PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanuni Kanuni scooter merlin 150 cc

Sayfa : 1 [2]

mujdat demir
14 Haziran 2012, 11:47
abana1903 ' e cevap ; öncelikle kanuni scooter merlin 150 cc motosiklet üzerine bir şeyler söylemek gerekirse kanuni.com.tr sitesine girip scooter motosikletin teknik özelliklerini incelemek lazım sonra merlin 150 ' yi kullananların tecrübesinden faydalanılmak isteniyorsa motosikleti kullananların gözlemlediği olaylara bakmak lazım motosikleti kullandığım sürece bir sorunla karşılaşmadım sadece ön ve arka lastiklerin yenilerini taktım hava filtresini değiştirdim diğer yerleri normal çalışıyor zamanla aşınmaya bağlı parça yenilenmeleri olabilir kanuni scooter merlin 150 cc alındığından beri normal çalışıyor müjdat demir yalova/türkiye 14/6/2012

omegakont
22 Haziran 2012, 08:58
08.06.2012 tarihinde bayiden sıfır km olarak teslim alırken, sağ alt marşbiyeli kırık ön camı çizik olarak tespiti yapılarak teslim edilen merlin s marka motor, ilk teslim aldığım andan itibaren ayıplı mal niteliğinde sürekli hatalar içermektedir. Servisler bölge müdürü şükrü bey ile görüşülerek sıfır km satın alınan merlin s marka motosikletin km teli kırık, nakliye kusurlu, bagaj altı plastik bölüm kusurlu imalatı ve montajı, yolda giderken akünün bağlantı aparatı eksikliği ile yola düşmesi, akü kapağının erimiş olması ve gidonun sürekli boşluk sebebiyle motosikletin yolda gezdiği ve güvenli sürüşe müsait olmadığı ayrıca 60 km sürat üzerinde varyatöründen kaynaklı titreşim sebebiylede sürüş konforu vermediği bilgisi verilmiş ve kendileri tarafından aracın arıza kayıtları oluşturulmuş ve garanti kapsamında bakım onarımının yapılacağı bilgisi verilmiştir. Iyi niyetli yaklaşım karşısında 150 km deki 5 günlük motosikletim 2. Kez işlem yapılmak üzere yetkili servise bırakılmış ve işlemleri tamamlandığı bilgisiyle tarfıma teslim edilmiştir. Ancak değiştirildiği ifade edilen ön gidon dişlileri, motoru eskisindende kötü hale getirmiş ve yolda motor hakimiyeti kalmamıştır. Motoru Kontrol dışı hareketler yapacak hale getirmiştir. Motorun sürüş hakimiyeti kalmamıştır. 150 km ve 10 gün içinde motor 3. Kez yetkili servise bırakıldı ve artık ayıplı mal statüsüne girdi. Kanuni merlin model motosikletlerin daha önce de benzer kronik arızaları sergilediğini öğrendim. Şimdi kronik sorunumla başbaşa kanuni yetkililerinin nasıl bir tavır sergileyeceğini merakla bekliyorum. Normal şartlarda, tasarım hatası şüphesi barındıran bu merlin s modelini, bu haliyle satışa sunmamaları gerekirdi. Resimli hikayeyi de yayınlayacağım. Özet, Kanuni iyi bir marka mı? Vallahi müşterisine bu kadar kötü tasarlanmış ve kontrol edilmemiş bir mal verebiliyorsa takdir okuyanların. Hiç ummazdım ama böyle bir tercih yaptığıma 10. Gün ve 150. Kmde 4 sefer yetkili servise gitmekle ve daha kötüsü kronik hataların varlığına şahit olmakla çoktan pişman oldum. Büyük lokma yeyip büyük konuşmamak gerekmiş. Malı yenisiyle değiştirseler ne fark eder tadım kaçtıktan sonra ve can güvenliğim olmadıktan sonra...

tüm hikayeyi öğrenmek, resimleri görmek ve gelişmeleri takip etmek için http://www.scooturk.net/showthread.php?t=14904&referrerid=4187 sayfasına göz atın.

abana1903
22 Haziran 2012, 10:22
geçmiş olsun üründen kaynaklı sorun yaşamış olmanız çok üzücü. hakkımızı arayalım. bende kanuni kullanıcısı olarak kuralkanı arıcam. bakalım ne gibi bir çözüm üreticekler.
bu arada sorun büyük olsada servis ve yetkili yaklaşımları size karşı nasıldı. genelde sorunlara karşı üslup eleştiriliyor. bu konuda bilgilendirirmisiniz bizleri
teşekkürler

omegakont
22 Haziran 2012, 11:10
geçmiş olsun üründen kaynaklı sorun yaşamış olmanız çok üzücü. hakkımızı arayalım. bende kanuni kullanıcısı olarak kuralkanı arıcam. bakalım ne gibi bir çözüm üreticekler.
bu arada sorun büyük olsada servis ve yetkili yaklaşımları size karşı nasıldı. genelde sorunlara karşı üslup eleştiriliyor. bu konuda bilgilendirirmisiniz bizleri
teşekkürler

Yetkili servis ve satıcı firma elbette sorunun devam etmesini istemiyor. Servis bölge müdürü şükrü bey de sağolsun ilgili ve ilk partide yaşanan sorunlar için garanti kapsamında değişimler için yardımcı oldu. Ancak bundan sonrası için nasıl bir dialog gelişir bilmiyorum. Çünkü ben malın iade alınması konusunda ısrarlı olacağım. Gelişmeleri aktarırım.

abana1903
22 Haziran 2012, 12:00
inş sorunlarınız kısa zaman içinde yapılır. sizi takip ediyorum. motorla aramızdaki bağı zedeleyici olaylarla karşılaşmak benide sizin kadar üzdü. bende yıllardır kanuniyi kullanıyorum. ellerinden geleni yapacaklardır.

omegakont
23 Haziran 2012, 00:44
inş sorunlarınız kısa zaman içinde yapılır. sizi takip ediyorum. motorla aramızdaki bağı zedeleyici olaylarla karşılaşmak benide sizin kadar üzdü. bende yıllardır kanuniyi kullanıyorum. ellerinden geleni yapacaklardır.

Malesef öyle olmadı... Burada yazılanlara Kanuni yetkilileri duyarlılık göstermediği sürece bişey değişmez arkadaşlar. Bugünkü macera daha da enteresan... Sabah motoru satın aldığım bayiyi aradım. Yardım talep ettim iade konusu da. Servisler müdürü şükrü beyin telefonunu verdiler görüşün diye. Dedim lütfen bir Kuralkan yetkilisi benle irtibat kursun zira ayıplı mala muhatap bir müşteriyim. Ama nerde böyle bir anlayış. Ben de konuyu avukatıma ilettim ve tüketici kanununun 4. Maddesine göre ayıplı malın iadesi işlemini rica ettim. Avukatımdan gelen bilgiler ise inanılmaz.

Önce şükrü bey aranıyor. Kanuniye gönderdiğim eposta memnuniyetsizlik yaratmış ki, şükrü bey bu defa muhatap olmak istemiyor ve konu hukuki boyıta geçecek diye satış sonrası müşteri hizmetlerine müracaat edilmesi gerektiğini söyleyerek kapatıyor. Avukatım satış sonrası müşteri hizmetlerini arıyor. Haliyle telefondaki ses yokuş yukarı sürmek için elinden geleni yapıyor ve motorun garanti kapsamında tamiratının sürdüğünden bahsediyor. Iade işlemi yok diyor. Avukatım tüketici kanununa göre iade hakkının olduğundan ve tüketici mahkemesine müracaat edilebileceğinden bahsedince gelen cevap daha ilginç. Tabiki efendim müracaat edebilirsiniz. Avukatımın kendisini 3 farklı aramayla Kuralkanın hukuk servisine bağlatma girişimi de başarısız kalıyor ve muhatap olarak kimseye ulaşamıyor. Toplamda yetkili servis dışında gerçeği dile getirme cesareti gösteren ve müşteri memnuniyetini umursayan kimsecikler yok. Güler yüzler bir anda asıldı, sıcak ve ilgili ses tonları iade isteğimiz karşısında bir anda ilgisiz ve donuk hale geldi. Işte 3000 TL nın gücü bu arkadaşlar.

En çok üzüldüğümde kul hakkının bu kadar kolay yenebileceğini zannederek bu şekilde davranılması. Gerçekten maruz kaldıklarımın hak olduğunu düşünen varsa buraya yazsın ben de razı geleyim.

Kul hakkı böyle yenir işte başka örnek aramaya lüzum yok. Motor binmekten değil sök taktan eskidi. Bu neyin inadı sayın Kuralkan Holding yetkilileri? Böyle giderse burada daha çoook belge ve fotoyu tüketici dikkatine sunar, güzellikle, sizi tercih etmiş tüketiciye saygı ile çözmeyi akıl edemediğiniz bu sorunu hukuk yoluyla çözer sonuçlarını da takipçilere aktarırız. Onlar haklıyı haksızdan ayıran en büyük güç hiç unutmayın...

mujdat demir
24 Haziran 2012, 14:36
omegakont sen bu kanuni scooter merlin s 150 cc motosikleti , istanbul ' un hangi semtinden kanuni yetkili satış bayisinden aldın , onu yazarsan iyi olur , her işin bir başlaması ve bitmesi vardır , aldığın hasarlı motosikletin bayi de değiştirilmesi yanında bu işin ne şekilde bitmesini bekliyorsun , olayın bitiş sonucunu , sonraki yazılarında belirtirsen , bu benzer durumlarla karşılaşanlar için bir örnek olur , müjdat demir yalova/türkiye 24/6/2012

abana1903
25 Haziran 2012, 10:18
sayın omega, motorunuzun başına üzücü olaylar olduğundan bu yana konuyu takip ediyorum. Başınıza gelen olay yüzünden markayı kötülemek gayet normaldir haklısınız. öncelikle kanuni markasını köylü kullanıyor kurumsal kimliği dahada yerlerde zaten diğen forum üyesini allaha havale ediyorum.bu nasıl bir yaklaşımdır!!!!!
2 tekere 10 bin lira veremeyen elinde 2 bin bile gibi parası olan milletimizin efendisi olan köylü kesim, şehirlerde orta gelirde ki insanlar bu tip markalara yöneliyorlar. sektörü merak edenler tüikte mondialın kanunin ne kadar sattığına baksınlar. öncelikle servisin yaklaşımı olması gerektiği gibi adamlar işlerini yapmışlar. servislerin müdürü size telefonunu vermiş memnuniyetinizi sağlamak istemiş. bunu çoğu markanın yapmadığı belirtmek isterim.serviste olan serviste kalır. siz hizmetten memnunsunuz ama makina sorunlu. Şimdi can alıcı olaya gelelim. siz motorunuzu sıfırıyla değiştirmek mi istiyorsunuz paranızı geri almakmı istiyorsunuz. şunu söyleyebilirim kanuni şikayet var sitesine online bağlı ( lütfen açıp bakın her sorun bişekilde cevaplanmış). internet aktif kullanıyorlardır demek bu, dolayısıyla bütün paylaşımları izliyorlar.
merak ettim açtm müşteri hizmetlerine telefonu sordum neden akü düşüyor diye. lastik gergin olduğu için işlevini yerine getirmiyor ve kopuyor değişimleri yapılacak dediler. bence herşey normal.ürün sorun çıkarmış müdürüne kadar sizi aramış takipçisi olmuş,sıfırını vermeyi talep ettilermi bilmiyorum ama böyle paylaşımlar yapmadan önce sıfırını isteseydiniz emin olun verirlerdi. para iadesi konusunda kimse kolay kolay vermek istemez. sıfırını önerirler. bu tespit yanlış mı? olması gereken farklı olsada durum bu bunu da tespit etmiş olalım.
TEK YANLIŞ BU MODEL KANUNİYE YAKIŞMAMIŞ.sorunlarının ivedilikle düzelmesi şart.bende yıllarca kanuni scooter kullandım hiç sorun yaşamadım.
size bmw yi öneririm. borusanda böyle olaylar olmaz. ama diğer markaların hepsinde bu tip olaylar oluyor. kanuni kendi piyasasında en kaliteli olan markadır demek yanlış olmaz. yüzbinlerce kullanıcısı olan bir marka bunları hak etmiyor. siz direk ürün iade demişiniz ki malı beğenmiş almışsınız yenisini sorunları çözülmüş vericekler kabul etmemeniz neden. midem bulandı al kardeşim sıfırınıda istemiyorumu borusan kabul eder anca. ferco bile kabul etmek istemez.
kimseyi kırmak istemedim lütfen kimse alınmasın. konuyu alevlendirip marka fanatikliği falan yapmıyorum. bir tespitte bulunmak istedim sadece. sizin yazılarınızı okuyanlar bunu da okusunlar
saygılarımla

omegakont
27 Haziran 2012, 22:25
sayın omega, motorunuzun başına üzücü olaylar olduğundan bu yana konuyu takip ediyorum. Başınıza gelen olay yüzünden markayı kötülemek gayet normaldir haklısınız. öncelikle kanuni markasını köylü kullanıyor kurumsal kimliği dahada yerlerde zaten diğen forum üyesini allaha havale ediyorum.bu nasıl bir yaklaşımdır!!!!!
2 tekere 10 bin lira veremeyen elinde 2 bin bile gibi parası olan milletimizin efendisi olan köylü kesim, şehirlerde orta gelirde ki insanlar bu tip markalara yöneliyorlar. sektörü merak edenler tüikte mondialın kanunin ne kadar sattığına baksınlar. öncelikle servisin yaklaşımı olması gerektiği gibi adamlar işlerini yapmışlar. servislerin müdürü size telefonunu vermiş memnuniyetinizi sağlamak istemiş. bunu çoğu markanın yapmadığı belirtmek isterim.serviste olan serviste kalır. siz hizmetten memnunsunuz ama makina sorunlu. Şimdi can alıcı olaya gelelim. siz motorunuzu sıfırıyla değiştirmek mi istiyorsunuz paranızı geri almakmı istiyorsunuz. şunu söyleyebilirim kanuni şikayet var sitesine online bağlı ( lütfen açıp bakın her sorun bişekilde cevaplanmış). internet aktif kullanıyorlardır demek bu, dolayısıyla bütün paylaşımları izliyorlar.
merak ettim açtm müşteri hizmetlerine telefonu sordum neden akü düşüyor diye. lastik gergin olduğu için işlevini yerine getirmiyor ve kopuyor değişimleri yapılacak dediler. bence herşey normal.ürün sorun çıkarmış müdürüne kadar sizi aramış takipçisi olmuş,sıfırını vermeyi talep ettilermi bilmiyorum ama böyle paylaşımlar yapmadan önce sıfırını isteseydiniz emin olun verirlerdi. para iadesi konusunda kimse kolay kolay vermek istemez. sıfırını önerirler. bu tespit yanlış mı? olması gereken farklı olsada durum bu bunu da tespit etmiş olalım.
TEK YANLIŞ BU MODEL KANUNİYE YAKIŞMAMIŞ.sorunlarının ivedilikle düzelmesi şart.bende yıllarca kanuni scooter kullandım hiç sorun yaşamadım.
size bmw yi öneririm. borusanda böyle olaylar olmaz. ama diğer markaların hepsinde bu tip olaylar oluyor. kanuni kendi piyasasında en kaliteli olan markadır demek yanlış olmaz. yüzbinlerce kullanıcısı olan bir marka bunları hak etmiyor. siz direk ürün iade demişiniz ki malı beğenmiş almışsınız yenisini sorunları çözülmüş vericekler kabul etmemeniz neden. midem bulandı al kardeşim sıfırınıda istemiyorumu borusan kabul eder anca. ferco bile kabul etmek istemez.
kimseyi kırmak istemedim lütfen kimse alınmasın. konuyu alevlendirip marka fanatikliği falan yapmıyorum. bir tespitte bulunmak istedim sadece. sizin yazılarınızı okuyanlar bunu da okusunlar
saygılarımla

Değerli abana1903 scooturk deki forumda bu sorunuza cevap verdim sonra neler oldu. Bir daha yazmayacağım duygusallığında mesaj atmak yerine Kanuni yi savunduğunuz kıvamda bizleri de savunalım derim. Sonuçta ben kanuniyi kendi tercih etmiş bir müşteri olarak daha 15 gündür 1 Allah'ın kulu tenezzül buyurup ya arkadaş senin derdin ne diyemedi. Siz bana bu firmayımı savunmuştunuz?

---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:23 ----------

omegakont sen bu kanuni scooter merlin s 150 cc motosikleti , istanbul ' un hangi semtinden kanuni yetkili satış bayisinden aldın , onu yazarsan iyi olur , her işin bir başlaması ve bitmesi vardır , aldığın hasarlı motosikletin bayi de değiştirilmesi yanında bu işin ne şekilde bitmesini bekliyorsun , olayın bitiş sonucunu , sonraki yazılarında belirtirsen , bu benzer durumlarla karşılaşanlar için bir örnek olur , müjdat demir yalova/türkiye 24/6/2012

Sevgili müjdat demir hikaye çok uzun. Merak edenler scooturk sitesindeki forum başlığından tüm detayları öğrenebilirler. 15 gündür bırakın satıcıyı Kanuni den beni arayan bile yok. Ihtarname ile ücret iadesi istedim. Bakalım duyarlı davranıp ücreti güzellikle iade edecekler mi? Bu arada motoru izmir Sever otodan almıştım.

mert136
27 Haziran 2012, 23:25
Omegakont geçmiş olsun.kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm yemin ederim.sorununuz inşALLAH dilediğiniz şekilde çözümlenir.abana1903 tüketici tarafında yani mağdur olan kişinin yanında olsaydınız keşke.Bu olaylar sizinde başınıza gelseydi aynı şeyleri yazarmıydınız.Benim gözümde bu marka bitmiştir.kimseyede tavsiye etmem.

korbygs
06 Temmuz 2012, 17:29
gumus.sahibinden.com GÜMÜŞ GRUP KANUNİ MOTOSİKLET BAYİ İSTANBUL ESENYURT TA AÇILDIK servis yedek parça herhangi bir problemi olana yardımcı oluruz

blt_59
06 Temmuz 2012, 17:53
saygılarımla bu yoruma katılıyorum,şunuda belirteyim BORUSAN DA BÖLE ŞEYLER OLMAZ derken bir daha düşünün,bu sitede borusandan sıfır aldıgı motorun bir türlü düzen tutmamasının peşine düşmüş ve derin araştırmalardan sonra motorun borusanda gösterilerde,demolarda kullanıldıktan sonra baya bi dagıldıktan sonra sıfırlanıp kendisine kakalandıgını örendi ve dava edip parasını alabilmişti..

mujdat demir
13 Temmuz 2012, 15:46
gumus.sahibinden.com GÜMÜŞ GRUP KANUNİ MOTOSİKLET BAYİ İSTANBUL ESENYURT TA AÇILDIK servis yedek parça herhangi bir problemi olana yardımcı oluruz korbygs gumus.sahibinden.com web sitesi internette sayfa olarak açılmıyor , gümüş grup kanuni motosiklet bayii istanbul esenyurt olarak tanıtımını yaptığınız kanuni motosiklet bayinizin internet web sitesini link olarak yazıp bir sonraki yazınıza eklerseniz , faydalanmak isteyenler web'de aramaktan kurtulmuş olurlar büyük ihtimalle web adresiniz değişmiş olmalı , müjdat demir yalova/türkiye 13/7/2012

R3devil
02 Ağustos 2012, 14:51
zaman geçtikçe alışıyosunn ve diğer motorlar cücük gibi geliyo :)

Mengu16
02 Ağustos 2012, 16:01
zaman geçtikçe alışıyosunn ve diğer motorlar cücük gibi geliyo :)
Diğer motor cücük ama merlinden olmaz cacık :queen:

F54
03 Ağustos 2012, 21:40
omeakont arkadaşım sana gerçekten inanıyorum lakin dün akşam iftar saati bir yere davetliydik tam iftar saati bacanağı bekliyoruz pat bi telefon yolda kalmış motor ne marka merlin neyse küçük kayınco gitti aldı geldi evde ki herkez makara yaptı koskoca adamla
ben ona motosiklet alacağı zaman dedim ki bacanak o motora 3000 tl verme gel sana 2.el temiz honda yamaha alalım ama bi tamirci arkadaşı var onu dinledi aldı kanuni dün akşam da o motorcu arkadaşının dükkanına çektik motoru adamın yanında dedim ki bacanak sana sym veya kymco alalım çok kaliteli sağlam motorlar yapıyor adamlar tamircinin dediği laf şu bundan hiç bir fark ı yok arkadaş saçmalama dedim bu markalar düntanın socooter baş kenti italya da en çok satan markalardan 2 si adamlar doğru düzgün motor yapamasa itayanlar gider vespa aprilla alır dedim yokı yok dedi tabi yavşak kendisini sürekli müşteri lazım ya bizim bacanağa dandik motor aldırmış
arkadaşlar siz siz olun böyle sahibini her keze rezil eden bi motor almayın kim ne derse desin bacanak diyorki nerden aldım bozulmayan yeri kalmadı 1 gün olmasa diğer bir gün yolda bırakıyor lanet olsun bu motora şimdi onu satıp yolda bırakmayan bi model alacak inş.

mujdat demir
07 Ağustos 2012, 13:40
kanuni scooter merlin 150 cc

F54
07 Eylül 2012, 02:50
beyler dün gece rutin dışı bi paydos saatinde paydos ettim saat gece yarısı 12 15 te eve gidiyorum yollar bomboş ybr ile keyif ala ala tabiki
bi baktım yolda bi vatandaş motoru ittiriyor yanına yaklaşınca baktım plaka tanıdık aa bi baktım benim bacanak gene yolda kalmış küfür ede ede motoru ittiriyor motor zaten aynı motor merlin durdum yanında yaw bacanak bu motoru taşımayı bırak sat şunu sana ybr alalım dedim bak motor kullanmanın keyfini çıkar dedim oda bana dedi ki oğlum bul bi müşteri satalım dedi bir değil iki değil kaç oldu yolda kalıyor adam en son onu kandırdım en sonunda o dandik motoru satacak siz siz olun bu motorlara 3000 tl vermeyin paranızı çöpe atmayın gidin 3000 e adam gibi honda yamaha motor alın yolda kalmayın keyifle gezin:)

berk_cglr
30 Mart 2013, 15:04
ufak bir sorum olucak merlinin motor kodu ne bilen varmı yada söyleme şansı olan varmı

Ercument
31 Mart 2013, 01:55
Bugün bir tanıdığım bu motordan almış, arkadaşlar aman diyim bu motorlara okadar para vermeyin yazıktır günahtır. Motorun heryerinden kalitesizlik akıyor, içim acıdı. Nasıl bir plastik aksamdır öyle dokunduğun yer elinde kalacakmış gibi hele fren disklerini tornacıda yaptırsan daha kralını yaparlar.

ersin0311
17 Ağustos 2013, 02:57
3bin liralık motordan 10binlik performans almaya çalışırsanız bence sıkıntı yaşamanız doğal. sonuçta herkesin harley alacak gücü yok. kanunide kendi sınıfındaki en iyi marka olduğunu düşünürsek düzgün kullanılan bakımları düzenli yapılan bir motorda sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.

Ercument
17 Ağustos 2013, 13:39
3bin liralık motordan 10binlik performans almaya çalışırsanız bence sıkıntı yaşamanız doğal. sonuçta herkesin harley alacak gücü yok. kanunide kendi sınıfındaki en iyi marka olduğunu düşünürsek düzgün kullanılan bakımları düzenli yapılan bir motorda sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.

Motor bayiden çıktı arkadaş eve geldi.
Gördüklerim: Benzin göstergesi çalışmıyor. Gidon sola tekerlek sağa bakıyor.
3 veya 4. gün: Yolda giderken ön fren kaliperini tutan vidanın biri düşüyor.
Bir hafta sonra: Motor alttan benzin akıtıyor.
100 km. sonra: Contalar şakır şakır yağ kaçırıyor.

polo34
17 Ağustos 2013, 15:39
bu ne biçim motormuş, okudukça içime fenalık geldi :)

nines
30 Ağustos 2013, 18:05
Arkadaşlar bir kısmımız kanuni kullanıcısı bir kısmımız farklı markalar bence gittiğimiz servisleride yazmamız lazım. ne bileyim şu servise gittim şöyle şöyle davrandılar memnun kalmadım yada şu servise gittim memnun kaldım gibisinden.

babam kanuni merlin s 'e göz koymuştu aldık. bu hafta içinde elimizde olacak. bu arada aldığımız yer kartal yeşilyurt motor. bu arada bendede kanuni phantom var bütün bakımlarını filan yine yeşilyurt motorda yaptırıyorum. gayet memnunum istanbul anadolu yakasında oturan arkadaşlarada tavsiye ederim.

saygılarımla

mujdat demir
19 Eylül 2013, 18:29
Arkadaşlar ; Motosiklet net , forum sayfama yazdıklarınızı izliyorum , gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim , konu motosiklet olunca , seçilen model scooter olunca , çok farklı görüşlerin olması normaldir , merlin 150 cc hakkındaki görüşlerinizi , scooter modeli konusu içinde değerlendirirseniz ve tavsiye edebileceğiniz kullananların memnun kaldığı scooter motosiklet modelleri olarak belirtirseniz , herkesin faydalanacağı , yazılanları okuyanların , motosiklet seçimi konusunda bir bilgi sahibi olmalarına , yardımcı olmuş olursunuz , benim kullandığım motosiklet modeli iyidir , diğer motosiklet modelleri kötüdür , yorumlarından kaçınmak gerekir , bu farkı ulaşım aracı olarak motosikleti seçmeyi isteyenlerin kendi görüşlerine , kendi şartlarının durumlarına ve yeterliliklerine bırakmak gerekir , alternatif scooter modeli tavsiyelerinizi her zaman beklerim , motosiklet net forumunda herkesin beklentilerini karşılayabilecek görüşlerin devam etmesini beklerim , müjdat demir yalova/türkiye 19/9/2013

mert136
14 Şubat 2014, 20:55
Son durum nedir müjdat abi.

mujdat demir
25 Şubat 2014, 15:09
mert136 , scooter motosiklete devam , müjdat demir , Yalova/Türkiye , 25/2/2014