Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardımcı olurmusunuz ?
panatin11
27 Eylül 2011, 21:42
Merhaba arkadaslar 18 yasındayım ve net olarak 6 yıldır honda today kullanıyorum ve yasım ve boyum yuzunden artık today ıhtıaclarımı karıslmaz oldu :) yaklasık olarak 4- 4.5 mılyar param var ve motor almak ısıtıyorum 125cc veya 150cc olur vıteslı vıtessız faretmez önerebılcekler varsa yardımcı olsunlar lutfen :)
McWarnaly
27 Eylül 2011, 21:53
Simdi butun arkadaslar honda cbr 125 veya yamaha ybr 125 onermeden once ben yazayim bari.
takendy
27 Eylül 2011, 22:11
Simdi butun arkadaslar honda cbr 125 veya yamaha ybr 125 onermeden once ben yazayim bari.
n'aber !! :)
joyride derim ,
Melih.
27 Eylül 2011, 22:13
tek kelimeyle HONDA DYLAN 150 cc cok rahat bütün isteklerini karşılıcak hem ses hem performans hem şekil ^^ honda hayat onda :D ybr leri düz yolda cok rahat tokatlarısn :P
harun1077
27 Eylül 2011, 22:15
tek kelimeyle HONDA DYLAN 150 cc cok rahat bütün isteklerini karşılıcak hem ses hem performans hem şekil ^^ honda hayat onda :D ybr leri düz yolda cok rahat tokatlarısn :P
Ciddimisin? Bende Motorumu saatım bugün apche veya ybr düşünüyordum Dylan o kadar güçlü mü? ama sıfırı yok galiba
motorcu48
27 Eylül 2011, 22:19
kardeş bak bizdede çok today vardı 2 tane birini sattık diğeri duruyor herneyse o motorun üretimi durdu şuan 2.eli çok iyi bir fiattan satabilirsin
en az abartısız söylüyorum 2.500 den satabilirsin
inanmıcaksın ama marmariste bu fiyata today yok alan kimsede satmıyor
üzerine koyup ps150i alabilirsin todayle hep dip gazla gitmekten usanmışındır ps150 runner gibi en atak scooterlar klasmanında
0 alcaksan ps150 i al scooter düşünüyosan hemde olmadı todayını honda bayisi bile alıyo en kötü peşinattan düşüyolar
Melih.
27 Eylül 2011, 22:37
yanlış anlamayında ps ler cok şekilsiz tipsiz ortalama aynı yaşlardayız harun runneri w.s yi önermeme sebebim parcaları pahalı :D arkadaşında dedi gibi dylanın sıfırı yok honda beat honda todey gibi üretimi bitti onlarında runner ps skipper gibi scooterlerin parcası her zaman sıkıntı olur dylan cok rahat 140 yapıyor ibrede o kadar bişey :D sana şu kadar diyeyim kırmızı ışıkta ybr ile apache ile yan yana durucan :D adamların kendi kendilerine söylencekleri tek şey şu :D dylan arkadaş nere gidiyon der :D sen dib gazı kor 100 120 yapıştırır gidersin en az sonra motor uzar 130 dan sonra sarar :D daha onlar arkadan gelir en az 1 direk fark korsun
murat0642
27 Eylül 2011, 23:00
Ciddimisin? Bende Motorumu saatım bugün apche veya ybr düşünüyordum Dylan o kadar güçlü mü? ama sıfırı yok galiba
Güclümü ? canavar hocam canavar... dene istersen bi :)
motorcu48
27 Eylül 2011, 23:06
dylan ps 150liklerin en güçlüleri tabi dylan daha seri daha atak
tek kelimeyle HONDA DYLAN 150 cc cok rahat bütün isteklerini karşılıcak hem ses hem performans hem şekil ^^ honda hayat onda :D ybr leri düz yolda cok rahat tokatlarısn :P bi dylan getirde beni tokat lasın görelim:jocolor: bu ne adam yarışmak için motor aramıyor doğru dürüst soru sormuş ona göre cevap yazalım gençleri yanlış yönlendirip kötü sonuçlara zemin hazırlamayalım adam daha 18 yaşında.. abicim sen hız yapma kask takmayı ihmal etme canını yolda bulmadıysan trafik kurallarına uygun araç kullan benden demesi
panatin11
28 Eylül 2011, 21:09
kararmı verdım bugun ıtıbarıyle todayımı sattım ve cuma ıslemler bıttıg zamna allh nasip ederse honda ps150 önerdıler ve benımde hosuma gıttı :) hız, sürat ve sekıl konusunda on numara bır motor yakıt bıraz fazla gıdıyormus ama ejektorlu oldugu ıcın bıraz daha ıyımıs :) hepinizden allh razı olsun kazası belasız kullanıslar :) kask,ceket falan aldım artık :)
gokmenkurt
28 Eylül 2011, 21:25
düz yolda demiş zaten . biraz bariz bir yokuşta çok çok geride kalır. bence scooter tecrübesi üzerine vitesli daha iyi olur. hem sıkılmazsın hem daha güçlü gidersin hemde yakıtın az olur.
bunun yanında iki ayak 2 el kullanmam ve bagajın küçük olması yada hiç olmaması da dez avantajları bunuda belirtim.
benim tavsiyem vitesli olacaksa tvs apache
scooter olacaksa honda dylan, yamaha xmax250
Blackeagletr
28 Eylül 2011, 21:31
yanlış anlamayında ps ler cok şekilsiz tipsiz ortalama aynı yaşlardayız harun runneri w.s yi önermeme sebebim parcaları pahalı :D arkadaşında dedi gibi dylanın sıfırı yok honda beat honda todey gibi üretimi bitti onlarında runner ps skipper gibi scooterlerin parcası her zaman sıkıntı olur dylan cok rahat 140 yapıyor ibrede o kadar bişey :D sana şu kadar diyeyim kırmızı ışıkta ybr ile apache ile yan yana durucan :D adamların kendi kendilerine söylencekleri tek şey şu :D dylan arkadaş nere gidiyon der :D sen dib gazı kor 100 120 yapıştırır gidersin en az sonra motor uzar 130 dan sonra sarar :D daha onlar arkadan gelir en az 1 direk fark korsun
Arkadaş naptın adam 125 150 cc motor tavsiyesi istemiş yarış pistine çevirmişsin burayı :mrgreen: Yarışmak için motor aranıyorsa gidin cg alın 200 lük silindir yaptırın sorun sadece hız mı yani :)
Dylan iyidir güzeldir 150 cc scooterlarda başı çeker ama üretimi durdu. Parçaları ucuz değil ve bulmak bazen zor oluyor. Temiz Dylan bulmak ta ayrı mesele tabiki.
Scooter istersen ps 150i önerebilirim ama fiyatı biraz tuzlu.
Vitesli istersende zaten Ybr Cbf Apache klasik oldu artık :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO