Orijinalini görmek için tıklayınız : GT20R KAZA NİSPETİYE CADDESİ
Goktug
03 Eylül 2011, 23:58
İyi akşamlar arkadaşlar saat 21.00 civarlarında nispetye caddesinde ilerlerken yasak olmasına rağmen u dönüşü yapmaya çalışan bi kadın sürücü sağına ve soluna bakmadan gaza abanması sonucu egozum hasar aldı düşmedik fakat egsozumda kalıcı izler oluştu ve egsoz ucum hafif yamuldu. Bana çarpan bayan 34 MMT 35 plakalı Mavi renkli bir Toyota Yaris bu bayan sürücü bana çarptktan sonra durup bişeyiniz varmı demek yerine gaza basıp kaçtı gitti polise haber verdim bu bayanı bu plakalı sürücü hakkında nasıl yasal işlem başlatıp motosikletimi tamir ettirebilirim bir bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim bu konuda
http://a1109.hizliresim.com/11/9/3/17801.jpg
http://b1109.hizliresim.com/11/9/3/17823.jpg
gokmenkurt
04 Eylül 2011, 00:02
malesef yapabileceğiniz bir şey yok gibi. aynı şey benim başıma geldi kadın sürücü jipinin içinde sağına bakmadan sağa geçti ve benim motoru boydan boya sıyırdı. ben dur dedim kusura bakma dediğimi sanıp basmış nasıl bir zihniyetse. gazı açıp yetiştim ve orda bağırıp çağırdım polis getirdim. şerefiz polis bana kaza yerini terk etmişsin yapacağın hiçbişey yok dedi...
syn022
04 Eylül 2011, 00:06
Geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla ilk önce suç duyurusunda bulunmanız gerekiyor. Daha sonra bayanın ilk durdurulduğu yerde plaka sorgulamasında aracın bir olaya karıştırğı ortaya çıkması lazım. Plakayı biliyor olmanız işi bir nebze de olsa kolaylaştırır. Yinede işiniz biraz uzun gibi. Cana gelmesin mala gelsin. Size birşey olmamış. Ama söylemeden edemiycem. Güzelim egzoza yazık olmuş. Bu kadın şöförler hakikaten çobanmış.
Goktug
04 Eylül 2011, 00:11
Geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla ilk önce suç duyurusunda bulunmanız gerekiyor. Daha sonra bayanın ilk durdurulduğu yerde plaka sorgulamasında aracın bir olaya karıştırğı ortaya çıkması lazım. Plakayı biliyor olmanız işi bir nebze de olsa kolaylaştırır. Yinede işiniz biraz uzun gibi. Cana gelmesin mala gelsin. Size birşey olmamış. Ama söylemeden edemiycem. Güzelim egzoza yazık olmuş. Bu kadın şöförler hakikaten çobanmış.
Teşekkür ederim araç hakkında polise suç duyurusunda bulundum bana sirkecideki polis karakolunda motosikletinizin hasarlı parça resimlerini çektirin dediler diğer polis arkadaşlara plakayı anons geçtim dediler
Sepetçioğlu
04 Eylül 2011, 00:19
Gerçekten de arkadaşın dediği gibi çok çoban şoförler var :pr: Ben Sinop' tayım, 1 saat trafikte işim oldu, çok sakin olan beni bile çıldırttılar, özellikle bu büyük şehirlerden gelenler, hiçbir kuralı tanımıyorlar, yapılamayacak her şeyi yapıyorlar deli olursunuz, motorcuların işi çok zorrrr :pr:
Sinan Aksu
04 Eylül 2011, 00:21
Geçmiş olsun kardeşim.
Aynı durum ''Runemagick'' (Koray)'ın da başına geldi.
Hakkını aradı gerçi, şikayette bulundu fakat savcı bey takipsizlik kararı verdiği için yasal olarak birşey yapamadı.
Dilerim senin için yapılacak bişeyler vardır.
Tekrar çok geçmiş olsun..
Geçmiş olsun. Sanırım yapabilceğiniz başka bişey yok. Karakola gitmiş suç duyurusnda bulunmuşsunuz. Bekleyip yakalanmasını, davanın sonuçlanıp karşı tarafın sigortasından hasarınızı karşılanmasını beklemekten başka yapabilceğiniz yok galiba.
cbr1100 xx
04 Eylül 2011, 00:25
Maalesef işin zor amam çözüm yargı yolunda bence trafik sigorta acenten ile görüş benim bildiğim kendi trafik sigortandan yaptırıp karşı aracın trafiğinden alınabiliyor....
Goktug
04 Eylül 2011, 00:32
zorunlu trafik sigortası hallediyor mu ?
zaten adalet denen şey tamamen yalandan ibaret hiç bir zaman haklının ve mağdurun yanında durulmuyor bu ülkede şuan o egsozun sanırım değişmesi lazım ve nerden baksın 400-500tl masraf e peki şimdi kim karşılıycak bunu vurup kaç oh ne güzel
---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 23:30 ----------
Geçmiş olsun kardeşim.
Aynı durum ''Runemagick'' (Koray)'ın da başına geldi.
Hakkını aradı gerçi, şikayette bulundu fakat savcı bey takipsizlik kararı verdiği için yasal olarak birşey yapamadı.
Dilerim senin için yapılacak bişeyler vardır.
Tekrar çok geçmiş olsun..
Teşekkür ederim savcılık olursa zaten uzadıkça uzar beklemeye değmez mobesalar bir işe yarayabilir mi sizce eğer o bölgede varsa ?
Sinan Aksu
04 Eylül 2011, 00:37
zorunlu trafik sigortası hallediyor mu ?
zaten adalet denen şey tamamen yalandan ibaret hiç bir zaman haklının ve mağdurun yanında durulmuyor bu ülkede şuan o egsozun sanırım değişmesi lazım ve nerden baksın 400-500tl masraf e peki şimdi kim karşılıycak bunu vurup kaç oh ne güzel
---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 23:30 ----------
Teşekkür ederim savcılık olursa zaten uzadıkça uzar beklemeye değmez mobesalar bir işe yarayabilir mi sizce eğer o bölgede varsa ?
Normalde yaraması lazım.
Yani mobesanın amacı o bence.
İncelemeye alamayacaklarsa, o kamerayı oraya koymanın mantığı yok bence.
Tabi gerekli kurumlar işini düzgün yaparsa. :pr:
Goktug
04 Eylül 2011, 00:38
Normalde yaraması lazım.
Yani mobesanın amacı o bence.
İncelemeye alamayacaklarsa, o kamerayı oraya koymanın mantığı yok bence.
Tabi gerekli kurumlar işini düzgün yaparsa. :pr:
Türkiyede mi ?
kerkenez
04 Eylül 2011, 00:39
bakırköydeki trafik mahkemesine suç duyurusunda bulunabilirsin.
ferhatkars
04 Eylül 2011, 00:43
geçmiş olsun kardeş... o durumda bıraz daha olayı abartıp düştüm ayagım sakatlandı felan demek bir işe yararmıydı acaba... belki ozaman polisler vicdana gelir birşeyler yaparlar...
Goktug
04 Eylül 2011, 01:03
geçmiş olsun kardeş... o durumda bıraz daha olayı abartıp düştüm ayagım sakatlandı felan demek bir işe yararmıydı acaba... belki ozaman polisler vicdana gelir birşeyler yaparlar...
motorun grenajlarında bir hasar yok motor yere yatmadı sadece egsza vurdu arka tekeri savurdu gazı açtım ve düşmeden kurtardım ben Allaha Şükür full korumaydım onun verdiği bi rahatlıkta var bi yerimi incitebilirdim
StyLeOscaR
04 Eylül 2011, 01:09
geçmiş olsun..umarım en kötü kazan bu olur..sana birşey olmaması sevindirici.. :cat: maddi hasarlar öyle yada böyle bir şekilde karşılanır..
bu istanbul trafiğinde zaten ne zaman bayan sürücü görsem bir an önce uzaklaşmayı alışkanlık haline getirdim..
Goktug
04 Eylül 2011, 01:12
geçmiş olsun..umarım en kötü kazan bu olur..sana birşey olmaması sevindirici.. :cat: maddi hasarlar öyle yada böyle bir şekilde karşılanır..
bu istanbul trafiğinde zaten ne zaman bayan sürücü görsem bir an önce uzaklaşmayı alışkanlık haline getirdim..
Teşekkür ederim, akşam akşam moral bozukluğu ldu sevindiğim tek konu motorda bir hasar yok sadece egsozun dış cephesinde çizikleri var ama ondada içe göçme filan yok
ferhatkars
04 Eylül 2011, 01:22
motorun grenajlarında bir hasar yok motor yere yatmadı sadece egsza vurdu arka tekeri savurdu gazı açtım ve düşmeden kurtardım ben Allaha Şükür full korumaydım onun verdiği bi rahatlıkta var bi yerimi incitebilirdim
onu demek istemedim...polise şikayet ederken öyle sıksaydın belki daha cok yardımcı olurlardı demek istedim...
Slayerrr
04 Eylül 2011, 01:55
Geçmiş olsun.
Polisin yapabileceği bir şey yok. Araç yakalanırsa bile çarpıp kaçtığını yani suçunu kabul etmesi gerekiyor. Yok ben çarpmadım derse ve herhangi bir kanıt (kamera kaydı gibi) yoksa yapabilecek hiç bir şey yok. Ama eğer civarda olay yerini gören bir mobese varsa, savcılık aracılığıyla görüntülerini alıp trafik mahkemesine gidebilirsin. Süreç biraz uzun sürebilir ama hasar tazminatını alırsın.
Goktug
04 Eylül 2011, 10:38
Geçmiş olsun.
Polisin yapabileceği bir şey yok. Araç yakalanırsa bile çarpıp kaçtığını yani suçunu kabul etmesi gerekiyor. Yok ben çarpmadım derse ve herhangi bir kanıt (kamera kaydı gibi) yoksa yapabilecek hiç bir şey yok. Ama eğer civarda olay yerini gören bir mobese varsa, savcılık aracılığıyla görüntülerini alıp trafik mahkemesine gidebilirsin. Süreç biraz uzun sürebilir ama hasar tazminatını alırsın.
Tesekkurler bu is cok uzuycak gibi olay yerini goren kamera var fakat en az 6-7 ay ugrastirir
Ramazan Can
04 Eylül 2011, 10:45
geçmiş olsun... işin uzun bide ben anlatıp kafanı şişirmeyeyim..
Goktug
04 Eylül 2011, 14:35
Tesekkurler is sanirim uzun
ferhatkars
04 Eylül 2011, 14:44
Geçmiş olsun.
çarptım diyen de pek çıkmaz zaten...belki de çarptığından heberi bile yoktur....:farao:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------
demekki böyle bir durumda ne yapmak lazım.... madem devlet haklıdan yana değil.... peşine takılıp takip edeceğiz... gerisini de yakaladıktan sonra düşünürüz... onun bize karşı olan tavrına göre belirleriz...:king:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO