı için o kadar hızlı gidebiliyodum yoksa gelirkene 80i geçmedim yolda kalırım diye

jackonbir
06 Ekim 2011, 16:55
gece ikide otobüs durağında bekleyen bir genç gördüm. yanına gidip sordum
-ne bekliyorsun
-otobüs :)
bu saatte geçmez dedim. mardinden gelmiş garibim ben de scooter vardı. gel seni bırakayım dedim gideceğin yere kadar. genç arkadaş benim iki katım boylu poslu kilolu. motorun arkasına oturunca motor bir anda elimden kayıp gitti son anda yakaladım.neyse yola çıktık yolda garibim bana sordu:
-abi sen benden korkmadın mı gecenin bu saatinde?
tüm karizmamı toplayarak arkama yarım bir bakış atıp
-sen benden korkmadın mı dedim :bounce:
kısa bir sessizlikten sonra neyse abi sen devam et dedi :queen: (anladımki o da en az benim kadar tırsmış :queen:

Malik Eşter
06 Ekim 2011, 18:39
Motor konusunda çok tecrübeli olmadığım için genelde yardımım olmaz düşüncesi ile yolda kalanlara pek dikkat etmedim...Bir de işin ilginci hiç duran tek motorlu görmedim...Her zaman muhakkak bir kaç motorcu yardımcı oluyordu...Aküyü şarjetmek için bile kablo bulunduran arkadaşlar gerçekten çok düşünceliler.Tebrik ediyorum..İlginç bir anımı paylaşmak istiyorum..Arkadaşımın birinde er 5 vardı sanırım eloktronik aksamında bir arıza çıkmış ve köprünün üstünde öylece kalakalmış..Yaldon geçen bir kurye durmuş. adamın yanında alet çantası felan varmış bir kaç kabloyu keserek farklı yerlere takmış ve motor çalışmış..Bu arkadaşla bir gün balattaki bir motorcuya gittik bakım için...Bizim arkadaş kuryenin yaptığı işlemin yanlış olabileceğini düşünerek ustaya durumu anlattı...Usta motoru açtı baktı adam hayret ederek ''kuryeye helal olsun adam bizim dükkanda yaptığımızı ayaküstü yapmış''dedi..

avciceyhan
06 Ekim 2011, 19:34
ben fazlasıyla yardım ediyorum hatta bir keresinde motorluya çarpan bir meyve satış kamyonunun şöförü hem suçlu hemde dövmeye giderken durdurdum oradan 5kg lik ağırlığı aldı az daha kafama yiyodum yeterince yardım etmeye çalışıyorum motorculara

egelim 43
16 Ağustos 2013, 03:45
Ben o motorun sahibini tanıyorum.
Kendisine ulaşayım bak seni arıyorlarmış teşekkür etmek için diye. :D
Ama Batman seven bir arkadaştır belirteyim :D

Arkadaşı tanıyorsan onu ve seni her daim beklerim nede olsa Eskişehir-Kütahya yakınız :cat:

Edit : Yoksa senmiydin :)

İmportant
16 Ağustos 2013, 04:21
M.T'den değilse durmam.

tr_select
16 Ağustos 2013, 04:36
M.T'den değilse durmam.

Ne kadar saçma bir cevap. Durmadan nasıl öğreniceksin ? Bir gün yolda kalırsan şayet anlarsın nasıl bir şey . . .

İmportant
16 Ağustos 2013, 05:03
30 senelik motor geçmişimde defalarca yolda kaldım. Bir kişi bile durup yardım etmedi. Tanımadığım birine neden yardım edeyim ? Mt stickerı vs.. buradan olup olmadığını anlamak için yeterlidir.

numangokce
16 Ağustos 2013, 05:11
benim motorum subap kestiğinde kimse durmadı, merakı için duran scooterci abi hariç... öyle zor durumda kalan motorcu denk gelmedi bana. geçenlerde abinin biri motoru dinleye dinleye gidiyo, döndüm yanına gittim. "bi sıkıntı mı var?" dedim, marş yaparken dişliyi geç bıraktığını söyledi. çalıştırdı, öyle. servise gitmiş, servis personeli aynı model başka bir scooter çalıştırmış, onda da aynısı varmış. (honda fizy) demekki normal dedim bende. sonra sen sağ ben selamet...

HEROCAN35
16 Ağustos 2013, 06:35
Trafiği ve kendimi riske sokmayacaksam dururum.

Söylemeden geçemeyeceğim iki konu var bu arada. Biri, büyük cc kullananların daha duyarsız olduğuna katılmıyorum. Diğeri ise, ihtiyacı olan birine yardım etmeden önce şart koşmam. Kaskı vardı, yoktu filan gibi ayrımlarım yoktur.

yani sen şimdi trafigi ve kendini riske sokmak içinmi durucaksın anlamadım:queen:

canerol
16 Ağustos 2013, 09:04
ben normalde dururdum emme gebze taraflarında zaten trafikten bunalmıştım sağda scoterli birisi vardı eğiliyor kalkıyor falan dursammı derken trafik aldı götürdü beni :)
bide xj6 vardı bitane önümde onuda merak ettim nasıl motor diye öyle gittik bi daha :)
umarım okumuyordur :D

Murat 48/30
16 Ağustos 2013, 10:02
Apaçi değilse her türlü dururum, zaten alet edavat her daim var.Genelde otostopçuların tavırlarına göre de dururum.

Tİme_shİft42
16 Ağustos 2013, 10:23
Gaspçıya felan denk gelirsek :queen:

Garip
16 Ağustos 2013, 10:53
tabiki her motorcuya durulmaz.. bakarsın belli eder kendini zaten

kıyafet mont eldiven pantolon yada dizlik varsa ve olmazsa olmaz kask, durmayan suçludur zaten.. bilmese bile durmalı..

yvzipek
16 Ağustos 2013, 11:17
yakıt yüzünden yolda kalanlara uyuz oluyorum!!!

monolog17
16 Ağustos 2013, 11:30
valla herkesin depoyu hergün dolduracak parası yok usta kimin ne zaman nerde nasıl kalacağı hiç belli olmaz.gevşer ve benzin akabilir sen gidersin seni 100 km götürcek benzin vardır ama 50.kmde benzinin bittiğini görürsün ve işte o zaman anlarsın.motorcu olmaya gerek yok yardım etmek için insan olmak kafidir.

dockerengin
16 Ağustos 2013, 11:33
Ben de açıkcası apaçi değilse duruyorum. Bazı insanlar yolda kalır mıyım diye kendisi bile düşünmüyor ben de onları düşünmüyorum.

yvzipek
16 Ağustos 2013, 13:33
valla herkesin depoyu hergün dolduracak parası yok usta kimin ne zaman nerde nasıl kalacağı hiç belli olmaz.gevşer ve benzin akabilir sen gidersin seni 100 km götürcek benzin vardır ama 50.kmde benzinin bittiğini görürsün ve işte o zaman anlarsın.motorcu olmaya gerek yok yardım etmek için insan olmak kafidir.

hergün depo doldurmaya gerek duyacak kadar gezenin depoyu dolduracak parası olması gerekmez mi?
üstelik motor depoları araba gibi değil 50-60 tl ile full doluyor. 10 tl ile yakıt alsan epeyce yeterli oluyor. bence yakıt bitmesi yüzünden yolda kalmak para ile alakalı değil, tamamen kişisel rahatlıktan.

MBHoro
16 Ağustos 2013, 13:38

o kadar da sert olmamak lazım. Benim motorun benzin göstergesi yok, bu yüzden farkında olmayıp yolda kalmışlığım vardır. (Reserve hortumu bozuk)

Bende apaçi değilse duruyorum.

Karlıyollar
16 Ağustos 2013, 13:39
Efendi biri ise yardım ederim apaçi tipi varsa bakmam bile.
Bir sefer yardım ettim böyle açık egzozlu kask ayna yok apaçi benzin aldık geldik adam çalıştırdı motoru anahtarına kapışalım mı deyip ön kaldırarak gitti.

srknbdm
16 Ağustos 2013, 13:55
bi keresinde tenha bir yolda cbr 250 kaza yapmış adam yerde inliyordu, hemen motordan indim yardım için yanına gittim. tam yanına gittiğim anda doğrulup elindeki enjektörü baldırıma saplayıp enjekte etti elindeki ilacı başım dönmeye başladı bayılmak üzereyken kan ter içinde uyandım

(bu rüyayı geçen sene görmüştüm :) )

---------- Post added at 12:55 ---------- Previous post was at 12:50 ----------

http://o1308.hizliresim.com/1d/j/rk580.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

MBHoro
16 Ağustos 2013, 14:00
bi keresinde tenha bir yolda cbr 250 kaza yapmış adam yerde inliyordu, hemen motordan indim yardım için yanına gittim. tam yanına gittiğim anda doğrulup elindeki enjektörü baldırıma saplayıp enjekte etti elindeki ilacı başım dönmeye başladı bayılmak üzereyken kan ter içinde uyandım

(bu rüyayı geçen sene görmüştüm :) )

bir an okurken gözlerim büyüdü... sonra hafiten saydırdım bilgin olsun :)

srknbdm
16 Ağustos 2013, 14:06
bir an okurken gözlerim büyüdü... sonra hafiten saydırdım bilgin olsun :)

hafiften ama dimi? :silent:

:cherry: :cherry:

MBHoro
16 Ağustos 2013, 14:08
hafiften ama dimi?

hafiften ya, sinek ısığı, ufak..:P

COQ
16 Ağustos 2013, 15:10
Maalesef ben yardim edemiyorum hiç kimseye.
Aha admin skull sahittir.
Bir gece beni arabasiyla Tuzla'ya birakiyor.
çevre yolundan gidiyoruz.
Birden sagimizda yolda kalmis bir motor gördük.
Skull adminin hemen frene basti ve saga çekti.
Ben bir süpermen edasiyla arabadan indim.
Motosikletin basinda bir genç oglanla bir kiz var.
Ben selam verip yardima ihtiyaciniz var mi diye sordum.
Baktim oglan hem motorun önünü ,kapatip saklamaya çalisiyor,
hem de kiz arkadasini arkasina geçmesi için dürtüyor.
Tabi ben yardim heyecaniyla benim tipi unutmusum.
Söylemesi ayip hafif bir at hirsizi tipi ile halk etmis yaradan.
Bu nedenle hele geceyarisi beni gören adamin bunlari yapmasi çok normal.:P
Allah'tan skull yetisti.
Pamuk gibi çocuk.
Üst bas düzgün.
Insanda güven telakki eden bir yüzü var.
Zaten oglan skulu görünce bir rahatladi.

Ben diyorum benzin mi bitti?
Yok diyor birden atesleme kesti.
Yapabilecegimiz bir sey var mi diyorum.
Yok abi servis arkadasim simdi geliyor diyor.
Ben bir kez daha yardim edememenin üzüntüsü içerisinde arabaya biniyorum.
Skulla kös kös Tuzla yolunu tutuyoruz.
:)

Yani olmayinca olmuyor abi.:pale:
Doktorami görünsem acep???:silent:

kingcüneyt
16 Ağustos 2013, 15:15
bende yol kenarınnda duran gençlerin yanına durdum hayırdır dedi benzinleri bitmiş benzin çektim verdim benim motrdan abi sana alırz dedi sorun değil dedim benzini koyduk çalıştıramıyorlar ramba aşağıya vurdurup çalıştırdım gönderim ama ben benzin almayı unutmuşum :) Motor yedeğe geçti son anda bi petrole girip aldım yoksa ben kalıyordum :)

Karlıyollar
16 Ağustos 2013, 15:43
bende yol kenarınnda duran gençlerin yanına durdum hayırdır dedi benzinleri bitmiş benzin çektim verdim benim motrdan abi sana alırz dedi sorun değil dedim benzini koyduk çalıştıramıyorlar ramba aşağıya vurdurup çalıştırdım gönderim ama ben benzin almayı unutmuşum :) Motor yedeğe geçti son anda bi petrole girip aldım yoksa ben kalıyordum :)

Hocam sizin ki biraz Recep ivedik 1'deki akü verme sahnesine benzemiş :D

manners
16 Ağustos 2013, 15:51
Hocam sizin ki biraz Recep ivedik 1'deki akü verme sahnesine benzemiş :D

hahaha aynen :D

"seni hic gozum tutmadi sende sinsilik var " :D:D:D:D

shooter1
16 Ağustos 2013, 15:51
bizim burada apaçi dolu onlara yardım etmek içimden gelmiyor bir de kask takınca tuhaf tuhaf bakarlar uyuz olurum sıcakta keyfimizden takıyoz sanki

dj_karizma
16 Ağustos 2013, 15:56
Antalyada öyle bi dayanışma yokk :pr:

Camo
16 Ağustos 2013, 15:59
Ben Çeşme ye gidiyordum.Otobanın çıkışında Sigara için durmuştum Bütün geçen Motorlu arkadaşlar yardım edebileceğimiz bişey varmı diye sordular Çok Mutlu olmuştum.İzmirde Böyle bir dayanışma olması çok güzel...

iguven
16 Ağustos 2013, 17:03
Bende bir kere TEM yan yoldan işe gidiyorum motor ile. Yolun ortasında full korumalı kasklı bir eleman duruyor ama motor yok ortada. Direk durdum dedi abi benzin bitti TEM de kaldım dedi. Baktım TEMden yan yola çıkmış eleman (Allahtan tellerde delik varmışta oradan rahat geçmiş) baktım motor TEMde duruyor sağa çekmiş.

Eleman 10 lira verdi hemen geri döndüm 1 km geride bir benzinlik vardı bir su şişesi alıp içini doldurdum benzinle. Elemana geri getirdim çok sevindi. O sevininince ben de sevindim her zaman somurtarak işe gitmek yerine sırıta sırıta tamamladım yolu. :queen:

Yolda kalana her zaman yardım etmek lazım. Herkesin başına gelebilir. Hem sevap kazanırsınız olabilecek kazalara belalara kefaret olur :cat:

enxdesign
16 Ağustos 2013, 17:56
Henüz hiçbir motorcuya yardım edemedim yeni motorcu olduğum için.

Fakat bir keresinde gece karanlığında, yağmurlu havada, bir elde cep telefonu ışığıyla lastik değiştirmeye çalışan, kumaş pantolon, beyaz gömlek, kravatlı bir adamın lastiğini değiştirmiştim. Arabanın içinde eşi'de sıkıntıdan ağlayan çocuğunu avutmaya çalışıyordu. Farları doğrulttum, arabamdaki şemsiyeyi adama verdim, ıslanmayayım diye tuttu saolsun, 2 dakikada hallettim değiştirme işini :)

mahir212
16 Ağustos 2013, 18:22
Dün işten çıktım fabrikalar bölgesinde karşı yönde motosiklet sürücüsü bir arkadaş ve yanında eşi durdum selam yardımcı olunacak bir durum varmı dedim sanırım zincir attı dedi arkadaş 10 11 anahtar elinde ön kısımdaki civataları sökmeye çalışıyor ama kollu lokma gerekli anahtarla çalışılamayacak yerde nalet civatalar dedim arkadaşım bekle istersen bi lokma takımı alıp geleyım fabrikadan halladelim felan bu arada nereden anladın zincirin dişliden kurtulduğunu birden bire gaza basıyorum ses var yürümüyor dedi :) bir yandanda arkadaşın eşide elcıkleri siliyo silse ne olacak elleri yağ içinde arkadaşın :) dedim bi çaliştırmısın motoru çalıştırdı vitese aldık sorun yok 2 den boşa almış sanırsam uyanamadı boşa aldığını ve zincir çoşta sanıp uğraşmaya başlamış neyseki fazla uğraşmadan durum haloldu numaramı aldı arkadaş görüşürüz felan güzel bir tanışma oldu sonuçta :)

---------- Post added at 17:22 ---------- Previous post was at 17:16 ----------

Allah'tan skull yetisti.
Pamuk gibi çocuk.
Üst bas düzgün.

Yok ya durum o kadar vahim olamaz :mrgreen: biraz daha nazik şekilde sabıka kaydı ile bu iş çözülür acaba yardımcı olabılırmiyim merak etmeyin sabıka kaydım burada temızz şeklinde :queen:

VlknDnmz
16 Ağustos 2013, 18:48
üniversite 1.sınıfta eve gidiyorum kavacık ümraniye arası otoyolda benzinim bitti
öğrencilik durumları tabi gramla alıyorum benzini çektim sağa yavaş yavaş itiyorum bi tane cbr 600 rr durdu noldu filan dedi dedim abi böyle böyle
peşinden bi tanede ybr 125li kurye abi durdu hallederiz dedi deponun altındaki benzin hortumunu çıkardı bi pet şişeye benzin doldurdu verdi zaten başka param yoktu benzin koyucak
o benzinle eve kadar gittim kaç yıl geçmiş hala aklıma geldikce dua ederim yoksa dünya kadar yol iticekdim motoru

rangers07
16 Ağustos 2013, 22:49
Tebrik ederim seni :cat: benimde benzinim bitmişti yarım saat motor ittim kimse durmadı kimse...

jook
16 Ağustos 2013, 23:58
açıkcası çok çok acil bi işim yoksa ben hep duruyorum,belliki çalışmaktan yorulmuş kenara çekip dinlendiğinden emin olduğum kuryelerin bile... bi selam verip yaklaşıyorum ki hani bi sıkıntı varsa el kol yapsın duriyim yanında diye :P

c3nk
17 Ağustos 2013, 00:18
helal olsun sana üstadım, örneksin..

hayat2teker
17 Ağustos 2013, 00:55
Kasklı/kasksız diye ayırmamak gerek bence, apaçi de olsa yardımcı olmak veya olmaya çalışmak iyidir, belki de böylece karşımızdakine yardımlaşma duygusu aşılamış oluruz...

Oldjack
17 Ağustos 2013, 01:13
Ramazan'ın son günleri bir yere iftara davetliyim yetişmeye çalışıyorum benzinliğe bir km falan kala sarıgazi yenidoğan arası bir yerde kaldım .sıcak bir taraftan oruç bir taraftan yavaş yavaş itiyorum motoru . Bir abi yanımda durdu hayırdır dedi benzinimin bittiğini söyledim pet şişe olsa cekerdik dedi ama yok . Neyse sağlık olsun abi yavaş yavaş iteceğiz artık dedim olurmu hiç öyle biz eskiden yolda kalan motorları iterdik , atla motoruna dedi yanıma geçip beni benzinliğe kadar ayaklığımdan itekledi . Bir teşekkür fırsatı bile bulamadım gazladı gitti kendisine çok minnettarım .

E unutulur mu abi böyle birşey nerde kalmış bir motor görsem duruyorum artık

piyanist_irf
17 Ağustos 2013, 01:29
sende her şey var zaten faruk abi adamın dibisin bunu zaten biliyorum :D geçenlerde benimde başıma geldi , izmite giderken , belki aramızdan bir kardeşimizdir bilemiyorum sormadımda !
motoru eline almış kan revan ter içinde kalmış motorunu ite ite gidiyordu , kafasında kask yada kıyafeti neyim yoktu :) yoktu diye yardım etmeyecekmiyiz yani !!!

uzaktan farkettiğim için sinyal vewrip yanında durdum dedim hayırdır kardeşim problem nedir ?

abi benzin bitti dedi :cherry:

tebessüm ettim :cherry: ve akılsız başın cezasını bacaklar çeker diyerek , güle güle yanından ayrıldım ve bastım gaza , bir sonraki benzinliğe 1 km den fazla vardı , benzinliğe girdim , marketten küçük sulardan alıp kana kana içtim :) sonra biten pet şişeye 2.5 liralık benzin aldım ki onu rahat 40 km götürür, yol bölünmüş yol olduğu için çocuğa benzin götüreceğim diye 3-4 km daha ileriden anca dönebildim ve bir şekilde karşı şeride geçip çocuğu yolda yaklaladım , yazık benzini bitmiş ve yolda kalmış , şimdi ulem yola çıkıyorsun ! niye benzinine bakmıyorsun diye mi yargılayalım adamı ?

hepimizin başına gelebilir ,

pet şişedeki benzini çocuğa verdim , çocuk dediğim benden küçük ama en az 25-28 yaşlarında ,

abi çok teşekkür ederim dedi , ve 1 km ilerideki benzin istasyonuna çek ben arkandan geliyorum ! bende tamam dedim ,

ve çocuk motoruna benzinini doldururken işimin olması ve acele olmasından dolayı bastım gaza yürüdüm ve yine yürüdüm ........

her zaman yardımlaşmalıyız , 2 teker başkadır rüzgarınız bol olsun .

oknglr
17 Ağustos 2013, 01:43
Allah'tan skull yetisti.
Pamuk gibi çocuk.
Üst bas düzgün.

Bi resim alabilirmiyiz şöyle profilden merak ettim :D . Hani yolda karşılaşırız falan kaçmayalım yavaş yavaş alışalım şimdiden :queen::queen:

piyanist_irf
17 Ağustos 2013, 01:46
durmak ve yardım etmek şart. yaptıklarımı anlatmayacagım ama yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. :) ama abimiz aküsü bitene takviye için bile hazırlık ypmış ya helal olsun.

faruk abinin motoru yakından inceledinmi ? cbf nin son noktası yavru torıng , goldwıngın yavrusudur , termosundan su ısıtıcısına lokmasından ,pompasına her bişeyi mevcuttur , her şey biryana adamın hasosudur , amacımız yaptım ettim deyi reklam etmek değil ! :) bu işi yeni arkadaşlara aşılamaktır yardımseverlik güzel bir duygu ve böyle bir başlık açılmışsa paylaşmak faydalı olabilir :cherry:

ama meraklanma anlatsanda anlatmasanda ben biliyorumki sende yardıma ihtiyacı olanın yanında duracak adamsın :)

http://img812.imageshack.us/img812/6161/86qh.jpg (http://img812.imageshack.us/i/86qh.jpg/)